Sziasztok!
Pár napig nem jövök, és alig bírlak titeket visszaolvasni!
Tipo, nagyon szépek a gyerekeid, büszke lehetsz rájuk, bár gondolom, az is vagy.
Henrietta, hogy hívják a kislányodat? Hátha sikerül feltenni képet, szeretném látni
Murphyke, boldog első hónapos hófordulót Lilinek!!megnéztem a képeket, nagyon édes babóca!
Tusi, örülök, hogy minden rendben van a babával. Már nem sok van hátra, nagyon szurkolok nektek!!Csak érdeklődtem Keresztes felől, mert rég hallottam róla, és titkon reméltem, hogy már nincs ott. De ne félj, ha mentek szülni, az ügyeletes orvos csak az adataidat veszi fel, meg egyszer megvizsgál, utána szólnak Kovács doktornőnek, utána mindent ő csinál.
Móni, én nyolc hónapos kismama voltam, mikor augusztusban a Balatonon voltunk, nagyon jó volt egy utolsót pihenni szülés előtt. Szép nyaralást nektek májusban!
Csanómanó, gratulálok Csanádnak, hogy elindult! most biztos jól lefoglal a kisember
Klmaria, köszönöm, megkaptam a postát. Bizony, emlékszem, mikor nálad beindultak a dolgok. Ott izgultam értetek egész este a szobában
Szépen megnőtt Alexa, Sárika is hasonló paraméterekkel büszkélkedhet
Mi is kinőttük a 68-as rugikat. Egy-kettő még jó rá, de már a 74-es a befutó a bodyból is.
Valaki kérdezte a pelenkaméretet, mi összesen két csomag 72db-osat használtunk el a kettesből, utána áttértünk 3-ra. Most meg már a négyes méretűeket vesszük.
Avocado, nagyon szépek a gyerekeid! És mennyire jó az a sereg gyerek az ágyon
A védőnőnek én soha nem adok pénzt, ha végezné a munkáját, akkor sem kapna, de ráadásul nem is igazán végzi, mivel az öt hónap alatt 3x látta Sárát. Szerintem nem ebben merül ki a védőnői látogatások fogalma. De mindegy, megvagyunk nélküle
Kati, köszi, hogy véded a lányom érdekeit, akartam is írni Gigának, meg Tiopnak, hogy nana, Levi már az én kiszemelt kis vejem
mindenkinek szép délutánt, a finishelőknek meg sok türelmet az utolsó napokhoz, tudom, hogy ilyenkor telik leglassabban az idő!kitartást!