Fioona!
Jó, hogy megjöttél.
Én is mindig elszámolom magam a mintáknál, de aztán valahogy mindig lehet korrigálni, és szerintem annak, aki megnézi, fel sem tűnik.
Az AOY-os képek nekem is tetszenek, szoktam csak úgy nézegetni őket, olyan szépek. De megvarrni szerintem tuti nem fogok egyet sem, ahhoz nincs elég időm. Legfeljebb majd nagymama koromban, habár akkor meg már látni nem fogok
Én egyszer azt hallottam a Spektrum TV-n, hogy vannak olyan gyerekek, akik korán elalszanak, és korán kelnek reggel. És vannak olyanok, akik este későn alszanak el, és reggel sokáig alszanak. Na mármost, ha a szülők és gyerek ellentétesek, akkor van gond. (remélem nem túl kusza, amit írtam)
Mi mindketten későn alszunk el este, reggel meg persze nem bírunk magunkhoz térni, de a gyerekeket meg muszáj lefektetni korán, hogy reggel tudjanak korán kelni, mert menni kell az oviba.
Ehhez már úgy hozzászoktak, hogy ma is 7 óra előtt felkeltek, de még visszazavartam őket a szobájukba, hogy majd akkor jöhetnek ki, ha Apa hazajött a munkából. Ez fél 8 volt, úgyhogy ma eddig aludhattam.
Mák! Szabad tudni, hogy merre laktok? Persze, ha nem akarod, nem muszáj
(Ha már írtad valamikor, akkor bocs) Mert Fioona egy kicsit messze lakik tőlem teázáshoz, hátha Te közelebb vagy
Nekünk már közelharcot kell vívni a gyerekekkel, ha géphez akarunk ülni, mert ők is úgy játszanak vele, mintha egész életükben ezt csinálták volna. Nem nagyon szeretem, amikor a gép előtt ülnek, de hát addig is csend van.
Ma olyan szépen kirakóztak a szobájukban a földön, én is leültem hozzájuk, és varrtam. Aztán el kellett mennem, és az Apukám "vigyázott" rájuk. Mire hazajöttem, addigra Gergő megkaparintotta az ollót, és az egyik kirakóból 7 db-ot miszlikbe aprított.
Ment is a sarokba büntibe
Egyébként ma biztos volt valami front, mert egész nap ilyen dilis volt a gyerek. Remélem holnap jobb lesz, mert Apa megy dolgozni, egyedül meg meghülyülök velük ha rossz napjuk van.
Jó éjszakát mindenkinek: Andi