Sziasztok!
Tűzmanó!
De jóóóó hogy itt vagy!
Nagyon örülök! Láttam még a régi fórum végnapjaiban, hogy már te sem nagyon írtál. Nem véletlenül.
De ami elmúlt, szót sem érdemel, de is gondolj rá, most itt vagyunk, ez egy nagyon jó társaság!
Remélem, tudsz jönni néha, elhiszem hogy nehéz, nekem is az... Geszti minden percemet, sőt másodpercemet leköti. Most is itt ül mellettem a székében, játszik de közben engem figyel, ha elunja magát akkor muszály felvennem. Mostanában nagyon nyugtalan, valószínűleg a foga miatt, és frontok is vannak... Bár nem panaszkodom mert az elmúlt éjjel szuper jó volt, fél 8-tól reggel fél 7-ig aludt egyhuzamban. Ma már a kedve is sokkal jobb, mint tegnap volt. Nálatok hogy alakul a nap? Jázmin hogy viselkedik, nyugodt baba, vagy többemberes? Írj ha tudsz, mert már én sem nagyon vagyok képben rólatok.
Noémi!
Jó lenne, ha Gesztinél is úgy "megúsznánk" a fogzást, mint te Málnánál. Hát nem tudom. Most várakozó állásponton vagyok, mert egyelőre még mindig semmi nem látszik és tapintani sem lehet. De őrülten eszi a kezét, rágja az ujjait.
Erika!
Noéminek igaza van, ahogy elolvastam amit írt, valószínűleg én sem mondanám meg a gyereknek a dolgot.
Nálunk is speciális a helyzet annyiban, hogy Geszti inszeminációval fogant, gondolom tudod mi az. Végeredményben majdnem természetes, de mégsem. Nálunk velem volt probléma, a hormon szintemmel. Ez nem egy olyan nagy dolog, de valószínűleg mi sem mondjuk meg neki.
Képzeljétek, elküldtem Geszti képeit az ügynökségnek, bekérték az adatainkat, és azóta semmi. Pedig kértem írják meg, mégis bővebben hogy miről van szó, milyen jellegű elfoglaltságot jelent stb. mert azért hiába fél éves, mégiscsak egy pici gyerek akinek nem nagyon lehet felborítani a napirendjét.
Remélem, normális társaság.