Új privát üzeneted érkezett!

Edit,
üdv a fedélzeten! :D Te mikorra vagy kiírva? (Bár a vonalzódból kiszámolhatnám, de mindig utáltam a matekot..) Mesélsz valamit magadról?

Nyuszifülű,
melyik programot nem tudod megnyitni? Egyébként úgy rémlik, Mona ajánlgatta az iwiw-meghívót, de úgy látom, most már megoldódott. :)

italoman
 
 


Pusszancs!!!
Jucu Igen jó lenne. hexi666@citromail.hu azt hiszem a várost is kéri?? Kiskunfélegyháza. :) :lol: :lol:

Ildi!!!! arra a programra gondoltam, amin meg lehet nézni hogy hogy mozognak a kisbabák az anyaméhben. Rákattintok, és nem mozog, nem működik a videó. Bent a cégnél meg megy.
Ötlet???
Jó éjt annak aki alukál!!! :lol:
nyuszifülû
 
 


Kipróbáltam újra, de nem jöttem rá, milyen spéci dolog kellhet hozzá. Talán flash vagy ilyesmi? :?

Lányok, hol vagytok ma? Szokatlan ez a nagy csend. :)

italoman
 
 

 
 

Szép napot,sziasztok!

Csak egy kicsit bekukk,mert pihizünk mindjárt.Sajnos Dius egyre rosszabbul van ,éjjel 2× hűtőfürdőztem ,mert 39,7-40 fok volt a láza.
És max.csak 38-ig tudom levinni.
Én jobban vagyok hála istennek,csak az idegességtől megy szerintem még a hasam.
Puszi mennem kell nyügi a lánykám,ha jobban lesz kicsit jövök.
Jucu
iwiw meghívót küldtem:)

Kép

Kép
jucu
 
 


Ildi!
Köszönöm az üdvözlést,aranyos vagy.
Hát,én augusztus 4-re vagyok kiírva,de mind a két fiamat túlhordtam.Lesz ami lesz.
Nehéz úgy mesélni magamról,hogyha nem kérdeznek...
Három fiút nevelek(egy fogadott)és a nagypapámat ápolom.Ja és mint nyomdász dolgozom mellette.Kb ez tölti ki az életemet,de mostmár nagyon várom a picit.
Sziasztok,Edit
tuza edit
 
 


Edit,
látom, épp betöltötted a 16. hetet, ez szuper! :D
Minden elismerésem, hogy hamarosan egy negyedik gyermeket is nevelsz!
Tudod már, hol fogsz szülni?

italoman
 
 


Sziasztok!

Patri, Linda, Edit, örülök nektek. Gyertek gyakran. :wink:
Nekem még megvan az iwiw meghívóm. Valakinek?
Kép

Kép
mona76
 
 


Mirosz!

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!

Hát igen ismét öregedtünk 1 évet. Nekem ilyenkor mindig beletelik pár napba, hogy megszokjam az új koromat, hogy már nem 33-at kell mondani.

Jucu!
Diusnak jobbulást kívánok! Egy hete végigcsináltam ezt az egészet Tomival és nincs rosszabb a tehetetlenségnél, amikor az ember nem tud a beteg gyerekén segíteni. :cry:

Edit!
Üdv. a csapatban! Én különösen örülök annak, hogy más is van itt, akinek kisfiai vannak. Én kicsit félek tőle, ha ez a babám is fiú lesz, micsoda "kukis" uralom lesz otthon!

Lányok!
Kértetek beszámolót a farsangról. Rendben lezajlott, bár a szervezés hagy némi kívánnivalót maga után. Tomikám különdíjat kapott a kukacos almájával, azt hiszem kicsit csalódott volt, mert a tavalyi farsangot megnyerte a toronyóra lánccal jelmezével. Tény, hogy az idén több ötletes jelmez volt a tavalyinál, nehezebb volt dobogóra kerülni. Sebaj, buliztunk egyet és ez a lényeg!

Képzeljétek, igaz a hír, amit a kórházunkról hallottam. Míg máshol 27 % körül van az ágyszám-leépítés, nálunk az ágyak 51%-át szüntetnék meg, ami lehetetlenné tenné a további működést. Osztályok szűnnek meg, ill. kerülnek összevonásra. Ha meg is marad a kórház, lehet, hogy a férfi belen fogok szülni?! Oké, ez vicc volt, de kezdek aggódni. Lehet, hogy Szegeden körül kéne nézni. Márkanyuka, te hol fogsz szülni?

Az esős idő ellenére mindenkinek szép hétvégét!

bee
bee73
 
 


Csók Csajok!!!! :lol: :lol:

Jucu!!!! Drága vagy! De van egy kis bajom: nem jött semmi a címre!!! :cry: VAgy hogy van? Az iwiwre kell felmenni?? Olyan régen regisztráltam már hogy elfelejtettem hogy kell. Help my!!! :oops: Segíítsééég!

Mirosz szülinap???? :lol: :lol: :lol: Happyyyyyyyy börzdéééjjjjj túúúúúúújjúúúúúúúúúúúúú!!!!! :lol: :lol:


Lányok nekem úgy fáj a hasam. Vagyis nem is fáj, olyan mintha szét akarnék durranni..Nektek volt már ilyen???????
Ja :cry: Hétfőn megyek kurkászbácsihoz, mert meg vagyok ilyedve egy kicsit. (sőt) :cry: Tegnap óta olyan csípős izém van, ami már nagyon zavar. :cry: Már vettem niveat is. Vagy mit csináljak? Hallottam joghurtba ásztatott tampont, vagy cickafarkfürdőt! Vagy hagyjam a dokira? Nem múlik el holnapig tuti elmegyek, ha fölöslegesen, de akkor is. :shock: :shock:

Csók
Nyusz :lol:
nyuszifülû
 
 


Sziasztok!

Ildi.
Én az Újpesti szülőotthonban,nekem már olyan,mintha haza mennék.
Egy orvoshoz megyek végig, de nem biztos,hogy a szülésre berángatom.No mani-mani-mani.

dee73
Hát a férfiuralomról tudnék mesélni.5 férfi és még a macsek is az,bár őt mertem heréltetni.Néha ezt a családnak is beigérem!! :)

nyuszifülű.
Szerintem ha csíp,vagy éget,akkor mindenképp menj el a dokihoz,mert az fertőzés.Ha hallgatsz rám,akkor semmit ne dugdoss fel,mert csak fokozod a fertőzést.
Viszont Főzz egy jó erős kamillateát,higisd fel, lavorba vele, és csücssenj bele.Ez biztosan nem fog ártani a dokiig!!!!!
Jobbulást!!!!!!
tuza edit
 
 


Nyuszifülű,
ilyesmi nekem is volt az elején, aztán elmúlt. Persze a vizeletvizsgálat kimutatta, hogy bacik rohangásznak bennem, úgyhogy a doki bácsi fel is írt nekem antibiotikumot, aminek nem nagyon örülök, mert nem is emlékszem, szedtem-e valaha önszántamból, és akkor pont most! Mindenesetre most épp végig kell csinálnom egy kúrát. De hát muszáj kiirtani, ezt megértem. :( Hozzáteszem, soha életemben nem volt semmi ilyen fertőzésem - azt mondják viszont, a mi állapotunkban ez gyakoribb. :cry:

Bee,
gratulálok a jelmezhez! :)

italoman
 
 


nyuszifül. joghurtban áztatott tampon? Nehogy megpróbáld. :x Kamillatea bizti segíteni fog :wink:
mirosz, boldog szülinapot kívánok!

Kép

Kép
mona76
 
 


csajok, aki nincs a táblában, küldje el nekem az adatokat, mert kicsit lemaradtam a napokban :oops:
nyuszifül, úgy emlékszem emailt kell hogy kapjál az iwiw-ről.

Kép
mona76
 
 


Nyuszifül
Email-ek között nézd meg elvileg lehet,hogy már érkezett üzeneted.Értesítenek hogy meghívód érkezett és akkor fellépsz iwiw.hu-ra és már kész is.:-)
Üdv.az újaknak,és vigyázzatok a vírustól.
Nekünk azt mondta doki ,ha nem iszik eleget a Dius és nem megy lejjebb a láza kiszáradás miatt kórház lesz a vége.
Úgyhogy most ülök mellette és kiskanállal tömöm a folyadékot belé.
Olyan rossz ilyen tehetetlennek lenni.Nem szoktam kétségbe esni,de már megijedtem mi lesz.4 óránkét lázcsillapítózom és nem tudom 38 alá vinni.:(
Én jól vagyok ,illetve mi:-) és mozgolódik a pocaklakónk elég sűrűn.
Megbeszéltem vele ,hogy erős legyen mi nem kaphatjuk el ezt a fránya vírust.Vettem oscilloscocconiumot vagy mit megelőzésre elkezdtem szedni.Remélem használ és engem elkerül.

Mirosz
Én is boldog szülinapot kívánok neked.
Hú nemsokára én is megülöm a 32 ,már csak 7 nap :)

Láttátok a híradót délben.
Elfogadták a törvényt miszerint választot orvosodnál kívánsz szülni ,vagy bármiféle műtétet végeztetni akkor fizetünk mint a kisangyalok.Kismamikra még csak júli 1-től vonatkozik,de köszönöm én pont beleesek:(
Na nem hangolom le a társaságot
Jucu

Kép

Kép
jucu
 
 


Nyuszifülű!
Terhesség alatt az irrigálás, vagy bármilyen gyógyizé feldugdosása tilos! Külső lemosás ( cickafark, kamilla) segíthet, az ülőfürdőről megoszlanak a vélemények. Amikor Bazsót várta többször összeszedtem én is valami fertőzést, ilyenkor az ember hajlamosabb rá. Hüvelytabletta, kenőcs mindig helyrehozott, bár a dokim nemigen szereti terhesség alatt az ilyesmit. Tudod mit adott mindig gombás hüvelyfertőzésre? Azt a glycerines-bóraxos ecsetelőt, amit az újszülöttek szájpenészére is kell használni. Az is mindig használt. Szerintem bízd rá magad a kurkászbácsira!

Ildi!
Köszi! :lol:

Mona!

Változtatnál egy adatomon a táblában? Sajna öregedtem ma 1 évet, így a korom 34-re változott. :? Köszi!

Edit!

Milyen idősek a gyerekek? Nem csinálsz vonalzót?

Egyébként meg hol van ma mindenki??? :?:
bee73
 
 


bee, neked is boldog születésnapot! Kép

Kép
mona76
 
 


bee73

De gondolkoztam rajta,de úgy érzem,hogy 4 vonalzó már kicsit sok lenne.Én sem tudnám követni :wink:
Egyébként a legnagyobb most tölti a 22-őt, a középső a 13-at, a kicsi (hú most nagyon megsértődne,ha látná) 6 éves múlt.
Ha a babó időben születik, akkor mind a három gyerekem között 6 év és 8 hónap lesz.

Edit
tuza edit
 
 


BOLDOG SZÜLINAPOT A SZÜLINAPOSOKNAK!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tuza edit
 
 


Edit!
Bocs, kicsit szétszórt vagyok ma, hisz neked van vonalzód.
bee73
 
 


Csatlakozom a jókívánságokhoz! Annyira ciki, már nem bírom követni, de tudom, hogy sokaknak volt-van mostanság, úgyhogy összességében annyit: éljenek a Vízöntők!
:D :D :D
Meg akik utánuk jönnek, azok is. :D

Jucu, ne ess kétségbe, lehet, hogy holnap már sokkal jobban lesz a lányod. Ha meg nem segít a lázcsillapító, akkor jöhet a jó öreg priznic, engem is abba csavargatott anyám egyszer végső kétségbeesésében. :lol:

italoman
 
 


Szülinaposok!
Boldog szülinapot kívánok!
Nekem még van másfél hónapom, de én még csak 27 :oops: leszek!!!!

Az én kis Gergőm is lázas, 38,5-ről neki lement 37,5-re, most fürdés után mértem 38 volt neki, jaj nagyon nem szeretem mikor beteg, úgy tudok izgulni érte, ilyenkor nem tudok aludni, mert fél óránként átmegyek a szobájába, hogy minden OK-E????

Kép
Kép
times
 
 


Jaj és egy jó hír, végre eltelt a 4 hét!!!

Kedden védőnéni, szerdán doktorbácsi!!!!! Már alig várom!!!! Aztán 3 hét múlva 4D UH!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
times
 
 


Sziasztok Kismamik és pocaklakók!

Most értem haza a suliból, szörnyű 2 nap végig ülés. Totál kész vagyok ráadásul tegnap barnás volt a bugyim, amitől totál megijedtem. Dokit hívtam, napi 3 darabra kell emelni a MagneB6-ot és no SEX!!! Mára elmúlt, de tegnap már rémeket láttam, rettegtem, sírtam. Valaki már írta itt hogy volt neki is ilyen és nála is emelni kellett a magnéziumot. Senkinek nem kívánom ezt az érzést.

Drága Jucu: teljes sorstársak vagyunk a csípő és forgó fájdalomban. A gyerek totál a faron van, a lehető legbelsőbb részen és ott nyomja. Alig bírok mozogni, guggolni stb., de erősek vagyunk és kibírjuk :D

Robcsi és Pati nagyon jó nektek hogy már érzitek a kicsike mocorgását!! már én is nagyon szeretném őt érezni, bár ahogy elnéztem őt az ultrahangon (végig aludt és szopta az ujját) nem lesz egy örökmozgó, de sebaj ott van és láttam :D:D:D Annyira imádom, alig várom már hogy a karjaim között legyen.

Nyuszifül neked gyógyulást kívánok, azt hiszem te vagy náthás, vagy legalábbis rosszul érzed magad. Sok-sok mézes tea, de kizárólag green tea semmi gyümölcs tea és fekete tea.

A tarkóredőnél a max érték 3.
Az újaknak üdvözlet, a szülinaposoknak pedig BOLDOG SZÜLINAPOT:
Sajnos nem tudtam felrakni az UH képet, béna vagyok, viszont a wiw-en fenvan, akit érdekel írjon privibe.

MIdnenkinek nagyon szép hétvégét, pihengessetek sokat és vigyázzatok magatokra és a bébikre.

Puszi
Szilvi

Kép
sziszike77
 
 


Nyuszifül szerintem hagyd a doki bácsira a probléma megoldását, a terhesség alatt első időben természetesek ezek a hüvelyproblémák
Nekem is volt, nem tagadom és én is kaptam hüvelykúpot amitől tartottam is, de elmúlt.
Pusz
Szilvi

Kép
sziszike77
 
 


Sziasztok!
Csak futva olvastam végig az elmúlt két nap termését, így most nem is reagálok. Csak azért ugrottam be, hogy a velem egy napon született kismama társamat, akire ma sokat gondoltam, felköszöntsem.

BEE! N A G Y O N B O L D O G S Z Ü L I N A PO T kívánok!

Ja és köszönöm szépen a szülinapi köszöntéseket és a képeket. ( sajnos én nem tudok ilyeneket beilleszteni a fórumba, de majd megtanulom.)
Holnap nálunk családi szülinapi ebéd lesz. Így szerintem csak hétfőn fogok tudni jönni. Addig is mindenkinek vírusoktól, láztól és egyéb gondoktól mentes szép vasárnapot kívánok.
mirosz
 
 


Sziasztok!

Sziszike milyen suliba jársz?

Tényleg sorstársak vagyunk ,sajna :( Én volta a magneb6 emelős sztori :(
De minden rendben lesz csak pihenj sokat ,ha tudsz most pár napig.

Tegnap éjszakánk hála jó volt ,Dius láza sem szökött az egekbe :-)
Lehet így kellett lennie 2 napig ,hogy legyőzze a vírust.
Vagy hatott a jókívánságotok? :wink: :D

Ma elmegyek az Europarkba állítólag Sloggi alsóneműt lehet jót venni ott és pocakra pont jó,valamint az ára is elfogadható./2680.- /2 db/
Megyek gyorsan bedobok egy tejeskávét :-)

Kép

Kép
jucu
 
 


Sziasztok Kismamák!
Jó reggelt mindenkinek!
Nagyon köszönöm a szülinapi jókívánságokat, kedvesek vagytok!

Mirosz!
Tegnap nekem is sokszor eszembe jutottál és próbáltam is küldeni neked valamilyen jó szülinapi képet, de egyszerűen nem ment. :cry: Így maradt az írás...

Jucu!
Hogy van a kislányod? Remélem ez az éjszaka jobban telt.

Times!
A te Gergődnek is jobbulást kívánok!

Szép napot mindenkinek!
bee73
 
 


Sziasztok!

Én is boldog szülinapot kívánok Mirosz és Bee!!!!!!!!!!!!!!!
Cupp-cupp!!! :lol:

Nekem is van fura érzésem a pocimban. Nagyon ritkán érzem, és eddig arra gondoltam, hogy egy ideg rángatózik. De már Babót is érezhetem, szóval ilyenkor kikererekedik a szemem és ezerrel gondolkodom, hogy vajon Ő-e. Olyan furi érzés! Mindenesetre elmosolyodom ilyenkor és mosolyogva megyek tovább! :D
A többiek akik már érzik, Ők mit éreznek?

Kép
nap12
 
 


lányok, csak egy kérdés....napok óta érzem,hogy esténként mintha picit fájna a hasam. és lüktetne. de igazán nem nagy fájdalom, hanem "érzem" a hasamat. ma meg olyan volt, mintha jobban lenne folyásom, barnás. de nem görcsölök, meg ilyenek. és ost megint nincs semmi. mi lehet? vagy ez természetes? nem akarok parázni, feleslegesen dokikhoz rohangálni, mert nem hiszem,hogy baj lenne.de azért...ah. nemtom mit mikor kell, szabad, lehet érezni ......emeljem én is a magneB6ot??? én napi 3at szedek, de múltkor azt mondta dokim,hgy szedhetek többet is.
de lehet a fáradtság. mostmár nagyon érzem,hogy kell 1 hét. remélem a házidokim ki fog írni.
kinél mi lesz a vasárnapi ebéd????
szülinaposknak BOLDOOOOOOOOOG BABÁS SZÜLINAPOTTTT......
dimet
 
 


Sziasztok Lányok!

Talán van aki emlékszik még rám, úgy 4 héttel ezelőtt már bejelentkeztem egyszer, de utána sajnos nem volt internetem mostanáig. Ma vagyok 13 hét 5 napos terhes. Sajnos még mindig rosszullétekkel küzdök. Hányni nem hányok, de mindig émelygek és szinte mindig fáj a gyomrom. Van esetlég még más is aki hasonló tünetekkel küzd? Szerintetek meddig kell még kibírni így?
Amúgy 36 éves vagyok és az első babámat várom, nagyon várom!!
cili70
 
 


Sziasztok Kismamik!

Ne haragudjatok, hogy szerda óta nem írtam, de azért minden nap elolvastalak benneteket.

Csütörtökön végre elmentem fodrászhoz, már alig vártam a hajfestést, nagyon ramatyul néztem ki. De most szuper lett a hajam. Majdnem este 7 óra lett mire hazaértem. Pénteken munka után vásárolni voltunk, így azzal ment el az idő. Tegnap pedig anyósom, sógorom, sógornőm, a 10 éves lányuk és a 8 hónapos kisfiuk volt nálunk. Nagyon szuper volt, iszonyatosan elfáradtam estére. Pedig anyós főzött, sőt még el is mosogatott. Még a marhahúst is ő hozta.

Linda és Edit: üdv a csapatban!

Minden szülinaposnak sok boldogságot kívánok!

Bee: még nem tudom, hogy hol fogok szülni, szerintem még olyan nagy a bizonytalanság, hogy a dokim sem tudna semmit mondani, de majd 2 hét múlva megyek, akkor megkérdezem.

Dimet: nálunk a vasárnapi ebéd sült oldalas lesz törtkrumplival. Most nem volt kedvem levest főzni. Pedig mostanában nagyon szeretem és kívánom, csak akkor nem tudok másodikat enni.

A babát még én sem érzem, de már nagyon várom!

További kellemes napot mindenkinek!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Lányok,

a magne B 6-nak mi köze a barnázáshoz? Én úgy tudom, hogy ez a progeszteron hiányra utal.

Nyuszifülű

a terhesség ideje alatt a hüvely ph értéke lugos lesz, ami kedvez a gomba elterjedésének, de ez teljesen normális. nekem is van valami, a napokban elmegyek megnézetni a dokival, hogy kell -e valami kúpot használni rá.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Sziasztok lányok!

Sajnos az én Balázskám is lebetegedett. Amikor ebéd után lefeküdt még semmi baja nem volt, de már lázasan ébredt. Félek az éjszakától, olyankor nagyon fel szokott menni a láza. Itt nálunk egyre több az influenzás megbetegedés, remélem ez nem az.

Dimet!
Köszi a köszöntést! :lol: Szerintem a különféle hasi fájdalom ilyenkor természetes, mindenkinél más és más. Erősebb folyás is normális, a barnázásról viszont nincs tapasztalatom, nekem még nem volt. A Magne b6 emelt adagban segíthet, és biztos, hogy nem árt. Szerintem ne izgulj!

Nap!
Neked is köszi ! :lol: Pár napja én is érzem a babó mocorgását, a védőnő szerint többedik babánál már elég korán érezhető. Eddig bélmozgásra fogtam, de egyre egyértelműbb az a bugyborékoló érzés, amit már annyira vártam.

Cili!
Jó, hogy megint itt vagy. Még én is küszködök a rosszulléttel,de néha vannak már jobb napok amikor kezdek reménykedni, hogy vége. Még mindig zavarnak bizonyos illatok, pl. parfüm, öblítő, autó illatosító, ételszag... és sokat van hányingerem, de már ritkábban hányok. Hogy meddig tart? A kisebbik fiammal 9 hónapig émelyegtem. Nehogy megijedj! Azért ez a ritkább eset. Most is reménykedem, hogy hamarosan vége lesz. Az viszont aggaszt, hogy semmiféle tejtermék nem marad meg bennem, pedig a szervezetnek ilyenkor nagy szüksége van a kálciumra. A helyzet egyre rosszabb, már egy falat sajtot vagy túrót is kihányok, tejre, joghurtra meg már hetek óta nézni se merek. Miért utálja ez a baba a kálciumot?
bee73
 
 


Dimet,
ilyenkor léteznek normális fájások is, merthogy tágul a méh, és feszülnek a méhszalagok, meg ilyenek. Például ezen a héten én is gyakran éreztem az alhasi régióban ilyesmit. Legalábbis remélem, hogy a normális kategóriába tartozott, mert azért persze én is elkezdtem aggódni, hogy vajon ez most rendben van-e. De nem görcsöl, meg nincs semmi vérzésszerű, szóval remélem, oké. Csak néha elég rossz volt, mert még a lábamba is kisugárzott.
Így látatlanban elég nehéz megmondani, de gyanítom, hogy neked is ez lehet az oka, úgyhogy szerintem ne aggódj. Mástól is hallottam már, hogy ilyentájt érzett hasonló fájásokat. Legfeljebb ha legközelebb mész az orvoshoz, kérdezz rá, de ha nincs semmi "gyanús" jel, akkor próbálj megnyugodni.
Azért a gyakorló anyukák, akik legalább egyszer már átmentek ezen, majd biztosan okosabbakat is tudnak mondani. :wink:

Cili,
én nagyon is emlékszem rád, mert én is 36 éves vagyok, és szintén nagyon várom az első babámat! :D Kitartást a rosszullétekhez, most már biztosan hamar el fognak múlni!

italoman
 
 


Csajok Honvéd kórházba ez volt kifüggesztve!

www.terapia2007.hu ezt olvassátok el.

Kép

Kép
jucu
 
 


Pusszantás a Kismamiknak! :):):):)

Oké oké nem teszek fel magamnak semmi kétes dolgot.... :oops: :oops:
Mostmár kicsivel jobb, már nem csíp annyira. Olvastam ha csíp ha éget, ha "illatos" irány a doki. Nekem már alig van valami, talán annyi ha pisilek kicsit még csípi.
Szerintetek menjek el vele orvoshoz, vagy nem vészes???????? Milyen bajt tud okozni? Meddig lehet halogatni a dolgot? Most vagyok tanácstalan, hogy menjek vagy ne.
Nektek amikor ilyen volt rögtön mentetek, vagy elmúlt?
Italoman a hasim nekem is szúrkál rendesen....
Puszi nektek!!
majd jövök...
Csók
Nyusz :lol:
nyuszifülû
 
 


Sziasztok lányok!

Sehol senki? Hol vagytok?

Zsuzsi!

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Hogy vagy? Van-e már véreredmény?

Szép napot mindenkinek!

bee
bee73
 
 


Jó reggelt!

Köszönöm, hogy válaszoltatok!

Bee73!
Kicsit elkeseredtem a 9 hónapon, én úgy érzem addig ezt nem lehet kibírni! Én hányni egyáltalán nem tudok, de mindig rosszul vagyok. Amíg eszem nincs baj, de rögtön utána pocsékul vagyok, ezért már csaknem 5 kilót híztam, mivel mindig rágcsálok valamit, mert addig jobb. Azért reménykedem minden reggel, hogy úgy fogok felébredni, hogy semmi bajom! Neked is kitartást kívánok!

Italoman!
Úgy mint te, én is nagyon boldog vagyok, hogy megadatik nekem az anyaság! Néha már azt hittem, én ezt sose fogom érezni! Mondjuk azt nem gondoltam, hogy ilyen nehéz a terhesség! Ildi, nálad mi a helyzet a magzatvíz vizsgálattal? Fogsz csináltatni? Nekem nagyon szorgalmazza az orvosom, de én félek tőle. tudom, hogy van egy pici esély a vétélésre és attól rettegek! Te hogy vagy a dologgal? A Bolgárkerék utcai integrált tesztre már járok, március 6.-án kell a második vérvételen megjelennem.
cili70
 
 


Jó reggelt!

Köszönöm, hogy válaszoltatok!

Bee73!
Kicsit elkeseredtem a 9 hónapon, én úgy érzem addig ezt nem lehet kibírni! Én hányni egyáltalán nem tudok, de mindig rosszul vagyok. Amíg eszem nincs baj, de rögtön utána pocsékul vagyok, ezért már csaknem 5 kilót híztam, mivel mindig rágcsálok valamit, mert addig jobb. Azért reménykedem minden reggel, hogy úgy fogok felébredni, hogy semmi bajom! Neked is kitartást kívánok!

Italoman!
Úgy mint te, én is nagyon boldog vagyok, hogy megadatik nekem az anyaság! Néha már azt hittem, én ezt sose fogom érezni! Mondjuk azt nem gondoltam, hogy ilyen nehéz a terhesség! Ildi, nálad mi a helyzet a magzatvíz vizsgálattal? Fogsz csináltatni? Nekem nagyon szorgalmazza az orvosom, de én félek tőle. tudom, hogy van egy pici esély a vétélésre és attól rettegek! Te hogy vagy a dologgal? A Bolgárkerék utcai integrált tesztre már járok, március 6.-án kell a második vérvételen megjelennem.
cili70
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: Boldog Névnapt minden Zsuzsannának, és a Bernadetteknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
nyuszifülû
 
 


Sziasztok!

Cili
Sajnos a rosszullétek nekem is hasonlóan voltak, evés előtt és után, evésközben semmi gond, szörnyű volt. Hányni sajna én sem tudtam, kb. kétszer-háromszor fordult csak elő, pedig meg lehet, hogy megkönnyebbültem volna tőle.
Most már kb. egy hete sokkal jobban vagyok, csak most meg olyan furcsa íze lett mindennek....
+ ha egy kicsit többet teszek-veszek a fáradtság mellé, jön a derék, csípőfájás, alig tudok olyankor megmozdulni, és ha sokat állok, akkor pedig a szeméremcsontom fáj, vagyis nem is fáj, hanem mintha belülről feszítené vmi...

De azért nagyon boldog vagyok, és már alig várom, hogy a kezemben legyenek a picurok. Csak itt jön be a másik gondom. Amíg a Gergőnél alig vártam a szülést, most egy kicsit tartok tőle...

Kép
Kép
times
 
 


Cili!

Nem akartalak sem elkeseríteni, sem megijeszteni. Én is bízom benne, hogy el fog múlni, mert Balázzsal elég rosszul viseltem, bár vele én sem hánytam, csak émelyegtem állandóan. Az is biztos, hogy a 12. hetet nem lehet éles határvonalnak tekinteni, a rosszullétek is lassan, fokozatosan múlnak el, már akinél voltak egyáltalán. Van akinél a 4., 5. hónapig eltarthat, esetleg tovább is.
Remélem most nem így lesz, mert ez a hányinger nagyon megvisel, a sok róka meg méginkább.
Kitartás, csak kibírjuk valahogy! :)
bee73
 
 


Sziasztok Kismamák!!

Mindenkinek hányásmentes, görcsmentes és izgulásmentes szép hetet kívánok.

Azoknak akik úgy érzik hogy kezdenek a nátha küszöbén átlépni, javaslom hogy naponta minimum 1 nagy grapefruitot nyomjanak magukba, mert nagyon jót tesz. Továbbá megjelent egy újfajta táplálékkiegészítő nem túl drága 2x 200 ml HIPP NATURAL AKTIV ital, ami kb 20 napra elegendő és 800 Ft körüli árban lehet kapni a Rosszmannban, az Auchanban és a Brendon boltokban.
Ez fedezi a legfontosabb jód, foszfor és vas szükségletet és nem szintetikus vitamin. Én iszom ezt is, meg a Forever Livinges Berry nektárt.
Drága Jucus! Kitartás, nekem poont ugyanezek vannak. Miskolci egyetemre járok utolsó éves vagyok, diplomamunka felett görnyedek, nagyon rossz végigülni 2 napot , de mostmár kibírom.
Puszi mindenkinek

Patrika megyek tornázni holnap, nem adtam fel :D:D:D

Kép
sziszike77
 
 


Ja és a Névnaposokat én is pusszantom!!!

Kép
Kép
times
 
 


Sziasztok, éljenek a Zsuzsannák! :D Ez azon kevés névnapok egyike, amelyeket fejből tudok, mert tele van velük a család. :)

Cili,
én mindenképp megcsináltatom a genetikai vizsgálatot, mert én akkor paráznék, ha nem tenném meg. Pláne hogy tudnám, volt rá lehetőség, és nem tettem meg. Először a lepényvizsgálatot ajánlották, azt hamarabb szokták csinálni, de mivel a 12. hetes UH-n kiderült, hogy hátul van a méhlepény, azt mondtájk, így nem szokták megcsinálni. Épp most csütörtökön megyek megint UH-ra, megnézik, mi a helyzet, és majd akkor megmondják, mikor legyen. Eleinte én is egy kicsit tartottam tőle, de a doktornő, akivel beszéltem, megnyugtatott. Azt mondta, elvileg növeli kb. 1%-kal a vetélés amúgy is meglevő kockázatát, de ezt inkább azért szokták mondani, mert ez is orvosi beavatkozás, és mint ilyennek, ennek is lehet némi kockázata, akár egy egyszerű vakbélműtétnek is, hiszen nem minden ember reagál egyformán mindenre. De azt mondta, valójában ő bátran meri veszélytelennek nevezni, tehát ne féljek tőle. Úgyhogy meggyőztem magam: ha az a baba tényleg jól megkapaszkodott ott, akkor ez meg sem kottyanhat neki. Ráadásul nemrég csinálták egy barátnőmnél, aki egy évvel idősebb nálunk, és semmi gondja nem volt vele, még csak utóhatások sem. Szóval ha úgy érzed, megnyugtatna téged is, és nincs semmi panaszod, akkor szerintem ne félj tőle, mert semmilyen vérvizsgálat nem egyenértékű vele. Persze a döntés egyedül a tiéd. :)

italoman
 
 


Times!
Milyen szülésre számítasz? Én azt hittem mostanában, ha valaki ikreket vár, automatikusan császármetszést írnak elő a számára. Nem így van, vagy pont attól félsz? Amúgy én is nagyon félek már most a szüléstől, mivel nem tudom mi vár rám! Örülök, hogy te már jobban vagy! Én is bízom a szebb jövőben!

Bee73!
Sokszor eszembe juteott, hogy nem lenne-e jobb ha hányni tudnék, de a leveled olvasva nem tűnik úgy. Szerintem is kibírjuk most már valahogy, csak néha úgy elkeseredek, hogy csak sírok és sírok és nem hiszem el, hogy valaha is lesz még jó közérzetem!

Én is úgy szeretnék olyan vonalzót, amilyen neketek is van, de egyáltalán nem tudom merre keressem! Légyszi segítsetek hol találom!
cili70
 
 


csajok nekem is megjött a Krisztitől rendelt naci, nagyon jó, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Most rohanok, mint mostanában mindig, de késöbb jövök :wink:

Kép
mona76
 
 


Szia Cili!

Vonalzó:/b] http://babafalva.hu/portal/modules.php? ... ers&type=v

[b]Szülés:

Én úgy tudom, ha minden rendben van és mindkét picur úgy helyezkedik, akkor lehet természetes szülés, én vhogy jobban is szeretném, mint a császárt. A Gergőm nagyon könnyen született, alig két óra alatt, remélem, hogy most sem lenne nehezebb, s úgy tudom az első babó "helyet csinál" a második babónak!

Kép
Kép
times
 
 


Cili,
kattints rá bárkinek a vonalzójára, és ott tudod megcsinálni. Utána kapsz egy kódot (vagyis többet is, ha az egyik netán nem működne). Ezt egyszerűen be kell másolnod az itteni profilodban az aláírásodhoz, és bejelölni, hogy az aláírást mindig csatolja. Ennyi. :)

italoman
 
 


:lol: :lol: :lol: Ki az a Kriszti akitől nacit rendeltek??? :lol: :lol: :lol:

Hallottam már róla, de bővebbet nem tudok! :):) Infó????


Pusszancs!!!

Jucu: nem jött semmi :cry: Elveszett volna a meghívó a két rendszer közöt? :roll: :shock:

Csajszik a MagneB6 hányingeren kívül még mire jó???

Ja! Mostmár nem csíp. Mostmár olyan mintha görcsölne. :( Ott. Mostmár lesz ami lesz elmegyek. Legfeljebb kidobok egy rakás pénzt a magánrendelésén. Nektek volt már olyan???
Most agyalok rajta, hogy menjek, vagy ne menjek. Írjátok már meg veletek volt-e ilyen!! Volt elmúlt, vagy hogy múlt el?
Mennem kell
sok-sok pusz
Nyusz
nyuszifülû
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?