Új privát üzeneted érkezett!

Csillagfény gyönyörű kisfiad lett, nagyon sok boldogságot kívánok hozzá!!

Csakegy, szerintem is a természet néha nem működik tankönyszerűen, (pl. mindenkinek 5 körül a terheléses cukor...), sztem tudja azt a tested jól, mennyinek kell lennie a cukrának...lehet neked azért kellett a magas cukor, hogy megfelelően hízzon a baba. nem kell rögtön mindent olyan véresen komolyan venni, néha egy kis lazaság jobbat tesz. Mikor Domival voltam terhes, a terheléses cukor értékeket 7.8-ig elfogadták. :wink: nekem akkor 7.2 volt a 120-as cukrom. és nagyon vékony voltam, túlsovány. (most Johannával 10 kilóval több voltam, és 5,2 lett a terheléses cukrom)Te is elég vékony vagy. Ráadásul nem panaszkodtál, hogy rosszul lennél. Hát ez az én véleményem, de csak most írom le, hogy ezt mondta a nőgyógyászod.

Mir!

Anyósékkkal lesz még-egy két durva köröd, ha ilyenek, ezt tapasztalatból mondom. Pár év múlva azt mondod, ilyenen ki se akadok, hogy ők fürdetnek, ez legyen a legnagyobb bajom. Fogd fel úgy, hogy pihenhetsz helyette, és nem neked szakad le a derekad! :lol: Pár hónap múlva keresni fogod, kinek passzolhatod le a fürdetést! :wink: :lol: Ezzel együtt anyósék undorítóak, tudnék neked én is mesélni, de kár rá a szó. Erős csajszi vagy te is, majd megoldod. Első körben próbálj meg egyszerűen megmondani nekik. kedvesen, tisztelettudóan, de határozottan: Én szeretném fürdetni a gyerekemet. vagy. szóljatok légyszíves előre, ha ti szertenétek fürdetni. stb...Kitartás.

Be!
Boldog szülinapot!! Az normális, hohy hőemelkedésed van.

Dimet!
Boldog névnapot! Túl sokat dolgozol, megerőlteted magad. Én már az elején mondtam... :lol:

Okr!
Te is egy hős vagy! Hát nem irigyellek a munka miatt...

Kép

Kép
rejo
 
 


Bee! Kép

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Dimet! Boldog névnapot!

Kép

Kép

Kép
anyoooka
 
 

 
 

Sziasztok!

Próbálom visszaolvasni a hétvégét...

Ella?!

CSillagfény, Marcika nagyon szép kisfiú! :)

Csakegy, a sütit ki fogom próbálni, nagyon tetszik a recept!

Mamint, örülök hogy meggyógyultál! :)

Mir, kitartás anyósékhoz! Úgy gondolom, hogy addig fog tartani ez a nagyon erőszakosan babázni akarás, míg tart az újdonság varázsa! (kicsit tapasztalat...) Nehéz kibírni ezt az időszakot, de el fog múlni, hidd el! Addig viszont sok-sok erőt kívánok Neked...

Dimet, azóta sincs barnázás ugye?!

Bee, mikor lesz meg a progi eredményed? Drukk, de szerintem nem lesz vele semmi gond! :wink:

Mindenkinek szép napot! :lol:

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Sziasztok,

Dimetke, boldog névnapot neked is !!! :lol: :lol: :lol:

Én nem sütöttem tegnap, mert délután vidékre kellett mennem, (férjem vitt, munka ügyben ) de majd holnapra veszek a kollégáknak egy kis sütikét a kedvenc cukrászdámban (felétve, hogy felköszöntenek :wink: :lol: ).... én most nem vagyok valami nagy házitündér, mankókkal elég nehéz....

Bee, boldog szülinapot !!!

Lassan két hete folyamatos hányingerem van, időnként abba marad, de főleg reggelente tovább gyötör.... azt hinném, terhes vagyok, de hát most mensiztem,6. cn.... a cicm sem fáj.... lehet, hogy gyomrofekélyem lesz ?
zsizsik
 
 


Sokkoló... most nézem a http://www.hirkereso.hu-t, azon belül is az életmód rovatot... ahol ugyebár mindig csak a mai napon megjelent cikkek szerepelnek belinkelve...

Hát ma ezt találtam:

- Ciszták a petefészkekben:
http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=558
Vendég
 


Zsizsik, Neked is boldog névnapot!!!

Kép

Csakegy, ennek már sosem lesz vége?! :evil:

Kép

Kép
anyoooka
 
 


csakegy, ne idegesítsd magad, felmegy a cukrod..... :)
zsizsik, akkor pontos ciklus ismét. juhéj, juhéj, juhéj......
lehet a gyógyszer miatt van hányingered??? azért vigyázzál ám, nehogy kikészítse a gyomrodat!!!! vagy lehet keveset eszel???
dimet
 
 


dimet :))))))))

Ma nem viszi fel semmi :))) Xartam rá, hogy 7:30-kor felkeljek így jól kialudtam magam és már majdnem 9 volt amikor reggeliztem :) 6.3 lett így a cukrom... amivel teljesen elégedett vagyok... 7 alatt van, nem is a szokásos trutyimat kajáltam + aludni is tudtam :)))))))))))
Vendég
 


na, akkor ez a titka...... :lol: csak lazán.
na, most nem leszek kicsit, kolléganőm itt fog éterezni,mert itt van az elszívófülke, így egy darabig ki kell menekülnöm :?
dimet
 
 


Zsizsik

Boldog Névnapot !!!

mniki
 
 


Bee
Nagyon SOk Boldog Szülinapot!


Zsuzsiknak
Boldog névnapot!


Csakegy :)
SZuper :P

Kavicska :)
Küldtem pü-t!


Pussz Mindenkinek!
Vendég
 


Ami lemaradt: :oops: :D

Csillagfény :)
Annyira cuki Marci baba :D

Mir
Kitartást apósékhoz...már én is előre félek! :?

Rejo
Hogy vagytok?

Rambóka,Norka,Espero,
?????
Vendég
 


Köszönöm a köszöntéseket, aranyosak vagytok !! :lol: :lol: :lol:
zsizsik
 
 


Hát, minket szívat ez a gyerkőc rendesen. Éjszaka kétóránként cicire kéredzkedik, aztán 1 órát szöszmötöl, nem lehet elvenni tőle, és utána sem alszik el, bármennyit énekelgetek és babusgatom, azután kezdődik minden előről.
Most hogy nappal van, már 4 órája alszik békésen. Én nem tudom, fél az éjszakától? (Én most már igen :D Pedig nem is teljes sötétségben altatjuk. Mostanában már mellettem alszik az ágyban, de ez sem segít.
Friss anyukák, nálatok mik az alvási szokások??
espero
 
 


Mindenki dolgozik?! :wink:

Ella, ezexerint még 2 in 1 :wink:

Kavicska, Niki, Lafi! Torna?

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Sziasztok!!

Bee!
Boldog szülinapot!

Dimet!
Neked pedig boldog névnapot!!Zsizsik Neked is!!!

Csillagfény!
Gyönyörű a kisfiad :D !

Mir !
Részvétem apóshoz, anyóshoz! De egyszer úgyis távoznak! :wink:

Sunny!
Grat a 28 napos ciklushoz.hát igen ilyeneket produkál a gyógyi, meg hamarosan egy babát!


Rólam!
Múlt héten mondtam a nődokinak, hogy van egy kis folyásom, erre írt fel Candibene hüvelytabit (pedig szerintem nem gombám van, mert azt sajna tudom milyen, de most se viszketés , se semmi nem volt, csak a folyás.)
Elkezdtem használni, erre minden nap rózsaszínű trutyi távozott. :oops:
Ma felhívtam a dokit, mert már tök beijedtem, azt mondta, valszeg a gyógyi távozott így.És várjunk mi lesz.Hát nem mondom, hogy nyugodt vagyok, sőt....

Amúgy szerintetek a folyás normális terhesség alatt, ha más tünet nincs(mármint viszketés, égés stb.)??????????????????????????.
Mert akkor ha lesz még ,inkább nem kezelem ilyen hülye gyógyikkal.
ezoterike
 
 


Anyoka
Bocsi most látom h kérdeztél....igen még 2 in 1 :D !
Változóan vagyok,de. mozdulni nem tudtam,most meg itt duhajkodok a gépnél,mindjárt főzök stb.... :)

Espero
Húha,nem sokat alszotok akkor...sajna segiteni nem tudok,de remélem minél előbb megoldódik az éjszakázásotok.
Vendég
 


Ezoterike,

a terhesség alatti bővebb hüvelyi folyás teljesen normális jelenség. A dokinak tudnia kellene, hogy mire írta fel, a gomba azért nem játszási, és az arra való gyógyszer sem. Ha szerinted nem gomba, akkor kár magad szerintem mérgezni....

Espero, szegénykém, kis idő azért kell, hogy beálljon a baba ritmusa, akár pár hónap is.... kitartás, és talán neked is jobb lenne, ha vele együtt te is szunyókálnál napközben... legalább jobban bírnád az éjszakázást.
zsizsik
 
 


Espero!

Épp az imént sírtam vizesre Rejo válltömését, h. én ezt már nem bírom tovább, megkergült a gyerek v. mi a fene van! :shock:
Az elmúlt 4 napban egy tömör küzdelem volt az éjszakánk, egyszerűen nem akar aludni! Minden szopi után fél-egy óra mire ágyba lehet imádkozni! Ráadásul, ami hét elején még aranyos kis sikongatásnak indult és még fel is hívtam anyut, h. " hallgasd milyen új hangot talált magának a gyerek! :D ", azt kemény két napi gyakorlással üvegrepesztő visítássá fejlesztette a csirkefogó! :twisted: Mindez éjjel tuti, h. a földszintig hatol!
Mindennap várom a gyermekvédelmiseket, h. mikor jönnek ki elvinni a gyereket, mert egy külső hallgató számára hótziher, h. minimum élve nyúzzuk, de legalábbis súlyosan bántalmazzuk őkelmét! :shock:
A párom tegnap meg is jegyezte, h. röhely, h. két felnőtt ember retteg az éjszakától egy 7 kilós gyerek miatt! De ha egyszer bojtosra cincálta már az összes idegvégződésünket? :cry:
Tegnap éjjel letettem a nagyesküt, h. soha többet nem adok neki k....... "Babamosoly" teát, mert a szokásos kétszeri éjszakai kelés helyett másfél óránként ébredt visítva, és semmilyen praktikával nem sikerült megnyugtatni csak cicivel! :evil: Ráadásul a szopik után minimum 20 perces hurcolást igényel, mert csak vállon alszik el, ha előbb megpróbáljuk lerakni bekapcsol a vízszintérzékelője és máris visít! :cry:
A párom komolyan fontolóra vette egy váll alakú alvófa kifejlesztését, ha már az ágy nem felel meg alvás céljára a dednek!

Nem röhög!!!!!!! Ez iszonyat! :shock: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Ezo, normális a folyás, a több folyás. szerintme feleslegesen ne használj semmit. csak rámondta,hogy gomba?? kenetet nem szoktak ilyenkor venni??? én ha kicsit úgy érzem nem vagyok rendben, akkor inkább génia hüvelykúp, de eddig azt sem használtam. nyugi.
lányok, érezhetem a babát,hogy mocorog?? olyan,mintha belültről simításos idegrángatózásom lenne :) vagy nemtom, de nemtom jobban megfogalmazni :oops: :)
jaj, rambóka.....szegény ti. :? azért a vállfát még gondoljátok át.... :)
dimet
 
 


Sziasztok!

Nagyon köszi a gratulákat, szerintem is roppant édes a csöppöcském. :D

Ella, most rajtad a sor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te jó ég, sokkal jobban izgulok, mielőtt nem volt babám4

Zsizsik, Isten éltessen nagyon-nagyon sokáig!

mi tegnap egy hete, hogy hazajöttünk a kórházból, eddig minden éjjel ordítás, nappal alvás. szerintem a kórházban rontják el őket, mert nagyobb a fény éjjel, mint nappal. marcika annyira félt a sötétben, hogy lámpát kellett neki gyújtani. beszéltem a védőnővel, is azt mondta, legyen ridegtartás, teljes sötétség, max egy éjjelifényecske, különben sose tanulja meg, mikor van nappal, és mikor éjjel. egyébként éjjel 1-2 szer ébred fel, attól függ, mit veszel éjszakának :) 8fél 2, és fél 6 körül), de utána nem nagyon alszik vissza, totál bepisil, úgy, hogy át is kell öltöztetni, mert minden pelusból kifolyik, ha oldalt fekszik, erre jól felébred, és 2 órát ordít utána.

nja, van valakinek jó ötlete? hogy lehet egy ekkora gyereknek megszoktatni, mikor van nappal és mikor éjszaka, és hogy éjjel kell aludni, és nem egész nap? :)

espero, mennyit eszik a gyerek egyszerre? nem tudom, szerintem ha túl keveset, lehetm, hogy nem hülyeség nem egy óra múlva adni neki, hanem legalább a két órát kivárni, akkor majd eszik többet. ezt a védőnőnk mondta. mondjuk marcinál nincs ilyen gond, mondjuk inkább 4 óránként enne, akkor viszont 80-90ml-t !), után viszont fáj a pici poci. mondjuk ezzel nem nagyon tudok mit csinálni, kis hasmasszázs, aztán a leghamarabb még akkor nyugszik meg fura módon, ha egy kicsit békén hagyom sirdogálni, minden mástól csak jobban bepörög.

rambóka, a szomszédaidnak javaslom a füldugót!!!!!!!!!!!!!! adott esetben a párodnak is, akkor tud másnap dolgozni, te meg alhatsz napközben is.
mi van akkor, ha egyszerűen lefektetitek, és kész? egyszer csak abbahagyja, nem? persze, nem tudom külön szobája van-e. nálunk még sajna nincs, csak ha elköltöztünk, akkor lesz rá módunk.
engem a szomszédok nem érdekelnek, egy időben minden reggel 5-kor kutyaugatásra ébredtünk. akkor már 1000x inkább 1 gyerek.
csillagfény
 
 


Köszi a megnyugtatást csajok.Egyébként a doki nem vett kenetet, meg se vizsgált, csak automatikusan írta fel a Candibenét, ez nekem is fura volt.Na mindegy, már elhasználtam, túl vagyok rajt, de ezután egy ilyen folyást meg se fogok említeni :evil:

Dimet!
Tök jó, talán már mozog a pici!Az egyik ismerősöm ezt úgy fogalmazta meg, hogy olyat érez, mintha egy pillangó a szárnyaival érintené repkedés közben a pociját.Ilyesmit érzel??

Rambóka!
Valahol a neten(vatera, vagy tesz-vesz, nem is tudom) hirdettek eladásra valami büfifát, vagy büfiztető fát, vagy büfipad, és olyan helyzetben van benn a gyerek, mint mikor büfizik.Talán ezen ellenne a csirkefogód. :D
ezoterike
 
 


Sziasztok!

Annyira jó itt "körülnézni", benézni ide, hiszen annyi itt a "friss" anyuka, és a kismama...! :D

Csillagfény, a babád tündéri! És szép is! :) Már ha lehet ilyet mondani egy "férfire". :wink:

Boldog névnapot a Zsuzsannáknak, és Boldog szülinapot Bee-nek :!: :)

Üdv,

Tükörvíz

Kép
tukorviz
 
 


Rambóka, becsszóra én nem röhögtem :wink: Tudom mi a nem alvás, gyerekkel ez még durvább lehet. Szegény Gergő és minden pici baba, aki mostanában kínlódik. Jobb nem lesz a sajnálásomtól, de azért tudjátok, hogy lélekben veletek vagyok :wink:

Anyoo, igen torna ! (fekete naci fehér szegéllyes, kék csíkos póló, hosszú haj - ez vagyok én :wink: )

Ella, "félelmetes", hogy 39 + 1, meg az a 6 nap... :lol: :lol: :lol:

mniki
 
 


Sziasztok!

Régen voltam már nálatok, én is úgy voltam mint Sunny, hogy nagyon-nagyon örültem, mikor múlt héten szombaton megjött a menszeszem a gyógyszerre. Nekem utoljára november 2-án volt. Én sem hittem volna hogy ez ilyen öröm is tud lenni, most pedig a clostit szedem naponta kétszer egy tablettát, ami a peteérést segítené.
Csajok, aki szedett már ilyen gyógyszert, annak összejött elsőre a baba??? Bízom a gyógyszerben, hátha rendbetenné a szervezetem.
November óta én folyamatosan mértem a hőmet, és kimutatta, hogy nincs peteérésem. Nem hittem volna hogy tényleg kimutat mindent a reggeli hő, ezt azért mondom, mert a menszesz megjövetele reggelén leesett 36,7-ről 36,2-re. Nem tulajdonítottam neki különösebbet semmit, de aznap délután megérkezett a várva várt Mikulás!!!! Csupán négy hónapomba és jó sok pénzbe került, mire kiderült hogy nem termel a progeszteron, de megérte!!!

Csillagfény! Gratulálok a gyönyörű babádhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ildiko1
 
 


Ildikó !

Én szedtem a gyógyszert, de azon kívül, hogy lett peteérésem, a baba nem jött össze. Nem lehetetlen, de azért elsőre nem várj csodát ! Ugye uh-val megnézik majd középidőben, hogy nő-e a tüsződ ?

mniki
 
 


ildi, metformint nem szedsz?
nekem a closti segített, kaptam szurit, volt is peteérésem, meg minden egyéb, igaz abból nem lett baba. 3 ilyen próbálkozásunk volt, utána én adtam fel, és továbbálltam dokiilag. :)

egyébként csajok, Ács doki pro és contra - a szüléskor nagyon - nagyon profi volt! hihetetlen nyugodt, és jó érzékkel csinált mindent. egyáltalán nem fájt, - legalábbis amit ő csinált az nem-, és megkímélt a varratszedéstől is.
Én asszem a következőt is nála vállalom. :)
a metformin kezelést nem tudom, ha felírja o.k. ha nem akkor elmegyek csakegy dokijához. most azt mondta szoptatás altt inkább ne, majd egy év múlva térjünk vissza a témára.

bee bocs, isten éltessen téged is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

az éjszakai problémákra van valamelyikőtöknek jó tapasztalata?
csillagfény
 
 


Zsuzsáknak boldog névnapot! :D

Kép
lara26
 
 


Csillagfény, ez a clostis próbálkozás még a metformin szedésed előtt volt?

(Baba-tapasztalataim - még - nincsenek. De remélhetőleg minél hamarabb lesznek! :D )

Tükörvíz

Kép
tukorviz
 
 


Tényleg, csajok, én is akartam már kédezni.
Elvileg nekem is az jön most, ami Ildikónak: metformin és closti. Mennyi reményt lehet ehhez fűzni vajon ??

Niki: neked volt peteérés és mégsem jött össze babó, erre mit mondanak a dokik ? Miért nem hatásos ez a gyógyszer ? Vagy mitől függ, hogy hatásos-e ?

Csillagfény, és neked mit mondott, vagy csinált a második doki ? ő is clostizott ?
zsizsik
 
 


Zsizsik, hogy miért nem jött össze ? Passsszzz. erre a dokik sem igen tudnak mit mondani, hiszen egy egészséges párnak sem jön össze egyből (általában). Van peteérés, ennek örülni kell, a többi majd kiderül.
Egyébként hétvégén megyek dokihoz és ott biztosan szóba fog kerülni :wink:

Biztos kiröhögtök, de én a lapar után nyugodnék meg, mert a méhenkívüli, a vetélés és sok-sok gyulladás után nem biztos, hogy nem találnának semmit, még ha elvileg átjárható is vagyok. Bár azóta már sok víz lefolyt a Dunán :?

mniki
 
 


Niki, akkor miért nem mész el laparra ? Vagy pont emiatt mész a hétvégén (? ) orvoshoz ?
Lehet valóban, hogy csak egy "egyszerű" letapadás, vagy összenövés van a háttérben ?? Tényleg, már itt lenne az ideje nálad is egy átmojárhatósági vizsgálatnak...
zsizsik
 
 


Csajok

Nekem első clostys hónapba sikerült Miron"kám" :D ....szóval,nem feladni :!: :wink: :lol:
Vendég
 


Ella,
Te mennyi clostilbegyt-et kaptál? Volt UH-s követés és spontán jött a bébike, vagy tüszőrepesztés volt?

Nekem is closti van ebben a hónapban és ha időben pont úgy jön ki (lehet, hogy vidékre kell utaznunk éppen az aktuális időszakban), akkor inszem... (a 6. egyébként, bár az előző 5-nél még nem tudtunk a PCO-ról, nem volt metformin)

Mniki! Én nagyon ajánlom a laparoszkópiát és ha lehet, ehhez a hiszteroszkópiát is, nagyon sok minden ki tud derülni (persze az a jó, ha semmi nem derül ki, de jobb tudni, ha neadjisten' mégis :roll: )

BOLDOG Zsuzska napot mindenkinek!!!!

Ja és a szülinaposunknak nagy ünneplést kívánok!

Kikka

Kép
kikka
 
 


én a metformin előtt kaptam clostyt, volt uh jövetés, meg repesztés choragonnal. de nagyon szarul voltam, na meg tudjátok az időzített együttlét mégse olyan.
aztán ács dokitól kaptam a csodabogyót, és azt mondta 3 hónap múlva hormonvizsgálat, esetleg closty, de erre már nem került sor, mert elso honapban jött a kis drága marcikám.
:D

Nem feladni, én is ezt mondom mindenkinek! és bocsánat az orvosoktól, de ezt akkor is mondom, bármit is mondanak az orvosok. ők is tévedhetnek bőven, meg mindenkinek lehet szerencséje is, vagy éppen szeretcsétlensége, bármilyen tuti leletei is vannak.
csillagfény
 
 


Kikka
3*1 Clostyt kaptam...19mm tüszőt repesztettünk ovitrellel,igy jött Pindurka!

Mennek a drukkok h sikerüljön ez a hónap. :wink: :)
Vendég
 


Sziasztok!

Zsizsik, te szeded már a Metformint, jól értem? És ha igen, mennyi idő után írják fel neked a Clostit?

Mniki, lehet, hogy olyat kérdezek, amit már említettél előzőleg: voltál már HSG-n? Csak azért kérdezem, mert a lapar előtt célszerű lenne, mert lehet, hogy nincs is semmi gond az átjárhatóságoddal.

Ella2, és a closti előtt mennyi ideig szedted a Metformint? Egyébként gratulálok, hogy "elsőre" (=1.closti) összejött a picid! És szurkolok + szorítok neked a szüléshez! :)

Kikka, te szedsz metformint, és most fogod kapni a Clostit?

Csillagfény, neked is gratulálok, hogy a metformin után, closti nélkül egyből megfogant Marci! :)

Bocsánat, lányok, hogy ilyen sokat kérdezősködök, de szeretnék tisztában lenni veletek. Mármint azzal, hogy ki-meddig szedte a Metformint (ha szedte), ezután mennyi időre esett teherbe, és spontán, vagy gyógyszeres rásegítéssel. :)

Tükörvíz

Kép
tukorviz
 
 


tukorviz, te szedsz mot valamit? metformint?
a closti szerintem nem egy rossz gyógyszer, csak kell hozzá rendszeres uh kontroll. szinte mindenkinek felírják akinek baba-projekt problémái vannak, és az esetek tobbségében szerintem használ is.
nem tudom, engem a mesterségesség stresszelt, lehet, hogy ezert is nem lett belole baba, de ha csak clostit kellett volna szednem, az jobb lett volna.
én 2x1-et szedtem, az 1x1-et is próbáltuk, avval csak pici tüszőkém lett. nem nagyon tudtam tőle aludni, de ez csak én vagyok, az esetek többségében nincs ilyen mellékhatas.
hová jársz kezelésre? kihez?
csillagfény
 
 


Csajok!!

Csillagfény, Espero, Rambóka!!!!

könyv: Éjszakai gondoskodás. valami 8 gyerekes doki írta. nagyon jó állítólag.

én nem olvastam, mert nme volt rá szükség most Johannánál (alszik. meg ne kövezzetek. :wink: :lol: )
Domi is félóránként kelt, azt hiszem őt egyszerűen csak túléltük, eltelt az idő, és mi valahogy nem haltunk bele. Végül is csak nehéz fél év hosszú életünkben... :lol:

Ella köszi kérdésed, nagyon jól vagyunk!! :lol: mikor Pécsen voltam vettem a leértékeléseken 4 felsőt magamnak. Mindegyik a rózsaszín valamelyik árnyalata. Anyu azt mondta azért kívánom ezt a színt, mert boldog vagyok. (amúgy a rózsaszíntől pedig már nagyon herótom van, Johannának a boltokban nem lehet más színű ruhát venni - biztos lehet, de én nem járok utána :lol: - már hányok a sok rózsaszín cucctól. :oops: Alig várom hogy nagyobb legyen, akkor láttam narancsot, züldet, pirosat...)

minki!
hajrá fel laparra. hmmm. láttunk már itt ilyet, hogy valaki baromira érezte, hogy lapar kell neki, minden lebeszélésre fittyet hányt, és igaza is lett....(azóta már babás. nem tudom a laparjának van-e ehhez köze, de Norka szerint egy kis piszka mindig segít. Most nem csonkolásra és rezekcióra gondolok, vagy te igen?) te ismered a tested, és a női ösztönök...hallgass magadra!

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy átmentem olvasó üzemmódba, de nem volt lelkierőm írni, míg ki nem derül valami!

Zsizsik! Dimet!
Boldog névnapot! :)

Bee!
Boldog szülinapot! És persze hatalmas gratula!!! :) :) :)

Amikor olvastam, hogy Bee zebrájához párt kerestek, remegett a gyomrom... Hogy úgy szeretnék ééén lenni az! (nem vagyok önző dög, mi? :oops: )

A hőm az egekben, de ennyi progitól szerintem a boncasztalon is 37,2-t mérnének nálam! :lol: :lol: :lol:

Felteszem a hőgörbémet!
(Bár egy másik fotót szerettem volna, de hálistennek ráléptem a fényképező kábeljének a végére, így nem tudom csatlakoztatni a géphez! :roll: :oops: Elefánt a porcelánboltban! :roll: :lol: )

Kép

Kép Kép
backa
 
 


Baaccckkaaa!!!! :lol:
Jól látok?? Mondjuk egy álomkóros, fáradt kismamitól óriási teljesítmény: ott az a + jel....... a 'test'-nél....

Hm....?? egy halk gratulát elfogadsz? :wink:

(elmondhatatlanul örölük!)

Bee
beebeey
 
 


Backa!

Mit látnak szemeim :?: :?: :shock:
Ezt csak ilyen lazán adod elő? GRATULÁLOK!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
lara26
 
 


!Sziasztok!

BACKA EZ ÓÓÓRIÁÁÁSIII!!!!!!! NAGYON ÖRÜLÖK!!!! GRATULÁLOK!!
Vendég
 


Backa!

Ó :lol: :lol: Annyira örülök Grat!!! Wow....Grat :lol: :lol:

juhé..megvan a másik zebra!!!
Vendég
 


ez most lombik volt? vagy???
Vendég
 


Jaj, Lányok!

Köszi!!! :D Olyan aranyosak vagytok!

Nemigen merem ám még elhinni, pedig most sok-sok jel mutat arra, hogy talán rendben van minden...
Igen, lombik volt, a 4. beültetés. Most minden más, mint eddig valaha! Valahogy érzem, hogy nem vagyok egyedül! Jézusom! Az is lehet, hogy hárman vagyok! :shock: Vagy négyen! :shock: :lol:
Mondjuk azt se bánnám, ha hatan lennék... :lol:

Ja! Azt is akartam még írni, hogy a gyerekek gyönyörűek! :) Úgyhogy már jeleztem is az Ég felé, hogy én is pco-s vagyok ám, nekem is ilyen szép gyereket tessék kiutalni!!! :lol:

Kép Kép
backa
 
 


annyira megérdemled Backa....ó..annyira örülök nekes :wink:
Vendég
 


Azta Backa :))))))) Hatalmas gratula :))))))
Vendég
 


Amúgy sziasztok!
(Bocsi! Backa örömöm letarolta a köszönést! :lol: )

Rambóka szegény. :cry: Egyszer úgyis kimerül! Mondjuk lehet hogy a szülei hamarabb.

Mniki Valentin, szülinapi (nekem is, páromnak is). Szóval: klappolt minden!
Megjegyzem az már egy jel, hogy foglalkoztat az a gondolat, hogy HSG vagy lapar... :wink:

Zsizsik! Boldog névnapot kívánok Neked!!! :lol:

Closti: én még metformin előtt kaptam be, mielőtt eltévedtem volna erre a fórumra. Persze UH monoting nélkül.... :twisted: Hála égnek meg sem hatott.
Viszont úgy tudom, hogy kell egy kis időt adni a metforminnak. Rendbe rakja a hormonokat, stb... aztán jöhet egy kis clostis rásegítés. Így tán hatékonyabb. Na de majd jönnek az orvoslányok vagy Norka s felvilágosít bennünket!

Ildikó gratula neked is! Jó tudni hogy milyen hasznos ez a fórum!

Okriszti milyen volt az első napod??? Gondolom borzalmas :roll:
Megkukkoltam hődet! :lol: :lol: :lol: Nem mondok semmit, viszont nagyon-nagyon drukkolok neked!!!!

Lányok! Holnap délután megyek progiért. VAgyis az eredményéért.

Dimetke megnyugodtál már??? Csodás érzés lehet az a "kapirga". :lol:

Megyek csicsizni. Mondjuk 5 óta nyomom, de időnként nem tudom mit ír az ujjam.... :roll:

Bee

ui: Csakegy köszi a hoxa-s linket!!!
Babancs levizsgáztál már? Mert lenne egy szakmai kérdésem: terhes nőt kirúghatják a munkahelyéről???? Köszi előre is!
beebeey
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?