Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsó,
Javasolták az amniocentézist (2 és fél óra alatt már végeztem is, pedig 8-ra kaptam idõpontot). Jövõ szerdán csinálják. A beavatkozás kb. 5 perc, utána fél napot feküdni kell. Úgy hallottam, hogy elég soká lesz meg az eredménye (kb. 3 hét), addig izgulhatunk. De legalább biztosat fogunk tudni.
Maci_2
20+1
maci_2

Szia Maci!

Kitartás, annyi ilyen rémisztgetõs történetet hallottam, és egyiknél se volt semmi baj. Ha baj van, az azért látszani szokott az ultrahangon.
Zsuzsó
zsuzsó

Szia Maci!

Amniocentézisem nekem is volt. Ezt megelõzte egy alacsony AFP-szint, illetve egy genetikai UH. Nagyon féltem a beavatkozástól, de tényleg nem tart soká. Lefertõtlenítik a hasad, ráteszik az UH-t a hasadra és egy hosszú tût bevezetnek lassan a méhedbe. Kb. 10-20 ml magzatvizet szívnak, de annyira óvatosan csinálják, hogy tényleg nincs veszélyben a baba. Utána hazamentem, kipihentem a felesleges izgalmakat. 3-4 hét múlva kellett visszamennem, mikor is megmondták, hogy kutya bajunk és 100%, hogy fiúcska lesz. Kép Szóval sok hûhó semmiért. Remélem nálad is így lesz. Kép)) Sok sikert, és várjuk a beszámolódat.

Saci
charlottee

Sziasztok!

Rég jártam erre felé, de tegnap este végig olvastam ami írtatok.
A doktor témához szeretnék hozzászólni.
Nati : Veled nem értek abban egyet, hogy nem fontos hogy tudja az orvosod a neved, hogy tudja hogy ki is vagy. Nekem ez sokat számít, hogy az életem legfontosabb pillanatában aki mellettem van, igen is tudja ki vagyok.
Én januárban szültem a MÁV-ban Szabó doktornál.
Két és fél éve született elsõ kislányunk, másik korházban, másik orvosnál. És hát nem véletlenül nem mentem vissza oda. Az elsõ szülésemnél a férjem és a barátnõm segített a legtöbbet. A doki és a szülésznõ nem igazán foglalkoztak a szülésemmelKép
Itt teljesen más hozzáállás fogadott az elsõ pillanattól kezdve.
Mi is idõpontra mentünk mindig és soha nem volt gond, nem kellett várni sokáig. Egy alkalom volt kivétel, mikor ránk került a sor, akkor hívták fel a szülõszobába egy császár miatt. Akkor fevitt minket magával, ott megcsinálták a CTG-t ( A lenti gép nem akart mûködni nálunk sohaKép ) És a szülõszobát is gyorsan megmutatta.
A másik dolog ami nagyon szimpatikus volt, hogy miután a kicsink megszületett, naponta többször benézett hozzánk a szobába (ezt a szobatársaimnál nem láttam az orvosuk részérõl) és mivel igen nagy súllyal született Noémi, kért vércukor vizsgálatot, egyeztette a korház belgyógyászával, stb..stb..
Szóval errõl az oldalról nézve is nekem lekiismeretesnek tünt.
Egy hónapja voltam ismét a Doktornál, spirált vetettem le ( kistesót szeretnénk) és most is nagyon jól esett hogy tudta ki vagyok, tudta a babámat hogy ki, és még arra is emlékezett hogy a férjem kicsit le volt tõrve hogy nem fiú lettKép Nem is kicsitKép
Szóval ezek nekem igen fontos dolgok egy olyan embertõl aki világra segíti a picinyemet.

A másik pedig ahoz fûzõdik, hogy nem tetszik Neki a Babanet. Õszintén, nem hiszem hogy nekem tetszene ha olyan valaki támad, aki nem ismer személyesen- Virág itt Rád gondoltam-
Mert ha ismer az illetõ , tudja ki vagyok, vagy legalább is találkozott már velem és úgy alkot véleményt rólam, akkor talán végig gondolom azt amit mond. De ismeretlenül támadni nem szép dolog.

Így meg lehet érteni azt is hogy mi, miért nem tetszik az orvosoknak akik ezt a topikot olvassák. Viszont azzal egyetértek, hogyha olvassák jó lenne ha megtalálják a módját, hogy reagáljanak az írásainkra.

Na, ez most olyannak tûnik, mintha csak áradoznék.Nem ennek szántam csak, leírtam az én tapasztalatomat Vele kapcsolatban. Én tökéletesen elégedett voltam-vagyok Vele, mint orvossal. A két szülésemet levezetõ orvos között nálam nagyon nagy különbség volt. Az elsõ doki ajtó nyitáskor tartotta a kezét, itt nem ez volt! A másik különbség, hogy Viki születésénél három hetente vizsgálat volt, nem éreztem jól magam tõle. Noéminél ez nem így volt. Sõt nem is kellett három hetente menni. És így jobb volt-nekem.

És remélem NEM veszitek sértõnek amit írtam. Nem is ennek szántam.
Hiányolom Pankamama beszámolóját is, jó lenne elolvasni hogy Õ hogy látja a dolgokat, érdekelne, még magánban is ha van rá idõd, kedved, írj létszi!Kép

Ne haragudjatok hogy ilyen hosszú lettem, de úgy érzem ezt le kellett írnom. Elég ritkán írok a társalgóba, de próbálom követni, amikor idõm van.
Sziasztok
Hajni
hajnii

Hajni,
egyrészt mibõl gondolod, hogy még nem találkoztam Szabó doktorral? Másrészt nem általában támadtam, hanem egy véleményt támadtam meg. Ami, ha a büdös életben nem láttam volna még Sz. dr-t, akkor is megállná a helyét. Veled is vitatkozom, pedig nem ismerlek, szerintem ez ua.

Virág
Virág (fiore)

OFF!
Hajni! Tudnál nekem egy jó gyereknõgyógyász elérhetõséget írni? Magánba is jó! Köszi!
Menta
menta

Menta!
Mail ment!!!
Hajni
hajnii

Minden érdekelne Harsányi dokival kapcsolatban! +-

Elõre is köszi

T. Ildikó
Névtelen

T. Ildikó,
az archívban van elég. Kép Megpróbálom megkeresni, hol, ha idõm engedi.

Virág
Virág (fiore)

Okt. 1-ei archív.

V.
Virág (fiore)

Ildikó,
bár az archívban is biztosan talász, azért én leírom. Egyenlőre nekem csak mint nőgyógyászhoz volt hozzá szerencsém, mert a baba úgy tűnik egy kicsit várat magára. Nagyon kedves nagyon szimpatikus. Nekem bevált. Mikor kiderült, hogy milyen probléma merült fel nálunk, azonnal segített, mondta, hogy ne essek kétségbe, lesz még nekünk babánk. Én ajánlani tudom

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ildiko, a celravezeto modszer az, ha beirod a keresobe, hogy Harsanyi Lehel- es szepen fel fogaj neked adni az osszes vele kapcsolatos itt elhangzott infot!
Tea
Tea

Sziasztok,
OFF: Ha egyetértetek vele, légyszi, menjetek fel a www.szavazz.hu-ra /Petíciók/Aktív petíciók/Erõszak és szexmentes fõmûsoridõt. Regisztrálni kell hozzá, de kérlek, ne sajnáljátok rá az idõt, jóóóóóóó? Adjunk egy szavazatot a saját gyerekeinkért. Köszi:

Virág
Virág (fiore)

Köszönöm a javaslatokat, megtaláltam az archívban. Jövõ héten megyek AFP-re, az asszisztensnõjéhez kell mennem, elyenkor kell vm-t fizetni? Szimpatikus a csaj, csak nem tudom, mi a szokás.

Köszi, több hölyeséget nem fogok kérdezni...

Ildikó
Névtelen

Ildi, en az asszisztensnek sosem fizetek- szerintem nyilvánvalóan kap részesedést a dokitól. Tényleg kedves, de ez egy magánrendelésen a minimum, mert különben elmegyünk máshová....
Tea
Tea

Ildi,
én is úgy gondolom, hogy Icának nem kell fizetni semmit, én sem szoktam.... talán valami kis ajándék majd a baba születése után, ha úgy gondolod. Ce nálunk ez a téma sajnos még nem aktuális Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ildi!
Amikor közös orvosunknál elõször egyeztettük az anyagiakat, akkor mondta, hogy azért kér ennyit, mert ebbõl ad az Icának is!
(ha bármi felmerül csak kérdezz, hátha tudunk segíteni Kép
Moncsúr
moncsur

Sziasztok!

Most így 1 hónapos távlatból:

Nov.9-én rekordsebességgel megszületett 2. kislányunk, Zsófia.

Köszönet orvosunknak Szabó Györgynek, aki végig, a terhesgondozás alatt is, kedves, szakszerû volt, mindent megmagyarázott, és köszönet a szülésznõnek Julikának, aki bár nem fogadott volt, mégis kérésünkre gátvédelemmel segítette szülésemet - remekül sikerült - és szakmai hozzáértésével segített át a nehéz idõszakon.
Örülünk, hogy ilyen remek emberek is dolgoznak a magyar egészségügyben.
Mindenkinek tudom õket ajánlani.

Panka-, és Zsófimama
PZSM

Nagy gratula Zsófihoz, és jó olvasni elégedett sorokat. A gyerekágyas napok jól teltek? (nõvérek hozzáállása, segítõkészsége stb..)
Sok boldogságot nektek:Moncsúr
moncsur

Sziasztok!

Érdeklõdni szeretnék Dr. Herczegh Szabolcs felõl. Kisfiamat nála szültem 4,5 éve, nagyon elégedett voltam vele. Most 10 hetes terhes vagyok és mindenképpen szeretnék jó kezekben lenni, jó helyen. A MÁV Kórház szuper kórház volt, amikor szültem, s mint fent írtam a dokibácsi is.

Akinek van friss tapasztalata vele kapcsolatan, kérem, hogy ossza meg velem, illetve adja meg elérhetõségeit is, amin be lehet hozzá jelentkezni. Anno még nem volt magánrendelõje.

Minden infot szívesen fogadok. Akár e-mailben is.

Köszi:

Saci
charlottee

Szia Saci!

Gratulálok a pocaklakóhoz!Kép Az én élményem már egy éves, de szívesen megosztom veled!
Maximálisan elégedettek voltunk mindhárman Dr.H-val a terhesség és a szülés alatt is! Ehhez hozzátartozik, hogy mindkettõ problémamentes volt és a szülés elég gyors, de akkor is! Maximálisan odafigyelt ránk és bíztatott végig. Szülés után minden nap meglátogatott és mikor a babámat felvitték, mert besárgult, nyugtatgatott, hogy ez elég gyakori dolog, nem kell aggódni. (kicsit ki voltam, hogy elveszik a babámat)
Szóval én csak jókat tudok róla mondani!
Elérhetõsége:
tel:438-06-22
hétfõ: 8-18
csüt: 15-20
szombat: 8-12

Ja, az igaz, hogy nagyon népszerû doki, és sokan járnak hozzá, de a rendelõben én még 15 percnél tovább nem vártam és mindig tudta, hogy ki vagyok, még ha telefonon hívtam is, mindig képben volt! nekem sosem volt futószalag érzésem, ahogy emlegetni szokták!

Jó egészséget!

Zafi
zafi

Saci,

Nem ajánlom a doktor urat. Írtam errõl korábban hogy miért, Keress rá a Tapsi szóra.

Tapsi
Névtelen

Köszönöm az infokat.

Saci
Névtelen

Felhívtam a Herczegh doktor asszisztensnõjét, Hajnit. Megkérdeztem, hogy most mi a doktor úr árfolyama, mire benyögte, hogy egy vizitdíj 7000,-Ft, de valószínûleg 8000,-Ft lesz. Dobtam egy hátast. Kép

Saci
charlottee

Az tényleg nem rossz...
Az én dokimnál 5.500 Ft volt a rákszûréses, teljes kivizsgálásos díj, és ha jól tudom a terhesgondozás is ekörül mozog (1 éve 4.500 Ft volt, ezt biztosan tudom)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szerintem ez a Herczegh "latogatottsagat" tekintve teljesen ertheto- egy ido utan mar nem bir el mindenkit, igy magas tarifakat kialakitva kevesebb pacienssel is ugyanott van gazdasagilag...Elobb utobb minden nepszeru dokinal bekovetkezhet ez, ha mar nem birja a tempot..
Névtelen

Sziasztok!

Kedves barátnõm a Szõcs GYula doktor úrnál fog szûlni augusztusban.
Most ismerkedik csak vele. Az árak elég húzósak. 10.000 elsõ alkalommal, utána 8.000, szûlés 100.000.
Tudtok róla véleményt alkotni?

Köszönöm

Anikó
Anikó

Anikó,
KépKépKép
Névtelen

Anikó,

ezek az árak azért nagyon durvák!

Amikor én szültem az elsõ babámat, õ volt az ügyeletes... Nem válaszott orvosom volt, így ilyen véleményem nincs róla, de mint ügyeletes dokit, a hátam közepére nem kívántam. Nekem abszolút nem jött be, alig vártam a saját orvosomat. És nem sok minden jött be, amiket mondott (jósolt). Pl. délután 4-kor hazaküldött, rendszeres fájásokkal, és egy ujjnyi méhszájjal (ami elõtte teljesen zárt volt addig), hogy pihenjek, mert ebbõl fél csoda kell, hogy ma gyerek legyen. Este 3/4 10-kor megszültem...

De ez csak egy magánvélemény, kifejtem ha gondolod bõvebben is, mondjuk emailben, én ingyen sem szülnék nála. Ennyiért meg akkor sem, ha nála tökéletesebb orvos nem lenne a Földön. Lehet, hogy ettõl függetlenül másnak bejön, bejött.
Belbi

Kedves Lányok!
Elõször is B.Ú.É.K. mindenkinek így az év elsõ napján. :o
Kicsit off leszek. Ha Ti is úgy gondáljok, és egyetértetek a véleményeiteket, tapasztalataitokat (kivéve ami mindenkire nem tartozik) írjátok le itt, nem zavaró, ha néha egy orvostól zeng a topik, és az sem baj, ha nem közös mindenkinél az adott orvosról szóló infó. Ezt azért vetem fel, hogy ne gondoljátok unalmas azok számára akik nem érintettek közvetlenül, hiszen a kórház/orvosokról kialakított kép akkor reálisabb, ha minél több infó bejön.
Csak egy felvetés volt, ha gondoljátok Kép
Moncsúr
moncsur

Kapcsolódva fenti témához, mint írtam én Herczeghnél szültem kisfiamat, és szuperjó, rendes, kedves, stb. dokinak tartom, DE nem vagyok hajlandó egy doktornak vizitdíjjal együtt kifizetni 60-100.000 forintot, akármilyen jó is. Régebben úgy gondoltam, hogy ez a dolog minden pénzt megér - lehet, hogy a tehetõsebbeknek igen, de abból a pénzbõl csomó minden mást is lehet venni a babukának.
Aki szült, tudja, hogy a szülés nagy részében a szülésznõ az, aki a legtöbbet segít, aki ott van, a doktor szinte csak asszisztál a szülésnél. És persze megnyugtató a jelenléte, hiszen bármikor történhet elõre nem várt negatív esemény, amikor igenis nagy szükség van rá.
Tényleg nem akarok garasosnak tûnni, nem is hiszem, hogy az lennék, de én reálisnak 2-3000 forintot tartok vizitdíjnak, illetve 30-40000 forintot szüléspénznek.
Gondolom nemcsak a Herczegh ilyen drága, s ez egy ördögi kör, hiszen a jól bevált "dolgokat" nem szívesen cserélné le az ember egy újra, egy idegenre, de egyszer a doktor úr is idegen volt még számomra, ... nem tudom mitévõ legyek.

Saci
charlottee

Saci,

Most karácsony elõtt szültem az elsõ babámat Herczegh doktornál. Nekünk nagyon bejött. Maximálisan meg voltunk vele elégedve, nagyjából minden szolgáltatást biztosított, amit egy orvostól elvárok. A szülés pedig 30-40E Ft. Ezt megkérdeztük tõle elõre. A vizitdíj tényleg húzós... (Nekem 6E volt.) Nem tudom, mit fogok csinálni a következõnél, mert azért nem szívesen váltanék orvost, de ez egy darabig még úgysem aktuális. Egyébként a MÁV-ban is meg voltam elégedve mindenkivel. A szülésznõ azt hiszem nálam is Julika volt - bár nem volt túl nagy szerepe, mert császárral szültem, de addig is segített. Az osztályon a nõvérek rendkívül segítõkészek és figyelmesek voltak. Különösen Ficsor Joli volt velem nagyon aranyos.
Sok szerencsét a babához!
Zsuzsó
zsuzsó

Kedves Saci!

Nekem mindkét gyermekem a MÁV-ban született, de két különbözõ orvosnál, nem véletlenül. Az én véleményem az, hogy a kisbaba születése olyan meghatározó élmény, ami, ha rosszra sikeredik, nagyon sokáig lelki tehert jelenthet az édesanyának. Ez pedig senkinek sem jó, a baba is megérzi.

Én sajnos elsõre így jártam. Fél évig senkinek sem tudtam beszélni a szülésrõl, annyira megalázó és durva volt az orvos. Pedig választott orvosom volt, fizettem neki az általa megszabott tarifák szerint, és mégis. A számomra legfontosabb idõszakban cserbenhagyott, mind emberileg, mind orvosilag. Bejött ugyan a szülésre, de így utólag azt mondom, bár ne jött volna!

Ezek után másodszorra nyílván mást kerestem, ekkor találtam Herczegh doktorra. Ég és föld volt a különbség.Azt Neked nem kell leírnom hogy milyen ember és milyen orvos õ, hoszen ismered. Én nem tudtam akkor, hogy ilyen sztárdoki, egyszerûen csak az empátiája és a hozzáállása ragadott meg.

A szülés nehéz volt, és nekem az õ jelenléte sokkal többet jelentett, mint akármelyik szülésznõ. Tudtam, hogy jó kezekben vagyok, és ellentétben az elõzõ alkalommal bízni tudtam az orvosomban. A vége császár lett, de még így is sokkal szebb emlékem maradt a szülésrõl, mint elsõ babámnál.

Ezért az a véleményem, hogy erre nem szabad sajnálni a pénzt. Igen, igaz, hogy sok mindent vehetnél a babának belõle, de azokat hamar kinövi, elhasználja, megunja, míg a szülés örökre az emlékezetünkben marad.
Mi is tervezünk még egy gyermeket, igaz csak úgy 5-6 év múlva. Nem tudom akkor milyenek lesznek a tarifák, a tendenciát figyelve valószínüleg borsosak. De nincs az a pénz amiért mégegyszer megkockáztatnám, hogy egy olyan orvost válasszak, mint amilyet elsõre "sikerült".

Bocs, hogy egy kicsit hosszúra sikeredett

Anikó
Anikó

Nagyon szépen köszönöm ezeket a Herczegh doktoros hozzászólásokat. Január 13-ra bejelentkeztem hozzá, szóval megyek, a többit meg majd ott megbeszéljük. 30-40.000,- Ft-ot mindenképpen szánok a szülésre, mindenesetre majd referálok, mire jutottam vele. Tény, hogy tényleg egy fantasztikus ember, kedves, jó szaktudással rendelkezik, s egyszerûen a stílusa, a modora olyan lenyûgözõ, olyan megnyugtató, ami azokban a nehéz órákban direkt jót tesz. Kép
Én a Petõ doktorral jártam úgy (õt fogadtam meg az elején az elsõ babámnál), hogy fizettem neki a vizitdíjakért, mindig megvizsgált, bár sokszor azt is elfelejtette, hogy a váróban vagyok, de kb. a 30. hét környékén bejelentette, hogy õ majd a kritikus idõszakban szabadságon lesz. Úgy éreztem magam, mint akit leforráztak. Na ekkor elindultam a folyóson, belebotlottam az elsõ fehérköpenyes dokiba és megkérdeztem, hogy elvállal-e, mire õ rögtön azt mondta, hogy természetesen. Õ volt a Herczegh doki. Jó döntés volt.

Saci
charlottee

Sziasztok!

Hálásan köszönnék minden info-t Kisfalvi doktorról. Egyelõre hozzá járok, nagyon kedves, minden O.K., csak az aggaszt egy kicsit, hogy elég fiatal, vajon van-e elég tapasztalata, ha netalán valamikomplikáció adódik?

Köszi minden info-t.
Szilvi
szsz

Szia, Szilvi,
(mint itt a topicban mindenki tudja KépKépKép) én a Kisfalvinál szültem 2 gyerekemet. Tökéletesen elégedett vagyok vele. Van elég tapasztalata. Haláli a stílusa, szülés közben is mindig ott volt, ahol szükségem volt rá - és nem olyan fiatal, mint amilyennek látszik!!! KépKépKép Ha jól emléxem, úgy 31 lehet, csak kölyökképû. Kép (Ha esetleg ezt kinyomtatnák a MÁV-ban, remélem, imádott nõgyógyim ezt elnézi nekem. Kép)
Virág (fiore)

Szia Virág!

Köszi az infot, igen olvastam, hogy Te nagyon jó véleménnyel vagy róla, aminek örülök, de gondoltam, több szem többet lát alapon, hátha más is ír.
Gondoltam, hogy harminc körül lehet, mert most csinálta a szakvizsgáját, bizonyára azért már elég sok szülést levezetett. Azt hiszam, maradok nála, ha menet közben megtudsz valamit, ami esetleg fontos lehet (vagy másvalaki a topic-ban), akkor megköszönöm, ha megírjátok (most 16. hetes vagyok).
Szilvi
szsz

Virag, ok- ertem a Te nezopontodat, de azert a 31-esek neveben ezt a "nem olyan fiatal"-t kikerem magamnak/magunknak!!!! :-))))))En igenis meg olyan fital vagyok!!!!!
Tea
Tea

fiatalt akartam irni:-))))
Tea

Herczegh doki tarifáitól én is dobtam egy hátastKép
De aztán megbeszéltük a férjemmel, hogy valszeg azért emelt árat, mert nagyon sokan járnak hozzá és így akar szelektálni, végülis megértem. Mi úgy döntöttünk, maradunk nála. Nekem nagyon nehéz volt olyan nõgyógyászt találni, akihez "szívesen" megyek, sajnálnám lecserélni, mert nagyon elégedett vagyok vele.

Zafi
zafi

Tea, drága,
bocsibocsibocsi. KépKépKép Nem úúúúúúúúúgy gondoltam. Kép Hanem úgy (most jön a rizsa), hogy nem annyira fiatal, hogy ne lenne elég tapasztalata. Kép (Különben pedig nálam 7 évvel idõsebb, szóval hozzám viszonyítva nem annyira fiatal. De azért még NAGYON FIATAL!!! Kép )Így már jó???????? Kép (Ezentúl kezitcsókolomot köszönjek neked?) KépPussssszancs:

Virág
Virág (fiore)

Szia Virág, már egész ellágyultam az üzenet elejétõl, nade az utolsó mondat???!!!! :-)))))
Tea
Tea

Zafi: és a szülés mennyi nála? Mert odáig még nem jutottam el vele.

Saci
charlottee

Úgy hallotam, hogy a Kisfalvinak magánrendelése lesz mostantól. Ilyenkor aki eddig hozzájárt a szülésnek is meg lesz a tarifája?
Névtelen

Saci!

Azt nem tudom, hogy most mennyi a szülés, de amikor a vizit 5000 ft volt (2001-ben), akkor a szülés 35000. Gondolom, arányosan emelkedett az ára.

Anikó
Anikó

Saci!

Mi 30e-t adtunk neki, ennyire futotta, de nem haragudott meg.Kép Van aki 40e-t adott. Meg akartam tõle kérdezni, de végülis nem tettem, mert volt olyan ismerõsöm, akinek õ maga mondott árat. Nekünk semmit nem mondott, mi így döntöttünk.

zafi
zafi

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy aki a Tidrenczel dokinál fog szülni/szült nemrég, mennyi pénzt ad/adott neki? Mivel õ annyira aranyosan szerény, nem mondja meg, de hát nem látok bele a fejébe, hogy mennyit nem venne sértésnek. Sajnos nem vagyunk valami gazdagok, úgyhogy spórolni kell, ahol lehet... Pedig szívem szerint adnék neki jó sokat, õ aztán megérdemelné.

Alma
Alma

Alma!
Én nála szülte 2001-ben és most is nála fogok máj-jún-ban. SZerintem is végtelenül jófej, úgyhogy én is igyekeztem/igyekszem annyit adni, amennyit csak tudok, szerintem nincs olyan összeg, amit sértésnek venne, legalábbis én azt gondolom, hogy komolyan gondolja, mikor azt mondja, hogy nem a hálapénzért lát el és kedves. Összeget viszont ide nem írnék - tudom, hogy erre vagy kíváncsi -, mert szerintem ez nem tartozik a nyilvánosságra Kép Ha gondolod, e-mailben lehetünk "részletesebbek" is, csak írd meg a címed! Egyébként mikor fogsz nála szülni?

Márti
márti

Márti, Alma!

Tudnátok nekem egy picit segíteni?

Én is a ti dokitokhoz szeretnék járni, és azt szeretném megtudni, hogy mikor rendel.
A Máv kórházat már hivtam, de csak kapcsolgattak jobbra-balra, szóval úgy döntöttem, hogy megkérdezlek titeket!

Köszi!

svm
svm

SVM!

Én nem tudok sajnos állandó rendelési idejérõl, szerintem nincs is neki, mert állandóan bent van! Kép De ha a szülõszobát felhívod, akkor általában meg tudják mondani, hol van, töbnyire ott! Ha már jársz hozzá, akkor megadja a mobilját (ezt én nem szeretném helyette megtenni) és mindig pontos idõpontot lehet vele megbeszélni, hogy mikorra menj, és ha nincs épp egy szülés vagy mûtét közepén, akkor többnyire várakozás nélkül be is lehet hozzá jutni! És szerintem mindenképp jó választás ez a doki! Kép

Márti
márti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?