Viki,most elvan ,úgyhogy amíg nem szól ,megpróbálok írni.
Melinda,
fogakról kérdeztél,pont tegnap harapott rám először,csillagokat láttam,de nem visítottam,mert megijed és akkor félő nem szopizik tovább.Egyébként a nyelve előtte van ,majd szerintem a felső fogak lesznek érdekesek.De azok is jönnek szegénynek már fehéredik.
DMes törlöket használok én is és nagyon szeretem illata szuper,és vastag is.
Edi,
Viki,nem kopasz
csak szőke és már iszonyat sűrű neki csak nagyon csöpp,de azért már megtudom húzni ha roszcsont ,ez csak vicc,de Ő mindig úgy meghúzza az enyémet a legapróbb tincset is megtalálja.
Gyümik, nem adok minden nap, nem akarok még kb 2-3hétig szeretném húzni a dolgot,sorrendet tudom,alma, sárgarépa krumpli ,barack, sütőtök.Banánt nem adok Neki,mert annak van a legnagyobb hisztamin tartalma,majd csak később kb 1évesen Főzelék,hát ha majd ezeket keverve megeszi, akkor kezdek majd főzelékekkel kísérletezni,majd meglátom.
Viki megint nem kakil 2 napja nem tudom mi ez, eddig minden nap kakilt ,de múlthét óta szórakozik,kedden volt utoljára .
Beusa,
Én nem adtam még rá huzamosabb ideig a kisruhát....
Nekem meg semmi bajom nem volt Tőlük én is rengeteget használtam ilyet,de egyébként vannak bébi fonalak ez abból van ezért remélem nem lesz semmi gáz.
Beuka,
nem tudom mikor jutunk el az atyához,majd a hétvégén szerintem,Nekem a lány nevem a Vígh a férjes a Molnár.
Lábacskái?pedig nem is látszanak a hurkák,csak nem akarok feltenni olyan képet amin pucér,mert egyszer már jártunk úgy a lányokkal,mikor pocakot tettünk fel egy-két idegen jókat csámcsogott ,emlékeztek......????visszagondolni is brrrr
Láttam írtátok,hogy van bababónusz és csomagot is kapunk,Én febr.2án adtam be a papírt és azt mondta csajszi 3-4hét hozza posta.Na az azt hiszem ezen a héten letelik,de nem az érdekel mikor hozzák,hanem mit tartalmaz.Letudnátok írni,aki már kapott ilyet?
Ja ha kevesebbet jövök,bocsi,de kaptam puzzlékat a névnapomra és én függő vagyok puzzelra így most minden szabadidőmet arra pocsékolom,már ki is rajktam egy csomót.
jaj képzeljétek,átrendeztem tegnapelőtt a szobát, ahol alszunk ,eddig Viki mellettünk aludt,sokkal könnyebb volt így szoptatni,meg olyan jó volt,de most a nagyágy mellé húztuk a kiságyat és 2 nap óta ott alszik.Igaz 3x altatom el mire elalszik ,így is hallom szuszogását és felébredek rögtön ha elkezd forgolódni.Olyan jó,hogy alszik ott is féltem,hogy nehéz lesz átszokatni,de eddig viszonylag simán megy és csak annyiszor ébred fel amennyit eddig is.Mostmár apjával összebújhatok megint,szuper.
eldugultam
sue