Új privát üzeneted érkezett!

Na ezt nézzétek:
Kép
Igaz fél óra után felébredt, de ez volt az első alkalom, h. elaludt a hátán. :D :D :D
Remélem idővel bele fog jönni!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Sziasztok!

Backa!
Hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Bee!
Cicifeszkón ne aggódj, nekem egyik nap fájt, másik nap nem, aztán megint fájt, megint nem, úgyhogy a végén már nem is foglalkoztam vele.
Egyik rokonom meg úgy volt terhes mindkét gyerekével, hogy azt se tudta, mi az, hogy cicifájás, és simán kihordta mindkettőt!!
Úgyhogy nyugi.

Okr!
A torta nekem is tetszett, közelgő szülinapomra :cry: majd ilyet kérek!!!
ezoterike
 
 


Lafi, jó reggelt ! :P

Ha holnap is fennmarad a hőd, akkor én is beágyazódásinak gondolnám az esést :wink:
Nekem izomlázam lett :shock: és a jobb oldali petefészkem úgy fáj, mintha peteérnék, pedig még tutira nem ..
A másfél - 2 óra sok idő, szerintem ez a bibi !!!

ahhh, de álmos vagyok

mniki
 
 

 
 

Rambóka, ez az ifjú....gyönyörűűűűűű!!!!!és cumizik, imádom azokat a babákat, akik cumiznak!!!
(én is cumiztam, ollllyan jó volt, elég sokáig. Anyu mindig azt kérdezte, hogy miért csak a jobb kezemen szopikázok, és én mindig azt mondtam neki, hogy a jobb oldali jobb, mert kakajó jön belőle, a bal oldali fúj, mert az tej.....)

Niki, nekem a hátamban van izomláz, nem is ott, inkább váll alatt valahol és a hasam úgy fáj,mintha mensi lenne, nem görcs, csak azok az előjelek menmsi előtt....szóval, asszem itt lesz az idő megint....sajna én a természetes útban már nem hiszek :cry: .....de azért jó lenne!!!!

amúgy attól tartok én is, hogy az a másfél-két óra is beleszólhatott a dolgokba.Lehet, hogy probléma fent áll ettől függetlenül is, de talán nem annyira súlyosan, mint ahogy most áll a dolog. :D
Vendég
 


Rambóka, olyan édesen alszik Gergő! :lol:
Liberoval mi pont fordítva vagyunk! Alsó határon jó csak. Ha többször kifolyik egymás után akkor váltunk egy számmal nagyobbra. dm-est nem próbáltuk de a Pampers nekünk nagyon nem jött be (nem gumis a dereka és folyik orrán-száján a pisi...)

Szia Lafi! :) Élvezd ki a táppénz utsó napját! És ne vedd fel a főnököd telefonjait! :wink:
mi is 3/4 9-ig aludtunk ma, eddig tán még soha. Én is jól elfáradtam! Remélem hogy a tornától legalább szerdánként jó nagyokat fogok majd aludni!
A hőesésről nekem is a beágyazódás jutott eszembe! :wink:

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Szia Anyoooka!
Nem követem el mégegyszer azt a hibát, amit tegnap.... :twisted: akkor naggggyon hülye voltam!de hát honnan tudhattam volna, hogy nem ezért hív, hogy megérdeklődje, hogyan vagyok, hanem munka miatt. El is felejtette, hogy szerdán "rosszul"voltam...na mindegy.mindenki hibákból tanul. jaj,nagggyon naiv vagyok néha... :cry:

és én most is azt mondom, hogy Dorka dettó Te!!!!
Vendég
 


Sziasztok, sajnos megint csak kutyafutty.

Backa, nagyon gratulálok! Nem figyeltem, hány nappal teszteltél ET után és mész-e HCG-t méretni?? Hányan lehetnek, azért kérdem... :wink:

Bee, Gyurikánkat szard már le. Gondolom volt már pár terhessége és cicifájása is, onnan vonta le ezeket a mélyenszántó következtetéseket.
Vendég
 


Lafi :)
Holnap viszek képet életem párjáról és Dorkáról is, bizonyítandó hogy Dorka tiszta apukája :wink: (én fizimiskámat meg látod életnagyságban :) )

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Anyoooka,oké. De akkor is a leányzóban sok van belőled, mert amikor megláttalak tegnap Niki mellett, azt gondoltam, hogy Te vagy, mert Dorka arca ugrott be Rólad!!!!
Vendég
 


Azért furi hogy ezt mondod mert 2 évig azt hallottam mindenkitől hogy ennek a gyereknek csak az apja a biztos... :lol: És most olyan jól esik hogy mégis hasonlít rám is egy kicsit! :D El is fogom újságolni Apának! :lol: :lol: :twisted:

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Anyoo, szerintem is hasonlít rád a leányzó :wink: Büszkélkedj csak nyugodtan ! :lol:

Rambóka, nahát, egy ilyen békésen alvó kisemberről nem is feltételeznék semmi "olyat", amit eddig írtál :mrgreen: :wink:
Kitartás nektek is és a szomszédoknak is !!

Képzeljétek, sikerült jegyet szereznem a Dr.Bőregérrel, március 18-ra :lol: :lol: :lol: Olyan boldog vagyok !!!!!!!!!

mniki
 
 


Sziasztok,

BACKA!!! GRATULÁLOK !!!!! Komolyan, annnyira örülök !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rambóka, pontosan ezt csináltam én is Eszterrel, kb. 5-6 hónapos korában. Eljutottam a végkimerülés határára, és megbeszéltük párommal, hogy "kifárasztjuk". Az első éjjel 30 ( !!!! ) percig bőgött, ordított. A szívem majdnem megszakadt érte. Persze folyamatosan megnéztem, hogy nehogy baj legyen, de persze semmi nem volt, azon kívűl hogy csatakosra izzadta magát. 30 perc után ájultan elaludt, és reggelig csönd volt. Másnap éjjel már csak 10 percig nyomta, harmadik éjjel 2 perc bőgés volt, és utána végigaludta minden éjjel az éjszakát, kivétel nélkül. Nagyonm szadista dolog (nak tűnik), de bevált. Remélem, nálatok is beválik majd, mert van egy pont,amikor a fáradtság már tényleg elviselhetetlen.
Egy szerencsénk volt: kertes házban laktunk, nem zavart senkit a bőgése. Lakótelepen nem tudom, hogyan lehet ezt megoldani... :roll: :roll:
zsizsik
 
 


Sziasztok!

Mondok egy számot, amiről fogalmam sincs mit is takar. Felvilágosítanátok??

20,73 ng/ml. - progim


Köszönöm előre is!

Bee
beebeey
 
 


Bee, az jó. (szerintem)
nekem 40 volt (juj, de lehet másik mértékegység...)
de 15 felett ez már jó.
(remélem nem mondok hülyeséget...)
dimet
 
 


na, végre megtaláltam....
terhesség esetén az elso harmadban 35-180 nmol/l / 10.8-55.8 ng/ml

ez alapján gondolkoztam el anno én is, hogy babás vagyok :D
úgyhogy, nyugi..... :)
dimet
 
 


jaaa, rambóka. gergő így igazán édes ujjcumizva. el sem tudom róla képzelni a bömbölést :lol:
dimet
 
 


Rambóka: hajrá :)))) Kitartás!!!!!!!!!!!

(felolvastam a férjemnek a sztorit... aztán felírtam a módszer nevét:))))) valami azt súgja, hogy jól jön majd még az infó :)))))
Vendég
 


Na... és egy kis élménybeszámoló...

Fel vagyok dobva :) Igaz, elment a fél napom a kórházban, a másik fele meg a kómázás miatt mert korán kellett kelni :)

na... a kistarcsai diabetológus halál jó fej volt, ég és föld mint a Sote...

Végre volt valaki aki megdicsért a diétám miatt :) Aszonta, hogy a diétám is példaértékű és az eredményeim is mind ezt mutatják, tökéletesek :) A kiugrások meg előfordulnak, amiatt nem kell izgulni - ráadásul ujjbegyből is mérem ami még megbízhatatlanabb... Mondta, hogy látszik, hogy pontosan tudom mi hogy függ össze, mi miért van... úgyhogy ő nem is mondana nekem semmit:)))))))

Ja... és ők tényleg a 90 perces értéket nézik... ami nálam ma pl. reggeli után 4,8 lett ami ugyancsak tökéletes... Mondtam is neki, hogy szerintem ez jobb mint a Sotés 60 perces, mert ha egyszer a 70. percben már lefelé esik a cukor és erre még kívülről inzulint is rányomnak akkor úgy ahogy van borul a cukorháztartásom... és teljesen egyetértett velem :) Mondta, hogy igen, pont ezért nézik a 90 percet... mert ha magától is szépen leesik max. 6.8-ra akkor minden OK :)

Aszonta, hogy emelhetek esetleg 5 CH-t a tízórain, tutira 5CH-t az ebéden, 5 CH-t az uzsonnán, a vacsorát tartsam nagyon pontosan és akkor valszeg mehet még egy kis pótvacsora is - ha tényleg lassan hízna a baba ... csak vigyázzak, nehogy elszálljon a cukrom és jó lenne ha hetente be tudnék menni vérvételre, hogy összenézhessük a cukormérőm a laboreredményekkel (nehogy véletlenül a babérjaimon üljek mialatt elszáll a cukrom...). (ja.. merthát OK, hogy már a 35. héten vagyok, a szülészek meg már akkor is elégedettek, ha még 2 hétig bírja a baba bent a pocakban, de a cél az a 40. hét és ehhez azért az kell, hogy OK legyen a cukrom... meg a jó cukor mellett a legkisebb a valószínűsége, hogy a baba megszületés után hipózni fog... de tisztáztuk, hogy ezt is tudom, azért is tartom a diétát:)))))

Rendes volt, mert megkérdezte, hogy én akkor most ott akarok-e maradni és amikor mondtam, hogy ha nem kell akkor inkább nem (elég gáz lenne hetente egyszer fél napon át ott csücsülni a sok fura ember között - már bocsi, de olyan társaság volt ott, hogy csak lestünk... a férjem sem tudna állandóan odafuvarozni én meg most az influenzaszezonban nem kockáztatom meg a hetenkénti oda-vissza majdnem 2 órás tömegközlekedést), akkor csak annyit kért, hogy ha tudok azért menjek már el akárhová (akár az SZTK-ba is...) hetente egyszer a vénás vérvétel + mérőcsekkolás miatt ...

Szóval ilyen egy normális doki aki felnőttként kezeli az embert :))))

Ez most nagyon feldobott :) Biztos voltam benne, hogy harcolnom kell majd, ehhez képest meg még meg is dícsérték a diétám :))))) (ja... és adott egy papírt, hogy mostantól a szülésig vegyenek fel táppénzre... így nem kell majd folyton a papírért kuncsorognom:))))))

(fú... és ennek örömére ma nagyot bűnöztem... tízóraira (izé... 12-kor) megittam majdnem 2 deci capuccinot (tejszínhabbal!!!!! - ez volt a dőzsölés része, mert a tejszínhabban valszeg cukor is volt...) + egy káposztás hasét... ez így nem tudom hány CH de sokkal több, mint 25... de annyival jobban éreztem magam utána :))))) Így a diétát is könnyebb tartanom:))))))
Vendég
 


Sziasztok!

Ki is kérdezte? Bocsi, de nem emlékszem, igen, ugyanaz a k.ir vaygko, aki a nlc-n pofázik bele a pcos topicba.

Csakegy: ez a normális dokik napja! Hajrá!
Ma voltam a megyei diab-központban és megggcsinálták még1szer a terhelésest. Igaz csak 2 pontosat: éhgyomrit és 120 percest. 81 és 100 mg/dl lett az eredményem, de ha átszámolom ezeket mmol/L-be (osztani kell 17,94-el) akkor 4,51 az égyomri, illetve 5,57 a 120 perces.
A dokinő azt mondta, h rendben, diétázzak csak tovább és szülés után 6 hónappal csináljunk majd még egy terhelésest.
Persze ezt szégyellem Nektek itt elmondani, mert Csakegy mellett az én "diétám" dúskálás, luxus, vagy minek is nevezzem.

Már azon gondolkodom, h valamelyik mérés nem volt jó, de inkább ennek hinnék, ez mégiscsak megyei diab-központ a másik meg egy egyszerű házi kütyü volt.

Jóéjt mindenkinek! És Csakegy szívem: gratulálok!
Kir
32+3
k.ir
 
 


k.ir: 5,57-es terhelés utáni? 75g szőlőcukor mellett? Ez tökéletes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szerintem neked kutya bajod!!!! Szerintem bőven elég ha elhagyod a cukrot + fehér lisztet (elővigyázatosságból - ha helyette mondjuk mézet használsz és TK lisztet akkor máris sokat tettél a babádért!) + azért odafigyelsz a GI-re (végülis a PCO mellett is oda kell:), a többivel meg ne törődj....

Tök jó, hogy végre normálisan is megnéztek és minden OK:)))))))))))))))))))
Vendég
 


Sziasztok!

Na kipurcant végre! Ma is volt műsor, egy kicsit hosszabb, de csak kicsit, mert a 9 perces menet után, amikor felvettem, beszéltem a fejével, mondtam neki, h. most már 11 perc jön és az se neki, se nekünk nem lesz jó, cuppanjon rá inkább az ujjacskájára és csukja be jó szorosan a kis szemét, szerintem most már tutira menni fog az alvás! Apa meg anya vigyáz rá nagyon, h. semmi ne zavarja meg! :lol:
Leraktam és úgy történt minden, ahogy megbeszéltük! :D
(Párom reakciója: " Hogy sikerült lerakni?. Mondom: "Megbeszéltem vele a dolgot." Párom: Nem lehetett volna már a 3 perces után?" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Viszont ma délután nagyon rendes volt. Egy szavam sem lehet!

A kádban meg kész vizicsíbor, ma már merült is egy kicsit, mert annyira hirtelen "ugrott" a gumijáték után, h. az arca beleért a vízbe, de nagyon szép buborékokat fújt és le sem esett neki, h. víz alá került a feje! :D
Ez a biztonsági verzió a pancsoláshoz: IKEA etetőszék+macis fürdőszivacs
Kép
És ez a fickándozós verzió: Tecsós tapadókorongos, felfújható nyakpárna+apa keze kiegyensúlyozásként, különben fejest ugrana a vízbe! :D
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Csakegy!

De jó! Végre egy normális doki! :D :D :D
Te meg lassan ledoktorálhatsz diabos dietetikából! :D
Milyen az a TK liszt? :?:

Ja a múltkor akartam írni, h. ne idegeskedj azon, h. kicsi a babád! Te sem vagy nagy, ahogy én sem! Nálam az elején megmondta a doki, h. kb. 3,6 kilós lesz a gyerek, és vigyázzak a kajával ,mert nem lenne jó, ha ennél nagyobbra nőne! De mondom, én úgy tudom, h. 3,6 az még nem olyan nagy baba! Válasz: Magához képest nagy!
Szóval lehet, h. a te dokid nem veszi figyelembe a te méreteidet és a gépbe programozott standardhoz viszonyít! Kérdezz rá legközelebb, h. mekkorára saccolja a babád születési súlyát (bár ez is becsapós lehet néha!), és ne idegeskedj feleslegesen!
Nem beszélve arról, h. tuti könnyebb lehet egy 3,2-as babát megszülni, mint egy 4,2-ast! (Vagy nem? :oops: )

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Rambóka örülök hogy jobban vagytok! Mindhárman! :lol:

Úgy tűnik ezen a módszeren mindenki átesik egyszer, mi is csináltuk Domival, de nem tudtuk, hogy így hívják! :lol:
Mit szólt Gergő a gyümiléhez?

Kép

Kép
rejo
 
 


Zsizsik!

Ezt már más is mondta, h. 3-4 nap alatt le lehetne rendezni az éjszakai szopikat, de ez panelban nem tudom, h. hogyan lenne megoldható! Lehet, h. veszek pár csomag füldugót és felvértezem vele a szomszédokat? :wink:
De igazából nem is az éjszakai szopival van gond, hiszen hajnal 2-kor és 6-kor kell kelni hozzá normálisan, az meg nem túl megterhelő.
Feltéve, ha utána nem cirkuszol órákig és nem kell kézben cipelni! :twisted: Mi csak emiatt borultunk ki!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Rejo!

Legnagyobb meglepetésemre nyeli, mint kacsa a nokedlit! Nyúl a kanál után! :shock:
Persze eddig még csak max. 6-7 kanálnyit mertem neki adni, de ennek is áldásos hatása van! :wink: Ma is két tele pelust termelt (11-kor és 14-kor)! :lol:
Viszont az teljesen kiakasztott, h. a nagy babakajagyártók mindegyike cukrozza a barackleveket! :evil: Egyedül talán az almalébe nem tesznek cukrot! De az most nem kéne, h. megfogja a gyereket!
Körbenéztem bioboltban és ott találtam hozzáadott cukrot nem tartalmazó alma-barack levet. Igaz nincs ráírva, h. babaital, de remélem az, h. biotermesztésből származik, meg az, h. semmi színező , tartósító és egyéb vackot nem tartalmaz, elegendő ahhoz, h. megfeleljen egy babának!
Mindenesetre a baba szerint neki megfelel! :lol:
Ma láttam a bioboltban ugyanilyen sárgarépalevet. Lehet, h. jövő héten majd az jön! De állítólag létezik sütőtöklé is! :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Na megyek, mert megéhezett! :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Sziasztok!

Először is az idegösszeroppanás határán lévő kismamiknak: nem tudom mi van a levegőben, de napok óta nem tudunk rendesen aludni. :shock: Nem csak én panaszkodom erre, így felteszem, gyerkőcök sem sztrájkolnak.
Kitartást!

Rambóka, Gergő harapnivalóan édes. :) A fürcsis képek bombasztikusak!

Lafi, vettél már tesztet? Pár napon belül szükséged lehet rá! ;)

Csakegy, szuper! Most már tényleg megnyugodhatsz! :)

BABANCS! Hajrá holnap!

Alice, szerintem mi is örülnénk egy talinak veled… mondjuk nálatok ;)

A véleményetekre lennék kíváncsi:
Nov 11- én kezdtem a meforalt 1/4-del.
December elején napi 1,5X 500mg-t szedtem, felét az előírt maximumnak. December 22-étől szedem a 3X500 mg-t.
A 3 hónapos kontrollt mikortól számoljam?
A kérdés több okból is fontos:
- ha a december elejétől (féladagtól) számolom a 3 hónapot, akkor március elejei vérvétel rendben van, ha december 22-től, akkor csak 2 hónap telik el.
- a kórház, ahova járok, a megszűnők listáján van (áprilisi bezárást hallottam)
- ha jól számolok, kb március 3-ra esedékes a következő 3. cn
Viszont ha a következő hónap megint ilyen hosszú lesz, mint ez, akkor csak április közepén tudom levetetni az akkori 3. cn-i vért
- emiatt Norka, a táblázatot nem tudom kitölteni, vagy csak hormon kontroll eredményei nélkül. A másik lehetőség, hogy késve küldöm, vagy később kiigazítom.
És az a veszély is fennáll, hogy áprilisban új kórházat kell keresnem, új orvost, akivel lehet, hogy harcolnom kell a beutalóért. (Hosszútávra nem szeretnék új orvost választani, mert bízom abban, hogy a mostani rövid időn belül talál a közelben új kórházat)

Ti mit tennétek a helyemben? Elmennétek ezután a ciklus után, vagy várnátok a következőig :?:


Jó éjt! (tényleg JÓ éjszakát!!!)

Kép
mamint
 
 


Rambóka: a doki most ott tart, hogy szerinte 3 kiló alatt lesz a baba... (egyébként figyelembe vette, hogy én mekkora vagyok így nálam egy 2,8-3,2 kiló közti babát tartana ideálisnak... én egyetértek vele... majd ráér kint megnőni :))))))

Most valahol 2 kiló körül lehetett saccra (5 hete a 30. héten 1400g-ra lőtték be... a 29. héten meg 1200 körül volt...)... most meg a méretek alapján 32 hetesnek mondta a gép...

A diabetológus nem igazán aggódott a méretek miatt, szerinte ez inkább genetika mint a diéta... szerintem is... (a dokim is inkább amiatt aggódott, hogy lassult a baba növekedési üteme... ahelyett, hogy az eddigi tempóban növekedett volna)

Ja... http://www.biojuice.hu ... lehet, hogy ez jó megoldás lenne nektek...
Vendég
 


ja... TK liszt = teljes kiörlésű :) :) :) (mi otthon őröljük egy mini gabonamalommal... hihetetlen mennyivel másabb mint a "gyári" liszt)
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek!

Na, ismét dolgozom, alig vártam már ezt a pillanatot. :cry:

Mamint, én a helyedben elmennék most, mármint a mostani ciklus után, mert nem tudni, a következő mennyi idegi fog tartani.... :cry:
És ráadásul ki is kell használni, hogy a dokid még a régi helyén van, talán később meg amjd rendeződnek a dolgok a kórházad terén. Nem mellesleg az én kórházamra is lakatot tesznek, benne van az 5-ben!!!! :evil: szemétség........

Hát asszem nem kell teszt, mivel fáj a baloldalam, mondjuk pont az, amelyik átjárható!És a hőm most leugrott 36,4-re, tiszta hullámos a hőm!!!!Amúgy most mértem először normálisan, mert a múltkori esés rossz alvás után volt.De nem hiszem, hogy kéne teszt.Nem vagyok tipikusan szerencsés alkat, meg hát a párom eredménye sem túl jó. :cry:
Csak ha megjön, az érdekes lesz, mert most vagyok 18.cn-en, szóval eddig az volt a baj, hogy 75 naposak, most meg már korán jön meg????Érdekes.Tényleg fáj a pocakom....

Babancs, szurkolok a szakvizsgádhoz!Priviben írnál élménybeszámolót, milyen volt, miket kérdzte. stb., mert hát időben fel kell készülnöm és minden infót be akarok gyűjteni, amit lehet.Lassan nekem is itt az ideje a szakvizsgához....
Vendég
 


Sziasztok!

Bee, örülök hogy jó a progid! Megnyugodtál kicsit?

Rambóka, Édes a kis vizinyuszi Gergő! Sokkal bátrabbnak tűnik a vízben mint az én nagy 2 évesem! (mondjuk én sem annyira vagyok jóban a vízzel... :roll: )

Mamint, ugyanezen agyalok én is: mikor menjek vérvételre?! Január 9-én kezdtem, febr. 14-én értem el a teljes adagot. április vagy május?! Ha május akkor Norkának nem fogom tudni kitölteni a kérdőívet...
De a Te helyedben elmennék márciusban, tekintettel a kórház bezárására, a hosszú ciklusokra... És már majdnem 2 és fél hónap telik el a teljes adagtól! Szerintem ne várj áprilisig!

Lafi, Niki, nem tudok ma tornázni menni! :( Tegnap este szóltak Apának hogy ma sürgős munkája van Horvátországban :evil: és csak holnap jön haza... Csibét nincs kire hagynom délután. Csak jövő héten megyek. :roll: :(

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Anyoooka,sajnálom, hogy nem jössz!!!Akkor hétfőn gyere és hozz képet apáról!
Vendég
 


Nem engedett be a babanet :evil:

Képzeljétek, két héten belül kétszer mit álmodtam. 2 hete teszteltem egy zebrát álmomban, ma reggelre meg hatalmas pocim volt, mindenórás voltam, a baba mocorgott ezerrel. Annyira jó álom volt, olyan rossz volt felébredni belőle. :(

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Lafi, csak szerdánként tudok menni, ez a hétfő kivételes alkalom volt mert Apa szabin volt. Szerdánként jár korábban dolgozni hogy el tudjon jönni. Majd akkor viszek róla képet. :wink:

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Lafi, csak szerdánként tudok menni, ez a hétfő kivételes alkalom volt mert Apa szabin volt. Szerdánként jár korábban dolgozni hogy el tudjon jönni. Majd akkor viszek róla képet. :wink:

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Sziasztok!! :lol:

9 óta próbálok belépni a babanetre.... :twisted: :roll:

Visszaolvasta - tegnapelőttre is.

Norka letettem a nagyesküt, hogy Gyurit messziről elkerülöm. Találkoztam a fényképével is! :lol:

Rambóka imádom Gergő képeit! :lol: Lehet hogy úszóbajnok lesz!

Ella mizu veletek? Párod tök rendes! Nem idegelt az összetört kocsi látványával.
(Tegnap kísértettem én is a sorsot. :roll: A 47-esen majdnem belém szálltak. Utálom az erőszakos előzéseket....)

Kikka! Hm..... ez a progi értéked, ez nem semmi. Halál irigy vagyok rád!

Lányok! Tudom, unjátok, meg stb....... de kitart ez a progi szint a 12. hétig?? Amúgy tökre lenyugodtam - csak az édes jó anyukám mérgelt fel - s nagyon jót aludtam az éjjel.
S döntöttem: még ma kérek időpontot egy nődokihoz.

Dimet (s még akik oly sokan támogattak, s nyugtatgattak :lol:) Köszönöm!!!
Dimet én diabetikus málnás szülinapi tortát kaptam a családtól. Csak éppen egy falatot sem ettem belőle, pedig állítólag finom. Lehet hogy a metformintól van: húst zöldséggel eszem. Vagy zöldséget hússal. Egy almát már úgy tömködöm le a torkomon.

Anyoooka hogy megnyugodtam e?? Otthon a párom ezt mondta: na mire kihordod ezt tündérkét, addigra idegbeteg leszel. :lol:

Babancs egy nagy-nagy-nagy..... a vizsgára! :lol: Sztem amint levizsgáztál megnyugszol, vérnyomásod is rendeződni fog.

Lafi! Nyugi!!! JÓ lesz a hő!!! :lol: :wink:

Mamint én a helyedbe minél hamarabb mennék. Egy évvel ezelőtt én is két hónap múlva mentem (kb. még az adagok is stimmeltek), s látszott a javulás a hormonprofilomon.
Ezek a kórház bezárások.... :twisted:

Okriszti azért én még egy kicsit szorulok. A hődnek!

Backa kismami!!! Mizu??????? Megint olvasó üzemmódba nyomod? Kiderült már hányan vannak?? :lol:

Kir ezek tök jó eredmények!!!! S hogy érzed magad??

Csakegy! Egy ucsó pocifhotót dobsz fel??? Látod micsoda öröm érnek a végén?? Capuccino habbal! :wink: Nevetek van már? Vagy babonából nem árulod el?

Rejoka eddig én úgy láttam itt a fórumon, hogyha valaki kismami lett, azt rögtön átalakult, átlényegült, a nyugalom szobra lett. Ezzel szembe én ámokfutók. :roll:
Valóban megfogadtam hogy nem járok máshova "szak"irodalmat olvasni.

Kandi 26-án én megyek kontrollra (endrokrin)! Megy a drukk neked!

Legyen további szép napotok!

Bee

ui: Tükörvíz este válaszolok neked!!!!!! - dehogy felejtettelek el! :lol:
beebeey
 
 


Bocsi, kicsi lányom alkotott azért mondok mindent kétszer... :D

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Rambóka, azt az édes pici feneket én is taperolnám :lol: Gratulálok a gyors altatáshoz és csak így tovább !

Csakegy :P örülök a jó eredményeidnek és látod, ha már a doki is megdícsér, tuti jól csinálod :wink:

Lafi, a hődre nem tudok mit mondani :( remélem ez az ugrabugra hamarosan megszűnik. Úgy szeretném azt írni, hogy ez most pé-s pocifájás.. végülis minden lehet :wink:
Mi az, hogy nem vagy tipikusan szerencsés alkat ? :evil: Meglátod, az leszel :wink:

Mamint, én is azon a véleményen vagyok, hogy csináltasd meg a vizsgálatokat, amíg csak teheted.
Borzasztó ez a sok kórház bezárás, átalakítás..

Anyoo, sajnálom, hogy nem jössz, de jövő héten várni fogunk !

Képzeljétek, tegnap voltam szemésznél (romlott a szemem), no és a háziorvost is be kellett iktatni, a ganglion műtét miatt.
Hát nem volt semmi.. Elvileg időpontra mentem, de 20 perc várakozás után, amint kidugta a fejét a nővér megkérdeztem, hogy most mi van.. mondta, hogy menjek be a következő beteg után.
Ez volt kb 1/4 8-kor (8-ig van rendelés) és kb. 9 emberke várt még arra, hogy bemenjen úgy, hogy sokan közülük 4 óra óta ültek ott..
A háziorvosom miután kidühöngte magát az új rendszer miatt, felírt 3 havi metformint (juhhéééé) és megcsinálták a laborbeutalót, EKG-t. Nézi az EKG-t és megszólal, hogy ezzel el kéne mennem kardiológushoz. :shock: Mondom miiiii ??? Az a helyzet, hogy van valami kispitvari negatív mozgásom, ami nem tetszik neki. Hmm, jó, majd egyszer megnézetem :wink:
Egyébként az sem működik már, hogy a 40 fokos lázas beteg betelefonál, hogy beteg és vegye fel táppénzre. Oda kell menni, le kell perkálni a 300 ft-ot, úgy tudja csak elindítani a táppénzt.
Ez mondjuk lombiknál elég érdekes működik, mert az ember fia nem vágyakozik punkció után a sok beteg ember közé :twisted:
Ja, és azt is mondta, hogy tök igazságtalan a rendszer, mert egy vírusinfekció miatt akár 3x is mennie kell a betegnek, főleg, ha még vérvételt is kér, egy betegség miatt fizet 2-3 alkalommal..
Az már dupla szemétség, hogy külön számítják a szakrendelés és a háziorvosi alkalmakat :x

elnézést a litániáért :oops:

A Babanet meg csináljon valamit, mert az sem állapot, hogy naponta több órára nem elérhető a rendszer ..

mniki
 
 


Bocsi a helyesírási hibákért, de Mohácson érzem magam: busójárás van az irodámba.....

Anyooka én meg azt álmodtam, hogy a terhesség nem 40 hétből áll, hanem csak 6 hétből. :lol: :lol: :lol:
beebeey
 
 


sziasztok,

csakegy, nálam pont az volt a baj, hogy túl nagy volt a feje, es alig fert ki, aztan jol elfaradt a szulesbe, oxigent is kellett neki adni, aztan meg tudogyulladast kapott. ????
szoval nem baj, szerintem, ha egy kicsit kisebb. 2,8 tökeletes suly. akkor valoszinuleg tobbet fog enni, nem 3-4 orankent, de legalabb több tejed lesz :)

tegnap éjjel: kiprobaltuka tesco pelenkat, nem azott at!!!!!!!!!!!!!!
igy a program a kovetkezo volt: este 8-kor alvas, fel 9-kor felebredt, fel 12-ig boges, kozben 2 etetes, bufiztetes, peluscsere, hasmasszazs, aztan nem is tudom mar mitol aludt el, de mar en is bogtem. ejjel 3-kor felebredt, szopi, es visszaaludt, mivel nem volt peluscsere, aztan regel 6-ig aludtunk. utana szopi, es folytattuk fél 9-ig.
hihetetlen!

most éberen van, zenet hallgat, es halal nyugodtan tur mindent. meg akkor se volt egy nyikk se, amikor csap alá tartva mostam ki a kakiból.
kérdésem: miért van, ahogy egy gyerek minden este 6 éjjel 2-3-4- órát ordít? próbáltuk hagyni is, hátha ugy jobban megnyigszik, nem hagyta abba fél óra alatt sem.
egyszeruen el sem tudom kepzeln, mi baja lehet.
anyukák, segítség!!!!!!!!!!!!
csillagfény
 
 


Bocsi a helyesírási hibákért, de Mohácson érzem magam: busójárás van az irodámba..... Szval : "visszaolvastaM"!

Anyooka én meg azt álmodtam, hogy a terhesség nem 40 hétből áll, hanem csak 6 hétből. :lol: :lol: :lol:
beebeey
 
 


Én is álmodtam ilyet!Olyan jó érzés!És nehéz elhinni a valóságot, amikor felébredek!!! :twisted:
Vendég
 


na, képzeljétek a háziorvos lazán kiírt. és nem is kért pénzt. szerintem elfelejtette:) (egyébként ő az üzemorvosom is...)
voltam én is EKGn náluk, nekem minden oks. Niki, azért ne hanyagold el a dolgot!!! csináltass majd még egyet, hátha nincs is baj.
a metfrominra húzta a száját, de nem volt nehéz meggyőznöm a dokit:)
de jó, pár nap pihi. juhéj.
dimet
 
 


Niki, miért is ismerős ez a helyzet, amit leírtál?Hááát ez az egészségügy.Várjál beteg, ráérsz, nem?No comment.....Persze vannak kivételek, és ez a fontos!!!!
Az EKG-t meg vedd komolyan légyszíves!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem játék kislányom!!!!!!

az pedig, hogy beteg emberek közé kell menni ha pl táppénzt íratnék ki mert pl. végre babás lennék, tényleg durva. más sem hiányozna az életemből, mint egy jó kis baci!Nem tudom, hogyan lehet megoldani, ha mást nem akkor úgy, hogy a párom megy el, de akkor meg ő kapja el. ördögi kör!

és mennyit romlott a szemed????
Vendég
 


Értettem, komolyan veszem :lol: 19 éves koromban jártam kardiológushoz, mert valami miatt rossz volt az EKG-m, de annyira, hogy azt mondta a doki, hogy ilyet egy beteg ember produkál, aztán kiderült, hogy nincs gáz :wink:
Na, majd sorba veszem, hogy hova is kéne eljutnom most, hogy már fizetni is kell a bejutásért is :x

A szemem, erős negyed dioptriát romlott, de a fél dioptriával túl élesen láttam :lol: ezért csak negyeddel kapok erősebb lencsét. Egyébként egy szemtelenül fiatal dokibácsi vizsgált. Ja a belépésem fergetegesre sikerült.. Mondta, hogy üljek a fekete székbe. Erre mit csináltam ? Leültem a fehérbe :lol: Nem volt semmi, már itt rázkódtam a röhögéstől. Biztos zavarban voltam :wink:

Dimet, most kicsit irigy vagyok a betegácsid miatt, szégyen ide, vagy oda, de a ganglionos műtétemmel én is otthon maradok pár napot :lol:

mniki
 
 


Hát most elképzeltem, ahogy Niki besétál a szemtelenül fiatal dokibácsihoz és leül a fehér székbe.... :P na meg azt is, ahogy látszódik rajtad, hogy hoppá ez a szék fehér és nem fekete!!!!Aranyos lehettél.Mosolyogtam, amikor olvastam és mindezt elképeltem.... :wink:
Vendég
 


Niki, ha a doktor bácsi azt mondja hogy nézesd meg magad kardiológussal, akkor nézesd meg! Ezzel nem jó játszani szerintem!

Bee, 6 hét? Akkor mindjárt szülsz... :wink: :lol:

Dimet, jó pihit! Tudod, amíg teheted, addig pihizz minél többet! :wink:

Csakegy, Dorka 2,88-cal született pedig én nem vagyok egy aprócska. És semmi gond nem volt vele, kint havonta hízott egy kilót és gyönyörűen behozta azt a pici lemaradást! Nyugi!!!

Lafi, milyen az első munkanapod? Főnököd?

Jujj, rendesen fáj a jobb petefészkem... Apa meg most nincs itthon... :evil: Remélem még holnap/után este sem csúszunk le semmiről... :oops:

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Ó a főnököm annyira édes....szerinted megkérdezte, mi van velem?Na persze. csak annyit mondott, hogy begépelted a fordítást,amit még 2 hete csináltál???Mondtam , nem, de kb. egy pillanat az egész.
De volt ennél jobb is. Sokkal jobban mutatja az együttérzését:
Szóval.
Após hirtelen tragikus körülmények között szombaton meghalt.Bementem, hogy elmondjam neki és kérjek szabit, mert pénteken temetés. és szerdán mennénk le Kecskemétre.mondtam neki, hogy én viszem a hátamon a temetést, mert mindenki kivan, hisz 58 évesen hirtelen halt meg.
Erre:hány napot akarsz?mert nem mindegy.
Én:csak 3 anp.
Ő:oké.
most jön az egyetlen emberséges viselkedés:járj utána, mert úgy tudja, hogy jár plusz nap szabi.
és innentől olyan édi volt.
kb. az előbbi beszélgetés tartott 2 percig, majd utána arról dumált, hogy neki meghalt az anyósa 95 évesen és mennyire rossz volt összetartani a családot. de ő erős és bátor.
(na meg emberséges is, ,mert alig várta a halálát, mert jó kis örökség volt a mama után...)
na igen, erre azt mondtam, hogy hát igen. biztos rossz, de azért 58 éves apát és férjet azért elég rossz elveszíteni, pláne, hogy hirtelen halt meg és nem volt beteg előtte 1 évig...
kissé szarul esett, hogy sajnálnom kellett, és ő egy kis emberséget sem mutatott, hogy érdeklődjön, hogyan halt meg, vagy egyáltalán bármi.

na aztán folytatódott a téma.
felhívtam a személyzetist, hogy kapok-e napokat.
ő:nem. mert nem közeli hozzátartozó.
én:akkor mi?
ő:távoli.

jó.
hát elő a törvényeket. tudtam, hogy ki a közeli hozzátartozó a ptk szerint.tudtam, hogy jár is szabi. na akkor már csak bizonyíték kell.
meg is volt. legalább 2 nap jár. és persze após közeli hozzátartozó....
telefon, személyzetis:ez hülyeség, ilyet nem ír törvény.
én:akkor nem tudom, számomra ez egyértelmű, arról nem is beszélve, hogy tanultam is az egyetemen.
ő:hívom a főnököt.
én:oké.
Főnöke:olvasd fel, mit ír a törvény.
Felolvastam, és láss csodát, szerinte is azt írja.......
2 napot megkaptam pluszb szabin felül......

szép.és mi van azokkal az emberekkel, akik elhiszik, amit a személyzetis mond, mert miért is ne hinné el....én is majdnem bedőltem, modnván, hogy a munkajogot rég tanultam és lehet, hogy rosszul emlékszem, de azért utána akartam járni.
így lehet az embereket könnyedén becsapni....

bocs, ha hosszú volt.
Vendég
 


Lafi :cry: :cry: :cry:
Ilyen fiatalon elveszíteni apósodat borzasztó lehet a családnak. Nagyon sajnálom és sok erőt a pénteki és azt követő napokhoz !!

mniki
 
 


lafi sajnálom. nem nagyonkövettem az eseményeket, ha írtad már bocs. infarktus volt? az ilyen hirtelen esetek borzasztó váratlanul érik az embert. nálunk is volt ilyen eset a családban, meg egy pár riadó is sajna.

ha valaki 95 éves, vagy beteg, akkor azért bizonyos szinten számít rá az ember, mégha szörnyű is.
csillagfény
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?