Új privát üzeneted érkezett!

Fendika :D
ne aggódj, semmi vészes nem várható.
véraláfutás: velejáró, mert annyi szurival óhatatlan, hogy az ember eltalál egy hajszáleret. nem rontottál el semmit.
én a nemfekvősök táborába tartozom, a fiúkkal és Lilivel is csak a punkció és transzfer napján pihentem többet, utána nem feküdtem semmit.
a lényeg, hogy azzal amit teszel ne érezd, hogy nem tettél meg mindent a siker érdekébe.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Fendike,
Üdv! Két inszem után már mehetettek lombikra? Ne félj a szuriktól nem vészes.
Kép
Vendég

Sziasztok

Zölddisznó
ment a privi

Fendike
üdv itt
Suprefact: nekem még nem volt egyik szurinak sem mellékhatása
szuri helye: nekem is szuri pöttyös, és van hogy a szivárvány szineiben is játszik, ez van, vele jár.

Sziasztok

erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok Lányok!!
megvolt az UH: Jo:18x18,18x17,17x17,17x16 és még több kissebb, Bo:3db.15,12,11mm-ek. ma még egy Gonal, szombaton 23.00.-kor Ovitrelle és hétfőn punkció 9.30-kor.
Találkoztam zölddisznóval és jo sokat dumcsiztunk.

Üdvözlöm az ujjakat mindenkinek sok sikert kívánok.

Kiscsillag : pihennyél sokat s drukolok a holnapi UH.hoz

pandácska és 2120: mindkettőtöknek köszönom a drukkokat.

jucmuc: Sok sikert a szurikhoz

zölddisznó: Fel a fejjel én szurkolok neked!!!! :P

[b]icsilya :[/b Köszi a privit

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Nyuszi,
Ez nagyon jó :lol: Mennek hétföre a drukkok++++++
Kép
Vendég

pandácska: Köszi szépen

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Sziasztok!

Hát megvolt ma az ultrahang: egy babócám van, 4,5 mm-es és ver a szívecskéje. Nagyon boldog vagyok! Köszönöm, hogy drukkoltatok.

Coca! Semmi pánik, még nöhet egy-két tüszöcske. Nekem is a finish-ben hirtelen még három nőtt az előző UH-hoz képest.
Nem Te voltál ca. 13.00-kor Krizsánál előttem UH-n?

Lányok, ne féljetek a szuriktól, tényleg nem nagy dolog. Én régen annyira beszari voltam, hogy ha megláttam egy tűt önmagában, simán rosszul lettem. Aztán egy éve egy korcsolya balesetben úgy eltörtem a bokám, hogy össze kellett csavarozni. Hat hétig kellett a hasamba szúrnom a véralvadásgátlót. Azelőtt el sem tudtam volna ilyesmit képzelni. A Gonal pedig ehhez képest tényleg "semmiség".

Nyuszi! Mennek a drukkok a hétfői punkcióhoz!

Kiscsillag! Gondolok Rád holnap! Jelentkezz majd mielőbb a hírekkel!

Jud

Kép
jud71

Sziasztok!

Hát megvolt ma az ultrahang: egy babócám van, 4,5 mm-es és ver a szívecskéje. Nagyon boldog vagyok! Köszönöm, hogy drukkoltatok.

Coca! Semmi pánik, még nöhet egy-két tüszöcske. Nekem is a finish-ben hirtelen még három nőtt az előző UH-hoz képest.
Nem Te voltál ca. 13.00-kor Krizsánál előttem UH-n?

Lányok, ne féljetek a szuriktól, tényleg nem nagy dolog. Én régen annyira beszari voltam, hogy ha megláttam egy tűt önmagában, simán rosszul lettem. Aztán egy éve egy korcsolya balesetben úgy eltörtem a bokám, hogy össze kellett csavarozni. Hat hétig kellett a hasamba szúrnom a véralvadásgátlót. Azelőtt el sem tudtam volna ilyesmit képzelni. A Gonal pedig ehhez képest tényleg "semmiség".

Nyuszi! Mennek a drukkok a hétfői punkcióhoz!

Kiscsillag! Gondolok Rád holnap! Jelentkezz majd mielőbb a hírekkel!

Jud

Kép
jud71

Jud,
Gratula a 4.5 mm-hez :lol:
Kép
Vendég

jud71: Nagy gratula a pocaklakóhoz!!!!!!
Vigyázzatok magatokra. Köszi a drukkot!!!!

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Jud!
Gratula!

Kb akkor jártam Krizsánál, ahogy mondod. A bejárat mellett jobbra ültem, világos zöld(coca) blúz, fekete gatyó. Különös ismertető jelem, hogy szép nagyra nőttem, és most egyedül voltam.
Te? Személyleírás?

Kép
zölddisznó

Coca! Igen, akkor Te voltál! Azért lett gyanús a dolog, mert mondta Krizsa már bent a folyosón, a labor előtt, hogy még várjak egy kicsit, mert még lesz egy follikulo.... akármicsoda - én tudatlan nem ismertem eddig ezt a szót :roll: - és a reggeli hozzászólásodban Te is ezt a kifejezést használtad.

Mi egyébként a bejárat mellett ültünk bal oldalon ill. a férjem egy darabig állt az ajtóban, a mellettem ülők pedig többször cserélődtek.
Amikor pedig Te bementél a vizsgálóba, mi már a labor előtt ültünk

Jud

Kép
jud71

Szőke a férjed, és Te pisilni voltál, amikor szólított a Mágus benneteket?

Kép
zölddisznó

Jó reggelt Mindenkinek!

Coca!
Neked volt korábban inszemed is ugye? Akkor mennyi tüsződ volt? És mit kaptál Clostyt? Bocs h ennyi kérdésem van...

Jud!
Gratulálok a babóhoz!!!
:lol:

Üdv Fendike!
Ki az orvosod?

Nyuszi!
Az igen, nem gyenge mennyiségű tüszőt sikerült növesztened!

Kiscsillag remélem már tudod a jó hírt és megnyugodtál! :D

Zizo
2120

Huszonegyhúsz!

Igen, én clostiztam is. Amikor 2*1 volt a napi betevőm, akkor 1-2, amikor megemelték 2*2-re az adagomat, volt, hogy 4 is lett.
Kérdez, kérdezz, kérdezz...

...ma úgysem lesz más dolgom, ugyanis a tüszőtlenséghez még bekaptam valami kórságot is. Tegnap éjfélkor még semmi bajom nem volt, ma meg alig tudtam kikelni az ágyból. Igazából azon kívül, hogy MINDEN izületem és izmom fáj, és 38 fokos vagyok, semmi bajom. Se takony, se torokfájás...Mondjuk, ha az ember lányának még a nyaktekerő izma is fáj, magával rántva a nyirokcsomókat is, akkor úgysem érzi a torokfájást. :lol: :wink: :cry:
Azért azt nem titkolom, hogy van egy "egynaposfrászbetegség"-em (ne keressétek, nem írta még le egy tudós sem), ami akkor tör rám, ha valamit nem akarok csinálni, vagy búbánat hasogatja szívemet. Asszem ezt a hisztirohamok és a kiborulás, stb. helyett csinálja a szervezetem. Mert megérdemlem. De mivel csak 2 tányérkészletem van, és ha ordítok, az csak a szomszédjózsit bosszantja, és nem azért iszom 3 l vizet, hogy utána kibőgjem, ezt alkalmazza feszültséglevezetésre ez a nem kevés kiló cocahús.
...szerintetek rámférne még egy emelt adag szurok?

Kép
zölddisznó

Coca,
Olyan aranyos vagy ahogy ezt leírtad Jobbulást bár ez inkább lelki eredetünek tünik. Szerintem fogsz még kapni szurit nem hiszem hogy ilyen könnyen feladná a doki. Persze én nem értek hozzá de szívből drukkolok neked :wink:
Kép
Vendég

Jud71!

Nagyon gratulálok Neked! Mostmár Te is megnyugodtál,nem?

Kép
andrea23

Köszi Pandus!
Én is azt hiszem, mert ma már telefonba elbőgtem magam, amikor a tesóméknál esedékes havi családi összeröffenést le kellett mondanom. Lehet, hogy jobb is, ez egyszerűbb formája a feszültségoldásnak, mint a maláriám. :wink:

Kép
zölddisznó

Sziasztok

Nyuszipuncs
nagy nagy gratula a sok szép tüszőhöz!
lehet hogy hétfőn randizunk? Igaz te akkor már az őrzőben fogsz kint pihenni, mikor én még csak bemegyek.
Mehettem volna én is fél10-re, de a fél11-re biztosabb hogy odaérek.

Jud
nagy nagy gratula a babócátokhoz, vigyázz nagyon rá!

sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Kiscsillag!

Már tűkön ülök... !!! :lol: Jelentkezz!!!!!!!

Kép
andrea23

erika13
Ha nem kint akkor utána biztos találkozunk. Neked is egy kalappal a hétfőhöz.

zödcoca:
Azt mondtad nekem te nem vagy ilyen rívós tipus,ugy hogy fel a fejjel és növesztgesd a tüszőidet!!!!!!!! Mindenki szorít neked!!!!!!!!! Küldöm neked a pozitív energiát++++++++++++++++++++++++.

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Puncsos Nyuszi! Tényleg nem, de néha nem jó ám az! Most, sikerült apa nyakába borulnom, és megáztatnom a vállát. Jobb ám az, mint belázasodni emiatt!
Lejjeb ment a lázam 0,5-et! Na? Ügyes vagyok? Vagy ezt hívják maláriának? :lol:

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lányok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Juuuuuuuujj megjöttünk!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: El sem hiszem, de ikreket várunk!! Minden rendben lüktetett a szívük!! :) :lol: :lol: :lol:

Egyik szemünk sír, a másik meg nevet. Így hírtelen meglepődtünk egy kicsit. Szerintem még fel sem fogtuk, pedig itt vannak a képek!! Első sztárfotók!! :) :lol:

Mindjárt visszaolvasok csak gyorsan újságolni akartam!! :)

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok

icsilya
köszönöm a bíztatást és jó hallani, hogy azért majd meglehet mozdulni
nem mintha nem ez lenne a legkevesebb amit megtennék, csak vki ezzel rémisztgetett, hogy végig feküdnie kellett és majd megőrült...

pandácska,
azért javasolta a doki már a lombikot mert az lett a gyanúja, hogy nem repednek meg rendesen a tüszőim, a második inszem után cisztásodtam is és várni kellett 2 hónapot

2120,
bernárd dokihoz járok
te kihez??i
inszemre mész? hanyadik?

fend
_ismeretlen_

SZiasztok!

Nyuszipuncs,
gratula a tüszősereghez!

Jud,
gratulálok!

Kiscsillag,
neked DUPLA gratuláció!!! :D :D Ez igen! :lol: :lol:

Zöldi coca,
teneked pedig küldök egy extra emelt adag szurkot! :D ++++++++++++++++++++++++++++++
angel37

Zölddisznó! :) Nagyon, nagyon szorítok Nektek!!!!! Küldöm a tüszőnövesztőket!!! ++++++++++++++++++++++++++++

nyuszipuncs :) Neked is drukkolok, akkor Erikával mész punkcióra? Duplán gondolok rátok hétfőn!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++

jud 71 :) GRATULÁLOK!!!!! :)

zizo :) Most már remélem minden rendben lesz!! :) Kicsit megnyugodtam! :)

andrea :) Mindjárt csinálok Én is vonalzót!! :)

pussszi

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag!!!!!!!!

Ez csúúúúúúúcs!!!!!!!!!!!

vigyázz a csillagocskáidra!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Hiperstimuval mi van?

Puszi: Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Kiscsillag!

:lol: :lol: :lol:

IGEN,IGEN,IGEN!!! Nagyon ügyes voltál! Szívből gratulálok!!! Ez nagyon szupi! Mekkora volt a hcg-d? Abból sejtetted,hogy ikrek lesznek?

Kép
andrea23

Ja! És nagyon-nagyon vigyázz mostmár Magatokra!!!!
Várom a vonalzód... :wink: Két kis Pöttömöt tegyél oda! :lol:

Kép
andrea23

Kiscsillag! Én is szívből gratulálok!

Coca! Ne szomorkodj, még semmi nincs veszve!! Én nagyon szorítok neked!!! Jobbulást! Vigyek egy jeges borogatást a homlokodra?

Pandácska! Mi újság?

babaimádó
Kép
babaimado

Angel :) Köszike!! :)

Drága Zsu :) Köszönöm! :) Sajnos még megvan a hiperstimu. Doki mondta még 2-3 hét, de mostmár csak könnyebb lesz, hogy tudom Kik vannak bent!!! :) Mert láttuk Őket!!! :)
Te hogy vagy Kismami??

andrea :) Nem sejtettük egyátalán. Túl korán néztük 10. napon volt valami 39. Abból még nem lehetett tudni. Meglepődtünk most!! :)

Na, remélem sikerült a vonalzó

Kép
Kép
kiscsillag

Coca örül a Legkisebb Csillagoknak! Kép

Angel, Kiscsillagmami! Köszönöm szépen! Ideért!

Kép
zölddisznó

Babimi! Puszi!

Kép
zölddisznó

Fendike,
Értem. Én is inszemezek most lesz majd a 3. és egyben utolsó.

Kiscsillag,
Kép

Babaimádó,
Semmi különös a hajammal vacilálok hogy mi legyen vele... nálad?
Vendég

[quote="fendike"]i írta:fendikecsak vki ezzel rémisztgetett, hogy végig feküdnie kellett és majd megőrült...

azt hiszem abba én is simán beleőrültem volna... nem vagyok az a fekvős alkat. :lol:

Orsi
KépKépKép
icsilya

Pandácska! MIt szeretnél a hajaddal csinálni?
Nálam semmi extra! Megkezdődtek végre a kaális vizsgálatok. MA voltam vérvételen, kedden apavizsg., aztán UH, mejd vérvétel, majd átjárhatósági! Jajj..alig várom már az eredményeket, hogy tudjam, hogyan tovább!!

Ma reggel senki nem volt közületek a pesti Kaáliban?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,
Megakarom hosszabbítatni csak még vacilálok...
Hú nálad akkor nagyon beindult a folyamat ilyen tempóval jöjjön a baba is :wink: Átjárhatósági még ebben a ciklusban lesz?
Kép
Vendég

Baba :) Mi voltunk!!! :) :lol: :lol: Nem láttál???

Kép
Kép
kiscsillag

Pandácska :) Nekem is 3 inszemem volt. Abból szerintem elég is annyi!! Drukkolok, hogy mindenképp az utolsó legyen!!! :)

Kép
Kép
kiscsillag

Kaptam ajiba Pandácskától egy örvendező malacot!
Csak sajna itt nem vihog, csak simán van. De így is jó ám!

Köszi itt is!

Kép
zölddisznó

Zöld Coca,
nagyon jó az avatarod! :D
Most már minden OK lesz! :wink:

Van egy csomó képem malackákról, de nem tudom feltenni :?
angel37

Kiscsillag,
Köszi :D

Coca,
cserébe holnap jó híreket akarok :wink:

Angel,
Nem tudod hogy hogy kell felteni vagy nem sikerül?
Vendég

Sziasztok

Kiscsillag
nagy nagy gratula az IKREKhez!
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1171720948.38.jpg[/img]

Zölddisznó
a kép feliratát ne nézd!!! Mert én idénre gondoltam neked, mostanra - holnapra a nagy nagy szerencsét!!!!!!!!!!!!!!!
[/img] Kép KÜLDÖK NEKED 3 KISMALACOT HOGY HOZZANAK NEKED NAGY N AGY SZERENCSÉT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Pandácska,
meg se próbáltam! :oops:
Mondjuk per pillanat nem is annál a gépnél vagyok, amin a képek vannak, az a munkahelyi! :)

De sebaj, úgyis sok lenne két malac egy topicra, Cocának engedem! :D
angel37

Kiscsillag! Juuuuuujjjj ez nem semmi! Szívből gratulálok! Ez aztán az öröm!

Coca! Barkoba talált! Gyógyító manókat küldöm Hozzád, ilyen jött-ment kórság nem támadhat le most Téged! Különben is Te vagy az erősebb!

Andrea! Igen, most már megnyugodtam. És szörnyű álmos vagyok egész nap, sőt napok óta.

Jud

Kép
jud71

Kiscsillag,
GRATULÁLOK!!!

Olvastam, hogy 3 inszemed volt, és hanyadik lombikra van most a nagy öröm??

pandácska,
akkor drukkolok a 3. inszemhez, ha esetleg nem sikerülne, akarsz még vagy inkább lombik??
bár úgyis sikerül :)
te kihez jársz??
_ismeretlen_

Kösz csajok...37,6. És a tüsző k is érnek, tuti!

Bújok vissza ágyamba.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Hű, mennyi jó hír mára!

Gratulálok a Kismamiknak! Kép

Remélem, Mindenkinek szerencsét hoz!

Holnapra megy a drukkkkkk Coca!

Kiscsillag! Ugye megmondtam? :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

KISCSILLAG!!!!!!!!
GRATULÁLOK!!!! Nem tudtam hamarabb jönni, mert itt voltak unokatesómék a két rosszcsont kölyökkel. :)
Nagyon örülök a jó híreknek! :) Nem sokára mindkét szemed nevetni fog, csak meg kell barátkozni a gondolattal! :lol:

Coca!
Azért érdeklődtem, mert nekem is Closty volt, ugyan mindig csak 2*1, abból két alkalommal két tüsző lett, meg az utolsónál három.
Érdekesen reagál a szervezeted! :) Lehet azért lázasodtál be, mert nőnek a tüszőid!

Fendike!
Szmatona dokihoz, eddig volt 3 inszemünk és valószínűleg mind a hatot végig kell csinálni, ahhoz hogy lombikra mehessünk.

Zizo
2120

Fendike,
Májusra kaptam időpontot lombikra szóval ez az utolsó inszemem lesz. Elöször nem akartam lombikozni... Most meg már nagyon várom. Dr. Krizsához járok.

Coca,
Még jó hogy érnek csak eddig lustiztak :wink:
Kép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?