Megvolt a tanácsadás, jól sikerült az autózás is.
Bár még szoknom kell, hogy hordozó, kézitáska, pelenkázótáska…
Flóra már 4,5 kg, innentől kezdve nem is kell aggódni a bukás miatt.
Majd ultrahangon talán kimutatnak valamit, de nem biztos… kaptunk beutalókat, meg a pöttyökre krémet (nagyon száraz most a bőre), meg Normaflore-t a hurutos kakira. A mennyiséggel nem volt gond, csak az állagával…
Mondtam utána, hogy kénytelen leszek otthonra venni egy sztetoszkópot, annyira tetszett Flórának a vizsgálat!
Utána lepasszoltam a Nagyinak Kistarcsán a manócskát, ha már úgyis benne volt a hordozóban, és mentem vásárolni Auchanba. Etetésre hazaértem (bár hagytam ott egy adag lefejt tejet).
Ja, és megkérdeztem a dokit meg a védőnőt, hogy mennyit lehet a baba a hordozóban napközben, azt mondták, nincs igazán limit, ha szeret, nyugodtan lehet benne akármennyit!
Pimpoka: egy üveg (kb. 120 ml) teához teszek két mokkáskanál szőlőcukrot. Ízlik neki.
Miért nem tudod leszívni az orrát? Mivel próbálod? Nekünk nagyon bevált a porszívós, igaz, elég nehéz eltalálni azt a pici orrlyukat, de ha sikerül, akkor jól kiszippantja.
Ráadásul Flóra egyáltalán nem bánja az orrszívózást.
Ha-hópihe: cukorterhelésnél az számít, hogy milyen módszerrel és mikori értéket néznek, ezért a szám önmagában semmit nem jelent… bár mindenképpen magasnak tűnik.
Nircee: mikor szoktatok sétálni? Összehozzuk most már!
Akár holnap is lehet, Apa nem jön haza sétálni, úgyhogy ketten megyünk a Manóval, illetve akkor mehetünk négyesben. Cserélünk telcsiszámot?
Andibab: a TGYÁS elvileg a fizetésed (papíron) 70%-a, és nincs maximuma… én így tudom. Javaslom, hogy próbálkozz a Babafalva tb-szakértőjénél, nekem borzasztóan sokat segített!!!
Giga: én kakis pelust mindig cserélek (na jó, ha csak egy kis rottyot hallok, akkor nem, de ha érzem, hogy sok, akkor csere!). A védőnő is azt mondta, hogy így kell, mert kicsípheti a popsiját (a pisit beszívja a pelus, de a kakit nem).
Pilla: persze, gyertek sétálni Ti is!
Mondjuk Nircee-vel a falu két végén lakunk, te meg úgy emlékszem, valahol félúton közöttünk, de összehozzuk!