Jó reggelt Lányok!
Mi ez a nagy pangás itt??? Tán Ti is elvándoroltatok valami zárt fórumba???
Most komolyan, hol vannak az éjjel baglyok?? 2 napja úgy jövök reggel, hogy szinte alig van mit visszaolvasnom...
Nyúlné, Benianyu, And, Barbi, Totka, és még sorolhatnám...
Na, most komolyan??
Egyébként, most komolyan elgondolkodtam, hogy lehet, hogy kéne néznünk valami megbízhatóbb helyet, ahol fórumozhatnánk, mert ez a
afaepfajgajgaáskljfakljg
szar babanet mostmár naponta játsza el, hogy nem lehet belépni...
Nekem ez nem nagyon tetszik, ilyenkor mindig dühös vagyok!
Na!
Mi lassancskán (kb. fél óra múlva) ebédelünk, nagyon fincsa kaját csináltam: tejszínes-spenótós csirkét tésztával... Nyam-nyam, én már megkóstoltam, remélem, Gergőnek is bejön majd.
Ja, egyébként a sóban sült csirke isteni fini lett!!!!! Úgyhogy köszönöm mindenkinek, aki tanácsot adott!!! És ajánlom, hogy próbáljátok ki!!
Igaz, egy kicsit érdekes illata volt a sónak, dehát ez legyen a legnagyobb baj! Szóval, én biztos csinálok majd még!
Egyébként teljesen ki vagyok akadva, mert múlt héten, nem írta meg a doki Robinak a táppénzes papírját, mit tudom én, hogy miért. Lényeg, hogy most a héten vissza kellett mennie, (tegnap) ott ült másfél órát, és vizitdíjat is kellett fizetnie. Nem azért a 300 pénzért, de anyukám azt mondta, hogy szerinte azért nem kell fizetni, ha csupán a táppénzes papírért megy valaki.
Na, mindegy...
Vannak ennél sokkal rosszabb hírek is. Úgy néz ki, hogy elég nagy gáz van cégnél, ahol mindketten dolgozunk a Robival. Két vagy három nagy munkát is elvettek a cégtől, még az is lehet, hogy be kell zárni azt a részleget, ahol pont Robi dolgozik. És lehet, hogy leépítések is lesznek.
Hát az marha érdekes lesz, ha mindkettőnket kiraknak a cégből...
Egyébként meg:
Thomasanne!
Lehet, hogy most csúnyát gondoltok rólam, de én biza nem szenvedtem volna végig a második felvonást a színházban, az tuti!!!
Pláne, ha választani lehet, egy szar színdarab második felvonása, vagy egy jó kis vacsi között!!!
Ayse!
Erről jut eszembe, lehet, hogy nem mindig a kaján kéne, hogy járjon az agyam??? Akkor talán lehet, hogy én is le bírnám venni magamról a gatyát anélkül, hogy kigombolom!!
Gratulálok, nagyon ügyes vagy! És csak így tovább!!
Megkérdezhetem, hogy mivel érted ezt el?? Tornázol, vagy valami speckó diéta?? Vagy egész egyszerűen visszafogod magad???
Benianyu!
Hogy vagy?? Jobban vagy már???
Gergő már nem taknyol, legalábbis annyira nem, viszont köhögni még mindig köhög.
És képzeljétek, ma fél 9-ig aludtunk, egyhuzamban. 5-kor áthoztuk hozzám, aztán durmolt is tovább.
Naggggyon jól esett, az biztos...