Jó reggelt!
Eszti,
hormonvizsgálat, tudod, a ketteske miatt.
Mi is pizsinek használjuk Vukot, de Livi nem közvetlenül ágyba bújás előtt veszi fel.
Na, amíg megreggelizik a gyerök, elmesélem a vérvétel történetét...
Elindultam 6 óra után itthonról, hogy 7-re odaérjek, és hamar végezzek. Gondoltam, biztos az osztályirodán kell befizetni a 300 pénzt. Odaértem, láttam, hogy második vagyok, juhéééé! Osztályirodás néni kérdi, hogy voltam-e fizetni. Mondom, miért, nem itt kell? ÁÁÁÁÁÁÁáááááááááá, dehogy, a főbejáratnál, az A épülettel szemben. Elöntött a veríték, ugyanis tudatában voltam, hogy mire én onnan visszaérek, a kismamák, akik ugye ezt a kört kihagyják, megtöltik szépen az aulát és lőttek a korai hazamenetelnek. Elcammogtam az A épülethez, kilóméteres sor. Mi a bánat van itt? Hát kiderült, hogy az egész kórházban itt szedik csak a viccdíjat, így olyan volt a feeling, mint a Déliben nyáron a jegypénztárnál...
Végigálltam a sort, reszketve visszamentem a laborhoz, és ahogy saccoltam, a telefonfülkéig állt a sor. De ekkor még nem állhattam be, mert az osztályiroda még hátra volt. Letudtam, elfoglaltam a helyemet a 30 valahányadikként, telefonáltam Zolinak, hogy nem lesz itt 8-ra hazaérés. De nekem még mákom is volt, mert a sor végleges hossza elért a ctg-s szobáig...
VUKA INNEN NE OLVASD, MERT TUDOM, HOGY NEM BÍROD A VÉRT.
...
Vért levették, kijöttem leülni. Valami gyanús volt, benéztem a gézlap alá, hát igencsak ömlött a vér a karomból. Visszamentem a vért levevő csajszihoz megmutatni, aszonta nem baj, szorítsam erősen. Visszaültem a folyosón és leesett a tantusz, hogy a hosszú ujjú pólóm elég szűk ujjú, és mivel fel van tűrve az izmos bicepszemre, ez pluszban szorítja az eret, így nehezebben fog elállni a vérzés. Elsétáltam az osztályirodára, megkértem a nénit, hogy ha van egy ollója, vágja be nekem a pólóm ujját. De aszonta, nem kell rögtön barbárkodni, inkább fogta és lejjebb húzta, így már nem volt szoros.
Közben kerülgetett a rosszullét, ami rám nem jellemző, de az a látvány, hogy ömlik a vér a karomból...
Na, de megúsztam élve, 9-re hazaértem, Livi utána ébredt csak.
Megyek is, mert követeli a tejet.
Pá!