Sziasztok!
Nagyon köszi a gratulákat, szerintem is roppant édes a csöppöcském.
Ella, most rajtad a sor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te jó ég, sokkal jobban izgulok, mielőtt nem volt babám4
Zsizsik, Isten éltessen nagyon-nagyon sokáig!
mi tegnap egy hete, hogy hazajöttünk a kórházból, eddig minden éjjel ordítás, nappal alvás. szerintem a kórházban rontják el őket, mert nagyobb a fény éjjel, mint nappal. marcika annyira félt a sötétben, hogy lámpát kellett neki gyújtani. beszéltem a védőnővel, is azt mondta, legyen ridegtartás, teljes sötétség, max egy éjjelifényecske, különben sose tanulja meg, mikor van nappal, és mikor éjjel. egyébként éjjel 1-2 szer ébred fel, attól függ, mit veszel éjszakának
8fél 2, és fél 6 körül), de utána nem nagyon alszik vissza, totál bepisil, úgy, hogy át is kell öltöztetni, mert minden pelusból kifolyik, ha oldalt fekszik, erre jól felébred, és 2 órát ordít utána.
nja, van valakinek jó ötlete? hogy lehet egy ekkora gyereknek megszoktatni, mikor van nappal és mikor éjszaka, és hogy éjjel kell aludni, és nem egész nap?
espero, mennyit eszik a gyerek egyszerre? nem tudom, szerintem ha túl keveset, lehetm, hogy nem hülyeség nem egy óra múlva adni neki, hanem legalább a két órát kivárni, akkor majd eszik többet. ezt a védőnőnk mondta. mondjuk marcinál nincs ilyen gond, mondjuk inkább 4 óránként enne, akkor viszont 80-90ml-t !), után viszont fáj a pici poci. mondjuk ezzel nem nagyon tudok mit csinálni, kis hasmasszázs, aztán a leghamarabb még akkor nyugszik meg fura módon, ha egy kicsit békén hagyom sirdogálni, minden mástól csak jobban bepörög.
rambóka, a szomszédaidnak javaslom a füldugót!!!!!!!!!!!!!! adott esetben a párodnak is, akkor tud másnap dolgozni, te meg alhatsz napközben is.
mi van akkor, ha egyszerűen lefektetitek, és kész? egyszer csak abbahagyja, nem? persze, nem tudom külön szobája van-e. nálunk még sajna nincs, csak ha elköltöztünk, akkor lesz rá módunk.
engem a szomszédok nem érdekelnek, egy időben minden reggel 5-kor kutyaugatásra ébredtünk. akkor már 1000x inkább 1 gyerek.