Sziasztok Kismamik!
Pár napig nem voltam, hát volt mit visszaolvasni. Elég sok minden összejött az elmúlt napokban erre mifelénk. Apuci lefertőzte az egész családot, Tomi kivételével mindenki valami cuki kis vírustól vagy bacitól döglődik.Láz nincs csak irtó sz.. közérzet, torokfájás, na meg folyik az orrunk de nagyon. (Takarítani kéne, azt hiszem bedugom tamponnal addig az orrom, mert nem tudok lehajolni úgy csöpög.
) Ráadásul telefonáltak az iskolából, hogy az új diri látni kívánja a gyesen lévőket is, fáradjak be pofavizitre de gyorsan.Előtte még el kellett menni új gatyát venni, farmerban mégse mehetek, csini gatyákba meg már nem férek bele. Majd' 3 év gyes alatt elszoktam már az ilyen főnöki elbeszélgetésektől, izgultam is rendesen. De nagyon rendes és megértő volt az új főnök, főleg amikor közöltem, hogy babát várok és egyelőre nem áll szándékomban visszamenni.
Azért jó dolog is történt... A héten hanyagolt a róka, sőt nem is émelyegtem annyit. Sőt, ettem egy csomó mandarint és almát és olyan jól esett! Hetek óta nem maradt meg bennem a gyümi.
Remélem a rókákkal küszködő kismamatársaim is jobban vannak.
Tewecske!
Üdv. a csapatban, írj magadról!
Mona!
Örülök, hogy apud jobban van. Gratula a jó eredményhez és a kis kukis pocaklakódhoz!!
Azért én még reménykedem, hátha nekem azt mondja a doki, hogy " ennek a változatosság kedvéért nincs pöcse."A másik verziót már kétszer hallottam. Képzeld, a fiaim is hugit szeretnének!
Ildi, Cili!
Mennek a drukkok a vizsgálatokhoz!
Nyusz!
Stresszmentes szép napokat kívánok! Nyugi, nyugi, nyugi. Ja, és én is IMÁDOM a Raffaellót!!!
Székrekedésre jó még a lenmag. Én szülés után alkalmaztam, nem akartam bevenni a hashajtót. 1 evőkanálnyit bekapsz, iszol rá pár kortyot. Bármelyik drogériában kapható. Nekem egyébként az ellenkezője a gondom. Reggelente úgy futok a vécére mint a kisnyúl.
Zsuzsi!
Te tudod, hogy a 16 hetes gyulai vérvétel mennyiben más mint a rendes AFP? Ott mást is néznek? Még mindig nem tudom, hogy sikerül-e elmennünk, a férjem így is mindig túlórázik, anyuról meg ne is beszéljünk. Könyvelőirodában dolgozik, alig van otthon.
AFP-re egyébként márc. 5-én megyek és fogalmam sincs hogy bírom ki éhgyomorra, alighogy felkelek muszáj enni a rókák miatt.
Elég hosszúra sikeredtem, bocs!
Pusz mindenkinek, vigyázzatok magatokra!
bee