Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Zsuzsi! Nagyon boldog névnapot kívánok!

Márti!

Nagyon ügyi vagy a buli miatt! A képek csodaszépek! Mutatsz kopi Zsombiról képet? Én nem vinném le pöttyökkel a dokihoz, tuti betegség benyalás. Tanácsadásra nem tudod elvinni?

Csajok! Annyira fáj a derekam, hogy majdnem meghalok! Megmozdulni is fáj. Az éjszaka is katasztrófa volt. Ma valószínűleg hagyni fogom sírni Virágot és nem megyek be hozzá. Próbáltam mindent, semmi nem hatott. Már teljesen tanácstalan vagyok és utálom az éjjeleket! Ez már nem állapot. Rögtön 1 éves, és még mindig kel vagy 10-szer éjszaka. Áhhhh!

Többször írtátok, hogy adtok kukoricapelyhet a gyerekeknek! Áruljátok már el légyszi, hogy csináljátok? Kajába vagy magában?

Mai menü: zöldbab, krumpli, hus, sajt

Nálunk újabban duplán eszik a csaj. Megeszi a saját kajáját, majd mikor mi eszünk, folytatja. Na akkor már nem sokat és ő eszik magától kézzel! Viszont ha nem teszem Őt is székbe a mi kajánkor, csak húzza a lábunkat és üvölt. Így legalább csend van!
Tegnap Anyuéknál voltunk, előtte itthon meguzsonnáztattam, ott meg úgy evett, mintha itthonról kaja nélkül mentünk volna. Anyám meg is kérdezte, mikor evett a gyerek?
De újabban már csak darabosat akar kajálni. pl. a zöldbabot turmixolom a husival, de a krumlit csak töröm, és reszelem a tetejére a sajtot! Pép nem is kell neki nagyon!
Ja! Mióta itthon van Barnus, (kb. karácsony óta 1 hetet volt oviban), hízott Ő is 1 kilót. Na ennyit az evésről!

Évi! Ügyesek vagytok! Vigyétek is kirándulni, csak óvatosan az időjárással!

Edith! Hogy sikerült a pite? Én csak holnap csinálom meg, tegnap disznótoros és töltött káposzta volt! Tiszta diéta!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Jó reggelt!

Zsuzsi, Zsu, nagyon boldog névnapot Nektek!

Edit, átérzem az éjszakátokat, a miénk dettó! Éjfél magasságában 1/4 óránként kelt. Talán egyhuzamban 2x aludt 1 1/2 órát, a többit kiabálással töltötte.

A virág amit Lacitól kaptál valóban szép, de az alatta lévő képen a másik Virág mág szebb. Igazi kis hölgy azzal a hajpánttal.
Barnus jelmeze szupi. Neki is tetszett?

Zsuzsi, Szandinak olyan gyönyörű szeme van, hogy mindig csak ámulok. Lesz vele bajotok elég!

Tegnap jöttem haza a sétából és megláttam a cicánkat az út szélén kiterülve. Elütötte egy autó. Hát, megkönnyeztem azt a kis dögöt, annyira megkedveltem. Ha hazaértünk szaladt elénk, ha sétálni mentünk elkísért egy darabon.
Arról már nem is beszélek, hogy a Susy tegnap óta tiszta lelki beteg, hiszen nagyon jó haverok voltak. Szinte ki sem akar menni pisilni, és minden apró zajra felkapja a fejét, hátha a macsek jött haza.
Ráadásul mindig együtt ettek, ez a válogatós Susy még a csirkemellet sem eszi meg, csak ha a macska is eszik. Na, akkor gyorsan odarohant, nehogy több jusson a macskának. Tegnap reggel kivittem nekik pipihusit, azóta is ott van a tányérjukban, nem ette meg.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi:sajnálom a macsekot!!!!! :(

Edit:el is felejtettem írni, hogy gyönyörű a kisasszony a Szandival együtt!!!!!

Na itt egy tegnap esti kép, ma még nem sikerült normálisan lefotózni:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 

 
 

Jó reggelt!

Remélem, mindenkinek jól telt a hétvégéje! :)
Tegnap összességében véve egy szép napunk volt, ha nem lett volna anyósom, aki elba...a. :x :x :x :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Soha nem panaszkodtam, és nem is kellett panaszkodnom anyósomra, de most egy olyat művelt/mondott, hogy lefagytam tőle. Azt hiszem, ha pofont adott volna, nem lett volna meglepőbb és nem is fájt volna annyira. Mindenesetre velem befejezte, legalábbis addig, amíg személyesen bocsánatot nem kér.
felhív tegnap a "drága", hogy mikor megyünk sógornőmékhez, mert jó lenne, ha találkoznánk, mert aláírást gyűjt ahhoz, hogy Tőkés László (egy püspök) legyen a jelölt az Európai Parlamentbe, és nehogy aláírjunk valamit az RMDSZ-nek! :shock: :shock: :shock: :shock: (Már eleve, hogy jön ahhoz, hog megmondja, mit, kinek írjak alá.) De mondtam neki, hát, nem tudom, de szerintem nem írok alá én semmit, senkinek, mert egyszerűen nem érdekel. Erre gondolkodás nélkül rávágta, hogy "MÁR AKKOR NE HARAGUDJ, DE KÁR TÉGEDET MAGYARNAK NEVEZNI!!!!!!!!!!!" Lehet, hogy nálatok ez nem bír nagy fontossággal, mert Mo-n magyarnak lenni természetes dolog, de itt sokszor hátrányokkal jár, és ezt megkérdőjelezni, kétségbe vonni, tőrt jelent a szívben.
Mindenesetre, egész délután rosszul voltam bele, sírtam egy csomót. Istvánnak elmondtam, és azt mondta, "rendbe teszi" ő az anyját! Este be kellett mennünk hozzájuk, hogy István odaadja a részletpénzt az autóra, és akkor vele is alá akarta iratni a papírt. Hááát, én nem voltam bent, mert a kocsiban maradtam, de IStvánnak az elmondásából, megemlegeti anyósom ezt a napot, amíg él. Amit Istvántól hallott, méghozzá cseppet sem finoman - csak úgy, ahogy érdemelte, és amilyen finoman fogalmazott ő nekem - megkapta a magáét. Részletezni most fölösleges, de nagyon raméljük, hogy most legalább magába szállt egy kicsit.

Topikunk Zsuzsannáinak (és ha van, más családtagjainak) nagyon boldog névnapot kívánok!

A lepény nálunk is nagy sikert aratott. Nekem ízlett a tegnapi csak paradicsomszószos változat is (paradicsom, hagyma, paprika, gomba + paradicsomszósz), de ez olyan volt, mintha omlós pizzát ettem volna. Istvánnak viszont acsászárszalonnával felturbózott változatot készítettem, amiből nem tegnap ebédelt, hanem ma reggelizett. (Anyukáméknál ebédeltünk tegnap és ő akkora adagokat szokott pakolni az IStván tányérjára, hoyg olyankor neki tutti vacsora sem kell. :roll: :roll: :roll: :D :D :D :D )
Felét bírta csak megenni, állítása szerint félre áll a hasa tőle. A maradékot én fogom bevágni holnap, a fehérje-napomon, mert annyira kívánom, hogy az elmondhatatlan. MA meg gyúrom magamba a gyümölcsöket. de nincs baj, bírom. Csak már várom a holnapot! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Most mennem kell, mert Kriszta követel. :) :) :)

Puszi, és kellemes hetet mindenkinek.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS Bendusnak nagyon boldog 11-dik hónapfordulót!!!!!

Edith:naggggyon sajnálom :( , elhiszem, hogy megbántott :evil: !!!!!De legalább az István helyre tette!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, ha te nem lennél, akkor mi minden hófordulót elfelejtenénk. Ne haragudj, leírod, ha megkérlek, még egyszer a hófordulós napokat? Én úgy szégyellem, ha kifelejtek valakit, és csak azért kívánok neki, mert látom, hogy más előzőleg már megtette! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

De azért ÉN IS BOLDOG HÓFORDULÓT KVÁNOK BENDUSNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És kösz az együttérzést... :(

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket.
Minden Zsuzsannának boldog névnapot kívánunk.
Edit: de irigyellek, hogy Virág már eszi a darabos kaját. B. nem akarja.
Én bio kölesgolyót szoktam neki adni, csak úgy magában. De csak figyelemelterelésnek használom és ha főznöm kell akkor, hogy elmaradjon az etetőszékben.
Tudom, hogy rossz szokás, de jobb mint tízszer kelni egy éjszaka, nem próbáltátok meg magatok közé venni a kisasszonyt?
Nálunk heti egy-két alkalommal előfordul, hogy B. hajnalra köztünk köt ki.
Én sem vagyok ennek a híve, de még mindig jobb, mint átmenni hozzá és a karomban ringatni egész éjjel. Ráadásul elalszik a kezemben és amint le akarom tenni a helyére rázendít.
Én nem panaszkodom megint átalussza az éjszakákat.

Edith: sajna nem lehet mindenkinek normális családja. Nekem sincs. Ne is törődj az anyósoddal.

Kép
Kép
nemes ani
 
 


Hála, ma nagyon szép idő van. Mi mindjárt indulunk is sétálni.

Kép
Kép
nemes ani
 
 


Edith:
8) április 1-Kriszta :lol:
március 2-Flóra+Marci
március 7-Samu
március 9-Kata
március 13-Zsombi
március 19-Bendus
december 20-Hanna
március 21 Virág, február 21 Gergő
március 24-Ádám
január 28-Livi+Dorka
április 30Szandi
Remélem nem hagytam ki senkit!!!!! :roll:
Én meg mindjárt lenyomom a kisgazfickót aludni!!!!Fél 6kor kelt!!!!! :? :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edit, eszembe jutott, hogy kérdezted a kukoricapelyhet. Én is-isadom Krisztának. Egy műanyag tálkába teszek 3-4 darabot, és szépen elrágcsálja (Többet nem tehetek, mert akkor csak játszik vele, szétmorzsolja, szétszórja, stb. :roll: :roll: :roll: )
Ezenkívül, meg a joghurtot szoktam tartalmasítani vele, vagy a reszelt almát, vagy bármilyen gyümölcsöt, de olyankor jól szétmorzsolom, mert ha negy darabban kerül a szájába, öklendezni kezd. Amíg szárazon ropogtatja, nincs baj, de ha megpuhult, úgy nem szereti egészben.

Ani, az én anyósommal eddig soha semmi baj nem volt. Kérdezd meg a csajokat, mindig dicsértem (és ezt őszintén tettem), hogy ha mindenkinek iylen anyósa lenne, soha ne lenne baj anyós és menyek között. Mindamellett, hogy apró hibái mindenkinek, nekem is vannak. És persze, minden családban akad olyasmi, ami nem sorolható a normalitás keretei közé. A baj csak akkor van, amikor egy kedves, normális valaki hátbaszúr, mint most anyósom, engem. de mindegy. Majd meglátja, ki veszít nagyobbat ezzel.

Márti, nagyon klassz az úrfi sérója! Érdekes, hoyg jól tűrte a hajnyírást. Én is gondoltam arra, hoyg Krisztát lenyírja, de most, mióta látom, hoyg kunkorodik a vége, már eszem ágában sincs! :)

Barbi, sajnálom Macsekot (a nevére már nem emlékszem, sajna :oops: :oops: :oops: ) . Érdekes, hoyg milyen jól összenőttek a kutyussal. :) Hátha kerül egy másik cicus, bár az már nem lesz ugyanolyan, tudom.

Edit, újabban Kriszta is ugyanezt teszi. Szombaton a öldségeimből is állandóan kunyerált, pedig azelőtt evett ugyanazt, csak pürésítve. tegnap meg evett savanykás zöldséglevest édesanyáméknál a nagyokéból. Kenyérbelet aprítottam bele, és csak amúgy tátogott. :)

Ma tízóraira reszelt almát kapott joghurttal, ebédre meg veszek ki valamit a fagyóból. Meglátom, hogy mit. kriszta még nem evett zöldbabot. Csak szemeset.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Márti, nagyon köszönöm. :)

Kriszta már fél 11-kor elaludt. Ma ő is 8 előtt már felkelt véglegesen. István jóvoltából persze! :roll: :roll: :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Zsuzsiknak nagyon szép névnapot kívánok, Bendegúznak pedig boldog 11. hófordulót!

Edit, borzasztó lehet a derékfájás, tényleg próbálj meg pihenni! Akár úgy is, ahogy Ani javasolta, és éjjel Virágot magatok közé veszitek... Illetve én azt szoktam csinálni, amikor Samu beteg volt és ilyen borzalmas éjjeleket produkált, hogy egy szivacsot átvittem a szobájába és ott aludtam vele - pontosabban magam mellé vettem időnként. Úgy azért jobban aludt. És én is.

Csajok, nagyon örülök, hogy a pite így bejött. Ha már kajcsi: tudjátok már hogy a közelgő szülinapokra milyen tortát fogtok csinálni / venni a gyerköcöknek?

Edith, sajnálom, hogy így megbántott az anyósod. A politika teljesen ki tudja forgatni magukból az embereket, és simán szül családon belüli konfliktusokat. És ez sajnos nem csak Erdélyben van így...

Samu is egyre jobban szereti a darabos kajcsikat, már nem is emlékszem, mikor vettem utoljára elő a turmixgépet. Villával töröm össze a dolgokat max.
Tegnapi vacsi, ami nagyon bejött Samunak: gyümölcsmártás, sülthús és piritott dara. Mi is azt vacsiztunk, így teljes volt az összhang - Samu is imád kunyizni ugyanis :)
Megyek, mert lebontja kiscsávó a nappalit!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a névnapi köszöntést.
Zsu Boldog névnapot kívánok neked!

Bendusnak boldog hófordulót!

Edit: már én is mindent kipróbáltam a Szandival, hogy az éjszakáink jobbak legyenek. Sokat javult a helyzet, de még mindig felébred, igaz most ott tartunk, hogy már csak 2-3 óránként.

Egy pár módszer amit kipróbáltam:
- minden sírásnál bementem, de nem vettem ki az ágyból, csak teát kapott (sajnos a Ferkó rászoktatta, ha ő ment be, mindig megitatta. Pedig előtte soha nem kellett neki). Ezt kb. 1 hétig csináltam, aztán már teát se adtam neki csak a cumit.
- amikor ezt már megszokta, jött a következő: Amikor felsír be kell menni a szobájába, megsimogatni és nyugodt hangon tudatni vele, hogy szeretitek és itt vagyok vele a szomszédban(ha külön alszik) és kimenni. Az ordítást ettől természetesen nem fogja abbahagyni. 3 perc múlva újra bemenni és ugyanezt csinálni, ha még jobban ordít akkor még rövidebbre kell venedd az ottlétet. A 3 percet kb. 4x kell ismételni majd emelni a magára hagyott időt 4, 5, 6 és maximum 7 percre (ezeket már nem kell többször, hanem egymásután emeld a percek számát.) 7 percnél több idő nem teljen el. Ezek gyötrelmes éjszakák lesznek, de megéri.
Nekünk ez vált be. Most, már ha felébred, bemegyek, és egyből visszaalszik és nem is kel csak pár óra múlva.

Edith: sajnálom, hogy anyósod így megbántott. Én sem szeretem, ha meg akarják szabni, hogy pl. kire szavazzak a választásoknál. De te tényleg szerencsés vagy, hogy „csak” ebbe szól bele.

Barbi: nagyon sajnálom a cicust, szegény Susy elhiszem, hogy megviseli. :cry: Figyelj oda rá nagyon, komoly trauma ez neki. Az anyukámék macskája csont soványra fogyott, amikor meghalt a másik cicájuk.

Márti: nagyon jó lett Zsombi haja. Így is gyönyörű.

Andi: írtad múltkor a Zeptol (lehet, hogy nem így írják) cipőt. Megnézed nekem kb. milyen árban vannak?

Megyek, mert felébredt a Szandi. (reggel 9-ig aludt!!!!!! :oops: 8) azóta már evett, de újra kidőlt)

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Bendusnak nagyon boldog hófordulót kívánunk mi is!

Edith, jó fej lehetett anyósod, nagyon. Kíváncsi vagyok ezek után, hogy az István így kiosztotta észhez kap és bocsánatot kér-e tőled.

Zsuzsi, most ott tartunk, hogy a Susy csak akkor eszik, ha a kezemből etetem. Annyira sajnálom, teljesen odavan. Nekem meg a szívem szakad meg, hogy nem tudok segíteni. Próbálok játszani vele, nem akar. Úgyhogy folyamatosan simizem, ül az ölemben, amikor az Ádám alszik.

Lányok, az éjszakára adott tippekre azt kell mondjam, már mindent kipróbáltam.
Ha ilyen szarul alszik én is magam mellé veszem, (arról már ne is beszéljek, hogy az István kiszorult a nappaliba aludni), de ott ugyanúgy nem alszik.
Szóval tök mindegy, hogy mellettem nem alszik vagy a kiságyban.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi, sajnálom én is a cicátokat! Meg a kutyust is! Nincs itt az ideje a kiskutyáknak? :) Írtad, hogy tüzel Susy...

Márti, Zsombi haja tényleg jó lett! Julcsiékkal mi van? Költöztek végül a hétvégén?

Cipőkér(d)és: ajánljatok jó cipőket! Zsandi szokott belinkelni tök jó oldalakat, de kiváncsi vagyok a tapasztalataitokra is. Melyek a jó márkák, mire figyeljek oda a cipővásárláskor, hol érdemes és mennyiért venni a cipőt? Samu egyre többet álldolgál, és kísérletezik az önálló lépegetéssel, tehát a szülinapjára be akarok szerezni egy olyan cipőt, amit már kintre is bártan felvehet... A mostani 2 db cipője inkább kocsicipőként funkcionál.


Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Évi:jól vannak a Julcsiék még nem költöztek, előreláthatólag hét közepén már kész lesz a lakás!!!Dorina nagyon kis érzékeny lett, hívtam a mobilon és attól is megijedt...meg mindentől! :? Nagyon anyás lett...remélem ha átköltöznek megnyugszik a drága!!!!
Én cipőben nem igazán tudok márkákat mondani, mert mi a Deichmannban szoktuk venni a Szoninak, de majd a Zsombi első cipőjének én is valami normálisat szeretnék nézni!Bár itt is jó kiscipőket láttam, ha jól tévedek. :roll:

Alszik mind2 manóm :shock: Szonó is kidőlt ős is korán kelt!!!!

Én tegnap teljesen kiborultam:láttam magamról a képeket :cry: :cry: :cry: kivagyok!!!!Tudom csak én tudok rajta változtatni, de akkor is sokkoló volt!!!! :? :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!


Köszönöm a köszöntéseket :)

Zsuzsi, neked is Boldog Névnapot !!!

Barbi én is sajnálom a cicát, nagyon rossz lehet. Én az egyetlen legkedvesebb kutyámat vesztettem el :( Azóta nem szeretnék új háziállatot...

Ani Bendusnak Boldog Hófordulót :)

KÉpzeljétek, úgy lestük Katának a negyedik fogát, hogy na áttört-e már, vagy még nem, hogy nem vettem észre, és kijött az 5. is :) Szóval már 5 fogú a csajszim :) Csak oylan furi, mert mindengyik foga más méretű :)

Barbi, rossz lehet nagyon hogy ilyen rossz alvó Ádám. Elképzelni se tudom hogy mitől lehet. Segíteni meg pláne nem, nekem mindkét gyerekem hétalvó.

LÁNYOK! Van kedvetek akkor TALIZNI?

Vasárnap?

Én mindenkit nagy szeretettel várok :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Edit, ami Katának van: Itthonra Elefanten szandi, kintre egy Superfit baki, ill egy Clarks első lépés kiscipő. Utóbbit nem lehet Magyarországon kapni, én a babaszoba.hu -n vettem.

Egyik cipő sem betétes, én a nem betétesek táborát gazdagítom.

Jah és vannak nagyon hajlékonytalpú kínai cipői, amit csak babakocsiban hord, járáshoz nem adom rá.

Elefanten kapható a Deichmann-ban, nagyon jó minőségű cipők. Superfit-et nem tudom hol lehet kapni, mert én majdnem mindent a babaszobán veszek :o

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Zsu:Julcsiéknak meg nekünk is a szombat a jó...de ha gondolod elnapolhatjuk ismét egy olyan időpontra amikor többen ráérünk...de az valószínű, hogy csak a szülinapok után lesz!????
Nekünk mindegy!!!
Gratula a sok foghoz Katának!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Nekem jó a Szombat Márti!

csak vki írta hogy vasárnap lenne jó...

De akkor legyen szombat :)

Akkor eddig a Talira jelentkezők:

Mártiék,
Julcsiék,
Zsuzsóék,

Ki jön még?

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Zsu, én írtam a vasárnapot (a szombat kirándulós napunk lesz), és a cipőkérdést is :) Köszi a tippeket, a Deichmannt is (Márti), meg a márkákat is. Írjatok még ilyeneket!
Egyébként én sok mindent veszek neten, de cipőt pont nem szeretnék - túl nagy a kockázat. A múltkor néztem Samunak egy jó kis cipőt, de kiderült, hogy mégsem passzol a lábára - még jó hogy ott volt velem a boltban.
Szóval mi tuti nem megyünk szombaton talizni. Majd a szülinapos időszak utáni talira! Egyszer már csak sikerül ott lennünk nekünk is...

Zsandi és a dömper: Samu karácsonyra kapott dömpert 3 méretben: egy kiba nagyot, amibe ő is belefér, egy közepeset, amibe egy csomó cuccot lehet pakolni és egy icipicit. Most a közepes a nyerő, folyamatosan szállítmányoz a konyha és a nappali között mindenféle dolgokat. Belepakolja a cipőket, azokat kiszedi a konyhában, beleteszi a hagymát, ezt átviszi a nappaliba, stb. Kis logisztikus...
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Először is az elmaradásomat rendezem! :oops:

JULCSI UTÓLAG IS BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!
Kép

ZSUZSI ÉS ZSU BOLDOG NÉVNAPOT!
Kép

BENDUSNAK BOLDOG HÓFORDULÓT!

Edit,
nagyon sajnállak az éjszakázás miatt.Ilyenkor az ember tanácsot se tud adni.Nálam Zsoltika volt ilyen,rengeteget volt fenn éjszaka.A mai napig legalább egyszer felkel.Ráadásul,mint már írtam többször is hajnalban kel.Ma 4.20-kor kelt! :shock:

Márti,
örülök,hogy jól sikerült a meglepi a párodnak!Ezúton szeretnék BOLDOG 30.SZÜLINAPOT KÍVÁNNI NEKI!!!!!!!
Kép

Barbi,
neked is kitartást Ádám nem alvásához.Remélem mihamarabb rendeződni fog!

Hanna ma ment először bölcsibe,de ebéd után mentem érte,mert már olyan régen volt.Hazaértünk és el is aludt a drága!
Pénteken megkaptuk a védőotásokat!Olyan jól esett,hogy a dokinénik szerzett nekünk egy Prevenart ingyen.Még történnek jó dolgok is az emberrel.Most megkapta ezt és a meningitis ellenit is.
A második Prevenart meg megkapjuk a kórházi alapítványon keresztül!
Ja,és egyre többször akar sétálni,hogy fogja az ujjamat!Még a végén elindul? :roll: :wink:

Puszi nektek!

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Sziasztok!

Ugy látszik ,mostanában még az ág is húz engem / és a családomat/.
Vasárnap délben összetörték a kocsinkat.A fickó elfelejtett elnézni jobbra mielött kikanyarodott,én meg pont ott voltam a kocsival.Hiába fékeztem már nem tudtam megállni.A kocsi elég szépen összetört,de legalább nekem nem lett semmi komolyabb bajom az ijedségen kívül.A nyakam meghúzodott egy ponton,és a térdem kalácsát vertem be,ami mára már lilul,és persze a Gergő állandóan ott tapizza a térdemet.A biztosítós pasi 3 napon belül várható,de semmi jóval nem kecsegtetnek.Álítólag hetek,lehet hogy hónapok telnek el míg fizet a biztosító.Szóval nem lesz egy egyszerű eset.
Farsangon nem voltunk,mert a párommal pénteken este vettünk egy mosogatógépet és szombaton délben készült el a gép beszerelése és még sütnöm is kellett volna.De vigasztalásképpen átjöttek a barátnőmék a 3 gyerekkel és igy legalább remekül elvoltak a skacok.Meg beigértem ,hogy elviszem a csajt a Lurdiba a játszóházba.

A 2 topiclakó Zsuzsannának én is nagyon boldog névnapot kívánok.

Bendegúznak pedig boldog hófordulót.

Évi-cipő ügyben annyit tudnák segíteni hogy én pl.a lányomnál azt csináltam,hogy az első 4-5 évben csak vadi új és márkás cipőket vettem kimondott gyerekcipőket forgalmazó üzletben.A mostani márkákat nem nagyon ismerem.A fiamnál is ezt fogom csinálni.

most mennem kell,remélem még késöbb tudok jönni .
bibolya
 
 


Timi:köszi átadom, de csak szerdán lesz igaziból :lol: .Nagyon ügyi Hanna baba, persze, hogy elindul hamarosan!!!!Ne rakja beléd anyud az ideget!!!! :? :wink:

Ibolya:sajnálom a balesetet, biztosan nagyon megijedtél!!!!!És egyedül voltál????
Állitólag nagyon sok negatív energia érkezik a földre mostanában!!!! :( Az úton amúgy is nagyon vigyázni kell, múltkor is nem győztem kapaszkodni a párom mellett, mert 2 vagesz luxus autós fószer úgy beelőzött, hogy nem sok hijja(vagy mi???) volt!!!! :evil:

Zsandi drága megint leamortizáltak a törpék????? :shock: :roll: 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Köszönöm az altatási tippeket! Én egy ágyban alszom Virággal, de a magam mellé vétel sem jött be. Így is kel folyamatosan és sír. Sajnos nálunk a vízre szokott rá, éjjelre teát nem kap.

Zsuzsi! A te módszeredet próbáltam, nem vált be. Próbáltuk a felvesz-leteszt, az sem segített. Tanácstalan vagyok, a sírni hagyást még nem próbáltam, de már ott tartok. Valahogyan meg kell tanulnia segítség nélkül visszaaludni. De ez azért nehéz eset, mert felordítja Barnust is.

Ibolya!

Sajnálom a balesetet. Melyik biztosító fizet ilyen sokára? Tavaly a párom totálkárosra törte az autónkat, és kb. 1 hónap alatt fizettek. (Allianz Hungária) Jobbulást!

Cipő: az első pár évben én Melania vagy Siesta cipőt vettem. Nekünk a fűzős használhatatlan volt, képtelen volt Barnus kivárni, míg megkötöttem. A szandálok sokáig ezek a nyitott 3 pántosak voltak, amiből a felső a bokánál tépőzár, az alsó kettő csat. Csak a felső tépőzárt kellett nyitni, a csatot a lábszélességre állítottam. A baj mindig a lábfej magassággal volt, mert a cipők 70 %-a fel sem ment a lábára.

Timi!

És engeded felkelni fiacskádat olyaan korán? Nálunk régen korai ébredésnél csendben kellett könyvet nézegetni vagy kis állatokkal játszani az ágyben, de felkelni nem lehetett. Sokszor vissza is aludt magától.

Edith!

Anyóssal beszéltél már azóta? Én mindig irigyeltelek a jó kapcsolat miatt. Azért ne tartsatok haragot sokáig, mondom én, aki a Hajdúszoboszlóról hazajött anyósékat nem voltam hajlandó ebédre meghívni vasárnap. Majd akkor vendégelem meg őket, ha ő is azt teszi. Elmegyünk hozzájuk, de még egy kávéval sem kínál meg. Ő az, akihez a gyerek ebédjét vinnem kell.

Ma felhívott a barátnőm,hogy az oviban néhány otthon levő anyuka (gyesen, gyeden lévő) kapott a Kincstártól levelet, hogy ezen túl a nagyobb gyerek csak délig lehet oviban. Ha így lesz, erősen gondolkodom, hogy kiscsoprtba be se viszem. Minek, kb. 4 órát lenne ott, közben minden szar kórságot elkap és haza is hoz. Fizetek az oviért, a gyógyszerekért az egész családnak, mert úgyis mindenkit lefertőz. Kíváncsi leszek, mi igaz ebből.

Farsang: hát tök jól farsangozott Barnus itthon a tigris ruhában, de bemenni nem volt hajlandó a csoportba. Kb. 2 hónapja ovit se látott, még a csoporttársait sem ismerte meg jelmezben. Haza kellett hoznom!

Lépek fürdetni!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!

Ibolya, sajnálom az autót. Ilyen sajnos velünk is történt nemrégiben: Samu épp egy hónapos volt, amikor egy kocsi belénk jött hátulról. Gazdasági totálkár, de a biztosító elég hamar fizetett (nálunk is kb az eset után egy hónappal utalták a zsét - ez a Generali volt).
Egyébként milyenek az első benyomások a mosogatógéppel kapcsolatban?
Most mennem kell, vége a fürcsinek!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Ibolya, sajnálom az autót. Ilyen sajnos velünk is történt nemrégiben: Samu épp egy hónapos volt, amikor egy kocsi belénk jött hátulról. Gazdasági totálkár, de a biztosító elég hamar fizetett (nálunk is kb az eset után egy hónappal utalták a zsét - ez a Generali volt).
Egyébként milyenek az első benyomások a mosogatógéppel kapcsolatban?
Most mennem kell, vége a fürcsinek!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi, Zsu!
Kép

Benusnak boldog hófordulót kívánok!

Cipő:
Én most Siesta-t vettem a gyerekeknek, merthogy valami tényleg jót szerettem volna a lábukra az első lépésekhez. Később már majd benevezünk másmilyenre is, ami kicsit kölcségkímélőbb.
Én elég sok mindent veszek használtan, de a cipő az, amit soha nem vennék. Minden gyerek lába más, másképp tapossa ki, úgyhogy az csak új lehet. Így a saját gyerekeim között sincs csere-bere. (Mondjuk nálunk ez nem is nagyon lehet, mert Marcié barna, Flóráé meg pink színű. )
Én még jónak tartom azt a cipőt, aminek a honlapját a múltkor belinkeltem (a szombathelyi cég).

Zsu!
Elkülöm mindjárt e-mailben a Zeptol cipők árlistáját.

Barbi!
Sajnálom a cicát, meg Suzy-t is, remélem azért hamar a régi lesz.

Ibolya!
Sajnálom az autótokat, azért talán a biztosító is hamar fizetni fog. Dühítőek ezek a balesetek, de a lényeg, hogy nem esett komolyabb bajod.

Edith!
Sajnálom, hogy anyósoddal összevesztél, elhiszem, hogy rosszul esett, amit mondott. Remélem azért kibékültök hamarosan.

Köszönöm a dömperes tippeket, ma voltunk a Gulliverben, láttam egyet, de nagyon nem tudtam körbenézni, mert a gyerekek apával a pénztárnál dekkoltak, ugyanis nem fértünk be a babakocsival. :twisted: Majd legközelebb. Bár már nincs nagyon sok idő.

Na, nem tudom, hogy még mit akartam írni, de amúgy is elég nagy az elmaradásom, ha végigböngészném, itt ülnék hajnalig. :roll:

Ja, orvosi látogatásunk eredménye: nincs komoly baj, Baby Luuf, Calcium, Sebion tripla adagban, Nasivin.

Na, puszi!

Andi
Kép
zsandi
 
 


Andi, örülök, hogy semmi komoly baj nincs a gyerkőcökkel.
Bennünket be sem engedtek babakocsival a Gulliverbe. :x

Ibolya, remélem azért viszonylag gyorsan kaptok pénzt a biztosítótól. És legalább neked nem lett semmi bajod. Lelked jobban van már?

Edit, mintha csak a mi éjszakáinkat írnád le. Kb. 1 hónapja az Ádám, ha felébred, csak akkor alszik vissza, ha adok neki inni. Ő is vizet iszik, mondjuk ő nappal is.
Előtte ha a cumit visszaadtam, vagy csak megigazítottam már aludt is, most csak akkor, ha iszik is. És nincs meleg a hálóban, tehát azt sem mondhatom, hogy azért iszik mert melege van. Viszont így nem egyszer reggelre tiszta pisi.
Ja, én a múltkor kipróbáltam azt is, hogy sírni hagyom. Nem sokáig, olyan 5-10 percig. Eredmény: nem alszik vissza, viszont az összes álom kimegy a szeméből és 2-3 órán keresztül szórakoztathatom.

Jelentem Susykánk kicsit jobban van, már a kezemből simán eszik és most már játszik az Istvánnal.
Kicsit furcsa, hogy én itt kiakadok, miközben az Ibolya a papáját vesztette el, és mi ez ahhoz a fájdalomhoz képest. Tudom, tudom, de úgy az emberhez tud nőni egy ilyen kis állat.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Edit-elhiszem,hogy a hátfájásod nagyon megnehezíti az életedet,főleg ha még 100x kell kelni a gyerekhez is.
Nálunk a Gergő kb.1 1/2 hónapja kezdte ugyanezt csinálni mint a lányod.Most már ott tartunk,hogy pépeset egyáltalán nem eszik meg,/ezalól csak a sütötök és a joghurtok kivétel/,viszont a darabosból meg sokkal kevesebbet eszik.Olyan érzésem van néha , mintha elfáradna a rágásban és ezért ne eszik tovább.Viszont ami a nagy bajom,hogy ha beteszem az etetőszékbe akkor nem eszik,ha az ölemben van akkor viszont semmi baja.És ő már csak abből eszik amit magunknak is csinálok.
Mi ma grill csirkeszárnyakat ettünk párolt zöldséggel,ja és húslevest.
Hála a jó istennek az alvással nincs problémánk ált.csak 1-2 x ébred,cumit kap és alszik is tovább.

Barbi-sajnálom a cicusotokat-tudom mit érzel,mi már vagy 3 cicát eltemettünk a lányom születése óta.Mindegyik az ő cicája volt-hát azt a zokogást nem kivánom senkinek.És a legszörnyübb az egészben ,hogy a gyerek nem érti hogy mi az hogy többet nem jön haza a cica.De mi felnöttek is szokszor igy vagyunk ezzel.

Márti-látom,nektek több féle cumitok van.Könnyen elfogadta őket?Nekünk Nuk van és egyszer vettem egy Mam-ot,hát akkorát köpni még nem láttam a fiamat.És azóta sem kapja be azt a cumit.Pedig nálunk sajnos rendszeresek az alvós cumi keresése.És ha nincs meg ,akkor nincs alvás.
Áruld el légyszike,hogy sikerült levágni Zsombi haját?Nekem egy pillanatig nem marad nyugton a fiam,olyan mint akibe elemet tettek.
Ha jól emlékszem te kérdezted ,hogy milyen pelust használunk.Mi liberót és pamperst ,mikor milyet kapok olcsobban.

Edith-sajnálom,hogy anyosoddal igy összebalhéztatok,talán hogy a fiacskája melléd állt és elmagyarázta a dolgokat megérti hogy vannak dolgok amikbe nem szabad beleszolni.
Fogyókurát hogy birod?Nagyon gondolkodom,hogy én is elkezdem,de még nem szedtem össze magam,még az elhatározás nem elég komoly.Meg még apróbb problémáim vannak,pl.hogy mikor mit ehetek,mi minek számit.

Baleset-az Union biztosítónál van a hapsi kocsija biztosítva,ők mondták,hogy nem egy egyszerű eset.Igazából nem is igen tudom,hogy ezt mire mondta,hiszen a balesetet okozó elismert mindent és alá is irta a papirt.Na mindegy állítólag 3 napon belül kijönnek felmérni a kocsi állapotát,mert nem tudjuk bevinni a biztosítóhoz olyan rossz helyen tört össze a kocsi.

Évi-mosogatógép tökéletes.Áldom azt az embert aki kitalálta.




:lol: A sok rossz közül legalább ennyi jó is történt mostanában velünk.Eddig nagyon meg vagyok elégedve vele.

na,lépek aludni,mert mindjárt kelteni kell a lányomat,hisz holnap ,ja nem ma suli.
bibolya
 
 


Szép jó reggelt!

Ilyen "korai" időpontban csak én vagyok fent?

A hónap szenzációja:a fiam végigaludta az éjszakát és reggel csak 3/4 7-kor kelt. :lol:
bibolya
 
 


Hanna babának boldog hófordulót!!!! :lol:

Ibolya:Zsombinak tök mindegy milyen cumi, csak cumi legyen!!!!Mi is legalább 2-őt bekészítünk estére:1 nála egyet meg a közelbe, mert nagyon eltud tűnni!!!!! :evil:
A hajvágásnál semmi különöset nem csináltunk, párom fogta az ölében, az elején tekergette a fejét, de aztán odabújt a páromhoz és hagyta magát!!! :lol:

Barbi:örülök, hogya Susy jobban van!!!Remélem TE is!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ibolya:de jóóóóóóóóó!!!!Bár amikor meséltem, hogy én nem keltem akkor a párom sem, szóval nekünk is volt egy ilyen éjaszakánk valamikor...de hol van az már!!!!!Ma megint 6 előtt ébredt!!! :? És ráadásul a Szonó is!!!! :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jó reggelt!

Hanna babának boldog hófordulót kívánunk!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Jó reggelt!

MA éjjel Kriszta többször is visítva ébredt, de megvan az eredménye: a 9. fog, a jobb alsó kettes. Hurrááááá! Még csak egy pici csücske érződik, de kint van.

Márti, igazán sajnálom a korai ébredést. :(

Ibolya, gratulálok Gergőnek az átaludt éjszakához!


Timi, nagyon boldog hófordulót Hannának! :)

Aztán remélem, jövök bővebben is.
Puszi mindenkinek!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Márti-akkor hajvágásban nagyon ügyik voltatok.Gergőnek most kezd kunkorodni a haja hátul és igy már nincs kedvem levágatni,olyan ari.
A korai kelésről csak annyit,hogy ha a lányod majd elkezdi az ovit akkor talán jobban fog aludni.Sok lesz neki az új élmény,többet futkároznak kint a szabadban.Igaz,nekem is kb 2 1/2 éves kora óta nem aludt napközben.Óvónénik az első heti szülöin elmagyarázták,hogy mennyivel jobban fognak aludni a gyerköcök az oviban,mert a szabad levegőn jobban elfáradnak.Na mondtam is nekik,ha annál több időt töltenek a szabadban mint a lányom ,Nobel dijat adok nekik.Ugyanis a kiscsaj ha megébredt már rohant is ki az udvarra,vagy a teraszra ,sokszor ott reggelizett,ebédelt és uzsizott.Szóval nekünk az ovi napközbeni alvás szempontjából nem volt jó,viszont este már időben aludt / 8óra/ és reggel is 7 körül kelt.Ugyhogy Márti kitartás,elöbb-utóbb áttér ő is a késöbbi kelésre.Csak akkor már te fogod kelteni,mert menni kell az oviban.Ez egy ördögi kör lesz,majd meglátod.
bibolya
 
 



Hannának boldog hófordulót kivánok!!!
bibolya
 
 


Meg tudná valaki mondani,hogy a vonalzómban a Gergő miért 11 hónapos 4 hetes és 2 napos?
Hisz csak holnap lesz 1 éves?!
bibolya
 
 


Ibolya:szerintem azért ezt mutatja a vonalzó, mert ennyi idő telt el:30 nap telt el január 21 óta az 4 hét és 2 nap.Nem?????
Szoni:tegnap is elaludt ugye dél körül, mert tegnap is már hajnalban kukorékolt a tesókája miatt szerintem, mert azért ő fél 7-7 körül szokott kelni!!!Erre már én is gondoltam, hogy amikor kelni kéne majd az ovi miatt, akkor tuti nem akara majd!!!! :wink: :lol:

EDith:gratula a fognövesztéshez Krisztának!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ibolya, szerintem is minden rendben a vonalzóval! Úgy van, ahogyan Márti írta!

Sajnálom a balesetet, de annak örülök, hogy te viszonylag jól megúsztad. A biztosító is remélem, normális időn belül fog fizetni! :) :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Na, itt vagyok csak lenyomtam aludni a kispasit.

Nagyon örülök, hogy Gergő átaludta az éjszakát.

Krisztának pedig gratula a fogacskához.

Mártikám, kezdek én is jobban lenni. Szerintem teljesen majd akkor, ha az anyuék is jelentkeznek, hogy minden ok.

Az éjszakánk maga volt a tragédia. 11-től 1/2 2-ig negyed óránként üvöltött. A végén adtam neki nurofent, attól aludt 3 órát, felsírt, ivott és szuszi tovább.
Próbáltam nem reagálni a sírására, ez csak úgy megy, ha kimegyek a szobából, mert egy szobában alszunk. Mire bementem (5 perc múlva) már ült az ágyban és úgy sírt.
Úgyhogy megállapíthatom, hogy nálunk egyáltalán nem vezet jóra, ha sírni hagyom.
Valószínű megint fogat növeszt, de én meg mire neki komplett fogsora lesz megőszülök, vagy felborulok.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi:sajnálom, hogy ilyen rosszak az éjszakáitok!!!!! :(
Ne izgulj biztosan minden renbden van anyukádékkal!!!!!Hugod jól viselkedik????? :wink:

Én is kivagyok kicsit...pedig mi azért alszunk éjszaka, de most nagyon fáradt vagyok....és ez az állandó itthonlét...nem igazán találkozunk senkivel napközben...azt hsizem kezdek belefásulni a mindennapokba!!!!! :( :? Persze a meló is tud monoton lenni, de ott legalább új ingerek érnek itthon meg.......épp azt beszéltük a Julcsival vagyis én mondtam, hogy ugye megfodrászkodtam az egész családot, tegnap Szonó frufrujából is vágtam, de ahogy az én fejem kinéz az katasztófa!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Kisgazfickóm olyan fáradt volt, hogy pelusozás közben elaludt!!!! :lol: :wink:

Zsuzsi:köszi a tegnapi vígasztalást!!!!! :wink: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti-én sajnos teljesen értem miről beszélsz.Én is éreztem igy mikor a lányom olyan másfél 2 év körül volt.Nincsen a környéken barátnőd akivel el tudnál menni valahová?Gyerekek és férj nélkül?Engem ezek a "csavargások" húztak ki a csávából.De ha gondolod velem beszélgethetsz ezekről a dolgokról talán tudok 1-2 tanácsot adni.De itt a topicban a lányok még nem biztos hogy értik ,hogy pontosan mi a bajod.Ált.ez az első gyereknél olyan 2 év körül jön elő,a másodiknál már sokkal hamarabb.Én már ismerem a tüneteimet és azonnal cselekszem.Már nálam is jelentkezett egy pár hónapja.
bibolya
 
 


Ibolya:sajna nem igazán van senki , aki kirángatna a hétköznapokból...nekem már az is felüdülés, ha a párommal kettecskén magyünk bevásárolni!!!!Nyugodtan adj tanácsokat ha itt nem akarod ecsetelni akkor mailben!!!!

Csajok!!!Tudnátok segíteni????Szeretnék Zsombinak egy esernyőre csukható kocsit, nem valami agyonneveltet!!!Mert azért is nem igazán kocsizunk, mert ez egy nagy batár ami van és sok helyet foglal ha megyünk valahova, jó hát elvisszük, meg ez azért is lenne jó, mert akkor lehetne itt bent tartani...mert a másik kint van a garázsban!!!Azt nem szeretem! :roll: Szóval valami könnyű, mondjuk bevásárókocsi nem árt és olcsót!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Mondtam én hogy fáradt vagyok :oops: , nem bevásárlókocsi kell hozzá, hanem bevásárló háló vagy mi!!!!! :wink: :roll: :shock: :oops:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Barbi, az nálunk sem jött be soha, hogy Samut egyedül hagytam, amikor elkezdett sírni éjszaka - a végeredmény a teljes felébredés volt mindig. Iszonyú nehéz lehet...

Ibolya, örülök, h bejött a mosogatógép! És nem mondták a biztosítónál, h mégis mi a bonyolult a dologban?

Márti, tudom, h könnyű mondani, de jókat mond Ibolya - próbálj meg időnként gyerköcmentes, kényeztetős, kimozdulós alkalmakat csinálni. Akár barátnővel, akár egyedül. 1-2 ilyen óra már csodákra képes... Nálam legalábbis (bár mióta Samu bölcsis, ez tulajdonképpen megoldódott...)

No, megyek tanítani (most a munkahelyemről írtam)! Szép napot nektek!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Márti:

http://www.babacenter.hu/index.php?main ... 0&mit=menu


Ruhanok, mert ebédidő van

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


kis idézet az Évinek küldött pü-ből :lol: :
Ha jó idő lesz akkor meg szerintem sűrűbben kéne babatalit szervezni, itt a kert:homokozó, csúszda apukák játszanak a manókkal , mi meg élvezzük a semmittevést!!!!! :lol:
Meg kitaláltam a mamatalit is, amikor a csemeték maradnak a jóédesapjukkal otthon :lol: , mi meg csavargunk!!!!Így mégiscsak könnyebb kikapcsolódni, mint 1-2 manóval a"nyakunkon"!!!!????
Vélemény?????? :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Barbi!

Az éjjel nálunk is horror volt. Nem hagytam sírni, mert Apa lebetegedett, köhög, taknyos stb. Legalább Ő pihenjen. Én nem hiszem, hogy csak a fogai miatt műsorozik. Szerintem ez már szokás is. Én éjjelre Libero up@go-t adok, az nem folyik ki. Egyébként gondolkodom, hogy éjjelre veszek neki szelepes csőröst, (nem olyat mint a múltkori, mert azt én sem bírom szívni), azt mellé teszem, szolgálja ki magát vízzel, ha akarja, de a cumisüveget elveszem tőle éjjelre. Ha ébred, nem megyek oda, előbb-utóbb majd csak elalszik. De szórakoztatni nem fogom, az biztos. Lehet, hogy drasztikus lesz, de már tűrőképességem határán állok.

Évi!
Megcsináltam a pitét erősen felturbózott változatban. Főtt tojás, tarja, füstölt sajt, kukorica. Nagyon fincsi volt és nem is macerás.

Ibolya! Ti milyen mosogatógépet vettetek?
Én egy kicsit korábban megetetem Virággal a kajáját, mint mi ennénk. Az etetőszék tálcájára teszek neki főtt zöldségdarabokat, Ő azt eszi kézzel, én meg kanállal etetem. A miénkből akkor eszik, mikor mi is. De a mi kajánkból Ő is lényegesen kevesebbet eszik. A főzelékje meg csak félig darabos, azt nem kell annyira rágni.

Márti! Átérzem besokallásodat! Valamelyik nap már én is bőgtem pont ezek miatt! Gondolom, itt a tél vége, az ember kimerül, elég egy-két ingerültebb szó. Ma reggel üvölteni szerettem volna kínomban, annyira belefásultam már mindenbe. Ráadásul ha Laci beteg, akkor nálunk még a kutya sem fekszik jó helyen!
Tudok Neked segíteni valahogyan? Menj el fodrászhoz, tudom nem olcsó, de hidd el, az sokat segítene lelki állapotodon.
Olyan jó lenne, ha közelebb laknánk egymáshoz! A mamatalira már én is gondoltam, hadd kínlódjanak egyedül az apukák.

KépKép

KépKép
edit74
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?