Sziasztok!
Edit-elhiszem,hogy a hátfájásod nagyon megnehezíti az életedet,főleg ha még 100x kell kelni a gyerekhez is.
Nálunk a Gergő kb.1 1/2 hónapja kezdte ugyanezt csinálni mint a lányod.Most már ott tartunk,hogy pépeset egyáltalán nem eszik meg,/ezalól csak a sütötök és a joghurtok kivétel/,viszont a darabosból meg sokkal kevesebbet eszik.Olyan érzésem van néha , mintha elfáradna a rágásban és ezért ne eszik tovább.Viszont ami a nagy bajom,hogy ha beteszem az etetőszékbe akkor nem eszik,ha az ölemben van akkor viszont semmi baja.És ő már csak abből eszik amit magunknak is csinálok.
Mi ma grill csirkeszárnyakat ettünk párolt zöldséggel,ja és húslevest.
Hála a jó istennek az alvással nincs problémánk ált.csak 1-2 x ébred,cumit kap és alszik is tovább.
Barbi-sajnálom a cicusotokat-tudom mit érzel,mi már vagy 3 cicát eltemettünk a lányom születése óta.Mindegyik az ő cicája volt-hát azt a zokogást nem kivánom senkinek.És a legszörnyübb az egészben ,hogy a gyerek nem érti hogy mi az hogy többet nem jön haza a cica.De mi felnöttek is szokszor igy vagyunk ezzel.
Márti-látom,nektek több féle cumitok van.Könnyen elfogadta őket?Nekünk Nuk van és egyszer vettem egy Mam-ot,hát akkorát köpni még nem láttam a fiamat.És azóta sem kapja be azt a cumit.Pedig nálunk sajnos rendszeresek az alvós cumi keresése.És ha nincs meg ,akkor nincs alvás.
Áruld el légyszike,hogy sikerült levágni Zsombi haját?Nekem egy pillanatig nem marad nyugton a fiam,olyan mint akibe elemet tettek.
Ha jól emlékszem te kérdezted ,hogy milyen pelust használunk.Mi liberót és pamperst ,mikor milyet kapok olcsobban.
Edith-sajnálom,hogy anyosoddal igy összebalhéztatok,talán hogy a fiacskája melléd állt és elmagyarázta a dolgokat megérti hogy vannak dolgok amikbe nem szabad beleszolni.
Fogyókurát hogy birod?Nagyon gondolkodom,hogy én is elkezdem,de még nem szedtem össze magam,még az elhatározás nem elég komoly.Meg még apróbb problémáim vannak,pl.hogy mikor mit ehetek,mi minek számit.
Baleset-az Union biztosítónál van a hapsi kocsija biztosítva,ők mondták,hogy nem egy egyszerű eset.Igazából nem is igen tudom,hogy ezt mire mondta,hiszen a balesetet okozó elismert mindent és alá is irta a papirt.Na mindegy állítólag 3 napon belül kijönnek felmérni a kocsi állapotát,mert nem tudjuk bevinni a biztosítóhoz olyan rossz helyen tört össze a kocsi.
Évi-mosogatógép tökéletes.Áldom azt az embert aki kitalálta.
A sok rossz közül legalább ennyi jó is történt mostanában velünk.Eddig nagyon meg vagyok elégedve vele.
na,lépek aludni,mert mindjárt kelteni kell a lányomat,hisz holnap ,ja nem ma suli.