Edus!
NAGYON NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!
Kicsizsének jobbulást, remélem nincs semmi komoly. Nekünk is volt hasonló, háromnapos láz, tényleg 3 napig tartott aztán semmi. Nyugi, holanpra már biztosan jobban lesz!
Szerdára jó utat nektek! Vigyázz nagyon a pocakra! CSütörtökre meg drukkhegyek+++++++++++++++++++++++++++++++
Kata! Nektek meg holnapra nagy drukk+++++++++++++++++++. Nem lehet egyforma minden nap, de ha egy kicsit nyűgibb, akkor másnap sokkal jobban tudsz örülni egy mosolygós napnak. Honap csak ügyesen, szorítok!
Nóri! Nagyon édes lehet, Farkó a MAMÁ-val!
Végre!
Tényleg előbb mondta, hogy PAPA?
Zsoltinak hízott a májacskája, gondolom! Na látod, ez nagy lökést kell adjon ahhoz a hülye vizsgához, már én is úgy várom, hogy túl legyél rajta. Annyit gondolok rád, én nem is tudom mikor tudnék tanulni még Barnus mellett. Mondjuk ilyenkor, de ez pont a pihiidőszak, szóval gondolom neked semmi ilyen. Szegény! Na majd csak vége lesz! Mindjárt szerda! Szorítok, hogy ne kelljen mégegyszer nekivágni, csak görbüljön!!!
Berregő kisBendét puszilom!
Jó, hogy írtál Mangó, már olyan régen nem jártál erre, jó volt hallani felőletek!
Mircike! Gyógyult kukacnak gratula!
Én is beszerzek majd tetránt, biztos ami biztos! Köszi az ötletet!
MEg majd bilit mosunk ezerrel, ha odaérünk!
Zsófi! Samuvigyázó milyen? Szimpi? Töltöttkápi??? Hmmm!
Én meg székelykápit csináltam ma, pedig nem is beszéltünk össze! De azt csak 3-ig ehetsz nem?
Tejeket én is kidobálom már lassan a hűtőből, napjai vannak hátra, de olyan csípős íze van a büdi szagán kívül, tök hülyeség ez a lefagyasztás. Nyüstölik az anyukákat, aztán a gyerkőc meg nem igen issza meg úgysem!
Reni! Jó, hogy van segítséged!
Nikkancsnak tényleg nagyon szép a hajszíne.
Nóra! De jó, hogy Flóra már ovizik újra!
Örülök! És a picúrka meg egy Angyal! Nagyon elkényeztet benneteket Lizácska!
Semmi éjszakai program?
Tök jó!!! Nagyon rendes kislány!
Én is úgy szeretném, hogy Barnus legalább 7-8-ig aludjon, de egyszerűen 5 után valamennyivel már kukorékol, vagyis feláll a kiságyban meg verdesi a rácsot, meg rúgja az ágyat vagy csak felsír. Ez a jobbik, mert akkor még van esély, hogy visszaaltassam, de ált jönni kell neki pépet csinálni. És a köv kelés, ha egyáltalán vissza méltóztatik aludni, van olyan 7-8 között.
Holnapra én is kérek drukkhegyeket!!! Légyszi, légyszi.....
Megyünk a Honvédba a dokihoz. Nagyon remélem, hogy most megnézi Barnust!
Ami jó hír, hogy kiderült a dokiról, hogy Jánosos
, nemrég jött el. Értekeztem az én dokimmal (szülészemmel) és maximálisan őt ajánlotta, hogy nagyon jó doki és hivatkozzunk rá nyugodtan.
Úgyhogy majd holnap mondom neki a dokibácsimat!
Egyébként a múltkor volt egy kis félrelebeszélés. Ugyanis a barátnőm főnöke nem ezzel a dokival beszélt, hanem az ő főnökével, az meg lehet, hogy csak megemlítette neki és azért nem volt annyira képben velünk kapcsolatban. Na de majd az én dokim üdvözletét átadva hátha nyom a lattban az is!
Egyébként meg annyira félek, hogy mond valami rosszat, vagy hogy nem lehet "helyrehozni" rendesen a kis száját. Most még eléggé lefittyen jobbra, nem tudom ezt hogy lehet visszacsinálni, illetve belül is még tiszta csomó hiába kenem a krémmel. Mondjuk ha osztályozni kéne, hogy a múltkor 10-es volt a csomó, akkor most 8-as. Szóval nem sokat javult.
Úgy félek meg izgulok!
Szorítsatok majd nekem is egy kicsit, mármint Barninak!