Sziasztok!
Gyorsan visszaolvastam, amíg Dius alszik.
Franciska
Dia július 29-én lesz 8 éves,már igazi nő
A kórházfizetés benne volt már a januári kismamában is,sima szülésért választott orvosnál 25-30 e Ft,császárért 50-60 e Ft + a doki.De múlt szombatondéli hiradó bemondta max 100000.-ft ig terhelhetik a költséget.
Én is gondoltam rá,hogy persze megbeszéljük dokival ,hogy azon a napon szülünk amikor ügyeletes,de akkor mi van ha előbb indul meg a szülés.Vagy éppen a dokim nem oszt.vezető főorvos?Akkor nem ő ossza be ki csinálja a csaszit ,hanem az oszt.vezető ugye?
Nekem ezt a választ írta az internetre a doki.Tehát elgondolkodtató
Jah 2007 jan közlöny is ír erről a fizetős dologról ,megtaláltam.
Jó eredményeknek örülök,aki már tudja.A mai AFP -s anyukáknak meg megy a drukk,de minden okés lesz mindenkinél.
Kaja dolog igaz,én már csak tudom.
De ha nincs nagy gond,akkor én dokim kifejezetten tiltja a csak gyümi vacsorát.Ha nincs cukor vagy hirtelen hízás gond TILOS!
Én napi 160-180 gr szénhidrátdiétát tartok és abba is bizony van este kaja.5× -i étkezésre elosztva körülbelül.Nekem nagyon bevált,és nemm is mindig tartom a napi 5×étkezést van amikor kevesebb.De persze igaz,hogy nem kell kettő helyett enni.
Én már csak tudom,első terhességnél 30 kilót híztam.68-70 kezdtem
Biza maternától első 3 hónapban +15 kila lett
Pedig vendéglátóztam nem isülőmunka volt,és nem zabáltam csak rendszertelenül ettem.
Puszi Jucu