[quote="edit74"]
írta:edit74Olyan jó lenne, ha közelebb laknánk egymáshoz!
Edit, én ezt már annyiszor elbúsultam, hoyg én olyan messze lakom tőletek.... Én mindenben benne vagyok, babatali, mamatali, de sajnos nem jutok el soha. És nem úgy néz ki, hogy majd nyárára megengedhetnénk magunknak egy magyarországi szállodás kirándulást. Örülök, ha egy hétre majd ide eljutunk valahová a hegyekbe, ahol ugyanaz van, mint itthon, az asszonyok főzik a kaját. Pedig már úgy tele van a tököm az ilyen főzőcskézős kirándulásokkal.
Én már egy ideje - számomra is - meglepően jól bírom az itthoni menetet. Jóideje nem sokalltam be, de ez nálam is egyik pillanatról a másikra szokott menni. Amint Edit is írta, elég egy rossz szó, egy furcsább hangsúly, és már össze is dőlt a világ.
Ibolya, szerintem nincs szükség két évre ahhoz, hoyg érezd az ilyen fásultságot. Bár amikor két gyerkőce van az embernek, biztos, hoyg még nehezebb és még kilátástalanabb a szituáció.
Örülök, hoyg vettetek és bevált a mosogatógép. Én is nézegettem, de sajnos, amíg nem tesszük rndbe mindenestől a konyhánkat, addig nincslehetőség beszerelni, így egyelőre a sóvárgással maradok. De lesz mosogatógépem. !!!
Ha nem haragusztok, írok egy kcisit a diétámról és arról, hoyg hogyan haladok.
Kitűnően.!!!!!!!!
66,4 kg-ról indultam múlt hétfőn, és két 4 napos turnus után 2,2 kg-ot fogytam. Persze, tudom, hogy a fogyás mértéke egy idő után majd lelassul és idővel meg is áll, de feltett szándékom, hoyg végigcsinélom a 90 napot. Nem éhezős diéta, az a lényeg benne. Nincs megszabott étrend, azt eszem, amit szeretek vagy ami éppenséggel abbana pillanatban (na jó, na, azon a napon) jól esik, a megengedett határok között. Az, hoyg húst csak 4 naponta ehetek, nem különösen zavar, amúgy sem vagyok valami nagy húszabáló, és a gyümölcsnapokon sem éhezek. Ez a diéta arra is jó, hogy leszokj a nasiról. Délelőtt lehet több ízben is enni (gyümölcsöt), de az ebéd és a vacsi között. nem írja, hoyg lehetne falatozni. Ha mégis megéhezek, olyankor vizet, üdítőt, gyümölcslevet vagy (ami nekem legjobban bejön) paradicsomlevet szoktam inni. Ami még hátravan és tartok is tőle egy kcisit, az a víznap, amikor mindegy, hoyg milyen folyadékot iszol (a sima leves is megengedett) csak az a lényeg, hoyg szilárd táplálékot ne egyél aznap. Mondom, ettől félek még egy kicsit, de biztos megcsináélom.
Ha gondolod, elküldhetem a diéta részletes leírását pü-ben is, de ha másokat nem zavar, vagy esetleg érdekel is (persze, van aki ismeri, tudom) ide is bemásolhatom.
Nálam eddig mindig a hirtelen ötletek, elhatározások szoktak eredményesek lenni, múlt vasárnap este, kb. fél 11-kor határoztam el, hogy ok, akkor holnaptól jöjjön a 90 napos. És nem bánom. Kezdem jól érezni magam a bőrömben. (És nemsokára a régi nadrágjaimban. )
Bocs', hoyg ilyen hosszú lettem.