Hahó!
Megjöttünk
Naszóval van új frizurám, végre, végre, végre
Fotót nem tudok tenni, mert lemerült épp az aksi a gépben, ilyen az én formám. Egészen sötétbarna, nem vörös, és kleopátrás, egyenes, nem hullámos, mint a régi. Elég nagy változás, de az uramnak is tecc
Én meg boldog vagyok vele
Ildi! Döbbenet Natasa
Én azt hittem, ez csak egyszer-egyszer fordul elő, de úgy látom, mindennapos
Gabi! Írtam, hogy nem főztem meg!
Ma meg nem voltunk itthon, Dunakeszin ettünk hazafelé. Miksa spárgalevest
Levesmániás
Rita! A névkérdésedre nem válaszoltam: tetszik a Peti, klasszikus, szép név. Csak a többieknek olyan gyönyörű, különleges nevük van, hogy emiatt mást vártam
Mondjuk a Lola nekem sok egy kicsit
De az én véleményem nem rúg labdába, az a lényeg, hogy nektek tetszen!
Fürdés: mi mindennap fürdetünk ez alól akkor van kivétel, ha mondjuk valamiért nagyon későn érünk haza. Valahogy nekem úgy van az agyamban, hogy fürdés után lehet jól pihenni, meg nem akarom fölborítani a menetrendet, nálunk úgyis elég nehéz sakkban tartani a kiscsávót, szóval ha az autótologatásból azonnal vinném az ágyba, akkor valszeg nem bírna fekve maradni. De nem vészes szerintem, ha kimarad egy nap. Velem is előfordul
Sőt, inkább, mint a gyerekkel
Beszti! Aha, 10 napig szedtem végül a Duphastont. Teljesen meg voltam lőve, mert itt a neten mindenki addig szedi, míg tesztel, és a netes tanácsadó dokik is ezt írják. Nekem viszont a 14. napon kellett kezdenem, és (végül felhívtam a dokit emiatt) beszednem az egy dobozt, azaz 10 napi adagot. Kicsit féltem, hogy most leejti a progiszintemet, de talán nem. Legalábbis ma nem lefelé, hanem fölfelé ment a hőm. Meg kitaláltam, hogy alternatív megoldásként megint iszom a palástfűteát, az is emeli állítólag. Mondjuk tegnap görcsöltem egy picit. De mensinek az még korai lenne azért.
Gabi! Tudom, hogy tök hülye vagyok ezzel a vasalással, az uram mondja is, hogy krepp ágyneműt minek vasalni, de szerintem meg jobb az vasalva, illatos, puha, egész más
Én tényleg vagyok annyira lüke, hogy addig tartogatok mindent, míg ki nem vasalom. Ha nagy a kupac, akkor nagy a kupac. Nem baj. A farmert is vasalom
A férjem képes fölvenni vasalatlant, én meg szedem le róla
A gyereknek is mindent, nemcsak azért, mert az oviban ugye még a gatyájába is belelátnak,hanem úgy egyébként is. Bár szerintem jobban járnék, ha vasalás helyett én is inkább tornáznék