Meglepetés
Hazajöttem picit pihenni, így nem is olvasok vissza és gyors is leszek.
Mindenkinek köszönöm szépen az SMS-eket és hogy gondoltatok ránk.
Történet röviden: Benit csütörtök este 10-re bevittük a kórházba, mikor vizsgálták, én a 2. emeletről már nem értem ki az utcára, mert éreztem, hogy gáz lesz, hát a lépcsőház bánta.
Aztán meg folyamatosan a wc. Úgyhogy Nagymamit ugrasztottuk, én ügyeletre, szuri popóba, be az ágyba.
Szar volt Benit ott hagyni, nagyon sírt.
Aztán reggelre A. lett rosszul, úgyhogy ő maradt itthon.
Én be kórházba, most jöttem én aludni, bár azért a 3 széken is tudtam valamennyit.
Nagy szerencsénk, hogy nem tettek mellénk senkit, pedig van, ahol 3an is vannak.
A kórház: épületek állapota Mamacék óta nem lett jobb, de bent a kórterem egész jó (no nem barátságos, de legalább fertőtlenítenik, takarítanak és kedvesek)
Beni: még mindig megy a hasa, tiszta folyós. Hányni délután hányt utoljára, éjjel 1x öklendezett csak. Kicsi szopika van néha, de mindig bántja a hasát, utána jön a fosi.
Kedve jó, sőt ...
este már nem tudtam vele mit kezdeni, rángatta az ágyat, az infúziós állványt, mutogat, mindenkivel kokettál.
Meglát valakit fehér köpenyben (akár takarító) üvölt.
Doktornénivel délután beszéltem, akkor még nem tudta, hogy mi ez, Rotára gyanakodtak, de volt vér a székletében, ez lehet szalmonella is, de mivel mindketten szarul lettünk, ez vírus lesz. Persze emellett lehet szalmonella is, hétfőn főtt tojást evett.
1-2 napot szerintem még bent kell maradni, akkor veszik ki neki az infúziót, ha jó lesz a vérképe teljesen (már javult) és alábbhagy a fosi.
Drukkoljatok, hogy ne tartson sokáig.
Most megyek aludni, tisztálkodni és vissza a kórházba.
Pussz!