Új privát üzeneted érkezett!

Ildi!

:lol: :lol:

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Tessék, Olivér felébredt, ez az én formám.Az egyik elalszik, a másik ordít.
:roll: Csá.
vas
 
 


Sziasztok!

Először is köszönjük a sok dicséretet Lacus fürdős képére :) Aranyosak vagytok :) Tényleg nagyon élvezi a picúr a pancsit, mostanában mondjuk mindig a nagykádban van ez a pici, és úgy fürdetem, mert nagyon fröcsköli a vizet :D

A súlyomra is köszönöm a bókokat, tényleg hihetetlen nekem, hogy megy lefelé, hiszen Zsoltika születése után csak fölfelé ment...

Ildi,
nehogymár elijesszelek a tornától!!! Szerintem igenis lehet vele farigcsálni, centiket és kilókat is, csak csinálni kell! Én is fogom, de még mennyire! Mihelyst Lacus valamelyest áttér a szilárd kajára :)
Natika alvós képe szuper, imádom az ilyeneket!
Prága :D
Hát, én bevállalnám Olaszo-t :):):) Nagyon imádunk oda járni, csak évek óta nem voltunk... Hú, akár ebben a percben elindulnék, ha lehetne :D

Beszti,
hajrá neked is, szépen mennek le a kilók! Minden tiszteletem a tiéd, hogy még délben is salizol! Nekem muszáj köretet is ennem, valahogy anélkül nem működöm :D Vasalás: igazán nem gyűrődnek a holmik, érdekes módon. A férjem pólóban-farmerban dolgozik :) TEhát nem ingben-nyakkendőben, ezzel nincs gond. Az ágyneműnk krepp, tehát már eleve gyűrt anyag, azt minek vasaljam? Egyedül a lepedőkön látszik, hogy nincsenek simítva, de ahogy feltesszük az ágyra, már jó is. A babaruhákat én is csak szépen összehajtogatom. Korábban én is vasaltam, de most tényleg nem gyötröm magam ezzel, pedig igazán szeretem a frissen vasalt ruhák illatát :) Majd egyszer megint nekikezdek :)
Most az a bajom, hogy még elpakolni is ritkán tudok, nemhogy vasalni... Segítség? Háááát, nem sok. Néha, kevés.

Mira,
ez az éjszakai ébrenlét elég gáz :( Mi rengetegszer ébredünk, de Lacus mostanában szépen vissza is alszik szerencésre :)

Szirom,
örülök, hogy jobban van Miksa. Megette aztán a rakottas cuccot? :)

Rita,
hogy vagy? Remélem, nem dönt le valami betegség! Pihenj sokat! És köszönjük a dicséretet, nagyon megható volt, amit írtál :)

Most csak ennyit írnék, mert anyukám van lent a fiúkkal, míg én rendberakom a lakást, de mindenképp akartam írni pár sort :)

pgaboka
 
 

 
 

Hahó!

Megjöttünk :wink: Naszóval van új frizurám, végre, végre, végre :lol: Fotót nem tudok tenni, mert lemerült épp az aksi a gépben, ilyen az én formám. Egészen sötétbarna, nem vörös, és kleopátrás, egyenes, nem hullámos, mint a régi. Elég nagy változás, de az uramnak is tecc :lol: Én meg boldog vagyok vele :wink:

Ildi! Döbbenet Natasa :shock: :lol: Én azt hittem, ez csak egyszer-egyszer fordul elő, de úgy látom, mindennapos :lol:

Gabi! Írtam, hogy nem főztem meg! :lol: Ma meg nem voltunk itthon, Dunakeszin ettünk hazafelé. Miksa spárgalevest :shock: Levesmániás :wink:

Rita! A névkérdésedre nem válaszoltam: tetszik a Peti, klasszikus, szép név. Csak a többieknek olyan gyönyörű, különleges nevük van, hogy emiatt mást vártam :wink: Mondjuk a Lola nekem sok egy kicsit :lol: De az én véleményem nem rúg labdába, az a lényeg, hogy nektek tetszen!

Fürdés: mi mindennap fürdetünk ez alól akkor van kivétel, ha mondjuk valamiért nagyon későn érünk haza. Valahogy nekem úgy van az agyamban, hogy fürdés után lehet jól pihenni, meg nem akarom fölborítani a menetrendet, nálunk úgyis elég nehéz sakkban tartani a kiscsávót, szóval ha az autótologatásból azonnal vinném az ágyba, akkor valszeg nem bírna fekve maradni. De nem vészes szerintem, ha kimarad egy nap. Velem is előfordul :oops: Sőt, inkább, mint a gyerekkel :oops:

Beszti! Aha, 10 napig szedtem végül a Duphastont. Teljesen meg voltam lőve, mert itt a neten mindenki addig szedi, míg tesztel, és a netes tanácsadó dokik is ezt írják. Nekem viszont a 14. napon kellett kezdenem, és (végül felhívtam a dokit emiatt) beszednem az egy dobozt, azaz 10 napi adagot. Kicsit féltem, hogy most leejti a progiszintemet, de talán nem. Legalábbis ma nem lefelé, hanem fölfelé ment a hőm. Meg kitaláltam, hogy alternatív megoldásként megint iszom a palástfűteát, az is emeli állítólag. Mondjuk tegnap görcsöltem egy picit. De mensinek az még korai lenne azért.

Gabi! Tudom, hogy tök hülye vagyok ezzel a vasalással, az uram mondja is, hogy krepp ágyneműt minek vasalni, de szerintem meg jobb az vasalva, illatos, puha, egész más :wink: Én tényleg vagyok annyira lüke, hogy addig tartogatok mindent, míg ki nem vasalom. Ha nagy a kupac, akkor nagy a kupac. Nem baj. A farmert is vasalom :wink: :oops: A férjem képes fölvenni vasalatlant, én meg szedem le róla :lol: A gyereknek is mindent, nemcsak azért, mert az oviban ugye még a gatyájába is belelátnak,hanem úgy egyébként is. Bár szerintem jobban járnék, ha vasalás helyett én is inkább tornáznék :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


most ébredtem..................
egy bödön kávé után.................... :shock: :shock:

visszaolvasok, és jövök :D :D :D
vas
 
 


kíváncsian várjuk az új frizurás képet :D :D
Szóval ehhez kellett az urad is?? :wink: :wink:
A képtelen helyeken történő elalvások tényelg mindennaposak nálunk.
Egyik nap is felszaldtam este pár percre, jövök le, erre az uram ott fotózgat valamit nagy hévvel.Natus volt a nappali-előszoba határán beájulva.


Bakker, nem igaz, felébredt :roll:
vas
 
 


na, lehoztam a kisasszonyt :D
most iszik :D

Rita, ne izgulj, szerintem nem ciki abszolút, hogy nem fürödnek mindennap a gyerekek.
ÉN SE fürdetem őket mindig.
Nem koszosak, tényleg nem büdüsek :lol: (majd nyáron elég lesz mindennap)
Szerintem nem is tesz jót a bőrnek a túlzott fürdés.
Na, arról meg ne is beszéljünk, mire 3 gyereket végigfürdetek :roll:

Vasalni én csak a legszükségesbbeket vasalom.
Ma ügyi voltam, a szárítón lógó 6-8 db ruhát 10 perc alatt kivasaltam. :P
Most viszont a gépben szárad egy csomó, ami gyűrött lesz, még azt is ki kéne ma vasalnom.És akkor 0 szennyes, 0 vasalnivaló, 0 elraknivaló( 2 napig :wink: )

Lola nekem tecc :wink: :D
Tök cuki :D
Nekem bejött a :Letti, Milla, Maja, Emili, Nelli
(én szeretem az ilyen cuki kis rövid neveket)
Ehhez képest, hosszú, jó kemény hangzású Natasa lett :D :D
Az volt a baj, hogy a Vas-hoz szerintem nem passzolnak a rövid nevek. :wink:

Gabi, őszintén? :wink:
Picit a te írásod után éreztem azt, hogy mi a fenének tornázok, úgyse lesz semmi értelme.Ma nézegettem a könyvet, amit visszahoztál.Jókat ír róla, de képkről én nem tudom, meg nem is akarom megcsinálni.
Lehet be kéne szereznem valami lemezt nekem is.

Beszti, tegnap én is kinnt hagytam őket a kocsiba, amíg beszaladtam a suliba.
Mivel Fótról indultunk, és elaludtak természetesen elég hamar, így még a sulinál is aludtak.
Most meg tudtam állni közvetlen a sulinál, így csak gyorsan beszaladtam, és fél perc múlva már kinnt is voltam.
Még sose hagytam gyereket a kocsiba :roll:
Ezalatt az idő alatt is izgultam rendesen :roll:
Ügyi vagy a mínusz kilókkal!!! :D
vas
 
 


itt a cukker szoknyám :D :D :D :D
(az övecske is új hozzá)

Kép

Kép Kép Kép Kép Kép
vas
 
 


Majd megpróbálkozom vele :wink: Kell hozzá az uram, mert kekec. Én azóta kérem ki a véleményét minden ilyesmiben, amióta beleszólt a koszorúslányok ruhájának a színébe :lol: :roll: :lol: :roll: Azt mondta, csináljam, ahogy akarom, neki aztán tótnyóc, erre mikor meglátta a bordó tervet, odavolt meg vissza, így lettek világoskékek a kiscsajok :lol: Pedig az ekrühöz tuti a bordó :wink:
És azért is volt fontos, mert nekem ez egy darabig most ilyen lesz, tudod, nem az van, hogy ha nem tecc, akkor visszamegyek a fodrászhoz. És 25 rugó volt :roll: :shock:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szép pénzt elkérnek érte. :shock:

Akkor várjuk a fotót :wink: :wink:

nekem van a szoknyásról olyan is, amin rajtam van, de azt inkább ne akarjátok látni :roll:



Nasa cica bekakált, tök büdi van, muszáj megfosztanom a csomagtól :wink:
vas
 
 


Nagyon szép szoknya!!
(de nekem ilyen a büdös életben nem lesz többet :lol:) Nem létezik, hogy ekkorára visszafogyjak valaha :oops: :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


DEHOGYNEM!!!!!!!
Második gyerek után majd lefogysz, oké?????? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :D :D :D
vas
 
 


:lol:

Na, ilyen:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Ó, de kis fura vagy benne!!!
Viszont JÓ!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Tényleg más a másik után, de határozottan jó :D
És nem akartál hosszabbat? :wink:

Én most növesztem megint :D
vas
 
 


Frufruja is van, ha jól látom? :wink:
Összekuszáltad?
Vagy csak rosszul látom? :wink:
vas
 
 


Még ismerkedni kell vele egy kicsit :wink: Meglepődtél? :lol: Én asszem szeretni fogom.

Nem akartam hosszabbat, iszonyúan kicsinálják a gallérok. De ez elég hosszú ám a kínálatból! A rövidebb meg nem igazán áll jól, tökre öregít. Egyszer volt eddig egy jól eltalált rövid, de azzal is csak akkor fiatal az ember, ha sovány :lol: :roll:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Van neki, de el lehet fésülni elvileg. majd a gyakorlatban kiderül. Utálom a frufrut :oops:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Találtam magamról 60 kilós képet, elküldtem neked priviben :lol: Ide nem teszem ki, fürdőruhás :wink: Ez volt felnőttként a minimum súlyom.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Aha, meglepődtem.De minden új frizit hamar meg lehet szokni.De ez meg tényleg jó neked. :D
Akkor jól leszűrtem a frufrus témát is.Már odébb is fésülted :wink: :D

Én se szeretem, mégis mindig ha megnől akkorára, hogy simán be lehessen coffozni, ne kelljen csatolgatni, mindig vágok magamnak megint.Tök hülye vagyok :roll:
vas
 
 


Ezt simán kirakhattad volna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Bárhova!!! :wink:
baromi jó! :D :D :D Leesett az állam :shock: (még mindig keresem az asztal alatt) :wink:
vas
 
 


Köszi :wink: Nem most volt :oops: Akkor NB1/B-ben játszottam, ezenkívül elmentünk a barátnőmmel stoppal Olaszországba és nem volt pénzünk kajára :lol: :lol: :lol: Tükröt se láttunk három hétig, csak azt vettük észre, hogy elég jó palik jönnek oda a strandon. Aztán rájöttünk, hogy jó sokat fogytunk :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Jut eszembe, ez a Szardínia jó lehet gyerekekkel is ám! Nem óccsó, de fílingben valahol Görögország és Olaszország között van. Gyönyörű tiszta a víz, sokan búvárkodnak is.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Muszáj lépnem, pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Ha nem most volt, attól még lehetsz ilyen bármikor :wink:
Felfogadsz egy személyi edzőt(pl.RR) :lol: :lol: , aztán megint ilyen bombacsajt csinál belőled :wink: :wink:

Szardínia?
Korzika mellett???
Gondoltam rá :wink:

De kocsival 3 kölkeccel minden messze van.
(csak a Balaton nem :wink: )
vas
 
 


hali!!! :D

nekem is csipog a szárítóm :roll:
vas
 
 


Hú, mekkora termés volt ma!

Most csak gyorsan visszaolvastam, reagálok is majd rendesen, de most vacsora satöbbi.

Csak három mondat:

Gabi, a súlyodra nem mondtam semmit, talán azért, mert ájultan hevertem az asztal alatt... :shock: :shock: :shock: 56 kiló!!! Atyám! Ti Besztivel tényleg nagyon biztatóak vagytok!!! :)

Szirom, nagyon-nagyon tetszik a frizurád!!!!!!! :) Nekem nem is volt furcsa, mert olyan jól illik hozzád! És szerintem fiatalít is! Szuper!! :)

Ildi, ha ilyet írsz, hogy 0 mosni-vasalni-elraknivaló, akkor nem jövök többet!! :x :) Szoknyádat RAJTAD szeretném látni!!!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Ildi!

Én is, én is!! :lol: :lol:

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Sziasztok!

Szirom, NAGYON tetszik a frizurád!

Beszti, ti is ÉPÍTKEZTEK? Mi még csa az árajánlatoknál tartunk, de a gépészetre eddig csak horror árakat kaptunk. Simán megdobja az egészet egy millióval, ha nem többel...

Rita, kérlek írd le, hogy hogyan szoktattad le gyermekeidet az éjszakai szopiról. Hátha van vmi bevált módszered ami nekünk is segítene. Szerinted ez még normális, hogy lassan egy éves és még éjjel szopizna?

Ildi, én is kivi vagyok a csini szoknyára rajtad!!
mira80
 
 


Sziasztok!

Sikerült egy kicsit vissza olvasnom, de persze ekkora termést nem lehet.

Gabi!

Veled kezdem, na ettől az 56 kg-os adattól megkímélhettél volna igazán bennünket. De persze szívből gratulálok. Belegondolok, hogy én 54-55 kg-an mentem férjhez és most te 2 gyerek után vagy majdnem annyi, na szép eredmény tényleg.

LACUS pedig egyszerűen gyönyörű, édes, bájos. Nem is találok szavakat. Olyan drága abban kádban. Mennyi örömed lehet benne!

Ildikó!

Na, szoknyás bemutatót nem velünk kezded? Apuci? Volt gyújtása?
Hú, te, igen izgi ez a prágai titkos út. Én nem mernék bele vágni a párom tudta nélkül. Persze nem az utazás miatt, csak úgy egyszerűen. Én olyan kis nyuszi vagyok az ilyen típusú meglepikhez. De majd mindent mesélni ám. Persze csak ami publikus.

Natika, Olivér is édes. Tényleg képesek minden helyzetben elaludni. Emlékszem mikor Andrást tanítgattam 4 kerekűvel biciklizni nem értettem, hogy miért megy álandóan neki a felnak. Mire hátúról észre vettem, hogy elaludt a biciklin.

Szirom!

Nekem is tetszik a az frizurád, jól áll az arcformádhoz, előnyös.
Miksa, hogy van? Nálunk már orrszivás sincs, de azért még hallok közben egy kis hurutot a köhögésekor.
Egy ismerősöm ajánlott most egy másik orrcseppet, pontosabban befúlyót. Nasopax a neve, állítólag sokkal kíméletesebb a Novorinnál meg a többi orrspraynél. Homeopathiás szerek is vannak benne és kíméletesebb az nyálkahártyával. Ez mindenkinek szólt persze, nem csak Sziromnak, csak most ide fért bele.

Rita!

Szépen gömbölyödtök ám hallod-e. És nem a hátsó gömbölyödésre gondolok hanem a Petike házára.
Suli? Elkezdődött már, nekem igen. Főleg amit most csináltak velünk az mondjuk mindennek a teteje. Eltörölték az össze számviteli konzultációt és e-learninges rendszerben fogjuk megkapni a tananyagot (mármint interneten keresztül) és így tanuld meg. na már most a matek már tavaly is ilyen volt meg is lett az eredménye. De hogy a számvitelt hogyan fogom itthon megtanulni tanári segítség nélkül? Az órarendem meg most úgy néz ki mint a totó tábla1-2-x.

Motiot!

Hogy érzitek egymást? Olyan klasszul? Hú, de irigyellek. Hányadik héten is vagy? Tényleg mit szóltak az itthoniak? Ábel azóta emésztgeti a dolgot?
Olvastam vmikor, hogy milyen harcias voltál a felettetek lakóval. Gratula. Azóta kicsit lenyugodott a csapat?
Én azért vagyok kiakadva az alattunk lakó csajra, mert nálunk elvből nincs a lakásban labdázás, focizás, ágyról leugrás, ész nélküli rohangálás. És mégis minden apró zajra már zörög is fel. Azért nem csodálkozom, hogy betelt nálad a pohár.

Beszti!

Láttam ás Simon fotóit. Hát nem éheztetitek, az tutti. Szép nagy Legény ám Ő is. Tejci van rendesen?
Ja, és a te súlyod? Mozdult azért vmennyit. a szülés óta? Ezzel a terhességgel mennyit híztál?

Mira!

Sajnálom ezeket az éjszakai ébredéseket. Most végül is hogy oldod meg az éjszakát? Szopi, vagy csak víz, vagy egy kis babusgatás? Ha jól emlékszem a szopit mintha abba hagytad volna (mármint az éjszakait).

Hú, Csajok ritkán jövök de akkor töményen.

Én egyébként már elég jól vagyok. A torkom még azért kicsit fájdogál, szedek propoliszos bogyót, meg nagyadag C-vitamin, méz. A Férjem kezd elég jól kucogni. Ha egy kicsit szarabbul leszek szerintem nem lesz olyan anesztes aki engem elaltatna. Eléggé parázok miatta. Ha most elmarad, szerintem csak a köv. hónapban csinálják meg.

Szirom!

Ha jól olvastam a Férjed vissza akar táncolni? Ne, hagyd könyörgöm. Ígérj neki vmi. nagyon extrát. Fontos lenne neki is elmenni.
Az a fogorvos Csajszi akivel egy szobában voltam a múltkor a kórházban, elment az Ő Férje is urológushoz és kiderült, hogy prosztata gyulladása van. Így gyulladtak a hímivar sejtjei is és valszeg a Csajnál azért találtak már a bementnél szűkületet, mert a hüvely így védekezik a gyulladt ivar sejtekkel szemben, hogy azok el se jussanak a méhhez. Na mit szólsz (ja, meg a többiek is) én még nem is hallottam ilyet. Lehet, hogy nem is kell semmilyen lombikos program, csak a srácot antibiotikummal kezelni. És nem okozott a gyulladás nála semmilyen tünetet.
Szóval, nincs könyörgés, meg nekem minek, nálam úgyis rendben van minden, nincs nekem semmi bajom. Adja a jó isten, hogy ne is legyen nála semmi, de tessék utána járni.

ja, azt e-mailt meg azért küldtem elsősorban, hpgy küldjétek tovább hanem azért, mert annyira aranyos. Olyan szépeket küldözget az egyik volt osztálytársam. Majd küldök még, tényleg csak a legjobbakat, oké?

Na, most megyek, el teszem magamat holnapra. Ja, még nem írtam, lehet, hogy szombaton is be kell mennem dolgozni.

Na, jó éjt mindenkinek: Márti
mártus
 
 


Hahó!

Köszi lányok, én is elvagyok a frizummal :lol:

A rakott izé ma meglett vacsira (jöttek a szomszédok is), ennyi maradt:

Kép

Úgy volt, hogy wokban oliván megpároltam gombát és hagymát (só+bors), aztán csirkemellet (só+bors+fokhagyma), majd cseréptálba tettem a húst, rá a gombás cucc, rá két pár füstölt virsli karikára vágva, rá a maradék gombás cucc, majd erre egy pohárka tejföl egy tojással és sóval elkeverve, erre pedig füstölt mozzarella reszelve. Így már épp csak össze kell sütni, irtó gyorsan kész lett. A többiek ettek hozzá sült krumplit is, de én nem :wink:

Kéri még valaki a 60 kilós képemet? :wink: Itt ugrálok vele, kirakni meg nem merem, de én is megdöbbentem, mert igen-igen távoli a dolog :lol: Azért küldtem csak Ildinek, mert csak ő volt itt :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom, én kérhetem a képedet?
mira80@freemail.hu
mira80
 
 


Márti! Közben jöttél. Nasopaxot vettünk a múltkori betegségnél, de Miksa nyöszög, hogy csíp. Vettünk felnőttnek valót is, én használtam most, tényleg csíp, de csak egy percig, aztán 2 órára tök jól szelel az ember orra. Szóval jó, de magyarázd meg ezt egy 3 évesnek... A Nasivin orccseppért viszont rajong, magának csöppenti, fogalmam sincs, miért, én utáltam....

Apa: először nem volt lelkes, aztán belement, hogy oksi, de valami magánklinika, vitt anyagból, és nincs megalázó helyzet. Ez nekem is érthető, ennyit igazán megérdemel, én is maszekba járok nőgyogyihoz, nem sztk-ba. De közben volt ugye két pozitív tesztem, csak azután mégse.... Aztán amikor a dokim mondta, hogy szerinte sárgatestelégtelenség, akkor eléggé megbántott életem párja, mert valahogy úgy fogalmazott, hogy "ezek után" nem érti, neki miért kell elmennie. Ettől lett aztán mosolyszünet, mert halálosan megbántódtam, de azóta visszakozott, és megegyeztünk, hogy ha ebben a ciklusban a gyógyszer ellenére sem sikerül, akkor elmegy. A ciklus elején, mert ugye kell 5 nap szünet, azt meg nem időzítjüka közepére... Szóval most az eredményre várunk. Ennél jobb fej ám, mint ami ebből a leírásból kijön... :wink: Nem is akartam ezt leírni, mert nagyon rosszul hangzik, meg a csajoknak is már elsírtam a talin, csak kérdezted...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Küldtem, Mira! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Bocsi, priviben küldtem, jó úgy is?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Jó éjt!
Remélem jobb éjszakánk lesz mint az eddigiek...

Márti, igen próbáltam nem szoptatni Andrist éjjel, de 1 hét után kidőltem... Nem aludt vissza, másfél órákat voltunk ébren. Egyszerűen nem bírtam. Most ismét szopizik, így vissaalszik, bár ez nem mehet a végtelenségig... (Tudom, hogy nem éhes, csak nem tud máshogy visszaaludni, rossz szokás, de a kiutat még nem tudom.)
mira80
 
 


Szirom, TÉNYLEG TUTIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!
Akkor van kitűzött célod?
mira80
 
 


Mira! Ennyi már nem bírok lenni, ez 23 évesen volt, most meg 37 múltam :oops: Minél kevesebb, az a cél :wink:

Éjszaka: tudom, hogy könnyen dumálok, de tényleg megoldódik minden magától. Én se hittem. Tavaly ilyenkor Miksát kb. másfél órát altattam esténként... A helyedben a mostani eszemmel valszeg szoptatnám a srácot, aztán majd leszokik róla. Tudod, azt mondják, senki nem érettségizett még úgy, hogy közben szopizott :lol: A lényeg, hogy ne húzd föl magad (ezt is csak mondani könnyű). Nálunk a pelusba kakilás volt pédaértékű szerintem: amíg látta, hogy zavar, hogy szerintem nem így kéne, addig kéret a pelust. Ahogy nem hoztam szóba kb. két hétig, egyszer csak nem azt mondta, hogy kérek pelenkát, hanem hogy kakilni kell és ment a vécére. Én se hittem a fülemnek :shock: Tudom, hogy más kicsit a szitu, hiszen Andris még sokkal kisebb...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Márti, hú, de sokat írtál :shock:
örülök neki :D

Mira, ugye milyen jól néz ki Szirom???? :wink: :D

Szoknyás képet majd kaptok szombaton, ha harci díszben leszek. :D

Márti, apát nem izgatta fel a látványom, éppen egy baromi nagy emeletes ágy szerelés közben kellettem magam :wink: :lol:
(pedig imádja az ilyen harisnyákat)
De ami késik, nem múlik :wink: :oops:

Én nem tudok éjszakai ügyben tanácsot adni, amit tudtam, már elmondtam.De tuti én se bírnám, hogy sír.Biztos megszopiztatnám.Esetleg vizecske?Cumi? :D

Rita, nem jöttél később :wink:
vas
 
 


Jó reggelt!

Most már csak beköszönök, megyünk ma dokihoz. Majd mondom, mi volt.

Pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


okéka!! :D
majd gyere :D

mi nem hiszem, hogy kimozdulunk ma, esik az eső Kép
vas
 
 


jó reggelt!

nagyon gáz idő van, eső, sötét, nem lehet kimozdulni... :(

andris itt ül az ölemben azért írok kicsivel. [/quote]
mira80
 
 


meg írna nektek ő is... a felesleges betüket ő írja.
szirom, mi volt a dokinál?

mit főztök ma??
mira80
 
 


Sziasztok!

Hú, csajok, komolyan lelkiismeret-furdalásom van már a vasalás (vagyis nem-vasalás) miatt :? Eddig nem csináltam belőle gondot, de most valahogy úgy érzem, nekem is jobban figyelnem kéne erre, és - ha nem is mindent - néhány cuccot csak ki kéne vasalni mosás után :shock:

Szirom,
nagyon jó az új frizurád! Nekem nagyon-nagyon tetszik :):):)
Gyere majd és mesélj!

Ildi,
szuper a szoknya! Az uram rögtön kérdezte, hogy nekem mikor lesz ilyen? :D Tényleg régóta szeretnék valami ilyesmit (esetleg hosszabbat), csak hát ugyan hová vegyem fel? De azért megkérdezhetem, hol vetted?
Az öv ismerős, nekem szerintem ugyanilyen van barnában, csak eltűnt itthon. Érdekes, mi? Nem tudom, hová raktam :(

Mira,
én is szopiztatok mindig, Zsoltikával is ezt tettem. Mondjuk most van cumink, néha az is segít :)

Márti,
örülök, hogy ilyen sokat írtál! De azért nem kell tőlem elájulni :) Igaz, a kilók rendben vannak, de még bőven van hol feszesednem :D

Rita,
merre vagyunk? :D

Mennem kell, sivalkodik a kissebbem :(

pgaboka
 
 


Jó napot!

Megjártuk a tücsökzenét, haza is hoztak kocsival, így ma egész délelőtt (vagyis még másfél órát... :wink: ) Itthon vagyunk. Tényleg randa idő van...

Ildi, én már este nem vagyok üzemképes, asszem lejáróban van a második trimeszter, amikor frissnek kellene lennem, kezdek megint egyfolytában álmos lenni.

Mira, ma csirkecombot sütök, mozzarellával, nekem kelbimbóval, Adélnak rizzsel.
Altatás: hát mi drasztikusak voltunk, nem ez a követendő módszer, de én már tényleg nagyon nem bírtam. Hagytuk őket sírni, persze be-bementünk, hol a férjem hol én. Adéllal azt csináltuk, hogy egyik éjszaka ő laudt a másik szobában, másik éjszaka én, az ügyeletes meg próbált valamit kezdeni a bőgő egyévessel. De ha elhatározzuk, nem szabad szoptatni. Azt is mondják, csak az apukának szabad eleinte bemenni a babához, mert tőle mást vár, mint az anyjától. Lehet. Nekem ez elég rossz emlék, de az is, hogy mennyire ki voltam már merülve. :( Remélem ezt negyedszer nem kell lejátszanunk kapunk egy alvós csecsemőt... :) Jó lenne.

Szirom, nagyon klassz a kis falu, ideális gyereknyaraltató hely! Nagyon jól hangzik!!! De azért abba ne éld bele magad, hogy most is órákig fogsz feküdni a homokban! :D Kicsi rá az esély!
Jó hogy említetted ezt a pelenka-ügyet, kérdezni is akartam már: Adéllal nagy gondban vagyok, kicsit unom már a helyzetet. Bugyit hord már fél éve, pisilni nagyon klasszul tud wc-be, szól satöbbi (éjszaka még pelenkás, de ez nem is zavar), viszont a kaki... :roll: . Két-három naponta kakil csak, de akkor egész nap, olyan lesz a bugyija, akkor kap pelenkát, abba is egy kicsi, azt hiszem túl van rajta, bugyi, megint maszatos... :? Ilyenkor napi 2-3-4 bugyeszt is elhasznál, amit ugye mosogatni... :roll: . Nem akarok megint csak pelenkát adni rá, meg lehet, hogy néha már nem is vagyok túl türelmes vele ezügyben, de elég...hát...gusztustalan...
((Na, kellett nekem mondani... megyek feneket mosni, jajj...))
Mingyá jövök

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Mira!

Nátán 13, Hanna 19 hónapos koráig szopizott éjszaka... Maguktól abbahagyták, nekem könnyebb volt szopiztatni, mintha fent kellett volna velük lenni. Szerencsére szopi után mindig visszaaludtak, így nálunk ez tényleg kényelmes volt, még akkor is, ha sokáig tették.
Építkezés: igen, de most épp áll. A gépészet nálunk sajnos jóval több, mint 1 millió (szuterénes, 150 nm-es házról van szó, és pl. klímára is kértünk árat), ezért kell a teherautónyi pénz :D:D.


Szirom!

Én is kérem a képet! :):)
Duphaston: igen, angy dilemma lehetett, de végülis ha a dokidban megbízol, akkor ő az érdekes. Bár én is a tesztig való szedést hallottam eddig, de én nem vagyok orvos. Mondjuk az én korábbi dokim nem volt meddőségspecialista, mi már meddőségi központba készültünk, végülis ők azzal foglalkoznak nap mint nap, a dokik meg többnyire nem.

Márti!

Tejci: hát nem látszik Simonon?? :D:D Szerencsés alkat vagyok, mert mindenféle különösebb küzdelem nélkül is van elég tejem, és nem is vagyok érzékeny semmire, nem ingadozik a mennyiség. Volt egy kis mellsebem az elején, de hamar elmúlt.
Súly: igen, ment lefelé.

Gabi!

A vasalásból ne csinálj ügyet! :D Én csak ilyen extra igényű vagyok ezzel kapcsolatban, csinál is nekem elég dolgot! :D:D Pedig egy csomó mindent, főleg pl. a háziruhás gyerekcuccokat, amiket amúgyis csak itthon hordanak, sokszor az udvarra összekoszolni, tök felesleges vasalni, de engem zavar, ha picit gyűrött. Pedig a szárítógépből kiszedett dolgok, ha az ember azonnal összehajtogatja, akkor nem olyan vészesen gyűröttek...
Meg tudom amgamról, hogy elmenéskor úgyis kivasalnám a dolgokat, így egyszerűbb vasaltan elrakni, és onnan kivenni, mert akkor már elmenés előtt nem kell még a vsalással is szórakozni. Egyedül a párom ingeit nem vasalom ki előre...

Ja, a tekikről jut eszembe: még decemberben írtam, hogy várandós a garnélám. Akkor szerencsésen megszült :D, meg egy másik is (sajnos egy harmadik petésen elpusztult), sőt azóta mindkettő még egyszer. Így min. 30 különböző korú garnéla tobzódik az akváriumban. :D:D Elférnek, mert ugyan az akvárium kicsi, de ők még kisebbek, kifejletten is csak 2-2,5 cm, a "friss" újszülöttek meg csak 2-3 mm nagyok. Először, mikor az első eleresztette őket (nem petét rak, hanem a hasa alján őrizgeti, és már kikelten ereszti el, akkor teljesen úgy néz ki, mint a felnőtt, csak jóval kisebb), akkor először észre sem vettem, csak teljesen véletlenül azt, hogy van egy icipici garnélaszerű...

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Ildi,
elfelejtettem írni, hogy a callanetics elsajátításához tényleg érdemes beszerezni a dvd-t :) Nagoyn olcsó most már, több helyen láttam, 1000 ft alatt van!

Képzeljétek, én meg kaptam a 7végén egy gyönyörű, fekete fűzőt :D Sosem volt még ilyenem, és azt kell mondjam, hogy nagyon szép :)

Na meg beújítottam, és az eddigi tornadvd-im mellé vettem még egy Sztriptíz aerobic lemezt is :D Egyenlőre még csak belenéztem, nagyon tetszik, jó kis csípőkörzések meg csábos mozdulatok vannak benne, és már most látom, hogy jól megmozgat majd :)

pgaboka
 
 


Itt vagyok, Adél pelenkában... :?
Na szóval, tanácstalan vagyok, a nagyoknál ez később sikerült ugyan (bőven két és félévesek voltak), de akkor egy hét alatt éjjel-nappal, kaki pisi, minden rendben volt.

Gabi, ne viccelj, szerintem ne legyen lelkiismeretfurdalásod! Az a lényeg, hogy te nyugodt legyél, ne görcsölj a vasalnivalón!! Ezek olyan lényegtelen dolgok! :wink:

Márti, jó hogy jöttél, drukkolok, hogy ne legyél betegebb, meglegyen végre ez a beavatkozás.Iskola jövő héten kezdődik, épp most olvastam, hogy hétfőre temperát meg ecsetet kell vinni, valami vizuális izé lesz. Az szép lesz, ha nekem festegetnem kell, ki is raknak talán a képzésről, olyan fakezű vagyok… :shock: Nekünk is jó tömény az órarendünk, négy és fél hét ebben a félévben, és 15 tárgy!!! Hogy ebből mennyit sikerül elvégeznem, nagy rejtély!

Ildi, a tegnapi reggelid jól hangzott, ha te így is tartod a súlyod csak irigykedni tudok… Most néhány napig én is eleresztettem magam, részben a rosszullét miatt, na, most össze kell kapnom magam, ha a jövő heti vérvételen valami emberi számot akarok bemondani…:oops:
Hogy én mikor leszek vékony Rita… :shock: De olyan kedves az uram, mostanában többször mondta, hogy jól nézek ki, pedig nem nagyon szokott ilyesmikkel bombázni. Úgyhogy most jól érzem magam, bár mindig az eszemben van ez a téma. :roll:
Te, azért Olaszország meg Horvátország is jó hely ám! :) És Ausztria valami tóparttal???
Háááát, lehet, hogy tényleg kisfiút szeretnék… :) Vagyis nem is tudom, lánynak is örülnék, de valahogy ráhangolódtam egy fiúbabára… Nem is tudom miért. Talán Bernát miatt is.

Beszti, a háromgyerekes ügyintézés az klassz! Holnap nekem is itthon lesz mindegyik, Majának síszünet van (egy teljes nap), Bernát meg lóg… Elhatároztam, hogy elmegyünk a Természettudományi Múzeumba, de előtte nekem is van dolgom (persze egész máshol), jó sűrű nap lesz! :)
Milyen salátákat szoktál csinálni?? Ez nagyon érdekel ám!
Bugyivasalás!!:shock:

Ildi, emeletes ágy??? Összeköltöznek a fiúk, vagy ti költöztök bele a férjeddel? :wink:
Prágával légy óvatos!! :)

Szirom, nekem is küldj képet!!
Most megyek megint (Adél... meg egy kicsit teszek-veszek), még jövök délután is!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Gabi!! :shock: :D :shock: :D
Fűző, sztriptíz??? Ez igen!

((((((((A fűzőt hétköznap kell hordani ruha alatt?? Jajj de nagyon tudatlan vagyok!!))))))

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Gabi, még szülés előtt rendeltem én is callanetics CDt. Így rákerültem vmilyen körlevélre. A lényeg az, hogy most szombaton a Ditrói Mária tart vhol az Árkád közelében 2órát. Ha érdekel átküldöm az emailt. Illetve bemásoltam ide:
T. Cím!
Tájékoztatom, hogy a hétvégén tartok foglalkozásokat Budapesten, az Örs vezér téren. Cím: 1106 Bp. Fehér u. 1. II/246. Smaragd Gyógytorna Centrum (volt BKV épület az Árkáddal szemben).
Péntek: 17.30-18.30
Szombat: 9.30-11.30
Amennyiben el tud jönni, szeretettel várom.
Üdvözlettel,
Ditrói Mária
A fűzőt hova hordod? Én is tudatlan vagyok ebben a dologban.

Rita, jól hangzik az ebcsi amit főzől/tél.
Én ebben a nyavajás időben nagyon kívánom az édességet, de próbálom megállni. Most is tejeskávét iszom édesítővel...
A tücsökzene mi? Milyen foglalkozás?

Ildi, tényleg akkor nálad most hogy van? Reggel fini zsömle és ebéd, vacsi? Hogy maradsz 61kg?? Érdekelne. :D

Beszti, mikor lesz kész a házatok? Merre fele építkeztek?
mira80
 
 


Vagyok újból :D

Eddig kicsit olvasgattam, az uram hozott egy könyvet tegnap, azt olvasom, meg közben befestettem a hajam.Majd megpusztultam olyan büdös volt :shock:
Lejöttem netezni, erre Natus felébredt, most lehoztam őt is, leraktam a pokrócára a földön, erre alszik tovább. :D

Mira, hogy mit ettem tegnap?
Reggeli az az egy darab zsömi volt.(+ a feltétek :wink: )
Ebédre hoztak tepsis krumplit pipihusival.Na, ezt én feltuningoltam, baraktam sütőbe , de előtte nyakon borítottam egy doboz tejföllel, amibe fokhagymasót tettem, meg reszeltem rá egy halom sajtot.
Na, ez így tök sok lett, Olivérnek nem kellett belőle,nem is tudtam megenni mindet. :roll:
Pedig jó volt.
Na, én innentől szoktam vegetálni, ami tegnap nem jött be.
Ugyanis apuci hozott 2 lekváros fánkot(amit én betermeltem egyedül), ja , előtte Oli palacsintát süttetett(csak 1-et ettem abból)
Aztán este megettem Levente+ Olivér zsömi maradékait.
Szóval nem kellett volna a fánk, meg a zsömi.
Nem is 61 voltam reggel. :shock:
Viszont ma bűnhődök.Eddig ettem tüki tojcit sonkával reggelire, aztán kb 1/4 adag vargabélest.
meg most eszegetek almachipset. :wink:
Este ma nem tudom mi lesz :roll:


Gabi, fűző??
sztriptíz???
:shock: :shock: :shock:
Mond, mire készülsz???? :wink: :wink:

Akkor majd megveszem valahol dvd-n, de csak akkor, ha tényleg JÓ!!!!
És hatásos, és látványos!!! :D :D

Rita, Ausztria tóparttal az benne van az elképzeléseimel.Karintia lenne jó. :D
Emeletes ágyat a nagyszobába vettük.Volt már egy martac, aminek nem volt kerete, csak lábai, az ment alulra, viszont felső matracot még kell bele venni.
Lefényképeztem, majd felrakom mindjárt.
Hogy ki fog aludni benne?
Aki akar :D

Gabi, a szoknyát c&a-ban vettem.
Pedig nem szeretek ott ruhákat venni, szerintem nem is olyan jó minőségűek, meg amikor 80 kilós voltam, onnan öltöztem, és ez nagyon erősen bennem él. :wink: :roll: :lol:
De ez most annyira megtetszett.
:P Öv meg a BuyWay skanidnáv ruhás boltjából való. :D

Vasalás miatt meg ne legyen lelkifurid :wink:

vas
 
 

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?