Új privát üzeneted érkezett!

Sue!


Látom az 5 hónapos adatokat: 7100 g. Dóri is ekkora baby. :lol:


Szoktátok nézni a Született feleségeket? Azért mindenki büszke lehet kicsibabájára,mert egytől-egyig GYÖNYÖRŰEK!!!!!!!!!!!

:roll: :roll: :roll: Ki az aki elküldi a képet febr 22 a határidő?


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Halihó!

Köszönöm Mindenkinek a szülinapi jókívánságokat!!!!

Sue,utólag boldog névnapot!

Tina,Marvin még mindig írtó cuki :lol: Laura is tud ilyen szépen ülni.Van már foga?Ha nem akar tápot enni akkor ne erőltesd ,egyen azt amit szeret :wink: Tegnap csepegtettem Laura szájába egy kis mandarinlevet,utána meg hagytam hogy nyalogassa a gerezdett:ízlett neki és olyan aranyos volt,az almára fintorgott :lol: Ő még csak szopik de meg kellett kostoltatnom vele a mandit :wink:

Hetti,ez a bürókrácia...... :x

Kata és Mindenki!Pénteken lesz egy műsor a National G.-on amit érdemes megnézni:Élet az anyaméhben,2-es,3-as,4-es ikrek.Este 9 kor kezdődik,láttam a bemutatóját, izgalmasnak és érdekesnek igérkezik,aki tudja nézze meg!!!

Kata,csak vasárnap :!: a Plus-ban az összes pelus 999 ft lesz :!:
Etetőszék is van amii 12990,ha valakit érdekel :wink:

Végül idevarázsolom nektek a tortámat:egyetek belőle :lol:
Ja és még egy képet természetesen a Lauráról!
A profi képek még nincsenek meg.

Kép

Luara és a cumedli :lol:

Kép

Kép

Kép
czmelinda
 
 


sziasztok lányok!
Bocsi a közvetlen megszólításért de talán emlékeztek rám baboka néven szerepeltem csak most nem lépett ezen a néven be így nevet váltottam. rég nem jelentkeztem mert tavaly megszülettek az ikrek :2006.11.23.-án míra 1650gr.,Bianka 2100gr-al a 33. hétre. mostmár nagyok lettek de sokáig kórházba voltak és sajnos az én orvosom bennem felejtett egy kis placentát ezért decemberbe újra műtöttek életmentő műtéttel persze másik orvos! Na rólam ennyit . Most már énis jól vagyok. Sajnos csak ritkán tudok jönni mert elköltöztünk és csak délelőtt a sógornőm gépén tudok netezni de megpróbálok gyakran olvasgatni titeket.
moni4
 
 

 
 

Sziasztok lányok!

huu Linda csodaszép a tortád...Nyamm nyamm... :lol: :lol:

Baboka:
De jo hogy jelentkeztél.Már nagyon hiányoltunk.A lényeg hogy minden rendben veletek..Nagyon kiváncsi vagyok a lánykáidra mind a 4 re.Ha tudsz dobhatnál képet roluk.

Edi: a
Frutapura egy gyümölcs pép. Bövebb info itt: http://www.milupa.hu/asp/show_milupa.as ... &lng_id=17
a szökésnek 3 szezonja van. :cry: :cry:

Hettie:
Mi a biztosittással jártunk igy..És nem tudtuk hogy nem vonják az összeget a számlárol mert emelkedett a dija.Mi meg egy fix összegre adtunk megbizást.Amikor meg beáztunk közölték velünk elöbb fizessük be a hátralékot aztán fizetnek ök.Persze levél nuku..Amikor meg adtunk megbizást arra hogy leemelhessék a nagyobb öszzeget is majd,akkor meg zsupsz a teljes hátralékot leemelték egyben majdnem 30 ezer volt azt hittem rájuk borittom az asztalt..Legalább megkérdezték volna azt ki-e tudom fizetni egyben..


mennem kell ..Sziasztok
Vendég
 


Linda,Köszi a köszöntést,azt hiszem lemaradtam a Te köszöntéseddel,de most pótolom,
BOLDOG SZÜLINAPOT
este ha hazajön párom,megmutatom Neki a tortát Én is ilyen gyönyörűt szeretnék.Nekem csak szeptemberben lesz a 30.
:)

Baboka,
sajnálom amegpróbáltatásokat,de mostmár jól vagy minden ok.Gratula babákhoz.képeket ha tudsz kérünk.

Rakok fel képeket ezek tegnap készültek,fogak nemtudom mennyire fognak látszódni,de remélem.A kisruhát a dédimamája kötötte Neki,tündérien néz ki benne,sajna a sapi kicsi lett hozzá,de az is zabálni való. Kép
Kép
Kép
sue

KépKép
suezika
 
 


Sziasztok!

Sue igazatok van ,hogy csak szűk körben tartjátok a keresztelőt! Mikor dől el, hogy lehet-e húsvétkor?
Nem emlékszem, hogy mondtad volna a neved. De jó :) és a férjes, vagy a lánykori neved? Nekem a férjes, és mi "h"; nélkül írjuk :)
Gratula a fogakhoz, és a felüléshez! Vikinek voltak rejtet tartalékai :)
Csodaszép a Kislányod!!!!! Nagyon édes ebben a ruhában! Micsoda lábai vannak! És tényleg ott vannak a fogak!!!!! A szeme is gyönyörű!

Melódia mi lett a hőemelkedéssel? Jobban van Pistike? Akkor Te nem is leveztél először, hanem egyből reszelve adtad az almát? Tetszett neki?
Botinak, és ingó még néha a feje, de kezdi szépen tartani. Hason nagyon szépen tartja. Hajunk dettó :lol:

Gesztenye már én is sokat gondolkodtam azon, hogy miért nincs valami megoldás a fogzásra, ami nem gyógyszer, de megkönnyítené a dolgot, már amikor mocorogni kezdenek a fogacskák.

Tina tudom, tegnap nem raktam képet, de estére vendégeink jöttek, aztán nem ültem már gép elé. No milyen kocsit találtatok? Én a Brendon honlapját nézegettem, ott 40 a legolcsóbb, ami esernyőre csukható, és újszülött kortól használható, a többi vagy 6 hónapos kortól, vagy méregdrága :(
jaj ne! Komolyan 3 évados a szökés :( :evil:
no igen Neked határidőre beKELL fizetni a biztosítási díjat, de amikor ők jönnének fizetéssel…. No comment.

Edi igen nálunk a nappaliban van legtöbbet Boti. Gondolom Nálatok a nagyszoba látja el ugyanezt a funkciót. Ha lenne nálunk is nagyágy ott, akkor én is tuti azon szoptatnám napközben. (picit én is aludhatnék néha :? ) a nappalinkban van a kandalló azt gyújtjuk be napközben, a gázfűtés csak este megy egy picit. De igazából, azokon a napokon, mikor ilyen jó idő van , kinn altatom a kocsiban. Este fürcsiig játék a nappaliban, fürdés a fürdőben, majd törölközni megint a nappaliba megyünk, ott megszoptatom a székben, és viszem aludni.
Kata játszószőnyege az Ő szobájában van? Egyébként kész vagytok már teljesen?

Hettie ez a TGYÁS dolog nagyon durva! Remélem, hogy sikerült elérnetek, hogy igenis fizessék ki visszamenőleg!
ÉMÁSZ :evil:
A fénykép meg kövérít, ne foglalkozz vele!!!

Linda már én is kinéztem a national g.-os műsort! Bár gyanítom apának lesz hozzá még egy két szava :?
jaj nagyon guszta a tortád :) és ez a kép Lauráról :lol: haláli! Apa is mindig mondja, hogy ne lentről fényképezzem Botit, mert kiemeli a tokáját, meg a pofazacskókat :lol:

Baboka Móni szia! Örülök, hogy jelentkeztél! Jaj nem lehetett könnyű Nektek :( de a lényeg, hogy most már jól vagytok! Én is nagyon várom a képeket a lányokról!!!

Nálunk ma éjjel rekordalvás volt! 8 óra!!! (este 9-től 5-ig) persze én meg járkáltam át, hogy mi a fene van :shock: (én hülye, aludhattam volna végre egy jót :? )

NEM JELENTKEZŐ LÁNYOK! Napraforgó, Ákata, Csengő, Jubi, Melinda, Nózi, Lívi, Dorka, Siba, Chesti, Orsi, Évi, Betti, Simigabi.
Most már tényleg kezdek aggódni! Ugye nem hagytok itt bennünket :cry: :cry: :cry:

Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Sziasztok lányok!

Beuka, drága!

Itt vagyok, csak hétvégén nem voltunk ithhon aztán lázas voltam, ma Nándi nyafogott, most meg épp nagyon fáj a hátam, úgyhogy mindjárt elnyúlok... Ja, meg éjjel is nyafi volt. A Tiéd meg aludt?????? nem értem?

csak nagyjából követtem az eseményeket, de láttam azt a tortát, és... Hát szóval... nekem is kell!!!!!! :oops: :D :D Miféle?

Baboka!
Nagyon örülök, hogy jól vagytok és gratulálok a lányokhoz!

Ne haragudjatok, de muszáj lefeküdnöm míg alszik pár percet....
Puszi

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78
 
 


Sziasztok!

Balihoz hasonlóan mi sem voltunk hétvégén itthon, meg egyébként is sz@r a kedvem, meg sajna időm sincs nagyon olvasgatni, írogatni. Ez van :(

Beuka!
Köszönöm Beni köszöntését :D Ennek örömére tegnap és ma már kapott pici almát. Szerintem tetszett Neki, csattogott a nyelvével. Holnap megint többet kap picit. Aztán kiötlöm, hogy mit adok Neki utána - téli időszakban elég nehéz :?

Ne haragudjatok, hogy nem írok külön-külön, de tényleg nem jut időm a gépezésre. Ahogy bekapcsolom, vagy az egyik, vagy mindkét gyerkőc rákezd :? Most meg már itthon van a Párom és jön a vacsi is.

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka
 
 


Sziasztok,
Babóka,rémes olvasni, mi történt. Persze jó hallani ugyanakkor, hogy most már minden rendben.
Lányok, az utóbbi időben annyi rémes dolgot hallok szülés ügyben, hogy nem sok kedvem van újra belevágni... Pedig anno én is a kis korkülönbség mellett voksoltam, de.... Ti hogy álltok ezzel?

Megyek,mert iszonyú nyűgös, úgy néz ki nálunk is egyre problémásabb az elalvás. Pedig az eddigi két kelés is bőven soknak tűnt. (az elalvással tegnapelőttig nem volt gond.... rémes.

Beusa
Kép
beusa
 
 


Hettie!
Remélem sikerül elintézni a TGYÁS-t. Ha nem intézkednek megfelelően, akkor szerintem nyugodtan pereld be vagy fenyegesd meg őket, mert jogaid neked is vannak (nem hinném, hogy náluk van ilyen szabály, mely szerint csak 1 hónapnyit adhatnak visszamenőleg :shock: , főleg ha felmutatod a születésit).

CzMelinda!
Legalább már valamit biztos szeretni fog Laura :lol: . Nagyon fincsi lehetett a tortád :wink: .

Moni!
Gratula a lányokhoz. Örülök, hogy sikerült a műtét, de azért jobban is odafigyelhetett volna a dokid :? és akkor nem lett volna baj.

Tina!
Biztosítás :? .

Sue!
Jól látszanak a fogacskák :lol: . Igazi hölggyel van dolgunk :lol: . Nagyon jók a képek és csini a ruci.

Beuka!
Barni már előszeretettel fejel le mostanában amikor büfiztetem, mivel ide-oda forgolódik és mindent látni akar :lol: . Ő aztán már tényleg erősen tartja a fejét és jó kemény a homloka :roll: .

Bali!
Jobbulást! Ma valahogy én sem vagyok az igazi. Délelőtt becipeltem Barnit a munkahelyemre, ahol szerencsére megoldják az adóbevallásomat. Mire hazaértünk hulla fáradt lettem, így másfél órára beájultunk (szopi és játék után Barni is eléggé elpilledt), de amikor felébredtem még rosszabbul voltam. Szédültem és gyenge voltam, de most már azért jobb. Valószínűleg front lesz, legalábbis a múltkor is előtte voltam rosszul. Talán te is azt érzed és akkor hamarosan jobban leszel.

Angel-el beszéltem és jól vannak. Jelenleg a járólapok lerakása van folyamatban és remélhetőleg jövő hét vége felé már hazamehetnek. Mindenkit puszil és jövő hét végén megpróbál fellépni, ha sikerült összeszerelni a gépet.

Jadey!
Remélem még olvasol minket :!: Mi van az ezüstbolttal? Még működik? Mostanában nem írtál róla.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Sziasztok!
Ma voltunk a feleves mereckedesen. Rovidebbnek, de dagibbnak mertek, mint en tthon.
Igy tehat 7800g es 73cm.

Nalunk egy hete megy az almapure, B nagyon elvezi. Hogy a krumplit mikor fogja megenni azt nem tudom.

Sajnos nalunk a nagyfiam viszi el minden energiamat, este 11-reggel 7-ig alszik, aztan napkozben nem mindig, igy nagyon faraszto es Bra sincs sok idom.

Kepet meg keresek, az osszehasonlitashoz.

Beusa! Nagy korkulonbsegnel is lehet baj....De ne legyen. Ez alapjan ne dontsd el! Azt merlegeld, hogy neked mi a jobb. Ha hamar osszenonek, vagy ha az egyik mar oviban, mire a masik jon?

csengo
Vendég
 


Sziasztok!

Lívi örülök, hogy jöttél. Igen, nálunk éjjel tök jó alvás volt, és mostanában nappal is jókat alszik Boti. Úgy néz ki nálunk még messze van a "fogbaj"; (bár már tömködés, nyáladzás itt is van) és a frontok is máshogy hatnak.
Lázas voltál? De ugye már nincs gond. Hátfájás :( egyébként nem is értem, hogy bírod el Nándit :?

Melinda Örülök Neked is! Jaj szegénykém, nem tudok mást mondani, csak hogy kitartás! Nemsokára itt a május, és költözhettek. Tudom, addig még sok nap van.
Lét vagy pürét adtál Beninek?

Gesztenye na látod én erre nem is gondoltam. Úgy voltam vele, hogy ha majd szépen tartja a fejét, akkor elmúlnak a lefejelgetések, de ezek szerint nem.
Jaj remélem nem szedtél össze valami nyavalyát a mh-eden. Jobbulást! Köszi az Angel infót! :)

CSengő Neked is örülök :) akkor ezek szerint a krumplit is próbáltad, és nem ízlett annyira mint az alma?
Várjuk a képet! Kitartás Neked is!

Most már apát is lekakilta Boti :lol: (de nem is tudom mire számítunk ha mesztelenül ölbe vesszük :? )
Ja és kezdi emelgetn ia fenekét, úgy betámaszt a sarkával, és nyomja felfelé a hasát, nektek ez már biztos ismerős, gondolom ez után fog következni lassan a hasrafordulás. :roll:

Kép Kép

a csónaknyakú átka: kinyúlik :evil:
Kép

Kép
Kép
beuka
 
 


Sziasztok!


Most nagyon rövid leszek, mert nem igazán vagyok a toppon. Fáj a hasam. Lehet, h menszi lesz belőle? Mondjuk igen régen volt meg.(2005.dec).


Sue!


Édesek a pici fogacskák. Szépséges a lánykád. Nem látom a képeidet.

Bujka!


Utólag is gratula a hófordulóhoz.


Beuka!

Szuper jó!Boti átaludta az éjszakát. Sajnos én is ilyen vagyok. Ha nem alszik- miért nem alszik? és ha alszik akkor meg Úristen mikor kell már fel? Ezért nem tudom kialudni magamat, mert ezerszer megnézem éjszaka. Légzésfigyelő bekapcsolva, de attól függetlenül olyan hülye vagyok.


Most látom milyen értelmetlenűl tettem fel a kérdést a 22.-ei dátummal kapcsolatban. Tehát ott azt szerettem volna kérdezni, h van valaki köztetek aki a baby képét elküldte?



Jó éjszakát mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Hahó Csajszik!!!

Tettem fel egy pikáns receptet, had pörögjön az is ,mert mostanában leállt ,az is :cry:

Tortám:igen fini volt,kívűl marcipán borítású,belül meg grilázs ízesítésű volt,férjem vette 5 pénzért :oops: ennyi pénzt megzabálni... :oops: de egyszer voltam 30 nem??? :lol:

Beuka,nagyon aranyos Botika.Én is utálom az olyan kinyúlos badikat már nem is adok Laurára olyat. :x

Sue,Viki is gyönyörű a dédi ruciban :wink: fogacskák is látszanak.Érdekelne hogy szopi közben milyen érzés?Lehet egyéltalán érezni hogy van foga?!?

Csengő,milyen gyakorisággal kapja az almapürét?Napi ?

Bujka,azért csak írjál magatokról hogy mizus,jó?!

Livi,hátfájás :cry:

Móni,szia,örülök hogy most már minden rendben van,úgy meg tudok ijedni ha ilyet olvasok.

Kata,Jubi:behavaztatok???(tudom:2 ill. 3 gyerek van de azért hiányoztok ám :wink: )

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!
Neharagudjatok, hogy csak most jelentkezem de nem jött be a babanet. Köszönöm mindenkinek a gratulációkat!
Igen mostmár jól vagyunk de azt kell, hogy mondjam ezt az egész tortúrát az ellenségemnek sem kívánom! A doki a szülésnél se foglalkozott velem hanem vad idegen orvosok sokkal jobban törődtek velem mint a saját orvosom. Az tuti soha többet még látni sem akarom. Erről ennyit megpróbálom elfelejteni de nehéz.
Sajna képet most nemtudok föltenni, mert ez nem a mi gépünk de remélem a napokban nekünk is lesz net és ígérem pótolom.
Beuka,Suezika!
Gyönyörüek a babák én egyszerűen enmtudok betelni velük.
Beusa!
Azért mert sajnos velem ez történt még nem kell megíjedni és biztos mindenki máshogy gondolja de én csöppet sem bánom a kis korkülönbséget. Most is mind a 3 kicsi alszik. Sőt az ikrek 4 óránként esznek és közte vagy alszanak vagy elnézelődnek. Néha este csinálják a fesztivált de az is elviselhető.
moni4
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, mert teljesen paff vagyok. Asszem most ért el a fáradtság, és Máté is alvási negatív rekordot döntött az éjjel. 2-től gyakorlatilag folyamatosan fenn volt és nyüszögött. Kibújhatna már a foga, mert nagyon szenved a drágám. :(

Hettie, Tina, én a CASCO-val vagyok úgy, hogy csak minden második hónapban vonja le a biztosító, akkor persze duplán. És mikor reklamálok közlik, hogy nem volt fedezet a számlámon. Persze ez nem igaz, merthogy mindig 10-én vonják, 5-én pedig megjön a lóvé a számlámra Állam Bácsitól. Ja, meg az életbiztit 13-án le tudja a másik biztosító vonni! Most sem vonták le, reklamáltam, erre nyomják a süket dumát, hogy nincs miből. Bemegyek a bankba, mondja az ügyintéző, hogy nem igaz, amit a biztosító mond, merthogy X Ft. van a számlámon. Felhívtam a bankból a biztosítót, erre közölték, hogy akkor sz@r a banknak a rendszere, mert nálunk minden jó. Bank közli, hogy náluk is minden jó. Akkor most ki a hülye? Én? :evil: Ja, ha meg kérek csekket, hogy majd azon befizetem, akkor 10 %-kal több a biztosítási összeg. :!: :evil:

Üdv mindenkinek, megyek ebédelek végre.

Anita

goodfairy
 
 


Hali!

Megjöttünk a sétából,kajci is volt meg móka is meg akkora kaka hogy badit kellet cserélni :roll:
Kapott ma a Laura egy ingyenes újságot:Babainfó a címe.Havilap,és azt írják most már mindig kipostázzák.Volt benne egy-két érdekes cikk,amit a Laurának is felolvastam :lol: Más is kapott ilyet?
Ja és pelenkamintákat is küldözgetnek .
Bezzeg a baba bónuszomat még nem :cry:

Tessék fini kajákat írni odaátra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Nem tűntem el, csak lopakodó üzemmódban voltam :lol:

Kedvesek vagytok, hogy hiányoltatok, meghatódtam :D

Láttam sok új van, üdv nékik!!!

Edivel szoktam msn-ezni, neki írtam, hogy majd jövök vissza, csak most elég sok dolgom volt, meg mentünk ide-oda. Voltunk betegek :cry: , meg voltunk Debrecenben élményfürcsizni :lol: Az nagyon tutti volt :lol:

Beuka láttam a táblát, és örültem hogy beletettél. Akkor írok adatokat.
4 hónap: 5880 gr. 64 cm (már ha ennek lehet hinni)
5 hónap: 6270 gr. ? mondjuk hogy 65 cm
6 hónap: az majd most lesz vasárnap
és akkor majd teszek fel összehasonlító képet, mert az még régen úgyis megígértem, és akkor majd írok kilókát is. De mi nem hízunk :cry:
Hétfőn megyünk dokihoz majd el is panaszolom neki.
Láttam a receptes topikot is nagyon szuppiiii!!

Ja és bevallom megcsináltam Linda gyönyörű fánkjait, de én is analfabéta vagyok. Nekem nem fújódott fel :cry: De majd még próbálkozom!

Majd írok, ha még visszafogadtok :roll: :oops:
De nem tudom mennyi időm engedi.
Kitti már kúszik, szerintem nem kell neki sok hogy másszon is. :shock: Úgyhogy mostmár lehet utána szaladgálni, meg majd ideje lesz a lakást is átrendezni, hogy gyerekbarát legyen, nehogy a nemlétező porcelánváza landoljon a fején :lol:

Húú 1000 dolgot akartam még írni, de majd mostantól ígérem reagálni is fogok.

Millió pusszantás mindenkinek: Bettus

Ja és nézegettem a képeket, minden babóca GYÖNYÖRŰSÉGES!!!!!
(Tina:Marvin még mindig szívtipró... :oops: ) Majd 1* meghívom a Kittinek hogy egy tálból Frutapura-zanak, mert az nálunk is nagy sláger! :wink:

Kép
bettus79
 
 


Sziasztok!

Hettie!
Találtam neked vmit, de aznap a babanet nem engedett be:
Visszamenőleges igény
Terhességi-gyermekágyi segélyt visszamenőleg legfeljebb 6 hónapra lehet igényelni, azaz az ellátást legkorábban az igénybejelentés napját megelőző 6. hónap első napjától lehet megállapítani.

Mire jutottatok ez ügyben? Elhiszem, hogy pipa vagy!!

Linda!
A tortád nem semmi…nagyon szép..biztos finom volt, nyami nyami. Nagyon fincsinek néz ki a marcipán rajta, olyan szép egyenletes.
Én már láttam ezt a 2,3,4 ikres filmet a N.G-on, hát szuper nagyon. Végigköveti az egész terhességet és a szülést is mutatja. Nem tagadom, de én a végén zokogtam, amikor megszülettek a csöppségek (apa meg nevetett rajtam, fujj)
Látom nálatok is a MAM cumi a menő (ugye ez az?)

Móni!
Gratulálok ikerlányaidhoz. Nem semmi amin keresztülmentél!!! A lényeg, hogy túlvagy rajta és minden rendben. Ha időd engedi jelentkezzél. Mit tudnak a lányok, mekkorkák stb.

Tina!
Ma este/éjjel nézzük a Szökés köv. részét, teljesen bevagyok zsongva!!! :D :lol: :D

Beuka!
Hát zabálnivaló Boti, mennyire megnőtt, jó kis pofija lett. Látom jól tartod. :lol:
Köszi az érdeklődést, de sehol nem tartunk. Nagyszoba bútor ki tudja mikor lesz kész, mert inkább várunk hónapokat, de azzal csináltatjuk aki a régebbi bútorokat is. Kata szobája is ezért seholsincs mert az új bútorban a nagyszobából vannak a cuccok, de egyszer csak megleszünk.
Igen a játszószőnyeg a kisszobában van, azon van Kata.
Apa lekakilás :lol: Nálunk apa, ha kiviszi a pelust csak csippenti…Mondtam neki még most élvezze ki a szopis hányást, kakit mert péntektől más világ kezdődik. :lol: :lol: :D
Csónyaknyak: Auchenben lehet kapni 1000ft-ért 4v5bodyt: vékony pamut, na nekem az nem nyúlik és imádom éjszakára.

Sue!
Na akkor adod Vikinek folyamatosan az almát? Te milyen sorrendben vezeted be a gyümölcsöket és mikor szándékozol adni neki főzit? Van vmi támpontod? Nagyon arik a kisfogak. Viki kopasz (bocs) vagy szőke? Kata is ilyen és bizony majdnem mki kiskopinak nézi.
Nagyon szép a kötött kisruha, és Viki is szép kislány. (gyönyörű a szempillája) Tényleg mi van azzal a kisruhával, amit vettél és a párodnak nem jött be annyira? Hordjátok?

Melinda!
Boldog hófordulót (kicsit megkésve), van vmi honlapod hozzátápi ügyben? Mert én nem találtam egy normálisat, mind mindenben tök mást mond. Mondjuk van elképzelésem, de akkor is.

Beusa!
Szüléssel nincs gondom (remélem a 2. is császár lesz, ha már az első az volt, bár dokim mit gondol erről fogalmam sincs). Nekem a terhességgel vannak fenntartásaim, azért izgultam eleget, most miért nem érzem a mozgást, minden rendben legyen és a legdurvább amitől féltem a magzatvíz elfolyása éjjel + nyakra köldökzsinor tekeredés. Hát mindkettőt megkaptam…és császár lett a vége. Asszem én még várok, arról nem beszélve, hogy 1x valamennyire szeretnék a régi ruháimba beleférni.

Bettus!
Üdv. újra itt. Gyere gyakrabban. Miért ne fogadnánk vissza, hisz el sem mentél. :lol:

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


sziasztok,
Sue, a dédi-ruhás fotó tündéri. Mi is rengeteg kötött kiscipőt, kardigánt,sapkát és rucit kapunk déditől,nemgyőzöm őket feladni. A Te kicsid bőrét nem zavarja a kötött? Az enyémnél nem figyeltem meg, viszont engem mindig kiüt, így csak ritkán merem ráadni...

Móni, KÖszi a bíztatást.

Linda, Mi nem kapunk babainfót és pelusmintát is csak nem sokkal a kicsi születése után kaptunk. Azt hiszem ez azon múlik, hány helyen adtad meg az elérhetőségedet. Amúgy nálunk is állandóan van egy váltás ruha, mert valami csoda folytán sokszor kifolyik a pisi / kaki... Lehet, hogy 5 hónap alatt sem tanultam meg pelusozni?? :? Biztos a pelusokkal van a baj... :roll:

Összehasonlító kép: most a picikről vagy rólunk? Őszintén az én régi fotóimat igyekszem szem elől téveszteni egyenlőre, akkora a kontraszt...

Ja, a minap elszórakoztam a vonalzókészítéssel is.... hááááát. Majd visszakeresem, hogy Ti hogyan csináltátok :)

Halihó,

Beusa
Kép
beusa
 
 


Sziasztok!

Linda, mi is kaptunk tegnap babainfót, meg pelusminta is szokott jönni. A bababónusz pedig nekem is 2 hónap után jött meg.

Hettie, kérdeztem anyósom erről a TGYÁS-ról (ő TB-ügyintéző), és ő is ugyanazt mondta, amit Edit írt. Úgyhogy hajrá, "verd" ki belőlük ami jár Neked. :D

Szép napot mindenkinek

Anita

goodfairy
 
 


Szevasztok!

Bettus,jajj de örülök hogy írtál és lapos sunyi módón olvastál bennünket :lol: A fánk majd legközelebb bizti sikerül!Mi volt a betegség?Írtad hogy Kitti kúszik és nemsokára mászni fog:mi a különbség? :oops: A DM-ben láttam múltkor ilyen konektorvédőket,4v.500ft-ért,ha már vásárolsz gyerekbiztos dolgokat jól jöhet az is :wink: Kiváncsi leszek a képekre.
Írj receptet ha van időd!

Edi,mam vagy mom a franc sem tudja milyen cumi Laura cumedlije,az egyik ingyencsomagban volt,nincs is neki másik :lol:
Mostanában már szórakozik vele,kiveszi meg mellé bedugja az ujjait :roll: :lol: meg olyat is szokott csinálni ha a szájában van a cumi(nem állandó jelleggel cumizik csak ha nyügi) a kezében meg egy csörgőféle akkor azt is odateszi a szájához,de persze nem fér be :lol: Mostanában kezdett el nyúlkálni dolgokért,de olyan kis "esetlenül" nyúl mindenhez,nagy pofonokat kapnak a játékok és a végén a földön landolnak :D
Mindenképpen megnézem az ikres filmet :wink:

Írna valaki a DM-es törlőkendőről?Láttam most hogy 4 pakk van összecsomagolva,érdemes megvenni,vékony,vastag,olajos,fini illatú vagy büdi?Itthon már "csak" 80 db van,szeretem ha van tartalék.Ma is pl:Laura 2x kakált be egymás után :roll:

Ja és még egy kérdés:mit kell most igényelni?Gyedet?Az mennyi lesz,a fizu 70 %-a? :oops:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Linda!
Gyed maximálva van. Egy bizonyos bruttó fizu fölött sem kapsz többet. (Asszem bruttó 85000 a Gyed, nem tudom, még nem kaptam, majd áprilisban)

DM tölrőkendő: mi aloe verásat használunk. Megfelelő vastagságú, finom illatú, nyomottmintás. Ajánlani tudom csak.

E.

Kép
Kép
edi78
 
 


Edi
Köszi az infót :wink:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!


Biztosan kivagyok közösítve, mert Nekem nem válaszol Senki vissza :cry: :cry: :cry:


Edit!


Izgulsz a holnapi nap miatt(almapép etetés)? :shock: Írjál le mindent, h fogod majd csinálni, és Kata mit szól majd hozzá. Vegyétek fel videóra, érdemes.Tudod én már kipróbáltam egyszer, de azt mondtam inkább megvárom a 1/2 éves kort.



Sue!

Azért irigykekem a kis fogacskákhoz. OLYAN SZÉPEK!!!!



:lol: :lol: Ma voltam egészséges rendelésen, és azt mondta a Dr-nő, h nálunk még a fogak az "ablakban" :( Gyümi etetéssel, h álltok? Csak kipróbáltad? Milyen volt?


Anita!


Ma megmérték végre :roll: Dóri 68 cm. Azt mondták jó nagy baba. Végül is jól tartom. :) :) :) Kolbász, zsíros kenyér, szalonna, hagyma :D :D :D


Beuka!


Te is Gyöngyösre jársz Fősulira? Én a Károly Róbertre járok.


Tina!


Mi újság az evéssel? Megoldódott már a probléma?




TIMI

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

Linda, én is csak ajánlani tudom a DM-es törlőkendőt. Én féltem először az aloe verától, mert azt hallottam, hogy sok babának kicsapja a fenekét, de nálunk szerencsére nincs ilyen gond.

Timi, szerintem Máté is lesz annyi, a 4 hónapos tanácsadáson mérték 63-64-nek. Jövő hét csütörtökön megyünk, majd akkor beszámolok róla. :)

Üdv mindenkinek

Anita

goodfairy
 
 


Timi!
Született feleségeket nem nézzük, engem irritál az a sorozat.
Nem izgulok, mert mégsem kap holnap Kata almalevet, mert a kakija ronda sárgásbarnázöld és tegnap tök nyákos volt.(január elején volt már ilyesmi) :shock:
Amíg ez nem rendeződik nem kap almalevet, remélem 1-2napon belül okosabb leszek.
Fog ablakban? milyen az ínye Dórinak? Mit látsz?
Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!
Először egy kép születés után egy nappal:
Kép

Mostani:
Kép

És az érdekesség kedvéért bátyuska is félévesen:
Kép

Udv:
csengo
Vendég
 


Sziasztok!

Képzeljétek ez már a 3. levelem ,de ha ez sem sikerül feladom.
Most csak Timinek,nehogy azt higgye Neki senki sem válaszol.
:)
gyors képek Magamról de nagyon fájt a szívem mikor keresgéltem képet....
:(
Kép
2005 augusztus
Kép
2006 utolsó napunk egyben
Kép
3 héttel ezelőtt

sue

KépKép
suezika
 
 


Viki,most elvan ,úgyhogy amíg nem szól ,megpróbálok írni.

Melinda,
fogakról kérdeztél,pont tegnap harapott rám először,csillagokat láttam,de nem visítottam,mert megijed és akkor félő nem szopizik tovább.Egyébként a nyelve előtte van ,majd szerintem a felső fogak lesznek érdekesek.De azok is jönnek szegénynek már fehéredik.
DMes törlöket használok én is és nagyon szeretem illata szuper,és vastag is.

Edi,
Viki,nem kopasz :lol: csak szőke és már iszonyat sűrű neki csak nagyon csöpp,de azért már megtudom húzni ha roszcsont ,ez csak vicc,de Ő mindig úgy meghúzza az enyémet a legapróbb tincset is megtalálja.
Gyümik, nem adok minden nap, nem akarok még kb 2-3hétig szeretném húzni a dolgot,sorrendet tudom,alma, sárgarépa krumpli ,barack, sütőtök.Banánt nem adok Neki,mert annak van a legnagyobb hisztamin tartalma,majd csak később kb 1évesen Főzelék,hát ha majd ezeket keverve megeszi, akkor kezdek majd főzelékekkel kísérletezni,majd meglátom.
Viki megint nem kakil 2 napja nem tudom mi ez, eddig minden nap kakilt ,de múlthét óta szórakozik,kedden volt utoljára .
:(


Beusa,
Én nem adtam még rá huzamosabb ideig a kisruhát....
Nekem meg semmi bajom nem volt Tőlük én is rengeteget használtam ilyet,de egyébként vannak bébi fonalak ez abból van ezért remélem nem lesz semmi gáz.

Beuka,
nem tudom mikor jutunk el az atyához,majd a hétvégén szerintem,Nekem a lány nevem a Vígh a férjes a Molnár.
Lábacskái?pedig nem is látszanak a hurkák,csak nem akarok feltenni olyan képet amin pucér,mert egyszer már jártunk úgy a lányokkal,mikor pocakot tettünk fel egy-két idegen jókat csámcsogott ,emlékeztek......????visszagondolni is brrrr

Láttam írtátok,hogy van bababónusz és csomagot is kapunk,Én febr.2án adtam be a papírt és azt mondta csajszi 3-4hét hozza posta.Na az azt hiszem ezen a héten letelik,de nem az érdekel mikor hozzák,hanem mit tartalmaz.Letudnátok írni,aki már kapott ilyet?
Ja ha kevesebbet jövök,bocsi,de kaptam puzzlékat a névnapomra és én függő vagyok puzzelra így most minden szabadidőmet arra pocsékolom,már ki is rajktam egy csomót.
:)

jaj képzeljétek,átrendeztem tegnapelőtt a szobát, ahol alszunk ,eddig Viki mellettünk aludt,sokkal könnyebb volt így szoptatni,meg olyan jó volt,de most a nagyágy mellé húztuk a kiságyat és 2 nap óta ott alszik.Igaz 3x altatom el mire elalszik ,így is hallom szuszogását és felébredek rögtön ha elkezd forgolódni.Olyan jó,hogy alszik ott is féltem,hogy nehéz lesz átszokatni,de eddig viszonylag simán megy és csak annyiszor ébred fel amennyit eddig is.Mostmár apjával összebújhatok megint,szuper.
eldugultam
sue

KépKép
suezika
 
 


Hellókák

Sue: Hát vadítóan csini voltál (bocsi vagy), de valóban olyan voltál mint egy ropi :lol: Remélem nem sértődsz meg, én sose voltam olyan vékony és nagyon irigyellek. Aztán ne félj leszel még vékony, habár én is ezzel bíztatom magam, de semmi jelét nem látom. Egy-két ruditól mindig elcsábulok :oops:

Csengo: Jól megváltozott a kis drágád :shock:

Linda: én nem vagyok valami nagy konyhatünci, egy sütit tudok a bögrés mákost, de szerintem ezt minden ovis meg tudja csinálni. De ha gondoljátok leírhatom. Amúgy a tortád fantasztikus a monitort nyalogattam :)
Kúszik-mászik. Kúszik: olyan mint egy katona, nem tud még 4 kéz-lábra állni, hanem kapaszkodik és húzza magát, de így is bárhova el tud jutni. :roll: Úgyhogy egy perc nyugtom sincs már... Próbálkozik már a 4 kéz-lábra állással megy is neki, de csak inga van előre-hátra. Meg sokszor csinálja, hogy csak a kezén meg a lábán áll, és a popóját meg az égbe púpozza. Teszek fel képet, remélem sikerül megtalánom, és látszik is hogy mit művel.
Íme a popópúpozás:
Kép

Timi: merre lax kispesten? Én is ott lakok a lakótelepen. Hátha összeröffenhetnénk egy kis csevejre :wink:

Betegség: az egész családon (nagymami-papi, anyós) és mirajtunk is végigszaladt az influenza :cry: Még mindig fújom az orrmányost néha. Kitti is lázas volt egy nap, azt sem tudtam mit csináljak. Adtam neki kúpot aztán utána virgonc volt, másnap semmi baja nem volt, de én úgy megijedtem.
Lányok ha egyszer ejuttok Debrecenbe biztos menjetek el az élményfürdőbe, mert nagyon gyerek (Baba) barát hely, és jól meg van csinálva az egész. Vannak kis wc-k, meg pelenkázó, családi öltöző, szupi szauna, meg gőz. Rengetek medence, csúzda, és a nagyobb gyerkőcöknek kézzel hatható vizibicikli, vagy kézibicaj?
Na jó nem reklámozom, mert nem fizetnek érte :lol:

Ja és ezt nem hagyhatom ki, a kedvenc képem:
Kép

Apának meg is csináltattam énkáryára. De pszt!!!!

Pusszantó: Bettus

Kép
bettus79
 
 


Sziasztok,
Timi, akkor most reagálok Neked :D Mit tanulsz GYöngyösön? Hogy megy baba mellett?
Sue, A képek mintha rólam készültek volna... Mármint az arányokaz nézve.
Ma amúgy nagy élményben volt részem, jól kifosztottam az outletet, mivel kezdtem unni a 3 szopis felsőmet. Kicsit megnyugtatott, hogy 42-46 os méretben is vannak klassz rucik.... Beláttam, hogy ebben a szezonban már nem fogok beleférni a régi dolgaimba. Szerintetek ha pl. még ilyen nagy méretben vállalom a második babát, akkor az elsőnél felszedett extra mérettel nő megint a súlyom? Hogy szokott ez általában lenni?

Sziasztok, Bea

Beusa
Kép
beusa
 
 


Sziasztok!

Csak a képekhez szólnék hozzá, majd a többit máskor...

Csengő!
Nagyon édes Bálint, jó nagy újszülött volt. És szerintem tökre egyforma a bátyussal, jól látom?
Milyen hamit kap Bálint?

Sue!
Hát nem tagadom, van különbség a 2kép között. Szép kismama voltál. És leszel te még olyan, mint a lépcsőn. :wink:

Bettus!
Kittike nagyon ügyes!!!! Kata a maga 8kg-jával jól ellustult, akkora feneke van, nem igaz. Teljesen megvagyok lepődve. Tök elvan egy helyben háton, hason a játékért nem nagyon akaródzik megküzdenie. A kedvenc képed szuper nagyon, de én már láttam. :wink:

Akkor ilyen voltam, ilyen lettem sorozat rólam (megjegyzem a képeken vékonyabbnak tűnök, most deformált vagyok :( )

Szülés előtt 2 nappal (75kg)
Kép
2 hónapja (frissebb nincs szerencse...) (65kg)
Kép Kép
2005.06-08 (58kg)
Kép
Kép

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Megjegyzem az utolső két képen levő farmerszoknyába és 3/4es naciba szeretnék beleférni...Akkor ok.
E.

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!


Edit!

Remélem hamar rendeződik a kaki dolog. A fogacskánál nincs semmi. Az inye nincs megduzzadva. Ma voltunk egészséges rendelésen, és ott mondta a dr-nő, h nincs még itt fogacska. Már várom. Az már olyan nagycsajos :D


Sue!

Köszi a figyelmességedet! :lol: :lol: :lol: Ezek szerint te is csak kipróbáltad a gyümit? Kórházban te nem kaptál babacsomagot?Szóval látom írtad, h Viki csak most került ki az ágyatokból? Nálunk a kezdetektől külön szobában alszik a kiságyában, légzésfigyelővel. Persze a hülye mániám, h amikor lefekszem gondolkodom, h zöld gomb villogot vagy sem? Felpattanok megnézem, megnyugszom......,azután minden kezdődik előlről.

Bettus!

Fő utcában lakom.Te nem a Berzsenyibe jártál? Ismerős az arcod.
Persze, h találkozhatunk. Örülök ha cseveghetek

:P :P :P


Beusa!

Tegyél fel képet magadról+babyről. Vonalzó nem sikerül?????
Gazdasági Mérnőki szakra járok, és kereskedelmi a szakirányom. Gyerek nélkül sem ment könnyen, de csinálom. Utálok tanulni
:cry: :cry: :cry: Esténként amikor Dórit leteszem akkor szoktam belekukkantani. Most pl jövő héten jó lenne lemenni vizsgázni. Remélem sikerülni fog. Most mennyi kiló van rajtad? Egyébként simán le lehet adni szerintem. Csak optimálisan kell hozzáállni.


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Edit!

Sima ügy: :lol: :lol: :lol: Abba a nadrágba szeretnél belefogyni, akkor az úgy lesz. Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ezzel a macival olyan vagy, mint egy KISLÁNY :lol: :lol: :lol: Ari nagyon.


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Segítség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Pipa vagyok. Nekem nem sikerül a kicsinyítés. 600*600-asat lehet feltenni, de amikor én a képeket ekkorára lekicsinyítem akkor tök torz az egész.

Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok Lanyok,

mar honapok ota nem voltam, mert nincsen idom: suliba jarok, angoltanarit csinalom es nagyon sok idomet elveszi. De most bekukkantottam es latom ezt a sok gyonyoru kepet, gyorsan en is felrakok egyet Adamrol. Most volt 6 honapos es 2 pici foga mar kibujt alul.

Mindenkinek minden jot: Viola

Kép Kép
fj35
 
 


Timi: csak neked írnék (bocsi az önzőségért)
Egy utcával lakok arrébb, úgyhogy ha gondolod jövő héten összeröfizhetnénk egy talira, pl. a match előtt, vagy a gyogyitárnál, templomnál, nekem bárhol jó. Te mikor szoktál sétáltatni???

Írhatsz privit is, hogy ne itt untassuk a többieket a talinkkal. Amúgy Te írtad, hogy elkezdted a 90 napos fogyit?

Bettus

Kép
bettus79
 
 


Sziasztok!

No ma még nem volt senki?? Nem is csoda, hisz gyönyörű idő van!
Kép

Most én is zombi vagyok, a hosszú alvás akkor egyszer fordult elő, úgy néz ki, mi még nem vagyunk ilyen ügyesek :(

Nálunk a törlőkendő nagyon fogy. Szinte minden pelusban van kaki (csak éjszaka nem) és ekkor persze nem elég egy :? lehet, hogy én is beszabadulok a DM-be.
Jut eszembe, én annyira béna vagyok. Én megkaptam a bababónuszos füzetet, de nem igazán értem, hogy csak 1×kapunk ilyen kuponokat, levásároljuk és kész? Vagy hogy van ez?

Timi megjött végül, vagy lehet, hogy csak peteérés volt? Ez a fogak az ablakban kifejezés időben mit jelent? Én is KR-re járok! Mg-i mérnökis negyedéves levezelős vagyok. TE??

Linda olyan jó, hogy teszel fel mindig recepteket! Te vagy a mi konyhatündérünk!!! Amikor hétfőnként ott vagytok páhokon sokan szoktak lenni úgy egyébként a medencékben?
Köszi a bókot :)
Nem ér! Én nem kaptam ilyen újságot! :(
Igen, ez nálunk is ismerős, hogy a cumi mellé még megpróbál mást is bepréselni a szájába :lol: cukipofák :)

Móni nagyon durva, hogy a saját fogadott dokid ezt tette Veled.
Komolyan mondom nem tudom eléggé mondogatni, LE A KALAPPAL ELŐTTED!!! 1 nagy, egy kicsi, és két pici lány! Nagyon várom a képeket :)

Anita fog :( lehet, hogy már írtad (akkor millió bocsánat) de kened Máténak valamivel az ínét?

BETTI Dejó, dejó!! Örülök, hogy jöttél!! Debreceni, az tuti jó! Hogy tetszett Kittinek??? Elvolt?
Gratula a kúszáshoz!!! És drukk a mászáshoz :lol: vagy inkább az utóléréshez :lol:
Gratulálok a popópúzozáshoz! Nagyon ügyes! Annyira édes!
Influenza :( de legalább mnár túl vagytok rajta. Én félek tőle, mint a tűztől.
A nyuszis kép!!! Naggyon jó! Apa biztos nagyon fog örülni!

Edi irigy vagyok a szökés miatt :( na ezt mondtam, én szinte mindig bőgök, ha szülést látok! Nekem nagyon szép élmény. Köszönjük a bókot :) igyekszem jól tartani, bár én mindig úgy vagyok vele, hogy alig eszik, mert hamar végez. De ha jól emlékszem ez nálatok is így van.
Igen mondtad, hogy a máris asztalos sokkal jobban dolgozik. Valóban érdemes inkább kivárni, hisz ez nem egy rövidtávú dolog, ha elkészül. Csak kész lesz egyszer :)
Én nem tudom, hogy a fiúk mit vannak úgy oda ettől a kakitól! Ez tényleg nem büdi még :roll:
Jaj ne is mondd az Ausahant. Én már nagyon szeretnék elmenni bevásárolni, de a legközelebbi 80 km-re van tőlünk :(
Kaki hogy áll? Sajnálom, hogy keresztülhúzta a számításaitokat :(
Atyaég! Mekkora hasad volt! :shock:
Na jó, Te is voltál vékonyabb, de szerintem jól nézel ki!!!!

Beusa az összehasonlító kép ötlete először a bébikről merült föl, amikor betöltik a 6. Hónapot. Aztán jött a mama összehasonlítása is :)

Csengő jaj de örülök, hogy hoztad a képeket!! Mennyire megváltozott Bálint! Milyen nagyfiú már! Nem mondod, hoyg az alsó képen Miki van?!?!? Én tök azt hittem, hogy Ő is Bálint

Sue szerintem ez van! Akkor lány voltál (vagyis feleség) most meg anyuka vagy! Szerintem nagyon csinos vagy még most is!
Jaj ráharapás :( még fel sem szisszentél?
DM: nos én kaptam egy kuponfüzetet, amiben egy csomó terméket pl pelenka, popsitörlő, bébikaja… 400-500 vagy még több Ft kedvezménnyel lehet megvásárolni. Ennyit tudok én is róla.
ÉN is imádom a puzzle-t. megértem, hogy azzal vagy elfoglalva :lol:
Ügyesek vagytok az átszoktatással!!

Viola de jó, hogy benéztél! Nagyon szép a kisfiad!!!! És milyen ügyes! Marha jó a kép, amin bekapja a lábát! Sok sok drukk a sulihoz, és ha tudsz mégis, akkor gyere gyakrabban.

Kép
Kép
beuka
 
 


Bujka!
Sajnálom, hogy nincs időd. Az alma bejött neki? Gratula a féléves korhoz és bízom benne, hogy hamarosan újra ránk érsz (eléggé magyartalan, ugye :roll: ).

Bettus!
Debreceni élményfürdő klassz lehetett. Ide bárki bármikor írhat, úgyhogy nem értem ezt a visszafogadás dolgot :wink: . Kitti nagyon édesen púpozza a popóját :lol: . Nem csoda, hogy a nyuszifüles kép a kedvenced, mert tényleg nagyon ari :lol: .

Edit!
Nálunk is Barnus nyakára volt tekeredve a köldökzsinór, de szerencsére nem okozott problémát (azért akkor kicsit megijedtem, amikor közölték velem :roll: ). Nem kell sok hozzá és ismét a régi leszel, de szerintem most is jól nézel ki. Viszont a farmer cuccokba is érdemes belefogyni, mert jól álltak rajtad :lol: .

Timi!
Itt senki sincs kiközösítve! Egyébként mi volt a kérdés, amire nem válaszoltak?

Csengo!
Nagyon hasonlítanak egymásra a gyermekeid és igazán tündériek.

Sue!
Jók a képek. Ne sajnáld, hogy meghíztál. Egy babócát összehozni egyeseknek sokkal nehezebb, mint utána lefogyni, úgyhogy ne aggódj visszakapod te még a régi formádat (legfeljebb egy kicsit meg kell érte dolgozni :lol: ).

Beusa!
Sajna valószínűleg még lesznek plusz kilók azoknál, akik a második babó előtt nem fogynak le (talán nem olyan mértékben, mint az elsőnél). Az esztétika miatt szerintem nem kell aggódnod. Inkább arra kell odafigyelni, hogy a túlsúly a terhesség alatt sok plusz problémát okozhat (vérnyomás, cukorszint, gerinc és lábfájdalmak, stb).

Viola!
Jó tanulást! Milyen sokat nőtt Ádám is :lol: .

Beuka!
Miután megkaptad a bababónuszos alapcsomagot időnként újabb akciós lehetőségekre hívják fel a figyelmedet és újabb kuponokat is kapsz. Én már 2 hónapja megkaptam az alapcsomagot és azóta már egyszer kaptam egy szórólapot akciókkal és olyan kuponnal, ami a 15%-os akció helyett (ha van betelt gyűjtőfüzeted) 20%-ra jogosít. Ezt rögtön ki is használtuk :lol: . Egyébként a kuponfüzetben több ingyen beváltható termék is van, olvasd el a hátulját (pl: cumi, laktoherb, stb).

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!!!!! :D :D :D :D


Ez a tegnapi forgalom nem volt valami nagy :roll: :roll: :roll:



Beuka!

Nem jött meg. Nem tudom mi volt ez, de fájt nagyon :x :x :x Még nem hiányzik, h megjöjjön. Várhat még. :lol: :lol: Ez a " fogak az ablakban" azt jelenti, h még az ínye sincsen megduzzadva. Szerintem viszket Neki, úgyhogy veszek neki Homeopátiás Chamomilla vulgaris 15 Ch-t. Állítólag az jó. Távoktatásos vagyok, és gazdasági mérnők, és azon belül kereskedelmi a szakirányom. Még 1 vizsgám van, és 3.-os vagyok. Az már az utolsó év. Most Vezetési Ism.-ből megyek jövő héten vizsgázni. Neked van ilyen tantárgyad? 295 KÉRDÉS. Szerintem iszonyat.
:cry: :cry: :cry:



Gesztenye!


Drága vagy, h gondoltál rám. :lol: :lol: :lol: :lol: Már nem is tudom, h mire nem válaszoltatok. Ja, de megvan!!!!! Azt kérdeztem, h nézi-e valaki a Született Feleségeket, és még azt kérdeztem, h volt egy ügynökség aki bejelentkezett, és elküldte-e valaki a baba képét???? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:


További szép napot Mindenkinek.

:) :) :) :)



Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

Hát a mai napon még csak Timi írt?
Mi történt ,igaz mi is kirándultunk és tegnap is csak olvastam.

Köszi mindenkinek a dícsérő szavakat,de nem aggódom,hogy milyen leszek 4-5hó múlva,csak szt tudom,hogy 45kg szerintem nem leszek többet,de nem is bánom,akkor rengeteget tornáztam heti 3x ami akkor jól esett,de most Viki mellett biztos csak kevesebbet tudok majd járni,de mindenképp le akarok menni legalább 48ra.Én is a 90napos diétára gondoltam,kíváncsi leszek,hogy fogom bírni ,eddig még sose csináltam ilyet,egyszer volt,hogy kipróbáltam a léböjtöt de csak 2 hétig bírtam,az maga volt a pokol éhség miatt,viszont nagyon könnyűnek és gyorsnak éreztem Magamat.Azért azt megmondom,hogy nem gondoltam volna 18 kilo feljön terhesség alatt,az elején izgatott de a végén már sz@tam bele.Most 56 vagyok :)
na ennyit a pocakosságról :)

Viola,
hu de megnőtt Ádám :)
Már gondoltam írok smst mi van Veled,de örülök jelentkeztél.Jó tanulást és ha van időd gyere.

Beuka,
2.babánál azt hisezm én se fogom magam mellett altatni Babát,mégegyszer nem akarom ezt csinálni,most azon vagyok odaszokjon ami bazi nehéz,3-4órát alszik csak ott,majd elkezdi dobálni magát,forgolodni.Sírni aztán az a vége,megint nembírom és mellett terem cici de 2 szívás után alszik.Úgyhogy tutti nem éhes lehet pocakja fáj ,vagy ami még rosszabb anya hiánya van.Nem tudom mi a baj igazából.:(

Timi,
Igen én is csak kíváncsiságból adtam Neki,de lehet még várok 1 hetet és elkezdem lassan kanalanként az almát és a pépet.
Ja és Edi nem macit tart kezében ,hanem kutyust, :shock:
emlékszem mindenki dícsérte mikor megmutatta anno nekünk és mindenki lemacizta,pedig Ő kutyusnak vette.
Igaz edi?

Bettus ,
Édes Kitti a fülekkel,milyen kártyát csináltattál apának?

Most megyek, mert mamamamamamázik,látnotok kéne legörbítit a száját úgy pampog mint akinek nincs protkója :oops: és közben nyafogo hangot adni

mindenkinek szép hétvégét
sue

KépKép
suezika
 
 


Sziasztok!
Végre napközben is ráérnék, hogy felnézzek, erre alig írtok valamit.

Timi!
A hasfájás nem csak mensit, hanem peteérést is jelezhet, legalábbis a topicunkban már volt rá példa (2 hétre rá megjött az illetőnek).
A Született feleségeket mi is nézzük a párommal és jókat röhögünk rajta :lol: . Utoljára csak lány babákat kerestek fotózáshoz, így Barni nem érdekelt ezen a téren :lol: .

Sue!
A kora alapján Vikinek az ínye is érzékeny lehet és azért riadhat fel, mert belenyilal. Barninak már elmúlt a pocifájása és mégis felriad éjszaka 2-3 alkalommal (általában felsír). Esetleg még az lehet, hogy rosszat álmodnak a drágák (egyáltalán álmodnak már ők??) :roll: . Az anyahiány viszont tuti, pláne, ha eddig együtt aludtatok. A szájlegörbítés nálunk is megszokott dolog, sőt néha még zsarolni is megpróbál vele Barni, mert ahogy felveszem teliszájjal vigyorog. Egyébként, ha hisztizik és sír, akkor a szájformája tisztára az apósoméra hasonlít :shock: .

Remélem azért még fellép ma valaki, mert igencsak "egyedül" érzem magam . Mindenkinek puszi.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Sziasztok!!!!

Én írtam volna de 2 napig csak feküdtünk meg hánytunk meg hígat kakáltunk a férjemmel :cry: El kellet hívnunk anyucimat hogy segítsen annyirra legyengített ez a vírus!!!!Hála Istennek Laura nem kapta el (eddig).Felhívtam a védőnőt is hogy mi a teendő,azt mondta nyugodtan szoptassak ,Laurát megvédi a tejci,igyak sokat nehogy kiszáradjak(hát volt olyan is hogy vizet hánytam :shock: ),tegnap este 8 kor okádtam utoljára,utána gyorsan ittam meg megettem egy banánt hogy valami azért még is legyen bennem.Az már nem jött ki :lol: Nem is értem a bulémiásokat:annyira fájt már a nyelőcsövem hogy nyelni nem bírtam,azok meg direkt ezt művelik :roll: Ma délutánra már egész jól voltam,elmentünk sétálni,de féluton le kellet ülnöm pihizni,remegtek e lábaim.Most egy kis krumplit sütök a sütőbe,az lesz a kajci és sok-sok víz.
Remélem a neten keresztül nem kapja el senki ezt a csúnya virust,nagyon rossz volt :cry:

Sue,Edi
Tök jól néztek ki:igy is ,úgy is :wink:

Bettus
Édi a nyuszkófüles kép,meg a popókiemelős is :lol:
Kitti miket eszik már??
Mákos bögrést várom odaátra :wink:

Viola
Ádám is aranyos :wink:

Beuka
Páhokon az usziba ,igen,elég okan szoktak lenni és nagy a hangzavar is amitől ,Laura is meg szokott ijedni :cry:
A vízben tök jól elvan ,de mihelyst kijövünk,ordít.Az öltöző igen pici a sok babauszisnak és rettentő zajos,alig tudom megnyugtatni Laurát,sőt meg sem tudom,csak akkor ha már félig fel van öltöztetve én meg teljesen,és kimegyünk az előtérbe,ott hűvösebb is van meg nincs az a nagy zaj.(Annyira szokott sírni hogy megszoptatni sem tudom,a cumit igyekszem bentartani neki a szájában.De szerencséra mire lecipelem a kocsihoz elalszik.Itthon szoktam megszoptatni.)

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Az ikres filmet,szerencsére ma ismételték,úgyhogy meg tudtam nézni.Nagyon érdekes volt,láttam milyen lehetett mikor az én hasamat is felvágták,azt hiszem jobb hogy eltakarták a szemem elől.bár Laurát szívesen néztem volna ahogy kiemelik,csak az a sok vér.....
Remélem Kata is nézte,jó lenne ha írna pár sort hogy mizus
meg Jubi is
meg Jadey is
meg a többiek is!!!!!

Gesztenye,jut eszembe:
Megnézted a "többieket" már???

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Én is kevésnek találom a mai termést, de biztos van jobb dolguk is, mondjuk kirándulnak, vagy élményelni vannak valahol :lol:

Sue: A k&h-nak van most ilyen bankkártyája, hogy a kedvenc képedet, vagy bármilyen képből amiből szeretnél csinálnak kártyát, és akkor az lesz a bankkártyádon. Na ezt jól megmagyaroztam. :?
Húú ne is mondt ezt a hisztit, nálunk is úgy tud üvölteni, és néz rám, hogy vegyééé máááá felllll!!!!! :evil:

Linda: Na akkor majd megírom a bögrés sütit.
Hú szerintem már majdnem az összes üveges babapapit megkóstoltuk már. A gyümiseket nyeli mint kacsa a nokedlit, a többire sincs panasza. Egyedül a zsenge zöldborsót nem ette meg, de nem is csodálom, olyan rossz volt még a héját is benne hagyták :x

Fogak: nálunk egy szál fog sincs, pedig minden nap "matatok" a szájába :lol: Kukkolom, hogy mi van, de még semmi látszata.
Minden kajcsi után, megyek vele a csaphoz, mert a nyakáig kajás :shock: és akkor megmosom az arcát, olyankor szoktam néha érezni az ínyét.
Amúgy mostanában azt csinálja, hogy odakúszik hozzám és bekapja az orrom :shock: , vagy belenyúl a számba. És mutogat a bal kéz mutatóújjával, de szerintem csak beragadt neki, mert majdnem egész nap úgy van :lol: Szerintem már most kezdi a dirigálást.
Holnap lesz fél éves, és vettünk neki tortát, meg hozott a párom mini tüzijátékot, meg egy marcipanci sünit. Persze én vágom be a tortát, még jó hogy mindig lehet alkalmat keresni a nassolásra. Nyam-nyam :wink:
Na dugót nyeltem.
Pusszantó: Bettus

Kép
bettus79
 
 


Szép estét, Lányok!!

Húú, nem valami sok a "termés", de végra tudtam jönni picit erősíteni a csapatot!!

Tök jók a képek, amiket feltettetek, az ilyen voltam, ilyen lettem "fotópályázatra"!! :lol:
Ígérem én is teszek fel, csak olyan zsúfolt volt ez a hét, hogy apa nem ért rá segíteni nekem!! Én meg egyeül kevés vagyok hozzá, mint szalmában a C-vitamin!! :oops: :wink:

Hát nekünk a hét elején kezdődő hőemelkedés folytatódott, kedden este már 39,3 volt, amitől kisebb infarktust kaptam, megint vizesruházás, stb. :cry:
Másnap már csak hőemelkedés, harmadnap semmi!! Tegnapra meg kipöttyösödtünk!! :cry:
Elvágtáztunk a dokinénihez, erre közölte a diagnózist, amire én is gondoltam: 3 napos láz!! A pötty is attól van!!
Közben szerencsére jókedélyű, jól eszik, és már a pötyi is múlóban!!
Dehogy nekünk minden nyavaját el kell kapnunk! :roll:
Mostmár a dokinéni is azt mondta, hogy a fogacskák is kezdenek mocorogni, kapzunk is rá ecsetelőt!!

Bettus!!

Nálunk a kajálás detto, le kell fognom a kezét, hogy ne legyen minden nyakig "szószos"!! :wink:
Meg a másik, hogy kaja közben is motorozik már ezerrel, így ma már a homlokomon is volt fröccsenés a sütőtökös cuccból!! 8)

Együttalvás: Én ebben az egy témában szigorú elveket vallok, a gyereknek a saját ágyában a helye éjszaka!! Én nem tudok úgy rendesen aludni, ha ott van, félek, hogy ráfekszek, vagy valami!! de nekem szerencsém is volt mindkét gyrekkel, mert nem nyűgösek éjszaka!! Igaz éjszaka az ágyban szopizunk, de aztán zsupsz vissza az ágyikóba!
Az esti elalvásnál is beállt már egy rendszeresség: Fürcsi után 7-kor elalszik, nyomatja olyan éjjel 2-ig, aztán kaja, és alszik tovább, igaz innentől majdnem 2 óránkét "éhes" a lelkem!!

Na mentem lányok, röviden ennyi voltam!
Mindenkinek nagy cupp!
Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Sziasztok!

Hát jól eltűntünk. Semmi bajunk ahogy vesszük...családi gondok, nem akarom/tam offolni a topicot :?
Niki jól van nő, mint a bolondgomba :) 6 kiló felett vagyunk, jővö héten megyünk már úszásra, és eddig minden elkerült minket hálaég, bár tudom, hogy kivédhetetlen, egyszer átmegyünk mi is majd a betegségeken.
Kicsit be is vagyok sz**rva, mert tesóm kisfiáról tegnap kiderült, hogy bárányhimlős. Persze előtte lévő nap nálunk volt, összefogdosta Niki összes játékát, és köhécselt....de állítólag már 2 hete fertőz :( Védőnő azt mondja figyeljem Nikit, mert nem 100%, hogy védi az anyatej :(
Remélem minden anyuka, és babuka jól van. :)
További kellemes hétvégét :)

Kép Kép Kép Kép

chesti
 
 


Sziasztok!


Linda!


Jobbulást kívánok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)



Sue!


Állítólag azt mondják, ha majd elindulnak a gyerekek akkor kezd leolvadni a háj a testről. :roll: :roll: :roll: Kiváncsi leszek. Mert még brutálisan nézek ki. 62Kg voltam, és most vagyok 75kg. Ezt a 62 kg is sok volt. Szeretnék 58 kg lenni. Álom-álom édes álom :cry: :cry: :cry: :cry:



Melódia!


Jobbulást Nektek is :lol: :lol: :lol: :lol: Szörnyű ez vírus most :( :( :( Én is szigorú elvet vallok, h Dórinak a kiságyában, és a szobájában a helye. De pontosan azért, mert én is félnék, h nehogy összenyomjam, és én sem tudok akkor olyan nyugodtan aludni. Nálunk 8-9 körül van az alvás, és nyomja kb reggel 5-ig. Majd szopi, és utána alszik kb 7-ig. De mostanában ez is megborulni látszik. Hol 3-kor, 4-kor kel.




Vigyázzon mindenki magára!!!!!


Puszi: Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?