Sziasztok!
Az elmúlt napokban nem volt időm még a gép közelébe sem jönni. Igyekeztem visszaolvasni.
Pimpoka
Lellének jobbulást!
Pipacs
csíkok nekem csak a mellemen jöttek ki, a hasam szerencsére megúszta, a combomon és a fenekemen meg már kamaszkorom óta van, annyi, hogy új már nem tudott elférni.
Sajna tényleg nem múlnak el, de sokat fognak halványodni, olyan gyöngyház-színűek lesznek.
Én is csak a szülés után vizesedtem, de akkor nagyon, ilyen nagy mág sosem volt a lábam, a papucsba is alig fért el! Aztán 1 hét alatt elmúlt teljesen.
Pelus: mi elég sokat keresgéltünk, kipróbáltunk egy csomó márkát, mert Marci mindegyikből kipisilt vagy kikakilt, de végül minden méretből a Libero vált be. A Pampers a legrosszabb, a kakit megfogja, de szinte semennyi pisit nem tud felfogni, szó szerint óránként pelenkáztam vele Marcit, mert a vizes ruhát egyáltalán nem tűri meg magán.
A Libero eddig mindent megfogott. Csak ne lenne olyan drága, de inkább kifizetem a több pénzt, mint egész nap csak öltöztessek!
Mano
őszinte részvétem a mamád miatt!!! Sok erő kell ebben az időszakban, kívánom, hogy mihamarabb túljussál rajta!
Tüccs
jaj, de izgi, nemsokára szülsz!!!! Nekem a magzatvíz folyt el, és utána pár perc múlva kezdődtek az igazi fájások. Tényleg nincs két egyformán induló szülés, de hidd el, érezni fogod, mikor itt az idő!!!
Czakoca
milyen édesek lehettek a gyerekeid együtt a kádban!!!! Jaj, és milyen megható, amit Bence mondott!!! Biztos ez lehetett az egyik legszebb, amit valaha hallottál!
Tiop
Nagyon szépek a gyerekeid! Milyen óriás szemei vannak Zsaninak!
Henrietta
üdv köztünk!
Az én dokim dr. Fábián István, tiszta szívből ajánlom, de őhozzá csak magánrendelésre lehet járni a 16. kerületbe. A többieknek igaza van, bármelyik dokit választod, jó kezekben leszel, mert mindenki jó. Csak emberileg különböznek, van, akinek ez jön be, van, akinek az, de szakmailag mindegyik nagyon jó!!!
Remélem, senkit nem hagytam ki, ha igen, bocsi, nem direkt volt!
Marci már egyre többet magyaráz és óriásikat nevet (még hangtalanul), és ilyenkor órákat beszélgetünk. Imádja, ha csikizem az oldalát, olyankor szinte eltűnik a szeme, akkorát mosolyog!
Sajnos csak 2-3 naponta van kakija, és a végén annyira szenved, rossz nézni, ahogy erőlködik, de nincs semmi. Próbáltam a hőmérőzést, de sajna nem segített semmit.
Mostanában minden este az utolsó etetésnél tápot kap, így viszonylag sokat alszik, és nekem is több tejem van, annyit tudok fejni, hogy egész nap ki tudom pótolni, ha kell. Ha meg nincs rá szükség, akkor le tudok fagyasztani néhány adagot, ami mindig megnyugtat.
Képzeljétek, tegnap visszamentem edzeni, annyira jól esett, de ma akkora izomlázam van, hogy alig bírok mozogni! Elhatároztam, hogy hetente 1x1 órát fogok járni, az nem olyan sok, de nekem nagyon jót tesz testileg-lelkileg. Utána annyi tejem volt, hogy 2 adagot is le tudtam fejni! (250ml) Pedig nem kíméltem magam. Ennyit a megerőltetésről és a csökkenő tejről.
Lenne egy eléggé indiszkrét kérdésem: nekem szerencsére nincs aranyerem, nem is volt, de azt vettem észre, hogy a kakilással gondok vannak. Mintha a végbél körüli izmaim tönkrementek volna. Egyrészt a szeleket nem bírom visszafogni (egy rossz mozdulat, és már jönnek is ), másrészt valahogy nem tudok nyomni. Meg kell várnom, hogy szinte magától jöjjön ki. Valaki járt már hasonló cipőben? Ha igen, elmúlik? Nagyon kellemetlen, és nem tudom, hogy ez normális-e. Bocsi, hogy ilyenekről írok, de ez most eléggé idegesít.
No, most eldugulok, elég sokat írtam.