Rambóka, azt az édes pici feneket én is taperolnám
Gratulálok a gyors altatáshoz és csak így tovább !
Csakegy
örülök a jó eredményeidnek és látod, ha már a doki is megdícsér, tuti jól csinálod
Lafi, a hődre nem tudok mit mondani
remélem ez az ugrabugra hamarosan megszűnik. Úgy szeretném azt írni, hogy ez most pé-s pocifájás.. végülis minden lehet
Mi az, hogy nem vagy tipikusan szerencsés alkat ?
Meglátod, az leszel
Mamint, én is azon a véleményen vagyok, hogy csináltasd meg a vizsgálatokat, amíg csak teheted.
Borzasztó ez a sok kórház bezárás, átalakítás..
Anyoo, sajnálom, hogy nem jössz, de jövő héten várni fogunk !
Képzeljétek, tegnap voltam szemésznél (romlott a szemem), no és a háziorvost is be kellett iktatni, a ganglion műtét miatt.
Hát nem volt semmi.. Elvileg időpontra mentem, de 20 perc várakozás után, amint kidugta a fejét a nővér megkérdeztem, hogy most mi van.. mondta, hogy menjek be a következő beteg után.
Ez volt kb 1/4 8-kor (8-ig van rendelés) és kb. 9 emberke várt még arra, hogy bemenjen úgy, hogy sokan közülük 4 óra óta ültek ott..
A háziorvosom miután kidühöngte magát az új rendszer miatt, felírt 3 havi metformint (juhhéééé) és megcsinálták a laborbeutalót, EKG-t. Nézi az EKG-t és megszólal, hogy ezzel el kéne mennem kardiológushoz.
Mondom miiiii ??? Az a helyzet, hogy van valami kispitvari negatív mozgásom, ami nem tetszik neki. Hmm, jó, majd egyszer megnézetem
Egyébként az sem működik már, hogy a 40 fokos lázas beteg betelefonál, hogy beteg és vegye fel táppénzre. Oda kell menni, le kell perkálni a 300 ft-ot, úgy tudja csak elindítani a táppénzt.
Ez mondjuk lombiknál elég érdekes működik, mert az ember fia nem vágyakozik punkció után a sok beteg ember közé
Ja, és azt is mondta, hogy tök igazságtalan a rendszer, mert egy vírusinfekció miatt akár 3x is mennie kell a betegnek, főleg, ha még vérvételt is kér, egy betegség miatt fizet 2-3 alkalommal..
Az már dupla szemétség, hogy külön számítják a szakrendelés és a háziorvosi alkalmakat
elnézést a litániáért
A Babanet meg csináljon valamit, mert az sem állapot, hogy naponta több órára nem elérhető a rendszer ..