Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!!

Utolag is mindenkinek koszonom a szulinapi koszonteseket, es utolag is minden szulinapos vizontonek boldog szulinapot kivanok!!!! :D :D :D

Mona: Gratulalok a kisfiuhoz!!!!!!! :D :D :D :D
Sikerult utanajarnod a dolognak? Ha nem akkor en veletlenul talatam egy Szekesfehervari oktatot!!!!irj ha erdekel a szama!

Kép
barbuli
 
 


Ágnesbagoly:
Szerintem nyugodtan csináltass 4D-s képet, mert a saját babádat tökéletesnek fogod találni akármilyennek látja más.Amikor kibújnak akkor sem szépek egy idegen szemével,de neked és apának a világon a legszebb legtökéletesebb teremtmény.

Nyusz:
Hányás. Nálam vissza vissza tér a rókakoma, én azt csinálom ha már érzem hogy végképp mindegy akkor megiszok egy jó pohár vizet, hogy ami ki akar jönni legalább könnybben jöjjön.
Magne B6 hányinger ellen van tehát elvileg csökkenti az émelygést, ha ki nem hányod rögtön bevétel után, mint én a napokban. Mindig van nálam keksz, ha émelygek az segít átvészelni, míg hazaérek.

Mona:
Gratula a kisfiadhoz ez szuper, hogy ilyen hamar tudod már.
Bkrisztike:
Fájdalomcsillapító: Szerintem nem jó 5-let a fájdalomcsillapítóval próbálkozni később. Most alakulnak az izületeink a baba igényeinek megfelelően, talán később nem lesz ilyen kellemetlen.

Cili:
Szívás, hogy ennyit várattak szorítok neked, hogy minden rendben menjen.

Robcsi:
Nekem is van egy löttyöm amivel a szemölcsöt ecsetelem EGAVER a neve, csak most megijedtem, mert 2napja kenegetem és a széle kezt barna lenni. ?????
Italoman:
Köszi a gyermek l.fű ötletet sajna az majd csak tavasszal nyílik.
Szamó:
Örülök, hogy visszatértél!
Sziszi:
Szerintem is jó ötlet a kilótáblázat,habár lehet valakinek kellemetlen is.. :oops: Kipróbálom a kálciumot is szerinted ha aznap nem veszek be babavitamint akkor nem adagolom túl aznapra a kálciumot, ha egyáltalán ilyen lehetséges.?
Zeze

Kép
Kép
zeze
 
 


Nyuszifül, a magne b6 elvileg jó hányinger ellen, de próbálj először valami jó hideg gyümölcslevet inni. Ha nem jön be hideg kóla. Ez nekem az esetek 90%-kában bejött.
Remélem nem emeltem meg magam.
Kérdezzed meg a dokidat, hogy javasolja-e a szemészeti vizsgálatot a szülés miatt. Mondjuk ezt szerintem elég a szülés előtt megcsináltatni, de ezt csak nagyon rossz szemnél kell (nem akarok hülyeséget írni, de talán 5-ös felett)

Ági én nem találom ijesztőnek a 4d-s képeket, szerintem fantasztikus, hogy a technika már mire képes. Olyan jó, hogy már a születése előtt láthatod az arcát, sokkal élethűbb, mint egy sima uh. Na, meg azt se felejts el, hogy mindenkinek a saját gyereke a legszebb :)

Megyek mert Réka vajas kiflit készít magának.

Kép
Kép
robcsi03
 
 

 
 

Sziasztok!
Új vagyok itt a Babaneten.
Pocaklakóm elvileg augusztus 7-én látja meg a napvilágot.
Üdvözlök mindenkit. :D

Tewecske
Kép
tewecske
 
 


Üdv Az újaknak!

Penészes sajtos (Camembert) azért nem lehet enni a terhesség alatt, mert a bébinél penicilin érzékenységet okozhat.
Magne B6 izmok és izomrendszer egészséges működéséhez elengedhetetlen
A szemölcsre nyugodtan nyomathatod drága a vitamin mellett a pezsgőtablettát és már az első alkalomtól erősen gondolj arra ,hogy EL FOG MÚLNI!!!!!! én is küldöm neked rá a sok gyógyító erőt!
Ma reggel voltam a védőnőcinél. Képzeljétek 0,5 kg híztam december 21 óta. Kicsit örültem is neki, de képzeljétek a barátnőm (a kis vékonyka) a 30 hétben meglódult és 14 kg hízott kb. 3 hét alatt. Vigyázzatok nagyon kismamák.

Pusz
Szép napot nektek ebben a pocsék időben

Kép
sziszike77
 
 


Ha már a kilóknál tartunk nálatok a védőnő leszámítja az öltözék kb. súlyát, vagy azzal együtt írja be a kiskönyvbe?

Mert én 55-ről indultam, aztán mikor először védőnőnél voltam 53 voltam (vagyis elfelejtett lemérni, mert annyian voltak) és azt írta be amit én itthon mértem. Most 2 perce mértem meg a súlyom 53,5. Hétfőn meg a védőnőnél (bakancs, farmer, vastag kardigán) 55,5 voltam. :shock:

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Robcsi!!! Engem is így mértek le, telitalpas csizma, farmer, póló, pulóver, KAPUCNIS TÉRD ALATT ÉRŐ TÉLIKABÁT , a táskámat épphogy engedte ledobni egy székre. Legalább 4 kilóval elmért így. Hát milyen nehéz egy télikabát???? Szégyenletes, aztán nyáron milyen büszkék leszünk majd mikor kis pendelyben fogunk méricskélni, hogy milyen jó a súlyunk, és alig híztunk a terhesség alatt. :):):):)
nyuszifülû
 
 


Szia Tewecske, üdv a csapatban. Mesélj magadról. És csinálj vonalzót. Ági

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Nyuszifül, végül is mindegy mennyit ír be, ha én tudom valójában mennyi vagyok, csak azért tudot a hiúság az benne van egy nőben, ha kismama, ha nagymama :D

Egyébként pont így jártam én is mikor Rékát vártam (bár akkor 8 kg-ot dobtam le magamról az első időben), akkor is jött a jó idő, és kevesebbet mért mint először. Ott pánikolt nekem a védőnő, hogy még mindig fogyok. Aztán el kellett magyaráznom neki, hogy a múltkor még vastag cuccok voltak rajtam, amiben mért.

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Igen ruhában mérnek le, de én otthon is méreckedem. A mi védőnőnknél régi elavult ide-oda tólós mérleg van, ki tudja mit mutat az ! Otthon hetente mérem magam, nekem az a mérvadó.

Kép
sziszike77
 
 


Sziszike, nálunk is "disznómázsálós" van :D
Mindegy még így is -1,5-nál tartok, de ami késik nem múlik :D

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Nálunk is totál káosz a mérleg. A doki megmért, de eleve +1-ről indult a mérleg.
titeket a védőnő visszarendel, vagy akkor mentek, amikor eszetekbe jut?

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


pfranciska
én fiút, a párom pedig lányt szeretne. De tegnap már azt mondta, teljesen mindegy, majd késöbb lesz egy lány is. :) Én valahogy végig éreztem, hogy kukis lesz. :)
Robcsi
magándokinál csináltattuk az AFP-t, azért lett 1 óra múlva eredmény :)
Engem is csizmában, kabátban mért a védőnő, nekem sem igazán tetszett a dolog. :roll:
nyuszifül
szedjél magne b6-ot, én is azóta vagyok kicsit jobban, mióta azt kapkodom :)
ágnesbogoly
nem csúnyák azok a képek, szerintem nagyon szépek :) Nekem eddig 3d-t csinált a doki, majd a 19.héten csinál 4d-t.
Ja, és tegnap is kaptunk egy 7perces dvd-t az uh-ról :D
barbuli
nem jártam még utána, mert annyira lefoglalt hogy apu beteg lett.Gondoltam elöbb veszek egy dvd-t, és ha nem használ, akkor keresek meg egy oktatót. Bár szerencsére már nem vészes a helyzet, mióta nem hányok annyit :) Azért megírnád a fehérvári oktató elérhetőségét? Köszönöm a segítséget :wink:
tewecske
üdv itt közöttünk :wink: Elvileg én is 08.07.-re vagyok kiírva.
Én ma nagyon ramatyúl érzem magam. Annyira sz@r a közérzetem. :cry:
Majd dobom ám a táblát, csak neki kell ugornom, mert véletlen kitöröltem az egészet :cry: de talán már este hozom.
Képet nemtudom tudok-e lementeni a dvd-ről, majd próbálkozom vele.
Mindenkinek pussz!

Kép
mona76
 
 


Agnes, nálunk úgy van, hogy mielőtt dokihoz megyek előtte megyek a védőnőhöz. Úgy szoktam, hogy a védőnő adja a laborba a beutalókat és hogy azoknak az eredményei meglegyenek mire megyek a dokihoz.

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Mona!
Ha számítógéppel is tudsz dvd-t nézni, szerintem az Alt+Print Screen-el végső esetben tudsz egy fotót a monitorrol csinálni, azt pedig egy jpeg-hez társítani! :)
Várjuk már!!!!!!!!!!

Már jobb . Bevágtam egy almát......

Üdv Tewecske!!!!
nyuszifülû
 
 


Mona!
Ha számítógéppel is tudsz dvd-t nézni, szerintem az Alt+Print Screen-el végső esetben tudsz egy fotót a monitorrol csinálni, azt pedig egy jpeg-hez társítani! :)
Várjuk már!!!!!!!!!!

Már jobb . Bevágtam egy almát......

Üdv Tewecske!!!!
nyuszifülû
 
 


ÓÓ dupláztam ..... :oops: :oops:
nyuszifülû
 
 


Robcsi, végül is ez lenne a logikus. Nálam totál nincs összefüggés a védőnő és a doki között. Igazából a gyereket nem is ehhez a védőnőhöz fogom hordani, mert most még olyan védőnőhöz járok, aki a munkahelyhez közel van, és közben jelentkeztem a lakóhely szerintinél is, hogy tudjon rólam. Aztán ha már otthon leszek, az ottani v.nő kikéri a mostanitól a dokumentációt.
Épp gondolkodtam, hogy el kellene már menni védőnőhöz, de beteg volt (inf.). Remélem, nem fertőz meg.

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Sziasztok Kismamik!

A védőnő engem nem méricskél, pedig van mérleg! Csak megkérdezi mennyi vagyok, oszt beírja!

Zeze, nagyon kedves vagy!

Mona gratula a kis tököshöz és a jó ereményhez!

További szép napot mindenkinek!

Kép
szamo
 
 


Hú Szamo most látom hogy mi nagyon egyidősek vagyunk várandóságilag :d

Kép
sziszike77
 
 


Hú Szamo most látom hogy mi nagyon egyidősek vagyunk várandóságilag :d

Kép
sziszike77
 
 


Sziasztok!


Bocs, hogy ilyen régen jelentkeztem, de az utóbbi napokban nagyon ramatyul éreztem magam (fejfájás, szédülés, rókakoma... brrr..), ráadásul Gergő sem könnyítette meg a helyzetet, állandóan rajtam ugribugrizott a kis manóm, én meg majd elájultam.
Most már valamivel jobban vagyok, ráadásul tegnap anyósék elvitték Gergőt néhány napra, ami nekem most jól jött, mert legalább egy picit kipihenhetem magam. De úgysem fogom néhány napnál tovább bírni az én eleven "kisördögöm" nélkül :) .
Valamennyire visszaolvastam az utóbbi néhány nap termését, de őszinténszólva, nem sok mindenre elmékszem.

Üdv az újaknak. Gyertek minél gyakrabban :) .

Mona! Gratula a kis kukishoz :wink: !

Én minden második héten megyek a védőnőhöz, olyankor súlymérés, vérnyomás mérés, vizeletnézés. Megbeszéljük, hogy van-e valami probléma, + hozzánk (mármint a védőnőhöz) havonta kijár egy nőgyógyász, minden kismamit végigvizsgál, minden problémát kibeszélünk, és tök jó, hogy nem olyan nagyüzemben megy a dolog, mint bent az ambulancián.
Jövő héten megyek AFP-re, tegnap kaptam a védőnőtől 5 kémcsövet, úgyhogy kezdek barátkozni a gondolattal, hogy jócskán meg fognak csapolni :? .

Súlymérés, nálunk is ruhában megy a méreckedés, de én mindig ledobom magamról a pulcsimat. Per pillanat -1,5 kg-nál tartok (55,5-tel kezdtem, most 54 kg vagyok).

miniliza
 
 
 


Jajj! Elfelejtettem, akiknek szülinapjuk volt, utólag is boldog szülinapot kívánok. :D :D :D :D :D :D :D :D :D

miniliza
 
 
 


Szia Miniliz! :)

Mivel én nem tudok most sitty-sutty visszaolvasni jól emlékszem hogy hetekkel ezelőtt valami DERÉKFÁJÁSRÓL volt szó?????????????????? Ez nem bajt jelent ugyi?
A jobb oldalam szét akar szakadni. :shock: :shock:
Remélem nem vese vagy ilyesmi...........pisilni nem kell többet..... :shock: :shock: :shock:

Ezer Ölelés
nyuszifülû
 
 


:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
nyuszifülû
 
 


:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
nyuszifülû
 
 


Valaki kérje az iwiw meghívómat, mert azt meg nem akarom, hogy visszavonják. :wink:

Kép
mona76
 
 


:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
nyuszifülû
 
 


:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
nyuszifülû
 
 


nyuszifül, nekem is jobb oldalon a vese környékén szokott nagyon fájni, este mikor már fekszem. :cry:

Kép
mona76
 
 


Kép

Védőnőhöz én is mindig akkor megyek, amikor a dokihoz, vagyis előtte egy nappal.

Súly, nálam már elindult felfelé, de ez normális, igaz sajnos én nem vagyok olyan karcsú mint, ti!!!
Sajnos 62-ről indultam (2kg fogytam), és ma reggel mázsáltam 61,5 volt....

Gergőmmel 17 kg híztam és sajnos 4 rajtam is maradt....... Kép

Kép
Kép
times
 
 


De miért???? :cry: :cry: :cry: :cry:
Azt hittem a tegnapi napnál nem lesz a mai rosszabb :cry: :cry: :cry:
Hááátt.... :cry:
Vese??? Eddig nem volt semmi bajom az égattaegy világon. Ma reggel hogy rámjött életem első kismamás rókaingere, azóta .......... már nem forog a gyomrom, most az oldalam szakad szét........ :cry: :cry: :cry: Pedig semmi olyan nem csináltam, ettem ittam amit eddig nem...... :cry: :cry: :cry: :cry:
Mona és doki látta??? Vagy mondtad neki????
nyuszifülû
 
 


times, én nagyon örültem volna ha 62-ről indultam volna. :cry:

Kép
mona76
 
 


Kép

Ha valami nem jó, vagy ha kimaradt volna valaki, attól bocsi, és szóljon.
nyuszifül nem szóltam a dokinak róla, csak a napokban kezdődött.
Nektek nem sz@rakodik a babanet, nekem nagyon lassú, és nem jelzi az új hozzászólásokat :x

Kép
mona76
 
 


Nálam is szörnyen lassú a babanet, sőt van hogy be sem enged....

Fájdalmak, nekem is vannak a jobb oldalamon, és a szeméremcsontnál, a doki szerint minden ok, meg is vizsgált!
Jobb oldalamra azt mondta, hogy ne tegyek semmi hirtelen mozdulatot, hajolás helyett guggolás, séta. Volt egy hónapja idegbecsípődésem vszínű annak a következménye, hogy még mindig nem rázódtam helyre!
Szeméremcsont, a picik nyomják, mikor érzem pihenjek le.

Kép
Kép
times
 
 


Sziszike igen most már én is látom, bár nekem ez a számított, mert a mensi szerinti 15+2 lenne, de UH-ok alapján 1 héttel fiatalabb!

Kép
szamo
 
 


Sziasztok!

Hát nyuszifül,veled érzek.Nálad valahogy mintha minden egyszerre jönne össze.Amúgy is ílyen tipus vagy?Szerintem ne parázz ennyit.Nem lesz semmi baj.Tudom,hogy könnyen beszélek,de ha ennyit izgulsz,annak meg lesz a következménye.
Én szemüveges vagyok,de nem küldött a dokim sehova,nyáron úgy is mennem kell kontrolra.
Hányinger.Én nem vagyok nagy cola ívó,de a HIDEG cola nálam is és a gyerekeknél is bejött.

mona76

Tök szupi a táblázatod!!
A hiányzó adataim.:
Nem terveztük, fogamzásgátló mellett lettem várandós.+ hónap fejtörés...
Fóton lakom.

Sziasztok.
tuza edit
 
 


edit, köszi a hiányzó adatokat, beírtam :wink:
nyuszifül, én is együtt érzek veled, te most értél abba a stádiúmba amiben én voltam múlt hónapban. Emlékszel néha még a víz is kijött belőlem :( de tényleg ne idegeskedj, mert megérzi a baba.

Kép
mona76
 
 


Sziasztok!

Tewecske
Üdvözöllek én is, írj magadról egy kicsit!

Pár napja olvastam itt a babaneten, hogy van egy Kriszti nevű lány, aki kismama ruhákat varr. Addig jártam utána, míg ma személyesen is meglátogattam és felpróbálgattam a ruhákat. vásároltam is 2 nadrágot meg 3 felsőt. Szerintem szépek, praktikusak és olcsók! Voltam ilyen üzletben is a Ráday utcában, ott 12 000 ft-nál kezdődtek a nadrágok és a felsők se voltak sokkal olcsóbbak. Szóval ajánlom mindenkinek Krisztit!

Italoman
Tényleg jó lenne, ha egyszerre mennénk a vizsgálatra! Ha lehet kérd a március 6.-át. Ez azt jelenti, hogy elötte este be kell feküdni a kórházba. Örülök, ha összejön!!

Nekem tegnap óta jobb napjaim vannak, de nem merem elbízni magam, mert egyszer már volt ilyen és akkor pár nap múlva visszajött az émelygés. Azért hátha most nem fog!!
cili70
 
 


cili, csinálj vonalzót :wink: és küld el légyszi az adataidat a táblába. Köszi. :wink:

Kép
mona76
 
 


Sziasztok,
most jövök UH-ról, végre megint láttam a porontyot. Most ezerrel hadonászott, nem úgy, mint múltkor, amikor gyanítom, hogy szunyókált. :D

Cili,
sajnos, nem fog összejönni, hogy együtt menjünk be, mert én más időpontot kaptam. Megelőztelek: én 1-jén, azaz jövő csütörtökön fekszem be, és pénteken csinálják. Az az igazság, hogy az UH végén egyből ezt az időpontot mondta az orvos, úgyhogy nem akartam akadékoskodni, mert nagyon rendes volt. Ráadásul nekem a munkám szempontjából is ideális dátum. De legalább be tudok majd számolni neked arról, hogy mi volt, így biztos nem fogsz annyira izgulni. Majd kezdem én most: csütörtökön AFP, pénteken genetika. :shock:

Tewecske,
üdv, tényleg írj magadról, és jelentkezz gyakran, ha teheted! :)

Nyuszifülű,
tényleg ne aggódj ennyit, mert megárt! Nekem a múlt héten szinte végig fájt mindenen: alhasam, derekam, még a lábam is. Aztán elmúlt, és azóta semmi. Biztos te is ezt érzed, hiszen időnként elég nagyokat kell nőnie annak a pocaknak. :wink:

italoman
 
 


Sziasztok!

Én holnap megyek AFP-re, mire számíthatok? Szurkoljatok!
Mikor kellene utána menni genitikai ultrahangra?
Ildi!
Miért kell befeküdni a kórházba?

Krisz

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest
 
 


krisztike, ne aggódj csak vérvétel, és nem is kell éhgyomorral menni. Nekem rá 3 hétre kell menni a genetikai uh-ra.
h.bogesz, mi van veled?

Kép
mona76
 
 


Krisztike,
ne aggódj, ez csak az én speciális esetem (meg Cilié). Úgy is mondhatnám, hogy "vén tyúk" vizsgálatról van szó. :D Szóval genetikai vizsgálat, amely a korom miatt ajánlott. Nyilván nem mindenütt egyforma a szokás, de a Schöpf-Mereiben előző nap befektetnek, másnap reggel vizsgálat, és valamikor délután lehet hazamenni. Először nem örültem annak, hogy be kell feküdni, de most már megszoktam a gondolatot, és egy kicsit meg is nyugtat, mert azt jelzi számomra, hogy odafigyelnek a kismamákra.

Mona,
ez érdekes, nekem azt mondták, éhgyomorra menjek AFP-re. Ez is ahány ház...? :roll:

italoman
 
 


Sziasztok Kismamák!

Megint jó sokat írtatok, de ez szuper.

Tewecske: üdv a csapatban.

Mona: gratulálok a jó AFP-hez és a kis pöcsöshöz. Remélem nekem kislányt fog mondani, de ha fiú lesz, akkor is hazavisszük.

Sziszike: tényleg szuper, hogy nincs mensi. A kolleganőimmel szoktam is viccelődni, amikor szenvednek, hogy fáj a hasuk, én pedig mondom, hogy már nem is emlékszem, hogy milyen az.

Ma nagyon elfáradtam 8-tól 13-ig tartott a tárgyalás, 10 órakor volt 5 perc szünet. Addig se inni, se enni, már nagyon éhes voltam. Iszonyatosan fáj a fenekem és a keresztcsontom, szerintem ma is elalszom a BK-n.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Sziasztok Mamikák!!!!

Drágák vagytok hogy együtt éreztek velem...... Annyira nincs gáz, kicsit a babanet vitte túlzásba azt a sok sírós smile-t, nagyon lassan ment, meg leállt nálam is....így sikerült egy helyett négyszer elküldeni....:):):):)
Egyébként igen Edit. Valahogy úgy élem az életem, éltem eddig is, hogy sokáig nem történik semmi, nincs semmi gond, minden happy, aztán egyik napról a másikra minden felfordul......:) Úgy hirtelen jön minden.........Pont szilveszterkor mondtam a páromnak, velünk sose történik semmi...., majd egyszer.....de akkor jó nagy változás lesz.......és tessék két hét múlva ki is derült a nagy meglepetés.....:) Szóval ezek a dolgok nálam egyszerre jönnek.... Úgy minden.....egyben... Pár nap és vége......
És szedem azt a Nevolac-ot ( székrekedésre ) Sza--ra nem jó. Három napja nem bírtam......., aztán már úgy fájt a hasam, hogy főztem egy kávét......egy fél bögrével (naggyal) bevágtam.... Majd kifordult abelem, de lenyeltem. Nem kellett töb.....irány a klotyómanó....... :) Hát.....lenne még mit kikúrálni.......jobb lett, d nem sokkal....
Olvastam hogy a hashajtó méhösszehúzódást okoz. Ez pontosan szerintetek mi?????? Drága életem hétvégén megunta hogy nyűglődöm (akkor is ez miatt), és belecsempészet guttalaxot az innivalómba.......... Na az jó volt..... Dehát tilos ! Ennek a szirupnak a felénél tartok lassan és semmi hatása nincs.
Ó baba most megérezte milyen jót kajáltam. Nyammmi. :) Újhagyma szalonkával......Jajj de finom volt......:):)
Mindenkinek drukk aki megy vérvételre......
Mona szupi a tábla...és bővülünk....
Genetikai UH??? Ez pontosan mi? Ez alapból jár, vagy kell kérni??
Ildi képet kaptál????
Csók Mamikák.......
Ja kamillatea az gyulladáscsökkentő????
Ezer ölelés....
Nyusz
nyuszifülû
 
 


Sziasztok!

Tudnátok nekem abban segíteni, hogy hol található az a táblázat, amely a CRL méreteket mutatja hétről hétre? Nem találom. :cry:

Nekem még több mint egy hét az AFP-ig. Jövő csütörtökön megyek a védőnőhöz beutalót kérni. Azt mondta, hogy Ők már csak a naplószám alapján adhatnak beutalót. Már minden nehézkessé válik.

Drukk a közeli AFP-re menőknek!!!

Kép
nap12
 
 


nyuszifülü, mint már korábban írtam, nekem is mennyi gondom van a székrekedéssel. Vettem étkezési korpát, és 2 kiskanállal teszek mindennap egy joghurtba. Ez rendesen bevált. :lol: :oops:
Nagyon ajánlom, próbáld ki. 250gr került 120ft-ba, és lehet még tenni kefírbe, rántásba, palacsintába. :wink:

Kép
mona76
 
 


ÓÓ Márkanyuka!!!!!! :lol: Jó látni! :lol:

Hát miféle popsinyomorgató munkád van ? ( ha elárulod ) :lol: Még jó hogy hazaviszitek??? :lol: :lol: :):):):)
Kistesót mikor hazavitték rokonomékhoz, azt mondta a kis óvodás rosszcsont kölök, hogy vigyük vissza a kórházba, és cseréljük el egy kiskutyára......... :lol: :lol: :lol: hát nem ennivaló??? :lol:
Az a legrosszabb mikor nem lehet felkelni...
Ú én hétvégén a suliba........Ez valami kanfasztikus..... két és fél órát alig bírtam végigülni..... (aztán mind minden jó diák Lógás. :) )

Mondtam a dokinak ezt az ülés dolgot, azt mondta aki meg áll annak meg az a baja.....hm..... Egyszóval ne nyavajogjak.....

Úgyhogy nektek sem nyavalygok ( ez most j, vagy ly )?? inkább megyek...
Csók nektek!!!!!!
nyuszifülû
 
 


http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8
nap, csak igy tudtam berakni, remélem segít :wink:

Kép
mona76
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?