Sziaszztok,
Jó sokat írtatok, alíg győztem visszaolvasni
Nekünk elég foglalt volt a 7végénk így nem igazán tudtam gép elé jönni!Vendégeskedés mindkét nap
Timi,
Nagyon cuki a pocakod
Ez a cukor
sajnálom, tényleg nehéz helyzetben vagy!És tanácsot se tudok adni, mit kéne tenned!Nincs ott a közelben valami gyerekmegörzőféle?Vagy magán bölcsi ahova 1-1 alaklmakra is be lehet adni a manókat?Mert az nonszensz lenne, hogy ennyit hurcolászd magaddal busszal!
Eddig én letojtam a cukrot, de most a példádon izgulok én is.Nekem márc 2.-ik hetében csinálják majd!
Szilvi,
Tényleg jó rég voltál, de tök jó, hogy mostanában tudsz megint jönni
Hát neked se jkönnyű azzal a méhszájjal, vigyázz magadra!Kisit meglepődtem amikor írtad, hogy Spiropentet kapsz
én rögtön tudtam, hogy az mire való, mert én meg asztmás vagyok!!!De szerencse a terhesség alatt elmúltak a tüneteim,, és nincs vele gondom!(kopp,kopp)Néha kicsit nehezen légzek, de azért gyógyszereznem nem kell!
Angol turiba teljesen egy hullámhosszon vagyunk
én is arra vok rágerjedve!Van egy hely ahova járok, és annyira jó szinte vadi új cuccokat tudok Esztinek venni
Mivel márkásak a minősége is tök jó!És nem egy olyan cuccot vettem már amibe még az eredeti árcimke volt benne, tehát új!
Szóval én is inkább erre szavazok, kinait pl. naon nem csípem, olyan tré a minősége pár mosás után már nagyon gagyi lesz
Petra,
Végülis valahol igazad van, hogy járhatna ingyen a kismamáknak az a cukor, de ha belegondolsz ahol a tej zseméls megoldás van azt is neked kell megvenni!
Nemtom, nekem Esztinél a tej-zsemle volt, most viszont cukorlötyi lesz
Már mondták, hogy kapok majd hozzá receptete és a gyógyszertárból nekem kell elhozni, és úgy mejelenni a vérvételen!De hogy kell- e majd fizetne érte???
majd megírom itt mi a módi!
Amúgy az egészségügy valóban nagyon szar helyzetben van, és ha így folyatatják ezt a reformt.........még szarabba lesz!Azért ez nem semmi, hogy még ők sem tudják most kinek hol kell fizetni!ha tőlem akarnának bárhol is kérni, nagyon mérges leszek, és úgy elküldöm a ......p.....a!Azt szajkózzák pedig a médiába, hogy a akismamáknak NEM kell fizetni, és a kórházi ágydíjért sem!!!!Szóval ne hagyjátok magatokat!Persze, hogy nem a 300 ft-ról van szó, de álljon már meg a menet.Vagy se....et csinálnak a szájukból,,???!!!
Csilla,
Én egy-egy jó bulizásnál sose vetettem meg az alkoholt
de valahogy mostanság a terhességeim alatt egyáltalán nem kívánom!Ha már a szagát mergérzem hányingerem lesz!A bort meg amúgy is ki nem állhatom, a savanyú szaga íze miatt!
Férjem pedig nagy boros, de hát.....most így járt!
Gabi,
Édesek nagyon a kis rucik, és valóban tök olcsók voltak