Sziasztok!
Bocs, hogy ilyen régen jelentkeztem, de az utóbbi napokban nagyon ramatyul éreztem magam (fejfájás, szédülés, rókakoma... brrr..), ráadásul Gergő sem könnyítette meg a helyzetet, állandóan rajtam ugribugrizott a kis manóm, én meg majd elájultam.
Most már valamivel jobban vagyok, ráadásul tegnap anyósék elvitték Gergőt néhány napra, ami nekem most jól jött, mert legalább egy picit kipihenhetem magam. De úgysem fogom néhány napnál tovább bírni az én eleven "kisördögöm" nélkül
.
Valamennyire visszaolvastam az utóbbi néhány nap termését, de őszinténszólva, nem sok mindenre elmékszem.
Üdv az újaknak. Gyertek minél gyakrabban
.
Mona! Gratula a kis kukishoz
!
Én minden második héten megyek a védőnőhöz, olyankor súlymérés, vérnyomás mérés, vizeletnézés. Megbeszéljük, hogy van-e valami probléma, + hozzánk (mármint a védőnőhöz) havonta kijár egy nőgyógyász, minden kismamit végigvizsgál, minden problémát kibeszélünk, és tök jó, hogy nem olyan nagyüzemben megy a dolog, mint bent az ambulancián.
Jövő héten megyek AFP-re, tegnap kaptam a védőnőtől 5 kémcsövet, úgyhogy kezdek barátkozni a gondolattal, hogy jócskán meg fognak csapolni
.
Súlymérés, nálunk is ruhában megy a méreckedés, de én mindig ledobom magamról a pulcsimat. Per pillanat -1,5 kg-nál tartok (55,5-tel kezdtem, most 54 kg vagyok).