Huszonegyhúsz!
Igen, én clostiztam is. Amikor 2*1 volt a napi betevőm, akkor 1-2, amikor megemelték 2*2-re az adagomat, volt, hogy 4 is lett.
Kérdez, kérdezz, kérdezz...
...ma úgysem lesz más dolgom, ugyanis a tüszőtlenséghez még bekaptam valami kórságot is. Tegnap éjfélkor még semmi bajom nem volt, ma meg alig tudtam kikelni az ágyból. Igazából azon kívül, hogy MINDEN izületem és izmom fáj, és 38 fokos vagyok, semmi bajom. Se takony, se torokfájás...Mondjuk, ha az ember lányának még a nyaktekerő izma is fáj, magával rántva a nyirokcsomókat is, akkor úgysem érzi a torokfájást.
Azért azt nem titkolom, hogy van egy "egynaposfrászbetegség"-em (ne keressétek, nem írta még le egy tudós sem), ami akkor tör rám, ha valamit nem akarok csinálni, vagy búbánat hasogatja szívemet. Asszem ezt a hisztirohamok és a kiborulás, stb. helyett csinálja a szervezetem. Mert megérdemlem. De mivel csak 2 tányérkészletem van, és ha ordítok, az csak a szomszédjózsit bosszantja, és nem azért iszom 3 l vizet, hogy utána kibőgjem, ezt alkalmazza feszültséglevezetésre ez a nem kevés kiló cocahús.
...szerintetek rámférne még egy emelt adag szurok?