Sziasztok!
Bóbita!
Babakocsi szuper. Akkor érdemes kimenni?! A lányom kocsiját mi is kint vettük, de most is be vagyok zsongva és szertnék egymásikat a kiskrampónak. Hol vettétek SCS-ben?
Yorkie-k édesek, férjem kedvenc "márkája".
Baba24!
Gratula a fiúcskához!
Kata!
Nektek szintén gratu! Kendőhöz még annyit írnék, hogy nekünk volt kendőnk is és kengurunk is. Sztem a kendő sokkal kényelmesebb, viszont felszerelkezni macerásabb. A vállam, hátam sokkal jobban bírta a kendőt, mint a kengurut.
B.Ildi!
Akkor jól láttam, hogy nem láttalak. Remélem már jobban van a derekad. Nekem rendszeresen belenyilal úgy, hogy olyankor alig bírok lépni is, de sajna kiderült, hogy mitől és csak fizikoterápiával lehetne rajta segíteni, az meg babásan kizárt.
Remélem jövő héten találkozunk!
Zetus!
Nem tudom, átment a privi? Mert pont kifagyott a babanet, amikor küldtem. A lényeg, hogy a csecsemőstől én is kivoltam, hogy milyen rémisztő, remélem a többiek nem ilyenek...
Szülésznős tali csak egyszer van egy hónapban, de a sajátunkkal ha minden igaz, jövő héten talizunk, utána beszámolok. Én is örülök, hogy találkoztunk, hátha bent is együtt leszünk, jó lesz ismerős arcot látni, ha már el leszünk barikádozva a külvilágtól