Új privát üzeneted érkezett!

Hú Julcsi, ez a turmix dolog nem semmi. Remélem már javul az újjad. Ezzel az álldogálással én is így vagyok, mindíg ott állok mögötte. Most meg már elkezdett lépkedni oldalra és csak az egyik kezével kapszkodik, a másikkal nyitogatja az ajtókat a konyhában.

Puszi

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


újjad - ujjad :oops:

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


Julcsi jáááááj, még belegondolni is rossz , nemhogy átélni :? .
Álldogálás nálunk még mindig várat magára :roll:.

mircike ilyen kukigyulladást még nem is hallottam. Esetleg borogatni?? :roll: Val.szeg én is dokihoz vinném, ha hétfőig nem javulna.

Kata Lizu eszméletlenül édesdrágacukkancs kislány!!!!!Meglátod egyre jobb lesz minden!! :wink:

Panni, mi már régen leváltottuk a hordozót, nem fért el benne marci(hosszában). Mi Concord Ultimaxot vettünk, ami kétirányba is beköthető, egyelőre még menetiránnyal háttal van Marci, de 10kg-tól már rendesen is be lehet kötni. Én nagyon szeretem. Borcsinak is Concordja van, csak persze a nagyobbgyerkőc változat. Én még a Römeren filóztam sokat, de végül a kétirányú beköthetőség miatt győzött a Concord (mi 7 hónapos kortól ezt használjuk). Nektek mostmár a Römer is jó lenne. Egyik sem ócsó, de ezen nem spóroltunk :shock: 8) .

puszi, jó éjszakát Mindenkinek
(borzalom, Apa már megint hív, miért utálják a pasik, ha netezünk?? :roll: )

KépKép
logi
 
 

 
 

BOLDOG 11. HÓFORDULÓT MÁRK!!!

Julcsi, jobbulást az ujjadnak! Nekem is az jutott eszembe mint Katának :arrow: jaaaaj Julcsi, nem tanította anyukád h bekapcsolt turmixba nem nyúlkálunk?????????? főleg nem éles kés részéhez!
Gratula Barnus állásához!!!

Tényleg Zsófi, magánsuliban tanítasz???

Liza cukimuki mint mindég :) Jaj de jó, hogy megint jó napotok volt! Remélem sürün fogjuk ezt olvasni :wink:

Niki folyamatosan a csapot nyitogatja a bidében! Teleengedi vízzel még nem veszem észre majd addig csapkod ameddig nem úszik az egész fürdőszoba (vele együtt) :lol: !
Azt mondtam már, hogy azt mondja, hogy ott és rámutat a tárgyakra?! (muszály dicsekednem bocsi! :oops: )


Mirkónak mielőbbi farkincagyógyulást!!!



Idelógtam míg apa fürdik :wink: :lol:

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Sziasztok!

Jól nem raktam fel tegnap képet Lizáról, de nagyon sza esténk és éjjelünk volt.
Flóra hányt este, majd ejjel vagy 10 alkalommal. Ma elvittem az ügyeletre a Budai Gyerekkórházba, ahol éppen demonstráltak a kórház bezárása ellen, és a rendőrök jól nem engedtek a kórházhoz közel kocsival. Ölbe cipeltem a 16 kilós gyereket hegynek felfele, mert szegénykém olyan gyengus volt, hogy nem tudott menni. Jó kis torna volt. Na a lényeg már jól van valami vírust nyalt be, nem száradt ki éjjel, és ma délelőtt már megmaradt benne amit ivott. Mostanra egészen gyerekszerű lett, de még nem az igazi. Remélem nem lesz folytatás.

Bölcsi témához még nem szóltam hozzá. Bár tudom lezártátok, de azért elmondom nálunk mi volt.
Emma kettő múlt mikor bölcsibe ment, Flóra pedig 21 hónapos. Mivel én mindíg dolgoztam a lányok melett (részben mert imádok dolgozni, részben meg mert kell a pénzem a családi kasszába) mikor ilyen nagyok lettek ésszerű volt h menjenek bölcsibe.
Mikor Emma kezdte Flóra már megvolt, de nagyon kicsi volt (4 hónapos) mellette még lehetett itthon nyomni az ipart, de a kettő mellett már nagyon nehezen. Liza most kettő hónapos, és már 2 üzleti tárgyalásra elcipeltem magammal. Ha ő kettő körül lesz szintén viszem bölcsibe.
Vannak nekünk használható nagyszülők szép számmal, de őket vészforgatókönyv esetére tarogatom, illetve ha dolgom van és éppen ráérnek vigyáznak a gyerekekre. Lizát azért nem lehet rájuk hagyni, mert ugye még szopizik ezerrel. (Mondjuk éppen hétfőn mentem vele úgy el egy megbeszélésre, hogy meg kellett szoptatni, ilyenkor mindíg felkészítem előre a partnert h csecsemővel megyek. Nagyon rugalmasak szokatak lenni.
Mondjuk általában kisgyerekes intézmények ezek, vagy olyan cégek akik ezeket az intézményeket támogatják, nem újdonság nekik a gyerek.

Julcsi az ujjadnak jobbulást kívánik, remélem nyomtalanul fog gyógyulni.

Virslikukihoz szintén hamari javulást kívánok!!!

Köszönjük a kéthónapos jókívánságokat!!!!

Lizu nagyon aranyos, örülök Kata, hogy ilyen jó napjaitok vannak mostanában.

Márknak nagyon boldog hófordulót!!!!!!

Akinek most nem reagáltam semmit azoknak sok puszi, egyszer majd utol érlek benneteket, most csak lóugrásan néztem meg a hsz-eket, mert ugye több napja le vagyok maradva. Majd talán egyzser utolérlek Benneteket.

Na jó hosszúra sikeredtem. Bocsi!

Megyek, ha lesz még időm teszek képet ahogy tegnap igértem.

Puszmák!

Kép
Kép
Kép
anaci
 
 


Kép

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


:lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Lizának és Márknak boldog hófordulót!!!

Ujjacskám már jobban van egy csöppet, köszönöm! Jól be van kötözve.

Mircike! A Balog nem tudna mondani valami okosat? Ha a vasárnap miatt nem hívnád, írj neki egy sms-t, biztos válaszol! Remélem hamar rendbejöttök! Szegény Mirkócska!

Kicsi Flóra, Te is jól megjártad ezzel a vírussal. Pihenj sokat, és Anya itasson meg simogasson. Puszi!

Nikinek gratula az "ott"-hoz, nagyon aranyos lehet! Nálunk még mindig csak a Mamma van, meg talán az adjál, mert ezt akkor mondja, ha etetem, és lelassulok vmi miatt (letörlöm az elcseppent kaját stb).

Márknak is gratulálok az oldalozáshoz, nagyon ügyes fiúcska!

Zsóka! Nyugi, mindjárt Marcipán is rohangálni fog. Én sem godoltam volna 2-3 hete, hogy akár még ülni is fogunk. Mármint felülni, aztán tessék. Megkérdezhetem, mennyi egy ilyen ülés? Nekünk sincs még, bár ugye kocsink sincs.

Marcsi! Előre is drukk-drukk-drukk júniusra! Biztos élvezni fogja a sok gyerkőc között!

Kata! Meddig lesz még szteroid. Az jutott eszembe, amikor a múltkor írtad, hogy sokat eszik, hogy unokatesóméknál volt hasonló étvágy, és azt mondta a védőnőjük, hogy kevesebb tápszert tegyen uannyi vízhez. Mert a tápszer is puffaszt nem csak a gyogyi. Egy kicsit nyugodtan lecsíphetsz belőle ha ekkora adagokat eszik.
Beszéltem Zsuzsival. Ők május végétől október elejéig jártak a Dévénybe. De szerinte már a fele is elég lett volna, csak aztán mégis lett volna valami baj, megőrült volna, hogy abbahagyták. Heti egyszer mentek 3000 ft/ alkalom. De valamennyit le lehet írni, ha ti emelt táppénzesek vagytok.

Edus! Nincs még képecskétek az új Zs-ről? Mikor mész dokihoz? Voltál már kint is? Mi volt az uh-n? Lehet, hogy én lemaradtam? Lány lesz, ugye?

Betegeknek +++++++++++++++++

Puszi, J

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Jaj szegény Flóra! Gyógyulást neki mihamarabb!!!!!

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Juj, Niki de cukkancs! Látom, dolgozik ezerrel! Édesdrága! :D

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Jóreggelt :)

Jobban van a gyermek fontos alkatrésze, jelentem! Ez a Tetran tényleg hatásos. Még régebben mondta dokinéni, hogy ilyennel kellene kenni, ha esetleg begyulladna, én persze rögtön megvettem, és milyen szerencse.
Én rögtön pénteken elvittem volna dokihoz, de aztán átolvastam minden könyvet és az internetet fél óra alatt. Nem sírt, nem fájt neki, csak ha hozzányúltam. Nagyon duzzadt volt, nem tudtam eldönteni, de két eset maradt, vagy sérv, vagy gyulladás. Férjem mondta, hogy első kicsukva. Gyulladásra azt írta minden könyv, hogy antibiotikumos kenőcsöt ír fel az orvos első körben, hogy lemenjen a gyulladás. Hát ez volt kéznél, úgyhogy megnyugodtam. Most azt mondta a férjem, hogy szerinte mégse rántassuk hátra, mert fel fog ez jönni, majd igyekszik nagyon...
Azonnal orvoshoz mentem volna, ha lázas, vagy ha reggelre nem javult volna egy kicsit. De szerencsére... koppkoppkopp. Kis virsli drágám. Valószínűleg valami baci került oda pl. apa kezéről, amikor húzkodta neki. (Hiába mosta meg a kezét, esetleg a ruhájához nyúlt önkéntelenül stb.) A kis fitymája alatt picikét gennyes lett, duzzadt, és mivel kicsit le van még tapadva, gondolom feszítette. De a Tetran-ban lévő antibiotikum szerencsére egy nap alatt helyretette!!! Kisfiús anyukáknak írtam le, hogy ez van. Férjem amúgy nem volt itthon péntek este, kilenc óra volt, amikor fürdött a gyermek, amikor észrevettem. Síkideg voltam, hogy kinek telefonáljak, mit csináljak. Na de most már remélem minden OK.

Zsóka: Kamillával lehetett volna még fürdés után áttörölni, amit szombat délelőtt tudtam meg. Meggyőződésemben, hogy van itthon kamilla, feltettem a vizet este, aztán persze üres volt a doboz. Úgyhogy ma kamillavásárlás, és este fürcsi után áttörölgetés, utána Tetran. De holnapra már szerintem nem is fog látszani! Olyan ideges voltam, hogy aludni se tudtam pénteken. [Se ma... :)] Az orvos ebben az esetben azért kétélű, mert ugye mindegyiknek más a véleménye (tiszta politika hehe) egyik ránt, a másik ellenzi. Miénk rántós típus. Bár így gyulladtan bizti nem nyúlt volna hozzá. Hallottam egy jó kukigyógyítós orvosról a Madarászban. Wiwen meg is találtam, ha nagyon kellett volna, tuti írok neki, de hát ugye péntek este, meg satöbbi. Azért voltam ideges, mert ha azonnali beavatkozás kell, akkor megyek azonnal. De aztán nehogy pont ezzel okozzak valamit... Komolyan, olyan idegesítő, hogy ebben a nagyon fontos kukikérdésben a tudomány nem képes valamit eldönteni. Aztán saját hatáskörben döntöttünk végül, amikor már az infókat begyűjtöttem :)

Julcsi: Hú, jobbulást!

Kata: ÉdestündérLiza!!! Hogy rötyög már! Nagyon tündér! :)

Reni: Bidé nálunk is sláger. Ráadásul állandóan a meleg oldalánál áll, és azt fordítja maga felé, tiszta stressz. Bár amióta nagykisfiú, tudok rá hatni, hogy fejezze már be. De Niki korában ez tényleg jó móka volt, napi játék :)

Panni: Nekünk Römer van. 9-18 kg. Nagyon szeretem. Fekete kockás, olyan kis visszafogott, elegáns :) Ráadásul a töréstesztje a Römernek és a Concord-nak a legjobb...

Anaci: Hú, nem semmi, hogy gyalogolnod kellett a kis beteggel. Azért megoldhatták volna valahogy... :roll: Szegény kicsi Flóra. Jobbulást nektek!!! Hamar beszoktak a bölcsibe?

Nóri: Ne tarts magadban semmit, szerintem. Írtad, hogy többször is ara gondoltál, hogy minek írsz le valamit. Szerintem pont az a jó, hogy tanulhatunk a másiktól. Én biztosan sokat tanulok más emberek tapasztalataiból, érdekel a véleményük. Aztán úgyis a saját fejem után megyek, de legalább szélesebb spektrum alapján döntöttem. :)
Én szívesen olvastam a más véleményeteket, kicsit irigykedem, aztán ennyi. :) Senki sem jókedvében adja be bölcsibe, de a lényeg az, amit Zsófi is írt, hogy ha már egyszer ez a kényszerpálya, akkor ezt igyekezzünk a lehető legjobban megszervezni, hogy a gyermeknek is jó legyen! Ez van, ezt fogja szeretni :)

Többieket is pusz. M.
mircike
 
 


Sziasztok!

MOst nagyon rohanok, csak gyorsan jövök.

Julcsi, szörnyű ez az ujj história, szerencse tényleg, hogy nem történt komolyabb baj.

Mircike, köszi hogy leírtad a kukitörténetet. Nekem folyamatos parám ez. Az uöcsémnek hátrarántották, utána nagyon fájt neki, most 9 éves és újra műteni kell.

Lizus édes bogár mint mindig. Tök jó a nagymamás felső. NAgyon jó, hogy jók a napjaitok! Zsolti kérdezte tegnap hogy hogy van a kislány? :) Mondtam, mostanában nagyon jók a napok.:)

Flórának jobbulást! Nóra, én mindig csodállak esküszöm!!!!!!

Zsóka, a gyerekülés téma engem is nagyon érdekel. Nálunk is aktuális. Menyibe kerülnek ezek a römer meg a másik? Hány kilóig jó? Nem érdemes olyat venni ami már végig jó? 36 kg-ig? vagy olyan nincs is?

Barnusnak, Nikinek gratulálok a tudományokhoz! Mi is napról napra okosodunk, ügyesedünk! Ez olyan jó időszak!!!!! :)

Pusz, most elrohantam!

JAj, dehogy rohanok ezért jöttem:

KICSI BARNUS ISTEN ÉLTESSEN 11. HÓFORDULÓDON!!!!!!! EGY HÓNAP MÚLVA BULIHEGYEK!!!!!

Kép
nóri8
 
 


Autósülés: Én azért nem vettem 36 kilósig, mert az az egy évesnek nagyon nagy, szellős, nem olyan kis biztonságos kuckó, mint a 9-18 kilós. Utána már valszleg elég lesz az ülésmagasító is. Merthogy 18 kiló azért még messze van :)
A Römer Lord akciósan volt 57 ropi. Én se babakocsit se semmit nem vettem drágát, újat, és egyáltalán, viszont ebben nem engedtem. Csak tuti legyen, ára mindegy alapon. Sokszor használjuk, ezért nem mindegy. A babakocsikat alig használtam, ezért lényegében mindegy volt. Most meg már nem is használjuk :)

Ööö közben eszembe jutott, hogy bakker lehet, hogy a bili volt a bűnös bacihordozó!!! Még haza se hoztuk, ráült, épphogy csak áttöröltem popsitörlővel. Hogy örültem neki :? Azóta persze kimostam, de csak sima mosogatóval. Most beleszórtam egy doboz Neomagnol fertőtlenítő tablettát, forró vízben, nagy lavórban, hátha ez volt mégis... Kifőzni ugye ezt már nem lehet sajnos... :)
És ma reggel már megint sokkal szebb a kuki!!! Apa mondta, hogy már csak pár helyen lát letapadást, de nyárig elintézi! Nem rángattatjuk meg dokinénivel az biztos. Viszont nyárig mindenképpen vissza kell, hogy menjen, hiszen akkor meg biztos pucéran fog rohangálni, és tuti kiló kosz per nap. És ha már vissza lehet húzni teljesen, akkor tisztítani is lehet rendesen, és akkor havaj.

M.
mircike
 
 


Autósülésre reagálás gyorsan :shock: :

Marcié Concord Ultimax 0-18 kg(születéstől kb 4 éves korig jó)
0-9 kilóig menetiránnyal ellentétesen kell bekötni, 9-18 kilóig menetiránnyal megegyezően. Mi 53 ezer forintért vettük (akciósan :oops: )De ahogy mircike írta ebből én sem engedtem. A ruha lehet használt, meg sokmindenmás, de ez nem.
Borié az a tipus, ami 9-36 kilóig jó, és már az autó saját övével van bekötve. Ez csak kb 4 éve kortól jó, de nekünk van egy köztes ülésünk is, Bori 5 éves koráig azt használta, szintén Concord--Trimax. Nóri, Te erre gondolsz szerintem, ez 9-36 kilóig jó, de ez úgy jó 36 kilóig, hogy nincs fejtámla, 4 éves kortól már csak az ülésmagasítóban fér el a gyerek, a háttámlát le kell szerelni, mert rövid. Szerintem egy 4 évesnek még kevés csak az ülésmagasító, kell háttámla és oldalsó védelem is. Szóval én ezt a kategóriát kihagytam volna.. :roll:

Ilyen Marcus ülése:

Kép

Ez Borcsié
Kép

És ez a köztes Trimax
Kép

Az ultimax huzattól függően 55-60 ezer Ft, a Lift Evo8ez Borié) 25-35ezer Ft, a Trimax 50ezer körül van.

puszik, megyek ebédet főzni

mircike hurrrrrá, éljes az egészséges Mirkókukac!!! :P Éljen a Tetrán!!

Niki édes nagyon. Bori is mindig a bidében mosott kezet ilyen idősen. :wink:

KépKép
logi
 
 


Mircike, nem elég egy 18 kilósnak az ülésmagasító!!! én Borit még most sem ültetném csak ülésmagasítóba, pedig már 23 kiló.Kipróbáltuk, mert ugyi a trimaxé itt van, de lötykölődik benne a gyerek :? . Kell a hát és oldalvédelem. Szerintem...és ahogy elnézem Mirkót, Ő sem egy ropi (ahogy az enyimeim sem :wink: ), hamar eljön a 18 kg, és meglátod, még milyen kicsifiú lesz. Puuszancs Nektek :P

KépKép
logi
 
 


Összefoglalás: a 9-36 kilós ülést én nem ajánlom, vagy a 0-18, vagy a 9-18 kilós kategória való a mi kicsinyeinknek. Mircikéhez hasonlóan én is nagynak találom a 9-36 kilós változatot,Marci pl eltűt benne :? Viszont egy 4 évesnek (kb 18 kg) kevés az ülésmagasító, kell egy olyasmi, mint amit Borcsinak vettünk. Azok a tipusok jóval olcsóbbak ám, már 20ezerért lehet akciósan jó minőségűt kapni.
Remélem tudtam segíteni...
na mostmáá tényleg megyek főzni
(csak azért tudtam ennyit írni, mert apa kocsonyát :? főz a konyhában...)

KépKép
logi
 
 


Egy kis dicsekvés, Marci is beszélget ám, ha kisgyereket lát, mondja, hogy bababababa, ha éhes- hamahamahama, ha cicit kér: ccccccccc.
Ééééééédes, majd megzabálom ilyenkor. Az első igazi szava tuti a cici lesz.

KépKép
logi
 
 


BARNUS 11 HÓNAPOS! ÉLJEN, ÉLJEN NAGYFIÚ!!!!!!! Kép



FLÓRÁNAK GYORS GYÓGYULÁST KÍVÁNOK!!PUSZI

(ahogy látom, ma én tartom a frontot :roll: )

KépKép
logi
 
 


Idő hiányában röviden: 8) :wink:

DRÁGA BARNUS 11. HÓFORDULÓDRA NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT, ÉS MIHAMARABBI GYÓGYULÁST KÍVÁNUNK NEKED+ANYÁNAK IS!!!!!!!!!!!!!(Buli lesz márciusban! Tök jó lesz! :P :P )

Nóra, nem semmi! Le a kalappal, nagyon ügyes anya vagy! :P Flórának meg mihamarabbi gyógyulást! Ahogy olvastam soraidat, és írtad milyen gyenge volt Flóra, sajnos magam előtt láttalak titeket, mert én is ugyanannyira ki voltam, gyenge voltam, mert bennem is csak a 2. nap maradt meg vmi. (Már féltem, h infuzió lesz a vége, mert még a folyadék is kijött belőlem... Hála égnek Zsigunál nem volt annyira vészes! Neki csak 1 nap volt húzos. Neki inkább alul távozott, kevesebb jött felül, nekem meg fordítva.) Szóval gyógyulgassatok, és vigyázz a család többi aprajára nagyára! :) :)

Autósülés, csatlakozom Zsókához, és Mircikéhez. Mi is rengeteg dolgon sporolunk, használtan veszünk dolgokat, de ezen mi sem akartunk sporólni. Römer King, és Römer Lordunk van. Akciósan vettük, az egyik 49 e ft másik 55 e ft volt. (de majd jön apa, és kiigazít, mert ő vette, ő tudja jobban. különben amit Zsóka írt, sztem abban van vmi :arrow: itt az oldalsó és hát védelemre gonolok. Mondjuk az én fiaim ropik, így később kell majd váltanunk ülést a súlykategória miatt. Bár a hosszúság is meghatározó gondolom... :arrow: , szal akkor majd gondolkozunk rajta.. :oops: :? 8) :wink: ) Mi is a törésteszteket néztük végig, és a Concord, Römer volt magasan a legjobb! sztünk is ez egy olyan dolog, amire érdemes áldozni, még ha nem is rajtunk múlik a baleset, legalább a lelkiismeretünk egy része legyen tiszta, h ezen a téren megtettük, amit tehettük...)

na most nekem is menenm kell, ha tudok, még jövök...8) :wink: :P :D

(nem is lettem annyira rövid :oops: 8) :wink: )
mazsolák
 
 


Autósülés:
Szerintem a huzat a legfontosabb. A Zsigu gyerekülése farmer mintázatú/színű. Ez pont illik a farmernadrágaihoz. Zsombinak is sok kék ruhája van (örökölte Zsigától), így ő is kékhuzatú ülést kapott.
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
mazsolák2
 
 


Szisztok!

Isten éltesse Barnust 11. hófordulóján! Sok-sok puszi

Kép


Köszi az autósülés infokat. Mi is a Concordot választottuk, mert a férjem szerint fontos, hogy még a menetiránynak háttal üljön egy ideig (ill. amíg elfér - habár ez Márknak nem gond, mert simán ül behajlított lábbal is a kengyel miatt). Azt hiszem ezt választjuk. Még megvárom a márciust, hátha valahol akciós lesz. De nekem is az a véleményem, hogy minden lehet használt, csak az autósülés nem. Ki tudja milyen volt az előélete.

De jó, hogy már mindenki a javulás útjára lépett, csak így tovább!

Ma már voltunk sétálni, persze mire hazértünk kisütött a nap. Mi meg sétáltunk a felhős orkánban. De nem baj lényeg, hogy nem esik az eső.

Ja és míg el nem felejtem: kinn van a 6. rece! Ez most alul jött ki, bal oldalon. Fölül meg a jobb oldalon van a kettes. Elég vicces lesz így. De sebaj!

Szép vasárnapot mindenkinek!

Puszi

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


Sztrori:

Jöttünk haza Zsiggel a szlovén Alpokból. Beugrottunk Klagenfurtba -> C&A, ahol Zsig megtöltötte a pelenkát. OK, majd kicseréljük a kocsiban. Az osztrák autópályán haladva, alpesi rétek között, tehenek a távolban.
E: "Milyen kakiszag van!"
I: "Hát, persze, nézd a teheneket a távolban."
E: "De az idáig érződik?"
I: "Hmmmm???"
E: "Te jó ég!!!"
Zsigu felemelve mutatta kezét anyjának, barna mindenhol, ujjak közt, csukló. Persze az ülés tele az adaggal. Ekkor már tudtuk, hogy mit is felejtettünk el.
Első parkoló be, Zsiga ki, és röpke félóra alatt rendbe raktuk a gyereket, meg az ülést. Vagy egy flakon dezodort ráfújtunk a huzatra. Otthon egyből kimostuk, és ismét illik Zsiga farmejához. :wink:

Jó a rosszban (inkább kellemetlen, mint rossz): az autópályán baleset történt, és azáltal hogy Zsiget tisztába kellett tenni, így mi még időben el lettünk terelve, egyébként bent álltunk volna 1-2-x órát a tömegben.

Egyébként üléstémában az előző hozzászólókkal telejesen egyetértek. Concorde vagy Römer. Ha az ülést relatíve sokszor kell ki/betenni, akkor a dönthető ülést javaslom (az ülés fixálása közben az egész ülés előre dönthető, könnyebben hozzáférhető a hátsó rész) Pl. R.King dönthető, R.Lord nem. Vagy kell venni egy másik autót speciel a gyerekeknek.

Kép
Kép
Kép
mazsolák2
 
 


Látom, Mazsolák2 itt ragadt...és még én ülök sokat a gép előttt?!! :roll: :shock: :oops: 8) :wink: :lol: :lol: :lol:

Szal ami lemaradt: :)

Mircike, gratula Mirkókukkancshoz! :P Drukkok, h minél előbb elmúljon a virsliség! (ja sztem is a bili lehet a hibás:ki tudja, ki fogta előtte, hogyan, hol tárolták előtte. Én domestosozok mindent! 8) Amitől apa néha falnak megy, de ha kell... 8) :? )

Julcsi, sajna még nem késtél le semmiről. még nem voltam dokinál, uh képem sincs még. :( :( jövő hét szerdán du érkezek bp-re, csüt de, ill reggel vérvétel, du elmegyek az eredményért, és este 7 óra UH!!!!!!!!!!!! :) amikorra drukkhegyeket kérek 8) :wink: , h minden ok legyen velünk!!!!!!!!!!!!!! :) Pénteken meg jövök is vissza. csak egyedül megyek, pasik nélkül, így egyszerűbb. Áprilisban úgy is megyünk majd haza. Itt is voltam különben, a GP=körzeti doki :arrow: ő továbbítja az adaimat a kórház felé, ők majd vmikor felhívnak/behívnak....Szóval sajna Julcsi még semmi info, nem maradtál le semmiről, de nem telik el úgy nap, h ne izgulnék a kiciskéért odabent!Nagyon remélem, h minden ok lesz odabent!amiről csak megerősítést kapok!Az h lány? Jó volna, szeretném, de tudod -tudom, közhely, de első az egészség!-, majd meglássuk! 8) :wink:

na talán mára már nem fárasztunk titeket! 8) :wink:

pusszok Mindnekinek, további jó pihenést! :P

Ja még Niki cukkancs, nagyon édes, ahogyan dolgozik a bidében!!!! 8) :lol: :lol:
mazsolák
 
 


Zsóka: Kösz az ülésmagasítós infót! Csak tipp volt, mert annyira bízom benne, hogy még két évig jó lesz a 9-18 :)

Imi: Amúgy második körben nekem is a huzat volt a szempont :) Illetve úgy volt, hogy nézelődtünk a megboldogult Megatoysban az ezer autósülés között. Tudtuk, hogy Concord vagy Römer, de horror árban voltak. Ilyen nyolcvantól felfelé. Közben néztem, hgoy mindenféle csiricsáré mintásak is vannak. Már épp menni akartunk, hogy hihetetlen drágát meg rondát nem veszünk, aztán odajött az eladó, és rámutatott a gyönyörű Römer Lord-ra, hogy csak most csak nekünk 57-ért odaadja :shock: Rohantunk a pénztárhoz :) Nem is tudom mennyiért lett volna eredetileg :)

Panni: Grat a recéhez!

Edus: Drukkolok az uh-ra!

Hétvégi üzemmódban vagyok hehe, meg ti is. Én gépezek, ti apáztok :) M.

M.
mircike
 
 


BOLDOG 11. HÓHORDULÓT BARNUS!!!

Kata veletek álmodtam!!!!!!!!!!!!!!!! Én vigyáztam Lizusra egy napig!!! Nagyon édes volt, apát is levette a lábáról! Egy percet sem sírt egész nap, csak vigyorgot nevetgélt forgolódott! Délben leraktam aludni és jött egy fránya görcs, én meg néztem az időt, hogy nehogy 8percnél tovább tartson mert elfelejtettél adni olyan lötyit beönteni ha kell :roll: De előbb alábmaradt!Ebédre sütőtökös almát kapott krumplival! Nagyon imádta! Az érdekes az egészben, hogy itt beszéltük meg, hogy vigyázok rá és mi nem is találkoztunk... :lol: :lol:

majd még jövök!

Felébredt a lány!!!!!!!!

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Hülyeséget beszéltem párdon. Megkérdeztem apától, aztán megnéztem a jótálláson és 57 ezer volt az eredeti ára, és 37 ezer volt, amiért mi vettük. Szóval iszonyatosan jó ár volt :) Számokkal hadilábon vagyok, mégegyszer elnézést, de a futásra biztosan emlékszem, márminthogy rohantunk a pénztárhoz :)

M.
mircike
 
 


Mircike na azért! 37 vs 57! Hát ugyi én mérnök vagyok, az asszony meg közgazdász. :wink: :D

Alapból 57. Én most (Dec.24-én, mert gyorsan kellett egy Zsombinak) vettem a Brendonban. A Kinget meg 49ért akciósan. Mi is hezitáltunk a C és R között.
(Annak ellenére, hogy a világ egyik legbiztonságosabb :roll: :roll: :wink: :wink: :D :D autója volt a miénk: Fiat Panda, még talan a Trabantnál is rosszabb a töréstesztje)

Kitérő: Panda :arrow: Edus 6,5 hónapos terhesen ebben aludt, velem.

Kép
Kép
Kép
mazsolák2
 
 


Látom a pókamikus páros helyét átvette mára a mircikemazsolák2 páros....(de akár családi fórum is lehetne...) 8) 8) :wink: :lol: :lol:

Reni álmod :P :P . Érdekesek ezek az álmok, én 1,5 hete egyszer nálatok, egyszer Marcsiéknál voltam vendégsébe. Nálatok beszélgettünk. Marcsiéknál, Marcsi táncolt a párjával, nagyon vidámak voltak. Akkor várták a 2. babájukat, és én fogadtam a férjével, h a 2. baba fiú lesz - aki ugyi már pocakban volt/van... :roll: :oops: :oops: :? :shock: 8) :wink: :P Szóval érdekesek ezek az álommanók. :P

Mangó, pusszok Neked, mert már olyan régen írtam Neked!!!!!!! :P :P

Mircike, köszönöm a drukkot!Viszem magammal!!!! :wink: :P

De persze pusszok Mindnekinek! :P :P

Kata, merre jársz, hol vagytok Lizussal? :roll: :shock: :)

PZs már megérkeztek??? elvileg 1 óra múlva Samufürcsi....Írj ám mi volt a hétvégén, merre jártatok??? :roll: :shock: :P
mazsolák
 
 


Nekünk is Concord Ultimax 0-18 kg-van! szeretem mert kényelmes, tud benne aludni (dönthető). Egy valami nem tetszik benne, hogy eléggé döntve van alapból is és Niki folyamatosan feszíti magát benne, hogy egyenesebben üljön benne :? De egyébként szupi!!!

Mircike, jó, hogy javul a fütykös!!! Hát ugye nem mindegy, mivel ez az egyik legfontosabb testrész kérem szépen :wink: :lol: !!
Nálunk is mindég a forróvizes felét emelgeti :roll: :?

Nagyon ügyi Marci, hogy már ennyi mindent mond :D

Mazsolák, tetszett a kakis sztori :lol: :lol: :lol:

R

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Autósüléssel kapcsolatban: még az is volt az álmomban, hogy Kata még autósülést sem mellékelt Lizacicus mellé, és apa vett egyet a tescoban 4ezerért (fehér mőanyag volt :shock: :shock: ) :lol: :lol:

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


sziasztok!!

itt vagyunk ám mi is csak ma családos nap van, de csökkentett számban, nekem csak 2 tesóm és anyum van itt, meg anyós, és sógornő :lol: :lol: :lol:
délelőtt ellógtunk apával vásárolgatni, meg a Dunapartra picit. vettünk Lizinek cumikat meg nagy cumisüveget, mert a kicsi 125 milis aventes már fél fogára sem elég :wink:


jelentem az előbb bevágtunk fél üveg :shock: hipp őszi-almát !! nagyon ízlett, ha nem adtam megfelelő ütemben, akkor volt sírás is érte :lol: aztán még 100 mili hippes teát...

Reni álmod!!!! :lol: :lol: :lol: nagyon klassz ! tetszik :lol: rád is bíznám Lizit, az bizti :wink: de azért találkozhatnánk is előtte
:lol:

Gyerekülés témát jól kiveséztétek, nem is bánom, majd ha aktuális lesz itt legalább össze lesz gyűjtve az info! köszi! :wink:

Nóri jobbulást Flórának is ! és drukk h ne nagyon kapják el a többiek :!: :!: :roll:

Pici csapnyitogatós Nikkancsnak és dumcsizós Marcipánónak hatalmas cupp a csöpp kezére / szájára!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszi Nóri-apának is az érdeklődést :wink:

Edusom naná h drukkolunk! és minden az égegyadta világon rendben lesz veletek!!!
de kérjél ám fotót és tedd is nekünk fel izibe'!!!!!!!!!!!! :lol:
és happy landing és azért hallod azért fárasztó lesz ez így ám... :roll: de majd pihenj utána sokat!!!! meg addig beszélünk :wink:

holnap nagyon izgat mit mond majd a doki, áttérünk e arra az immunglobulin cuccra vagy most mi lesz és ha igen, attól végre elmúlnak ezek a frányák már vagy mi .....
előtte meg déltől DSGM. pénteken elmaradt :cry: úgyhogy már nagyon várom! (Lizi lehet h kevésbbé, de hát ez van)

Na megyek vissza a családi körbe :wink: Lizu is itt lent a járókában mondja a magáét és közben sikongat és rúgkapál ezerrel!!! :wink:

Zsóóóóóóóóófffffffiiiiii???????

a hippevés :wink:
Kép
lmkata
 
 


na megjöttünk.

terényben voltunk, vác felé 90 km pesttől. elmentünk az m3ason fót felé gondoltam rátok Kata!!!
edu: ne beszélj zöldeket, miért haragudnék? az utazás kb szombat reggelig nem volt 100% azért nem írtam róla. utána meg katának ment egy sms.
amúgy 2 baráti pár + mi 3an. nagyot kirándultunk, este vacsi, hajnalig rikiki és bash (kártya és kockajáték). ma déleben jöttünk el, utána a szüleimnél vacsi. most értünk vissza.
samu tündér volt! hihetetlen mennyit fejlődött, igazi kisgyerek, annyira érdeklődő és cuki volt! ja és 12 órát aludt megint éjjel. fordulgat és már nagyon nagyon ügyesen ked bánni a testével. egész jól ül.
viszont már 3x kap tejcsi mellé mást. délben főzeléket, uzsira gyümit, este fürdés előtt pedig rizspépet. egyre jobban eszik és már simán ül az etetőszében!


MINDEN BABÓNAK BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!!!!!!!!!!!!!


ujjak és kukacok :( :( de! jó hír h gyógyulnak!!!! :9 :)

lizu, nikkancs édes drágák!!!!

mindenkinek gigapuszi, megyek kipakolni, mosni, aludni. holnap leszek ezerrel!!!

jó éjt!!!
kerekpocak
 
 


Kép Kép Kép



Na csak egy pár kép, majd jövök még.

Kép
Kép
Kép
anaci
 
 


de édes!!!!!!!!!!!!!!nagyon cuki!!!!!!!!!!

fizu: tehát 1500ft/óra 20óra +hűségpénz (havi 20)+bérlet, +a gyes(ami illegál). tehát nem a fizum nagy, hanem a csalás :) :)
amúgy alapítványi bizony.
kerekpocak
 
 


ja nem gyes hanem gyed.
kerekpocak
 
 


remélem nem olvassák hivatalos szervek a fórumot. :shock: :shock: :shock:
kerekpocak
 
 


Még egy gyors rémálom: :lol:


Ma az Apukáméknál ebédeltünk, és István az imént azt mondta, ha majd mi is akarjuk tartani ezt a családi hagyományt hogy hétvégén egyik nap a nagyszülőknél ebédelnek a gyerekekink (mármint nálunk) akkor ha azt az esetet vesszük hagy a 3 lánynak van férje meg mondjuk két gyereke akkot 14-es leszünk az asztalnál. :D :) :?
Kicsit megijedtem. Jó hogy még nagyon sokára jön el ez az idő. :idea:

Na jövök még később, csak megpróbálom ágyba dugdosni a gyerekeket. (Előtte meg még a kádba)

Kép
Kép
Kép
anaci
 
 


Üdv itthon Kerekpocak family!!! :lol: :lol: :P :P
Dejóóóóóóó! jó kis kiruccanás :P
gratu Samunak az ügyesedéshez!!!!!!

Mi is, azaz anyu meg tesók meg ákos-anyuja le voltak döbbenve Lizus hihhetetlen fejlődésétől!!! :shock: :shock: :shock:
Az ő kezükben is !!! (pedig példul Ákos mamájánál keveset van) sikongatott és hangosan röhögcsélt egész du.!
Meg akkorákat rúg magán, meg befeszít talppal hanyat fekvésben, hogy asszem ebből lesz majd az átfordulás?????!!!! :shock: remélem....... még gyúrunk rá kicsit tornával :wink:
naszóval 1 hét és akkorát fejlődnek, mi szülők meg csak nézünk és fergeteges-boldogak vagyunk!! :lol:

AnaciNóri - jaaaaaaaaaaaaaj de gyönyörűséges a Ti Lizababátok is ! :wink: :wink: :wink: :wink: és milyen okosan néz téged!
drágakisangyal! látom ott is van husimusi, toka, nagyon helyes!! :wink: :lol:nagy puszi a kobakjára! :wink:
lmkata
 
 


edu! ez a kép fantasztikus rólad!
http://marhas.myphotoalbum.com/view_pho ... d=DSCN0492
kerekpocak
 
 


Anaci, na azt képzeld el h nálunk ugye 4 lány.
jó, itt még csak hármunknak van pasija/férje, nekem egyedül gyermekem, de néhány év és...... :lol: :lol:
akkor anyuék???????????????? :lol:
amúgy ők ugye pici (relatíve, 73 nm) lakásban laknak, mind3 tesóm egyelőre otthon, ill Noé itt fog 2 hét múlva lakni. naszóval ott aztán tuti h nagyon nyomorogva férnénk csak el.
de hálaazágnek itt nálunk Fóton nagyobb a hely (gigantikus ebédlőasztalunk is van :lol: ) szóval mindig itt gyűlünk inkább....
:lol: :lol: :lol:
bár nyáron sokkal jobb, mert a terasz sokkal nagyobb mint az étkező, volt már múlt augusztusban hgy asszem úgy 25-en gyűltünk össze - család.
szóval funny! és nagyon élvezem, és szerencsére Ákos is :wink:
lmkata
 
 


látom Zsófi itt ragadtál :lol:
lmkata
 
 


jujjjjjjjjj télleg szuper, Edu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
irtó jól állt az a félhosszú göndör haj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(a mostani is, de az nekem nagyon tetszik a képen!!!)
hol készült? a hely is csodás..
lmkata
 
 


Kicsit terhes???

Odaégett a főtt krumpli :!: :!: :!:
:lol: :lol: :lol:

Meg persze bnet + végignézte a saját www-nket.

Egyre inkább azon gondolkodunk, hogy a 3 szülés is a Jánosban lesz (nem John :D ). De erről majd később. Mi imádjuk a dokinkat, és megbízunk benne. Max egy kicsit bonyolultabb lesz az uccsó hónap. De hát úgyis szeretjük a kihívásokat :lol:

Kép
Kép
Kép
mazsolák2
 
 


Kata, luk et dö diszkripsön (Bled)
Ja és még mindig Mazsolák2 vagyok 8) :wink: . 1 az ölemben ül, és dirigál, diktál és ropogtatja :lol: a főtt krumlit
mazsolák
 
 


nagyon édesek lehettek!!!!
cupp a pocakra+apa orcájára!
kerekpocak
 
 


Köszönjük a köszöntéseket! :D Hát igen, olyan hihetetlen, hogy egy hónap múlva már 1 éves a nagyfiú! :D

Mircike! Remélem virslike már a múlté, jobbulást Mirkónak! :D Az a köcsög bili! :x

Gratulálok Márk 6-osához, és Marci szavaihoz.

A múltkor írtam, hogy nekünk is kijött a 6. fogunk. Na ez nem igaz, csak azt hittem, ugyanis nem engedte megnézni rendesen. Csak már annyira látszott a fehérség, hogy arra gondoltam végre kijött. De még mindig ezzel szenvedünk, annyira kell előle dugdosni az ujjaimat, mert egy óvatlan pillanat és elkapja, aztán akkorát harap :shock: :D .

Edus! Hogyhogy a Jánosban lesz, miért ez nem volt eddig tuti? Vagy akkor hol lett volna, mármint kint Angliában? Neked amúgy ki a dokid? Hú, nagyon szorítok csütörtökön!!! :D :lol: :wink: Remélem kiscsaj lesz és minden rendben vele! A csütörtök az tök jó nap az uh-kra, én is mindig csütörtök este voltam hivatalos a dokimhoz. De régen is volt, te jó ég! :shock: :D

Reni! Jó kis álom! :D

Én ma álmodtam babanetest! Iszonyat rossz volt! :x
Egy "banda" elrabolta Barnust, és azt mondták azért, mert babanetezek, többet nem jöhetek. Volt nagy hajsza, keresés, kiborulás, sírás stb. Gondolkodtam is, hogy írjak-e ma, de ez csak egy hülye álom volt! :?

Zsófi, Kata! De jó kis kiruccanásotok volt! Samunak milyen főzit adsz? Szereti?
Kata! Majd írj, hogy mi volt a vizsgálaton!

Délelőtt megint rajtam aludt Barnus közel 2 órát, már majd bepisiltem, minden tagom elzsibbadt, de annyira jó volt!!! :D :wink:

Timi, Nóri, Marcsi! Nektek is puszi! :D Minden ok?

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Megkérdezhetem mindegyikőtöktől, hogy kinek ki a dokija? Én erről jól lemaradtam.
Tudom Mircikét (még jó - egy a dokink :wink: ), Nórit, Timit!
Többiek?

Pusz

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


julcsi: egyelőre sütőtök+krumpli. eddig nem szerette. vártam 2 hetet. most már szereti! :)
írtam privit!
kerekpocak
 
 


gyors kérdés:

1.5 hónapja eszik samu tejen kívűl mást is. meredek vajon ez a menü neki???

reggeli -7: szopi (300ml)

tízórai
-10: 50-100 gyümi

ebéd
-11:30: 100ml főzi+szopi (200 körül sok)

uzsi -14:30 50-100ml gyümi+szopi (100)

vacsi - 5:50 50ml tejpép fürdés előtt
6:30 szopi (200)

a tejes adatok hozzávetőlegesek, holnap lemérem pontosabban.

MIT GONDOLTOK??????????????? PLS HELP!!!!!!!!!!!
kerekpocak
 
 


adatok: samu 8.5 kiló ugye... tehát nem átlagos 6.5 hónapos.
kerekpocak
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?