Sziasztok!
Rég jártam erre felé, de tegnap este végig olvastam ami írtatok.
A doktor témához szeretnék hozzászólni.
Nati : Veled nem értek abban egyet, hogy nem fontos hogy tudja az orvosod a neved, hogy tudja hogy ki is vagy. Nekem ez sokat számít, hogy az életem legfontosabb pillanatában aki mellettem van, igen is tudja ki vagyok.
Én januárban szültem a MÁV-ban Szabó doktornál.
Két és fél éve született elsõ kislányunk, másik korházban, másik orvosnál. És hát nem véletlenül nem mentem vissza oda. Az elsõ szülésemnél a férjem és a barátnõm segített a legtöbbet. A doki és a szülésznõ nem igazán foglalkoztak a szülésemmel
Itt teljesen más hozzáállás fogadott az elsõ pillanattól kezdve.
Mi is idõpontra mentünk mindig és soha nem volt gond, nem kellett várni sokáig. Egy alkalom volt kivétel, mikor ránk került a sor, akkor hívták fel a szülõszobába egy császár miatt. Akkor fevitt minket magával, ott megcsinálták a CTG-t ( A lenti gép nem akart mûködni nálunk soha
) És a szülõszobát is gyorsan megmutatta.
A másik dolog ami nagyon szimpatikus volt, hogy miután a kicsink megszületett, naponta többször benézett hozzánk a szobába (ezt a szobatársaimnál nem láttam az orvosuk részérõl) és mivel igen nagy súllyal született Noémi, kért vércukor vizsgálatot, egyeztette a korház belgyógyászával, stb..stb..
Szóval errõl az oldalról nézve is nekem lekiismeretesnek tünt.
Egy hónapja voltam ismét a Doktornál, spirált vetettem le ( kistesót szeretnénk) és most is nagyon jól esett hogy tudta ki vagyok, tudta a babámat hogy ki, és még arra is emlékezett hogy a férjem kicsit le volt tõrve hogy nem fiú lett
Nem is kicsit
Szóval ezek nekem igen fontos dolgok egy olyan embertõl aki világra segíti a picinyemet.
A másik pedig ahoz fûzõdik, hogy nem tetszik Neki a Babanet. Õszintén, nem hiszem hogy nekem tetszene ha olyan valaki támad, aki nem ismer személyesen- Virág itt Rád gondoltam-
Mert ha ismer az illetõ , tudja ki vagyok, vagy legalább is találkozott már velem és úgy alkot véleményt rólam, akkor talán végig gondolom azt amit mond. De ismeretlenül támadni nem szép dolog.
Így meg lehet érteni azt is hogy mi, miért nem tetszik az orvosoknak akik ezt a topikot olvassák. Viszont azzal egyetértek, hogyha olvassák jó lenne ha megtalálják a módját, hogy reagáljanak az írásainkra.
Na, ez most olyannak tûnik, mintha csak áradoznék.Nem ennek szántam csak, leírtam az én tapasztalatomat Vele kapcsolatban. Én tökéletesen elégedett voltam-vagyok Vele, mint orvossal. A két szülésemet levezetõ orvos között nálam nagyon nagy különbség volt. Az elsõ doki ajtó nyitáskor tartotta a kezét, itt nem ez volt! A másik különbség, hogy Viki születésénél három hetente vizsgálat volt, nem éreztem jól magam tõle. Noéminél ez nem így volt. Sõt nem is kellett három hetente menni. És így jobb volt-nekem.
És remélem NEM veszitek sértõnek amit írtam. Nem is ennek szántam.
Hiányolom Pankamama beszámolóját is, jó lenne elolvasni hogy Õ hogy látja a dolgokat, érdekelne, még magánban is ha van rá idõd, kedved, írj létszi!
Ne haragudjatok hogy ilyen hosszú lettem, de úgy érzem ezt le kellett írnom. Elég ritkán írok a társalgóba, de próbálom követni, amikor idõm van.
Sziasztok
Hajni