Sziasztok Kismamik és pocaklakók!
Most értem haza a suliból, szörnyű 2 nap végig ülés. Totál kész vagyok ráadásul tegnap barnás volt a bugyim, amitől totál megijedtem. Dokit hívtam, napi 3 darabra kell emelni a MagneB6-ot és no SEX!!! Mára elmúlt, de tegnap már rémeket láttam, rettegtem, sírtam. Valaki már írta itt hogy volt neki is ilyen és nála is emelni kellett a magnéziumot. Senkinek nem kívánom ezt az érzést.
Drága Jucu: teljes sorstársak vagyunk a csípő és forgó fájdalomban. A gyerek totál a faron van, a lehető legbelsőbb részen és ott nyomja. Alig bírok mozogni, guggolni stb., de erősek vagyunk és kibírjuk
Robcsi és Pati nagyon jó nektek hogy már érzitek a kicsike mocorgását!! már én is nagyon szeretném őt érezni, bár ahogy elnéztem őt az ultrahangon (végig aludt és szopta az ujját) nem lesz egy örökmozgó, de sebaj ott van és láttam
:D:D Annyira imádom, alig várom már hogy a karjaim között legyen.
Nyuszifül neked gyógyulást kívánok, azt hiszem te vagy náthás, vagy legalábbis rosszul érzed magad. Sok-sok mézes tea, de kizárólag green tea semmi gyümölcs tea és fekete tea.
A tarkóredőnél a max érték 3.
Az újaknak üdvözlet, a szülinaposoknak pedig BOLDOG SZÜLINAPOT:
Sajnos nem tudtam felrakni az UH képet, béna vagyok, viszont a wiw-en fenvan, akit érdekel írjon privibe.
MIdnenkinek nagyon szép hétvégét, pihengessetek sokat és vigyázzatok magatokra és a bébikre.
Puszi
Szilvi