Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi,
Ez tényleg egy igazi Ákosos pocakméret. :) Miért gondolják egyesek, hogy csak nagyhordóból lesz gyerek, amikor egy kishordóba is belefér. :wink:

prucsok
 
 


Helló Lányok!

Na tegnap csak nem sikerült elköszönnöm, de úgy terveztem még visszatérek (ezért volt a folyt.köv.), csak közbejöttek a családi telefonok, aztán meg felkelt Déneske, így nem tudtam. Szóval elnézést, hogy nem köszöntem el.

Szilvi: Nagyon édes a pocid! Jaj de jaj de irigy. Amikor még kismama voltam, és jártam terhesgondozásra mondta a dokim, hogy az anyukák mindig mondták neki, hogy milyen irigyek a kint ülő kismamákra. Na én ezt akkor nem értettem, hogy vajon miért. Mostmár értem. :wink:

Anid: Teljesen ismerős a téma nekem, amit említettél. Ez az idétlen versenyeztetés. Gondolhatod, nálunk ez itt halmozottan van jelen egy lakóparkban, ahol mindenki szocpol lakó. Én nemtom, hogy ez mire jó, de egyeseknek biztos jó, különben nem csinálnák. Következő beszólás nekünk (nekem meg Polettnek) egyik szuperanyukától: Én nem értem nektek hogy van időtök netezni, én egész nap a gyerekemmel vagyok, nincs ilyesmire időm. Én takarítani is éjszaka szoktam. :shock: :roll: (Szegény szomszédok)

Köszi a soproni infót. Na akkor lehet hiába vettem az úszó pelust :( Nekünk is azt mondták, hogy adnak ágyat, úgyhogy asszem mi azt nem cipeljük. Szerencsére kiskádat sem kell vinni, mert fürdőkádas szobát kértünk. Majd viszek egy flakon Domestost, az mégis kisebb helyet foglal.

Elektronikai cuccok: A mobilunk állandóan nyálban úszik, a távirányító két napig üzemképtelen volt, mert addig tömködte le a torkán, míg sikerült ráhánynia. A TV képernyőjét nagyon szereti nyalogatni és ha a távirányítóra ráteszem a gyerekzárat, akkor odamegy a készülékhez és egyszerűen elkapcsolja azon a csatornát. Na erről ennyit :lol:

Rita: Húúú fog ügyben elképzelésem sincs :shock: . Nekünk vérzett a felső kettő, de azért mert kirágta az alsó kettővel. De hogy mi lehetett az az előfog??? Nem lehet, hogy valami kajadarab, papírdarab??? Vagy ne nézzelek hülyének? :oops:

Tegnap Bí megette a DM-ben a bevásárló cetlimet. :roll: A felét sikerült kihalásznom a szájából.

Timi: Na majd ezt msn-en megbeszéljük egyszer. :)

Prücs: Jó hétvégét anyukádéknál! Használd ki a hétvégét, pihenj sokat!!!

Szép napot!
Lilla

lilló
 
 


Köszönöm a bíztatást Lányok! Én így is néha nagynak érzem, főleg estére, mikor már leszakad mindenem :lol: :lol:

Amúgy minden rendbe, csak a lábam lett nagyon rondán vizes, de más panasz nincs.. Igaz estére elég ez is, fájdogál, meg sokszor éjjel is arra ébredek.
Már nem sokat tudok aludni éjjel, pedig kéne most még egy kicsit.

Talán már izgatott is vagyok, hogy mikor láthatom meg Ákit, meg az előttem álló szülés élményére vagyok kiváncsi. Aztán majd jól megírom, hogy milyen volt.
De mindig mondom Ákinak, hogy gyors, szép szülés legyen, én is segítek Neki, Ő is segítsen nekem :D

A pakkomat már összeraktam, Lilla listája nagyon sokat segített, ezért nagy köszönet Neki!!! :P

Valahogy az utolsó hetek lassan telnek, nem?????? :lol:

Lilypie Fifth Birthday tickers



Lilypie First Birthday tickers
b.szilva
 
 

 
 

Szilvi: Egyszerre írtunk :) Nagyon szívesen!!! Jaj nagyon izgulunk ám érted! Ne izgulj, a végén én már nem tudtam cipőt húzni, egy régi kitaposott, fűző nélküli sportcipőben nyomtam. Jól nézhettem ki! :) Majd küldj már valakinek sms-t a táblából légyszi, ha valami hír van. Nekem is küldhetsz akár :)

lilló
 
 


"hao!"
(Idézet Vincétöl :lol:)

Timi, sajnalom ezt a sok negativ élményt :( Egy anyanak ez sosem hianyzik.
A hugom 17 honaposan indult el, semmi baja, söt, nagyon ügyes pörgös csajszi, iskolaban is sokkal jobb tanulo volt, mint én :lol:.
Messze még a suli, böven raérsz akkor aggodni (tudom, könnyü mondani). 3 év az rengeteg idö!

Anid, talan nem rossz, ha nem tudnak igy megbantani... En sajna nem vagyok ilyen, inkabb forditva :mrgreen:

Fura, amit irtok a versengésröl. Nem észleltem még igazan. Vagy lehet, h egyböl lelövöm az ilyeneket. Ha valamit kérdeznek mindig azt füzöm a valaszhoz, h raérünk még, ezzel nyugtatom magam :).

Rita, nem lehet, hogy Maténak bedagadt közben az inye és emiatt tünt el a fog elözmény??
A kép nem rossz :lol:!

Szilvi, irigy-irigy én is a pocak miatt :wink:! Hasznald ki ezt a 3 hetet, pik-pak itt lesz Akos!

Megint elkaptam vmi szart, tiszta takony vagyok tegnap ota, fejem, mint a dinnye. Maskor sosem vagyunk betegek... ezt most Apa hozta haza :x Vince egyelöre ok, de tegnap elég intenziven ment a puszilgatas ugyhogy :roll:

Na megyek, Miszterke felébredt! Az utazoknak jo hétvégét! (irigyirigyirigyirgigy! :lol: )

Sára

Kép

Kép
saara
 
 


Küldök sms-t Lilló nagyon szívesen, jól el is mentettem a számodat:-)))
Meg amint lehet, hírt adok majd, hogy milyen volt a szülés.

Hát igen, nem valami bájos látvány a vizes láb, apa szokta mondani, hogy mint a 80 éves mamik, olyan a lábam :lol: :lol: De biztos csak irigykedik :lol: :lol:

Bekötni a cipőt már képtelenség.. Ami rossz, hogy 4 emeletesbe lakunk a 4.-en, lift nincs. Szóval a lépcsőzős során a vizes láb elég érdekes.. De megoldom, mert nem bírok itthon ülni mindig, jól esik boltba, dm-be vagy valami helyre menni nézelődni emberek közé.

Na megyek, jött Apa, és kajolunk:-)))

Puszi Mindenkinek!!!

Lilypie Fifth Birthday tickers



Lilypie First Birthday tickers
b.szilva
 
 


Sziasztok!

Na, utolsó percben elkészültem a jelmezzel; nem kell nagy dologra gondolni. Még égigérő fás verset is tanítottam neki, remélem eszébe jut majd :) Mindenképpen teszek fel majd képet!

Kinga, hát ez az. Azt az "idegesítő vibrálást" Boti nem a nagyin érzi, hanem Rajtad. :) Tapasztalatom szerint ugyanis a legharsányabb embereket is elfogadják a gyerekek idővel. Nem biztos, hogy tetszik nekik, de elfogadják és beteszik egy polcra a kis fejükben. De ha Benned érzi az ellenállást, az más. Az antennái nyilván levették az adásodat... nem kell az ellenérzéseket belenevelni egyik gyerekbe sem.

Sára, Panzejjel egyetértve tényleg az a jó a nagyobb korkülönbségben, hogy sok mindent meg lehet már értetni gyerkőccel. Bence is rengeteget segített már kezdettől fogva, és tényleg nagyon örült az egésznek! Persze ezek a kis gyagyások is imádják egymást, tényleg az a legjobb, amikor összebújnak, meg puszilgatják egymást.
Nálunk inkább az volt a baj, hogy amint Dorka előtt kinyílt a világ, rögtön kiderült, mennyire más is az érdeklődésük a korukból adódóan. Sajnos Dorkától pl. képtelenség bármit építeni, mert a lebontós korszakában van (szerencsére múlik már...), vagy egyáltalán nem lehet favonatozni, mert 2 db. sínt sem képes egybenhagyni... Persze az ember próbálkozik, hogy külön épít neki, amit lebonthat, de erre hamar rájön, és úgyis csak az kell, ami Bencénél van. Együtt szaladgálni viszont remekül tudbak! :) :)
Bencénél viszont az elején volt egy kis visszaesés, néha teljesen átvedlett kisbabává. Értsd négykézláb kúszott és időnként bekakált. Súlyos. :) De nyilván ezen álendülnek egy idő után. Talán a kis korkülönbséggel születettek hamarabb "összenőnek". Nem tudom, mert olyanom még nem volt :) Éljen a sok gyerek!!!!

Anid, természetesen az elektronikai cuccok gombjai a legszuperebbek a világon!! Volt nekem egy jó kis képem erről, majd előkeresem! Játszótéri gagyi dumák? Mosolyogni kell rajtuk erősen, mert viccesek! :) :) Anid, tényleg ráénekelted? Hát ez csodálatos!!!! :) Íme a kép:

Kép

Szilvi, irígylem ám a pocakodat nagyon!! Nagyon szép. Az utolsó hetek a világ leglassabb hetei, abszolút egytértek!

Voltam ma a klinikán kísérgetni. Nosztalgia ezerrel.

Jutka

KépKép
KépKép
tjutka
 
 


Sziasztok!!!

Timi: Te nagyon jó anya vagy! Aki kritizálni mer az biztos nem nevel egyszerre 4 gyereket. Ne foglalkozz senkivel.

Sára: Nekem sem tünt fel hogy némelyik szón nincs ékezet. :-)

Rita: a postás bácsi még nem ért ide, de remélhetőleg hamarosan megkapon a levledet. És akkor jól elmegyek a dm-be. :-) Már alig várom,hogy megnézzem mit nem adnak ingyér! :-)
A tandíjról én azt hallottam, hogy kismamáknak is fizetni kell,annyi kedvezményt kapnak hogy a felvételin +8pont előnnyel indulnak (hogy miért pont ennyi???) És ez már szeptembertől így lesz. De javítson ki valaki ha tévednék.
Fogeltünésre sajna ötletem sincs. De mindenesetere rejtélyes.
Gyermekmegörzős kép nagyon dúrva.

Panzej: Olyan szépeket írtál, hogy egyből kedved kaptam a második babóhoz, még szerencse hogy apa nem volt itthon. :-) Így nem csináltam a nagy örömöben hülyeséget, ugyanis még nagyon pici Imi, ahhoz h be merjünk vállalni még egy babót. Majd két-három év múlva.

Lilló: Utólag is nagyon boldog névnapot Bíí-nek. Hogy ünnepeltetek?

Prücsök: irigyellek az olvasásért, na meg a hétvégi programotokért, na meg a most hétvégi programotokért... na nem baj, majt még mi is leszünk nagyobbak! és akkor talán már jobban egyedül lehet hagyni.

Szilvi: Húúúú, már nagyon a végét járod! Én ilyenkor már minden nap meg akartam szülni. Tegyük hozzá, hogy az orvosom is adta alám a lovat,hogy már bármikor szülhetünk, mert nyitva volt a méhszályam.(ezt így kell lerírni?) Aztán végül is egy héttel haramrabb megszültem. Megy a drukk. És pihenj sokat!!

Foly. köv. a Picur felkelt. És jön a fogunk... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Kettő is!

Tündi
Kép
Kép
_manó
 
 


Sziasztok!

Nem, ne nézzetek hülyének, és az íny sem duzzadt meg: ott volt és eltűnt, ennyi. Benyúltam (nagy nehezen) a szájába,és érezni, ahogy jön ki a rendes fog. De volt ott valami fogszerű még tegnap, nem csak én láttam, az apja is, meg ... Jutka, te is láttad, ugye? Légyszi erősíts meg, hogy nem buggyntam meg az itthonléttől! Kocogott rajta a kiskanál!

Lányok, asszonyok! Az a könyv, amit Prücsök olvas, egyenesen kötelező mindenkinek! Gary Chapman a szerző, van pároknak szóló ("Egymásra hangolva"), és gyerekekről szóló kötet. Nagyon jó, amit leír, mi tudjuk gyakorlatban alkalmazni a kapcsolatunkban az urammal. Ha Prücsök nem bánja, hogy lelövöm a könyvét, szívesen összefoglalom a lényeget.

R.

Kép

Kép
rita81
 
 


Hallgatunk Rita!

Kép
anid
 
 


Rita, csupa fül/szem :?: vagyok! :lol:

Sára

Kép

Kép
saara
 
 


sziasztok

Rita
Engem is nagyon érdekel :D

Lányok a két gyerek témához

Én kikötöttem hogy akkor lesz második gyerek ha az első már ki tudja fújni az orrát :D :D :D :roll:
Megörülök az orrszívótól :D

Lini

Kép
lini
 
 


Sziasztok!

Rita, én is láttam!!!! Nem tudom, talán ez az ínyduzzanat a legjobb válasz... Ha nagyon idegesít, vidd el a dokihoz, hogy nézzen be a szájába. Lehet, hogy már hallott ilyesmit.

Megvolt a farsang, nagyon kipurcantunk. Nagy sikere volt a jelmeznek, csak sajna túl bőre csináltam a fejdíszt, így szegényen picit csúszkált, de mindegy. Képek később.

Én is azt írom, hogy Rita, mesélj! :)

Jutka

KépKép
KépKép
tjutka
 
 


Sziasztok!
Hipp-hopp eltelt két hét! Nagyon nehéz összehoznom a társalgást, mert délután a "legnagyobb" nem alszik, és ha netezek, akkor nyomul és játszani akar a legóoldalon. Este meg a férjem nyüstöl, hogy inkább együtt legyünk, de ezzel egyet értek, mert olyan keveset vagyunk kettesben. Szóval nem tűntem el, csak elrepültek a napok!!

Ágiboszi!
Én is 101-re emlékszek, de én 6 ágyasban voltam. Mellettem volt egy Orsi nevű lány, aki ikreket várt, mellette meg Márti feküdt. Mi voltunk az Állandók, a másik 3 ágyon váltották egymást a lányok.
Fel kéne tennem fényképet, de akkora lovakat gyárt a fényképezőnk, hogy előbb le kell hülyítenem valahogy. És láttam, hogy te is Szabónál szültél. Nekem is ő az orvosom!

Hogyan kell idevarázsolni a babafalvás vonalzókat?

Sziasztok, Zsuzsi
muzsu
 
 


Sziasztok!

Rita,
Dehogy baj, ha lelövöd a poént! Sőt! :) Írd csak meg az összefoglalót. :) Fel is keltetted az érdeklődésemet a másik könyv iránt, néha úgyis egymás idegeire megyünk apával. :oops: :lol: De hiába, ő pasiból van, én meg nőből.

Úszó pelusunk van felesleges. (10 db 7-12 kg-ig) Van aki abban járatja úszni a manót? Mert el-/odaadnám, nekünk ugyanis csecse textil fürdőbugyink van. :) Ma tök ügyes volt Blanka és olyan, de olyan hangulatban volt. Végig dumált és rúgkapált a kis lábával. És a merülés is jól ment. Már ott tartunk, hgy el is kell engedni merülés közben.
Lassan én is megtanulhatnék úszni. :? Egy úszóbajnok már van a családban, a másodikat most képezzük :wink: , csak én lógok ki a sorból.

Lányok,
Hova lesz a sütőtök sütés közben? :roll: Egy 1,5-2 kg egyedből mindössze 2 ebédnyi adag marad mire megsül... Pedig Blanka még nem is eszik olyan sokat, olyan normál 2 decinyi egy főfogás...
Már értem miért van a bolti sütőtökpürének víz íze. A világon nincs ennyi sütőtök. :shock:

Tündi,
Eljön még a te időd! És ha Imi tud cumisüvegből inni, akkor könnyebb lesz programot szerveznetek később nektek is. (Mi nem tudunk. :( Sajnos.).
Az olvasással még az elején álltunk nagyon jól. Blanka mellett ágyut lehetet volna sütögetni, az sem zavarta volna meg. :lol: Most szerencsére így van a napközbeni alvásal, mert kirakom és ugathatnak a kutyák, amennyit csak akarnak, rá se hederít - szerencsére. :wink: Addig gyűjtögesd a minikönyvtárat. :)

Utazónak jó utat és jó pihenést!
Betegeskedőknek jobbulást!
Mindnekinek napsütést és jókedvet a hétvégére! :D

Jó éjt,
Prücs

prucsok
 
 


Sziasztok!

Nem tudom emlékszetek-e rám, már nagyon régen nem jelentkeztem. Bocsánatot is kérek érte, de talán mostanra rendeződött az életem úgy, hogy egy kis babanetezés is belefér. Elég fárasztó volt az első fél év két gyerkőccel. Na de nem panaszkodni jöttem, hiszen két gyönyörű gyermek büszke anyukája lehetek. Azért jelentkezem, mert mostantól megint megpróbálok sűrűbben jönni.

Egyébként most jelenleg jól vagyunk. A fősulim ismét elkezdődött, úgyhogy ezen a téren elég káosz az életem, mert nem tudom elképzelni, hogy a mostani napjaimba hogyan fogom még beiktatni a tanulást is.

A másik nagy hírem, hogy időközben elköltöztünk Budaörsre, nem jött be nekünk Veszprém. Úgyhogy az amúgy is bonyolult életünkbe még egy újabb költözés is belekerült. :)

Fanni nagyon szeretett oviba járni, itt az új helyen is remélem így lesz. Márc. 1-én kezdi ismét.

Áron ma kezdett el egyedül ülni!!!! Hatalmas baba, a Fanni 1 éves ruháit adom rá. 80-86-os méret. Egyébként 9270 g. Úgyhogy már nagyon edzett vagyok. Sajna a veséje még mindig pang és összeszedtünk egy kis bacit is a pisibe, úgyhogy 20 napig antibiotikumot is szedtünk, de állítólag nem kell műteni, majd ki fogja nőni. Úgyhogy ezen a téren is sokat aggódtunk ráadásul olyan brutális vizsgálatokon kellett átesnie, míg kiderült, hogy nem kell semmilyen beavatkozás ahhoz, hogy rendbejöjjön a veséje.
Ja ráadául 8 hónaposan egyik napról a másikra leválasztotta magát, én meg fejtem a feles tejet, hogy nem gyulladjon be a cicim. Ebben sajna 4-szer volt részem. Egyszer még lázam is volt. Úgyhogy ezt is megtapasztalhattam. :(

Na szóval elég fárasztó az életünk, de azért jövök, ha időm engedi.
Mindenkinek szép estét
Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Többszöri nekifutásra írok, mert közben még eszembe jutottak dolgok!

Szilvi!
Csodálatos dolog előtt állsz!!! Persze én is irigy vagyok, mert imádok kismamát látni, velük beszélgetni, mert mindig elfog engem is az a meseszerű boldogság!!! Szurkolok nektek, és hát könnyű szülést kívánok. A név is tetszik! :) A harmadik gyerek nálunk Géza Levente, de ha lesz még egy kisfiam, akkor az ÁKOS lesz!

Lilla!
Beírsz engem is a táblázatba?
Gyerekek: 1. Péter Dömötör 2003.08.07. dr. Bánhidy, Dömötör Margit, hüvelyi szülés
2. Anna Ilona, 2004.11.08. dr. Szabó, Dömötör Margit, hüvelyi
3. Géza Levente, 2006.03.08. dr. Szabó, Dömötör Margit, hüvelyi
Áprilisban leszek 35 éves, és talán lesz még egy gyerek! :lol:
muzsu
 
 


Sziasztok!

Képek. Bence égigérő fa, Dorka tigris... :) :)

Kép

Kép

Kép


Jutka

KépKép
KépKép
tjutka
 
 


Sziasztok!


Indigo! De jooooo, hogy benéztél friss hirekkel, üdv itt ujra! :D :D :D :D :D
Pont hianyoltuk a tapasztalt mamikat erre visszatér Jutka aztan Te is! Szoktunk talizni viszonylag gyakran, remélem el tudtok jönni legközelebb! (tényleg, mikor lesz??)
Elég mozgalmas lehetett az életetek az utobbi (mennyi?) idöben!
Aron milyen édes szöszi "nagy"fiu lett!!

Jutka, meg kell zabalni ezt a két kölköt!!!

Tündi én egész sokat olvastam még mikor V olyan "pici" :lol: volt, mint most Imi. Szopizas közben egész jol ment (fekve szopi).

Nagyon vigyazzatok a gyerköcökkel, ha csuzdaztok! Egyik baratnöm fia (18 hos) eltörte a sipcsontjat csuzdan :cry: :cry: :cry:. Most gipszben van szegényke. Beakadt a cipöje és megrandult a laba, csak annyi kellett. Szoval vigyazzunk! :cry:
(bocs a rémhirekért :()

Sára

Kép

Kép
saara
 
 


Sziasztok!

Ahogy egyre többet gondolkodom rajta, biztos vagyok benne, hogy valami kiesett a szájából. Nem duzzadt az ínye, nem férne el ott, ami eddig ott volt. Most ugyanakkora a két oldal, pedig eddig a jobb túllógott. Apa is azt mondja, hogy kiesett onnan valami. Remélem, nem most jön a maradandó foga a gyereknek... :oops: :roll:

Hát lányok, tessék figyelni, összefoglalom a szeretnyelveket. :)

Arról szól a teória, hogy minden embernek van egy szeretetankja, és akkor működünk jól, ha ez lehetőség szerint minél jobban fel van töltve. A helyzet azonban az, hogy különböző módokon lehet feltölteni a tankot, kb 5 féle nyelv létezik (és ezek dialektusai), ahogyan kommunikálhatod azt, hogy szereted másikat. A bibi ott van, hogy egy adott ember általában egy, max. két nyelven "ért", és ha máshogy adják a tudtára, hogy szeretve van, azt nem érti, nem érzi olyan mélyen. A cél tehát az, hogy felismerd, mi a párod/gyereked/szülőd szeretetnyelve, és úgy szeresd. Akkor megérti, hogy szereted, és jól érzi magát a bőrében. És természetesen a másik irányban ugyanígy működik a dolog.

Mik is ezek a "nyelvek"?

1. Érintés (simogatás, cirógatás, hozzáérés, babusgatás, és ezek minden további formája)

2. Apró ajándékok (meglepetés cetlik (pl. Prücsöknek ez biztos az egyik nyelve, ugye?), apró bonbon a párnán, virág, amikor nincs alkalom, stb.)

3. Együtt töltött minőségi idő (beszélgetés, társasozás, mozi, színház...)

4. Szóban kifejezett megbecsülés ("szeretlek", "nagyon jó férjem vagy", "örülök, hogy veled élhetek", "nagyon jó apának tartalak", "mindig olyan szexinek tartom, hogy...")

5. Szívességek (elvégzek valami a másik helyett = takarítás, főzés, adóbevallás, kutyasétáltatás, fűnyírás, autómosás - ugye ne folytassam)

Általában a Gondviselés igencsak irónikus, és szívesen hoz össze olyan párokat, akiknek homlokegyenest különbözik a szeretetnyelve. Nekünk például. Én 1 & 3 típus vagyok, a férjem 5. Amikor erre rájöttünk sok mindent megértettünk egymásról, és próbáljuk egymást a másik nyelvén szeretni. Jó!

Úgyhogy, ha szeretnétek ezt alkalmazni, nincs más hátra, mint kideríteni, kinek mi a szeretetnyelve, aztán hajrá! Volt valahol egy tesztem, ami megmutatta, ki micsoda, de nem találom sehol. Ha megtalálom, szívesen felteszem ide (vagy elküldöm nektek). Szerintem teszt nélkül is ki lehet deríteni, ha belegondoltok, a fentiek közül melyik módszer érint meg titeket legjobban. De a Prücsök könyve még részletesebbne leírja.

Nos, ez nem rövid összefoglaló volt, de örülök, ha valaki végigolvasta.

Jó éjt nektek!
R.

Kép

Kép
rita81
 
 


Indigo!

Én is örülök neked, én akkor voltam kezdő kismami, amikor te finisheltél. Majd fogok neked pü-t írni, mert van hozzád kérdésem, de most menek aludni, mert hosszú volt a napom! Mindenesetre jó, hogy újra megvagy!

Rita

Kép

Kép
rita81
 
 


Sziasztok,

Tényleg ma én lennék az első? Vagy csak bénázik a babanet? 1-kor már mégsem kívánhatok jó reggelt :roll:

Indigo
De jó, hogy újra itt, mi nagyon közel voltunk kiírva egymáshoz :-)
Ezek szerint szegény Áron a ( hónapjával már megélt 2 költözést is? Nem semmi... :wink:

Lányok, hogy Ti mennyit olvastok!!! Minden elismerésem, nekem ez az ami kimarad mostanában, utoljára akkor olvastam ki egy egész könyvet, amikor terhes voltam, azóta csak gyereknevelése, tanácsadós könyveket olvasok, most pl. a gyerekpszichológiát, hogy mitől aklakulhat ki a szorongás, sötétségtől való félelelem stb. no persze ezeket azért, hogy megelőzzük.


jutka
Tök jók lettek a jelmezek, fordulhatunk hozzád tanácsért néhány év múlva?

Kgk
Nálatok mi az altatási módszer? Mert írtaad korábban a nevét, azt elfelejtettem ugyan, de kíváncsivá tettél.

Ma meg Lillának boldog névnapot!!!!

Üdv,

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Mi is Nagyon Boldog Névnapot kívánunk Lillának!!!

Mindenkinek köszönöm szépen a szüléssel kapcsolatos jókivánságokat, úgy legyen:-) Mindig mondom Ákinak, hogy gyors szülés legyen, Ő is biztosan így tervezi :lol: :lol:

Tegnap mondta védőnéni, hogy hát első szülésnél a vajúdás 10-12 óra, mondtam, hogy mi ezt már a fiammal megdumáltunk, hogy egy két óra alatt lezavarjuk az egészet :lol: :lol:

Na jó, persze, most még könnyen vicceskedek ezzel, de tényleg jó lenne, ha hamarább megszületne, nem egy fél napig vajúdnék. Persze akkor sem történik semmi, ha nem születik meg gyorsan, de azért reménykedni mindig lehet.

Furák ezek a jósló fájások, és bizony nem kellemes már néha. Kiváncsi vagyok, h hétfőn mint mondanak majd az uh-n, mekkora lesz ez a gyermek :)

Jutka: tényleg hihetetlen jók ezek a jelmezek, nagyon ügyes vagy!

Mindenkinek nagyon szép, kellemes hétvégét kívánok!

Puszi: Szilvi

Lilypie Fifth Birthday tickers



Lilypie First Birthday tickers
b.szilva
 
 


Lillanak nagyon boldog névnapot kivanunk! (és jo kikapcsolodast!!)

Gabek, mi a könyved cime? Kivancsiva tettél!

Rita, érdekes, amit irtal, köszi :wink:! Azt hiszem a vezetés oktatom mesélt erröl anno, neki nagyon bejött :lol:!

Tényleg nagy a csend ma, hova tünt mindenki?

Sára

Kép

Kép
saara
 
 


Sziasztok!

Lilló, nagyon boldog névnapot!!! Bocsi, hogy a múltkor mikor találkoztunk a Karolina u.-ban olyan furi voltam, de annyira elszállt az agyam, hogy a doki több embernek ugyanazt az időpontot adta meg és mi meg azt hittük, hogy csak nekünk szól az az időpont, ezért 170-el tepertünk az autópályán, hogy odaérjünk, nehogy lekéssük az időpontot, mert késésben voltunk. Szóval tök ideg voltam, ezért azt hiszem be sem mutatkoztam. Ne haragudj, majd legközelebb figyelmesebb leszek. :)

Saara, köszi a fogadtatást. Hát lassan 7 hónapja lesz, hogy elköltöztünk Veszprémbe. Szerintem azóta nem írtam.

Rita, jöhet a mail. :) Ha tudok segítek. A fog témával kapcsolatban szerintem is nézesd meg dokival. Biztosan nincs gond, de igazán okosat Ő fog tudni mondani. Tejfog biztos nem lehetett, hiszen nem lehetett olyan nagy.

Szilvi, mi még nem ismerjük egymást, de ha megfogadsz egy tanácsot Tőlem, mint „tapasztalt” :) mamitól. A vajúdás alatt próbálj meg minél többet függőleges testhelyzetben lenni. Én ülve (teljesen derékszögben) utaztam végig 1 órát és majdnem a liftben szültem :). Megjegyzem amikor elindultunk még alig voltak fájásaim. És első szülő voltam, mert az első nálam császár volt.
Kívánok Neked gyors, könnyű szülést!!!
Ja és nekem is pici volt a hasam és izélgettek is érte, mégis Áron 3700 g és 57 cm volt. Csak azt nem tudom hogyan fért el. Szóval nem ettől függ. Biztosan jó erős a hasizmod. Vagy egyszerűen csak alkati kérdés. A kis fickónak pont jó. :)

Lányok, ma jött meg először és majd szét szakad a hasam. Bíztassatok, hogy ez azért nem lesz így innentől kezdve. :( Na megyek is, mert csak vízszintes helyzetben a jó.

Jó éjszakát mindenkinek!!
Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Ma tényleg eltűnt mindenki. Én meg pont ma érek rá! Lefektettem a gyerekeket, egyedül vagyok és gondoltam, na jövök, olvasgatok, irogatok nektek! Erre pont ilyen kevesen vagyunk, de nem adom fel! Jövök gyakrabban!

Szilvi!
Teljesen egyet értek Indigóval, minél többet legyél függőlegesen. Én az elsőnél ezt nem értettem, és Dömötör Margit biztatott, hogy próbáljak meg picit felállni, sétálni, mert a gravitáció is segít. A másodiknál egész vajúdás alatt álltam, meg csimpaszkodtam a férjembe, ágyszélébe és sokkal gyorsabban ment. Én is hiszek ebben!!
Jaj, annyira izgulok érted!!!! :)

Rita!
Mi pontosan a könyv címe és a szerzője? Olvastam valamelyik üzidben, de lusta vagyok visszakeresni.

Ti hogy bírjátok ezt az esős időt? Itt Gödöllőn már harmadik napja esik és nem bírok a gyerekekkel. Ha nem is minden nap, de 2 naponta megmozgatom őket, mert nem elég nekik a benti játék. Ráadásul ilyenkor minden hülyeségen összevesznek, és mostanában verekszenek. Sajnos! És nem tudom, honnan veszik ezt a verekedést! Nektek verekednek a gyerkőcök? Én néha úgy égek mások előtt, mert egy másodperc alatt összevesznek egy semmiségen, mondjuk egy legókockán, és durr, már rácsapnak egymásra. Meg hát engem is bánt, mert főleg Pannika a verekedős.

Szívesen találkoznék én is veletek, bár a három kicsivel nem mozgok olyan könnyen, de megoldom.

Lilla!
Nagyon sok boldog névnapot kívánunk!

Segítsetek lécci, hogyan lehet feltenni a a vonalzót!
Meg képet a profilhoz! Én nem jöttem rá, de ez nem csoda, mert nem vagyok valami nagy kompjúterguru.

Sziasztok!
Zsuzsi
muzsu
 
 


Szia Zsuzsi!

Vonalzóhoz: Kattints az egyikre valamelyikünk hozzászólásában.
Ha tudsz angolul, akkor már innen boldogulsz, de azért leírom röviden.
- Kattints a Baby and Kids Birthday feliratra
- Bal oldalon válaszd ki, hogy hány éves a picurod, vagyis melyik év felé bandulkol, ha nem éppen az 1 felé, mert azon van automatikusan.
- Válaszd ki a vonalzót amelyik tetszik, majd kattints a Step 2-re
- Válaszd ki a gyerkőcöt, majd step 3
- Keresd ki a gyerkőc születési idejét
- Clear background, hogy ne legyen fehér háttere a vonalzónak. :)
Így sokkal szebb lesz.
- "Our child is" szöveget én ki szoktam törölni, de írhatsz be bármit amire gondolsz
- "Text above the ticker" én ide írom be a gyerkőc nevét
- "Left side photo (optional):" -nál kattinst a Browse gombra, majd keresd meg a képet amit a vonalzó mellett szeretnél, a kép ne legyen 100 kb-nál és 600 pixelnél nagyobb. Én Paint-ben szoktam lekicsinyíteni.
- Ha meg vagy, akkor nyomd meg a Create Ticker gombot. Ha minden simán ment, akkor felajánl kódokat. Itt másold ki a
PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode alatt látható kódot a babanet-en található profilodba. Itt az aláírás felíratú szövegmezőt keresd. És már nincs más dolgot, mint megnyomni az Elküld gombot.

Sok sikert, Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Profilhoz képet:
Profilban keresd meg a "Avatar feltöltése a számítógépről: "
Majd kattints a Browse gombra, keresd meg a képedet, majd az elküld gomb jön végül.
Arra azonban figyelj, hogy a kép ne legyen nagyobb 80*80-as pixelnél és 6 Kb-nál.
Kép kicsinyítésnél is segíthetek ha gondolod.
Azért leírom a legegyszerűbb formája: A képet megnyutod a Paint-ban. Ezt a Start-programok-eszközök alatt találod. Itt Fájl, megnyitás, majd megkeresed a képedet. Majd a Kép menűn belül választod a második menüt, sajna nekem angol és nem igazán tudom magyarul hogyan fordították, de valami ilyesmi nyújtás, zsugorítás. És Függőleges és vízszintesnél a 100 %-ot vidd mondjuk 10 %-ra mind a kettőt. Ezután a Kép menü, Tulajdonságok menüpontja alatt meg tudod nézni, hány pixeles a képed, ha nagyobb 80*80-nál, akkor Szerkesztés menü Visszavonás és újból próbáld zsugorítani az előbb lerítak szerint, csak most adj meg mondjuk 5%-ot mind a kettőnél. Így kisérletezhetsz, míg a kívánt méret nem sikerül. Ezután Fájl mentés másként, majd mentsd el az átalakított képet valahová és majd a Browse gomb során ezt keresd meg. VIGYÁZZZ, mindenképpen Mentés másként legyen, mert akkor az eredeti képedet fogod átírni kicsire, és gondolom nem ezt szeretnéd eltenni majd albumba nézegetni. :)
Remélem érthető volt és tudtam segíteni
Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Kedves Joe és mindenki, akinek egy babája van!

Most olvasgattam el a korábbi üzeneteket, és boldogan mesélek a többgyermekes kalandtúráról!
Úgy láttam, hogy csak Timinek van rajtam kívül 3 porontya, de lehet, hogy csak nincs mindenki benne a táblázatben. Még én se!

Szerintem annyira csodálatos, ha az embernek több gyereke van!!! De amikor nekem megszületett az első, Petike, akkor el sem tudtam képzelni, hogy rajta kívül tudnék másikat is így szeretni. Én szó szerint szerelmes lettem Petikébe! Biztosan ismeritek ezt az érzést! És fél éves volt, mikor megfogant Pannika. Igaza van a többieknek, hogy hirtelen elképzelhetetlennek és kivitelezhetetlennek tűnk még egy gyerek. Ráadásul ilyen gyorsan! Én a 2, 2 és fél éves korkülönbséget tartom ideálisnak. De ez nekem egyszer se sikerült!! Mi Petikére másfél évet vártunk, eszembe se jutott, hogy napi 8-9 szopi mellett újból terhes leszek. És az a röhej, hogy a második esetből se tanultam, mert Panni és Gézu között is csak 16 hónap lett. Persze ezt sem így terveztem, de igaz az, hogy a harmadik már nem volt olyan nagy lépés. Ráadásul a szüleim 200 km-re laknak, anyósomék nem segítenek, a férjem rengeteget dolgozik (kinek nem???). És mégis nagyon jól vagyunk, nagyon boldog vagyok, minden működik, bár mindig akad ez meg az (most a verekedés), de én már el sem tudnám képzelni az életemet gyerekek nélkül! Annyira aranyosak! A 15,16 hónap iszonyú kevés, de Peti és Panni most már teljesen összenőttek, mindent együtt csinálnak --> mondom a verekedést is! Minden nap egy kaland és hazudnék, ha azt mondanám, hogy nincsenek rossz napjaink, de minden nap annyi szeretetet kapok tőlük, ami mindenért kárpótol. Szokták mondani a barátaink, hogy nekünk saját kis ovis csoportunk van!
Jó sokat szövegeltem, de annyira belejöttem!
Próbálkozom ezekkel a fényképekkel!

Sziasztok! :twisted:
muzsu
 
 


Köszi Indigó!

Közben a profilra én is rájöttem, de 613 kb a képem, így kicsinyítek!
Puszi
muzsu
 
 


Indigó!
Köszi a tutti leírást! Megcsináltam, de az a bibi, hogy nem tudom 6 kB alá vinni a képet. Szerintem megkérem a férjemet, mert egy bolhányi kép marad a végére!
Jól elszórakoztam az időt! Holnap hogy kelek fel 6-kor????
Puszi mindenkinek!
Zsuzsi
Megpróbáltam egy képet ide azért! Kép
muzsu
 
 


SIKERÜLT!!!!
muzsu
 
 


Sziasztok!

Én azt hittem tegnap, hogy nektek nem működik a net, azért van ilyen nagy csönd.

Zsuzsi: a könyv szerzője: Gary Chapman, és a párpknak szóló könyv címe: Egymásra hangolva. A másik kettő címét nem tudom, de szerintem bármelyik könyvesboltban segítenek. (Talán "Gyerekekre hangolva"?)
Nagyon aranyosak a gyerekeid! Most épp éni shérmat szeretnék, majd meglátjuk, hogyan alakul a helyzet.

Angyalka-Katáról nem tudunk semmit? Lehet, hogy már megszült?
R.

Kép

Kép
rita81
 
 


Sziasztok!

Mi ismét egyedül itthon, apa dolgozik :( De azt is kell valakinek :lol:!

Zsu, édesek a gyerköcök! Tényleg nem sok közöttük a korkülönbség... Lehet emiatt veszekednek, nagyabol egy az érdeklödésikörük és nem hagyjak egymast? Nem tudom.
A hugom és köztem 3 és fél év van, nalunk is voltak bunyozos idöszakok :oops:. Talan azért, mert tul sok volt a korkülönbség, Jutka Dorkaja modjara piszkalt néha a hugom. Es nagyon zavarta, hogy ö a kicsi, mindig nagy akart lenni :lol:!
De voltak nagyon jo idöszakok is persze, én inkabb ezekre emlékszem.
Biztos elmulik ez a veszekedös korszak.... Kérdés, hogy mikor! Hatha Timi tud valami jot mondani.

Amugy mi ki szoktunk menni egy kicsit akkor is, ha esik az esö, probalunk akkor menni, amikor kevésbé esik. Ilyenkor babakocsizunk, de ez nalatok mar nem aktualis.
Ha jol bebugyolalod öket vizallo ruhaban? (gondolom ugyis ronggya azik mindenki a végén :wink:).

Lanyok mostanaban néha (el)fogy a türelmem :oops: , sajnos nem javul a "vegyél fel szindroma", söt egy kis hisztivel is parosul :). Néha ha nem veszem fel vagy, ha nem az van, amit ö akar jön a hisztimano, no türelem, mindent oda és AZONNAL :lol:!
4 foga jön lehet ettöl érzékenyebb a lelke... :? Vagy ez is életkori-sajatossag (vagy Vince sajatossag :)?)
Ilyenkor probalok a Jutka altal emlitett humorérzékre összpontositani :mrgreen:

Azzal biztatom magam, hogy ha lesz majd kisteso elszorakoztatjak egymast :mrgreen:.

Indigo, nekem az elsö 3 mensi nagyon brutalis volt, utana javult a dolog, szoval kitartas :)!
Milyen ujra itt lakni?

Rita, boldog 9. hofordulot Maténak!

Kata-Angyalka rég nem jelentkezett, de mintha irta volna, h költöznek és nem biztos, h lesz internetük egy ideig.
Remélem küld majd sms-t valamelyikünknek, ha helyzet van :)!

Renata is jol eltünk mar biztos babazik :)

Na jo, befejezem mostmar ezt a monologot :lol:

Szép napot!

Sára

Kép

Kép
saara
 
 


Sziasztok!

Csak egy ici-pici időm van, hogy beugorjak hozzátok, de muszály elmondanom a hírt, hogy Emily Sára 2007. február 9-én, 3450 grammal megszületett.... :D :D :D
Mindenkinek köszönöm, hogy gondoltatok ránk, itt egy fotó a kis hercegnőről. Remélem sikerül...

Majd még jövök...

Kép

Renáta

Kép
renatac28
 
 


Renata, milyen édes kiscsomag! :D :D :D Emily nagyon szép kislany!

Gratulalok és jo egészséget kivanok babanak, mamanak!!

Sára

Kép

Kép
saara
 
 


Sziasztok!

Rita, üzenet ment.

Zsuzsi, tényleg nagyon édesek a gyerekeid. És, hogy mennyire hasonlítanak egymásra.

Saara, köszi a bíztatást. Remélem nálam is alakul majd a helyzet. Itt lakással kapcsolatban. Nagyon jó újra itt lenni, mindent elérek 5 perc alatt. :) És minden van a közelben. :)

Renáta, gyönyörű a kislányod. Nagyon boldog babázást, sok tejcsit és pihenést kívánok Nektek!!!!!


Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Renata!
Sok boldogságot kívánok Nektek! Gyönyörűséges a kislányod és nagyon szép nevet választottatok neki.
Mesélhetnél egy picit a szülésedről, ha lesz hozzá energiád kiváncsiak vagyunk nagyon!

Muzsu!
Tündéri a három gyermeked együtt. Számomra olyan meghatóak az "együtt a tesók" képek. Köszönöm a részletes beszámolót nagy élvezettel olvastam. Kezd újra megjönni a kedvem. :)

Rita!
Jaj, úgy sajnálom nem tudok hozzászólni ehhez a fogas témához. Biztos agyon idegeskeded magad.
Köszönjük a részletes ismertetést. (könyv)
Lehet benne valami, nálunk is tuti különbözik a szeretetnyelvünk a férjemmel. Mindjárt el is olvastatom vele az összefoglalód. :)

Indigo!
Isten hozzot újra köztünk!
Nagyon örülünk Neked, hogy visszatértél!

Pirus is visszanézhetne közénk a régi bandából...!

Saara!
"Vegyél fel szindróma" :lol: Édi-bédi!
Boti is be szokott vele próbálkozni, mikor a nagyszülőknél hagyom pár órát és a Papi végig ölben hurcolássza. Én mindig tovább megyek vagy megpróbálom elterelni a figyelmét.
Te mindig felveszed?

Szilvi!
Hajrá-hajrá! Nagyon drukkolunk neked, hogy sima, gyors, könnyű szülésed legyen. Lassan finishben vagy!
Úgy szeretem olvasni a soraidat, mindig olyan vidám, kiegyensúlyozott vagy!

Ma a budakeszi vadasparkban kirándultunk, szupi jó volt. 3 órát sétáltunk, kicsit megfagytunk. Boti végig gyalogolt 2 órát, 1 órát pedig a háti hordózóban szunyált.
Nagyon kis hisztis lett. :lol: Ha nem arra megyünk amerre Ő akarja akkor rongybabát játszik. Teljesen elernyed, összecsuklik, ha nem fogom meg elfekszik a földön. :shock: Általában ha otthagyom és elindulok felpattan és rohan utánam. :lol: Persze ha nem megyek vissza vele, kezdhetjük előröl a jelenetet....
Képzeljétek! Boti nagyon elkezdett dumálni. Majdnem minden szót utánoz amit kimondok. Ma egész nap be nem állt a szája, az ebédlősztalnál is próbált minket túlkiabálni. :P

Puszi:
Joe és Boti
joe
 
 


Sziasztok

Renáta
nagy nagy gratula Emily Sárához!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Muzsu
nagyon édes csemetéid vannak!!!!!!!!!!!!!!!!

Joe
nagyon édes lehet Boti!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Ááááááá!
Pannika összefirkálta a fehér falat sötétlila filctollal!!!!!!
Nem sárgával....
És a saját arcát, meg Gézu egész fejét!
És én próbáljak röhögés nélkül szigorúan nevelni!!!!!


Renáta!
Sok-sok boldogságot kívánunk, nagyon édes a pici lány! Mesélj majd a szülésről, szerintem mindenkit érdekel!!! Jó egészséget, sok tejcsit és kitartást, türelmet!!!

Rita!
Köszi a könyvcímet, pénteken megyek anyukámékhoz két hétre. Ilyenkor tudok a könyvesboltokban bogarászni, nézelődni. Én is nagyon sokat olvasok, bár már csak este tudok és sokszor 2 oldal után bealszok. Most Thomas Manntól olvasom a Varázshegyet, mert ez régi elmaradásom. Olvastad? Szívesen veszem a könyvajánlásokat, mert én egy kicsit régimódi olvasó vagyok, és a magyar klasszikusoknál ragadok le állandóan. Meg hát rengeteget mesélek a gyerekeknek. Petike nagyon tudományos csávó, képes lenne egész nap mesét hallgatni, Pannika közben elrohangál, de ha utána megkérdezem, hogy mit olvastunk, akkor piszkosul tudja. Gézu meg még csak szó szerint eszi a könyvlapokat (mint Sehalselát Dömötör!). Mesekönyvekben már nagy szakértő vagyok!!

Indigó!
Korábban is budaörsi voltál? Sokat járunk Budaörsre, mert Petike keresztszülei odavalósiak! Lehet, hogy ismeritek egymást! Máthé család, ékszerészek!
Ja, mondtam a férjemnek, hogy lekicsinyítettem egy képet a segítségeddel és kiderült, hogy ezt az utat ő sem ismerte, ő a fotóshop-pal szokta!!!

Szilvi!
Az jutott eszembe, hogy te is kitolsz a fiaddal névnap, szülinap ügyben, mint mi Gézuval. Február végén, március elején lezajlik nekik minden, aztán csak karácsony! Vagy van a februári Ákosok kívül másik is? Én március 7-re voltam kiírva, és 8 lett belőle. A bátyám is akkor született, és délben beszéltem vele, hogy semmi jele a szülésnek, biztosan nem születnek egy napon, erre délután már meg is volt. Izgulok érted!!!!

Sára!
Képzeld, 2 napja nincs verekedés! De én is verekedtem néha a tesómmal, úgy hogy annyira nem vagyok kétségbe esve, csak nekem akkoriban semmi esélyem nem volt, mert 8 évvel idősebb a tesóm! Ha sokat foglalkozok velük, akkor nyilván kevesebbet veszekednek, mert lekötöm őket, de hát sajnos van háztartás is, meg ilyen borzalmak! De most ki tudtunk menni délelőttönként, így elfáradnak. Testvérkocsink van, így még Panni is hol bent ül, hol kijön. Ő a legelevenebb, így néha örülök, ha be van kötve. Képzelhetitek, milyen feltűnőek vagyunk, ha 3 kicsivel sétálunk. Egyik erre szalad, másik belefekszik a sárba, én kurjongatok utánuk, Gézu közben reklamál a kocsiban, hogy miért állunk. Szóval minden séta, vásárlás egy kaland, az öltözésről nem is szólva!

Lányok, ti hogy álltok a kilókkal????? Nincs valami varázspácátok???

Sziasztok!
Zsuzsi
muzsu
 
 


Sára!
Elfelejtettem az előbb, hogy szerintem nem minden gyereknél működik, ha nem veszed fel. Petikét én is állandóan felvettem, képtelen voltam hagyni ordítani, de nem is működött. Már akkora volt a pocakom, hogy én alig tudtam ülni, akkor is mindig fel kellett vennen, és a pocim fölé ültettem. És varázsütésre elmúlt, mikor Panni megszületett, valahogy megjavult. És Pannit, Gézut hagytam már ordítani. Kettővel, hárommal már másképp működnek a dolgok! Egyrészt nem tudod egyszerűen felvenni mindig, másrészt sokkal ügyesebb leszel. De gyereke is válogatja, mert minden gyerek másképp ragaszkodik a szüleihez. Ez is biztos benne van a Rita-féle könyvben, érdemes lesz elolvasni. Nekem 3-ból csak egy hisztis!!!!! :lol:
Puszi, Zsuzsi
muzsu
 
 


Próba

Kép
Kép
PHPBB kód:
Kép
muzsu
 
 


Próba2
Nem fér föl 3 gyerek egyszerre!!!!!!!!

Kép
Kép
PHPBB kód:
Kép
muzsu
 
 


Indigó!
Klassz volt a leírás a Lilypie-n, de sajnos nem fért föl 3 egyszerre. Babafalvást készítettem így.
Ezt a 3 képet tettem volna föl.
Köszi a segítséget! Kép Kép [img]
Kép

Kép
Kép
PHPBB kód:
Kép
muzsu
 
 


Szia Zsu!

A képeid nem 80*80-asak, direkt, vagy nem sikerült lekicsinyíteni?

Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Ha elküldöd őket eredetiben megpróbálom lekicsinyíteni, hogy 80*80-as legyen és 10 Kb.

Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


JA azt még elfelejtettem, hogy én azért kicsinyítek Paint-ben, mert nincs Photoshop-om. De az az igazi ilyenre. :)

Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


JAj olyan szétszórt vagyok. :):):):):):):):):) Igen korábban is itt laktunk. Sajna a vezetéknév nem mond semmit, de ha a gyerkőcök neveit írod akkor van esély rá.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Lányok, nem tudtok ilyen oldalt, ahol táblázatban le van írva mikor mit ehet a gyerkőc?

Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Halihó!

Renáta!
Éljen, Éljen,Éljen!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Hatalams gratula!
Sok tejcsit és jó egészséget kívánok!

Indigo/Muzsu
isten hozott titeket is!

Mi házakat, telkeket kerestünk egész hétvégén! (Ez volt a fő program)
Bele fogok őrülni! A sok tervezéstől, számolástól már gőzölög az agyunk!
Csórón vásárolni lehetelneség. Azon izgulok, hogy kibírjuk ezt apával!
Minnél több helyre megyünk és nézzük a "csodapalotákat", ami sok esetben max. egy 90-100nm-es ház kis telekkel! Néha elgondolkodom azon, hogy érdemes e becsületesen dolgozni!

Más!
Ma bármit főztem ehetetlen lett!
Illetve a csatornában lakó krokodil ette meg!
Szögre akasztom a kötényem!
Pedig pénteken pozsinyi kiflit sütöttem - életemben először! ÉS SIKERÜLT! SŐT MÁR El Is fogyott!
Ma meg nem tudtam megsütni egy csirkét! 2,5 óráig sült és alig volt ehető! :twisted: :twisted: :twisted:
ilyenkot mi van????
A desszertről meg ne is beszéljünk! Reggel 9-13óráig készült az ebéd és éhesek maradtunk!
A menü, amit nem ettünk meg:
- 40 fokhagymás, zöldséges 40perces csirke(ez nem sült meg)
-alma, körte mogyoróval töltve és tésztában sütve(ennek a tésztája folyt le a gyümölcsről)
- joghurttorta(ez meg nem dermedt meg, még mindig folyik)

Nektek is van ilyen?

Katának most már tutira több foga van, mint füle!
A múlt héten felült, erre most meg állni akar! Hova rohan????
Segítség???

Kép
anid
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?