sziasztok!
Nyúlné
Továbbra is jobbulást Marcinak, azért haladás, hogy láza nincs, és hamizik is!!!Fosás
Benianyu
Srácaidnak is jobbulást!Én is fél órája jöttem a kozmitól, gyantáról!
Ebből kifolyólag, muszáj Nektek leírnom az ott ért sérelmemet!!!
A másik lépcsőházban lakik egy csajszi, két évvel időssebb mint én, de tényleg nagyon csini, szó szerint a szemetet is kisminkelve viszi le, szép bőre van, tök jó alakja stb, stb.a modora az már régebben is hagyott kívánnivalót maga után, de a köszönésen, és hogy vagytok, Panna milyen szép kislány, soha nem beszéltem vele.Na most igen.Szülésről(neki egy 10éves kisfia van), gyerekekről, munkáról, még rajtam dolgozott a gyanta, rajta meg a szemöldökfestés.
Asszongya:Te Hajni, tényleg igaz, hogy főnővér vagy?Mondom, 2001 óta.Erre Ő:hogy felvitte az Isten a dolgod, ne haragudj, de ki sem nézném belőled!!!!
Hát köszi, se köpni, se nyelni nemtudtam, Ő bájcsevegett tovább, én meg legszívesebben ráborítottam volna a forró gyantát a cuki.-muki pofájára!!!!!!!
most nincs túl jó kedvem.Miért jó, ha bunkók vagyunk.....
Ne haragudjatok, de muszáj volt leírnom ......
Holnapi napunk remélem jobb lesz, délelőtt megyünk az oszt.talis baba-mama talira Hmvhelyre, utánna ebéd a barátnőméknél, este pedig nagynéném Zsuzsanna napi vacsija!!!
pussz Mindenkinek, betegeknek különösképp!!
Jaj Barbi,nagyon széphelyre mentek,úgy szeretném, ha nekünk is összejönne egy kis Isztria!!!