Új privát üzeneted érkezett!

Puszi Mamikák! :):)

Üdv Mandala!!!!

Hm...Lilahagyma? ---> kolbászzsíros kenyérrel......, nyami..nyami.....

Vöröshagyma/Újhagyma : májkrém+vajkrém összezutyulva beleszeletelt hagymakarikákkal, vagy kisebb darabokkal.....:)

Újhagyma tejfölös túróval fini puhi kenyérkével.+ sonka. :)

Újhagyma puha fehérkenyérke + teavaj..... :):)

rántotta dugig hagymával.....

Hagyma hagymával..... ( úgy csináljuk mint Bud Spencer, csak mi nem babot eszünk babbal, hanem hagymát hagymával. )

Hűűű és a legfinomabb ami nem hagyma, és ami most bevágnak. Érett lédús paradicsom. De nem a boltból, hanem a fóliából, és csurgatnám a ruhámat végig a levével......

Na mostmár éhes vagyok.........

Én amúgy is imádok enni. Van amikor meg semmi nem megy lle, csak felkavar....Kevesebbet eszek, de azt olyanokat hogy kicsattog a nyelvem. Valahogy úgy érzem és otthon is megmondtam, hogy nem vagyok/se leszek hajlandó lemondani a legjobb falatokról az alakom miatt. Hiszen egyszer élünk, és kiélvezem minden apró pillanatát....:):):) Akinek meg nem fog tetszeni a nagy seggem az nézze más fokhagymagirizd plasztikázott hátsófelét....:):):):)
Apácska amugy is sportember, majd kikezel.....:):):)
JA! a fölösleges kilókat le lehet majd dolgozni lepedőgimnasztikával is. :):)
Na lépek mert kezdek belemerülni a témába....
Puszi Csajszikák
Nyusz
nyuszifülû
 
 


jucu: komolyan irigyled?! Hát, én inkább sajnálom.... persze óriási öröm, de hatalmas feladat ám! Három mini manó.... ráadásul kihordani sem egyszerű! Egy beültetéssel teherbe jutott anyukát pont akkor hoztak be, amikor bent feküdtem a klinikán. Elinjekciózták az egyik babáját a háromból, mert azt mondták, kissebb az esélye, hogy ki tudja hordani és rendes időben megszülni, mintha "csak" ketten volnának. Hát ez egy rémtörténet volt! De mikor Encsikét szültem megismerkedtem Andival. Ő három babát hordott a szíve alatt.... A 36. hétig húzta, akkor megrepedt a burok.... a legnagyobb baba 2,5 kg volt, a legkisebb 1,6. A minap beszéltem Vele, mindhárom gyerkőc gyönyörű és makk egészséges! De amíg picik voltak, el tudod képzelni..... három gyerkőcöt ellátni?! Hát.....

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Igen egy picit igen.Bár tudom mekkora teher a szervezetre ,sőt később az anyukának is.
Tudom kettő sem egyszerű,nekem is azt mondta doki talán jobb ,hogy elhalt az egyik még most.De sok sok öröm is egyben.
CSak ezért sajnálom ,meghát persze azért mert már én babómnak is szívhangja volt és szép volt.Na mindegy......nem letargiázok.

Kép

Kép
jucu
 
 

 
 

Köszönöm a jó kívánságokat :) .Hát nagyon kíváncsi leszek,mit fog szólni a szülinapi felhajtáshoz.Vasárnap lesz megtartva.Biztos jobban értékeli majd,mint 1évvel ezelőtt.Már alig várom,hogy lássam a kisarcát,mikor megkapja a tortáját :)

Annyit írtatok a hagymáról,hogy én is megkívántam :D .Pedig most ettem,és erre megint éhes vagyok.Borzasztóak vagytok :lol:

Kép
Kép
huni
 
 


jucu: nagyon sajnálom ami Veled történt. Persze, ilyenkor hiába próbálják vígasztalni az ember lányát azzal, hogy a természet szelektál, meg hogy jobb ez így, mert egészséges babókára van szükséged, nem olyanra, akit egész életében ápolnod kell.... hiába, ez fájdalmas dolog! Hidd el, én már csak átérzem a fájdalmadat! De tudod mit? Örüljünk annak a kis lénynek a pocidban! Örülj és mosolyogj! Ő Veled van!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Bebi: Jobbulást mindenkinek rossz lehetett mindezen most keresztülmenni.
Huni: Boldog szülinapot a nagyfiúnak! Lesz torta buli lufi minden?emléxem mikor Linda 2 volt felfújtam neki egy 100-as csomi lufit a torta egyáltalán nem érdekelte csak a lufikkal játszott aztán mikor nem akartak még hetek múlva sem pukkanni a lufik bevittem az oviba dekorációnak örültek nagyon....
Pfranciska :szorítok, hogy minden oké legyen szerintem se aggódj feleslegesen.
Jucu: Boldog szülinapot és jó bulizást nektek!
Zeze

Kép
Kép
zeze
 
 


Lányok!
Érzékeny búcsút veszek egy időre: megyek Danusért az oviba... Ha csendesedik a ház jelentkezem!
Addig is mindenkinek kellemes napot, a szülinaposoknak jó bulizást!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Zeze,lesz minden,ami szem szájnak ingere.Lufi is lesz,volt tavaly is:).De mivel senki nem vállakozott rá,hogy felfújjuk mind a 100-at,a maradékból lesz a dekoráció :) .Le a kalappal előtted,én 1-el is megszenvedek mire felfújom :oops:

Kép
Kép
huni
 
 


Sziasztok!

Üdv mandala, gyere gyakran :wink: akkor a pocaklakoról csinálj vonalzót, hogy tudjuk hol tartasz :wink:
huni, boldog szülinapot Gábornak, már biztos nagyon fog örülni.
Az AFP eredménynél mit néztek? Nekem ilyenem van: MS-AFP: 33,16NG/ML, MS-AFP MoM: 1,15 MoM nyitott gerinc kockázat: 1:5800
Nem kaptam hagymát Kép de vettem almát. :lol:

Kép
mona76
 
 


Köszi neked is Mona!Mennem kell ,Gáborom felébredt.Sziasztok!!

Kép
Kép
huni
 
 


manadala. tudom, hogy neked fájdalmas erről beszélni, de megkérdezhetem hogy mi volt a baj, hogy 24hetesen elment a baba?

Kép
mona76
 
 


Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok, sétáljatok nagyokat a jó levegőn, én megyek újra görnyedni a suliba

Puszi a kismamáknak és a pocaklakó bébiknek :)

Szilvi

Kép
sziszike77
 
 


LÁNYOK!!! NNNNNEEEEEMMMM!
A Gergőmmel együtt értettem a hármat, habár sokan ugratnak minket, hogy akár három is lehet a pocakban, csak a harmadik elbújt a másik kettő mögé!!!!
De nem már két uh is volt, és mind a kettőn két gyerkőc volt látható...

Kép
Kép
times
 
 


Hű csajok, ti aztán termeltetek az elmúlt órákban! :lol:
Mandala!
Üdv. a csapatban! Milyen idősek a gyerkőcök? Mit szólnak a tesóhoz? Az enyémek minden nap szónoklatot intéznek a pocakba.

Franciska!
Balázsommal nekem is alacsony volt az AFP-m, 0,5. Egészséges, mint a makk! Ne izgulj, minden rendben lesz!

Huni!
Nagy pusszantás a fiacskádnak! Milyen a tortája? Az én manóimnak elég perverz ötletei vannak ilyen téren, rendeltek már vonatos, gumimacis, kacsás, sünis tortát. Háááát, fel kell gyűrni a gatyaszárat, hogy meg tudjam csinálni. A cukrászdait nem eszik meg, muszáj házilag készíteni.

Csajok!
Befogadtok a hagymaklubba? Tegnap azt hiszem Robcsi hozzászólása után megkívántam a retket, irtó jól esett! Most meg a hagymáról írtok, azt hiszem az is jól esne. Pár napja még gondolni se tudtam ilyesmire, de amióta hanyagol a róka olyan jókat eszek! :lol: :lol:

Jaj, valaki kérdezte a lenmagot. Bocsi, már nem tudom ki volt. Nem olaj, csak simán lenmag. 20 vagy 25 dkg-os kiszerelésben árulják, külsőre hasonlít a szezámmagra, csak picit nagyobbak a szemek.
A Tamarin anno nekem se jött be, de pár kanálnyi lenmag meghozta a várt eredményt.

Jucu!
Ha holnap nem tudnék jönni, előre is boldog szülinapot kívánok!! És mindenki másnak, aki esetleg a hét végén ünnepel!!
Kép
bee73
 
 


Kép még mindig van egy iwiw meghívóm :!:

Kép
mona76
 
 


A hagymát én is megkívántam tőletek, olyan jól is esett. Pedig nekem már csak óvatosan szabad ennem, elmúlt mindenféle rosszullétem, az étvágyam pedig hatalmasra duzzadt. NEM AKAROK NAGYON SOKAT FELSZEDNI!!!!!

Kép
Kép
times
 
 


Franciska,
szerintem se aggódj az AFP miatt. Amennyit hallottam róla, nem feltétlenül megbízható érték. Ráadásul ha alacsony vagy magas, az még nem jelent semmit, legfeljebb egy kicsit alaposabban utánanéznek. És úgy tudom, nemcsak azt szokták ilyenkor megnézni, hanem (legalábbis ha az AFP alacsony) a HCG-t is. Esetleg tudod, hogy az mennyi lett? Nem mintha abból is messzemenő következtetést lehetne levonni. Pláne hogy a 12. heti ultrahangon rendben volt a nyaki redő, nem?

Lányok,
hogy micsoda hagymaszag lett itt a fórumon! :D

italoman
 
 


Drága Mona!

Barinőmnek kéne egy meghívó ,ha még van
kecskemetiandras@t-online.hu
köszke előre is!
Jucu

Kép

Kép
jucu
 
 


jucu már küldöm is, a város Budapest?

Kép
mona76
 
 


köszi jucu, már el is küldtem :)

Kép
mona76
 
 


Igen Budapest.:-)
Köszike ,már szólok is nekik

Kép

Kép
jucu
 
 


Sziasztok!

Köszi a vigasztaló szavakat, végül is annyira azért nem parázok... A 12 hetesen a nyaki redő tuti rendben volt.

Sajnos a hagymázásban egyelőre nem tudok osztozni, mert ha nem muszáj, nem eszek kenyérfélét, nagyon nem kívánom.

Viszont visszatért a hidegrázásom:( Már tegnap este sem kímélt, s azt hiszem, ma is minél korábban ágyba kell bújnom, hogy ne érezzem, hogy rosszul érzem magam...

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Szia Csajok!
Párom most érkezett, míg készül a vacsi, a Tiétek vagyok... :lol:

mona 76: Nem probléma róla beszélni.... Szóval gáz, de az okosok 23 hetesen vették észre, hogy genetikai rendellenessége van a babának és egy hét múlva (pontosabban 4 nap múlva) beindítottak. Az volt igazán gáz, hogy addig a baba nem nagyon mozgott (a betegségéből kifolyólag), de az oxytocin és a nalador infúzió hatására folyamatosan mocorgott. Ez fájt nagyon. Könyörögtem, hogy ne mozogjon, nem akarom érezni Őt! Minden egyes mozdulása a szívembe hasított. Azt hittem elsírtam akkor az összes könnyemet. Két nap és két éjjel vajúdtam. Rögtön 5 perces fájásaim lettek, a karomban az összes ér begyulladt, a karom akkora volt, mint egy mozsár. Vizes borogatást tettem rá, mert azt hittem megőrülök, úgy fájt. Nem ehettem és nem ihattam, mert nem tudták mikor lesz meg a baba és utána altatnak, hogy a lepényt kiszedjék. Hát, hétfőn reggel fél nyolckor kezdődött, és szerda reggel fél kilenckor halt meg a babám. Éreztem, hogy mozog, a következő pillanatban néma csend..... és kilenckor megszültem. Elaltattak, borzalmasan ébredtem. Hánytam (pedig nem volt mit), szédültem.... Délután zuhanyozni mentem, de a férjem karjába ájultam a zuhanyzóban. Összeszaladt a fél klinika.... Másnap hazaengedtek, harmadnapra beindult a tejem.... Mondtam, azt hittem elsírtam az összes könnyem, de nem! Maradt ekkorra is.... fejtem a tejcsit és öntöttem a mosdóba.... az járt a fejemben, hogy ezt most a babámnak kéne innia..... Jegeltem a cicim, hogy elapadjon a tejcsi.... két hétbe telt, mire sikerült elapasztanom..... Ráadásul ugye a sok ismerős: mi lett a babával, hova lett a pocakod....???? Nem kívánom senkinek azokat a heteket, hónapokat......

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Ildi

én is vén vagyok, mégse jutna eszembe se chorionbiopsziára, se amniocentézisre elmenni. még akkor se mennék, ha a 12 heti eredmények rosszak lettek volna.

Bee,

Gyulán ugyanúgy nézik az alfafetoproteint, plusz ezen felül a HCG-t és a szabad ösztriolt. ez a második vizsgálat sokkal fontosabb, mint az első!
én nem fogok éhgyomorra menni, nem is kell, csak majd a cukorterhelésre. a hormonszintet nem befolyásolja az, hogy éhgyomorra vagy-e vagy sem.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Mandala
Szörnyű lehetett, de most tényleg előre kell tekintened, és csak is pozitívan!!!!
Kép

Kép
Kép
times
 
 


Zsuzsi,
egyrészt te még nem vagy "elég vén", merthogy a genetikai vizsgálatot csak 35 év felett szokták felajánlani. :) Amúgy nem is nekem jutott eszembe, hanem aki elérte ezt a kort, annak automatikusan javasolják. Másrészt a dolog nem ilyen egyszerű: 35 év felett már nagyobb az esélyük a kromoszómarendellenességeknek, és ebbe nem csupán a Down-kór tartozik bele, hanem rosszabb, az élettel összeegyeztethetetlen bajok is. És, sajnos, Mandala szomorú példája is mutatja, milyen szörnyű, ha nem veszik idejében észre az ilyen betegségeket. Én pedig nem érzem nagy áldozatnak, hogy elmenjek egy ilyen vizsgálatra, ha egyszer így megbizonyosodhatok arról, hogy egészséges a babám, és remélhetőleg a várandósság további részét viszonylag nyugodtan tölthetem (a "normális" izgalmakat nem számítva).

Mandala,
bámulom a lelkierődet, még amennyire mi bele tudjuk élni magunkat, az is hátborzongató. De úgy van, ahogy Times mondta: most már csak előre, mert kell a pozitív energia az új pocaklakónak! :D

italoman
 
 


Köszi lányok a biztatást!
Tényleg nem megy másként, csakis úgy, ha az ember előre tekint! De szerencsére van mellettem egy csodálatos társ, aki mindenben mellettem van, imád minket és átsegít a nehézségeken. Sokat jelentett a férjem azokban az időkben. Minden reggel 7-kor már ott volt a klinikán, és amíg el nem küldtem, végig velem volt. Éjszakára ment csak haza, akkor is csak azért, mert én kértem, hogy menjen. Amúgy maradhatott volna... Nagyon rendesek voltak a klinikán, mindent úgy intéztek, ahogy nekem a legjobb volt (már a körülményekhez képest persze)..
Azt kívánom Nektek is, hogy ilyen társ álljon mellettetek!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


sziasztok!
franciska sajnálom, hogy rosszúl vagy, együtt érzek veled. :cry:
Én mióta elértem a 16.hetet, már jobb a közérzetem, azért néha bekukkant a rosszúllét, de már ritkábban.
Reggelire lilahagymát akartam enni, de nem megy le, csak a szemem kívánta. :?
Holnap találkozom 2 volt munkatársammal, már annyira várom, és olyan jó, hogy gondolnak rám. :D
mandala, hűű erősnek kellett lenned, de tényleg már csak előre. :wink:
Még mindenki alszik? Kép

Kép
mona76
 
 


jucu, nagyon boldog születésnapot!

Kép

Kép

Kép
mona76
 
 


Jucu, épp ma van? :D

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Kép

italoman
 
 


Mindenkinek, aki szülinapozik, sok boldogságot kívánok!
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Jucu!

Boldog szülinapot!

Kép

miniliza
 
 
 


Köszönöm lányok ,nagyon kedvesek vagytok! :lol:

Lesz babanetes találkozó márc 11-i börzén :lol: jön valaki?

Jucu

Kép

Kép
jucu
 
 


jucu: hol és hánykor?

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Szép napot mindenkinek!

Olvasom ezt a márc 11.- ére tervezett börzét. Tudna esetleg erről valaki bővebben írni? Szívesen elmennék találkozni veletek, de semmit nem tudok róla! Ha valaki tud, kérem írjon róla!!
Bocs most rohannom kell, a párom gyerekeit visszük állatkertbe.
cili70
 
 


A baba és gyerekruhatár cseréjének helye és időpontja:
2007 március 10 és 11. szombat és vasárnap 8 - 16 óráig

Helyszín: HUNGEXPO Vásárcsarnok "B" pavilon

Helyszínrajz megtekinthető ITT!

Információ:

06-1-266-8193, 06-1-327-0160 vagy 06-70-944-7714

Belépő a rendezvényre: 900.- Ft
mely már elővételben az irodánkban február 20-tól megvásárólható!
Börzén a belépőjegy a B pavilon (Expo tér) I. kapu jegy pénztáraiban 8 órától kapható!
Belépés a gyerekeknek 12 éves korig ingyenes!

Kép

Kép
jucu
 
 


márkanyuka, bogesz, és a többi eltünt kismama, hol vagytok?
Kép

Kép
mona76
 
 


Huni!
Kicsit megkésve, de nagyon boldog szülinapot kívánok a Kisfiadnak!
Hogy zajlott a buli? Örült Gábor a tortának?

Mandala!
Üdv. a kismami-táborunkban. Nagyon szomorú volt olvasni, ami veletek történt, de gondolom a gyerkőceid azért kicsit enyhítik az átélt szomorúságot, ha teljesen feledtetni nem is tudják.

Pfranciska!
Ne izgulj! És bízz a dokidban ő biztos tudja mire alapozza a véleményét.

Jucu!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
Hogy sikerült a szentendrei szülinapi meglepi?

Mona!
Te az Istenhegyin voltál Afp-n?

Első babát várók!
Valaki megy közületek majd szülésre felkészítő tanfolyamra, amit a kórházak szoktak tartani?

Anyukák!
Van tapasztalatotok az ilyen felkészítő programokról?
mirosz
 
 


Sziasztok!

Jucu! Boldog születés napot.

Börze!!!! Én megyek. Erről ugye soha sem maradhatok le.

mandala! Szörnyű történet és csak annyit tudok mondani mint a többiek. Légy erős!!!

mona! Én is eltüntenek lettem nyilvánítva? Néha feltűnök a színene de annyi az írás alig tudom követni.

Nagyon hideg van kint. Tavaszt szeretnék!!!!!!!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Sziasztok Kismamák!

Mona: nagyon aranyos tőled, hogy hiányolsz. Olvaslak benneteket minden nap, de válaszolni sokszok nincs energiám, eléggé kimerült vagyok, a hangulatom is ingadozó, de nincsen velem semmi gond. Amúgy a háztartási munkák zöme is hétvégére marad, így alig van időm még leülni is.

Nyuszifülű: nem titok hol dolgozom Szegeden a városi bíróságon vagyok büntető ügyszakos "leíró". Valami barom 2003-ban kitalálta, hogy törvénysértő a tárgyalási jegyzőkönyv hangkazettáról való leírása, és kitalálták az okosok, hogy jegyzőkönyvvezető útján kell készülnie. Tehát minden leírónak van egy bírója, annak mindenféle jellegű munkáját kell elvégeznie (pl. vádirat kiadása, megkeresések, végzések és ítéletek leírása és kiadása, valamint minden tárgyaláson - egy héten általában két alkalommal, én kedden és csütörtökön, de havi egy alkalommal pénteken is - jegyzőkönyvet kell vezetni). Na az én fenekemet a jegyzőkönyvvezetés készíti ki, ugyanis általában reggel 8 órakor kezdünk, kb. 10 óra körül van egy szünet, ami 5 perc, ezalatt vagy bekapok valamit, vagy pisilek, (általában az elsőt választom), másra nincs idő, aztán délig, vagy 1 óráig megint folyamatosan ülni és hallgatni, koncentrálni a süket dumára, hogy a lényeget jegyzőkönyvezni lehessen. Szerencsére már csak márciusban kell tárgyalásra mennem, utána megoldják a helyettesítésem, hiszen a bírónőm sem maradhat leíró nélkül. Remélem nem fárasztottam le senkit. De azt azért hozzáteszem, hogy imádom a munkámat, nagyon érdekes, nem hagynám ott, február 17-én voltam 10 éves dolgozó.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Sziasztok!

Remélem jól telt a hétvégéje mindenkinek!
Mi most teszteltük le először, elalszik-e Benus a nagyszülőknél, természetesen minden tökéletesen rendben volt, nem kellett érte menni 11-kor :) Úgyhogy volt egy szabad esténk apával... Ma délután meg színházba mentünk, úgyhogy nekünk nem volt rossz hétvégénk...

Mirosz!

Kösz a megnyugtatást, én is bízom abban, hogy a doki tudja, mit csinál.. Amúgy már csak azért sem rossz ötlet elmenni egy felkészítőre, mert így legalább megismerkedsz a hellyel, ahol szülni fogsz és sok hasznos dolgot elmondanak.

Mandala!

Elismerésem a gyerekekért :) Meg persze mindenki másnak is, főleg akinek sok van :) Nem lehet semmi koordinálni 3-4 gyerkőcöt...

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Sziasztok!

Huni, kisfiadnak utólag is boldog szülinapot! :D

Mandala, üdv, nekem is a harmadik terhességem, de a második babám lesz. A nagyok mennyi idősek?

Zeze, ez jó én is bűzlök a hagymától :D de nem tudom abbahagyni. Reggel láttam a tv-ben egy chipes reklámot, valamilyen újhagymásat hát nekem azonnal ki kellett pattanni az ágyból hagymát enni. Kezd ez már kóros lenni :P

Franciska, nekem pont pénteken mondta a dokim, hogy a levett AFP-k 60%-a rossz és nem azért mert baj lenne a babával, hanem mert rosszkor vették le a vért, stb. Nekem is rossz volt Rékával (magas lett), akkor is azt mondta, többet ér a 20. heti uh, mint az AFP. Ő teljesen feleslegesnek tartja és anno utánanéztem a nyugati országokban 1-2 kivétellel sehol sem csinálnak ilyen vizsgálatot. Mindezektől függetlenül persze aggódik az ember.

Bebi, remélem már teljesen meggyógyultatok!

times, a Spektrumon újra elkezdték az ikres sorozatot vasárnap délutánonként adnak le 2 részt. Nálunk úgy van az AFP, hogy 2 hét mire van eredmény, de ha nem jó, akkor kb. 1 hét múlva értesítik a védőnőt, hogy újrázni kell.

Jucu, boldog szülinapot!

Én pénteken voltam AFP-n, délután meg dokinál. Nagyon szerettem volna uh-t csináltatni vele, mert a 12 hetesen azt mondta, hogy a lepény fedi a méhszájat. Jó lett volna tudni most mi a helyzet, de azt mondta minek 3 hét múlva úgyis lesz genetikai uh. Már régóta örlődtem, hogy menjek-e másik dokihoz mert a mostani csak heti 2* van benn a kórházban, akit meg "kinéztem" ő az osztályvezető főorvos és szinte csak aludni jár haza (vagy még azért sem). Mivel választott orvosra nem fog telni így azért gondoltam, hogy olyan orvost választok, aki sokat van a kórházban, így nagyobb az esély, hogy a szülésnél is ott lehet.

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Jó reggelt Lányok!

Mona, nagyon kedves vagy, hogy hiányolsz! Íme meg is érkeztem...
Szerencsére minden rendben van, csak múlt héten nem tudtam mélyen beleásni magamat az internetbe. Most aztán pótolhatok, mert termeltetek rendesen! :shock:
SZÜLINAPOSOKNAK ÉN IS a LEGJOBBAKAT KÍVÁNOM!

Kép

Meglett a múltheti AFP eredményem, és minden a legnagyobb rendben!!! Annyira örülök! Anyukám minden nap kétszer hívott, hogy van e már erdmény?! Mindenki izgult, főleg azért mert mostanság az AFP már elavultnak bizonyul és sokszor téves eredményt mutat.

Mi a véleményetek az ultrahang gyakoriságáról??? Havonta egyszer nézi meg a doki, legutóbb febr.14-én voltunk, de most, márc. elején szeretnénk ismét 4D-re menni. Nem sok ez a babának?? Okozhat e ez nála bármilyen negatív dolgot??

Szép napot mindenkinek!

Kép
h.bogesz
 
 


Sziasztok Kismamik!!!
Gyors bekukk!!!! :):):):)

KUKK.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Márkanyó :lol: Nem semmi, akkor én mit rinyálok itt a suli miatt, végülis onnan akkor jövök ki mikor akarok. Hát nem semmi....És ha rádjön a pisilés?????????? Lehetetlenség kibírni........! Azért nemsokára már pihizhetsz te is!!!

Csajok! Vettem ezt az Oscilliunimuumuumu mu mu mu l.........na szóval tudjátok.... :lol: Ezt a homeopacis bogyót........
Szedte már itt ezt valaki úgy konkrétan?? Tegnap vizsgáltam át tüzetesebben..még nem láttam ilyet sose. :) Hogy kell ezt szedni?? EGyszerre a nyelv alá az egésszel ami abban a kis bigyóban van, vagy elosztva??? Vagyis egy "levéllel" két napig elég, ha napi 3-szor kell nyelv alá tenni????
Help! :):):) Most nagyon megfáztam..... Köhögök, folyik az orrom, a torkom hurutos, szerencsére még nem gyulladtam be, és lázat sem mértem. Be vagyok tojva, nehogy valami baj legyen......citromos mézes kamillás tea megteszi????
Nem tudom most pontosan, de olvastam a topicban hogy voltatok már egy páran gurincásak . Hogy kezeltétek????
Köszi előre is!
Ezer ölelés...
Csók
Nyusz

Ja és drukk a heti afp-seknek! És gratula aki kibírta....:):):)
nyuszifülû
 
 


Nyuszifül én még ezt az osciloizét nem próbáltam, de ami a többi homeós bogyóra vonatkozik, az bizti erre is. Tehát mentolos fogkrémmel való fogmosás és étkezés után legalább 2 órának el kell telnie a használatáig.

A mézes, citromos tea nekem mindig segít egyébként.

Jobbulást!

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Szép napot kismamik!

Nyusz!
A homeobogyók a nyálkahártyáról felszívódva fejtik ki a hatást, ezért kell őket elszopogatni. Előtte és utána 1-2 órával kerülendő a menthol, koffein és erős aromájú ételek fogyasztása, mert befolyásolhatják a hatást.
Adagolás:
Megelőzésre heti 1 tubusnyi golyó bevétele egyszerre.
Már kialakult nyavalya esetén reggel és este 1-1 tubus bevétele 3 napon át.
Lehet kapni 6 darabos kiszerelésben is, úgy kifizetődőbb.
Ezen kívül igyál sok teát, egyél sok C-vitamint!

Nekem a hétvégén sikerült kikúrálnom magam, kb. olyan tüneteim voltak mint neked.
Gyors jobbulást kívánok!
bee73
 
 


Köszi a tanácsokat Csajszik!......Csak érjek egyszer haza......természetesen otthonhagytam...
szóval egyszerre kell beszórni azt a sok bogyót a nyelv alá..... :shock:
nyuszifülû
 
 


sziasztok, újaknak nagy üdvözlet, szülinaposoknak sok boldogságot.
olyan sokat írtatok,hogy követni sem bíííírom :lol:
voltam pénteken gyulán az integrál teszt 2. felén. mikorra lesz vajon eredmény??? a hét itt pesten is el kell mennem AFPre, így nekem lesz két eredményem is. pfff...... :)
más nincs, étvágyam hatalmas. sajna. ez van. próbálom visszafogni magam, meg okosan enni, de nem mindig megy. igaz eddig össz-vissz 3 kilót híztam. ami nálam nagy csoda, mert alapból hízkony vagyok. a levegőtől is..... :lol:
megyek holnap aquanatalra, itt van a közelben. szerdán meg terhestornára. mindkettő nagyon közel van.sőőőőőt, a cég végre megnyitotta a felújított uszodáját, így jövő héttől csobbanok/unk a vízbe.....a héten itthon vagyok. kell egy kis pihi.
jól vagytok?? mindenkinél rendben minden?? képzeljétek, én egyre szarabbul alszok...pedig nagyon jó lvó vagyok, de mostnaság csapnivaló az alvókám. és iszonyat baromságokat álmodom. ah.
mindenkinek szép napot!!!!!!!
dimet
 
 


Helló Lányok?
Mit szóltok a szép télhez? brrrrrrrrrrrrrr 8) Nálunk Is jól telt a hétvége, most hívtam a dokimat a másodszor levett véremmel kapcsolatban és azt mondta, hogy minden renben volt nagyon örültem. Pénteken megyek UH-ra utána a dokihoz szorítsatok nekem légyszi.
Jucu: Milyen volt a szülinap?
Nyusz: Nem tudom mennyire bírod a kamillás gőzölést, de én vettem a gyogyiban, 1 csomag kamillavirágot, és forrásban lévő vízbe szórtam, aztán letakartam magam törcsivel, már közvetlenül utána enyhült a fejfájásom és hamar meggyógyultam. Ezt naponta 2x-3x. Jobbulást
Kezdem egyre jobban érezni magam, se hányinger se fáradság, és már nem is alszom el olyan nagyon korán.
Pusszantás
Zeze

Kép
Kép
zeze
 
 


sziasztok kismamik!

nálunk esik a hó, de nincs hideg, most voltam kint, és kellemes idő van. Csak ilyenkor autózni útálok, és mennem kell a városba. :cry:
mirosz, igen az istenhegyin csináltattuk az AFP-t, mert a Gasztonyit választottuk dokimnak, és mentünk volna ugyis hozzá uh-ra, igy úgy gondoltuk egy kalap alatt azt is megoldjuk nála. :)
csajok sajnálom, hogy betegek vagytok, hát vigyázzatok magatokra :wink:
Tegnap találkoztam a volt munkatársaimmal, nagyon jó volt, úgy örültem nekik. Fagyiztunk, és sütiztünk, és szokásunkhoz híven minden körülöttünklévőt kibeszéltünk :oops:
Hűű, ma mennem kell a táppénzespapíromért is. :(
Valaki megtudná mondani, hogy tényleg nem jár étkezési útalvány ha táppénzen vagyok. :?:

Kép
mona76
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?