Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Jelentem mi még nem vagyunk betegek! Csak teljesen el vagyok csúszva házimunk a ügyileg. Délután Ádusszal hunytam egy órácskát aztán míg aludt barátnőztem. :lol:

Eszti az nagyonjó hír, hogy Benyófi nem beteg. Jól néz ki a süleményed. Téged is jó sok energiával áldott meg a teremtő.

Ilbának, bár úgy sem olvassa jobbulást. Szerintem lesz egy kisebb regény a beszámolója, ha egyszer géphez jut. Honnan szedhették össze ezt a makacs nyavaját?

Kép
vanília
 
 


Gabuska máshol nem volt hely, csak a szülőszobán, bár a végére már ott is teltház lett. Több mint fél napot dekkoltam még ott Petra születése után. Nem lett volna gond, ha nem a legkeskenyebb és legkisebb ágyas szülőszobát kapom. Addig legalább saját szobám volt.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka, tessék optimistának lenni! Nem lesz álmatlan éjszaka. És különben is, inkább egy rágófog, mint a rota. :wink:

Követelem, hogy vedd le a Hisztipanka feliratot, bántja a szemem. :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

 
 

Szörnyű, most gondoltam bele, lehet hogy jövő héten nem jutok Bnet közelbe, nem tudom miként fogom kibírni. :twisted:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka, ez gááááz lehetett.

Mariann, már azt hittem Ti is betegek vagytok. De hála az égnek nem. 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabuska inkább a szemedet bántsa, mint a füledet. Ne tudd meg, hogy mit kell kiállnom, lassacskán hallássérült leszek, amilyen magas hangon tud ordítani a kisasszony. :evil: Nem semmi szinten tudja ám művelni, más gyereke miért nyugodtabb?
Egyébként hisztikirálynőt akartam írni, mert kiérdemelné a címet, de az ékezetet nem preferálta az internetes oldal.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Olyan sok mindent akartam még, persze nem jut eszembe.

Jumam fiad nagyon aranyos, csak sajnálom, hogy az elején úgy zavarba jött. Mi voltunk nagyon gonosz nénik! :lol:

Vuka sajna mi két rágófoggl küzdünk már vagy négy napja éjjel. Sajna nem úgy tűnik, hogy hamarosan kibújnak. Pedig még mennyi lesz!!!!!!! Hát ezt nem nagyon várom. :cry:

Kép
vanília
 
 


Vuka,
értjük a célzást :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


No megyek aludni. Holnap reggel torna. 8)

Kép
vanília
 
 


Legközeleb felveszem neked, hogy sikítozik Livi puszta kedvtelésből. És mindig a bejárati ajtó közelében, hogy mindenki hallja. :evil: Mintha elevenen nyúznám. És minnél inkább csitítgatom, annál hangosabban. :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Petra is csak otthon csinálja? Mert a talikon ő sem hangoskodik. :wink:

Jó éjt Mariann család!

Mének én is mindjárt!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


cool, lett olyan képem Nokiról ami szuper vonalzókép lehetne, ha neked és neki :wink: is tetszik. Megcsináltam kicsibe, el is küldtem izibe. hihi :wink:
jumam
 
 


Petra főként itthon csinálja és főként nekem, amint más társasága van (csak apa vagy nagyszülők, vagyis én nem) egyből jobb a kedve és sokkal kevesebb a hiszti. Azért talikon is szokta csinálni, néha csak néznek rám, hogy mi baja Petrának, semmi csak hangjelzéssel jelzi, hogy ott van.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Na látom megfogyatkoztunk, akkor lassacskán én is megyek lefeküdni.
Mindenkinek jó éjszakát, a betegeknek pedig jobbulást!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Énmegmondtam, hogy itt leszek éjfélig :x .
De mostmár megyek, pá!
jumam
 
 


Jumam bocsi. Bár most már Veled sem vagyok kisegítve, mert itt az éjfél. 8)
Pá!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka hiszti témában teljesen együtt érzek. Nálunk ugyan ez van...Borzalmasan tud visítozni és nagyon kitartó.Mostanában arra is rászokott, hogy akkor is elkezdi amikor csak pusztán nem kap meg valamit ami nem neki való. Telefon, távirányító ( ez utóbbiból kiszereli az elemeket)...


Nem tudom kinek fogzik gyerkőce..az enyém is fogzik....folyamatosan...rettenetesen küzdünk vele...tegnap írtam ezt a homeopátiás fogkütyüt, ugyan még csak egy napja próbáljuk, nem rendelkezem nagyon nagy tapasztalattal, de szerintem segít neki..Ha valakit érdekel...Mondjuk fele annyira csökkent az átüvöltött órák száma és még aludt is délután a fogacskáitól...Chamomilla vulgaris a neve..Úgy ajánlotta ezt egy anyuka nekem is...szerintem hatásos..a mai napunkat tekintve...Persze lehet ezt rajtam kívül itt mindenki tudta, de hátha mégsem.

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Mondjuk én akkor tudok rosszul lenni mikor egy ilyen hiszti közepén jön anyós pajtás és akkor ilyen teljesen együtt érzően Fanninak mondja, hogy mi van Picikém...Na ez szokott lenni a csúcspont...Fanni meg ártatlan óriás szemekkel hüppög...Mintha világ nagy tragédiája lenne, közben meg....

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Sziasztok!

Jumam,
eddig ez a legjobb labdarágcsálós kép Leventéről!

Párom még mindig altatja a nagyobbat, én néha szopiztatva netezek.
Már a nyár jegyében jópofa cuccok:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=180292

Totál rosszul vagyok a 11 tájt betermelt melegszendvicsektől. Benedek mai heppje, hogy a zsemléből csinált szendvicseknek csak a szegélyét rágta körbe, a többit egye meg anya....

Én az Istvánban halálra untam magam. Második gyerek lévén az a pár rokon, aki kiváncsi volt rá, már az első nap letudta a látogatást, azon kívül csak a párom nézett be naponta. A kórházi ágyon nekem szétmegy a hátam, nem sokat tudtam aludni. Benedeknél volt így, hogy elötte átvirrasztottam az éjszakát (pl babaneteztem), délutánig vajúdtam, utána meg nem éreztem fáradtnak magam. Folyton csak a babát bámultam, míg benn voltunk.

Most még egy kicsit valószínűleg pár napig nonkommunikatív leszek, több okból rongyosak az idegeim, ha összeszedtem magam valamennyire, jövök. És nem felejtettem el a beigért mailt sem, csak rongyidegek miatt most nem tudom megírni.

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Nah...Elköszönök! Sziasztok! Jó éjszakát! Megyek picit varrogatom még a lánykám egérkéjét, mert már sosem leszek kész...

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Jó reggelt,

Jó híreim vannak: én az előbb ittam egy TEJESkávét, és bennem maradt, nem fáj a gyomrom, és kakóscsigát kívánok (uram már a piacon).
Benyó nagyon jól aludt, tegnap este benyomott egy fél banánt, fosi már délután óta nem volt, hányás sem. Éjjel egykor ébredt, nagyon szomjas volt, ivott 2dl izotóniás italt, visszaaludt. Most ébredt fél 7-kor, 2,5 dl víz, és alszik most is. Fosi nincs, hányás nincs, alvás volt. Szomjúság érthető.

Lekopogom, de úgy tűnik, tényleg egy nap alatt lezajlott nálunk ez a vírus. Gondolom, most már rosszabb nem lesz, ha eddig nem rosszabbodott.

Egy halk JUHHHHÉÉÉÉ-t azért megkockáztatok!!!

Bubek, ez a montázs a családnak lesz meglepi, egy másik fajta meg a dokimnak és a szülésznőmnek. :)

Ti ennyit voltatok fent a szülőszobában??? Lehet, hogy amikor én voltam dömping volt, de én szülés után fél órával már mentem is le a szobámba. Én annyira tele volam adrenalinnal, hogy haza tudtam volna futni. Én délután szültem, és alig aludtam éjszaka, csak néztem a fiamat, és nem tudtam betelni vele. :)

Vuka, jó üdülést nektek, senyvedjetek jóóóó nagyot! :)
Vendég
 


És a halk JUHHHHÉÉÉÉÉ-m akkor lesz nagyon hangos, ha a kacajból senki, de SENKI nem kapta el tőlünk ezt a fránya vírust!!!!!
Vendég
 


Csajok, tegnap reggel főztem Benyónak egy répás, rizses csirkefőzit, de azt nem adom ma neki oda még, csak lájtosat kap. Viszont sajnálom kidobni, meg jó sokat csináltam, szerintetek lemélyhűthetem???? :roll:
Vendég
 


Eszti, én mint koránkelő sorstárs, gyorsan mondom a véleményemet, mert mire a többiek felkelnek megromlik a répás, rizses csirkefőzi :wink: .
Szerintem leményhűtheted!!
Nálunk sincs jele betegségnek. koppkopp
jumam
 
 


Meglepetés :lol:

Hazajöttem picit pihenni, így nem is olvasok vissza és gyors is leszek.

Mindenkinek köszönöm szépen az SMS-eket és hogy gondoltatok ránk.

Történet röviden: Benit csütörtök este 10-re bevittük a kórházba, mikor vizsgálták, én a 2. emeletről már nem értem ki az utcára, mert éreztem, hogy gáz lesz, hát a lépcsőház bánta. :D Aztán meg folyamatosan a wc. Úgyhogy Nagymamit ugrasztottuk, én ügyeletre, szuri popóba, be az ágyba.
Szar volt Benit ott hagyni, nagyon sírt. :(
Aztán reggelre A. lett rosszul, úgyhogy ő maradt itthon.
Én be kórházba, most jöttem én aludni, bár azért a 3 széken is tudtam valamennyit.
Nagy szerencsénk, hogy nem tettek mellénk senkit, pedig van, ahol 3an is vannak.

A kórház: épületek állapota Mamacék óta nem lett jobb, de bent a kórterem egész jó (no nem barátságos, de legalább fertőtlenítenik, takarítanak és kedvesek)

Beni: még mindig megy a hasa, tiszta folyós. Hányni délután hányt utoljára, éjjel 1x öklendezett csak. Kicsi szopika van néha, de mindig bántja a hasát, utána jön a fosi.
Kedve jó, sőt ... :D este már nem tudtam vele mit kezdeni, rángatta az ágyat, az infúziós állványt, mutogat, mindenkivel kokettál. :D
Meglát valakit fehér köpenyben (akár takarító) üvölt. :?
Doktornénivel délután beszéltem, akkor még nem tudta, hogy mi ez, Rotára gyanakodtak, de volt vér a székletében, ez lehet szalmonella is, de mivel mindketten szarul lettünk, ez vírus lesz. Persze emellett lehet szalmonella is, hétfőn főtt tojást evett. :?

1-2 napot szerintem még bent kell maradni, akkor veszik ki neki az infúziót, ha jó lesz a vérképe teljesen (már javult) és alábbhagy a fosi.
Drukkoljatok, hogy ne tartson sokáig.

Most megyek aludni, tisztálkodni és vissza a kórházba.
Pussz!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, nagyon veled érzek, és nagyon drukkolok!!! :)
Vendég
 


Ilba, kitartás, most már mindjárt vége!!!!!!!
Hősök vagytok, Beni különösen!!!!Sok gyógypuszit küldünk (Julcsié kicsit nyálas, de azt majd töröljétek le!!!) :wink: !!!!
jumam
 
 


Sziasztok!
Ilba!
Hurrá,örülök,hogy már jobban vagytok!Kitartás! :wink:

Mancs!
Nekem szól az a sok :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :?: :roll:

Gabi!
Kész a csomag,küldésre vár. :wink:

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Eszti,
én is soktam ilyet lefagyasztani. :wink:

Ilba,
:D :D :D

Dia,
jöhet!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


szoktam

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jumam, köszönjük a tudodmit! Mint látod, jó hasznát vettük... :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool,
jól van, megjegyeztem! :evil: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Eszticsek,
mi 3 órát voltunk a sz.szobán, a 2 órás megfigyelés + meg kellett várnunk, amíg lent áthúzzák az ágyat a kórteremben, mert épp akkor ment haza onnan valaki.
Nekem nagy mákom volt, mert megszültem reggel fél 7-kor tök nyugiban, utána napközben meg 12-en szinte egyszerre. :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, hihi, érdemes nekem avatart kicsinyíteni... de nem értem a felháborodásod, hisz majd egy teljes napig ezt használtam :wink:

Peszti, Noki továbbra is egészséges, ha meg ezután megbetegszik, ahhoz Benyúnak már igazán semmi szerepe nem lehet...

Kép Kép
coolasa
 
 


Ilba
De jó, hogy jelentkeztél!
Remélem most már csak jobb lesz és hamar hazajöhettek!


Nálunk férjem lebetegedett remélem mi nem kapjuk el... :( most már elég volt a bajokból! :(

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Én is szülés után vagy négy órát töltötem a szülőszobán, de nekem ez nagyon jó volt.. anyuék még oda jöttek látogatni... és persze az alternatív szobáról beszélünk... kényelem nyugalom... nagyon élveztem...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


én meg - csak hogy beszámoljak saját romantikus élményeimről is - kb 1 órát voltam a műtőben (hja, a régi szép idők, még most is könny szökik a szemembe hacsak rá gondolok :wink: ) aztán rögtön le az alapítványiba. Szerencsére mindenféle infúziót, meg ezt azt elrendeztek 5 perc alatt, így egyedül maradhattunk a családdal....

Kép Kép
coolasa
 
 


...nosztalgiázom...
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


...egy éve...
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok, csak egy gyors bekukk!

Ilbacsalád, brrrrr..borzalmasan hangzik a történet, drukkoltunk/-olunk ezerrel, hogy mielőbb meggyógyuljon Beni!!! (...és hogy Ti is 100%-osak legyetek!)

Benyófi: juhhhééé!! :lol:

Mamacka, nosztalgiaképek: 8)

S ha már időutazunk...

Másfél évvel ezelőtt az Istvánban:
Kép

Pont egy éve:
Kép
Kép Kép

Gyúrunk, vaze! :lol:
Kép

Napjainkban meg már medicinlabdákkal edzünk :lol:
Kép Kép
Kép Kép
liviapu
 
 


A fekvőtámaszosra emlékszem! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Hát lányok, most telefonált Nagymama, még mindig nem tudják mi van, már nem szabadna, hogy ennyire menjen a hasa. Vettek tőle vért, széklet mintát és megint lázas.
Lehet, hogy nem várják meg a hétfői eredményeket és elkezdik az AB-os kezelést. :(

Rohanok vissza!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Látjátok az 1 évvel ezelőtti képeken, akkor még állandóan előke volt rajta. Utálatos reflux. :evil:
És az atávirányító és az a telefon a szőnyegen... nos, már indkettő a múlté... by Livicsek. :x :lol:

Mamac,
nagyon szép kismama voltál! :shock: :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ilbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, a fene vigye el! :evil:
Puszild meg helyettünk is!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabi,
szkájp? Még 5 percet vagyok. Fejek. De már tej se sok van ... :cry:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Mi az az AB-os kezelés???

Szegény törpi! :(
Ilba biztos van tejci csak fejve kevesebbnek tűnik! :(
Gondolok rátok!
puszi

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok,

Ilba, jáááááááááj.

Na, hát Benyó reggel óta csak aludt (rajtam) és ivott, meg evett egy kis banánt, ha fent volt, sírt. Kicsit kétségbeestem...
Aztán felébredt az előbb, megint ordított, tesóm azt mondta, adjunk egy Germicidet.....na, hát nem várt irányból segített, Benyó akkorát rotyizott, de ez már nem fosis volt, hogy egészen előre jött a hasáig.... :shock: Valószínű ez nyomta bent a pociját, most újra élénk és játszik, nevetgél.

Hjajjjjj, csak már túl lennénk végre.

Szerintem AB=antibiotikumos kezelés.

Bocs, hogy csak magunkról..... :oops:
Vendég
 


AB= antibiotikum
Na, azért 1 pohárnyival fejtem, most már tényleg megyek vissza.
Szerintem holnap reggel megint jövök, mikor hazajövök aludni.

Bocsi a visszanemolvasásért. :oops:
Jók az új vonalzók!
És minden ünnepeltnek boldogot!!! :)
Natasának vmikor most lesz névnapja, neki is. :)

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, kitartást nektek!
Vendég
 


[quote]S írta:ziasztok,

áááááá, még nem babázunk, csak most kihasználtam, hogy apa itthon van, és mentünk egy kicsit erre-arra, meg még moziba is elnézünk délután.

Tegnap marha szar kedvem volt egész nap, biztos az idő miatt, ma viszont tök jó, annak ellenére, hogy bébifronton semmi előrehaladás, szóval a már meglévő jeleken kívül semmi....se front, se hancúr, se semmi nem hat az én minimanómra, biztos nagyon jó neki bent (mondjuk a mai ebéd után nem is csodálom....)

Csokimoki
Eszti
39+2


Egy évvel ezelötti bejegyzés! :) :) :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?