Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm a drukkot a vizsgához!!
Jelentem: sikerült!!!!! :D Baromira happy vagyok. Kész családi project volt. Ugye a férjem is jogász. Így Domival a pocakomban 3an vizsgáztunk ma. :lol:
A férjem szólt a bizottságnak, hogy vegyenek előre, mert terhes vagyok. Ennek nagyon örültem, így nem paráztam annyira a várakozás miatt. A büntetőjog nem épp a szakterületem, de figyelembe vették. Kb. 10-15 percet voltam bent..alapszinten kérdezgettek. Az eddigi részvizsga-eredményeimet felkerekítve 4es lett a bizonyítványom.
NINCS TÖBB TANULÁS!!!

Lafi!

Majd priviben elküldöm a kérdéseket, ha egy kicsit több energiám lesz. Most nagyon görcsöl a hátam meg a derekam..hazafelé már feküdtem a kocsiban. Mind3 tárgy érdekel?

Igyekszem majd visszaolvasgatni, meg ezentúl többet jönni.

Kép
babancs
 
 


Lafi, ez a sztori olyan mintha az én főnökömről írtad volna! Ő is kb. ennyire volt együttérző... De az ő gondját-baját meg kellett hallgatni, sajnálni kellett... Szerencsére soha nem lesz közöm hozzá többé! Ő nyugdíjba megy, én nem megyek oda vissza... :wink:
És az is jellemző sajnos hogy mindennek utána kell nézni mert a munkáltató általában úgy csinálja hogy neki legyen jó és ne a dolgozónak... :evil:
Apósodat sajnálom! Tényleg nagyon fiatal volt! Mikor történt?

Jó tornát Nektek!
Hogy még jobb legyen nekem ma hogy apa nincs, Dorka úgy ébredt a délutáni alvásból hogy 38,5 a láza... Viszem a doki nénihez...

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Babancs, gratula!!!!!!!!!!!!!!!Ez igen!!!!!!!!!!!!Ügyi vagy!!!!!!!!!

Igen, mindhárom tárgy érdekelne!!!!Nekem épp a bünti a szakterületem és az eujog....és a polgárit illetve egyes ágait nem csípem.

Szívinfarktus volt szombat este Kecskeméten.Így csak vísárnap tudtunk lemenni anyóshoz.

[size=24]Dorkának jobbulást!!!!![/size][/size]
Vendég
 

 
 

Én sem tudtam belépni, pedig olyan fura érzésem van Ellával kapcsolatban reggel óta! Gabika! Szülsz???????? :shock:

Anyoooka!

Gergőt a hazahozatala óta szoktatjuk a vízhez.
Anno vhogy átsiklottam az olyan intelmek felett, h. a köldökcsonk leeséséig csak szivaccsal mosogassuk a gyereket :twisted: , úgyhogy mi rögtön kiskádban fürdettük. (mondjuk a klinikán meg csap alatt mosdatták őket, úgyhogy a szivacsos verzió létjogosultságát megkérdőjelezem! :wink: ). A köldökcsonkot ápoltuk megfelelően és a gyereknek nem lett semmi baja.
Aztán egy hónapja már akkora pacsálást rendezett a kiskádban, h. a padlószőnyeg győzte beszívni a kicsapó hullámokat és ezért áttértünk a nagykádra.
Nem mellesleg nagyszülői nyomásra is, mert anno 1974-ben - amikor még a babaúszás, mint kósza gondolat sem volt jelen a gyereknevelésről szóló szakirodalmakban - engem anyuék 4 hónapos koromtól nagykádban fürdettek, és állítólag nagy pancsolásokat rendeztünk apámmal! Mindenesetre a családi anekdótakincs része az a sztori, h. igen kicsi vizicsíborként a Balcsin egy idegen "kimentett" a vízből, anyuék gondosan megköszönték, majd amikor elfordult, már ugrottam is vissza apámhoz a vízbe! Akkoriban fura lehetett, egy kívülálló számára, h. egy gyerek nem fél a víztől! :lol:
Mi még decemberben voltunk babaúszás bemutatón, hát megdöbbentő volt látni a járni még nem tudó csöppöket, ahogy boldogan lubickolnak!
Azóta erre készítjük a gyereket, csak valahogy mindig tolódik a tanfolyamba való bekapcsolódásunk. Eleinte túl fiatal volt (csak 3 hónapos kortól fogadják a dedeket), utána túl hideg volt kinn és féltünk, h. megfázik, most influenzajárvány van.... :(
Lehet, h. a gyerek megtanul itthon úszni, mire eljutunk vele babaúszásra! :lol:
Mindenesetre mostanra egyáltalán nem fél a víztől, és abszolút természetes neki ez a közeg. Szerintem rengeteget fejleszti a mozgását és nagyon élvezi a dolgot. Amikor betesszük a 20 centis vízbe négykézlábra állva várja, h. a haverok (Bálna Béla és Polip Pista) beugorjanak hozzá a kád széléről. Aztán indul a fogócska! :lol: Apa dereka meg majd leszakad, ahogy próbálja kordában tartani a vakmerő dedet! :lol:
De mindenki nagyon élvezi a dolgot! :D

Csillagfény!

Nyugi nincs semmi baja! Olvass utána kül. szakkönyvekben, lehet h. csak ún. kólikás sírása van. Ez azt jelenti, h. - valszeg gőzük sincs miért - egyes babák 3 hónapos korig minden este ezt csinálják. Sokféle tippet fogsz olvasni, próbálgasd őket, hátha vmi beválik!
Nálunk pocifájásra az Infacol minden szopi előtti adása (Rejo és Norka az Espumisant fogja javasolni, hatóanyag elvileg ugyanaz, de van amelyik babának inkább az válik be!), a két cici közti igen kitartó (volt, h. 20 perces!!!!!!) böfiztetés vált be! Egyes babák nem tudnak eleinte böfizni, ezért jó az Infacol, mert egy buborékká gyűjti össze a benyelt levegőt és így könnyebben jön föl a baba gyomrából.
A büfiztetési helyzetet is próbálgassátok! Egyes babáknak elég, ha függőlegesen tartod pár percig v. felülteted az öledben, nálunk viszont az 'átdobjuk a vállunkon a teljes felsőtestét' féle verzió vált be, meg paskolni kellett közben a hátát is ahhoz, h. feljöjjön a böfi! Ja és azt a marhaságot, h. elég ha egyet böfizik, felejtsd el! Hihetetlen tartalékokat tudnak képezni böfiből! Még most is előfordul, h. etetés után 2 órával egyszercsak böffent egyet a ded! :lol:
A 3. alappillér a masszírozás v. tornáztatás. Lábakat fel a nyakba, már ha nem tiltakozok annyira, mint nálunk a Gergő! Nekünk inkább először a pocimasszázs, lábkörzés (összefogod a két bokáját és óvatosan egyre nagyobb köröket írsz le vele) vált be, ha nagyon feszes volt a pocija!
Tudom fura dolog, de púzni is meg kell tanulni! :lol: Hidd el idővel menni fog neki magától is! Mi is megdöbbentünk amikor egy reggel arra ébredtünk, h. az ébredező gyerek elereszt egy hangos sorozatot :lol: , de ez már az első jele volt annak, h. ennyivel is könnyebbé válik az élet! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Csakegy: Köszi a tel.számot, nemsokára be is jelentkezem, csak még gyűjtök pár napi itthoni vércukorszint adatot, hogy legyen valami konkrét dolog, amiben a tanácsát kérem. Itthoni mérés alapján pár kajára 7 fölötti az 1 órás érték. :cry: Hát, úgy látszik, ezt komolyabban kell vennem...
Örülök, hogy találtál egy normális dokit.
Már csak pár hét... Izgulsz?

Mamint: A két pld-os számlából egyik a dokié, másik a betegé.
Azóta már voltam más rendelőkben is, egy nap 3 különböző emberkének kellett elmagyaráznom, hogy terhesgondozáson nem kell vizitdíjat fizetni, és a kötelző vérvétel is terhesgondozásnak számít... Nincsenek a helyzet magaslatán...
Pár napja már Magne B6-ot is szedek, hátha segít. Az itthonlét határozottan jót tesz! :lol: Viszont ha megyek vissza melózni, azt hiszem, vallok a főnöknek, pedig csak az 1. trim. után akartam, de elletétben itt mások főnökével Ő igazán rendes, és szerintem sejti is...
brendon
 
 


Halika

Gyors beugrok...még nem tudtam visszaolvasni!

Rambóka :)
Ma már mindenkinek ilyen érzése volt,egésznap hivogattak,sms-t küldtek h mi van már......jelentem semmi :? :lol: ,,olyan jól vagyok mint egész terhesség alatt soha,egy deka fájásom nincs,a ctg-m olyan egyenes mint a vonalzó :shock: ,doki nem tudot megvizsgálni igy nem tudom a méhszáj h áll,de sztem mint a cövek.....legközelebb szombaton kell mennem!

Csinálok vacsit,aztán visszaolvasok,és irok, nem csak magamról!
Vendég
 


Sziasztok!

Lafi! Két nap jár. Tuti!!! Nálunk előfordul a melóhelyen ilyen sajnálatos esemény, s mi szoktuk közölni a dolgozóval.
Főnökeinek hasonlóak: uailyen helyzetben voltam 1,5 évvel ezelőtt mint te, s mikor elmondtam neki, hogy egy hét múlva szerdán temetés, s elfogok menni rá, a reakciója (még az olvasnivalójából sem nézett fel): ezt nem bírod elintézni máskor?? Pont szerdán akarsz elmenni??? :roll: :roll: Gondolhatod, hogy mennyire ledermedtem.....

Ella s ha még Miron baba szombaton is jól érzi magát ott bennt?? :lol: Befektetnek?

Babancs gratula! Most már pihenj sokat!

Anyooka! Hidd jobban járna mindenki ha már a jövő héten! :lol: :wink: Ti, a párom, meg én!

Bee
beebeey
 
 


Sziasztok!

Nem sok időm van, ráadásul nagyon fáradt is vagyok.

BABANCS! Gratuláok!! Ügyes vagy! Kik vizsgáztattak?

Lafi, bár én nem ezen a területen dolgozom, mint te, de engem pont ez a két terület érdekel! ;)

Köszönöm mindenkinek a tanácsot! Akkor szerzek egy beutalót.

Elfelejtettem, ki mit írt, bocsi. És most megyek is vacsizni.

Ja, Rambóka, Gergő hogy aludt? Bevált a 2 perces módszer?

Kép
mamint
 
 


Mamint, nekem mindig a bjog feküdt. Érdekes, hogy ált. részből majdhogynem félévismétlő lettem, utáltam az egészet és a nagy tanulásban, nehogy kirúgjanak(mert akkor még volt uv-keret és hát a sok buli miatt épphogy nem....), hogy onnantól faltam mindent, ami a bj-hoz kapcsolódik.
polgáriból nem buktam, mégsem jött be.
a bj egy logikus ág, sztem.

eujog pedig csak jött, abból lett másoddiplomám és nagyon megtetszett, érdekes, szerteágazó. mondjuk, ott is a 3.pilléres területet szeretem, valamilyen szinten összefüggésben áll a bj-gal....pláne tetszik, amit a bűnügyi együttműködés harmonizációjával akarnak kezdeni. hát azt a témát falom....
Vendég
 


Babancs, nagy gratula a szakvizsgádhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rambóka, köszi, holnap kipróbáljuk a cseppeket. Érdekes, az enyémnél a szelelés megy, akkora nagy hangosakat ereget, hogy egy felnőttnek is a becsületére válnék. :D

Viszont büfizni nem nagyon szokott. Lehet, hogy itt van a kutya elásva?????? próbáltam vállra fektetve, majdnem átdobva, térdre fektetve hasat simogatva (akkor legalább nem sír). persze nagy kérdés, hogy miért pont este vagy éjjel kell sírni, napközben meg kisangyal.
azért velem is lehet valami baj, mert anyukámnak sokkal hamarabb elhallgat.

Minden fiú hasfájós?

ellácska, sok drukk neked!

mindenesetre, ha túl jó vagy, az is lehet gyanús. lehet, hogy most gyűjt erőt a szervezeted. :) engem egyébként még egy hétig nem fektettek volna be, és a doki azt mondta 10 napnál többet nem vár, megindítja a szülést.
mondjuk így is megindította, 2 nappal a kiírás után, de egyáltalán nem bánom, mert nagyon gyorsan ment, és nem izgultam tovább a baba miatt. egyébként olvastam egy pár sztorit a neten, ahol mesterségesen indították a szülést, a kép majdnem pozitívabb volt, mint a normál lefutásúaknál.
csillagfény
 
 


Mamint!

Nem tudom kik vizsgáztattak, nem mutatkoztak be, be sem mutatták őket. Mondjuk nem is érdekelt..csak az, hogy minél előbb túllegyek rajta.

Köszi a grat-ot Beebeey, Mamint, Csillagfény!

Csillagfény!

Lehet tényleg, hogy nem tud mindent egyszerre. Vagy puki, vagy büfi. :lol: A szülésstorydat leírtad már? Nem lehetett könnyű egy ekkora kobakot világra hozni. Emlékszem, hogy nagyon féltél a szüléstől. Így utólag hogy érzed, "túlélhető"? :D

Ella!

Megy a drukk, gondolok rád, már biztos hamarosan a karjaidban tartod Miron babát.

Kép
babancs
 
 


Ácsi lányok álljon meg a menet!!

Brendon, nem akarok hülyeséget írni, nincs most erőm utána olvasni, és pontos értékeket hozni, de kaja után EGY órával TELJESEN jó a 7 feletti érték!!!! Könyörgöm még kaja után KÉT órával is elmegy egy 7,2-es cukor!!! 6 éve mikor Domival voltam terhes 7,8 volt a cukor határértéke terhesen kaja után két órával!!

Azért ne essünk a ló másik oldalára, mit akarunk, hogy kaja előtt, közben, után 5 egész valamennyi maradjon a cukrunk??? Azért annak fel kell mennie a kajától!

Csak visszük lejjebb-lejjebb az elfogadható értékeket, és fölöslegesen hergeljük magunkat. Sztem Csakegy cukra sem volt olyan vészes.

Feleslegesen ne paráztassuk magunkat, ne keressünk erőltetve gondokat és betegségeket, ne csináljunk a bolhából elefántot, mikor pontosan azt sem tudjuk kinek mi a jó. lehet néha magasabb (kicsit) cukor kell hogy nőjön egy baba.

Bocs lányok, javítsatok ki, vagy lőjjetek le, de én így látom ezt a cukorkérdést.

Kép

Kép
rejo
 
 


rejo: azért a cukor nem ilyen egyszerű... reggel 75g glükóz terhelés után illik 120 perccel lejjebb mennie... mert ha 7.8 fölött marad az már azt jelzi, hogy "lustul" a szervezet... igaz, szerintem semmi mást nem jelez csak ezt... (ld. ha valaki emellett normálisan eszik és aoha nem terheli magát ennyire akkor szerintem hót mindegy, mennyi jött ki... de azért jó tudni, hogy óvatosabban kell enni - vagy mondjuk reggelire nem kéne dobostortát enni...)

A sima kajálások után (ahol ugyebár nem tömör cukrot eszik az ember) ha minden OK akkor kb. 90 percen belül 6.8 alá kell mennie... (a 60 perces 7-es érték szerintem az inzulinosoknál van csak a hülye Sotén ennyire fafejűek....)... Nálam is így van... a 60 perces volt már, hogy 7.7 lett de a 90 perces már gyönyörűen elindult lefelé és bőven 6 alá ment! (talán 5,5 lett) Elvileg ez lenne a lényeg... hogy elinduljon lefelé és ne maradjon tartósan 6.8 - 7 felett... (gondolj bele... ha az összes kajálás után 7 fölött marad akkor majdnem egész nap magas az ember cukra... ha viszont a 60 perces csúcs után szépen elindul lefelé akkor ez max. naponta néhányszor néhány percet jelent!)

Szóval azt én is normálisnak tartom, ha 90 perc múlva már 5, sok (vagy tényleg max. 6,néhány) értéket produkáljon az ember...

Ha ugyanis minden OK valakivel akkor már a 60 perces se megy 7 fölé... (a férjemet is szúrkáltam és neki semmitől sem ment 6.5 fölé az egy órás cukra... SEMMITŐL... )

Szóval szerintem a cukortehrelés még ha durvának tűnik is de arra jó, hogy megmutassa, hogy ODA KELL FIGYELNI... (ami szerintem nem egyenlő a terhességi diabbal ahogy azt sok begyepesedett doki gondolja...)

Ez az odafigyelés egyszerűbb esetben a cukor kizárását jelenti... sokszor már ennyi elég, hogy valakinek tökéletesen reagáljon a hasnyálmirigye... néha több kell ennél - na itt jön be a képbe a diéta... aminek elvileg az a lényege, hogy csak annyi és olyan CH-t vigyen be az ember amit a lustább hasnyálmirigye még tökéletesen ki tud szolgálni... (kérdés persze, hogy elég-e adott mennyiségű kaja adott embernek)

A diéta csekkolására kell a cukormérés... és itt jönnek be a képbe az értékek... ami ahogy látom tiszta káosz :(((( Itt jön be az ijesztgetés, a túlzott óvatosság stb. A Sotén ugyebár engem is rászoktattak, hogy 60 perces értéket nézzek - és ott nézzem a csúcspontot és az nem mehet 7 fölé különben inzulin... és hát emlékszel, hogy én hogy ki voltam akadva ezen, mert egyértelmű logikai bukfenc volt benne. Na ezt erősítették most meg... szóval én most azt mondom, hogy ha kaja után 90 perccel az érték megközelíti a kaja előttit akkor jól van belőve a CH mennyisége és a kaja GI-je...

Ha az érték magas marad 90 perc után is (ld. 6.valamennyi felett... a kórházban 6.8-at mondtak, de a 7 még OK ha ez mindig max. annyi) akkor szerintem 4 dolog lehetséges:
- Nem megfelelő a kaja minősége
- Nem megfelelő a kaja mennyisége (túl sok CH)
- Rosszkor evet rossz mennyiséget az ember (pl. reggel a legrosszabb a hasnyálmirigy működése, olyankor kellene legkevésbé megterhelni)
- Gáz van... tényleg kevés az inzulin a cukor lebontásához...

Na én pl. kizárólag az ucsó esetben hagytam volna, hogy inzulinozzanak... (ha tényleg biztos lettem volna benne, hogy gáz van... pl. egész héten vagy 2 héten át minden kajálás után 7 körüli/feletti érték... mert 1-2 kiugró érték még valóban az égvilágon semmit nem jelent!)

Ja... és azért inzulinozzák ilyenkor az embert, mert terhesen nem lehet tartósan 150 CH alá vinni a diétát... így ha valakinek pl. 100 CH mellett lenne OK a cukra azt nem engedik... inkább adnak neki inzulint és mondjuk egy 200 CH-s diétát...

Csak annyira de annyira túl van spilázva ez az egész :(

(megjegyzem, a mostani diabetológus a leletemre azt írta, hogy a terhességem alatt végig tökéletes volt a cukrom, most is az, jól van karbantartva stb. stb. Szóval tényleg nem volt vészes, csak a hülye Sotén egyértelműen az volt a cél, hogy beparáztassák az embert és inzulinra rakják... ne kérdezd miért... én magam sem értem... és ezt állítólag ott tanítják!)

Bocsi... hosszú voltam... de nekem ezek a tapasztalataim...

Tehát:
1. No para
2. Ha van otthon cukormérő: Csekkolni, milyen értékeket mér az ember kaja után 60 és 90 perccel (a tendencia a lényeg... hogy a 60 perces csúcs után elkezd-e szépen lefelé menni)
3. ha vannak kiugrások átgondolni, mi okozhatta ezeket... simán lehet, hogy a laktóz (ld. tej) vagy mondjuk a búza okozza... és lehet, hogy 1-2 ilyen ételnek vagy hozzávalónak a kiiktatása máris tökéletes cukrot produkál
4. Ha magas a cukor ennek ellenére akkor szerintem irány a doki, és kérni kell, hogy nézzenek egy hemoglobinos izét (megmutatja, hogy az elmúlt 1-2 hónapban milyen magas volt az ember cukra... ez normális esetben maximum 6% lehet... ha annál magasabb akkor valószínűleg tényleg gond volt úgyhogy akkor biztos, hogy orvoshoz kéne fordulni a baba érdekében - nálam ez 5,3% volt... és ebben a karácsonyi zabálós időszak is benne volt)... a doki első körben valszeg diétára fogja az embert... és tovább megy a csekkolás
5. Ha nincs cukormérő: szerintem azonnal irány a doki... és meg kell próbálni kölcsönkérni egyet...
6. No para... ha kétsége van az embernek váltson diabetológiát! (előtte derítse ki, mi az adott helyen a szakmai protokoll... egyes kórházak -ld. Sote- szemmel láthatóan gyártják az inzulinosokat... és ha az embert inzulinra rakják akkro legalább legyen róla meggyőződve, hogy tényleg arra volt szüksége...)

Bocsi... kissé grafomán vagyok asszem :)))))))))))))

(majd fényképeztetek egy hasat a férjemmel... kezdek úgy kinézni mint egy csüngő hasú malac... és a szeméremcsontom is kezd húzni úgyhogy néha elég furán járok... de a 4. emeletre még simán felmászok:))))))
Vendég
 


ja... jogászlányok... help me please!!!!!!!!!

A sztori:

A napokban minket is megtalált a centrum-maffia... Kaptunk ugyanis egy levelet, amiben az állt, hogy 2006 februárjában kemény 0 másodpercen!!! át parkolójegy nélkül parkoltunk.

Úgy tűnik, mi szépen felgöngyölítettük, mi is ez a csekk ami jött... (hála a jó égnek a férjem amióta megvan az autó elrakta a jegyeket! - a kesztyűtartóban jól elfértek :)))))

Megtaláltuk az adott napra - időszakra szóló parkolójegyeket... és tényleg volt egy kis csúszás aznap és a férjem tényleg megbüntették 5 percnyi csúszás miatt... Az 5 perc után február 21-én kirótt büntetést (talán 2500 Ft-ot) 24-én befizette... erről is megvan a csekkünk.

Szóval a tények:
- a férjem tényleg ott parkolt aznap - amit két parkolójegy is igazol (ld. nem akart bliccelni! - jóhiszeműen járt el)
- a második jegy lejárta után kb. 5 perccel valóban megbirságolták
- a bírságot ha jól számolom 72 órán belül befizette
- a Centrum szemét módon most újra ránk akarja verni a büntetést (ami furcsa módon már majdnem 5000 Ft + talán 2000 a kamatokra)
- Szerintünk mi 1000%-ig jóhiszeműen jártunk el
- A Centrum EGYÉRTELMŰEN rosszhiszeműen járt el, hiszen jogalap nélkül próbál rajtunk 7000 Ft-ot behajtani...

Mi nem tervezzük, hogy bármit is teszünk az ügyben. Nem fogunk fél napon át az ügyfélszolgálaton dekkolni, nem hívogatjuk őket.

A csekket egy sima levélben dobták be a postaládába (az üzembentartóéba - mert mi ugyebár csak a tulajok vagyunk:) - de a levél belsejében van valami vonalkód...

Most van valami törvény ami szerint ha február 22-ig nem KÜLDIK KI a felszólítást akkor elévült a követelésük... A fórumokban midnenki arra bíztat mindenkit, hogy dobják ki ezt a felszólítást a kukába mert nem ajánlva jött és nem tértivevénnyel... ha viszont odatelefonálunk akkor ezzel elismerjük, hogy megkaptuk a levelet így a Centrumnak további egy éve van arra, hogy minket pereljen... (megjegyzem 100e Ft alatt nem is perelhet... nem?)... ha viszont nem tudják bizonyítani, hogy ők postázták akkor elévült a követelésük... Hát ez nekem nem tiszta... mert ez egy csaló társaság... most is tömegével postázzák a kamu büntetőcsekkeket... nem hiszem, hogy ne tudnának utólag valami nyilvántartást hamisítani a postára adott levelekről... (valszeg nincs nekik mert tényleg tömegével és SOS postázták ki ezeket a leveleket - amiknek a 99%-a kamu volt! Szó szerint mindenkinek kiküldték aki valaha is belekerült a rendszerükbe)

Ilyen lapokkal a kezünkben jogos, ha xarunk magasról az egészre? (ld. nem azt írják, hogy ha már befizettük akkor mutassuk be, hanem alapból azt állítják, hogy nem fizettük be ezért fenyegetnek és jogtalanul követelnek 7000 Ft-ot)

Mondjuk ami engem most zavar, hogy a férjem 3 napon belül fizette csak be a csekket így lehet, hogy az már nem aznapi befizetésnek számít... (logikus, hoyg már nincs meg az eredeti papír)... a Centrum a kiküldött levélben viszont eleve 30 napon belül be nem fizetett bírságról beszél... (szóval itt lehet, hogy belénk tudnak kötni... de tényleg fogalmunk sincs, hogy a férjem azt az összeget fizette-e be ami az aznapi befizetésre vonatkozott vagy az 5 napon belülit...)... a levélben egy fillérnyi befizetett összegről sem írnak, így nem a különbözetet követelik rajtunk (ha van egyáltalán olyan)... hanem a komplett összeget...

Szóval szerintetek most mi legyen?

(a Centrumhoz tényleg nem fogunk bemenni... most kb. 20e ember rohamozza őket folyamatosan... )

Örök hála a segítségért!!!!!!!

(bocsi.. mondom, hogy grafomán vagyok:))))
Vendég
 


Sziasztok!
Megvagyok ám, csak "kicsit" szétesve... :roll: Csináltam ma is tesztet. Persze az egyetlen Medilab lelőhelyen (győri nagy Tesco drogériája) pont tegnap fogyott el a teszt! :roll: Jellemző! Így HCG line nevezetűt csináltam. Egyértelműen +, de nem sokat erősödött a csík a múltkorihoz képest. Persze, tudom, hogy összehasonlítani csak ugyanolyan márkájú tesztet érdemes, mégis rajtam a para. :shock: Elvileg ma lesz Medilab, akkor hoz egyet az uram és holnap reggel megcsinálom azt! De az még épp 22 óra múlva lesz (ha lesz egyáltalán teszt, addig kb 6 db infarktust fogok kapni... :roll: :lol: )

Norka!
A beülti utáni 12. napon lett + a Medilab. Felhívtam a dokit, azt mondta, nem érdemes vérvételt csinálni, terápiás szempontból nincs jelentősége, az eredmény meg akkora szórást mutat, annyira egyén-függő, hogy azt se lehet megállapítani még, hogy mennyien lehetnek. Gratulált, mondta, hogy nyugodjak meg, higyjem el, hogy terhes vagyok.
Hát, nem nyugodtam meg! Ez van, nem akartam túl erőszakos lenni. Kellett volna?
A mai teszt alapján azt mondom, jó ha egyen van. :? Kettőnél a 16. napon már leugrott volna a tesztcsík a kazettáról. Ez meg "csak" simán +. Nem vagyok ám elégedetlen! Sőt! Csak rajtam a halál vize! :roll: :shock:
A hőm nem mozdul 37,2-ről, a méhszáj magasan van és nagyon kemény, étvágyam 0 (folyton éhes vagyok, de a világon semmit nem kívánok - hálistennek 4 kilót fogytam beülti óta! :D ).
meg ha felállok, pár percig feszül a hasam. Nem fáj, csak olyan érzés, minta húznák lefelé a berendezésemet.(Ez a beülti másnapjától így van)
Pihizek sokat.

Ja! És engedek az érzelmi zsarolásnak, mivel szeretlek! :wink: De sajna elég gyatra adatbázis áll rendelkezésemre, nem sok laboreredményem van. Ami megvan, azt megpróbálom beírogatni, és küldöm! Nagy baj, ha hiányos lesz?

Rambóka!
Ezzel a gyerekkel nem lehet betelni! :D Annnyira zabálnivaló! :D

Babancs!
Nagy gratula a vizsgához! :D Egy hős vagy!!!

Lafi!
Nagyon sajnálom! :(

Csakegy!
Csak bámulok Rajtad! Csupa profi vagy!
Én nem tudom, mi lesz velem, ha rámjön a terhességi diab, pedig szép esélyeim vannak rá! Mivel az akaraterőért annakidején elmulasztottam sorbaállni, nehéz idők várnának rám! :roll:
Nem is értem, hogy bírsz ilyen hős lenni! Komolyan irigyellek!
A Centrumról volt szó a hírekben is! Megáll az ember esze! :shock:

Bee!
Hogy vagy? Neked nincs tesztelés-mániád?
Szerintem jó a progid! Úgy örülök neki!
(Nekem nincs értelme progit mérni, reggel egy duola progiszuri, este 3 Utro...)
Mikor lesz uh???

Bocs, hogy sok mindenkit kihagytam, meg hogy csak magammal vagyok elfoglalva! :oops: Szégyenlem magam! :oops:

Kép Kép
backa
 
 


Sziasztok!

Lááánnyook!!! Nézetek át a Hőmérősök babáihoz!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon jó hír!!!!! - Okriszti ne haragudj rám, hogy itt közzéteszem :oops:

Backa! :lol: :lol: :lol: Most bagoly fogja mondani verébnek: nyugodj meg! Ez a legfontosabb! Minden rendben lesz!!!!!
(Dimet ugye most mosolyt csaltam az arcodra?? :lol: )
Nem Backa, rajtam nem a tesztelési mánia van. Hanem: "elég nekem ez a progi, kitart ez 12. hétig??"mánia. :lol:
De ezt mint már írtam volna - szó szerint ámokfutók. :lol: Ma felhívom a kinézett orvost - már előre sajnálom szegényt. :lol: :lol:
Te Backa! Azért jó ám hogy jelentkeztél!

Lányok! Ezt a linket olvassátok el!
http://informed.hu/betegsegek/betegsege ... _hid=89471 Lehet hogy igaz, lehet hogy nem.... PCO-sok szőrikéje a téma.

Okriszti! Ma megint mosolygok! Köszi szépen!

Bee
beebeey
 
 


Atyaég!!!
Kriszti!
Millió gratula!!!! Annyira örülök!!!! :lol: :lol: :lol:


Bee!
A progit lehet pótolni, ha gond lenne! A Hcg-t kevésbé! :lol: :lol:
Persze igyekszem megnyugodni, de nehéz. Tiszta zizi vagyok már! :roll:
Jól elnyugtatgatjuk itt egymást! Szerintem ezért járnak errefelé párban a zebrák! Valamit tudnak Odafenn, az biztos! :lol:

Kép Kép
backa
 
 


Okriszti!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csakegy, végiggondolom a problémád és megírom.

Az én hőm lent,36,5 lett, szóval eldőlt.........már csak abban bízom, hogy nem mostanában jön meg, mert még messze vagyok a 28 naptól.
Niki, lehet, hogy az lett, amit a Tünde mondott tornán?Mármint, hogy a torna előrébb hozza????
Vendég
 


Sziasztok!

Okriszti!!!!! Hatalmas nagy gratula!!! Annyira örülök Neked!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

B betűs kismamik, nyugi! :wink: Ne hergeljétek magatokat feleslegesen, a babóka azt nem szereti! :)

Lafi, Niki, torna milyen volt?

Csakegy, anyukám tegnap mesélte, hogy ők is kaptak centrumos levelet. 2003 márciusra :!: akarnak rájuk verni valamit. Ez azért furi mert akkor én jártam az autóval és van mozgáskorlátozott igazolványom. Persze 4 év után ki emlékszik rá hogy éppen akkor kiraktam-e?! :roll: De ha büntettek volna akkor az tuti be lenne fizetve...

Kép

Kép
anyoooka
 
 


OKR
Itt is :lol: :lol: :lol: :lol: jipijájé,,,,,nagyon nagy gratula!
Vendég
 


Szépséges reggelt! :P

Okr ez fantörpikus!!! Nagyon örülök!!!! Csodás és tökéletes 9hónapot!!

Ha a topikon egyszer beindul valami... :P

Egy a k betűsöknél is elkezdhetné :wink: :lol: (kavicsot és kincset is ide sorolom) :)

Backa Beebeey nyugalom KISMAMIK VAGYTOK! :wink: :P
(tudom ez a leg őrületesebb ,hogy nyugodtak legyetek, :? minden pillanatban 1000 kérdés és már pörög is az agy)

Lafead :( görbét mutizol?? kicsit korai még mensis esésnek! Mióta hőmérsz??

Csakegy zajlik az élet felétek :lol:

sok puszi!
Vendég
 


Csodaszép reggelt !

Okr
Nem találok szavakat... annyira örülök a hírnek !!!! Gratulálok !!!

Babancs, minden elismerésem és fogadd gratulációmat ! Ügyesek voltatok mind a hárman :wink:
Most már nyugi, pihi és felkészülés a baba fogadására, igaz, ezt fogjátok csinálni ?

Lafikám, az azért nem lenne annyira jó, hogy lerövidítené a ciklust, mert akkor a pé-t is sokkal előrébb hozza és abban meg nem nagyon hiszek, hogy a 9/10.napi pé-nél eléggé felkészült már a szervezet :roll: No, majd meglátjuk...

Képzeld ! A tornán otthagytam azt a pirinyó szatyromat, amiben benne volt a gatyám, melltartó, harisnya és trikó :evil: Mekkora hülye vagyok :roll: (egyedül a gatyát sajnálom, de remélem meglesz..)

Anyoo :D
a torna jó volt, most nem maradt el a relaxálás sem ! Dorkának jobbulást kívánok !!!

Backa, szerintem nem lehet messzemenő következtetést levonni arra vonatkozóan, hogy a csík erőssége hány babát "takar".
Ne parázz (tudom, könnyű mondani :wink: ) a baba ott van a pocidban !!!!

Rejo, 5 körül ott vagyok :wink:

mniki
 
 


Hát én is ettől tartok, majd hétfőn beszélek a Tündével, a ferti megint visszatette 1 nappal a pé napját, szóval....gáz....remélem, nem lesz rövidebb.
azért érdekes, eddig az volt a baj, hogy hosszú volt, most meg az lesz a baj, hogy rövid....

azért itt a görbe.

Kincs, aranyos vagy, hogy nyugtatsz.... :lol:


Kép
Vendég
 


A zebrák csordááááában jááárnak, a zebrák csordáááában jááárnak... :lol: :lol: :lol:

Okr, szenzációs vagyok, gratulálok!! Te aztán jól elsumákoltad itt a dolgot! Mit is mondtál két hete? Hogy feladod meg eleged van? :lol: :lol: :lol:


Backa, ne aggódj légyszi, almát és körtét nem hasonlítunk össze! :wink: Ha bármi baj lenne, jele lenne! (pecsételés, vérezgetés stb. - lombiknál kiváltképp)

(Rejokám, 2 órás 7,8-as cukor talán még egy normál populációban megbocsátható, de egy veszélyeztetett csoportban aligha...)
Vendég
 


Jajjj!!! Okr, szenzációs VAGY !!!! ezt akartam írni! :shock:
Vendég
 


Csakegy, szóval elolvasva s végiggondolva az alábbiakra jutottam:

Egyrészről az elévülés, mairől írtál, kizárt,mert a követelések ált. szabályként 5 év alatt évülnek el.Igaz, hogy egyes szervek 1 évet vállalnak, és hallottam arról, hogy a Centrum Kft. is ezt vállalja, de hogy aztán válallta-e????De azért ha belegondolunk, nem éri meg nekik vállalni...
de tv erről biztosan nincs.

Másrészről, teljesen igzad van abban, hogy a tértis levél számít, mert azzal bizonyítható, hogy átvették-e a levelet vagy sem. Ajánlottal ők nem mennek messzire....tehát vedd úgy, kuka. Nekik kell bizonyítani, hogy valalkii taetozik nekik, szóval nem kell aggódni.

Harmadrészről, amennyiben fizretési meghagyást kapnátok, ellent kell mondani annak, azt a fizmegh másik oldalán találod meg, mi módon és hogyan kell ellentmondani.
Ekkor polgári perre kerül sor.Ekkor is a cégen van a bizonyítsi teher.
Írtad, hogy megvan minden befiztésről a szála, szóval azzal sok mindnent lehet bizonyítani.

Megjegyzem továbbá, hogy előfordulhat az is, hogy egyes cégek, persze ez nem bizonyított, kezelik a jó adósok listáját. ez azt jelenti, hogy amikor valaki nem vesz cédulát, kap büntit, időben kifizeti. ezt jegyzik ill jegyezhetik, vszínűleg.
Ezért néha velük fizettetnék meg más büntetését, mondván az ember nem emlékszik,mikor hol parkolt pontosan és sokan úgy vélekednek, hogy inkább fizetnek, csak hagyják már békén őket....birkának néznek minket....

Összességében tehát, leszámítva azt, hogy az uccsó bek egy hipotézisen alapul, nem kell aggódnod, arról a levélről nem kell tudnod, meg sem érkezett, és ha jön fiz megh, ellent kell mondani.

Remélem, kimerítő volt a válaszom.
Vendég
 


Sziasztok!

Gratulanciám a "legfrissebb" zebrásnak a PCO-s topikban! Okri, nagyon örülök a hírnek! :D

(Olvasgatlak benneteket, írni nem igazán van időm. :( )

Üdvtök,

Tükörvíz

Kép
tukorviz
 
 


ááááááááááááááá, okr. éljen. éljen. éljen. éljen. na, nem hiába vígasztalgattunk itt mindahányan vagyunk :lol:
jaj, de jó.
nagyon szép és jó babásodást neked!!!!!!!

babancs, neked gratula a vizsgádhoz!!!!!!!

(nekem most lesz beadva a doktorim :oops: , remélem még mielőtt szülök, védek...nagy pocakkal :D )
dimet
 
 


Csakegy!

Szard le a Centrum Kft.-t és a levelét, ne vesztegesd az engergiád arra, hogy rajtuk idegeskedsz.

Én is kaptam 2 levelet tőlük a napokban :twisted: , 2002. április és júniusi állítólagos tartozások. Hát én nem vagyok ilyen gondos, hogy elraknám a cetliket, főleg nem 5 évre visszamenőleg. Így is egy okádék az autó 2 hónap után a sok cetlitől, így időnként megállok egy kukánál, és kihajítom őket...

De a lényeg: felhívtam egy ügyvéd barátomat, hogy mit csináljak:

1. Ő is azt mondta, hogy változtattak a rendeleten, és egy adott időpontig ki kell küldjék a figyelmeztetéseket (ő feb. 28-at mondott, de nem volt a dátumban biztos), mert utána már nem érvényesíthetik, az új követeléseik pedig az új szabályok szerint sokkal rövidebb idő alatt elévülnek (60 nap, vagy 6 hónap, nem emlékszem melyiket mondta). Szóval ha nem ajánlva küldték, akkor szard le, bizonyítsák be, hogy megkaptad.

2. A pótdíj befézetést csak akkor tartják nyilván ezek a társaságok, ha a befizetés után az igazoló csekket eljuttatod nekik, bizonyítandó, hogy befiezetted. Amennyiben azt a csekket annó nem küldtétek el nekik, akkor az ő nyilvántartásuk szerint nincs befizetve (ennyire szuper nyilvántartásuk van). De te nyilvánvalóan tudod bizonyítani a csekkel, hogy nincs tartozásod - amennyiben polgári peres eljárásra kerülne sor. De úgysem fog, mert egyrészt 5-10 ezer forintért ők sem fognak bíróságra menni, másrészt pedig nekik kell bizonyítaniuk, ami igen nehéz lenne az adott körülmények között - és hát azért ők sem teljesen hülyék...

3. Egyébként pedig először nekik kéne bizonyítani, hogy ti abban az időben azon a helyen valóban parkoltatok, érvénytelen jeggyel. Szerinted ez menni fog nekik? Kétlem...

Szóval csak fenyegetőznek és próbálkoznak, valamennyi bevételük biztos lesz így is, de te ne aggódj, felejtsd el az egészet.


Okr!

Hatalmas gratula! :lol: :lol: :lol:

Rambóka!

Gergő egy gyönyörű kis csirkefogó! Az egyik képen jól látom, hogy már ül?

Üdv, Almodo
almodo
 
 


Sziasztok!

Okriszta!

És így kell megtudnunk, fűű alatt? Be se nézel elmondani???? :( De azért örülök ám nagyon-nagyon! :D :D :D :D
Sejtem, h. mit érzel most, de nyugi, minden rendben lesz!!!!!!
Tripláztak a zebrák! Rendes kis csorda ez! :lol:
De várunk még további jelentkezőket! :wink:

Lafi!

Apósodat sajnálom! :cry:
A hőd viszont nem olyan rossz! :wink: (mondom én, h. beágyazódási hőesés, innentől majd húz felfelé, figyeld meg!)

Backa!

Nyugi! Vki ott figyel a pocódban! Tuti!
Kép

Almodo!

Szia! Rég jártál erre!
Nem, magától még nem ül, csak a vízben. Nem akarjuk túlterhelni a gerincét. De fekvésből nyújtja a kis praclijait és homorítja a hátát, húzza be a nyakát és az ujjamban megkapaszkodva felhúzza magát. Olyankor nagyon boldog! :lol:

Csajok!

Még nem merem elkiabálni, mert hidegfront jön, de csoda történt!
Tegnap előtt éjjel a ded hajnali 2 helyett, fél 1-kor ébredt, ilyenkor a párom reszortja a ded leszerelése, mert, ha én kelek fel hozzá, a ded megérzi a ciciszagot és onnantól elvesztünk, így viszont a párom vissza tudja altatni a nappaliban. És csak akkor hozza szopizni, ha ténylegesen megéhezett.
Fel is kelt, ki is vitte.
Erre legközelebb már arra ébredtem, h. fél 7-kor hozza szopizni! Képes volt egész éjjel fennmaradni, h. leszerelje a gyereket. Azt mondta, h. nem volt semmi cirkusz némi nyüglődésen kívül, ha tényleg éhes lett volna azt tuti meghallottam volna!
Hát nem voltam maradéktalanul boldog, főleg, mert aznap kocsival ment dolgozni (140 km oda-vissza!) és féltem, h. vezetés közben elalszik!
Tegnap este vendégségben voltunk a sógoroméknál, este fél 9-ig. Gergő egy darabig elvolt az unokatesókkal, de aztán elfáradt és nagyon nyűgös lett. Hazafelé elaludt a hordozóban. Itthon kibontás után egyből lefektettem, nem fürdettünk. Még így is visítás volt az átöltöztetésből!
Az este 10-es szopit simán átaludta én meg nem őrültem meg, h. felébresszem! Megnéztük a meccset, majd lefekvés előtt megszoptattam. Mondtam neki, h. 2-kor találkozunk!
Reggel 6-kor az ébresztő órára keltünk, hosszú idő után először!
Néztem a páromra, h. megint kibekkelte-e a gyerekkel az éjszakai etetést? :shock:
Kiderült, h. a ded meg sem nyekkent éjjel és reggel nekünk kellett felkelteni szopizni! Utána simán visszaaludt 9-ig. Ráadásul 9-kor nem a szokásos visításra ébredtem, hanem arra, h. csendben játszik a haverjaival az ágyban! :D
Nem értem az egészet! LLL-ék szerint az éjszakai szopi a gyermek fizikai és emócionális szükséglete! Vagy mégsem? Nyugodtabbnak és kiegyensúlyozottabbnak tűnik nélküle! (Vagy csak melegfront van?? :shock: )

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Rambóka!

A gyereknek nincs szüksége éjjel szopira már ekkora korában, sőt!!! A gyomrocskájának és emésztő rendszerének van szüksége pihenésre! Az LLL szerintem ebben (és még sok másban) hülyeséget mond :twisted: ! Az anyákat egy tejleadó gépként kezeli, akinek semmi más dolga és elfoglaltága nem lehet, csak szoptatni, éjjel nappal... A gyerek első nyikkanására... Az agyam elborul néha, amikor a szegény, elcsigázott, kimerült, hullafáradt anyukának azt tanácsolják, hogy az 1 éves gyereküket szoptassák csak 3x még éjszaka, mert ha a gyerek igényli, akkor az úgy van jól... És ez nem vicc...

Márk 2,5 hós kora óta nem eszik éjszaka, és egyáltalán nem problémázik rajta, sőt, még reggel 8-kor is csak nyammog, mert annyira tele rakja a pociját este 8-kor és fél 12-kor, hogy még nem igazán éhes. Pedig ha éhes, azért tud üvölteni, hidd el... :lol: :lol:

Bocs, hogy csak ilyen ritkán jelentkezem :oops: . Két hét múlva elkezdek dolgozni, de már most is elég sokat segítgetek be... Aztán az időm pedig elég korlátos sajnos, még így is, hogy Márk egy kisangyal :lol: .

Kép
almodo
 
 


Rambóka nekem az a hipotézisem hogy mihelyt leszokik az éjszakai szopiról (feltétel: ESTE JÓLLAKJON ), sokkal nyugisabb az éjszaka!! Nálunk így történt, és ezt előrejelzem neked!!!
Barátnőmnél dettó, pedig neki is kisfia van! :wink: (Ő is azt csinálta, hogy kis teát az ágyban benyomott ha végképp nem aludt vissza a gyerek és NEM VETTE FEL onnan. A gyerek tudomásul vette egyhamar, hogy itt ezentúl nincs szopi meg cicicsócsa!)
Vendég
 


Almodo, fantasztikus ez a kis krapek ! Semmit nem változik, még mindig olyan édes, helyes, igazi szívtipró !!! :lol:

mniki
 
 


Backa!

Nyugi!!! :lol:
Én is annó ellőttem vagy 8 tesztet (Medilab), és halálra idegeltem magam, mert a tesztcsík nem akart erősödni. Nekem az első + után 1 héttel sem volt jelentősen erősebb a medilab az elsőnél. Totál pánikoltam, pedig nem volt miért :lol: . Szóval ha erősebb lesz a tesztcsík, az jó, de ha nem, akkor se aggódj. Nálam a 8-9. héten volt csak olyan, hogy már erősebb volt a teszt, mint a konroll csík, addig max egyforma volt, de inkább gyengébb...
almodo
 
 


Kép
Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Almodo-ez a "kisangyal"nagyon szép még mindig.....igazi hapsika! Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Mostanság csak olvasgatlak benneteket, mert hát nem igazán történik velem semmi :) a másik oka pedig, hogy igazából nem is tudok nagyon hozzászólni, mert ti már itt annyira ismeritek egymást :) De azért mindig örülök, ha olvashatok egy-egy jó hírt :wink:
tyche
 
 
 


Tyche!
Miért ne tudnál hozzászólni?Én is csak egy kis ideje vagyok fent....ahogy olvasgatod a leveleket, lassan képben leszel.
és amúgy is, bármi van, leírhatod, ha jó kedved van vagy rossz és szeretnéd kiönteni a szíved bármilyen témában...vagy csak tanácsokat, véleményketet szeretnél bármilyen témában...
Vendég
 


sziasztok!

kriszticske, nagyon gratulálok, és nagyon-nagyon szorítok neked! minden rendben lesz, ne izgulj!

babancs, ha lesz egy kis energiám, akkor leirom a szüléssztorit rendesebben. bár nagyon nem emlékszem rá, egy kicsit olyan mintha félálomban álmodtál vagy éltél meg volna valamit. szóval nekem simán be tudnák mesélni, hogy nem is én szültem :D még szerencse, hogy a párom ott volt, és bármikor igazolja.
a doki utána kérdezte, hogy jöhet-e a kistesó, én meg mondtam, hogy igen! ugyhogy azért annyira vészes nem lehetett. mondjuk sokkal jobban féltem tole, mint amilyen volt.
mondjuk szerintem ne olvass sok szuléssztorit az interneten, engem csak elrémitett.
:)

ma reggel 6-kor feküdtem le aludni, és 10-ig aludtam. :?
állitolag egy gyerek 3 hetesen 1,5-2 órát képes fent lenni. hááááááát, az enyém nem.

pusza nektek!
csillagfény
 
 


Okr,

Kriszta, bár nem ismerjük egymást, azért a történeted ismerem, és hát ez a mostani dolog, ez

FANTASZTIKUS :lol: :lol: :lol:

Látod, az élet milyen érdekes? Nagyon gratulálok Nektek, ez a kis babó már Veletek fog maradni, minden rendben lesz

Kikka

Kép
kikka
 
 


OKR: HATALMAS GRATULA :)))))))))))) (Hát igen... a természet teszi a dolgát:)

almodo, lefead: köszi :))))) A levelet mi soha nem láttuk, nem is tudunk róla egyébként meg bekaphatják :))))

Ja... akit érdekel: az Ikeában most akciózzák a lehajtható tetejű pelenkázószekrényt (aminél ha az ember felhajtja a pelenkázórészt egy sima polcos tetejű komódot kap...)
Vendég
 


Kriszta!!!

Nagyon sok szeretettel gratulálok neked, ez is egy igazi csoda!!!
lehet mégis van igazság a Földön? :lol:
Remélem most már jobb a kedélyállapotod!!! :wink:

Norka oké, oké, de 7 körüli cukorral kaja után egy órával sztem nem kell ugrálni. Keveset vagy te is mostanában!! Mi van veled utoljára azt írtad, megint norcolut kell. kell egy kis idő megint, míg beáll a szervezet meforminra?

Csakegy, kösz a kimerítő választ, így azért teljesebb a kép! Télleg erre is figyelni kell, tömény cukor vagy sima kaja után.

Backa, beebeee sokat gondolok rátok, mindenki ezt csinálja az elején. Amíg nincs görcs, pecsét vérzés amíg meganyugi van, ha ezek jelentkeznek, akkor is még nyugi van!!!!

Almodo dejó hogy írtál!!! :lol: Márk csudiszép!!

Kép

Kép
rejo
 
 


Nagyon köszönöm lányok!!!!Kép
Igazából még el sem hiszem,hogy ez igaz lehet.Mindenesetre ma sokat vigyorogtam. :D :D :D

Bee
Már hogy lenne baj??Egyszerűen nem volt már reggel időm máshová is írni,mert siettem meloba! :oops:

Kincsecske
Írok privit,amint tudok Adától,mert egyenlőre nem hagy.

Sajnálom,hogy többre nem telt most ,de Ada nagyon nyűgi.Azért még írok ma,amint tudok.

KépKép

KépKép
okr
 
 


Okr!

Gratulálok!


Csillagfény!

Oké, majd ha lesz kedved és időd, ami eszedbe jut lécci írd le. Köszi :)

Almodo!

Csodaszép a gyermeked!

Backa!

Én is több tesztet csináltam az elején. Az ember egyszerűen nem akarja elhinni. Az a 2 csík meg olyan jó látvány, ugye? :lol:
..

Délután beájultam az ágyba a fáradtságtól..ma egész nap úgy fájt hasam-derekam, hogy azt hittem ez már a szülés. Valószínű az eddigi intenzív tanulás-éjszakázás-stressz nem volt túl jó hatással a terhességemre. Mostmár végre pihi van.
Lassan el kellene kezdeni vásárolgatni babacuccokat. Még semmink sincs szinte.

Kép
babancs
 
 


Okr, milyen jó kis trickered van! :wink:
Ment pü és posta is!
Vendég
 


Rambóka,
Én nem tudtam megállni és nagyon jót röhögtem a vízszintesérzékelőn és az altatófán. :D Örülök, hogy bejött a szadista módszer, nagyon nehéz lehetett ordítani hagyni. Én egy fél percet sem bírok ki.

Nálunk is volt pár hasfájós nap, annyira jellegzetes a sírása ilyenkor, ezt mindig felismerem. Lekopogom, hogy most már 6. napja nincs hasfájás. Előtte is mindig be tudtam azonosítani, hogy mitől fájt neki. Az a hülye anyja karfiolt evett, vagy borsót, vagy kivit. Szóval amióta kerülöm ezeket, no hasfájás, hurrá.

Rejo,
Közsi a tippet, az Éjszakai gondoskodás cimű könyv már rég itt figyel a könyvespolcon, de nem birok túljutni a 10. oldalon, mert mindig ráalszom a könyvre.
Egyébként én is féltem, hogy mindenki rózsaszín ruhákat hoz majd Sárának, de egyrészt megkímélnek ettől, másrészt, az a pár darab rószaszín cucc kifejezetten jól áll neki, nem is gondoltam volna.

Mir,
Anyóshoz, apóshoz kitartást! Az én anyósom nagyon sokat segít, főz, mos, vasal. Igaz, hogy mindent máshová pakolt a konyhában, de ez nem nagyon izgat most.

Bee, Backa, hatalmas gratula, vigyázzatok magatokra!

Csakegy, hm, mini gabonamalom, nem csalódtam benned :lol:

Babancs, gratulálok a vizsgához!

Okr, nagyon örülök a te pozitiv tesztednek is!

Almodo, Márknak nagyon szép mosolya van! No meg a szeme!

Puszi mindenkinek!
espero
 
 


Kriszta!!

Woww...Gratulálok! el sem hiszed mennyire szurkoltam NEKED. :)
Vendég
 


Hi!

Kriszti!

Örülök, h végre beindult nálatok a nagy visszaszámlálás!! Éljen- éljen!!



Én most fürdősóért kajtattam a neten. A gyulladások kezelésére. Holnap megyek varratszedésre, remélem nem esek szét. Már így is eléggé deffektesnek érzem magam három lukkal a hasamon :roll:

Kép
lara26
 
 


Bekukkantok, még lefekvés előtt. Mostanság nem valami jól alszom, ha alszom akkor is rémeket álmodok :? Bűnöztem ma :roll: megettem egy egész doboz tejszínhabot, és fél kuglófot, ami nagy valószínűséggel nem tett jót a kilóimnak :oops: na sebaj, fogyózom majd holnap :lol:

További szép estét!
tyche
 
 
 


Lányok..plíz!

Szerintetek ebből a ciklusból lehet még valami csoda???

Kép
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?