Új privát üzeneted érkezett!

Szia nyusz!
Jó látni,hogy jobb a kedved, ne is múljon el.!!!! :D
Ezzel teszel jót,nem a stresszel.(mondom én,aki mindenen felhúzza magát)első baba,élvezd minden pillanatát,mozdulatát...A kamilla gyulladáscsökkentő,lásd árpás szem.

Hát, a szákrekedéssel nekem is van gondom,nem is kicsi.Nekem se a rost,se a korpa,se a gyümi.lé nem használ.Amúgy sem vagyok egy nagy vc-re járó,de most aztán...
Várom a jobbnál jobb ötleteket!!

Genetikások!!Ti mit hallottatok róla?Miben különbözik a rendes ultrahangtól?Én az elsőn nem vettem észre semmi különbséget.(9 héten)Nekem nem kell befeküdnöm,de a de. erre megy rá.

Edit
tuza edit
 
 


MONA az a gáz, hogy ÚTÁLOM a joghurtot, de mindenféle változatát, nem is bírom megenni.... :cry: Van az a magoskenyér.......?
De veszek, lesz ami lesz. íLenyomom. Ez sima étkezési korpa? Hol tudom beszerezni? DM, Rossmann?? Vagy akárhol???
Tényleg. Tejföl... Végül is tök mindegy mibe teszem...vagy folyékony állagúnak kell lenni????
nyuszifülû
 
 


nyuszifül, persze mindegy mibe teszed, nincsen borzalmas ize, talán semmi. Én a tesco drogériájában vettem. /vagy herbária? ezeket soha nemtudom megkülönböztetni :oops: /

Kép
mona76
 
 

 
 

Nagyon köszi Mona, jól látom, hogy a 14. héttől már nem mérnek CRL-t?

Kép
nap12
 
 


Nap
Ezen az oldalon is megtudod nézni!
http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/adatok.htm

Nyuszifül
Én is azt hittem, hogy genetikai uh-t csak Pesten csinálnak, de most kiderítettem, hogy igazándiból 3 kötelező uh van.
1. 12. hét melyen a baba méreteiből megállapítják kb. hány hetes lehet
2. 18-20 hét között, ezt nevezik genetikai uh-nak
3. 32 hét amikor a fejlődését ellenőrzik

A Gergőnél azt gondoltam, hogy ezek mind rendes uh-ok, nem tudtam, hogy nevük is van.

Ja és Nyuszifül küldök neked egy nagy ölelést, hátha attól minden gondod elillan... Kép

Kép
Kép
times
 
 


Nyuszifülű, a búzakorpa tényleg jó!
Olvastam a ramaty napodat, fel a fejjel, nekem is volt ilyen napom a héten. Már magamra sem ismertem annyira mérges voltam a világra!
Megy valaki torkos csütörtök vacsira?

Kép
nap12
 
 


Genetikai uh-on sor kerül a koponya és az agy szerkezetének, a gerinc épségének vizsgálatára, ellenőrzi az orvos a szív négy üregének a meglétét, a rekeszizom és a hasfal épségét, a hólyag és a vesék működését, és a végtagok épségét.

Kép
Kép
times
 
 


nap, igen én sem tudtam, és hiányoltam, hogy miért nem mérnek crl-t.
Mi menni akartunk torkos csütörtök vacsira, de páromnak el kellett utaznia Bécsbe :cry: :cry: :cry:

Kép
mona76
 
 


ÓÓÓÓ mostmá okés minden!!!

Olyan jó kedvem lett..... Megtaláltam a szülinapi raffaellómat azt falom befelé......Szeretjük a kiscsimbókkal......:):):)


......már nincs......... efogyott...... :cry:

Times! Én is küldök: EGY PUSZÁT mert én ilyen sárga micsodákat nem tudok ám beilleszteni.....

Nap ugyi milyen sza..r az ilyen?? De még amikor tetőzik olyan marhák akiknek olyan vicces leengedni a másiknak a biciklikerekét.......és majdnem két kilómétert kell sötétben hazagyalogolni.....na ez a bosszantó...De otthon már minden jobb lesz. Vagy amikor otthon is elmennek otthonról....na .....az már durva.......... Dehát ez ezzel jár......
Nem lehet a jókedvet és a derűt magunkba pumpálni......
Jó lenne, mondjuk egy jó kis meleg homokor tengerparton csücsükélni........ :lol: Biztos fel lehetne töltődni........:)
Mindenki csukja be a szemét, és gondolotban repüljön oda, ahol most szíve szerint szeretne lenni......!!!!!!!!!!!!!!!!
Máris jobb....:):)

Ma a dárga főnököm már röhögött rajtam hogy fáj mindenem, nagyon vicces volt, valahogy éreztem hogy nem kell magam felhúzni rajta.....Aztán mikor a kezembe adott egy 17 oldalas dokumentumot hogy szkenneljem be, és aztán módosítsam és dolgozzak a beszkennelt anyaggal........ Hát akkor meg én röhögtem...... :lol: :lol:
nyuszifülû
 
 


nyuszifül,küldök neked napos energiát
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
mona76
 
 


Edit,
amire be kell feküdni, az nem genetikai UH, hanem genetikai vizsgálat (a méhlepényből vagy a magzatvízből vesznek mintát). Egyébként nekem a 12. hetes UH-ra már azt mondták, hogy genetikai UH, de igazság szerint fogalmam sincs, miben különbözik a "normális"-tól. Mintha valahol olvastam volna, de elfelejtettem... :oops:
A mai UH-n nem kaptam képet, de igazából gyors volt, és csak az volt a célja, hogy megnézzék, minden oké-e, és elvégezhetik-e a vizsgálatot a jövő héten.
Hű, ez a babanet ténylege egyre lassabb, remélem, még ma sikerül elküldenem ezt az üzit. :roll:

italoman
 
 


Italoman!
MIkor mész pontosan magzatvíz-mintavételre? Szólj ám, hogy szorítsunk:) Minden rendben lesz.

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Franciska,
köszi, aranyos vagy. :) :) Egész pontosan jövő csütörtökön megyek AFP-re, pénteken pedig méhlepényre (nem a magzatvizest csinálják, de azt hiszem, teljesen mindegy, a lényeg ugyanaz). De előző nap úgyis itt fogok parázni, úgyhogy lesz módotok szorítani. :D
Neked mi lesz a legközelebbi állomás?

italoman
 
 


Ildi

lehet, hgoy lemaradtam valamiről, de nem találom, hiába keresek vissza, szóval: neked miért kell chorionbiopsziát csinálni?

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Üdv Mamikák!!!

Juci előre is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Legyen szép napotok!!!!

Pusz

nyusz
nyuszifülû
 
 


Sziasztok Kismamik!

Pár napig nem voltam, hát volt mit visszaolvasni. Elég sok minden összejött az elmúlt napokban erre mifelénk. Apuci lefertőzte az egész családot, Tomi kivételével mindenki valami cuki kis vírustól vagy bacitól döglődik.Láz nincs csak irtó sz.. közérzet, torokfájás, na meg folyik az orrunk de nagyon. (Takarítani kéne, azt hiszem bedugom tamponnal addig az orrom, mert nem tudok lehajolni úgy csöpög. :oops: ) Ráadásul telefonáltak az iskolából, hogy az új diri látni kívánja a gyesen lévőket is, fáradjak be pofavizitre de gyorsan.Előtte még el kellett menni új gatyát venni, farmerban mégse mehetek, csini gatyákba meg már nem férek bele. Majd' 3 év gyes alatt elszoktam már az ilyen főnöki elbeszélgetésektől, izgultam is rendesen. De nagyon rendes és megértő volt az új főnök, főleg amikor közöltem, hogy babát várok és egyelőre nem áll szándékomban visszamenni.
Azért jó dolog is történt... A héten hanyagolt a róka, sőt nem is émelyegtem annyit. Sőt, ettem egy csomó mandarint és almát és olyan jól esett! Hetek óta nem maradt meg bennem a gyümi.
Remélem a rókákkal küszködő kismamatársaim is jobban vannak.

Tewecske!
Üdv. a csapatban, írj magadról! :lol:
Mona!
Örülök, hogy apud jobban van. Gratula a jó eredményhez és a kis kukis pocaklakódhoz!! :lol: Azért én még reménykedem, hátha nekem azt mondja a doki, hogy " ennek a változatosság kedvéért nincs pöcse."A másik verziót már kétszer hallottam. Képzeld, a fiaim is hugit szeretnének!
Ildi, Cili!
Mennek a drukkok a vizsgálatokhoz!
Nyusz!
Stresszmentes szép napokat kívánok! Nyugi, nyugi, nyugi. Ja, és én is IMÁDOM a Raffaellót!!! :lol:
Székrekedésre jó még a lenmag. Én szülés után alkalmaztam, nem akartam bevenni a hashajtót. 1 evőkanálnyit bekapsz, iszol rá pár kortyot. Bármelyik drogériában kapható. Nekem egyébként az ellenkezője a gondom. Reggelente úgy futok a vécére mint a kisnyúl. :oops:
Zsuzsi!
Te tudod, hogy a 16 hetes gyulai vérvétel mennyiben más mint a rendes AFP? Ott mást is néznek? Még mindig nem tudom, hogy sikerül-e elmennünk, a férjem így is mindig túlórázik, anyuról meg ne is beszéljünk. Könyvelőirodában dolgozik, alig van otthon.
AFP-re egyébként márc. 5-én megyek és fogalmam sincs hogy bírom ki éhgyomorra, alighogy felkelek muszáj enni a rókák miatt. :cry:
Elég hosszúra sikeredtem, bocs!

Pusz mindenkinek, vigyázzatok magatokra!

bee
bee73
 
 


Lányok!
Még egy kérdés: Hogy lehet olyan édi kis smiley-kat és animációkat beilleszteni? Roppantul béna vagyok, de nekem egyszerűen nem sikerül. Segííííítsen valaki!! Köszi!
bee73
 
 


bee: http://gif.fpn.hu/_dwad_/frameset.php?p ... if.fpn.hu/

http://animaciostarhaz.atw.hu/?atw_refe ... %26meta%3D

csak igy tudtam berakni, én ehhez béna vagyok. Szóval amelyik tetszik mentsd le egy külön mappába, és onnan már szórhatod is nekünk :D

Kép
mona76
 
 


bee küldök még :D

http://golyoallok.freeweb.hu/jobb.htm
http://www.moddingmania.altervista.org/smile.html

csajok, nálunk nagyon jó idő van, már virágzik a kiskertemben a krókusz, és már a tulipán is kibújt. Nekem ilyen napsütéses időben nincs semmi bajom :lol: Kép

Kép
mona76
 
 


Sziasztok!

Nyuszifül, szalonka újhagymával :) jaj, de éhes lettem, de tegnap megettem az utolsó újhagymát ami itthon volt. Nagyon rá vagyok kattanva az újhagymára :) Genetikai uh-nak nevezek a 12. és a 20. heti uh-t, mert a 12. hetin nézik a tarkóredőt, végtagokat, a 20.-on meg a szív kamráit, meg nem is tudom :)
Nekem kb 2 hete volt egy randa székrekedésem azóta viszont ezsem a sok újhagymát, retket, joghurtra is rászoktam és lekopogom azóta semmi gond.

Én ma reggel vérszíváson voltam, odamentem 3/4 7-re,hogy ne legyenek sokan előttem, persze éhgyomorral. 7után kezdték el adni a kartonozóban a sorszámot. Akkor jött a következő sorbanállás ahol akinek kellett vizitdíjat kellett fizetni, meg leadni a beutalót. Szóval én ugyan fizetés nélkül, de ismét sorba állhattam. Na már ekkor kész voltam. Akkor a vérvételnek is olyan nehézkesen álltak neki, hiába voltam a 11., így is 1 óra volt mire sorra kerültem. Alig vártam hogy hazaérjek és egyek valamit mert már az ájulás kerülgetett

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Kép
Köszi Mona, drága vagy! Ha minden igaz sikerül, és küldök nektek babócákat!
bee73
 
 


Szia Mona!

Gratula a kis kukishoz!!! Kép


Én bevallom nektek őszintén, ha lehetne én leginkább így szeretném őket látni: Kép
De persze, ha két fiú, vagy két lány lesz, akkor sem hagyjuk őket a kórházban....

Kép
Kép
times
 
 


Times szórod ám a smiléket.....belejöttünk mi???? :) :) :)

Robcsi!!! Újhagyma....nyami nyami...
Ami a legjobb: tegnap még 9 után egy adaggal lenyomtam ugyanezt (szalonka újhagyma pihe-puha fehérkenyér) és meleg cukros tejjel öblítettem le. :shock: Világ életembe útáltam a tejet úgy natúr, nemhogy még cukrosan, és melegen, ja és szalonnához????? :):):) :lol: :lol: :lol: Kiscsimbók rákívánt....
A hagyma amúgy is egészséges...
Elég macera ez a vérvétel.......és ha elájulsz mi van????
nyuszifülû
 
 


Zsuzsi,
azért ajánlatos lepényvizsgálatra mennem, mert vén vagyok, mint az országút. :lol:

Bee,
előre is köszi a drukkolást, szükség lesz rá!
Egyébként mindig megcsodálom, hogy pont ugyanott áll a vonalzónk. :D

Mona,
jók a smileyk! Nekem annak idején a smileycentral volt meg, nagyon bírtam azokat a smileykat, de ahhoz le kell tölteni a programot, és egy idő után a vírusölőm állandóan riasztott, hogy trójai falovakat lődöz felém, meg ilyesmi. Szóval sajnálattal megváltam tőle. De ez a lementés nem is rossz ötlet, még nem gondoltam rá. Lehet, hogy megint letöltöm, lementem a legjobb smileykat, aztán törlöm, hihi.

Kép

italoman
 
 


Annyira megkívántam az újjhagymát, hogy beszéltek róla, hogy most megyek, és veszek vacsira, és retket is. :lol:

Kép Kép

Kép
mona76
 
 


Mona üdv az "újhagymazabálók klubjában" :D

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Szép napot mindenkinek!

Sajnos nekem ma nem indult valami fényesen. Én sem értem miért, de totál levert vagyok és émelygek is természetesen, valahogy ma olyan kilátástalannak látom a dolgokat. Őszintén remélem, hogy ezzel egyedül vagyok a csapatban!!!

Mona!
Azért nincs vonalzom, mert bár megkaptam az e-mail címemre amit kell, de onnantól nem tudom mit csináljak! Amúgy most 14 hét 3 napos vagyok! Magamról: 36 éves, a babát nem terveztük, véletlenül sikerült, de nagyon örülünk utólag. Ő lesz az első babám. Budapesten élek, de remélem mire megszületik már Gyúrói lakos leszek, ahol jó a levegő!! Azt hiszem több infót nem raktál a táblázatba. Régebben olvastam, hogy neked is komoly rosszulléteid voltak, mostanra elmúltak? Reménykedhetek, hogy a 16. héten javul a helyzet?
cili70
 
 


Sziasztok!
Szerencsére úgy tűnik megszabadultam az egész napos hányingertől és rossz közérzettől. Kívánós azért még nem vagyok, úgyhogy kicsit irigykedek az újhagymazabáló klub tagjaira, de nagyon örülök, hogy nem kell állandóan a kisrókákkal harcolnom.

Végre alakalmas az állapotom arra, hogy elinduljak körülnézni a bababoltokba. Képzeljétek szülinapomra kaptam a férjecskémtől két kismamarucit. Muris lehetett, ahogy a Kenguru Goldba a kismamaruhák között válogatott... de azért ari, hogy ilyenre vállalkozott.

A terhestorna, a helyes légzés és a szülésznő utasításainak követése tényleg enyhíti vagy legalábbis elviselhetőbbé teszi a szülési fájdalmakat?

A védőnő először engem is csizmában mért, de tegnap már csak megkérdezte, hogy mennyit mértem otthon és azt írta be.
Jövő szerdán megyek AFP-re. Nálunk mindenkinek havonta legalább egyszer meg kell jelennie a védőnőnél, de akinek gondja baja van, többször is mehet.

Nekem már egy hete kinyíltak a krókuszaim, minden nap megcsodálom őket. Ma is gyönyörű idő van megyek is sétálok egy nagyot. Remélem mindenhol ilyen szép napsütéses tavaszi idő van, és minden kismami hangulatát jóvá varázsolja, és minden betegeskedőből kiűzi a vírusokat.

Mindenkinek nagyon szép, nyugis hétvégét kívánok!

Kép
mirosz
 
 


Sziasztok!

Csak egy örömömet szeretném megosztani veletek.Kisfiam ma 2éves :D .Olyan pedig mintha tegnap született volna.Biztos a hormonok teszik ezt velem,de még pityeregtem is ma ez miatt :)

Kép
Kép
huni
 
 


Sziasztok!
Látom, jól összeszokott kis társaság vagytok. Bízom azonban abban, hogy az újoncokat szívesen fogadjátok. Én 34 éves vagyok jelenleg a 4. babánkat várjuk. Igazából az ötödiket.... Valahogy mindig olyan érzésem van akkor, ha azt írom, hogy a negyediket, mintha megfeledkeznék róla, hogy ő is volt.... Szóval, igazából az ötödiket.... csakhát sajnos egy már nincs velünk. 24 hetes pocaklakóként veszítettük el. Ennek már 5 éve, de még mindig fáj... Na, de elég ebből a letargiából! Szóval aug. 24-re vagyok kiírva... :lol:
Remélem hasznos ötleteket és tanácsokat tudok adni Nektek, persze csak ha igénylitek (van némi rutinom.... sokat láttam, tapasztaltam....), és persze én is bízom bennetek! Legyünk barátnők!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


huni: boldog szülinapot a csemetédnek!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Mandala,köszönöm szépen :)

Kép
Kép
huni
 
 


Hello!

Bee73
lenmag vagy lenmag olaj?Hogyan keressem?
Köszi.

Nyuszifül
Olyan jó olvasni,hogy ilyen jó étvágyad van.Bár az igazság az,hogy étvágyam nekem is van,csak én nem tehetem meg. 2 gyerek 2x 10 kiló.Szóval én a szalonkát meg a fehérkenyeret csak olvashatom.Nem baj,jó az az újhagyma üresen is :oops:

Már nem tudom,hogy ki vagy mi is az a genetikai UH. mert nekem és még jó pár anyukának aki 35 fölött van,kimondottan egy ilyen intézménybe kell menni.Lehet,hogy csak alaposabb szűrés,mint amit a dokik csinálnak?valahogy az egész furi.Ha meg nem kell a +vizsgálat magzatvizből,stb. akkor miért nem elég amit a korházi dokim csinál?Na jó, mindegy.

(A nagyobbik fiam most előszőr beszélt az új tesóról,tök kedvesen.Eddig említeni sem akarta.Lehet,hogy mégsem lesz gond?? :lol: :lol: )
tuza edit
 
 


Mandala!

Szia!Végre valaki beelőzött,mert nekem ő a 3.,de van egy nevelt és van egy kirepült neveltem,de őt már nem számitom.
Szóval a lényeg,hello .
Ja, és nagyon tetszik az idézeted,ha nem tartod plagiumnak,akkor lenyúlnám???!!!
Edit
tuza edit
 
 


Sziasztok!
Én is bűzös hagymarajngó lettem csak énrám a lilahagyma kacsingatott a boltban, leszeltem itthon összekevertem egy makréla halkonzervvel+facsartam rá citomot, kis sóval megküldtem és benyomtam az egészet rozskenyérrel, a baj csak az hogy már 2 napja mást sem eszem és nagyon büdös vagyok és a lakás is, de apa jól áll hozzá, ő is megkóstolta,és fincsinek találta asszem betankolunk halkonzervből és hagymából, alapesetben nem eszem halat.
sőt halkonzervet egyáltalán. De tényleg finom MOST.

Cili: Fel a fejjel, vagyunk mi is így de hidd el csak jobb lesz a közérzetünk ha a szervezet megszokja végre a kisembert.
Tuza Edit: és akit még érint a székrekedés.
Azért nem írtam ebben a témában, mert nálam elég drasztikus a dolog most is és előző terhességeimnél is volt. Aranyér már az első időszakban a sok megerőltetéstől még vérzett is soxor, és már mindent kipróbáltam. Van erre egy spéci lekvár tamarindusz, vagy mi a szösz a neve ami normál esetben meg csikarja az ember pocakját rám semmilyen hatással nem volt, aztán próbáltam szilvalekvárt sok gyümölcsöt korpát, de már a wc gondolatától herótom volt. Én már Lindával is és most is glicerin kúpot használok a súlyosabb aranyér elkerülése végett. Sokan nem ajánlják, mert állítólag hozzá lehet szokni és nélküle már nincs meg a székelési inger. Én nem szoktam hozzá nekem bevált, és a szülés után minden visszaállt az eredeti állapotba. Ez egy kicsi glicerin rudacska ami a melegtől elolvad és kb 2 perc elteltével sikeres fájdalommentes gyors jó állagú eredményt bisztosít. Aszta de jó reklámszöveg lenne. :lol:

Kép
Kép
zeze
 
 


Huni
Boldog szülinapot a Fiacskádnak.Ő mostmár fogja is élvezni!!
tuza edit
 
 


Szia Mandala!
Még szép, hogy szívesen fogadjuk az újoncokat - mindannyian azok voltunk egyszer. :) És nagy örömmel fogadjuk a tapasztalataidat (pláne az első babások, mint én is), hiszen ha egy kicsit visszaolvastál, láthattad, hogy rendszeresen merülnek fel olyan kérdések, amelyekben kikérjük egymás véleményét. Sajnálom az egyik babádat, de remélem, sok örömöd leled majd ebben a mostani kis pocaklakóban is. :)
Nem csinálsz vonalzót?

Cili,
az emilben a vonalzóhoz kapott valamelyik kódot illeszd be itt a profilodnál az aláírásodhoz! Ha az egyik nem működik, próbáld ki a másikat! Arra is ügyelj, hogy be legyen jelölve a profilodban, hogy az aláírás beillesztése.

italoman
 
 


Köszi zeze.Ez is kipróbálásra kerül.A Tamarin lekvár meg szerintem egy rossz vacak,hatás nélkül.Bár lehet,hogy az volt a baj,hogy nem az egész üveget egyszerre nyeltem le?? :wink:
tuza edit
 
 


Szia Mandala!
Üdv a csapatban ez nem semmi le a kalppal ennyi gyerkőc.
Én egyke vagyok és szeretnék én is még lurkókat sok előnye lehet hátrány is bisztos, de sok örömöt adnak ezek a rosszcsontok.
Legalább tudjuk kihez forduljunk gyereknevelés és gyerekbetegségek ügyében. Pusz
Zeze

Kép
Kép
zeze
 
 


Sziasztok újhagyma fan-klub! :D

Örömmel látom, hogy azért ma többnyire jókedvű a csapat. :)
Ici-picit rontok rajta, mert ma megkaptam az afp-erdményemet és bizony alacsonyabb lett, mint kéne (0.55 lett és 0.7-től jó). Kicsit utánanéztem, ez önmagában elvileg még nem jelent bajt, a 12 hetes uh-n minden tökéletes volt, de azért kicsit mégis aggaszt.
A dokimmal beszéltem, azt mondta nem lehet nagy gond, márc. 7-én 18 hetes uh-n megnézzük. Azt hittem, kapok jövő hétre egy időpontot, de nem. Elég profi ahhoz a doki, hogy bízom abban, hogy tudja, mit csinál. Meglátjuk.

Kép
Kép
pfranciska
 
 


pfanciska!
Biztosan minden rendben lesz!!!
Én személy szerint olyat még nem hallottam,hogy valakinek alacsonyabb lenne és beteg lett a babája.Csak a magasabbról!!!!
tuza edit
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy eltüntem de betegek voltunk. Elkapott mindet ez a fránya influenza, nagyon rosssz volt. Főleg, hogy nem szedhettem semmit. Napokig lázas voltam, na azért lázcsillapítot szedtem de nem vagyok túl nyugott tőle. Alig várom már az új uh-t, hogy lással minden rendben. Bius is nagyon beteg volt, negyven fokos láz, nátha, köhögés stb... Még hűtőfűrdőztetni is kellett. Nagyon rossz volt. Főleg, hogy én is inkább magamat sajnáltattam volna.

Sajnos a témákhoz most nem tudok hozzá szolni, mert nem tudtam vissza olvasni. Próbálom mielőbb felvenni a fonalat.

Puszika!

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Szia Lányok!
Mindenkinek köszönöm a kedves fogadtatást! Igyekszem megszolgálni a belém vetett bizalmat! Sok időt nem engednek a lurkók, de ha akad némi szabadság (mint pl. most, hogy a kicsik alszanak, a nagy oviban...), szóval akkor itt leszek!

tuza edit: nyugodtan nyúld le az idézetet, én is loptam.... állítólag virágot lopni nem bűn.... :D
Beelőztem? Nyugtával dícsérd.... Amúgy még simán behozhatsz..... :lol:

italoman: köszi a bizalmat, bármiben szívesen adok tanácsot ha igénylitek... kikupálódtam az idők folyamán... ha meg vannak árnyoldalak, akkor megmondom, hogy gőzöm se a választ illetően.... a vonalzó készülőben.....

zeze: hidd el, tényleg több az öröm, mint az üröm! :lol:

pfranciska: nem okoskodás, de az AFP-t becsült értékek alapján számolják. Így a pontosságról még álmodban se fantáziálj! Nyugaton már nem is csinálják! Pont emiatt! Egy percig ne aggódj! Egyik rokonomnak 3 fölött volt..... és makk egészséges a gyerkőce!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok!

Mandala
Üdv. köztünk!
Mindig is ilyen nagy családra vágytatok?
Bevallom én egész életemben két gyermeket szerettem volna, de azt hiszem így a 4. hónap derekára már elfogadtuk a "jó hírt", miszerint nem kettő, hanem három törpénk lesz....

Huni
Boldog szülinapot a "nagy" fiadnak, Gábornak.
Keresztfiamnak is Gábor a neve!!! :lol:

AFP
pfranciska ne aggódj, a dokid is azt mondta, hogy bizti minden rendben lesz!!!
Én múlt héten hétfőn voltam a vérvételen és még mindig semmi eredmény.... Azért ez is egy kicsit túlzás...
A genetikai uh majd március 14-én lesz!!!

Kép
Kép
times
 
 


times: jól értem??!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok

Megjöttünk mi is .Dius már jobban van,csak a köhögés nem múlt el.Ha így marad akkor még hétfőn itthon lesz.
Elmentem fodrászhoz és körmöshöz kicsit emberibb formám legyen ,mert már tülörbe nem mertem nézni.
Jah egyúttal a védőnőt is beiktattam mára.3cm -el kevesebb a haskörfogatom.Azt kérdezte fogyózok?hmmm jót röhögtem......

Apa felhívott épp amikor hazaértünk ,hogy holnapi szülinapi ajándékom fele Szentendrén 13 ra foglaltatot asztalt ebédre és utána maradunk kicsit csavarogni,hármasban./négyesben/ :lol:
Remélem szép időnk lesz :wink:

Franciska
Biztosan minden rendben lesz.Drukkolok nektek. :wink:

Mona
Gratula kispöcsöshöz.Én is szeretném már tudni a nemét.

Üdv.Mandala
Le a kalappal,szép nagy család.
Ha elfelejteni nem is lehet ami történt ,azt kívánom sok örömöd teljen ebben a terhességben.

Hagyma???
Szétröhögtem magam amikor olvastam.
Hazaértem ma fodrásztól ,orvostól,már javában14 óra volt és éreztem kiesik a szemem, mert nem ettem még semmit ma.
Kinyitom a hütőt és megláttam a csalogató ,inycsiklandó büdi újhagymát. :lol: Gyorsan arcocskámba nyomtam egyet és egy finike májkrémes kiflit hozzá.
De este szintén hagyma lesz terítéken ,mert hagymástúróval töltött paprika a vacsim és az uzsim. :lol:
Apát ma nem csókolgatom,de sebaj majd holnap bepótolom :lol:
Jucu

Kép

Kép
jucu
 
 


Times

Csak nem 3 baba van pocóban?
Aztamindenit :-)
De jó neked :D

Kép

Kép
jucu
 
 


Vagy csak kicsifiúval együtt érted?
Hú gyorsan válaszolj,mert kilukad az oldalam.
Jucu

Kép

Kép
jucu
 
 


Hát, lányok a vonalzóról lemondok! :cry:
"Túl sok" gyerkőcöm van, meghaladom a 255 karaktert, így mivel nem mondanék le egyikőjükről sem, inkább a vonalzóról mondok le... Brühühü, pedig olyan szépeket csináltam! :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


:lol: Ez nagyon aranyos Mandala :-)
De elnézzük neked :wink:

Kép

Kép
jucu
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?