sziasztok!
a puncikáját mi is csak popsitörlővel tisztítjuk, de ha kakis, akkor irány csap alá.
Lelle beteg szegénykém, már a harmadik éjszaka volt, hogy háromig el sem tudott aludni, ha elaludt, akkor tízpercenként felriadt.
Ma visszavittem a dokihoz és most már a torka is piros, meg nem a tüdeje sem volt tiszta.
Kapott antibiotikumot, szegény, ilyen korán... Az egyik nagyon rossz ízű, keserű, mint a fene, persze azt vissza is tolta, nem sokat nyelt le belőle.
Tiop, köszi a tippet, azt hiszem egyszer te írtad, hogy a füle fájhat a babókának, ha azon az oldalon nem fekszik vagy szopik szívesen. Észrevettem én is ma megnézte a doki és át is kellett menni a fülészetere, de szerencsére nincs begyulladva, csak volt benne összecsomósodott fülzsír, meg érzékenyebb neki most. A dokinő azt mondta ne tisztogassam, ne piszkáljam neki (eddig sem tettem, csak a kifogóval és kisujjamal az elejét), mert inkább vigyem át havonta és ő kiszedi.
Ma aludt szinte egész nap, kivéve amikor a dokiknál voltunk, na ott sírt rendesen.
Mi amikor sétálunk úgy tesszük, ahogy Vernáék is, bele az overálba és rá egy vasag, pihe-puha takaró. Nekem alatta is van egy duplavatelines, polár takaró(én varrtam, hoppá:-)) és ez elég szerintem.
Viszont ma egy kicsit sem voltam kipihent és nyugodt, ennek ellenére sokkal több tejem van, ma még este is tudott ciciből enni, nem pedig lefejtet kellett neki adni. Igaz aludt is sokat, így ritkábban volt cicin.
Én már mindent elkövettem, hogy több tejem legyen, vagy legalább estig tartson ki, de semmi nem jött be. Annyi féle tea és minden dolog van a konyhában, hogy lassan egy herbáriát lehetne itt nyitni. Viszont az alkoholmentes sör az eddig a befutó, attól mintha több lenne.
Nekem egy ciciben nem szokott annyi lenni, hogy jól lakjon vele, mind a kettőt kiüríti egy-egy evésnél. Ha nem, azt le szoktam fejni.
Adhatnátok valami tippeket, hogy hogyan lehet több tejcsit előcsalogatni.
Ja van egy tök jó oldal, nem tudom, hogy ti azt ismeritek-e, én tegnap leletem rá
www.lll.hu sok érdekes dolgot lehet megtudni, főleg akkor jött volna jól, amikor még nem szoptattam. Szerintem nekem a bimbóm is azért volt olyan sebes, mert nem jól tartottam Lellét, nem tudtam, hogy pocakot-pocakhoz, és arcot a cicihez szembe. Én csak úgy követtem a cicivel a gyerek fejét... meg sok egyéb,ami hasznos lehet a szülés előtt lévőknek is.
na most kezdek vasalni, olyan rossz, a férjemnek Miskolcra kellett menni és most apa nélkül vagyunk... alig várom, hogy hazaérjen
Jó éjt mindenkinek!
Szép napos, sétálós hétvégét kívánunk!!!