Új privát üzeneted érkezett!

Tüccs,
nekem is a derekam fájt mindkettőnél és a borkok sem repedtek meg, viszint a kisasszonnyal még itthon lezuhanyoztam és rögtön tolófájásaim lettek a melegvíztől és lebabáztam az autónkba, szerintem gondold meg a zuhanyozást, de nem szeretnélek ezzel megijeszteni, így is ideges lehetsz egy kicsit ami érthető :wink:

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30
 
 


Tücs!
Még annyit,hogy a derékfájás az nekem is megvólt mind a három gyerkőcnél elődte való nap már alig bírtam feküdni,állni,ülni!Nemvólt jó sehogysem! :lol: Amagzatburok viszont csak a Zsaninál repedt meg éjjel 2-kor gyenge fájások közepette amik el is múltak és csak infúzióval jelentkeztek megint amit fél 12-kor kötöttek be ,utánna aztán olyan erőssen jöttek ,hogy fél 3-ra megszületett Zsani!Bocsi de nagyon beleéltem magam!! :oops: Nem ezt akartam kihozni belőlle! :oops: :? Az első kettő szülésemnél búrkot repesztettek és csak utánna kezdőttek az elviselhetetlen fájások!(de azért túléltem) :lol: :wink: Én teljesen veledvagyok már két napja tiszta izgalomban vagyok,egyfolytába csak rajtad és a többi pocakoson jár az eszem!!! :lol: Annyira izgulok.tiszta lázban vagyok!!!!De te ne izgúlj Nyugi!!!!!! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
tiop
 
 


Kép
Kép
Kép

A szemem fényei! :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop
 
 

 
 

Sziasztok!

Murphyke, Tami, Becsi, Bogár, Klauszka bejelöltelek titeket az iwiwen ha nem baj. :wink:

Tiop,
tündériek a gyerkőcök, gratula hozzájuk.

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30
 
 


Manó!
Részvétem a mamád miatt! Szőrnyű lehet most neked! :cry:
Szerintem Leviről le sem fogod tudni vakarni a lányokat. Nagyon helyes kiscsávó!!! Mindjárt le is stoppolom a lányomnak... :lol: :wink:

Tüccs!
Nagyon-nagyon szorítok neked! Remélem nemsokára babázni fogsz te is!!! Kíváncsi vagyok már a kis pocaklakódra. :lol:

Tiop!
Gyönyörűek a gyerekeid! Szőkeség mind! :D

Kép
Kép
giga1
 
 


Sziasztok!

Az elmúlt napokban nem volt időm még a gép közelébe sem jönni. Igyekeztem visszaolvasni.

Pimpoka
Lellének jobbulást!

Pipacs
csíkok nekem csak a mellemen jöttek ki, a hasam szerencsére megúszta, a combomon és a fenekemen meg már kamaszkorom óta van, annyi, hogy új már nem tudott elférni. :cry: Sajna tényleg nem múlnak el, de sokat fognak halványodni, olyan gyöngyház-színűek lesznek.
Én is csak a szülés után vizesedtem, de akkor nagyon, ilyen nagy mág sosem volt a lábam, a papucsba is alig fért el! Aztán 1 hét alatt elmúlt teljesen.
Pelus: mi elég sokat keresgéltünk, kipróbáltunk egy csomó márkát, mert Marci mindegyikből kipisilt vagy kikakilt, de végül minden méretből a Libero vált be. A Pampers a legrosszabb, a kakit megfogja, de szinte semennyi pisit nem tud felfogni, szó szerint óránként pelenkáztam vele Marcit, mert a vizes ruhát egyáltalán nem tűri meg magán. :roll: A Libero eddig mindent megfogott. Csak ne lenne olyan drága, de inkább kifizetem a több pénzt, mint egész nap csak öltöztessek!

Mano
őszinte részvétem a mamád miatt!!! Sok erő kell ebben az időszakban, kívánom, hogy mihamarabb túljussál rajta! :cry:

Tüccs
jaj, de izgi, nemsokára szülsz!!!! Nekem a magzatvíz folyt el, és utána pár perc múlva kezdődtek az igazi fájások. Tényleg nincs két egyformán induló szülés, de hidd el, érezni fogod, mikor itt az idő!!! :wink:

Czakoca
milyen édesek lehettek a gyerekeid együtt a kádban!!!! Jaj, és milyen megható, amit Bence mondott!!! Biztos ez lehetett az egyik legszebb, amit valaha hallottál! :D

Tiop
Nagyon szépek a gyerekeid! Milyen óriás szemei vannak Zsaninak! :P

Henrietta
üdv köztünk!
Az én dokim dr. Fábián István, tiszta szívből ajánlom, de őhozzá csak magánrendelésre lehet járni a 16. kerületbe. A többieknek igaza van, bármelyik dokit választod, jó kezekben leszel, mert mindenki jó. Csak emberileg különböznek, van, akinek ez jön be, van, akinek az, de szakmailag mindegyik nagyon jó!!!

Remélem, senkit nem hagytam ki, ha igen, bocsi, nem direkt volt!

Marci már egyre többet magyaráz és óriásikat nevet (még hangtalanul), és ilyenkor órákat beszélgetünk. Imádja, ha csikizem az oldalát, olyankor szinte eltűnik a szeme, akkorát mosolyog! :P :P :P
Sajnos csak 2-3 naponta van kakija, és a végén annyira szenved, rossz nézni, ahogy erőlködik, de nincs semmi. Próbáltam a hőmérőzést, de sajna nem segített semmit. :?
Mostanában minden este az utolsó etetésnél tápot kap, így viszonylag sokat alszik, és nekem is több tejem van, annyit tudok fejni, hogy egész nap ki tudom pótolni, ha kell. Ha meg nincs rá szükség, akkor le tudok fagyasztani néhány adagot, ami mindig megnyugtat. 8)
Képzeljétek, tegnap visszamentem edzeni, annyira jól esett, de ma akkora izomlázam van, hogy alig bírok mozogni! Elhatároztam, hogy hetente 1x1 órát fogok járni, az nem olyan sok, de nekem nagyon jót tesz testileg-lelkileg. Utána annyi tejem volt, hogy 2 adagot is le tudtam fejni! (250ml) 8) Pedig nem kíméltem magam. Ennyit a megerőltetésről és a csökkenő tejről. :roll:

Lenne egy eléggé indiszkrét kérdésem: nekem szerencsére nincs aranyerem, nem is volt, de azt vettem észre, hogy a kakilással gondok vannak. Mintha a végbél körüli izmaim tönkrementek volna. Egyrészt a szeleket nem bírom visszafogni (egy rossz mozdulat, és már jönnek is :oops:), másrészt valahogy nem tudok nyomni. Meg kell várnom, hogy szinte magától jöjjön ki. Valaki járt már hasonló cipőben? Ha igen, elmúlik? Nagyon kellemetlen, és nem tudom, hogy ez normális-e. Bocsi, hogy ilyenekről írok, de ez most eléggé idegesít. :oops: :oops: :oops:

No, most eldugulok, elég sokat írtam.

Kép
Kép
nircee
 
 


Pilla,
kérdezted a Delfin uszodát: én még nemrég lakom Csömörön, azt sem tudtam, hogy van ilyen. Hol van? Én is szívesen vinném Marcit babaúszásra, de úgy hallottam, legkorábban 5 hónapos kortól lehet menni, mikor már az összes oltást megkapta.

Kép
Kép
nircee
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a sok bíztatást de még egyben vagyunk !! Az éjszaka nem telt túl jól, kb. 2 körül aludhattam el, a derékfájással együtt. Most egy kicsit jobb, de tompán érzem azért. Valami lehetett tegnap a levegőben, mert a barátnőm tegnap este extra gyorsan megszült. Fél 8-kor kezdődtek a fájásai, és már nem volt idő a férjének a kocsiért szaladni a garázsba, így mentőt hívtak. 40 ! perc múlva 2 szuszra meglett a kislányuk. 3 percre laknak a kórháztól, így épp csak beértek. Belegondoltam, hozzám 40 perc alatt még a mentő sem érne ki.. persze ilyen szülés azért elég ritka , nekik is már a második csemete.

Az a furcsa, hogy a pocaklakó rettentően aktív. Tegnap is és ma is sokat mozgolódik. Ilyenkor már nyugodtabbnak kellene lennie, legalábbis sok helyen ezt olvastam. :?

Olyan hihetetlen, hogy már adtok a kicsiknek gyümit meg ezt-azt, és még csak nemrég születtek. Annyira gyorsan elmentek a hetek, hónapok észre sem vettem. Gondolom nektek mint Anyukáknak meg pláne.

Szép napot!

KépKép
tüccs
 
 


Mano: Részvétem a mamád miatt. :(

Pimpoka: küldtem privit az ügyintézésről, remélem, tudtam segíteni. :)

Pipacs: csak most kezdett el vizesedni?! Örülj neki! :) Polcold fel napközben a lábad, amennyit csak tudod, de ilyenkor a végén már oly mindegy… ;) Az sem kizárt, hogy szülés után még rosszabb lesz egy ideig, de kb. egy héttel szülés után meg fogsz szabadulni a víztől, garantáltan! :)

Pilla: én is akarok majd menni babaúszásra, és eddig csak olvasgattam az uszodáról. Az tudom, hogy fontos szempont, hogy ne használják másra a medencét, vagy ha igen, akkor utána cseréljenek vizet. Azt tudom, hogy vízitorna van ott, de babaúszás UTÁN, tehát nem gáz. Sajnos csak egy ismerősöm van, aki hordta a gyerekét, de már elég régen…

Nircee: az evangélikus templom utcájában van az uszoda, kifejezetten erre a célra. :) Persze csak picike medence van. Itt a honlapjuk: http://www.delfinuszoda.hu/
Én majd kb. áprilistól akarom hordani Flórát. :)
Hova jársz edzeni? Én is akarok!!!!!! :)
Vendég
 


Sziasztok!
Köszönöm szépen mindenkinek a dícséretet nagyon jól esik ólvasni!!!!! :lol:

Giga!
Levike már a Zsani babájé!! :lol: :wink:

Nircee!
A szelekkel kapcsolatban:Majd idővel vissza áll a rend,tudod most még eléggé elvan ott bent lazúlva mindenn!Az jó,hogy elkeztél edzeni avval is erősödnek a dolgok odabent!! :lol: :wink: Nekem is vólt ilyen de ha nem múlna el és már nagyon idegesít a dolog akkor mond ell a dokidnak és majd ő ad tanácsot!!!!! :wink:Beszélj minnél többet a babódhoz és meglátod nagyon megfogja majd hálálni!!Megfogod őt zabálni!!!Nekem Zsani egésznap beszél(maga módján),mondja,hogy baba apa és persze kiabál !Próbálgatja a hangját én meg csak csodálom őt napról napra többet tud!!!!!!Ímádom őket ilyenkor a leg aranyosabbak!!!! :lol:
A széklet próbléma megfog óldódni ne aggódj,nekem mind a három gyerkőcnél így vólt mint nállad(3-4 h an jödtek a nehezen kakilások de nemtartott sokáig.Én is próbálkoztam mindennnel ,amikor már lehetett nekik adni őszilét akkor kaptaik és az rendszerint meghozta a kívánt eredményt! :P

Mano!
Kitartást ,sok sok erőt és szeretetet kívánok nektek! :cry:
Remélem Levi baba jólvan és nem érez az egészből semmit! :(
Nállunk mikor Anett vólt 5 h-pos akkor halt meg a párom anyukája! :cry:
Nagyon sok erőt adott akkor a két gyerkőc!Tartsatok ti is össze és könnyebb lessz átvészelni ezt az időszakot! :cry:
De gondolom ezt lesem kellett vólna írnom! :oops:


Tüccs!
Mi a helyzet?Szülünk már??????? :lol:
Annyira izgulok!!!!!! :roll:

Pompoka!
Remélem a pici Lelle jólvan már!!!!!! :roll: :wink:


Pipacs!
Nircee-nek igaza van a Liberó tényleg jobb mint a Pampers (a fiúknak),mert nállunk most bejött Zsaninak de viszont ha visszagondolok Rolandnál én is a Liberót használtam úgy 4-5 h-pos korától!Akkór már többet mozognak és a Liberó már jobb nekik mert jobban illeszkedik!!!!
:P

Ja tegnap vedtünk egy járókát Zsaninak(műanyag hállósat)!Eleinte én is fát akartam vanni csak azért döntödtem a műanyag mellett mert így is állandóan beüti a kis fejét a kiságynak a rácsába(ahogy forog),és nemszerettem vólna ha a fa járókában is ugyan azt haljam mint a kiságyba!Egyszóval nekem biztonságosabnak tűnik a hállós mert egyáltalán nemtudja magát beütni ,(ugyis próbálkozik felálni így ha el is esik nem üti be a kicsi fejét!)Ellen érvem egyedűl csak az.hogy nemlát ki normálisan (még most)belőlle!Na mindegy ,remélem beválik!Nemvólt drága sem( Brevi):9900Ft vólt!Szép rózsaszin!Na mostmár abbahagyom mert már megint regényt írok!!

Sziasztok szép napot mindenkinek!!!!! :P

Kép
Kép
Kép
tiop
 
 


Sziasztok!

Bocsánat, hogy csak így hívatlanul betoppanok, de lenne egy elég sürgős kérdésem. Van köztetek valaki, akinek a kistarcsai kórházban csináltak laparoszkópiát? Szeretném tudni, hogy mi történik előtte ill. utána?

Köszönöm a válaszotokat előre is.
sivi
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a bíztatást!

Katica,
Keresztes doki még ott volt,amikor szültem.
A szülés utáni napon ő jött be vizitelni!
De hogy azóta mi van vele,azt nem tudom! :roll:

Ó,felébredt Levi,majd jövök!

Kép
mano83
 
 


Sivi!

Nekem csináltak lapart a Flórban!
Előtte fél nappal nem evés, műtét reggel beöntés, délelőtt lapar altatásban. Attól függően, hogy csak bekukucskálnak, vagy esetleg valamit kiszednek is ( pl ciszta ) , a felépülés lehet gyorsabb, illetve lassabb. De egyáltalán nem vészes. Nekem szedtek ki anno dolgokat, így kb. 1 hét alatt mozogtam újra könnyedén.

Mire vagy még kíváncsi?

KépKép
tüccs
 
 


Ja, elfelejtettem írni, Keresztes dokit még 2 hete én is láttam a kórházban dolgozni.

KépKép
tüccs
 
 


asaziasztok!

Nagyon köszönöm a válaszokat ,egy kicsit meg nyugogtam :D
Jó lenne már tul lenni a szülésen, szinte egész éjszaka nem tudok aludni,és fáj alul minden :?
Akinek meg inditoták a szülését, nagyon fájt a burok repesztés?Ma megyek az orvoshoz nála 22dikére vagyok ki irva.Menyit szoktak várni ha nem érkezik meg a ki irt idöre :?: :?: Majd ma gondolom szo esik róla :? Most minden orában azt figyelem mozog e eleget, na meg persze ilyen kor már azon jár az eszem hogy egézséges lgyen :!: Nem is tudom a férjem hogy tud elviselni mikor ilyen nyügös vagyok,szegény :D De az ö türelme elég nagy és mindig biztat most már nem sok van hátra :D
A párom vett kis csomag liberot és Pampers is , na majd meg látjuk :!: Köszönöm a sok segitséget, olyan jó hogy tapasztalt anyukák is vanak közötünk :D


Mindenkinek szép napot!

Kép
pipacs80
 
 


tüccs

Köszönöm a válaszodat. Melyik doki csinálta neked? És a beöntésen kívül volt még más? Mert azt halottam, hogy katéter is van? Nekem csak bekukkantanak, de ha talál valamit a dokim, akkor megcsinálja.

Sivi
sivi
 
 


Sziasztok lányok!!

Katica, Nircee, köszönöm szépen a kórházas kérdésemre a válaszokat!!

Katica, egyáltalán nem baj, hogy részletesen leírtad, ezt szeretem, mert így tuti nem rontok el semmit :D

Most már biztos bátrabban fogok bemerészkedni a kórházba és orvost keresni...

Mogyoród kórházilag ugye a Flór Ferenchez tartozik? Úgy tudom, Gödöllőn is van kórház, de lehet, hogy rosszul tájékozott vagyok...

Sajnos nekem nem sikerül képet feltennem a lányomról, de majd igyekszem én is...

Tüccs és Pipacs: könnyű, gyors és gyöngyörű szülést kívánok Nektek!

*henrietta
*henrietta
 
 


Sziasztok!

Pipacs,
Általában egy hetet szoktak várni ha nem szülsz meg a kiírt időpontig, a fiam nekem pont egy hetet húzott rá, hétfőn be kellett már feküdnöm, hogy másnap megindítsák de éjfélkor elindult magátol a dolog, de burkot azért kellett repeszteni. Ne aggodj miatta semmit nem fogsz az egészből érezni, én legalábbis nem éreztem :wink:
Nagyon izgi, bármikor jöhet :lol: :lol:

Tüccsnek és neked is szurkolok, könnyű és gyors szülést mindkettőtöknek :wink:

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30
 
 


Pipacs!
Nyugi bent nemfog maradni a babód!A burok repesztéstől én is féltem de a doki annyit mondott,hogy -Krisztina magának ha levágják a haját az fáj??-Semmit nem éreztem csak egy icipici nyomást amikor kilukasztotta a búrkot!!Hallodtam már sok mindenkitől,hogy vártak 5 napot ,de a törvényszerű az a 2 hét de ez nagyon sokmindenen múlik!Baba szívhangja és persze a méhen belüli állapota!A te vérnyomásod és stb...!Ezt úgy is majd az órvosod fogja eldönteni ,ha ő úgylátja jónak akkor indíthatja előbb is és várhat is vele!De neizgúlj beindúl ő magátol is!!!!!!! :wink: :lol: Nemtörvényszerű a magzatvíznek elfolynia nekem csak a Zsaninál kezdett ell szivárogni!A szülés bendulását lehet,hogy csak a fályások fogják jelezni,ami kezdőthet derékfályással is!É már leírtam ,hogy nekem az első két szülésem a nyákdugó kilökődésével kezdődött és utánna jöttek a fályások!Már tényleg nincs sok hátra!!!!!!!!! :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop
 
 


Verna
köszi, megnéztem a honlapjukat, szupi, hogy van itt ilyen! Én megvárom az 5 hónapos kort, aztán lehet, hogy leviszem Marcit. Azért jó volna tudni, hogy cserélik-e a vizet. :?:
Edzés: én korábban szinkronkorcsolyáztam, így most oda mentem vissza edzésre, a Káposztásmegyeri jégcsarnokba.

Tiop
köszi szépen, igyekszem is kihasználni ezt a beszélgetős időszakot, ezért is jövök ritkábban. :lol:

Tüccs, Pipacs
ha addig nem jönnék, ügyesek legyetek! Minden jól fog menni, meglátjátok, és gyönyörű élmény lesz! (Persze ott nem biztos, hogy így érzitek majd, de higgyétek el, pár nap múlva már örömmel fogtok visszaemlékezni!) Könnyű szülést kívánok Nektek!

Kép
Kép
nircee
 
 


Verna köszi a választ! Felhívom ma őket és megkérdezem mi a helyzet.
Nircee nekem is ugyanolyan problémám volt a második szülésem után, mint neked, de már elmúlt. Minden a régi...
Én úgy tudom 3 hónapos kor után lehet már vinni a piciket úszásra, úgyhogy ezért gondoltam, hogy belevágunk és mivel a Delfin uszi a legkézenfekvőbb megoldás, ezért oda mennénk.
Vendég
 


Na,itt vagyok,újra!

mostanában Levi nem alszik valami jól,mondjuk nem mintha jó alvó lenne,főleg éjszaka! :wink:
Most megint répát és krumplit főztem neki ebédre,csak közben elaludt.
De a múltkor nagyon ízlett neki!


Giga,
majd megemlítem Levinek,ha nagyobb lesz,hogy mehet udvarolni Lilinek! :lol:
Bár már pár hónapja Katicának a férje lestoppolta őt Sára babának! :lol:


Pipacs,
Nekem is repesztettek burkot,annak ellenére,hogy elfolyt magzatvízzel mentem be a kórházba!
Kiderült,hogy a buroksapka nem repdet meg és azt kellett repeszteni,de hidd el,nem éreztem semmit sem!
Pedig amikor megláttam hogy mit vesz elő,be voltam tojva rendesen,de végül is nem éreztem semmit! :roll:

Nircee,
Sajnos nem tudok neked tanácsot sdni a problémáddal kapcsolatban,mert nekem ilyen problémáim nincsenek,sőt nem is hallottam ilyesmiről! :roll:
De remélem hamar megoldást találsz rá és rendbe jösz,mert biztos nagyon rossz lehet!

Tiop,
Nagyon édesek és szépek a gyerekek! :lol:
Ja,akartam mondani,hogy márciusban igényelhetek az iwiwre meghívót,ha addig nem kapsz,szívesen elküldöm neked!
Tényleg,láttad a többi albumomat is?Meg tudtad nézni?

Csilla,Csanómanó,
Veletek minden oké?
Már rég írtatok! :(

Most megyek,megnézem Levit!
Szép napot mindenkinek!
Kép

Kép
mano83
 
 


Sziasztok!

Tüccs, Pipacs
már tényleg nem sok van hátra :wink: igaz a végén már én is nagyon szenvedtem, minden bajom volt. viszont én nem éreztem semmit (délelőtt még a dokinál voltam és ő se gondolta, h estére vissza kell jönnie a Balcsiról :D ). Aztán este szépen megfürödtem, lefeküdtünk és kb 5 perc múlva kis pukkanás és elfolyt a magzatvíz. a fájások kb 2 órára rá kezdődtek. nekem marhára fájt, de ha belegondolok a végén mikor már kezdtem belejönni a levegővételbe meg nem arra pazaroltam az energiámat h jajgassak akkor egész elviselhető volt :) kár, h nem jöttem rá előbb :roll:

pelus: nekünk sajna mindenből kifolyik a pisi, mivel Lili elég kicsi, és a pelusokat nagyobb babákra méretezik :( de így vagyunk a kakival is, ha nagyobb sikeredik akkor bizony kijön (mint ma délelőtt a pampersből)

Aranyér: remélem amit most érzek az nem az! csak mert nekem még sosem volt, viszont most nekem is vannak problémáim :( csak nem tudom ez az-e. marhára fáj mikor wc-zek és tegnap vérzett is egy kicsit, még utána is fájt egy kicsit egy darabig, de aztán elmúlt.
bocs h ilyen részletes voltam :oops:

megint mennem kell, Lili kiabál :( mostmár abszolút nem marad meg a kiságyában, úgysem ha a bébihordóban altatom el és utána rakom át. ahogy kicsit megébred, azonnal kiabál addig míg ki nem veszem :( nagyon nem szereti a kiságyát (már előre látom nem lesz könnyű beleszokatni éjszakára :( ).

murphyke

Kép
murphyke
 
 


még egy gyors kérdés: ti mikor raktátok hosszabb ideig bébihordóba? mert egy pár napja csak abban alszik délután. viszont olyan kis görnyedt benne, remélem nem lesz baja a hátának. de csak ebben marad meg :(

Kép
murphyke
 
 


ezen a linken van egy pár kép Liliről:

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=23229

murphyke

Kép
murphyke
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a bíztató szavakat! Ma voltunk a kórházban és szerencsére nem kellett befeküdnöm. Megcsinálták a flowmetriát, bár alig tudott a doki elkapni valamit, annyira mocorgott a babó, de azt mondták minden OK.

Biztosan volt tegnap valami a levegőben mert én is úgy voltam mint Tüccs. Nekem is szinte egész nap fájdogált a derekam, meg egyszer-egyszer jött egy erősebb görcs, de semmi rendszer nem volt benne.
Bár tudom, hogy minden szülés más, de azért jó, hogy leírjátok, hogy nálatok hogy kezdődött. Legalább van valmi összehasonlítási alapunk. :-)

Henrietta
Gödöllőn nincsen kórház, csak szakorvosi rendelő.
Azért mielőtt bemész a kórházba "orvost keresni" valakihez mindképpen kérjél időpontot. Nem egyszer láttam mostanában, hogy elküldtek valakit hiába volt esetleg beutalója. Csak akkor fogadnak ha van időpontod, vagy esetleg a dokiddal megbeszélted, hogy aznap mész időpont nélkül. Ja és persze a sürgős eseteket látják még el.

Katica,
Én se láttam mostanában a Keresztes dokit és kezdtem megörülni, hogy hátha nincs már ott. De sajna Tüccs látta nemrég :-(
Pedig én is örülnék ha már elment volna. Ő az egyetlen akitől félek, hogy nehogy ő legyen az ügyeletes amikor esetleg szülni megyünk. Azok után, hogy hasonló rossz élményem volt vele a 12 hetes UH-n mint nektek is.

Csanómanó
Nekem a szöke hajú a védőnőm. Mindíg összekeverem a nevüket. :oops:

Sziasztok
Márti
Vendég
 


Murphyke: hasonló gond volt az én lányommal is, kiságy ügyben... sokáig nem tudtuk, miért nem akar aludni benne, de rájöttünk, hogy valószínűleg rossz pontján helyezkedik el a szobának a kiságy... próbáld meg arrébb tolni, átforgatni, máshová tenni, hátha beválik!

Tusi: a János kórházba simán, beutaló és előzetes egyeztetés nélkül jártam nőgyógyászati szakrendelésre, az épp aktuális, ügyeletes orvoshoz... például receptet feliratni, rákszűrést végeztetni... ezek szerint a Flór Ferencben ilyen nincs? Mert a Jánosban is körülbelül így alakult ki, hogy kihez szeretnék járni hosszú távon, hogy akihez elmentem vizsgálatra, az szimpatikus volt.
*henrietta
 
 


Szia Henrietta!

Sajnos itt ilyen nincs. Megvan, hogy melyik dokinak melyik nap van rendelése az ambulancián és úgy tudsz időpontot kérni.

Azt hiszem ki is van írva a nőgyógyászatnál, hogy valamilyen törvény vagy rendelet miatt azt hiszem tavaly Májustól van ez így. Szóval szerintem semmiképp ne menj úgy oda, hogy nincs időpontod.

Márti
Vendég
 


murphyke: Flóra is gyakorlatilag beköltözött a hordozóba, de ha nem abban van, akkor sokat bukik... így nem...
Próbáltam lefektetni vízszintesbe, mikor elaludt, de rögtön bukott kettőt. Érdekes, éjszaka nem, csak nappal csinálja...
Egyébként nekem a védőnő mondta a hordozót...

Nircee: mindenképpen 6-7 hónapos kor ELŐTT ajánlott a bébiúszás, mert utána kioltódik a búvárreflex. Utána is lehet hordani, de az már más jellegű úszás.
Én csak az időjárás miatt várnám meg a 3-4 hónapos kort, utána megyünk mindenképp. Nyáron olyan gyerekkel voltunk együtt nyaralni, aki járt bébiúszásra, hihetetlen, hogy mennyire természetesen mozgott a tengerben is! :) Volt rajta karúszó, de egész másképp viszonyult a vízhez, mint azok a gyerekek, akik nem jártak úszni egész pici korukban!

Pilla: majd számolj be, ha hívtad őket! :)
Vendég
 


Ja, már rég akartam írni, hogy a pelussal kísérletezőknek érdemes kipróbálni valamelyik pelenkafutárt, mondjuk ezt: http://www.pelusfutar.hu/
Itt tudtok kérni próbacsomagot, amiben van mindenféle pelus egy adott méretből, így nem kell egy egész csomaggal kísérletezni, hanem abból rendelsz, ami beválik... és nem is túl drágák.

Mi most el vagyunk látva, hála a babalátogatóknak!

Ja, van egy kérdésem pelus ügyben, ti mikor váltottatok 2-es méretről 3-ra?
Vendég
 


Sivi!

Igazad van, a műtét után volt katéterem nekem is, sőt egy másik csőben pedig a váladékot vezették ki a hasamból. Bocsánat a nyers fogalmazásért.
Mindkettőt a műtét alatt tették be, így nem éreztem semmit belőlük. A katétert akkor veszik ki, ha már egyedül tudsz biztonságosan menni, és wc-zni. A másik csövecskét pedig, ha már tiszta a seb belül. Ezt a dokik állapítják meg. Egyik sem vészes, észre sem lehet venni őket, csak a mozgásnál kell figyelni rájuk. Ja , ez a második csövecske csak akkor van, ha vesznek is ki vmit, ha csak kukucskálnak, akkor nincs.
Nekem Szabó doki vezette a műtétet, de úgy tudom, ilyenkor "team" van bent, így több doki is bent van mindig.
Teljesen kibírható az egész , ne izgulj. Mikor lesz a nagy nap?

Üdv
Era

KépKép
tüccs
 
 


Mano!
Már akartam írni,hogy minden albumodat megnéztem ,és nagyon tetszik mindenhól a babód nagyon édes vólt pár naposan is ,és nagyon sokat nőtt azóta!!!! :lol: Én is tedtem fel még egy pár képet,!Nemtudom látad-e?Köszi szépen ha addig nemkapnék akkor megköszönném(meghívóra gondoltam) :oops: :lol:
Nekem most megint jól alszik Zsani azért tudok többet itt lenni! :P

Verna!
Mi azt hiszem 2-3 hónaposak vóltunk mikor váltás vólt méretben és most már a 4-est használjuk kb még egy hónapig!!! :P :wink:
De ez a baba súlyától is függ! :P

Pocakosok ,hogy vagytok???? :lol:

Kép
Kép
Kép
tiop
 
 


Murphyke!
Valószínű,hogy egy kicsit kijött az aranyered de ez még nen vészes! :lol: Az a gáz amikor már félve mész wc-re és visszatartod a kakit csak,hogy ne fájjon! :oops: :cry: Bocsi de csak így tudtam leirni! :? :oops: :cry: Na és persze nem múlik ell magától! :cry: :oops:

Kép
Kép
Kép
tiop
 
 


Sziasztok!

Sajna nem volt ma kismamatorna, pedig nagyon kíváncsi lettem volna rá. :(
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha elmegyünk egy hétvégére Bükfürdőre pihenni, szerintetek ezt mennyi idős terhesen tehetem meg? Június végére vagyok kiírva, és egyelőre úgy terveztük május elején mennénk.
Nagyon aranyosak a babák, sajnos amíg nem születik meg az én kisfiam, nem nagyon tudok hozzászólni a témáitokhoz. :? De rendszeres olvasótok vagyok, ebből is tanulok!
:wink:

Móni

Kép
móni30
 
 


Kedves Tüccs

Csütörtökön vagy pénteken csinálják a laparoszkópiát és Surányi doki csinálja. Megmondom őszintén, hogy nagyon be vagyok rezelve, főleg a beöntés és a katéter miatt. Nincs valami jó tanácsod, amire érdemes figyelnem?

Sivi
sivi
 
 


Sivi!
nem kell betojni!!!! 8)
A beöntés nem fáj, kb. 1 perc az egész és 5 perc alatt túl vagy rajta.. :lol: A katéter meg fele olyan gáz, mint a beöntés. Hidd el a műtét után még örülni is fogsz a katéternek. Nem fogsz érezni belőle semmit, inkább a hasad fog fájni kicsit.
A tanácsaim csak annyi, hogy kérj fájdalomcsillapítót, ha úgy érzed + tartsd be szigorúan a nem-evést és nem-ivást, ahogy a nővérkék mondják + No Para!

KépKép
tüccs
 
 


Móni30!
Nyugodtan elmehetsz pihenni csak vigyázz magadra!Külfőldre nem ajánlatos már olyan idős terhesen menni! :lol:
Jó pihenést!!!!! :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop
 
 


Tüccs

Van még egy kényes kérdésem, mennyit szokás ilyenkor adni a dokinak? Te hallottál Surányiról, és ha igen , milyen? Mit érdemesebb felvenni bentre pizsit, vagy hálóinget, csak azért mert én az utóbbit nem szeretem?

Köszi

Sivi
sivi
 
 


Sziasztok!

Pipacs, a burokrepesztést nem éreztem, bár a "fegyvere" igen ijesztő... Az indítás Kistarcsán 1 hét, van ahol nem várnak ennyit. A dokim 9 napot várt, de azt a 2-t is én könyörögtem ki... :lol:

Pipacs, Tüccs, Tusi, nagyon drukkolok! Úgy irigykedem... Úgy szeretném már újra átélni ezt én is! :roll:

Manó, őszinte részvétem a mamád miatt!

Tiop, gyönyörűek a gyerkőceid!

És persze a többi babóca is!

Márti, akkor Andi... :lol: Merrefelé laktok? Mi a lakón...

Csanád egyre ügyesebb, bár még billeg, de már tárgyakkal egyensúlyoz. Ide-oda visz mindent! Olyan édi ahogy megy! :lol: A héten esedékes a 15 hónapos oltás. A 4 hós után mondtam, hogy de jó, most egy jó darabig nem lesz, és olyan gyorsan eltelt ez a 11 hónap! :o :o :o Mintha most lett volna!

Most mennem kell, mert a fiúk mindjárt végeznek a fürcsivel! Majd még jövök!

Ja, Klmaria: Alexának boldog hófordulót utólagosan!

Murphyke, Neked írtam privit még régebben, de még nem olvastad el! :wink:

Sziasztok!

Kép
csanómanó
 
 


tiop!
A páromnak van egy meghívója, mostanra jött meg amit nekem kért :lol: Ha gondolod, akkor szívesen küldünk, csak írj milyen e-mail címre menjen! 8)

csanómanó!
Köszönöm! 8)

Kép
klmaria
 
 


Csanómanó,
jó hallani felőletek!
Milyen ügyes Csanád! :D
Biztos nagyon édes lehet,ahogy billeg ide-oda! :lol:

Tiop,
még nem néztem azóta a képeket,mert nem volt időm,ráadásul ahogy belépek az oldalra,valami hibát ír ki és kilép még a netről is! :evil:

Holnap viszem Levit az egészséges rendelésre,beadatom neki az agyhártyagyulladás elleni védőoltást!
Remélem nem lesz tele beteg gyerekkel,mert akkor be sem megyek,nem akarunk össze szedni semmit! :evil:
Állítólag neincs mellékhatása az oltásnak (NEIS VAKCE) szóval remélem hogy nem vertek át és nem fog tőle belázasodni Levi.
Ráadásul 3 részből áll,a következőt 2 hónap múlva,az utolsót meg 1 éves kora után kapja meg!
De inkább beadatom,minthogy valami komoly baj legyen! :roll:

Kép
mano83
 
 


Csanómanó,
jó hallani felőletek!
Milyen ügyes Csanád! :D
Biztos nagyon édes lehet,ahogy billeg ide-oda! :lol:

Tiop,
még nem néztem azóta a képeket,mert nem volt időm,ráadásul ahogy belépek az oldalra,valami hibát ír ki és kilép még a netről is! :evil:

Holnap viszem Levit az egészséges rendelésre,beadatom neki az agyhártyagyulladás elleni védőoltást!
Remélem nem lesz tele beteg gyerekkel,mert akkor be sem megyek,nem akarunk össze szedni semmit! :evil:
Állítólag neincs mellékhatása az oltásnak (NEIS VAKCE) szóval remélem hogy nem vertek át és nem fog tőle belázasodni Levi.
Ráadásul 3 részből áll,a következőt 2 hónap múlva,az utolsót meg 1 éves kora után kapja meg!
De inkább beadatom,minthogy valami komoly baj legyen! :roll:

Kép
mano83
 
 


Csanómanó,
jó hallani felőletek!
Milyen ügyes Csanád! :D
Biztos nagyon édes lehet,ahogy billeg ide-oda! :lol:

Tiop,
még nem néztem azóta a képeket,mert nem volt időm,ráadásul ahogy belépek az oldalra,valami hibát ír ki és kilép még a netről is! :evil:

Holnap viszem Levit az egészséges rendelésre,beadatom neki az agyhártyagyulladás elleni védőoltást!
Remélem nem lesz tele beteg gyerekkel,mert akkor be sem megyek,nem akarunk össze szedni semmit! :evil:
Állítólag neincs mellékhatása az oltásnak (NEIS VAKCE) szóval remélem hogy nem vertek át és nem fog tőle belázasodni Levi.
Ráadásul 3 részből áll,a következőt 2 hónap múlva,az utolsót meg 1 éves kora után kapja meg!
De inkább beadatom,minthogy valami komoly baj legyen! :roll:

Kép
mano83
 
 


Ichtus
Ne haragudj, hogy csak most reagálok, de tényleg nem jutok a géphez, két csemetém rendesen lefoglal, főleg Gergő, akivel most kezdünk leszokni a pelusról! :roll: Majd 2 év múlva jöhettek hozzám tanácsért. :lol:
A topikom még az, amibe annó kezdtem járni Gergő-pocakkal. Szuper jó kis topik, már 3 éve együtt vagyunk, igaz mentek-jöttek tagok, de van egy mag, akik 3 éve hűségesen jönnek. Szoktunk talizni is, rakok fel egy képet, mikor sorbaültettük a manókat. Most már jó párunknak 2 gyerkőc van, így még érdekesebb lesz a találkánk. :)

Az én husi fiam a piros Turbo pulcsiban :D
Kép

Azóta ilyen nagy fiú lett:
Kép

Ő pedig Flóra baba:
Kép

Orsi

avocado
 
 


Sziasztok!

Mano,
én is be fogom adatni a lánynak, de mi két szuriból megússzuk, anno a Bence is kettőbe kapta meg :wink:
Nem szeretnék pofátlan lenni, de nem kaptál véletlen a 2-es szülőszobáról és a 27-es baba-mama szobáról képeket, szeretném betenni a Benyus kiskönyvébe is, hogy hol született, akkor még nem volt digitális gépünk, a Dettiébe már betettem az autó fényképét és a szobáét is

Csanomanó,
nagyon édi lehet a fiad, gratula a menéshez :D

Pocakosok kitartás és ügyik legyetek ha itt az idő :D

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30
 
 


Ma voltunk az orvosnál .Azt mondta egy ujnyira ki vagyok tágulva :shock: Ez most mit jelent :?: Pénteken kell bemennem a korházba egy vizsgálatra, azt nem mondta milyenre de nem kell bent maradnom :shock: Hát mostmár tényleng közel van a szülés, izgulok :!:
pipacs80
 
 


Timi,
De kaptam,majd holnap elküldöm priviben!

Pipacs,
Az 1 ujjnyi még nem jelent semmit,nekem több héttel a szülés előtt kinyílt a méhszáj,mire szülni mentem már majdnem 2ujjnyi volt!
Azti hiszem a 32.hétben nyílt ki és Levi a 39.hétre született! :roll:
De ne aggódj,már biztos nincs sok hátra és babázhatsz te is!

Kép
mano83
 
 


Sziasztok!

Sivi!
Kuldtem neked privit,de lehet hogy nem kaptad meg! :?
Nekem januarban volt a laparom,Suranyi Dr.az orvosom!
Hetfon kellett befekudnom,delben ettem-ittam utoljara!Beszeltem az aneszteziologus orvossal es kaptam nyugtatot hogy aludjak ejszaka!Masnapra is kiir gyogyszert amit bekell venned mielott levisznek!Attol jo kedved lesz! :wink:Lesz a reggeli vizit utan egy foorvosi bemutato,ahol a foorvos megvizsgal es megbeszeli a reszleteket a Suranyi Dr-ral! Este kaptam az elso beontest,meg 2db hashajtot!Reggel kaptam megint beontest!Fel 12-kor jott ertem a mutosfiu es letolt az aggyal a 2-ra a mutobe!Ott atfekszel egy masik agyra amivel betolnak a mutobe!Kapsz egy kanult(vagy hogy hivjak :?: )a kezfejedbe!Ezen keresztul kapod majd az altatot!Ha szolnak hogy most kapod,akkor utana filmszakadas!En akkor ebredeztem amikor attettek egy masik agyra amivel felvittek a szobamba!Erre a reszre en nem emlekszem! :oops: Utana az agyadban meg lehet hogy alszol 1.5-2 orat!En nagyon felakartam ebredni ugy hogy nem aludtam mar vissza!Nehez lesz megszolalnod a tubus miatt amit az altatas alatt tesznek be!Engem megbolygattak nagyon ugy hogy fajdalmaim voltak!Kaptam fajdalom csillapitot meg par uveg infuziot!En csak fel otkor tudtam felkelni,akkor vettek ki a katetert is!(nem fajt)Kicsit szedulni fogsz meg fajni fog a vallad!Ha minden ok. masnap mehetsz haza!
Amiket en vittem:ket papucs,torulkozo,tusfurdo,wc papir,fogmoso cucc,haloingek,fehernemuk,evoeszkoz,pohar,udito,kontos,zokni!Most hirtelen ennyi jutott eszembe!
Amit en tanacsolnek hogy nagyjabol borotvald le magad elol!En elfelejtettem es a beteghordo fiu csinalta meg!Ez nagyon ciki volt nekem! :oops:
Meg ha megteheted anyagilag akkor kerd magad alapitvanyi szobaba!En nem bantam meg,mert a HSG-nel simaban voltam egy csomo abortuszos lannyal kerultem ossze!Szerintem ez neked sem hianyzik!
Ne haragudj hogy ha tul reszletekbe menonek talalod,csak szeretnem ha nem erne semmi varatlanul!Ha esetleg lenne meg kerdesed en is szivesen valaszolok! :D
SOK SIKERT!!!!

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Sziasztok!

Mano,
nagyon köszi, rendes vagy :D :D :D

Pipacs,
ez egyre izgisebb, tényleg pár nap és babázol te is :wink: :D

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30
 
 


Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem!
Akinek kislány babája született, ti mikor fúrattátok ki a fülét, és milyen fülbevalót lehet kapni hozzá? Fogalmam sincs hogy zajlik ez az egész. Azt hallottam minél kisebb a baba annál jobb!
Aki már túl van rajta kérem segítsen!

Katica!
A Keresztes doki még mindíg ott van sajna 2 hét bekerültem egy epegörccsel, és az én dokim nem volt így ő vizsgált meg hát nem szeretnék vele még egyszer találkozni. Már három éve is vizsgált egyszer akkor se volt jobb!

A segítségeket előre is köszönöm tovvábbi szép napot mindenkinek!

Sziasztok!

Kép

Kép
pekom
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?