Új privát üzeneted érkezett!

Barbi, Majola,

Biztos ez?

Mert három lehetőség van:

gázszolgáltatás
távhőszolgáltatás
hőszolgáltatás

És a kitöltési útmutatóban is kettő van beikszelve...

???

Ha ezzel fűtünk, akkor az hőszolgáltatásnak minősül, nem?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Róki, most megkavartál, de ha a cirkó gázzal megy, ugye, akkor az gázszolgáltatás. Meg a többi is. Nem találom a kitöltési útmutatót, de nekünk külön lapot kellett beadni (nálunk távfűtés van Pesten) a gázra és a távhőre. Ja,és havonta külön számla is jön. Gondolom, nálatok csak gázszámla jön, tehát egy szolgáltató van. És a számlán egy tétel szerepel, a gázszolgáltatás, nem?
...de én már nem vagyok biztos semmiben.

KépKép

KépKép
majola
 
 


Kedves Majola és Zsuzsababa!

Mivel a photoexpress törölte az öszes képet, köztük a virágokat is a gépemről, ezért most egy másik élőlénnyel, családunk kedvencével kívánok

BOLDOG NÉVNAPOT!


Kép



Jucc!
Nem Te csináltad a feszkót! :wink:

ayse
 
 

 
 

Nyúlné!

Hát Te egy tündér vagy! Komolyan mondom!!!! Nagyon jól esett a felajánlásod, de hát ezt nem fogadhatom el, azt hiszem, felérne egy nagyobb túrával ez a kör! :lol: :lol:
Egyébként itt volt a dokibácsi délután, persze, Gergő nem nagyon produkálta magát, úgyhogy nem is tudtam neki igaziból megmutatni, hogy egész pontosan miről beszélek.
Tény, hogy már nem köhög annyira csúnyán, és szerinte már nem vészes a helyzet. De azért még köhög, és szívni is kell a nózit.
Írt fel vmi cseppet, amit én ki sem tudok olvasni, remélem, a patikus majd igen.
Szerinte nincs nagy baj, bár ösztökélt, hogy ha úgy érzem, akkor igenis 5 percenként szívjam.
Hát, majd meglátjuk, hogy mi lesz.

Így akkor úgy gondolom, hogy nincs "hadiállapot", tehát nem sürgős a helyzet.
De azért mégegyszer nagyon-nagyon köszönöm a felajánlásodat, komolyan mondom, el is gondolkodtam néhány dolgon.
Időnként az ember sokkal többet kap olyan emberektől, akitől nem is gondolná, mint olyanoktól, akiktől esetleg számítana rá.

Róki!

Bár valószínűleg már túl vagy rajta, de csatlakozom az előttem szólókhoz:
Szinte biztos vagyok benne, hogy neked gázártámogatást kell kérned!!!
Mi is gázzal fűtűnk, mi is arra kértük.
Igaz, még véletlenül sem azt kaptuk, amit az államkincstár megítélt nekünk.
Most próbálok vmit intézni, dehát sejted, egyszerűen képtelenség...

Kép
kuha
 
 


Sziasztok!

MI is élünk ám, csak Peti megint rászokott a hajnali 5 körüli kelésre és ez egy kicsit kikészít, így nem jövök sokszor! :(
Persze ő már alszik megint, meg gondolom délután is fog, szépen viszaszokik a napi 2 alvásra megint, nem tudom mi van, miért van, lehet megint a foga jön!? Na mindegy!

Minden beteg babának jobbulást kívánunk!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Most jöttünk haza a védőnőktől, beadattam Panninak a bárányhimlő elleni oltást-remélem, nem bánom meg.Panni igen zokon vette, meg nagyon álmos is volt már.Nagyon kedves volt a doktornő, a kedvünkért otthagyta a rendelést 10percre(mondtam neki, hogy én a rendelőbe a sok influenzás-fosós kisgyerek közé nem szívesen vinném a lányt).vittem Neki pici csomagot(mivel pénzt nem fogad el), de azt is nagy veszekedés után fogadta el.
Kuha
Őrület, hogy néha mennyire egyre jár az agyunk!!!!!!!!!Most pl.nagyon jól írtad az én érzelmeimet is hogy sokkal többet kapunk néha olyan emberektől,akikrenem is gondolunk(az én esetemben is pl.Nyúlné, Barbi-felajánlotta hogy alhatunk Nála, Cleo-aki meg minden további nélkül kijönne elénk a vonathoz, And, stb, stb, stb.....) Ebben a mai személytelen, önző világban jó, hogy vannak ilyen csajok is!!!!!! :D :D
Meg úgy egyeltalán, szerintem ez is ennek a topiknak a nagy vonzereje!!!!!!

jaj, buzi gázszámla!!! :cry: :cry: Tegnap kaptuk meg. cirka 35 e.pénz, mi meg fogyasztottunk 14.e-t.Azt hiszitek el tudjuk érni őket???Telefon-netjük nem működik, mindenhol 30-40ember áll sorba.(most hívott férj, hogy direkt átment ezért Szegedre, de 42!!!!!-n voltak előtte!Itt Orosházán 50-60-nas sor áll!
Rohadjanak meg, befizettük.
Bocsi
!!!!!!!

Viki
Peti és az alvás :( Hátha a foga, vagy front!

Kuha,Csikken!
El is felejtettem Nektek írni,hogy felbuzeráltatok ezzel a torkos csütörtökkell, égő, de eddig nem hallottam róla.Pénteken foglaltam is asztalt Szarvason, a Régimódiba(Apa nagyon díjjazta, mivel a hely egyik speckója a pacal-Ő meg imádja)Nagyon szeretjük, és már csak 4 hely volt!!!(naaaa, megint kaja, kaja, kaja, ahelyett hogy norbiznék..............)

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Totka!

Hajrá Torkos Csütörtök!!!! Tessék jó sokat enni!! Kit érdekel ilyenkor Norbi???
Mi végül nem megyünk, legnagyobb bánatomra :?
Egyrészt, nem szerepel az a hely a listában, ahová menni szerettünk volna (na, nem mintha nem lenne másik ezer szuper hely), másrészt, most nagyon nem úgy jöttek össze a dolgok, hogy elmenjünk.
Tudom, hogy az a pénz nem túl sok, pláne, hogy fél áron van, de akkor inkább hozzáteszem a befizetendő adónkhoz... Merthogy Robinak lesz rendesen...
Én meg kapok vissza valami 9.000 Ft-ot. Nem túl sok, dehát az is valami!

Hát igen, tényleg soxor egyre gondolunk! :wink: :wink: :wink:
Mondhatnánk, egy rugóra jár az agyunk!
De ez valóban így van, tényleg van ennek a topiknak valami vonzereje.
Nem akarok egyáltalán nyálaskodni, meg ilyesmi, de tényleg, itt mindenki olyan önzetlen a másikkal, érdek nélkül mindenki ott segít, vagy próbál segíteni, ahol tud.
És ez azért is olyan különleges szerintem, mert tényleg nem egy családról, vagy egy nagyon-nagyon szoros, évek óta tartó baráti társaságról van szó. Szerintem itt legtöbben csupán felületesen ismerjük egymást, mégis olyan jól esik, egy-egy felajánlás, segítség stb.

Szerintem nem fogod megbánni, hogy beadattad a szúrit.
Az igazság az, hogy szívem szerint én is beadatnám, de annyira bizonytalan vagyok, mert a hozzáértők (régi doki, és most az új doki is), azt mondja, hogy szerintük ne adassam be, ha persze, ha úgy döntök, akkor beadja.
És mondja ezt úgy, hogy tudja, hogy Gergő szept.-ben bölcsibe megy.
Szóval nem tudom, én adnám, de a szakik véleményére is hallgatok azért.

Ma királyi hamit csináltam Gergőnek, pipihúsit sütöttem, meg zöldségeket pároltam hozzá, salival, stb.
Viszont reggel bundáskenyeret csináltam , és ilyen még soha nem fordult elő, de kifröccsent az olaj, és szanaszét égette a nyakam.
Tiszta piros pötty az egész, még a bőr is lenyúzódott egy helyen. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ja, még valami! De SOS-ben kéne!

Tudja valaki, hogy kell azt csinálni, amikor csirkét akarok tepsiben sütni, és semmi, de semmi fúszert nem teszek rá, csupán kb. 1 kg sót a tepsibe, és mehet rá a csirke, és állítólag szépen megsül.
Két kérdésem lenne:

1. Nem ég oda a só??????

2. Nem lesz ehetetlenüls sós a csirke?

Bár, most azt hiszem, hogy teszek bele egy kis almát, meg talán egy kis rozmaringot is.

Na, most ennyi, de a kérdéseimre várnám a választ!

Köszi!

Pusz: ÉVi

Kép
kuha
 
 


Sziasztok!

Végülis felhívtam azt az ingyen számot és igazatok lett... a fűtés annak szól akinek közös gázfűtése van a házban, illetve ahol két óráról megy a dolog. Nálunk csak egy óra van. Úgyhogy csak a gázszolgáltatást kellett kérni.

Elmentem a postára (mit elmentem... elvonszoltam magam Zsuzsástól) hogy feladom a borítékot, hát nem ki volt írva a postaládára, hogy azt MA valami modernre cserélik, ezért be se lehetett már dobni a levelemet... annyira felhúztam magam rajta, hogy hihetetlen, bevonszoltam Zsuzsát kocsistul a postára (természetesen lépcsők), és ott beadtam soron kívül egy ablakon mert kismillióan álltak. Utólag jutott eszembe, valószínűleg tértivevényesen vagy ajánlottan vagy hogy a francba kellett volna feladni, hogy legyen róla valami nyom. De hát így sikerült. Remélem azért reagálnak rá...

Nekünk 108 nm a lakás, gázzal fűtünk és főzünk, és a januári számla 17e lett. Csak lesem mit írtok ti itt 40e-es számlákról... mondjuk lehet azért mert nekünk azt hiszem nem fogyasztás alapján számláznak hanem átalánydíjat. Lehet hogy valami iszonyat összeget tologatunk magunk előtt? :? Lehet fel kéne hívni őket... de mint hallom eléggé lehetetlen... nagy pocakkal meg be nem állok semmi sorba...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Sziasztok.

Csak gyorsban...

Kuha.

SOS-ben!! :lol: :lol:
Mi szoktunk igy sütni csirkét és semmi más fűszer nincs csak az 1kg só!!
Nem ég oda és jó ropogós lesz a csirke!!! :D :wink:

Meli már jobban van!!

ancsi26
 
 


Ancsi!

Hűű, ez tényleg gyors volt, köszi szépen!!

Na, hát ennek örülök, akkor ma ez lesz a vacsi!
Még egy kérdés, mert ezt elfelejtettem, aztán eldugulok:

kell a só alá vmi zsíradék??? Vagy csak simánt a só a tepsibe, rá pipi, aztán mehet???
És ugye nem kell lefedni?

Kép
kuha
 
 


Róki!

De Ti hogyhogy átalányt fizettek?? Nálunk eddig mindig leolvasták, és idéntől lehetett választani, hogy mit akarunk, mert éves leolvasás lesz. Hát én úgy döntöttem, hogy havonta szépen diktálom, de nincs kedvem nyáron is több ezret fizetni, mikor max. 2.000-2.500 forintot fizetek nyáron.
És nekem elég gyanús ez a kevés összeg, a 108 nm-re... :roll: :roll:
Persze, nem akarlak elkeseríteni...

Nálunk csak éjjel megy a gáz, nappal após a kazánt fűti fával. Úgyhogy nappal egyáltalán nem megy, éjjel meg be van állítva 24-25 fokra. + a főzés, ami aztán végképp nem sok, mert a sütő az elektromos, csak főzni főzök gázzal.
Így jött ki egy számla, ami jan.01-19-ig volt 16.000 Ft. Aztán le kellett olvasnom 29-én, és arra a 10 napra meg ca. 6.000 F-ot fizetek.
A fene sem érti ezt, nekem most nagy nehezen sikerült felhívnom őket, de 10 percig csilingelt az automata, hogy várjak a munkatársa, majd gondolom megunta, mert közölte, hogy mindenki foglalt, és csörögjek később.
E-mailt tegnap írtam nekik, de nem sok esélyt látok arra, hogy válaszoljanak.
Személyes ügyintézést meg sem kísérlem, a Totka által leírtak miatt.
Úgyhogy reménykedem, hogy maguk is rájönnek, ha hibáztak, és küldenek vmi korrigáló csekket, vagy ilyesmi...

Kép
kuha
 
 


Kuha!
Bendegúz is mádja a tegnap letöltött zenéket! Ma reggel olyan aranyosan rázta a kis fenekét a szoba közepén. A Vuk nagy kedvenc, lehet hogy még emlékszik, hogy mennyit énekeltem neki amikor még a pocakomban volt. Ez volt a dalunk. :D

Sós csirkéhez nem tudok hozzászólni, még nem csináltam sosem, de hallottam róla. Kíváncsi vagyok hogy sikerül.

Forró olaj. :evil: :(

Totka!
Jó étvágyat csütörtökre!! :)

Roki!
Ne aggódj én is simán csak beadtam az ablakon a gáztámogatásos borítékot, és minden rendben volt már meg is kaptuk a papírt.
Húú, de izgi, mindjárt négyen lesztek! :)

Benianyu!
Széktologatós fiaid nagyon huncutok! :)

Ancsi!
De jó, hogy Meli jobban van!! És Te hogy vagy? Émelygés van még? Mindjárt túl vagy az első 12 héten! :)

Utólag mi is BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK MAJOLÁNAK ÉS ROKI ZSUZSÁJÁNAK! :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok! :)

Sikerült nekem is megfáznom. :( Semmi extra, csak folyik az orrom és fáj a fejem a sok takonytól (már bocsánat). :( A gyerekeket sokkal jobban tudom kúrálni, de magamat igen nehezen veszem rá egy pohár teára, főleg gyógyteára és gyógyszert sem szedek sosem. Amíg terhes voltam és utána szoptattam, jól ráfogtam, hogy amiatt nem veszek be semmit. De most? :? Most még várok, majd, ha rosszabb lesz, de remélem, nem lesz. Tegnap annyit tettem az ügy érdekében, hogy beültem egy kád forró vízbe és utána egy kis orrcseppel le is feküdtem jó korán. Már ez is valami. :)

Nyúlné,
Te tényleg milyen kedves vagy ezzel a felajánlással! :)

Kuha, Totka,
Egyetértek, de nagyon. :) Olyan jó ez az önzetlen segítség. :)
Kicsit én is ömlengek. Úgy szeretem ezt a topikot! :)

Ancsi,
De jó, hogy Meli jobban van! :)

Kuha,
A tengeri só dobozán van rajta egy receptjavaslat, hogy így sóágyon kell megsütni a kacsát. Én még nem próbáltam, de kíváncsian várom a tapasztalaidat! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Benianyu!
Jobbulást Neked! Azt az oscillobogyót Te nem próbáltad? Én nem nagyon hittem a homeos szerekben eddig, de ez nekem már kétszer elég jól elsöpörte az ilyen kezdődő torokfájásos, taknyis dolgot. Meg nekünk ami bevált az a Neocitran, de hát az már gyógyszer. :) :roll:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Benianyu!

Remélem, nem leszel rosszabbul, sőt, kívánom, hogy mihamarabb gyógyulj meg. Azért vmi kis praktikát bevethetnél!!! Ha már gyógyszert nem szedsz.

Márti!

Örülök, hogy Bendegúznak is tetszik4!! Mi tegnap este bekapcsoltuk megint, és együtt énekeltünk Robival. Gergőnek nagyon tetszett, ahogy dalolászunk. Persze, azért jó, hogy senki nem hallotta, mert igen hamisan fújtuk... :oops: :oops: :lol: :lol:


LÁnyok!
A Ti gyerekeitek is szanaszét verik a fejüket????
(Jó, tudom, a Dani igen!! :lol: )
És mások??? Gergő eszméletlen, nincs olyan óra, hogy ne verné be magát valahová, és mindig a fejét!! Komolyan mondom, már rendesen félek, hogy nehogy baja legyen ebből..

Kép
kuha
 
 


Márti, Kuha,
De aranyosak vagytok! :)
A homeós bogyónak nem vagyok híve. Kétszer próbáltam eddig homeós cuccot és nagyon nem vált be. A Neocitrán esélyes, szinte egyetlen gyógyszerként arra még kapható vagyok, este lefekvés előtt talán.

Kuha,
Akkor én nem is írok fejbeverés ügyben. :) Bár most nincs lila foltunk. Koppkoppkopp!
Én is eszméletlen hamisan énekelek! :) De Dani nagyokat vigyorog rajta. :)

Totka,
Egyetek egy jó nagyot csütörtök este! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


:twisted: :twisted: :twisted: fjkhkéjdfhaséhdaslfjkdh :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ilyen mérges vagyok a babanetre!!!! :twisted: :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Hüle babanet, hogy behalt. De legalább megfőztem, elmosogattam, konyhát rendbevágtam. Ma spenótot eszünk, krumplipürével, tojással, már olyan régen volt.

Kuha!
Bendegúz is veri a fejét, csak az a baj, hogy ő nem véletlenül, hanem ha valami nem úgy sül el ahogy ő szeretné, akkor mérgében. Nem is baj, ha a fotelbe, kanapéba, vagy a szőnyegbe veri, de a múltkor a kád széle volt kéznél.. :roll: Az már tényleg fájt neki. Remélem leszokik róla hamar, elég idegesítő. De neki is voltak már masszív lila foltjai a homlokán.
Neki egyébként most az a szokása, hogy mindig ha történik valami (legyen az egész kicsi baleset) jön oda hogy bibiii, és pusziljam meg, Ezt én tanítottam neki, és így legalább nem sír, ha beveri magát, vagy becsípi az ujját, hanem jön a gyógypusziért. :D

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Cleo! :)

Ha igaz ez a nyelvtanulás-zenei hallás összefüggés, akkor az én fiaimnak nem lesz jó hallása? :cry: :cry: :cry: :cry:

Csikken! :)

Gyerekpornó: Igen, tudom, hogy 14 év felett, de én ugyanolyan undorítónak tartom, egy 14 éves nem felnőtt, pont a legnehezebb korszakban van. A Híradóban volt, és szerintem gusztustalan, hogy ezt a parlament megszavazta. SZERINTETEK EZ AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB PROBLÉMÁJA? Annyi idejük van ilyesmire, ahelyett, hogy a tényleg fontos dolgokkal foglalkoznának? Már azt is furcsállom, hogy egyáltalán a gondolat felmerült valakiben, de hogy még meg is szavazzák...No comment.

Kuha! :)

Bubus is sokat esik, és gyakran beveri a fejét. Sajnálom, de nem tudom megakadályozni. Azért úgy veszem észre, ahogy ügyesedik, egyre kevesebbet esik.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf
 
 


Bocs, hogy továbbvittem a gyerekpornó témát, hagyjuk akkor, nem megosztani akartam a társaságot, azt hittem naívan :oops: :oops: , hogy ebben itt mindenki egyet fog érteni. Ayse osztom a véleményed.

Utólag is boldog névnapot Majola és Róki Zsuzsája!

Kép
Kép
göndörzsóf
 
 


Kuha!

Körkérdéedre a válaszaim (és ráadásul mindig ugyanoda):

ayse
 
 


No mégegyszer
A válaszok:

Kép

Kép

Egy kép meg csak úgy
(esti olvasgatás kandalló mellet)

Kép

ayse
 
 


Gergőszáj:

Ma töltött paprikát főztem. Gergő mondja, hogy segít, mit fogunk csinálni. Mondom, hogy kicsumázom a paprikát. Mire ő:-Akkor segítek kidzsuvázni a paprikát! :D

Kép
Kép
göndörzsóf
 
 


Bubus csúnyán köhög, vírusos torokgyuszi. :cry: Ma már Gergő is köhög.

Kép
Kép
göndörzsóf
 
 


Benianyu! :)

A Trófea tényleg szuper hely, bár már rég voltunk, 4 éve, mikor a papám ott tartotta a 60. szülinapját.

Kép
Kép
göndörzsóf
 
 


kuha!
Biztos már rég kész, de azért irom, hogy mi is szoktunk sós csirkét csinálni és tényleg nem kell semmi alá meg fölé sem csak a csirke a közepére és só körbe. Nagyon finom lesz. A másik kérdésedre válaszolva, dehogynem! Majának most is egy szép zöld folt van a holmlokán egy fém polctól, amibe az ikeába rohant bele. Szerintem ez tök normális ebben a korban. :lol:

Kép
CLEO&MAJA
cleo
 
 


jajj, mármint az ikeábaN :oops:

Kép
CLEO&MAJA
cleo
 
 


Zsóf!
Nyilván ez sem ilyen fekete-fehér. :wink: :lol:

Kép
CLEO&MAJA
cleo
 
 


Viki!
Peti nem semmi milyen korán kel :(
Hátha csak fog és akkor visszatér az alvókája.

Hajni!
Tényleg, lassan aktuális is, hogy feljöjjetek talizni, nem?! :P 8)
Gázszámla, rohadjanak meg! :evil: :evil:
Hajrá torkos csütörtök, most szerintem se a norbin játjon az agyad :wink:
Engem meg felpiszkált, hogy itt az új trófea 2 percre tőlünk, ma pont ott mentünk el mellette.....
Asszem be is iktatjuk nemsokára :P

Évi!
Jaj, ez olaj durva lehetett, hú de fáj :(
Soha nem sütöttem még són csirkét, nem tudom.... :roll:
De írd meg, milyen lett! :D

Róki, Évi!
Nekünk ugye 105 nm a lakás, mi általányt fizettünk eddig, 13E volt, most 18 E jött ki.
De mi nem adtuk be az igénylést, most fogom feladni én is, szóval remélem ez csak kevesebb lesz jóval.
A végelszámoló számla se szokott sok lenni. Én inkább fizetek egész évben ennyit, mint télen a 30-40 ezret....
Ja és nálunk nagyon meleg van, soha nem kapcsolom le a fűtést. :)

Benianyu!
Jobbulást neked, remélem hamar jobban leszel!
Én se szeretem magam kúrálni.... :?

Márti!
Mi is spenótot ettünk tegnap, meg ma a fiúk. Én is nagyon szeretem, de csak ha tejes zsemlével, vagy kiflivel turmixolom össze. :D

Zsóf!
Jobbulást a fiúknak, gyógyuljanak meg hamar!

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Sziasztok!

Fűtés: nálunk távfűtés van, pár napja kaptuk a számlát: 34.490 ft !!!! :shock: és csak 70 nm-es a lakás !!!

Fejbeverés: Peti is rendszeresen koppan valahol: ma a radiátoron, jó nagy kék púp lett a vége, tegnap a parkolóban egy csatornatetőn, az meg megkarcolta az arcát, múltkor mikor dokinál voltunk, a szája volt tök lila, szegény doktornő még meg is kérdezte mi történt vele!!! Hát ez van, én egyfolytában azon aggódok, hogy nehoyg kitörje a fogait, mert egy csomószor már ömlött a vér a szájából, amikor beüti valahova, vagy elharapja, vagy ilyesmi, és az első dolgom mindig megnézem, hogy megvannak-e a fogai! :(

Kuha!
Hajrá sós pipi, biztos tök fincsi lesz! :D

Ancsi!
Jó, hogy Meli jobban van! És Te hogy vagy?

Benianyu!
Jobbulást! A NeoCitran tényleg jó, én is ilyen gyógyszer ellenes vagyok ám, a férjem mindig ki is akad rajtam, hogy szinte semmit nem veszek be Algopirynen kívül! (azt is csak ha már már nagyon muszály)

Márti, Barbi!
Mi is szeretjük a spenótot, én is tejjel, meg zsemlével csinálom! :wink:

Képek egytől egyig szuperek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Ayse!

Hűű, Andris foltja sem semmi! A közös kép pedig nagyon szép!!!!

Cleo!

Köszi!! Még nincs, annyira,hogy majd vacsira csinálom. Mellesleg mondtam Robinak, hogy kb., amikor úgy érze, hogy egy óra múlva itthon lesz, akkor csörögjön. Na, pont most csörgött, úgyhogy nekiállok!!!
És köszi, bár ez most hülyén hangzik, de akkor egy kicsit megnyugodtam, hogy nemcsak Gergő ilyen "béna".
Komolyan mondom, szétveri a fejét, most is egy szép kis csík figyel rajta! 8) 8)

Zsófi!

Gergőszáj : :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Barbi!
Téged sem akarlak elkeseríteni, de én soha nem fizettem még 16.000 Ft-ot a gáz számláért. Én még december elején, rögtön elsőre beadtam a támogatást, erre januárban kijött ez a 16 ezres számla. Nekem a maximum 11.000 Ft volt.
Úgyhogy nem hiszem, hogy kevesebbet fogtok fizetni.
Megnéztem a régebbi számlákat, és akkor jóval több támogatás volt rajta, mint most. Most, hogy bevezették ezt a "rászorultsági alapot", most kb. fele annyi támogatást kapunk, mint a korábbi számlázási rendszerben.
Szóval, azért nyilván én is tologattam ide-oda a számokat, mikor a bevallást csináltam, dehát akkorát úgysem tudsz hazudni, hogy kb. ott járjál összegben, mint korábban.
Egyértelmű, hogy csak rosszabbul járhatsz. Csak jól hangzik, hogy nem a maximális összeget fizeted, hanem támogatást is kapsz.

Na, megyek, beizzítom a sós csirkét.

Robi még nem tudja , hogy ez lesz, azt hiszi, hogy simán lesütöm, ahogy szoktam.
Kíváncsi leszek, milyen lesz...
Igaz, nem egybe csirkét csinálok, hanem combokat, de gondolom, sok különbség nincs...

Majd jövök, pusz!

Kép
kuha
 
 


Sziasztok

Barbapapa, köszi megnéztem az árakat. És tényleg nem drága.
Egyébként nincs valakinek tapasztalata telepített lakókocsis nyaralásról?

Kuha, egyenlőre lemondtuk mi is a csütörtököt, de még ma kiderül hogy megyünk e egy másik helyre. Remélem igen, csak hely függvénye!
Fejbeverés... nálunk is sokszor megy, sajna most kicsit bepánikoltattak a nagyiék mert a tv-ben (vagy újságban) halloták, hogy a sok fej beverés epilepsziára hajlamosít :(


Totka, jó vacsizást csütörtökre :) !

Benianyu jobbulást!

Göndörzsóf, egy 14 éves már gimnazista, vagyis középiskolás. Szóval azért kell hogy legyen saját felelőségtudata szerintem. Főleg egy lánynak. (Igazából én magamból és a két lánytestvéremből indulok ki)

Kicsit megkésve Boldog névnapot Zsuzsáinknak!!!


Majd eszembe jut még valami írok.

KépKép
Kép
csikken
 
 


Csikken!

Én nem nagyon szeretnék állásfoglalni ebben a gyerkmekpornó ügyben, legyen elég annyi hogy mélyen elítélem.

Egy mondatodra szeretnék reagálni, miszerint, egy 14 éves gimnazista lánynak már kell, hogy legyen felelősség tudata.

Hát szerintem a mai 14-15 éves lányok 90 %-ának egyáltalán nincs!!!!!!!!
Nézz meg egy mai 14-15 éves lányt, plusz azt, ahogy öltözködik, ahogy viselkedik. Nem a korának megfelelő, azt tuti. Arról nem is beszélve, hogy sajnos ma már ciki, ha valaki ennyi idősen még mindig szűz.
Nekem van a környezetemben ennyi idős fiatal (fiú is, lány is), hát komolyan mondom, elképedve nézem őket. És egy kicsit örülök, hogy fiam van, bár gyanítom, őt sem fogom kevésbé félteni, mintha lányom lenne.

Én nem hiszem, hogy ezeknek a gyerekeknek az kell, hogy a legfontosabb dolguk legyen, hogy házi felvételeket készítsenek a szexuális életükről.
Nekem soha nem jutott eszembe (bocsi Rokica).

Aláírom azt, hogy más idők járnak, mint amikor mi ennyi idősek voltunk, de azt bizony a szülők felelősségének tartom, hogy igenis ferje bele a gyereke fejébe, hogy a szexualis élet nem egy jó móka, amit ma Pistikével, holnap pedig Janikával űzök. Legalábbis nem 14 évesen.
Abban Ayse-nak teljes mértékben igazat adok, hogy inkább hozza haza a barátnőjét, mint a parkban, kocsiban, stb. , ráadásul titokban, esetleg felelőtlenül tegyék meg mindezt.

Egy biztos, én azon fogok igyekezni, hogy az én gyerekemnek ne jusson eszébe 14-15 évesen házipornót készíteni!!!

Kép
kuha
 
 


Hahó!!

Először is megkésve,de minden Zsuzsának boldog névnapot!!!!

Szóval Meli ma már sokkal jobban van!!
Már a kedve is jó....tegnap csak ölben volt el!! :?

Nekem ma nagyon fájt a fejem,de aztán sétáltunk és jobb lett!!
Amúgy az alap émelygés még megvan!!
Jövőhéten csütörtökön megyek uh-ra....jujj,de izgulok!!!!

Mi is megyünk csütörtökön vacsizni....ha lesz hely!!Ugyanis amiket kiválasztottunk,ott nem lehet asztalt foglalni,csak menni kell és ha van hely van ha nincs viszlát!! :evil: :evil:

Szombaton voltunk koncerten!!
Kefir tart itt minden évben Valentin napkor,merthogy Miskolci.....vendégek voltak:Szűcs Judit,Baby Gaby,Lala,Soltész Rezső,Pataki Attila.
Nagyon jó volt kicsit kimozdulni!! :)

Jajj olyan rossz,mert ugye Zoli minden nap megy be az anyukájához és csak olyan 7 körül ér haza!! :(

Betegeknek jobbulást!!!!!!

Megyek mert hiv a csajom!!!

Kuha.
Jó lett????

ancsi26
 
 


Jajj,még annyit,hogy mi is akarunk menni talira!!!!!! :D :wink:
Ki ne hagyjatok!!!! :D

ancsi26
 
 


Ancsi!

HÁt, már készen van a pipi, de még nem kóstoltam, mert Robi még nem ér haza. Az orvosnál csücsül, a táppénzes papírjáért...
Kb. egy órája küldött sms-t, hogy még 3-an vannak előtte. Ehhez képest... :twisted: :twisted: :twisted:

Örülök, hogy Meli jobban van!!

Koncert jól hangzik, Patakit és az Eddát nagyon szeretem. Igaz, csak a "régi" Eddát, az utóbbi 6-7 évben azt sem tudom, hogy jelent-e meg egyáltalán lemezük!!

Kép
kuha
 
 


Ancsi!

Miféle tali lesz?? Én nem is tudok róla!

Kép
kuha
 
 


Kuha, remélem nem lesz szükségem arra, hogy azon kelljen gondolkodnom jó vagy rossz ötlet volt e ezt legalizálni. :)
Szerintem ez úgyis később fog kiderülni, hogy mi alakult ki ebből a törvényből...

Csak számomra nem az a pornó, ha otthon (akár én felnőtt fejjel) lekamerázom hogy Zsoltival szexelünk a saját szórakozásom kedvéért. Ezért nem is szeretem ezt a szót hogy gyermekpornó arra amit most legalizáltak.

Nem sikerült foglalni oda ahova mentünk volna... Mindegy, mert ezért jövő hét végén elmegyünk wellnessezni!

Kriszti

KépKép
Kép
csikken
 
 


Jajj,csak az előbb olvastam,hogy Barbi invitálta Totkáékat és ezért irtam,hogy mi is szeretnénk menni!!!!!
Nincs semmi konkrét!! :D Sajnos!!

ancsi26
 
 


Csikken.

Hova mentek??

Jajj mi is úgy elmennénk valahova,de ez az anyós betegség nagyon betett nekünk....ugye ő fizette a kocsi részletet nekünk és hát az most ránk maradt---+35000ft!! :( :(
Most három kocsi van a családban,mert ugye van az espase-ünk amitől semmiképp nem akarunk megválni...van ugye a honda amit kaptam és Zolinak még van egy Toyota Celikája,amit anyósom használt.Hát vagy a hondát vagy a toyotát kell eladni,de a toyotától Zoli nem igazán szeretne megvállni,mert nem sok szaladgál belőle.De ha a hondát adjuk el akkor meg nekem az espase-el kell járnom ami meg 7 személyes :? ,a toyota meg sportautó két ajtóval,úgyhogy abba két gyereket bepakolni..... :? :?
Áhhhhhh,nem egyszerű!! :(

ancsi26
 
 



Ancsi,

vagy Siófokra vagy Földvárra. Még nem döntöttem el. :) :)
A hétvégére lefoglaltam már a szobát Földvárra, de közben rájöttem, hogy szombaton kezdődik a sulim és nem igazán kezdhetek úgy hogy nem megyek el. :) :)

Jövő héten mentek a 12 hetes uh-ra? Drukkolok!
Majd kérünk képet! :)

KépKép
Kép
csikken
 
 


Nagy a pangás...

Jelentem, a kormánypártiak visszakoznak, belátták, hogy nem volt jó ötlet ebbe a házivideó témába belenyúlni. Szó sem volt róla, hogy már meg is szavazták! Remélem, végre nyugi lesz :)

Kép

Kép
jucc33
Érd
 
 
 
 


Két szolgálati közlemény (aztán húzok aludni, mert kapar a torkom és ráadásul egy tök jó könyvem van):

A vidéki topiktagokat szeretettel várom ittalvásra, ha arra van szükség! Bizti elférünk :)

A gatyoszt, amit Szilveszterre vettem, le tudom venni anélkül, hogy kigombolnám :) (ettől éppen még hhmmmm túlsúlyos vagyok :evil: )

ayse
 
 


Ayse :) Gratulálok, és kicsit irigykedem is. Lassan felbuzdulok a sikereden, és én is nekiállok :)
Nekem is kapar a torkom, sőt fáj. Már egy hete. Két napig nem fájt, most újrakezdte :( Én is lefekszem.

Ja, és milyen aranyos ez a felajánlás Tőled! :D

Jó éjt!

Kép

Kép
jucc33
Érd
 
 
 
 


Sziasztok!

Kissé megkésve, kívánok minden Zsuzsannának nagyon boldog névnapot!
Pénteken színházban voltam a barátnőimmel, bár ne mentünk volna! Hihetetlenül szar darabot sikerült megnéznünk a Magyar Színházban! A szünetben már gondolkodtunk, hogy inkább vacsorázni mennénk a második felvonás helyett, de maradtunk! Azon kívül, hogy unatkoztunk, a mögöttünk ülő idősebb hölgyek röhögve kommentálták a darabot (talán beszívtak?), perecet ettek és ittak a darab közben! :shock: Érdekes módon rajtuk kívül mindenki kultúráltan végigszenvedte az estét!

Ma Halász Judit koncerten voltunk Tomival, de meg kell állapítsam, nekünk nem érdemes erre költenünk! A koncert nagyon jó volt, én nagyon élveztem, Tomi elaludt közben! :shock: A legnagyobb hangzavar közepén! A végén felébredt és nagyot játszótereztünk. :D A Mammutban ebédeltünk, barátnőm két gyerkőccel, én Tomival. Hát nem sűrűn plázázunk majd három gyerekkel!

Cleo
Maja első szava! :lol: Kíváncsian várom a másodikat!

Ayse
A családi fotók nagyon édesek! A család kedvence nemkülönben!
A pszichopata gyilkosok, nem mindig viselnek neonfeliratot a testükön! :wink:

Hajni
Egyetek helyettünk is! Ügyes vagy!
A gázszámla nálunk is megérkezett! :evil:

Benianyu
Nagyon jók a képek! Már mi is régóta készülünk a Trófeába, talán nemsokára sikerül.
Jobbulást! Én sem vagyok nagy gyógyszer szedő, de a Coldrex segített!

Göndörzsóf
Gergőszáj! :lol: A fiúknak is gyors gyógyulást!

Kuha
Tomi is viszonylag gyakran esik, de szerencsére a nagyobb balesetek elkerülték. A jellemzőbb hogy kicsit koccan, vagy teljes testtel dől el. Szerencsére a zsírtartalékok megvédik a sérülésektől.
Milyen volt a pipi?

Nyúlné
Nyúl híradó? Jó kis vasárnapi program!

Szilvi

Kép
Kép
thomasanne
 
 


Thomasanne!
Na jó, elárulom, a választási szempontom abból áll, hogy közelharc során ki az erősebb? Ebből következően öreg néniket, bácsikat, gyermekes szülőket és nőket szoktam felvenni, meg persze az isemrősöket. Szerencsérre ez a célcsoprt egyúttal az is, aki rászorul. :)

Mi volt a darab?

ayse
 
 


Ayse
Macskafogó.
Nem mi választottuk, ismerősöktől vettük át, de úgy örültünk egy közös estének!

Kép
Kép
thomasanne
 
 


Apa focit néz, én beledumálok! :wink:
Apa szerint a legrosszabbkor szólalok meg és akkor is hülyeségeket kérdezek, vagy mondok! :roll:
Ha valaki nézi a Reál meccset, mi lesz 2010-ig és kinek? Éppen beledumáltam és férj nem hallotta! 8)

Kép
Kép
thomasanne
 
 


Sziasztok!!!!
:D :D :D

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?