Új privát üzeneted érkezett!

[quote="edit74"]
írta:
edit74Olyan jó lenne, ha közelebb laknánk egymáshoz!


Edit, én ezt már annyiszor elbúsultam, hoyg én olyan messze lakom tőletek.... :( :( :( :( :( :( :( :( :( Én mindenben benne vagyok, babatali, mamatali, de sajnos nem jutok el soha. És nem úgy néz ki, hogy majd nyárára megengedhetnénk magunknak egy magyarországi szállodás kirándulást. Örülök, ha egy hétre majd ide eljutunk valahová a hegyekbe, ahol ugyanaz van, mint itthon, az asszonyok főzik a kaját. Pedig már úgy tele van a tököm az ilyen főzőcskézős kirándulásokkal. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Én már egy ideje - számomra is - meglepően jól bírom az itthoni menetet. Jóideje nem sokalltam be, de ez nálam is egyik pillanatról a másikra szokott menni. Amint Edit is írta, elég egy rossz szó, egy furcsább hangsúly, és már össze is dőlt a világ.

Ibolya, szerintem nincs szükség két évre ahhoz, hoyg érezd az ilyen fásultságot. Bár amikor két gyerkőce van az embernek, biztos, hoyg még nehezebb és még kilátástalanabb a szituáció.
Örülök, hoyg vettetek és bevált a mosogatógép. Én is nézegettem, de sajnos, amíg nem tesszük rndbe mindenestől a konyhánkat, addig nincslehetőség beszerelni, így egyelőre a sóvárgással maradok. De lesz mosogatógépem. !!!

Ha nem haragusztok, írok egy kcisit a diétámról és arról, hoyg hogyan haladok.
Kitűnően.!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
66,4 kg-ról indultam múlt hétfőn, és két 4 napos turnus után 2,2 kg-ot fogytam. Persze, tudom, hogy a fogyás mértéke egy idő után majd lelassul és idővel meg is áll, de feltett szándékom, hoyg végigcsinélom a 90 napot. Nem éhezős diéta, az a lényeg benne. Nincs megszabott étrend, azt eszem, amit szeretek vagy ami éppenséggel abbana pillanatban (na jó, na, azon a napon) jól esik, a megengedett határok között. Az, hoyg húst csak 4 naponta ehetek, nem különösen zavar, amúgy sem vagyok valami nagy húszabáló, és a gyümölcsnapokon sem éhezek. Ez a diéta arra is jó, hogy leszokj a nasiról. Délelőtt lehet több ízben is enni (gyümölcsöt), de az ebéd és a vacsi között. nem írja, hoyg lehetne falatozni. Ha mégis megéhezek, olyankor vizet, üdítőt, gyümölcslevet vagy (ami nekem legjobban bejön) paradicsomlevet szoktam inni. Ami még hátravan és tartok is tőle egy kcisit, az a víznap, amikor mindegy, hoyg milyen folyadékot iszol (a sima leves is megengedett) csak az a lényeg, hoyg szilárd táplálékot ne egyél aznap. Mondom, ettől félek még egy kicsit, de biztos megcsináélom.
Ha gondolod, elküldhetem a diéta részletes leírását pü-ben is, de ha másokat nem zavar, vagy esetleg érdekel is (persze, van aki ismeri, tudom) ide is bemásolhatom.
Nálam eddig mindig a hirtelen ötletek, elhatározások szoktak eredményesek lenni, múlt vasárnap este, kb. fél 11-kor határoztam el, hogy ok, akkor holnaptól jöjjön a 90 napos. És nem bánom. Kezdem jól érezni magam a bőrömben. :) :) :) (És nemsokára a régi nadrágjaimban. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D )

Bocs', hoyg ilyen hosszú lettem.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Végre elaludt a kiscsaj.

Timi: Hannának nagyon boldog hófordulót!
Látod csak beszélni kellett róla, hogy nem akar járni és máris próbálkozik.

Edit: szerintem is megszokásból üvöltenek éjjel. Én is csináltam, hogy nem mentem be hozzá. A Szandi 10-15 perc (nem folyamatos üvöltés, inkább fel-felsírás) után abbahagyja és visszafekszik aludni. Ezt a módszert a Ferkó viselte nehezen, azt mondta kínzás, de megmondtam neki, akkor ugráljon ő éjszaka a csajhoz.
Derekad hogy van?
Tegnap este nekem is elkezdett fájni. Remélem csak valami átmeneti lesz, mert ha megint ki ujjul az isiászom, mozdulni se fogok tudni.

Barbi: nálunk is a nappaliban alszik a Ferkó! :lol:

Edith: nagyon ügyes vagy a diétával. Gratulálok a fogacskához!

Márti: jó ötlet a mama tali. Remélem sikerül összehozni.

Én már a szülés óta szenvedek a bezártságtól. Az a szerencsém, hogy rengeteg barátom van, akik rendszeresen hívogatnak, meglátogatnak. Még a munkahelyemről is hívnak sokszor, már 1 éve nem dolgozom, de még mindig nem tudják, mit hol találnak meg.

Képzeljétek a Szandi tegnap elkezdte egyedül enni a kölesgolyót!

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Barbi-sajnos semmi segítséget nem tudok adni alvás ügyben.Hála,de nálunk egyik gyerekkel sem volt ilyen gond,nálunk az evés volt a mumus.Gyerekorvost,v.a védőnőt nem probáltad még megkérdezni?

Márti-én is most vettem egy esernyőre csukható babakocsit,mert a mienk is egy batár.Helyi terepen tökéletes,de a városban és a kocsiban :roll: !!??Én használtan vettem a babaszobán egy ABC D.Handy Plus-t 10.000 ft-ért,és nagyon jó.Mondjuk háló nincs ehhez sem ,de az a legkevesebb/boltban kb 1000 Ft/.De hát szatyrot is lehet rá akasztani.De ha valami teljesen egyszerüt szeretnél akkor javaslom a Tescot,v.Auchan-t ott elég sokszor látni teljesen egyszerü esernyőkocsit 3-4000 ft-ért.De a babaszoba.hu oldalán van kimondottan b.kocsi oldal hirdetések,ott rengeteg közül lehet választani,és képek is vannak feltéve.Ha megirod,hogy kb.mégis milyet szeretnél én szívesen segitek keresgélni ugy is minden este szoktam nézegetni a babaszobát.
És igenis tessék elmenni fodrászhoz.Havonta-2 havonta 1500 ft-ot csak megérdemelsz a családodtól!
Én benne lennék egy gyerek nélküli csavargásban!

Edit-egy Bosch-t vettünk -a legalapabb tipust.2 hőfok, +előmosás,szóval semmi extra,de nagyon tuti tiszták az edények.
Én is igy etetem a Gergőt,előbb ő ,majd mi,de a legtöbbször már előre rázza a fejét, hogy nem kell neki,ha jókedve van akkor páros szemmel kacsingat,vagy csábosan rámnéz.Mutogat,ő-get,hogy mit kér.A cumisüvege nem kell ,csak az én üvegpoharam tetszik neki ,és persze mindig inni akar belőle.Ma adtam is neki -csak buborékos víz volt benne-látni kellett volna azt a pofát.

Többiek merre vagytok?Mindenki sétál ebben a szép időben?
Csak én vagyok ennyire lusta,nekem ma semmi kedvem sem volt kimozdulni a gyerekkel.
bibolya
 
 

 
 

Edith:na tényleg TI vagytok a legmesszebb!!!! :( De ha ti benne vagytok akkor gyertek nyugodtan ,nálunk megszállhattok , főzök is rátok , a nappaliban a kanapén tutira elfértek kettecskén, anyósoméktól felhozzuk a kiságyat a Krisztának!!!!
Aztán a többi topiklakó meg majd látogat titeket!!!! :wink: :lol:
Na megoldjuk tényleg 1 szavadba kerül! Csak idáig gyertek el!!!

Írtam sms-t a Julcsinak a mamatali ügben nagyon lelkes volt ő is!!!!Mikor legyen 7 végén????Az apukákat összetereljük 1 helyre, hogy könnyebb legyen nekik????? :wink: :lol:

Ja Szonó az én jókedv felelősöm!!!!!Felébredt a Zsombi , ő már bepattant mellé az ágyba, megyek be erre már a bodyját gombolja!!! :shock: Megnézte, hogy kakilt-e és tényleg tele volt a pelus!!!!Kiscsaávó meg elterült neki nem hadakozott!!!!! :shock: Mondtam neki, hogy vigyázzon mert legközelebb tisztába is teszi a nővérkéje!!!!! :wink: :roll: 8)
Tegnap kint voltunk a konyhába, Zsombi balhézott a szobában, kérdezem tőle, mi baja lehet a tesódnak!!!Erre ő nagy komolyan:Nem érzi a szagomat!!!!! :shock: :D

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


És köszönöm a babakocsis tippeket, szerintem az lesz, hogy majd elmegyünk az Elefáni babadiszkontba az van itt nem messze, ott sok félét láttam!Aztán majd meglátjuk, de végülis az sem baj, ha nincs bevásárlóhálója :lol: .
Na lépek megyünk a nógyógyászhoz a rákszűréseredményért! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edith, nagyon ügyes vagy a fogyókúrával. Azt hiszem, én is belevágok. Csak siránkozom, hogy semmi nem jön rám, de éjjelente kizabálom a hűtőt. Úgyhogy tenni kell valamit.

Ibolya, a védőnőnk egy hülye, a gyerekorvos pedig semmi okosat nem tudott mondani. Ahány gyerek annyi féle, van akinél pl. bejön a sírni hagyás, van akinél nem. Nálunk már annyi mindent kipróbáltunk, eredménytelenül.

Edit, én pedig azon gondolkoztam, hogy mikor romlott el az Ádám éjszakai alvókája.
Rájöttem, hogy 6 hónapos lehetett, amikor végre megfordult, és akkor már éjszaka is forgott. Erre rendszeresen felébredt. Innentől kezdődött a kálváriánk.

Zsu, én sajnos nem tudok menni hétvégén. Majd a következő talit nem hagyom ki, ígérem.

Andi drága, merre jársz?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Edith, tök lelkesítő dolgokat írtál a diétáról. Ügyes vagy nagyon!Most elkezdtem morfondírozni rajta én is...

Babakocsi: Márti, nekünk egy pierre cardin van, tök egyszerű és könnyű, én szeretem, de ami a lényeg, Samu is szereti. Szerintem is érdemes használtan venni, én írtam a babszobán anno, hogy keresek egy ilyesmit, és jött egy csomó ajánlat. meg ott lehet alkudni.

Mamatali: jó ötlet :) Ja és közben kiderült, hogy mégiscsak jó nekem a most szombat délelőtt, kirándulást átraktuk vasárnapra. Szóval ha délelőtt van a tali, akkor tudunk menni Samuval. Zsu?

Samu mai menüje a bölcsiben: paradicsomos káposzta + sült hús. Állítólag a paradicsmos káposztára először fintorgott, de aztán betolt egy jó adagot :) Én ilyet eddig nem adtam neki, de nem rossz ötlet.
Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Edit nekem jó délelőtt is, 9-től már lehet jönni :)

Márti, Julcsiék nektek mikor jó?

Edit, nálunk is paradicsomos káposzta volt a menü :) MIndenki azt evett, Kata egy felnőtt adagot nyomott be :)

Márti, nekem lapracsukható van, én nem szeretem az esernyőkocsit, nem is vennék :) Bencével Graco citisport volt, már bánom hogy eladtam, mert imádtam. Most egy Iglesina Esspresso-m van, ez is 5 kg, picire csukható, csak az a bajom vele, hogy a háttámlája ülő helyzetben is "fekszik" De lehet megorvosolom valahogy. Bár ahányszor használom.....

Itthon inkább a graco QuatrroTour-al nyomom, imádom a kocsit :)

De hát nekünk nincs autónk....

Kata olyan édes volt, kezébe adtam a fogkeféjét, és azt rágicsálta, és rötyögött hozzá :)

Megyek aludni, nagyon fáj a fejem...

Talira jelentkezők:

Mártiék,
Julcsiék,
Editék,
Zsuzsóék,

Ki még?

Zsuzsi, Ibolya, ti nem jöttök?

Sok puszi mindenkinek :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Virágnak nagyon boldog 11-dik hófordulót,!!! :lol:

Gergőnek pedig nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!! 8)

Zsu:nekünk is a délelőtt jó!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


A Gergő nem akart nagyobb lenni!!!! :( Ibolya:gondold úgy!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Gergő Baba! Isten éltessen első szülinapodon!

Márti!

Nagyon köszönöm a reggeli köszöntést!

A hóforduló tiszteletére Virág 7 hónap együttalvás után a rácsos ágyban töltötte az éjszakát! És kb. 5 percig sírt elalvás előtt, majd simi után simán elaludt. Hatszor ébredt éjjel (ez nem meglepő), háromszor visszaaltatta megát, háromszor bementem hozzá megsimiztem és aludt tovább. ÉS 7-kor kelt a a 1/2 6-6 helyett. De éjszaka alig aludtam, alig vártam reggel legyen és végre szeretgethessem!

Zsu! Gondolom Évinek szántad gondolataidat, nem nekem. Ja és én talira sem megyek egyszer már részletesen kitárgyalt okok miatt!

Márti! Rendben volt a doki? Nekem is mennem kell vissza az eredményért!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit:azért ez az éjszaka jobban hangzik, mint a többi!!!!! :wink: :lol:

Jó a lelet, de kóros a flórám így ajánlott(nem felírt :? )Floragyn kúpot és attól helyre jövök.....mindez került össz 3000 Ft-ba :evil: !
És tegnap voltunk vásárolni vettem megamnak egy farmert, úgyhogy az a tény, hogy van a méretemben gatya nagyon feldobott!!!! 8) És nem is volt drága!!!!! 8)

Ibolya:és persze hogy megérdemelném a fodrászt, de ha nincs rá keret akkor nincs :? , sajna az Auchan kártyát nem fogadják el a fodrászatban...és amúgy a hajam levágása nem hinném, hogy 1500 Ft lenne, mert pl.:az apukámnak 1100-ért vágják le, mikor a drágámnak már csak mutatóban van pár szál!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


GERGŐ BABÁNAK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT!!!!!! ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG! :) :) :)

VIRÁGNAK BOLDOG 11. HÓFORDULÓT! NAgyon ügyes a csajszi a forduló tiszteletére! :) Edit, gondolom, te is sikerként könyveled el ezt az éjjelt a nemalvás ellenére is. :roll: :oops:

És Márti, noch einmal, ahogy anno Andi írta, Isten éltesse a 30 éves férjedet is! Nagyon sok boldogságot nektek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Tegnapi lemaradásom:

Hanna babának boldog hófordulót kívánok! (Vagy nála már az évek számítanak? :wink: )

Mára:
Nagyon boldog eslő szülinapot Gergő nagyfiúnak! Még sok-sok ilyen kívánok!

A majdnem egy éves Virág babának nagy-nagy puszi!

Rolandnak mégegyszer nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Andi
Kép
zsandi
 
 


Gergőnek nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Virág babának pedig boldog hófordulót!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Márti, nem tudom, meghívás ide vagy oda, de én az éjszaka nagyrészét nálatok töltöttem. :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sőt, egy adott pillanatban Kriszta és István, d emég Julcsiék is ott voltak, és a saját festésre szétbontott konyhámban ünnepeltük a Roland szülinapját! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Milyen jó, hogy még álmok is léteznek, és egy-kettőre áthidalják a távolságokat! :)

Különben nagyon köszönöm a meghívást, hát még azt, hogy főznél is ránk! :D :D :D :D :D :D :D Az ötlet nincs elvetve, de az a baj, hogy az odajutás sem kicsi ügy. NA mindegy, mi hárman vagyunk, autó van, útlevél nincs, de már nem is kell, elég a személyi, most már csak pénz is gyűlne úgy, hogy elmehessünk. :) Annyira szeretném, és olyan boldog lennék, hoyg az elmondhatatlan! :)

Edit, írtál az oviról. Én ezt nem tudom megérteni. Akkor ebből a szempontból talán örülnöm kellene, hoyg itt élek, ahol. Itt, ahogy a gyermek betöltötte a 3 évet, kötelesek felvenni az oviba. Aztán az senkit nem érdekli, hoyg az anyuka otthon van vagy éppen 77 munkahelyen dolgozik. Az ÓVODA NEM GYERMEKMEGÖRZŐ. Mert ha ez lenne, akkor én soha nem is adnám oviba a gyerekeimet. Az a lényeg, hogy szokják a közösséget, hogy szokják a kommunikációt, a játékok mással való megosztását, hogy tanulják meg, hoyg nem minden add meg ura de most mindjárt módra repül hozzájuk, és nem utolsó sorban tanuljanak is valamit.
Persze, itt is különféle óvodák vannak. Pl. faluhelyen a 4 órás ovi van, 8-tól 12-ig, ami jó arra, hoyg az anyuka hamar elvégezze a legfontosabbakat, és a gyerek is kimozdul otthonról és belekóstól a fent említettekba. Én is ilyen oviba jártam, és tulajdonképpen ez a legelterjedtebb. Városon is van ilyen, és ki-ki a saját ízlése, programja szerint választja ki a neki megfelelőt. vannak aztán a napközi óvodák, ahol a gyerekek reggelit, tízórait, ebédet, uzsit kapnak, ott alusznak délre is és reggeltől délutánig ott vannak. Ugyanígy vannak a bölcsik a kisebbek számára. Szóval elég jó a rendszer. Sőt, van olyan óvoda, ahol 3 éves kor előtt is befogadják a gyerekeket, ha szobatiszták, de pl. az egyik volt osztálytársam azt is vállalta óvónőként, hogy bepelenkázza az olyan gyereket, akinek erre még szüksége van, csak hogy ovizhasson.
Mindenesetre kegyetlenségnek tartom azt, amit művelni szeretnének nálatok, és ha egy lehetőség is van rá, akkor szerintem tiltakozni kellene ellene. Csak nem biztos, hogy van aki meghallgassa, sajnos. De felháborító mindenképpen.
Mert akkor gyakorlatilag azt jelentené, hogy akinek két gyereke születik egymás után, annak a nagyobbik gyereke 6 éves koráig ne menjen oviba? És akkor hogyan készülne fel az iskolára, mert vannak olyan alapvető dolgok, amiket tudnia kell egy 6-7 éves gyereknek! Persze, az anyuka foglalkozik vele, és nem menne éppen tudatlanul, de kétlem, hoyg minden anyukának jutna megfelelő mennyiségű ideje erre.
Na, bocs', hoyg eddig ragoztam, de muszáj volt kiírnom, mert számomra ez elfogadhatatlan.

legyetek jók! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith:oviról ne is beszéljünk :? :evil: ..., ha most nem is veszik fel a Szonit, nagyon remélem hogy szeptembertől igen!!!!Már igényelné nagyon, imádja a gyerekeket!!!
Jó kis álmod lehetett!!!!!Akkor várunk szeretettel, csak sikerül !!!Fő a pozitív hozzáállás! :wink:

És köszi a köszöntéskeket a páromnak átadom!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Én is pótolnám a lemaradásaimat.... :o

Hanna babának boldog hófordukót tegnapra!!


Virág babának boldog hófordulót :)


Gergőnek nagyon-nagyon boldog első szülinapot kívánunk!!!!


Rolandnak Boldog 30. születésnapot!!!

Edit, természetesen Évire gondoltam, nem tudom miért Editeztem, de legalább következetesen elrontottam mindenhol :)

Edith, Bencét sem vették fel az oviba, merthogy itthon vagyok, és nincs hely. Kár hoy egy anyukának a fiát 2 héttel később vették fel oda, és még ne mis körzetis. Mi meg körzetisek vagyunk, és orvosi javaslatunk volt, hogy kell a gyereknek a közösség :(

De végülis annyira nem bánom, minden okos írás 4 éves kortól ajánlja a közösséget, ebben az évben Kata miatt meg úgyis itthon voltam.

De szeptembertől menni fog, nekem kezdődik az egyetem, és dolgozni is szeretnék. Ha adódik munkalehetőség, akkor már hamarabb elmegyek...

NA megyek. Már egy órája is szerettem volna belépni, nem engedett :( Pedig szerettem volna képet feltenni, de mostmár mennem kell, Katát le kell tennem, és neki kell állnom főzni.

Pusz

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!

Ibolya, Gergőnek az első szülinapja alkalmából sok szépet és jót kívánok! Nagy dolog ez!

Virágnak boldog 11. hófordulót! És további sikeresnek tekinthető éjszakákat! Edit, te is pihenj! A leírásod alapján úgy tünik, ez jobb lesz így mindkettőtöknek, bár most még biztosan nagyon-nagyon furcsa...

Zsu, hát igen, legalább konzekvensen keverted össze a nevemet Edit nevével :) Majd írj infókat, hogy hányra is menjünk, meg leginkább azt, hogy hova... Nekem a 9 óra kicsit korai, de a fél10-10 OK lehet. Mikor kell beadni a jelentkezést egyetemre? És eldöntötted, hogy végül hova jelentkezel?

Edith, Magyarországon is vannak úgynevezett integrált intézmények, ahol vannak bölcsödei és óvodai csoportok is egy intézményen belül. Ez azért jó, mert ha már bölcsisként megszokja a gyerköc a csoporttársait, gondozónőit, a helyet, nem kell váltania 3-4 éves kora környékén. Sajnos ilyen intézmény viszonylag kevés van, pedig én jó megoldásnak tartom...
Egyébként az óvoda nem kötelező dolog, pontosabban az iskolát megelőző egy év (ami iskolaelőkészítőként szolgál) a kötelező része. Valószínűleg ezért tehetik meg az intézmények azt, hogy ha valaki gyeden / gyesen otthon van a kisebbikkel, akkor nem fogadják a gyereket (ha nincs elég hely). :twisted: Ha dolgozol, akkor ezt nem tehetik meg (úgy tudom). Ezt egyébként én sem tartom jó gyakorlatnak, hiszen egy 3-4 éves gyerköcnek már nagyon jó, ha a saját korosztályával is együtt lehet... És igazad van, az óvoda célja már nem a gyerekmegőrzés (szemben a bölcsödével).
Üdv:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

GERGŐ!BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!
Kép

VIRÁGNAK BOLDOG HÓFORDULÓT!

ROLANDNAK ISMÉT BOLDOG 30.SZÜLINAPOT!

Én is nagyon köszönöm a köszöntéseket!

Sajnos a lelkem megint oda van,de most nem annyira magunk miatt!
A legkedvesebb ismerősömnek mellrákja van.Tegnap reggel tudtam meg tőle,teljesen kiborultam.Egésznap vele voltam a kórházban,a műtőbe is bekisértem.Pénteken vette észre a csomót a mellében.Hétfőn mammográfia utána Uh ott már látszott,hogy valószínű rosszindulatú,majd egyből biopszia,az ki is mutatta.Tegnap reggel sebészet,aztán az az napi program végén meg is műtötték.Levették a mellét,most már azon izgulunk,hogy ne legyen áttét.De a doki is bizakodó,mert a nyirokcsomók nem voltak nagyok,reméljük a szövettan sem mutat majd mást!
Annyira sajnálom szegényt,pedig állandóan ellenőrzte magát,december végén még nem volt semmi a mellében.36 éves,van egy 10éves lánya.Nagyon bízom benne,hogy felépül.Próbálok lélekben sokat segíteni neki,mást nem igazán tudok tenni.
Ne haragudjatok,hogy megint rosszakat írok,de nagyon megvisel ez az egész!Nálatok legalább kiönthetem a szívem!

Pusz

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Timi:ez nagyon rossz hír :cry: , elhiszem hogy téged is megvisel!!!!
Borzasztó lehet ezzel szembesülni, remélem jól alakulnak a dolgok és minden renben lesz!!!!! :roll:
Az iwiwen ment körbe az a levél a ewing szarkómás kislányról...engem az is nagyon elszomorított, pedig nem is ismertem.....szörnyűek ezek a komoly betegségek!!!!
Sok erőt és kitartást és mielőbbi gyógyulást kívánok!!!!Te meg tarts ki és bátorítsd!!!!Pozitívan kell hozzáállni!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsu:a címet azt én is kérném!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


LÁNYOM 1 óra 14 perce ébredés nélkül alszik a RÁCSOS ÁGYBAN! HURRÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

Márti!

Nagyon boldog szülinapot Rolandnak! Egyébként nem néz ki annyinak, sokkal fiatalabbnak látszik!

Timi!

Nagyon sajnálom Ismerősödet, tényleg szörnyű! Próbálj bele lelket verni, tudom nehéz, de a kislánya miatt nagyon fontos, hogy élni akarjon!

Ovi: Nálunk felveszik, ha van hely a 3 éves gyereket, de mint írtam, lehet, hogy már csak délig. Az azért is gáz, mert egyszer csak elérkezik az az idő, mikor Virág egyszer alszik majd naponta, és alvás helyett vigyem az oviba. Mire hazaérünk, tuti kifekszik majd az autóba. Szóval több baj lesz vele, mint haszon!

Andi, Zsuzsi, Barbi merre jártok?

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!

Én is hosszú ideig nem tudtam belépni. :evil: :evil: :evil: Már az előző hozzászólásomkor hibát adott ki, de látom, mégis elküldte.

Timi, nagyon sajnálom a barátnődet. Szörnyű lehet számára ez az egész. És hoyg ilyen gyorsan is zajlott minden. Szegénynek még annyi ideje sem volt, asszem, hoyg felfogja, hoyg mi is történik vele. És milyen fiatal! Őszintén sajnálom. Neked is kitartást kívánok. Biztos nem lehet könnyű mellette lenni és biztatni, mert mivel is lehetne? Talán a kislánya gondolata mégis tud egy kis életkedvet, vigasztalást nyújtani neki.

Márti, remélem, hoyg Szonit felveszik majd az oviba! :)

Az este készült fotók:
Kép .
Kép .
Kép .
Kép .
Kép .
Így "szerelte" a csajocskám a kapcsolót. Még kapaszkodni is elfelejtett. :P :P :P
Kép .

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Timi, ez borzasztó, nagyon sajnálom a barátnődet. Reméljük, hogy nem terjed tovább, sikerült idejében elkapni. De akkor is, mennyi szenvedés vár még rá... (kemó, ilyenek)

Zsu, tényleg, hova jelentkeztél?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


TUD A ZSOMBI PUSZIT ADNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kértem tőle és a legnagyobb meglepetésemre nyomott a számra jó kis nyálas puszit!!!! :lol: Aztán beütötte a buksiját, mondom neki tartsd a fejed adok rá puszit és ekkor is ő smárolt le!!!!!! :lol: 8)

Edith:gyönyörűek vagytok, olyan kis mosolyalbum a Kriszta!!!!!! :lol: :wink:

Ja és tett pár rozoga lépést a szoba közepén....persze aztán úgy kellett elkapnom, de már egyre stabilabban totyog mikor fogom a kezét akkor is!!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edit:köszi átadom , az infantilis páromról csak annyit :lol: , hogy reggel a Szoni nyakába ültette a Zsombit, persze fogta és így rohangáltak a lakásban...mondanom sem kell mind3 gyerekem :wink: élvezte!!!!! :D Szerintem a pasik mindíg kölykök maradnak!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, gratula a puszilkodáshoz. És a kis rozoga lépésekhez, főleg!!!!!!!! Kriszta is ha puszit kérek ad, de tátott szájjal. :lol: :lol: :lol: :lol: És olyankor úgy elkomolyodik...... :( Ma reggel meg István kért tőle puszit, amikor indult, riszta az ölemben, és nem Istvánhoz, hanem hozzám fordult puszit adni! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Hadd el, legyenek inkább "infantilisek", mintsem örökös morgók. :? 8)

Kriszta ma játszott a billentyűzettel és rátenyerelt a szélére, a másik vége meg felcsapott és beverte a száját. Még a vér is folyt, most meg olyan duzzadt az ajka. Úgy sajnáltam szegénykét! :( De nem tanul az esetből, úgyis a billentyűzet az érdekes! :P (VAn neki sajátja. :roll: )

Valóban "mosolyalbum" a lányom (anyja lánya :wink: :P :oops: ) de az első képen olyan komolyka.....

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Puszilkodós Zsombinak nagy pussz az új tudományához!

Edith, én is azt vettem észre, hogy Kriszta olyan mosolygós mint Te! Gyönyörű a szöszke Kriszta a kis huncut szemével. A szerelős kép pedig szupi, látszik milyen átéléssel vizsgálja.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Hannának és Virágnak boldog hófordulót!

Márti-a kedves párodnak nagyon sok boldog szülinapot és még legalább 2x ennyi szülinapot ünnepeljetek együtt!

Reggel nem tudtam jönni,mert itt voltak a biztosítótól a kocsit megnézni,később meg nem lehetett belépni a babanet oldalára.

Köszönöm mindenkinek a kis ünnepeltem felköszöntését.

Képzeljétek! Egy éve hajnali negyed 2-kor kezdődtek az első fájásaim,és ma éjjel a fiam 1-től 2-ig folyamatosan fent volt.Nem sirt,csak nem akart aludni a kiságyban csak a kezemben.Én már ilyen hülye vagyok hogy azt gondolom ez valami telepatikus dolog és ezért kelt a drágám éjjel.Iyen eddig csak 1x volt ,mikor pár hete beteg volt.

Edith-én nagyon örülnék neki ,ha máskor is megosztanád velem a fogyókúrádat.Találtam egy oldalt,ahol komplett receptek is vannak ehhez a fogyihoz.Ha érdekel szivesen elküldöm.Talán ,ha rendszeresen beszámolsz róla,én is nagyobb kedvvel állok neki.Csak nekem nem 6 kilót kéne fogynom ,hanem vagy 26-ot.
Hozzánk is jöhettek a nyáron,addig tán elkészül az emelet és lesz hol aludni.Nyáron nálunk is megejthetünk egy talit én benne lennék.

Zsu-köszönöm a meghívást,de nem tudunk menni,mert most hétvégén tartjuk a családdal a Gergő szülinapját.Remélem legközelebb sikerül nekünk is elmenni.

Edit-Virág még soha nem aludt a kiságyban?Lehet,hogy ez most az ujdonság erejével hatott ,próbáld meg ma éjjel is,hátha....
És próbálj meg te is aludni!Tudom,hogy ezt könnyű ilyen messziről irni,de mégis.

Márti-most nézem,hogy melyik ker.-ben laksz.Igy elhiszem,hogy 1500 ft-ból nem jön ki egy vágás.Én itt Vecsésen most fizettem csak festésért 2100 ft-ot,ha vágatok és festetek akkor 3100 ft.Ebből gondoltam,hogy tán 1500 ft elég egy vágásra.

Timi-nagyon sajnálom a barátnődet,de remélem a műtét segít rajta.
Borzasztó,hogy az ember ilyen fiatalon,ilyen súlyos betegségeken kell hogy átessen.És ez egy olyan emberrel ,aki rendszeresen jár kontrollra!De akkor kérdem én ,minek járunk különböző szürővizsgálatokra,ha ugysem vesznek észre semmit????

Barbi-nektek milyen volt az éjszakátok?

Andi???? életjeleket tessék adni!!!!!!!!!




[/i]
bibolya
 
 


Mig ezt a hozzászolást megirtam addig majdnem lement a nap is,és születtek ujabb hsz-ok.

Márti-nagyon irigykedek a puszi miatt.Gergő is ad puszit,de csak úgy a levegőbe.Ha mondjuk neki,hogy arcra adjon,akkor csak a fejét rázza ezerrel.Na és a menés!Még csak lépést sem akar tenni a kis gazfickóm!

Edit-látod,látod mily csodákra képes a kiságy.Remélem az éjszakátok is ilyen jól fog eltelni.
bibolya
 
 


Sziasztok :)

Hát igen ,a cím elég fontos :) 9-től már jöhettek nyugodtan, aztán ki mikor ér ide :)
Küldöm mindjárt priviben :)

Évi, február 15-ig kellett beadni. Mivel úgy volt hogy nincs ingyen gyes alatt, ezért olyan szakokat kerestem ami államilag finanszírozott levelező (persze utána mikor beadtam, megtudtam hgoy mégis ingyenes :twisted: )

Első helyen a Turizmus-vendéglátás (az mint tavaly, csak állami suliba) ide nem hiszem hoy felvesznek, mert tavaly 129 pont volt a határ, nekem meg vagy 124 vagy legjobb esetben is 128 van csak.

Második hely Szegeden a Matemtaika szak,
A harmadik ugyancsak Szegeden a Programtervező informatikusi.

De matekra tuti felvesznek :)

Timi, én is nagyon sajnálom a barátnődet, nagyon rossz az ilyesmiről hallani is, nemhogy átélni :(:(:(: Gyors gyógyulást kívánok neki!!!

Edit gratula Virágnak az alváshoz :)

Edith, tényleg olyna édi mosolygós a csajszi :)

Én is küldök mindjárt képeket, csak fel kell töltenem a képfeltöltés.hu-ra

Pusz

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Persze hogyk imarad mindig valami :( Márti, gratula Zsombinak a puszilkodáshoz, olyan jó neked :)

Kata is cuppog a levegőbe, meg odanyomja a száját az arcomhoz, de egyszerre még nem megy neki. Viszont olyan édi, reggelente, amikor öltöztetem, és kész vagyunk, felállítom, és kérdezem hogy jössz hozzám? És odabújik, szorosan átölelve a nyakam. Imádom :)

Ibolya, sajnálom hogy nem tudsz eljönni, de persze a szülinap fontosabb :) Csak jó lett volna télged Személyesen is megismerni.


ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


És még mindig kimaradt :)

Voltunk ma méretkezni, Kata 71 cm, és 9360g, Bence 106 cm, és 16 kg.

Kata súlya átlagon felüli, a hossza átlagon aluli (vagy 7 cm-el van lemaradva) Bencéé meg fordítva. A hossza sok, (egy 3,5 éves gyerek átlagosan 100 cm magas) a súlya pedig az alsó határon van...


Lányok, talira főzzek valamit? Kicsiknek esetleg?

Sütni sütök, az tuti :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Nevessetek ti is :)

Andinak már elküldtem reggel :)

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=182400

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Zsu-nem kicsi a lányod egyáltalán,viszont tényleg szép súlya van,de az soha nem baj.Ebben az életkorbn 1 kiló + nem olyan sok,egy hasmenéses betegségnél simán fogynak lurkók fél kilót is.Bence sem vészes és ha nem beteges akkor semmi baj nem lehet ,az én lányom a mai napig is nagyon magas és nagyon sovány,4 évesen 105 cm és 15 kg volt,8 évesen 135 cm és 25 kg!!! irtó sovány és télen csak 3 napig volt egy virusos fertőzése és 1 kilót fogyott tőle.A gyerekorvos étvágyjavitót irt fel,és igy 2 hónap alatt sikerült 2 kilót hiznia.De ált.nem szed semmit,igy éves szinten max.3 kilót hizik.Ők ilyen fajták,ne izgasd magad rajta.
bibolya
 
 


Edith, nagyon jól néztek ki a fotókon - Kriszta is és te is!
Nagyon bírom a lányod mosolyát!

Márti, párodnak én is boldog lemezfordító 30-dikat kívánok!!! Hogy viszonyul ehhez a szép kerek évfordulóhoz?

Zsu, ezek szerint letettél a tanári pályáról? Bár egy matematika szak azt is jelentheti! Azért nem vagy semmi ezzel a vállalással. Bár középiskolában én is imádtam a matekot (mat.speces osztályba jártam) - no, ez alaposan megváltozott az egyetemen...
És tényleg szívás a variálás azzal, hogy kell-e fizetni a gyesen levőknek vagy sem a felsőoktatásban...

Timi, húh, nagyon rossz volt olvasni, amit írtál a barátnődről. Azért remélem, hogy sikerült még időben elkapni a dolgot! Drukkolok!

Andi, Ani - merre jártok?
Jó éjt, készülnöm kell holnapra!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Ibolya, jajj, én nem aggódok egyáltalán csak érdekességképpen írtam :) Kiscsajszi növekedése gazdaságos, mert fél évig hordtuk a 62-est (még miután ideköltöztünk akkor is egy darabig) és most még mindig 68-ast hordunk :) Jól kihazsnálja a gyerek a ruháit :)

Edit, első helyen győzött a kényelem, meg a pénz, de reménykedem hgoy ne mvesznek fel :p A szerencsére bíztam a választást :) A mtematika az tanári szak, csak a bolognai rendszerben később kell szakosodni. Lehet matematikus irányba menni, meg tanár irányba.

Nem félek az egyetemtől, jártam már oda :) Vicce nkívül, én akkor jártam a spec. matekos gimibe, amikor anyu az egyetemre, és elég sok óráján ben voltam. No meg nem kis segítség lesz hogy minden jegyzete, minden puskája el van téve :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Benceszáj:

Túrós sütit sütöttem, majd mikor kihült, meghintettem porcukorral...

Bevittem az asztalhoz, erre Bence megszólal. Na anya, legalább a sütiden van HÓ!!!!!

Másik:

-Anya, nekem is lesz majd olyan édes kisbabám mint a Kata? (Kata 1 éves lesz)
-Persze, biztos, majd ha nagy leszel, és lesz feleséged, csináltok kisbabát
-Anya és hogy kell kisbabát csinálni????
-Majd ha kicsit nagyobb leszel, elmagyarázom, jó?
-Jó. És anya? Ha majd nagy leszek és kisbabát csinálok, akkor lesz majd hozzá elég alkatrész????


Fél percel később:
-Anya, és majd nézhetem ahogy nő a kisbabám az anya pocijában? hogy lehet oda benézni?

Majd:
-Anya, de én csak akkor akarok kisbabát, ha olyan lesz mint a Kata! Olyan lesz, Anya? Mer a Kata olyan édi

Még egy:

Fürdetés: Menetrend, Bence vetkőzés, csap beállít, Bence bele (mert szokott játszani a folyó vízzel amíg nem elég a víz), utána kata vetkőzés, csap elzár, Kata bele.

Egyik nap, vetkőztetem a Katát és elhülyütük az időt, Bence meg már kiabál hogy elég a víííz anya!!

Na KAta letesz, megyek be, zárom e la csapot. Addigra Kata is utolárt, kapaszkodott belém ezerrel. Én meg rutinból lenyúltam, és betettem a vízbe, és már nyúltam is a mosógép felé (addig szoktam terigetni a fejük felett amíg pancsolnak)

De Bence megszólal: Anya te tényleg ennyire hülye vagy???

Odanézek, hát Kata body-ban, harisnyában, pelenkában pancsol nagy bőszen :)

Jó éjt,

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Jó reggelt!

Zsu, nagyon jó linket tettél be, bele is merültem az este, jó nagyokat kacagtam! :lol: :lol: :lol: CSak nem értem, miért nem lehet valamit szépen leírni, miért kellett az egyik valakinek címszavakban fogalmazni, ami végképp magyartalanul hangzik pl. "Én is kabát fel,ajtón ki kertben megáll". (Nálunk ezt így mondaná egy román, aki töri a magyar nyelvet)

Ezért a mondatomért elnézést kérek mindenkitől, de nem hagyhattam ki. Nem akadékoskodás, de szeretem, ha szépen beszélünk, írunk, fogalmazunk az anyanyelvünkön.

NAgyon sok sikert kívánok a felvételihez. le a kalappal előtted, hogy két gyerekkel be mered vállalni az egyetemet is. Én egyelőre "csak" a sofőrsulit szeretném elvégezni, de még azt sem tudom, hogyan fog beférni a napjaimba. Pedig mindenképpen szeretném.

Szrintem is jók Kata méretei. Kriszta is kb 9500 g körül van, de abszolút nem mondható szerintem kövérnek. Sőt, az este nézegettem a régebbi videóit, és azokon sokkal kerekebb, dundibb volt az arca. A hossza viszont az én táblázatom szerint felülmúlja a 10 hós lányos átlagot, most 76 cm. :roll:

Évi, jó tanítást mára! :) Köszi a bókot Kriszta mosolyára! :D :D :D

István ma elutazott, és lehet, hogy csak holnap jön haza, de meglehet az is, hogy megjön estére. Amikor felkeltem viszont láttam, hoyg mindkét telefonja itthon maradt. Olyan mérges lettem, mert mielőtt indult volna, direkt mondtam, hoyg aztán hííííííívj! Azóta már beszéltem vele, mert megtudtam, hoyg melyik kollégájával ment el, és felhívtam azt, de nagyon ideges lennék, ha nem tudnám felvenni vele a kapcsolatot, amikor úton van. :x :x

Legyetek jók. Úgy hallom, hogy Kriszta felébredt.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


NA ez a kép-sorozat fogadt ma engem, amikor benéztem Krisztához. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép .
Kép .
Kép .
Kép .
Kép .

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Bocs', az előbbi "fogadott" szóból kimaradt az "ot". :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ,

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Szép jó reggelt!!!!

Kriszta a szabadulóművész!!!!!! :wink:

Évi:nem érzi magát 30 évesnek a párom, nem vislete meg, de szerintem a férfiak ezt ilyen lazán kezelik...emlékszem a nővérem nagyon ki volt bukva!!!!! :roll: 8)
Azt mondta, hogy most már öregedni fog, nem mintha eddig nem így lett volna!!!!! :shock: :lol:

De jó, hogy csütörtök van!!!!!

Holnap ha minden igaz megyünk babázni a barátainkhoz a második baba most január 10-én született, őt nézzük meg magunknak!!!!Ja és még ők sem látták élőben a Zsombit!!!! :shock: :roll: Szóval a másodszülötteinket mutatjuk meg egymásnak!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edit:milyen volt az éjszakátok?????

Edith:elhiszem, hogy bosszant a telefon otthonhagyás!!!!!De a pasik már csak ilyen szétszórtak!!!!! :wink: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Szép jó reggelt!

Edith, nekem is az jutott eszembe, hogy Kriszta a szabadulóművész. :lol:

Képzeljétek, az Ádám végigaludta az éjszakát!!!
Illetve pontosabban csak egyszer kelt, de akkor már hajnali 5 óra volt. Én úgy meglepődtem, hogy már ennyi az idő és ő végig aludt! 5-kor kicsit ivott, felült, nézelődött, de pár perc múlva visszaaludt, 1/2 8-ig.
Nem ringatom magam semmilyen illúzióba, szerintem ez csak egyszeri alkalom, de nem bánnám, ha ezt a jó szokását megtartaná!
Biztosan megijedt, mert tegnap betáraztam mindenféle szakkönyvet, hogy most aztán elég!

Az aranyhalam elpusztult tegnap reggelre. Ránk jár (ill. az állatainkra) a rúd. A párja 1 hónapja borult fel, szerintem ő meg a bánatba, 3 éve voltak együtt.

Ja, és nem akartam elkiabálni, de most már biztos: AZ ÁDÁM MÁSZIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Még csak akkor hajlandó, ha valami játékkal csalogatom, magától eszébe sincs elindulni. De a játékért jön. Annyira aranyos, még "rozoga", de mászik.

Délután megint megyünk a neurológiára kontrollra, remélem ez az utolsó.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Márti, jó babalátogatást, másodszülött-bemutogatást holnapra! :) :) :)

Elfelejtettem írni, hoyg Krisztának kibújt a 10 fogacskája is. Kinn van a bal alsó kettes is! (Szerencsére simán jött :oops: ) Hurrrrráááááááááá!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


A mai eddig nem az én napom!
Reggel mennénk Samuval bölcsibe, gyerek a kézben, 1 táska a hátamon + 1 a vállamon, és nem tudtam kiriasztani a kocsit! Visszamentem a pótkulcsért (hátha csak az elem merült le), de ezzel sem ment. :twisted: Újra vissza a lakásba, babakocsit előszedtem, zuhogó esőben elrobogtam a buszmegállóba (nyilván ilyenkor esik az eső úgy, mintha dézsából öntenék), és végül busszal mentünk a bölcsibe. Egyébként nem túl hosszú az út (15 perc busszal), de az eső miatt kevéssé voltam boldog...
Ráadásul a bölcsitől a munkahelyem tömegközlekedéssel nem egyszerű feladvány, el is tévesztettem az átszállást egy alkalommal (eddig általában kocsival mentem egy ideig, majd átszálltam villamosra). Végül jól el is késtem az órámról, még szerencse, hogy a hallgatóim megvártak - azért elég ideges lettem volna, ha kiderül, feleslegesen jövök be (titkárnőt útközben felhívtam, h szóljon már nekik, nem vesztem el). És persze a nadrágom is tökre elázott, éljen!
Remélem, h a kocsinak nincs nagy baja, de én nem tudtam ma hozzáférni...
Ma mi is mennénk kisbaba nézőbe, egy barátunk második csemetéje január végén született... Szóval bízom a páromban, hogy ő ki tudja majd nyitni a csodajárművet.

Zsu, az Edit-Évi névtévesztést továbbra is konzekvensen űzöd :D Nagy bajom persze nincs ezzel, nagyon szép név az Edit... csak nem így hívnak :)
Bence mondásai zseniálisak!

Edith, Kriszta fotósorozata is nagyon tuti!

Ádámnak meg óriási gratula a mászáshoz! És remélhetőleg a mai kontroll valóban az utolsó.

Megyek szárítkozni!
Üdv:
Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Megvagyunk mi is, csak néha időm, néha kedvem nincs írni. De azért olvasok rendszeresen! :wink:

Edith!
Nagyon jók a képek Krisztáról. Tényleg nagyon kis mosolygós, szépek vagytok! Nem semmi a hálózsákból kiszabadulásos akciója.
Elhiszem, hogy bosszankodtál a telefon miatt, nálunk is akkor hagyja apa itton, ha aznap tuti valami fontosért keresném. Nálad meg még plusz az aggódás is benne van gondolom.

Évi!
Sajnálom a rosszul indult napotokat, talán a délután jobb lesz. Mindig akkor történnek a dolgok, amikor annyira nem kéne.
Mit tanítasz? Lehet kérdeztem már. :oops:

Barbi!
Nagy-nagy gratula Ádámnak a mászáshoz! Kezdődik a szép időszak neked is, látom. :wink:
Aranyhal :cry:

Zsu!
Haláliak Bence beszólásai!
Szép súlyban van Katád!

Márti!
Gratula Zsombidnak a pusziadáshoz! Nagyon ügyi! Na meg a lépegetéshez is! Lassan kergetőzni fognak Szonóval. Te meg csak lesel. :wink:
Julcsiékról, Izáékról vannak híreid?

Timi!
Sajnálom az ismerősödet, borzasztó lehet. Nagyon hamar le is játszódott az egész, talán még felfogni sem volt idő. :( Gondolom a megelőzés szempontjából viszont így a jobb.
Az én egyik barátnőmről is múlt héten derült ki, hogy rosszindulatú daganata van. 23 éves. :cry: Nem nagyon tudom felfogni.

Edit!
Mi újság az éjszakával? Hogy telt? Párod rendben van már?
Én is kiakadtam rendesen ezen az ovis dolgon. Szerintem szükségük van a gyereknek a közösségre, külső ingerekere ennyi idősen, függetlenül attól, hogy anyuka otthon van-e vagy sem.

Ibolya!
Lehet már tudni valamit a biztosítótól? Milyennek ítélték meg az autót? Mondtak valami bíztatót?

Egy-két tegnap esti kép:

Marci telefonál
Kép

Játék apával
Kép

Kép

A kupi közepén
Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Barbi:Nagyon ügyi kicsi fiad!!!!!Gratulálok a mászáshoz...nemsokára te is rohanhatsz utána............ :wink: :lol:
És ez az éjszaka is jól hangzik...rendes kölyök azért néha hagyja hogy kipihend magad!!!!!

Évi:ez tényleg vacakul hangzik, de azért megoldottad!!!!! :wink: A délutáni bablátogatáshoz jó szórakozást...remélem kiszabadítja a párod az autót!!!!! :roll:
És milyen volt a mozi????Mit néztetek meg????

Edith:gratula a foghoz, akkor a fele megvan már!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Izáék sokat dolgoznak, de jól vannak a híreim szerint.
Julcsiék gyúrnak a hétvégi költözéshez, még azért van 1-2 dolgo, de már nagyon várják, ami érthező is!!!! :roll: :lol:
Azt hiszem csinálok 1 kávét....olyan fáradtak de inkább csak a szemeim.Igaz, hogy azért max. 10 körül lefekszünk mi is aludni....de ez a hajnali ébredés akkor is horror :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?