Új privát üzeneted érkezett!

Fióna már fényképeztem neked rácsvédőt meg takarót, csak nem volt időm elküldeni....Van egy csomó mintám is ilyen szalagra való is meg gyerekképek is..már évek óta gyűjtögettem...Menek picit szétnézek, most itthon van a férjikém és tud figyelni a lánykánkra

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


No ezt a gólyásat felteszem ide, a bonyolultabb minta van a takaróján, de ezt most a vasalatlan ruha közül vettem ki.. a minta látszik azért. Ha levasalom akkor ezek a a szélek normálisan állnak...csak időm nem volt most rá..

Ezek vannak a takaróján fenn egy szalgon..
Kép

Kép


Varrtam neki egy párnát napközbeni hurcolásra, mert hát a lánykám most már csak párnán alszik.
Kép

Ez meg a rácsvédőjén van, ami nálunk állandó leszedés tárgya mára már..:(
Kép

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


A többit emailben küldöm..menek válogatok egy picit..

KépKép
KépKép
makviraga
 
 

 
 

Küldtem emailt...nem teljes spalettát, mert hát nagyon sok mintám van és nem mind a gépen cd-ket meg nem kerestem most..De ha kell még szétnézek ott is..

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Sziasztok!
Lehet, hogy egy darabig nem tudok jönni, mert videókártya csere lesz, és sajna csak átfutási idővel.
Sokat fogok gondolni rátok!

KépKép
KépKép
fioona
 
 


Fiona:(..Hát ez egy picit szomorú, de azért visszavárunk!!!!

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Fioona!

Azért visszagyere ám!! Várunk !! Addig is net helyett varrogassál!

Andi

Kép
gandi75
 
 


Sziasztok! gandi hogy állsz a micimackós naptáraddal? Mostanában nagyon csendes a topik....Mindenki működik:)..Csak én lebzselek itt látom:).

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Szia Mák!

Már készen van a szeptemberi Micimackó, most éppen a körvonalait csinálom.
Tényleg, Ti hány szállal szoktátok csinálni a körvonalat, meg ami a minta belsejében van kontúr?
Én próbáltam 2 szállal, ami a belsejében jó volt, de kívülre a körvonalnak meg nem tetszett. Oda én 3 szállal szoktam. De hát ezt is (mint az egész keresztszemezést) csak magamtól csinálom, nem tudom hogyan kell profin? Segítsetek!!

Egyébként én dolgozok, délután megyek a gyerekekért az oviba, néha leadom Anyának őket, és bevásárolok vagy még ügyintézek, mert Apa minden másnap dolgozik, rá nem lehet számítani. Délután-este pedig a kölköket kell kiszolgálni, lefoglalni, vacsi, fürcsi, fogmosás, pisilés, irány az ágy. Aztán romeltakarítok, pakolok, felmosok, vasalok, teregetek, főzök stb. stb. Soroljam még? Szóval mire oda kerülnék, hogy varrhatok, már nem nagyon van energiám. :cry:

Most itt tartok vele:

Kép

Ja, és aranyosak a gólyáid :lol:

Andi

Kép
gandi75
 
 


Sziasztok!
Gandi: Gondolom, hogy sok munkád van a gyerkőcökkel, nekem ezzel az eggyel is van éppen elég, pedig ő még icike picike, nem túl sok önálló akarattal..Még ha ketten lennének..Ráadásul anyósom minden nap látogatást tesz nálunk, ma már elköszöntem tőle (finoman kitessékeltem:)), mert hócsizmám tele van, hogy mindig akkor jön valami hüle indokkal, mikor Fanni picit elnyugszik, aludna és csinálhatnám a házimelót ( a hét minden napján, hétvégén is jön, aztán meg nézegeti a szekrényen van-e por vagy sem...Hajam égnek áll sokszor tőle..

Amúgy én egy szállal szoktam kontúrozni...de én sem vagyok profi, csak így csinálom magamtól:).

A gólyák meg nagyon fontos kabalák nekünk a férjemmel és ezért kerültek őrzés védés céljából a lányunk kiságyába:).

Mondjuk én még nem dolgozom egyenlőre, mert hát ugye pici a lány, de hát csak idő kérdése...gondolom nekem sem lesz akkor ennyi időm..De jó egy picit fecsegni azért:)...Itthon még kv-zni sincs kivel:(..Egyedül meg nem olyan jó...Na menek is! Örültem hogy jelentkeztél..Életben tartjuk a topikot..Sziasztok!Mák

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Ja igen ezt meg el is felejtettem:

http://homepage.powerup.com.au/~sheal/a-b.htm

Itt is lehet böngészni ingyen mintákat..Ha valakit érdekel...Sokféle van.

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Mák!

Na hozzám jöhetne Anyósod!! Állandóan áll a por a szekrényen meg a TV-n. :oops: Nekem nincs időm minden nap letörölgetni, 2-3 nap alatt meg beporosodik. :roll: Nem is tudom, hogy lehet elviselni az ilyen anyósokat.
Nekem sajnos nincs anyósom :cry: Habár amikor ilyeneket hallok/olvasok, (és általában mindenki így vélekedik az anyósokról) akkor nem is bánom. Azért szerettem volna ismerni, de sajnos meghalt, amikor a férjem még csak 11 éves volt. :cry: Apósom sincs, mert ő meg akkor halt meg, mikor a párom 16 éves volt. :cry: Úgyhogy szegénykém árva. Még jó, hogy van 4 testvére, így volt, aki egy kicsit nevelgesse, míg benőtt egy kicsit a feje lágya. :lol: Na ennyit a szomorú dolgokról, mert nem erről szól a topik :roll:

És 1 szállal varrod a szélét is a mintának? Nekem úgy annyira nem tetszett. Illetve én 1 szállal nem is próbáltam, csak kettővel. A minta belsejében még elmegy az 1-2 szál, de a szélén nem volt olyan jó. Ezt a naptárat már befejezem úgy, ahogy elkezdtem, és ha valami mást kezdek, akkor ki fogom próbálni kevesebb szállal. De nyugtassál meg, hogy a mintát azért 3 szállal varrod? Mert én igen.
Csak egyszer fejezzem be ezt a naptárat, utána úgy döntöttem, hogy egy kicsit pihentetem magam. :roll: Vagy legalábbis valami kisebb lélegzetvételű dologba kezdek bele. Mondjuk egy pici mintába, már a barátnőmnek ígértem, hogy a kislányának varrok valamit.

Azt hiszem én ma elteszem magam holnapra, a gyerekeket már letettem, Apa dolgozik. Közöltem a gyerkőcökkel, hogy reggel nem megyünk oviba, és tessék sokáig aludni. Legalább addig, míg Apa haza nem jön. Az kb. 3/4 8. Azzal már megelégednék. :wink: :lol:

Jó éjszakát: Andi

Hoppá! Most kapcsoltam közben a TV-t a TV 2-re és most van a Sztárok a jégen. Azt még lehet, hogy nézem és mégiscsak varrok egy kicsit. Legalább haladok vele. :wink:

Kép
gandi75
 
 


Gandi:
Hát nekem apósom nemrég halt meg.Nagyon húzós volt...Hirtelen jött és hát mindenki teljesen lepadlózott...Mondjuk alapvetően szeretem őket, csak hát én túl önálló vagyok ehhez..Anyósommal az a bajom, hogy túllihegi a feladatkörét. A lányunk az egy szem unokája..az odáig jó, hogy szereti, de én úgy gondolom, hogy a nevelés, etetés, itatás nem az ő feladata...nem kell napi szinten ellenőrzést tartani, mert hát ez már kimeríti a zaklatást...Fanni hál istennek egészen jó kis baba, eddig (kipp-kopp) nem volt semmi komoly baja..Én sem 2-3 naponta szoktam letörölgetni (hetente, vagy néha 2 hetente), de ő naponta jön és mindig felfedez valamit...Én meg rosszul vagyok már ettől..Mert mi a nagymamánál (anyós anyukája) lakunk , aki mellesleg most nincs itt, (mert anyósnál van) és anyósnak kulcsa van a lakáshoz.Minden nap jön, néha többször is..Túl sok..Azért azt semmi képpen nem szeretném, hogy ne legyen, csak nem bánnám ha a helyére kerülne...nem mentem én hozzá feleségül, hogy minden szabad időmet vele töltsem:).

1 szállal varrom...nem tudom nekem nem volt vele bajom még..meg a vett mintáimban is mindig egy szálat javasol...Én amúgy általában ha a minta nem mond mást, mint a víztornyosnál akkor magamtól 2 szállal szoktam varrni.

Amúgy nekem is vannak távlati terveim, egérke után már egész ütemtervem van:)...mondjuk most picit lasabban haladok, mert nagyon fáj a bal könyököm.Én egyébként néha megszakítom azt amit már picit unok..most pl.. egy ideje nem varrom az MP. képemet, mert egyszerűen besokaltam vele.. Szépen felfüggesztettem, hogy legyen sikerélményem is, aztán visszatérek rá, picit nyüstölöm és újra nem...most dec. közepe óta nem nyúltam hozzá...

Kép

Amikor nekiálltam még nem volt normális mintám, ez meg egy nagyon macergás amit varrok...Ezért nem is megy most...Majd egyszer befejezem...

Különben nem rossz, hogy férjed éjszakázik? Legalábbis ahogy kivettem az írásodból...Enyém itthon van,reggel megy este jön..hétvégén nincs munka..mert megegyeztünk, család van...Meg is bolondulnék..Nagyon nehezen viselem az egyedül létet..

Hűűű ilyen korán hogy lehet lerakni a gyerkőcöket???Enyém nem is mondom csak súgom, hogy még mindig itt rosszalkodik...egyszeren nem bírunk vele a férjikével..lerakásból ordítás van, ezért szoktuk hagyni kifáradni...mondjuk reggel nem is kel fel:)....fél 9 előtt...

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Sziasztok!

Megjöttem! :D

Konturt én Vénusszal 2 szállal varrom, de az vékonyabb mint a DMC, azt mondják. Én is sok mindent tervezek varrni, de most kicsit elkeseredtem, mert sok hibát fedezek fel konturozás közben. MOst még elmegy, mert nam olyan kötött minta, de mi lenne egy képnél. :shock: Pedig egy csomóba szerelmes vagyok. :P
Ti használtok valami sorvezetőt, sorszámlálot, vagy illanó filcet? Hogy tudjátok követni? Én most a poci miatt az ágyon ülve varrok, minta az ölbe, keret a kézbe. Mindig keresgélem, hol is tartotta, nem csoda, hogy elrontom. :?

Mák kérdezted, már az utolsó mintát varrom, de az előző nincs kikontúrozva csak félig, mert elfogyott a feketém. :(
A kis babi mintát kéne eldönteni, és akkor azokkal együtt rendelném. AOY-os minták világa nagyon tetszik, csak zavar, hogy minden hátulról vannak a gyerekek. :roll: Mindenesetre szerdán megyünk 4D-re, talán megtudjuka nemét, és akkor jobban tudok dönteni.
Lilla is 8-9-ig alszik, este meg sokszor 10-11-ig kukorékól, de lagalább az ágyába, így 9-től tudok varrni. :D
Anyós nekem sincs, hát visszássak az én érzelmeim is erről, de az biztos, hogy nem tudnám elviselni, hogy mindennap rajtunk lógjon bárki.
Én férjem is éjszakázik, sőt 12 órában dolgozik, ami azt jelenti, hogy ha hétvégére jön ki, akkor is. :evil: Ez még nem gáz annyira, de ha ovis, sulis lesz akkor már igen. :cry:
Szívesen kávéznák veled Mák, de én nem szeretem. Azért lélekben legalább veled tartok, jó!? :wink:
Megyek vadászok képeket, amig még itt tudok ülni. Sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona
 
 


Sziasztok!
Fiona
Én nem használok illanó filcet...én egyik kezemben szoktam fogni a mintát is meg a keretet, másikkal varrok..Nem rakom le, mert akkor folyton keresni kell...Mondjuk hajtogatni szoktam a mintát, hogy könnyebb legyen fogni.
Különben a víztornyos képről megmondanád, hogy legalább 3 helyen el van számolva?:)Szerintem ezt csak az látja aki varrja, meg korrigálja...a teljes bal oldalon két oszloppal többet varrtam emiatt az elszámolás miatt és több helyen is elszámoltam a sziklánál és a virágos részeknél...Szerintem egyébként ezektől lesz egyedi...nem szoktam nagyon izgatni magam rajta..egérkénél is észrevettem egy elszámolást....a pólója csíkozásánál...de már túl sok lenne visszabontani..nem baj ha nem tökéletes..a maga tökéletlenségétől lesz jó szerintem:):):)..
Tényleg sikerült a francia csomó? Nem is írtad a végeredményét....

nem baj ha nem kv...én sem nagyon vagyok kv-s...teázhatunk is..sütizhetünk is..nem is a mit inni/enni a lényeg, hanem a fecsegés:):):)..Különben a mi lánykánk is ezt csinálja...Elsertepertél körülöttünk, mondjuk kiságyba csak akkor tudom rakni ha már álmos, mert különben ordít...Későn fekszik, későn kel..Mondjuk próbáltam változtatni rajta, de ő valami miatt így állt be...Egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni.Nagyokat küzdünk...Majd ez ovinál lesz probléma..

Rossz lehet ha férjike dolgozik éjszaka...én néha meg szoktam nézni ott van-e még:):):):)...már hogy a helyén:)...reggel is rossz ha úgy megy el, hogy nem ébredek fel (pedig mindig puszival megy:) :oops: , de hát néha nem vagyok magamnál)...

No megjött a kis manóm és felkérte magát az ölembe a géphez..gépel...

vj- nnnnnbbbbbb,jjjjjjj

ezt ő írta..most pityizik, mert elszedtem:)..Gonosz anya!!

cg mmmmmmik

No megint itt van..közben telefonozik is..:)

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Fioona!
Jó, hogy megjöttél. :lol: Én is mindig elszámolom magam a mintáknál, de aztán valahogy mindig lehet korrigálni, és szerintem annak, aki megnézi, fel sem tűnik. :wink:
Az AOY-os képek nekem is tetszenek, szoktam csak úgy nézegetni őket, olyan szépek. De megvarrni szerintem tuti nem fogok egyet sem, ahhoz nincs elég időm. Legfeljebb majd nagymama koromban, habár akkor meg már látni nem fogok :wink:

Én egyszer azt hallottam a Spektrum TV-n, hogy vannak olyan gyerekek, akik korán elalszanak, és korán kelnek reggel. És vannak olyanok, akik este későn alszanak el, és reggel sokáig alszanak. Na mármost, ha a szülők és gyerek ellentétesek, akkor van gond. (remélem nem túl kusza, amit írtam)
Mi mindketten későn alszunk el este, reggel meg persze nem bírunk magunkhoz térni, de a gyerekeket meg muszáj lefektetni korán, hogy reggel tudjanak korán kelni, mert menni kell az oviba.
Ehhez már úgy hozzászoktak, hogy ma is 7 óra előtt felkeltek, de még visszazavartam őket a szobájukba, hogy majd akkor jöhetnek ki, ha Apa hazajött a munkából. Ez fél 8 volt, úgyhogy ma eddig aludhattam.

Mák! Szabad tudni, hogy merre laktok? Persze, ha nem akarod, nem muszáj :D (Ha már írtad valamikor, akkor bocs) Mert Fioona egy kicsit messze lakik tőlem teázáshoz, hátha Te közelebb vagy :lol:

Nekünk már közelharcot kell vívni a gyerekekkel, ha géphez akarunk ülni, mert ők is úgy játszanak vele, mintha egész életükben ezt csinálták volna. Nem nagyon szeretem, amikor a gép előtt ülnek, de hát addig is csend van. :oops: Ma olyan szépen kirakóztak a szobájukban a földön, én is leültem hozzájuk, és varrtam. Aztán el kellett mennem, és az Apukám "vigyázott" rájuk. Mire hazajöttem, addigra Gergő megkaparintotta az ollót, és az egyik kirakóból 7 db-ot miszlikbe aprított. :cry: Ment is a sarokba büntibe :roll: :cry: Egyébként ma biztos volt valami front, mert egész nap ilyen dilis volt a gyerek. Remélem holnap jobb lesz, mert Apa megy dolgozni, egyedül meg meghülyülök velük ha rossz napjuk van.

Jó éjszakát mindenkinek: Andi

Kép
gandi75
 
 


Sziasztok!
Gandi: Hát nem lakom közelebb szerintem, mert Sóskúton lakom (Pest Megye, 20 km Pesttől)..:(:(:(...

Én értettem amit a gyerkőcökről meg szülőkről írtál...hát mi eléggé összhangban vagyunk, bár ettől függetlenül nem tartom jónak a későn fekvést, későn kelést...valahogy úgy elmegy a nap és szerintem így kevesebbet tudunk együtt lenni...Ez persze hülén hangzik, de tényleg így érzem...

Hát a gépért nekem is küzdenem kell..néha párommal, mert játszik:):):)...néha a lányommal, mert nyúz, húzza a nadrágomat, felkapaszkodik az ölembe...persze teljesen jogosan kivívja a figyelmet magának:):):):).

Néha olyan fura, mert olyan mintha nem is lenne idő arra, hogy azt csináljam amit szeretek..és gondolom ez később rosszabb lesz.:(

Hjaj...azért olyan pocsék, hogy itt Sóskúton nem ismerek senkit:(, vagy hogy nem laktok errefelé, mert akkor legalább néha összefuthatnánk...bár így is jó, hogy tudunk picit fecsegni:).

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Sziasztok!

Azért mikor nem vagyok gépközelbe, mindig eszembe jut ám, hogy kérdeztétek a francia csomót. :lol: :oops:
Szóval olyan kevés a fonalam, hogy úgy gondoltam, ha kész a kép, akkor próbálgatom. Ősrégin tudnám még gyakorolni, da az valami rosszabb fajta, mert nem csúszik annyira.

Mák, ismerős érzés ez a senkit nem ismerek. Néha azért nekem jól jön, nem vagyok egy nagy közösségi ember. De azért persze kicsit hiányzik is. Inkább kevés, de értékes ismerős legyen. Gondolom értitek, mit akarok mondani. :wink:

Andi pedig nekem pl. van egy horoszkópos mintám, szintén 12 elemből. Az nem lehet nagyobb munka, mint a micimackós naptár. :wink: Nem érdekel? :twisted: Én gondolkodom, hogy elszórva zat helyezném el a rácsvédőn. De még nem biztos.

Van valakinek könyvjelző, és tűpárna mintája? Anyukámnak tervezem, névnapra. Valami virágmotívumos lenne jó, mert virágboltban dolgozik. :D Ha valakinek kell minta, szóljatok ti is, ne csak én kérjek! :roll: Egy tűpárnát pl. már beszereztem, csak az bógáncsos. :? Nem bántó olyat ajándékba adni? Meg aztán igazából szett lenne jó. :oops:
Megyek. Sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona
 
 


Sziasztok!
Fiona: nekem voltak valahol könyvjelző mintáim...tűpárna tuti nem...de most nem találtam, viszont találtam ilyen virágos mintát amit szerintem lehet könyvjelzőre is...Valami miatt ide nem tudom feltenni ezért emailbe küldöm...

Amúgy nekem sem valakik állandó jelenléte hiányzik, csak az hogyha éppen nekem is olyan hangulatom van akkor legyen kicsit lehetőség valakivel tereferélni, olyan lányos dolgokról csacsogni, amit a fiúk nem értenek, vagy nem lehet velük megbeszélni...Egyébként abban teljesen igazad van amit írtál a kevés és értékesről...Én ehhez tartom is magam rendesen..Megválogatom nagyon a barátaimat...De azért néha jó volna...az igazi barátaim szintén nem laknak a közelemben...ritkán tudunk találkozni és ez nagyon rossz...Hiányoznak..Gondoltam keresek egy két újat is, no de hát, ha magas a mérce akkor ez nem olyan könnyű...Nektek mindenesetre örülök,mert ha nem is tudunk kvzni, teázni legalább itt trécselhetünk....

Egyébként ha bógáncsos szép minta szerintem nem bántó...végül is a tűpárna is szúr...Bár ha találsz másmilyet...Mondjuk én nem tudom milyen a tűpárna minta...Van valami jellegzetessége?Gondolom kicsi kerek, szegett vagy valami ilyesmi...mert lehet nekem is van olyanom, csak nem tudom:). :oops:

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Jaj találtam párat...de ezek inkább gyerekesek..na nem baj elküldöm, hátha tudod még valamire használni..elvégre neked is van kisgyerkőcöd:), én azért szedtem le ezeket, mert Fanninak nagyon sok mesét olvasok és jól jönnek...azért hátha van ami tetszik majd belőle és tudod hasznosítani...emailben megy, mert valami miatt nem enged képet feltölteni ide.

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Fiona! Kutakodtam egy picit még és ha a könyvjelzők között van egy ilyen kolibris, virágos, ha az esetleg tetszene lehet tudnék hozzá küldeni olyasmit ami jó tűpárnára...bármég továbbra sem tudom milyen az a tűpárna minta, de szerintem ha tűpárnát akarnék varrni én ilyesmit varrnék rá:).

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Sziasztok!

Mák köszi, ezek nagyon jók! A kolibris különösen, bár a többi is tetszik! Most az lesz a baj, hogy nem fogok tudni választani. :lol:
Amúgy nekem ilyen tűpárna mintám van
Kép

KépKép
KépKép
fioona
 
 


Fiona! Hű hát én nem ilyenre gondoltam, de ez is tök jó...Ilyet nem tudnék kolibrisbe produkálni neked...hmm....nem semmi...tényleg tök jó...mondjuk én nem használok semmire sem tűpárnát, de ez tetszik...Tényleg.Szerintem abogáncs nem bántó rajta egyátalán...Mondjuk most az jutott eszembe hogy nem tudom a dmc ingyenes oldalán nincs-e tűpárnára való minta...

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Fiona! Tényleg te mondtad, hogy tetszenek az AOY-s képek ugye?van egy naptár, meg a hét napjai belőle ott nem háttal vannak...oldalt..Bár arcuk itt sem nagyon látszik, de szerintem ezek a képek tök jók és nem zavaró annyira a figurák arctalansága, mint ha háttal állnának...lehet ez az orosz oldalról van? Nem tudom...

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Mák, az orosz oldalon lévőt láttam, de nem töltöttem le, mert nagyon rossz minőségű. Teljesen olvashatatlan. :( Pedig kinéztem magamnak én is. :? Jó lenne megszerezni.

Az én anyukám gyönygyöket fűz, tűvel. (minő meglepő :mrgreen: ) Azért gondoltam neki ezt, mert gyors, és biztos hasznát veszi.
Lehet kiragadok egy motivumot valamelyik könyjelzőböl, és azt helyezem a tűpárna közepére.
Na, még meglátom. :D
Elküldjem a mintát? Ki tudja, hátha egyszer kedvet kapsz hozzá! :wink:

KépKép
KépKép
fioona
 
 


Sziasztok! Fiona! Te ilyen későn még nem alszol???Én azt hittem, hogy Te ilyen korán fekvős vagy...A tűpárna jó lenne...Te figyi én nem tudom, hogy az a naptár ugyan az-e, mert szerintem elég jól látható...de majd akkor megnézem és küldök belőle egy mintát, hogy ezt láttad-e.Mondjuk elég sok, mert minden hónap 2 részből áll, meg még a napok hozzá...Én is tudok küldeni még kolibriset...mondjuk az PM (Pattern Maker) minta...de meg tudom oldani, hogy txt-ben átmenjen, vagy bmp-ként is...olvasható...két-három kolibris is van benne....No azt az aoy-os mintát már csak holnap küldöm, mert éppen aludni készülök..Sziasztok! Jó éjt!Mák

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Mégis elküldöm még most...Szerintem ezek nem olyan rosszak..olvashatóak.Majd megnézed...

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Mák :lol:

Én vagyok a korán fekvős, sokat alvós :lol: Na ezért nem haladok a naptárammal. :oops: Olyan jól megindultam a Micimackóval, ő már készen is van, de most megint elakadtam a fűnél-virágnál, már vagy 3 napja hozzá sem nyúltam :oops: :cry:
Miért nincsenek ismerőseid, nemrégen költöztetek oda? Elég rossz lehet. Én ilyen szempontból szerencsés vagyok, mert pl. akikkel együtt voltam gyerek, azokkal most együtt babázunk, együtt jártak a gyerekek bölcsibe, most oviba. Mikor picik voltak, együtt tologattuk a babakocsit, közben dumcsiztunk. Igaz, a legjobb barátnőm elköltözött Pestre, vele ritkán találkozok, ami rossz, de hát ez van.

Fioona :lol: Köszi a felajánlást, de nem kezdek bele mostanában nagyobb melóba :twisted: Örülök, ha ezzel végzek egyszer :roll: Én is fűztem régebben gyöngyöt, de arról már leszoktam, pedig olyan szépeket lehet csinálni.

Na most rohanok, mert szalad a lakás, egy kicsit takarítok, mert ma a gyerekek tornaórán vannak délután és csak fél 5-re kell mennem értük.

Pusz: Andi

Kép
gandi75
 
 


Kép

Sziasztok!
Hát ismételten régen jártam itt, de a topicokat mindig elolvastam.
Ügyködtem azon hogy sikerüljön feltennem képet a munkáimról, talán most sikerül. Bár a menyasszonyos képem nincs meg, de a barátnőmtől már megkértem, hogy küldje el.
Látom szorgossan dolgozgattok. Ez így van jól!!
Nálam is vannak félben maradt munkák amit mindig megnézek és félre rakok nem tudom mikor lesz kedvem befejezni ezeket.
Ha sikerül ennek a képnek a feltöltése akkor már fényképezem is a többit. Azt hiszem egyszer valaki kérdezte a Tomas gözmozdonyt, hogy van-e valakinek. Hát most én is kérdezném ugyanis a kisfiam teljessen belebolondult ebbe a mesébe. igaz nem szoktunk nagyon meséket nézni de ezt véletlenül meglátta és megragadta.

Mák: Ha szabad így röviditeni a neved, tudom milyen rossz ha nincs akivel cseverész. Én is ilyen gonban voltam. Viszont az utcánkban találkoztam egy anyukával akinek szintén kisfia van és fél évvel fiatalabb az én kicsimnél. Így aztán össze-össze járunk, de ő is már dolgozik. A netezés viszont egy kicsit helyettesíti a csevegést, nem?

Kép



móni
bedmona
 
 


Sziasztok!

Fiona: nem ment át az emailem:(...mail daemon visszanyomta...túl nagyra sikerült biztos...nincs véletlenül messengered?nekem van és ott könnyebben átmenne..nem hinném, hogy jó volna lekicsinyíteni a képet mert akkor tuti nem lesz olvasható...Azon gondolkodtam honnan szedtem...majd lehet ránézek hátha megtalálom...

http://show.7ya.ru/private-showphoto.as ... 25541&ob=0

tudom ez az orosz oldal, de én ezeket leszedtem és szerintem használhatóak...A szinek miatt jól lehet őket látni...mondjuk nem tudom te a kinagyítottat mented-e ,de biztos...én lementettem mindet, szerintem jól követhető a minta.

Gandi: Hát nem olyan nagyon rég költöztem ide 2004-ben...szeptemberben...akkor volt az esküvőnk..hűűű de öregszik a férjikém:)...Nem nagyon ismerek senkit, akit meg igen az idős...60 felettieket..anyósomék révén, de hát ugye én még 30 sem vagyok...A boltban szoktam dumálni az eladó csajokkal, de hát ők nagyon mások mint én...és azért van egy szint...van köztük aranyos is, de a 75 % picit sötét, és istenemre mondom nem akarom megbántani egyiket sem, de én már kinőttem a gimis szintről ők meg kb. ott megrekedtek..Most találtam egy anyukát akinek kicsit kisebb a babája mint az enyém..egy kisfia van, meg egy ovis kislánya..péntekre meghívtam őket magunkhoz játszani, majd kiderül..

Bedmona:
Tomas gőzmozdonyom nekem nem tudom van-e..ez most így nem rémlik..majd megnézegetem...mozdonyom tuti van, de nem hinném hogy Tomas.
A net jó, de nem lehet folyton itt ülni előtte és általában amikor én idevetődök nem vagytok jelen...Nem folyamatos a csevej és azért az nem ugyan az...Meg nem az van, hogy akkor kérdezek amikor akarok és választ is kaphatok....tudod azért élőben az más...

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Bedmona!

Ez széééép! :lol: Jöhet a többi kép is!! :lol:
Nekem van egy Thomas-om, meg egy James-em is, ha érdekel.
Ha írsz egy e-mail címet (akár privátban is, ha itt nem akarod megadni), akkor elküldöm.

Az ikres topikban is keresztszemezik az egyik anyuka, tőle kunyeráltam. (habár a mesét még nem láttam, hogy milyen, de állítólag amelyik gyerek meglátja, az nem tud szabadulni tőle :lol: )

Nem tudom, hogy Ti hogy tudjátok félbe hagyni a megkezdett cuccot, de én addig nem tudok másba belekezdeni, míg az egyiket be nem fejeztem. Hajt a vágy, hogy végre elkészüljön. Szóval nem az a baj, hogy unom, hanem hogy túl fáradt vagyok már estére ahhoz, hogy varrjak.

Jó éjszakát vagy jó bökdösést (kinek melyik tetszik), de azért aludni is tessék ám, mert holnap nyűgik lesztek :wink: (legalábbis én így vagyok vele, ha nem alszom ki magam)

Andi

Kép
gandi75
 
 


Gandi:):):):)...na de ugye aki dolgozik...

Hát amikor az MP képemet félbehagytam annak konkrét oka volt..egyrészt nem tudtam magammal vinni Londonba, mert így is rá kellett ülnünk a bőröndre, másrészt mert jött a víztornyos képpel, meg az egérke Fannimnak:):):)...ami most valami miatt iszonyú lassan megy...

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors OFF kép! Gondolom megértitek! :D

Kép

Amint tudok jövök. Jelenleg a fonalutánpótlásra várok, de azért még van mit varrni.

KépKép
KépKép
fioona
 
 


Fioona!

Gratula :lol: Fiút vártatok/szerettetek volna? Van már neve?

Mák!

Hát igen, a munka, a munka meg a munka .... :evil: Ma is hazajöttem, bekaptam valami kaját, kivittem az uram telefonját a munkahelyére, mert itthon hagyta, rohantam a gyerkőcökért, most vacsit csinálok (már sül a husi), krumplit sütök, fél 6-kor megyek tejcsiért (háztól hordjuk, úgyhogy mi igazi tejet iszunk :lol: ), aztán viszem a vacsit a férjemnek, itthon a gyerekeket kell etetni, fürdetni, ágyba dugni, és akkor magammal még nem is érkeztem foglalkozni egész nap :cry: Na ezek után legyen még energiám varrni este. Pedig ma csakazértis fogok :wink:

Andi

Kép
gandi75
 
 


Fiona :D :D :D ...no akkor most már biztosan tudod az irányt:)...mármint a választásra...

Én még mindig a kisegérrel küzdök..mostanában lelassultam..pedig azt hittem ez csak pár nap lesz....

Gandi hát na igen...én is hulla vagyok ma, pedig nekem csak gyerkőc meg házimeló van...és egész nap itthon vagyok...de hát ez mára éppen elég volt, mert a csajó most aludt csak el, eddig rajtam lógott...

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Sziasztok!

Mák én nem erre a mintára gondoltam. Az sajna fekete fehér, és nagyon rossz scenelt változat. :(

Andi!
Én azt hittem lány lesz, de persze így is jó! Bár kissé félek tőle, milyen lesz egy fiút nevelni. :shock: De hát majd a párom intézi a fiús dolgokat! :twisted:
2 keresztneve lesz, mint a lányomnak, az egyik Talán Olivér, de még nem biztos, a sorrend meg pláne nem. Még Ákos, Vince, Gábor esélyesek.
Ma fáj a torkom, meg a fejem. Ha nem jövök, betegágyban vagyok, és hímzek!!!! :wink:

KépKép
KépKép
fioona
 
 


Sehol senki........................ :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép
KépKép
fioona
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Sziasztok!

Készítettem pár képet a munkáimból és Levikémről.
Sajnos a múlthéten elkapott egy vírust és igen csak rosszul viselte.
Nem igazán szokott beteg lenni, de most 39 C láza volt és csak feküdt, aludt és csak anya-anya volt. Volt olyan éjszaka mikor 9 től hajnali fél 4 ig sétáltam vele és csak fél órákat tudott aludni. Kicsit engem is megviselt a betegsége mert kezdtem már kimerülni.

ANDI: köszönöm szépen és nagyon hálás lennék a mozdonyos képért. az e-mailom: mona07@freemail.hu
sajnos a munkáimat én sem szeretem félbe hagyni,de van amikor más dolgom akad és elfeledkezem hogy volt félben hagyott hímzésem vagy éppen egy új minta akadt a kezembe és arra voltam ráindulva.

FIONA: Hatalmas gratula a fiucskáért. Meglátod nem lesz olyan vészes. Én boldog voltam mikor az UH mutatta hogy fiú.Igaz azt is vártam. Az én kisfiam lelke olyan mint a kislányoké de ez nem baj, viszont a rosszalkodásban a csúcson van amikor elengedi magát. :wink:

Kép



móni
bedmona
 
 


Móni!

Nagyon szépek és aranyosak a munkáid, a kisfiadról nem is beszélve :lol:

Küldtem a Thomas-t, remélem odaért. Ha nem, akkor visíts és küldöm még egyszer :roll:

Az előbb mostam fel az egész házat, most megyek varrni.

Ja, és az előbb kaptam egy telefont, hogy az egyik ismerősömnek megszületett a kislánya. Óriási baba: 4,52 kg és 56 cm. :lol: Elég lehetett megszülni szegénynek :roll:

Jó éjszakát: Andi

Kép
gandi75
 
 


Kedves Andi!

Nagyon köszönöm a mintát, szuper jó!!! :D
Levikém is biztos örülni fog.

Kép



móni
bedmona
 
 


Móni :lol:

Örülök, hogy tetszik :lol: Van James is. Ő piros. Én igazából nem ismerem a mesét, de ha kell, őt is el tudom küldeni. :lol:

Egyébként hányan vannak ezek a vonatok? :oops: :lol:


Andi

Kép
gandi75
 
 


Sziasztok :D

Ezer éve nem jártam erre. :?

Andi
Láttam, hogy van Thomas és James mintád. Az én Gergőmnek is ez az egyik kedvenc meséje, ha el tudnán nekem küldeni nagyon megköszönném!
címem: avocado@fibermail.hu

Vannak új dolgaim, fel is akarom már egy ideje tenni őket, csak le kéne fotózni, és ez nem akar összejönni.

Jó hímezgetést mindenkinek. :D

Orsi

avocado
 
 


Halihó !

Andi: Küldheted a James-t is. Köszönöm.
Hát ezek a mozdonyok rengetegen vannak. Nagyon aranyos mese. Én is szivessen végignézem manóval. Semmi durvaság és csúnyaszó nincs benne. Érdemes lenne megnéznetek. A minimaxon van , az időpontot a teletexen tudod megnézni mert mindig más időpontban kezdődik.

Orsi: Várjuk a munkáidat. Én is sokat probálkoztam mire feltudtam rakni ide.

Kép



móni
bedmona
 
 


Sziasztok!

Gandi!
Köszönöm a Thomast, megkaptam. Barna ovis zsákjára szánom.

8 "főszereplő" vonat van, de a vagonok, traktor, busz, helikopter mind-mind élő szereplő. Tényleg aranyos mese.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Móni :lol: Ment James :lol: Sajnos nekünk nincs Minimax, csak Cartoon Network, de azon olyan hülye mesék vannak. :cry: A gyerekek meg szeretik őket :cry:

Orsi :lol: Neked is küldtem, de nem vagyok benne biztos, hogy át is ment, mert valami hibaüzenetet küldött vissza a gép. Ha nem kaptad meg, akkor szóljál és küldöm még egyszer. :wink:

Andi

Kép
gandi75
 
 


Sziasztok!

Bedmona, de szépek a munkáid! Eszembe is jutott rögtön egy kérdés a banneredről. Van a hátulján valami anyag, vagy csak be van szegve? Lassan végzek a magasságmérővel, és már azon filózok, hogy is kell ezt befejezni. Ha azt nézem, ez is egy nagy banner. :D
Rendeltem 3 katalógust. (Lanarte, Dimension, Perminn) Ma megjöttek, de bár ne rendeltem volna. Olyan csodák vannak benne, hogy csak fáj a szívem. :roll:

A fiúk meg pont úgy jók, ha csibészek! :wink: Remlém hamarosan jobban lesz!

Sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona
 
 


De jó! Mindenki egyszerre írt :lol: :lol:

Mi az a banner :?: :oops: :oops:

Kép
gandi75
 
 


Szióka!

Fionna: a bannerem hátulsán nincsen semmi csak tisztázógéppel beszegtem és bevarrtam. A tetejénél visszahajtottam egy 2cm részt és abba egy hurkapálcikát tettem és így akasztottam fel.

Andi: a Jamset elküldenéd mégegyszer mert nem érkezett meg. Köszi

Kép



móni
bedmona
 
 


Móni!

Küldtem :lol: Remélem, most már átmegy :roll:

Kép
gandi75
 
 


A meggy mellett láthatod a bannert Andi!

KépKép
KépKép
fioona
 
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?