Na hello,
először is mielőtt elfeledem:
FONTOS!!!!:
Felhívtak Fharasztról, hogy akarunk-e medencézni, mert kb egy hét mire felfűtik a medencét 30-35 fokosra. Mondtam megkérdezem, és visszaszólok. Szóval lécci írjatok, hogy akartok-e gyerekkel medencézni!
na tehát egyéb:
Ilbaaaaaaaa!!!! Ó, hála az égnek, végre!!!! Hát ez a sztori elég kiakasztó!!!!
F'harasztot nem kell lemondani, mert megértik, ha valaki beteg lesz, és nem tud jönni. Olyan jófejek, hogy csak na!!!
De azért jó lenne ha jönnétek, és persze Beninek is bizti jó lenne. Na de ezzel egyébként tök egyetértek, hogy csak ha már nem fertőz....azért nem gyenge vírusa volt, és a szalmonellával együtt....ó basszus...nem is tudom mit mondjak...annyit gondolkodtam, hogy én hogy reagálnék le egy ilyet...de nem jutottam semmire....le a kalappal, és NAGYON NAGYON JÓ, HOYG OTTHON VAGYTOK!!! VÉGRE!!!!
Beni meg ahogy erősödik, és visszatér a kerékvágás, úgy fog majd sztem - (reméljük) - felejteni is...
Cool, még nem kérdeztem meg a könyvet, de ma este írok egy mailt BJ-nek, okés? Bocsesz...
Húú, azta Gabi, én pont akartam kérdezni, ha nem írtad volna eddig, hogy mi az eredmény....de EZ TÖK JÓÓÓÓÓÓÓ!!!! Látod, Livicsek tök ügyi, mert előkészítette a terepet Kondel ketteskének, és így most már nem kell semmin filózgatni, hanem, télleg lehet villanykörtésedni
....
Mamacka, ezek tök jók voltak Beni szülinapjára!!!! Egy könycsepp azért előjött nekem mán megint...
Eszti, mennyi terv...wekerle, meg esküvő, meg hajó, meg minden....jó kis év lesz ez a 2007!!!!
Kriszta, nehogymár Vaterán vegyél cipőt Julcsinak!!!!
Nem veszünk első cipőnek használtat, irgumburgum!!!!! TILOS!!!!! (gondolom, hogy 3 gyerekkel már van ebben tapasztalatod, de akkor is....ne tedd ezt, mert lehet, hogy 5 év múlva bánod meg...
És bocsánat, bocsánat, bocsaánat
, nem akarok kioktató lenni, és nem akarok semmitsenem bántásiból mondani, csak inkább légy előrelátó, mint később megbánó - és az első cipő télleg legyen olyan, amit az ő lába tör be...
bocsibocsibocsi a belepofázásért...
)
Timi, Apával sem beszéltem még a kocsit, most meg már alszik....
de holnap ígérem, megbeszélem vele!!!! eskembeskem. De ha viszünk, akkor esetleg Sziszkót és téged, és akkor a Tibimbó+Fanni párosnak kéne valakivel mással, illetve a babakocsit sem ártana, ha valaki más vinné, mert az már sok lenne helyileg.....persze ha fel tudjuk tenni a tetőcsomit - ezt kellene majd még megkérzezzem azuramtól - szóval akkor lehet, hogy a csomikat is tudjuk vinni....Meglátjuk, jó?
Milyen jó kis csukája lett Sziszkónak!!!
Tücsi,
jó ez a foci, még most is röhögök...
biztos azzal a szépzőőőd zokniddal... nagyon csecse , és Gergőt meg el tudom képzelni a pingvines szaladással....jajjj, ez az egész kép itt van előtttem!!!
(olyan dili vagyok mostanság....nem megy nekem ez a dolgozás, meg Marcizás, meg háztartásosozás... valahogy olyan szészort lettem ettől a sokmindentől amit meg kéne csinálnom...már írnom kéne, hogy mikor főzzek, meg takarítsak, meg simán kéne időbeosztást csinálnom, meg feladatsorrendeket, mert egyszerűen a sokból a végén nicnxs megcsinálva semmi... )
Mit is akartam még?
Ja megvan a pogirecept, és holnap fel is teszem, de nem most, mert a papír amire felírtam bent van a sötétben az alvóknál, nem zörgök most a megkeresésével (ilyenkor szoktam ui. hanyattesni egy játékban, vagy csak simán belerugni az asztalba - amit ha nem baj akkor most nem kockáztatok meg).
na és pár kép:
Marci segített takarítani...leginkább port törölni.
na most megnézem mit írtatok, amíg írtam...mindeig ez van, egyetértek Coolal...