Totka!
Hajrá Torkos Csütörtök!!!! Tessék jó sokat enni!! Kit érdekel ilyenkor Norbi???
Mi végül nem megyünk, legnagyobb bánatomra
Egyrészt, nem szerepel az a hely a listában, ahová menni szerettünk volna (na, nem mintha nem lenne másik ezer szuper hely), másrészt, most nagyon nem úgy jöttek össze a dolgok, hogy elmenjünk.
Tudom, hogy az a pénz nem túl sok, pláne, hogy fél áron van, de akkor inkább hozzáteszem a befizetendő adónkhoz... Merthogy Robinak lesz rendesen...
Én meg kapok vissza valami 9.000 Ft-ot. Nem túl sok, dehát az is valami!
Hát igen, tényleg soxor egyre gondolunk!
Mondhatnánk, egy rugóra jár az agyunk!
De ez valóban így van, tényleg van ennek a topiknak valami vonzereje.
Nem akarok egyáltalán nyálaskodni, meg ilyesmi, de tényleg, itt mindenki olyan önzetlen a másikkal, érdek nélkül mindenki ott segít, vagy próbál segíteni, ahol tud.
És ez azért is olyan különleges szerintem, mert tényleg nem egy családról, vagy egy nagyon-nagyon szoros, évek óta tartó baráti társaságról van szó. Szerintem itt legtöbben csupán felületesen ismerjük egymást, mégis olyan jól esik, egy-egy felajánlás, segítség stb.
Szerintem nem fogod megbánni, hogy beadattad a szúrit.
Az igazság az, hogy szívem szerint én is beadatnám, de annyira bizonytalan vagyok, mert a hozzáértők (régi doki, és most az új doki is), azt mondja, hogy szerintük ne adassam be, ha persze, ha úgy döntök, akkor beadja.
És mondja ezt úgy, hogy tudja, hogy Gergő szept.-ben bölcsibe megy.
Szóval nem tudom, én adnám, de a szakik véleményére is hallgatok azért.
Ma királyi hamit csináltam Gergőnek, pipihúsit sütöttem, meg zöldségeket pároltam hozzá, salival, stb.
Viszont reggel bundáskenyeret csináltam , és ilyen még soha nem fordult elő, de kifröccsent az olaj, és szanaszét égette a nyakam.
Tiszta piros pötty az egész, még a bőr is lenyúzódott egy helyen.
Ja, még valami! De SOS-ben kéne!
Tudja valaki, hogy kell azt csinálni, amikor csirkét akarok tepsiben sütni, és semmi, de semmi fúszert nem teszek rá, csupán kb. 1 kg sót a tepsibe, és mehet rá a csirke, és állítólag szépen megsül.
Két kérdésem lenne:
1. Nem ég oda a só??????
2. Nem lesz ehetetlenüls sós a csirke?
Bár, most azt hiszem, hogy teszek bele egy kis almát, meg talán egy kis rozmaringot is.
Na, most ennyi, de a kérdéseimre várnám a választ!
Köszi!
Pusz: ÉVi