sziasztok!
végre rájöttem mi a franc baja van a gépnek, amiért nem ment az internet, úgyhogy vagyok!
nagy a lemaradásom, és vasárnap elutazunk, de addig is
ma családi napunk volt, anyu-apu-tesómmal, persze Esztivel, nagyon rég volt már így együtt a család, jól éreztük magunkat
tegnap és ma elintéztem a munka dolgomat is, egyelőre jól alakulnak a dolgok. kopp-kopp-kopp. március 1-től visszamegyek dolgozni gyes mellett, de szegedi fél éves gyakorlatommal kezdem. az augusztusig tart, utána egy hónap szabi, ez alatt kellene az Esztinek beszokni a bölcsibe, és okt. 1-től dolgozom rendesen az osztályon. ezt megdumáltam a főnökömmel, és a szegedi proffal is, aki tök rendes volt, úgy néz ki, belátó lesz
egyelőre jövő héten megyek a barátnőmékhez, utána lévő héten debrecenben lesz kongrsszus, oda 1-2 napra szeretnék lemenni (ezt még tervezem emberrel, hogy hogyan is legyen), és ott beszéljük meg a részleteket a szeg3edi proffal, tök rendes volt, mondta, hogy ott dumáljunk, felesleges ezért lemennem szegedre, és majd biztos megállapodunk...
nagyon örülök, ha ez így fog menni, akkor nagyon sok időt nyerek vele, ami a szakvizsgámat illeti
persze a főnökö9m mondta, hogy jobb szerette volna, ha kicsit korábban megyek dolgozni, de mivel tegnapelőtt született a harmadik unokája, elég megértő (két lánya van hasonló korú gyerkőcökkel), és egyébként is egy rendes ember (legalábbis velem nagyon
)
köszönöm a drukkot, ha volt felesleges rám pazarolandó belőle
Ayse, remélem elmentetted a többi szösszenetet is, mert én most már mentem, annyira tetszik!
Eszti dettó ezt csinálja, szívogatás is megy. illetve übereli egy kis popsikrémmel is. bár abból a puncijára is ken egy kicsit, de miután megkóstolta, és mondom, hogy fúj de rossz, jön az "ördögi" kacaj
Barbi, eszméletlen, ahogy kidőlt Leon! nem semmi
Nolcsi meg jó fej
főleg a két fogkefés tetszik
nagymarosi képek nagyon szépek!!!! én is szeretnék majd barlangzoni meg kirándulni arra! a rám szakadékot imádtam, de az még Esztivel túl bevállalós. és apát is vissza kell szoktatni a kirándulásra. pedig fiatalember korában kinizsi százat is csinált, de mostanra elkényelmesedett..
jajj, de jó, hogy tudok írni, már olyan ideges voltam tegnap, hogy nem működik ez a vacak.