Csövi csajok!
Na itt vagyok, csak elég sokára értünk haza.
Én béna, amikor megnéztem a topikot azt hittem hogy senki nem írt még ma, mire rájöttem, hogy lapozni kellene.
Katlina!
Mi is csak akkor szoktunk ilyen intellektuális műsort nézni, ha véletlenül odakapcsolunk, és olyan az agyleszívás témája, és a résztvevők életkora, hogy valóban lehet rajtuk röhögni.
Én az Elevittel kezdtem, aztán áttértem a Gravidára, de most újból az Elevitet szedem, mert a másiktól szédültem, és sokszor volt .....ingerem tőle. Amúgy ne aggódj, hogy nem mindig érzed a baba mozgását, mert ebbe be lehet zavarodni. Én már csak tudom. Petike úgy szokott fordulni, hogy a gerince van kívül a hasamnál, és olyankor nem érzem én sem. Az meg, hogy apa nem érzi az is teljesen normális, hiszen nem is tudják mire figyeljenek. Én mikor egy mélyebb levegőt vettem, úgy örült apa, majd kiugrott a bőréből. Aztán lehervadt, és amikor tényleg megmozdult azt persze nem érezte.
Úgy szoktam, hogy a távirányítót a hasamra teszem és amikor megmozdul elkezd billegni.
Hajni!
Nekünk is jólesett a séta.
Úgy elfáradtunk én is és Imike is, hogy ő még a kocsiban elaludt hazafele. Amúgy jó volt a bevásárló körutunk, vettem Aninak egy farmert, és egy hosszú fari kabátot. Persze turiztam, mert imádok túrni. Imikének vettem egy pulóvert, magamnak meg egy felsőt. Legközelebb is megismételhetjük.
Kati!
Igen, nekem Petike már a harmadik baba. Sajnos nem tudok egyenlőre felrakni képeket. Ami késik nem múlik.
Petri!
Bárcsak én is nagycsöcsű parasztasszony lehetnék. Szerintem nincsen annál szebb dolog, ha saját magad tudod táplálni a gyerekedet. Nekem sajnos nem volt szinte egyáltalán tejem, de mindig úgy indultam neki, na majd most megmutatom. Anival még engedtem, hogy beleszóljon anyukám és anyósom, de Imikével már nem hagytam. És lám volt is egy kicsi, mert én a mi saját tempónkban és étkezési igényeinkkel foglalkoztam csak. Remélem Peikével több tejem lesz. Hallottam már olyat is, hogy valakinek annyi tejet volt, hogy kocsit vettek az árából.
Hú már megint annyit írtam!
Szilbee! Megnéztem, de még nem válaszoltak a gyed-témára. Sajnos.
Megnéztem tegnap a babamozit, nagyon aranyos, bár nekem egy kicsit földöntúli a látvány. Viszont nagyon érdekes dolgokat írtak magzati fejlődésről.
Amúgy szerintem csak így lehet igazán babát várni, mint ahogy te, ti csinálod/ csináljátok. A legfontosabb a pozitív hozzállás, a leki ráhangolódás. Az első kapocs ami összeköt titeket az, hogy mennyire akartad ŐT
Na most lépek, már biztosan úntok.