Jóreggelt
Jobban van a gyermek fontos alkatrésze, jelentem! Ez a Tetran tényleg hatásos. Még régebben mondta dokinéni, hogy ilyennel kellene kenni, ha esetleg begyulladna, én persze rögtön megvettem, és milyen szerencse.
Én rögtön pénteken elvittem volna dokihoz, de aztán átolvastam minden könyvet és az internetet fél óra alatt. Nem sírt, nem fájt neki, csak ha hozzányúltam. Nagyon duzzadt volt, nem tudtam eldönteni, de két eset maradt, vagy sérv, vagy gyulladás. Férjem mondta, hogy első kicsukva. Gyulladásra azt írta minden könyv, hogy antibiotikumos kenőcsöt ír fel az orvos első körben, hogy lemenjen a gyulladás. Hát ez volt kéznél, úgyhogy megnyugodtam. Most azt mondta a férjem, hogy szerinte mégse rántassuk hátra, mert fel fog ez jönni, majd igyekszik nagyon...
Azonnal orvoshoz mentem volna, ha lázas, vagy ha reggelre nem javult volna egy kicsit. De szerencsére... koppkoppkopp. Kis virsli drágám. Valószínűleg valami baci került oda pl. apa kezéről, amikor húzkodta neki. (Hiába mosta meg a kezét, esetleg a ruhájához nyúlt önkéntelenül stb.) A kis fitymája alatt picikét gennyes lett, duzzadt, és mivel kicsit le van még tapadva, gondolom feszítette. De a Tetran-ban lévő antibiotikum szerencsére egy nap alatt helyretette!!! Kisfiús anyukáknak írtam le, hogy ez van. Férjem amúgy nem volt itthon péntek este, kilenc óra volt, amikor fürdött a gyermek, amikor észrevettem. Síkideg voltam, hogy kinek telefonáljak, mit csináljak. Na de most már remélem minden OK.
Zsóka: Kamillával lehetett volna még fürdés után áttörölni, amit szombat délelőtt tudtam meg. Meggyőződésemben, hogy van itthon kamilla, feltettem a vizet este, aztán persze üres volt a doboz. Úgyhogy ma kamillavásárlás, és este fürcsi után áttörölgetés, utána Tetran. De holnapra már szerintem nem is fog látszani! Olyan ideges voltam, hogy aludni se tudtam pénteken. [Se ma...
] Az orvos ebben az esetben azért kétélű, mert ugye mindegyiknek más a véleménye (tiszta politika hehe) egyik ránt, a másik ellenzi. Miénk rántós típus. Bár így gyulladtan bizti nem nyúlt volna hozzá. Hallottam egy jó kukigyógyítós orvosról a Madarászban. Wiwen meg is találtam, ha nagyon kellett volna, tuti írok neki, de hát ugye péntek este, meg satöbbi. Azért voltam ideges, mert ha azonnali beavatkozás kell, akkor megyek azonnal. De aztán nehogy pont ezzel okozzak valamit... Komolyan, olyan idegesítő, hogy ebben a nagyon fontos kukikérdésben a tudomány nem képes valamit eldönteni. Aztán saját hatáskörben döntöttünk végül, amikor már az infókat begyűjtöttem
Julcsi: Hú, jobbulást!
Kata: ÉdestündérLiza!!! Hogy rötyög már! Nagyon tündér!
Reni: Bidé nálunk is sláger. Ráadásul állandóan a meleg oldalánál áll, és azt fordítja maga felé, tiszta stressz. Bár amióta nagykisfiú, tudok rá hatni, hogy fejezze már be. De Niki korában ez tényleg jó móka volt, napi játék
Panni: Nekünk Römer van. 9-18 kg. Nagyon szeretem. Fekete kockás, olyan kis visszafogott, elegáns
Ráadásul a töréstesztje a Römernek és a Concord-nak a legjobb...
Anaci: Hú, nem semmi, hogy gyalogolnod kellett a kis beteggel. Azért megoldhatták volna valahogy...
Szegény kicsi Flóra. Jobbulást nektek!!! Hamar beszoktak a bölcsibe?
Nóri: Ne tarts magadban semmit, szerintem. Írtad, hogy többször is ara gondoltál, hogy minek írsz le valamit. Szerintem pont az a jó, hogy tanulhatunk a másiktól. Én biztosan sokat tanulok más emberek tapasztalataiból, érdekel a véleményük. Aztán úgyis a saját fejem után megyek, de legalább szélesebb spektrum alapján döntöttem.
Én szívesen olvastam a más véleményeteket, kicsit irigykedem, aztán ennyi.
Senki sem jókedvében adja be bölcsibe, de a lényeg az, amit Zsófi is írt, hogy ha már egyszer ez a kényszerpálya, akkor ezt igyekezzünk a lehető legjobban megszervezni, hogy a gyermeknek is jó legyen! Ez van, ezt fogja szeretni
Többieket is pusz. M.