Új privát üzeneted érkezett!

Andris az estét is megkoronázta: vacsira két kalácsszelet, két, vagy három bécsi felvágott, és még salátázott is (feketeretek-répa-ubi).

Komolyan, egy konyharabszolga vagyok már, ezek falják a főztömet! :D
A kajaáraktól tök kivagyok. Egy héten egyszer szoktam menni a zöldségesbe, 2,5-3 ezer alatt nem jövök ki, pedig nem veszek extra dolgokat. Csak próbálok zöldséget és gyümölcsöt iktatni az étrendbe. De messze vagyunk attól, hogy napi 5x együnk, ami a kívánatos volna.
Meg attól is, hogy úgy éljünk, mint a krétaiak. Azt vizsgálták, hogy azért a krétaiak a leghosszabb életűek Európában, mert napi fél kiló gyümölcsöt esznek, aminek majd fele citrusféle (nyílván más oka is van). Na most ha én ezt beszorzom 3-mal ( a gyerekekre fele-fele mennyiséget számolva), illetve 7-tel, a hét napjait tekintve, az több, mint 10 kiló gyümölcs lenne. És a fél kiló nem is olyan sok. Pl. 2 naracs, egy alma, egy banán.

ayse
 
 


Kuha
Segíts légyszi, hogy tudok letölteni az mp3 portálról? Már találtam egy csomó jó zenét, de olyan béna vagyok, hogy nem sikerül a letöltés.
Előre is köszi-köszi-köszi.

Rókica
Én is gratulálok a vizsgádhoz.

Bodza
Farsang :)
Anyatej :D
Kristóf milyen nagy fiú már és Saci is tündéri.

Sajnálattal olvasom, hogy még mindig vannak beteg babák. Gyógypuszikat elküldtük.

Benianyu
Beni milyen nagyfiús ebben a Vuk jelmezben. Azért jó, hogy ilyen mesehőst választott és nem valami erőszakos harcost. Nem?

Nyúlné
Hányás :(
Ikrek is jól megnőttek.

Thomasanne
Lehet, hogy tényleg van valami a levegőben, mert Brigi este is kb. 5 perc alatt elaludt. Ja, köszi a képet a kisasszonyról.

És köszönjük a dicséreteket is, bezsebeltük.

Kép
Kép
maresz
 
 


Ayse
Ismerős ez a konyharabszolgásdi. Pont ma mondtam Férjnek, hogy irigylem azokat akiknek nem kell főzniük. Nem is annyira a főzéssel van bajom, de még abban sem kapok segítséget, hogy mit főzzek.
Zöldségesnél nem nehéz pár ezer forintot ott hagyni. Gyümölcs pedig kell. Ismerős And sztorija is, hogy a család minden tagja eszik zöldséget meg gyümölcsöt csak Ő nem.

Kép
Kép
maresz
 
 

 
 

Az én férjem is egy választ ismer erre a kérdésre: krumplifőzelék egybesült fasírttal. :lol: Én meg második hete tartom a diétámat (már csak tornázni kellene), nem merek szakácskönyveket nézegetni, mert nem állnék jót magamért! :lol:

And!
Merre vagy? Jól vagy? Eszti jól van?

ayse
 
 


Csajok, na ide megyünk nyaralni :D

A ház közvetlenül a tengerparton van, tavaly lett full felújítva, mi egy 2 szintes app. megyünk, alsó szinten Orsi barátnőmék, felsőn meg mi. :D
Nagy terasz, 2 is, nyugágyak, tv, légkondi....
És szerintem tök olcsó, 12E ft lesz egy CSALÁDNAK! egy éjszaka. :shock: :P

A ház a partról
Kép

A ház végéből a part
Kép

Van sziklás is...
Kép

meg a gyerekeknek apró kavicsos/homokos part is
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Barbi, horvátország?

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Barbiiiiiiiiiii!
Jaj, ne fájdítsd a szívem! :twisted: :twisted: :D
Nagyon tutinak tűnik! :D
Nem semmi, mekkora a ház! :shock: :D
Ha már jól érzed magad, nem gondoltál arra, hogy kihagyd a tükrözést? :?
Vagy utána akarsz járni a dolognak?

Benianyu!
Beni nagyon édes a jelmezben! :lol:

Roki!
Hát, te aztán vagány kismami vagy! :shock: :D
Gratulálok a sikeres vizsgádhoz!

And!
Jól vagytok????????

Andi&Nati


KépKép
duda
 
 


Prüntyi!
Igen :D
Egyelőre csak kocsival vagyok hajlandó nyaralni menni a két fiúval, repülős útra nem tudnék hatékonyan bepakolni :oops:
Majd ha nagyobbak, nem kell se babakocsi, se semmi plusz dolog.
Másodsorban meg 2 hétre megyünk és kategóriákkal kevesebb lesz így, mint ha repülős befizetős utra mennénk 2 hétre. Az négyünknek már egy vagyon :(
Harmadsorban imádjuk Horvátországot mind a ketten Gabival :wink:

Andi!
Jaj már én is alig várom, hogy nyár legyen, de aug. első 2 hetében megyünk, még olyan messze van :roll:
Nem az egész ház lesz a miénk, több apartmann van benne....A mi részünk alsó szintje olyan 100 nm, a felső meg a fele. De alul van a konyha fürdő is. Plusz a teraszok :D
Hát, jobb a végére járni talán, de mivel még nem kértem időpontot, bármi lehet........Na jövő héten megpróbálom rávenni magam, hogy kérjek, mert el fogom sumákolni. Nem vagyok oda a gondolattól :oops:

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Halihó!!!
Barbapapa, nagyon tutinak tűnik. Hol lehet ilyet találni? Mert én már hetek óta a nyaraláson filózok.
Kriszti

KépKép
Kép
csikken
 
 


Mea,
szóval tényleg szép Maros, bár nem ismerem, de ez a része nagyon az. Én tuti benevezek majd a kirándulásra :):)

K.

KépKép
Kép
csikken
 
 


Barbapapa,

Nagyon tuti hely! :lol: :wink:

En is unom mar a fozocskezest es teljesen egyet ertek, hogyha megfeleloen akarunk taplalkozni, igencsak bele kell nyulni a penztarcaba :evil: Imadom, amikor megy a reklam, hogy egy nap legalabb ot fajta gyumolcsot es ugyanannyi zoldseget kellenne enni, dehat,nehany ember meg sem tudna venni :evil: Akkor azokkal mi van?? :?: :x Fokent telen, amikor a gyumolcsok ara a csillagos eget veri :?: :?:

Jelentem Balazs meggyogyult :lol: Tagnaptol nincs hasmenese!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


hali
hányásnak vége,de maradt a fosás,viszont az félóránként! :shock: ,iitatom folyamatosan nyuszit,nehogy baj legyen,de ma már tápit is követelt és nem hányta ki és kapott egy fél rudit is,amitől nagyon boldog volt!láz abszolút nincs,szerencsére,csak a köhögés még ami szörnyű,egész este nem aludtam,mert azt hittem meg fog fulladni nyuszi,de nem!hiába a köptető,fuldoklóan köhög,de nem hurutosan,pedig úgy köhögött az elején!érdekes!após holnap azért megnézi!szerencsére tényleg jó a közérzete,de azért árnyéka önmagának,lassan én is!hétfő óta szinte ki se mozdulok,tegnap végre elrohantam volna tornázni,de beteg a tanár!tipikus!ma újra szerencsét próbálok!anyu addigra átjön!
ráadásul nagyNyúl tegnap összetörte a másik kocsit, az Osztyapenkónál egy nő második padlófékét már nem tudta kivédeni a nem túl jó fékrendszerű kocsinkkal!nagyNyúl megúszta,de akocsi elég csúnya,viszont motorilag,ilyesmi nem ment tönkre semmi,csak ki kell kalimpálni és lámpacsere....azért ez sem lesz olcsó !
ma este szivünk szerint mennénk egy ismerősős buliba,de meglátjuk hogy lesz ma nyuszi,mert még ha ide is jön anyu,nem nagyon tud orrot szívni és ha nyuszi nagyon rosszul lenne,akkor azért még mindig én vagyok az első helyen! :roll:
na ennyt rólunk!
ja!és még jó,hogy olvasgattam egy picit visszafelé,mert eddig nem is láttam az ikres képeket,Barbi világított rá,hogy valahol már ott lehetnek!köszi Csibi!helyesk,mi???? :P

és mindenkinek jobbbulást és gyógyulást és kitartást meg minden!
most kicsit zombimami vagyok! :? :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


éééééééééééééééééés!

BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT FANNINAK!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


Sziasztok! :) :) :)

Dani jobban van, bár ma kihívtam reggel a doktor nénit, igazából csak megerősítésképpen, hogy mindent jól csinálok-e, meg nem akartam nekimenni a hétvégének bizonytalanul. Dani hajlamos rá, hogy besípoljon a tüdeje, ha megfázik és nagyon köhög, ilyenkor ezt is kell kezelni. De nincs vész, kicsit hörghurutos, de semmi extra gyógyszer nem kell.
Ma Benit is itthon tartottam, mert éjjel olyan köhögőrohama volt, hogy alig tudtam csillapítani. De neki sem kell semmi extra kezelés, csak a szokásos, mézes tea, Fenistil cseppek, sok orrfújás.
Éjjel kimentem Benivel a nappaliba aludni, mert nem tudott elaludni a köhögéstől, közben járkáltam be Danihoz, mert ő is köhögött. :( Ráadásul a nappaliban a kanapé nem annyira kényelmes, szóval, alig aludtam.

Egyébként őrületesen rosszcsont mind a kettő, szedik szét a lakást ezerrel. Most csak azért van egy kis nyugi, mert épp befejezték a tíz (tizenegy)órait és még nem vették fel a megfelelő lendületet. :)
De mindjárt jön az Anyu és egy kicsit elszabadulok, csak egy vásárlás, posta és kozmi-gyantázás erejéig.

Köszi mindenkinek a rókás bókokat! Majd átadom az érdekeltnek! :)

Nyúlné,
Kisnyuszinak további gyors gyors gyógyulást! Nagyon jó, hogy már nem hány! A köhögést meg majd após biztos kezeli gyorsan.
Drukk, hátha el tudtok ma menni este valahová! :wink:

Csibb,
Fanninak boldog szülinapot kívánunk mi is! :)

Barbi,
Nagyon szép helyet találtál a nyaraláshoz! :) :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Benianyu
nektek is jobbulást!szörnyű ez a köhögő roham! :?

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


sziasztok!
Nyúlné
Továbbra is jobbulást Marcinak, azért haladás, hogy láza nincs, és hamizik is!!!Fosás :cry:
Benianyu
Srácaidnak is jobbulást!Én is fél órája jöttem a kozmitól, gyantáról!
Ebből kifolyólag, muszáj Nektek leírnom az ott ért sérelmemet!!! :? :cry:
A másik lépcsőházban lakik egy csajszi, két évvel időssebb mint én, de tényleg nagyon csini, szó szerint a szemetet is kisminkelve viszi le, szép bőre van, tök jó alakja stb, stb.a modora az már régebben is hagyott kívánnivalót maga után, de a köszönésen, és hogy vagytok, Panna milyen szép kislány, soha nem beszéltem vele.Na most igen.Szülésről(neki egy 10éves kisfia van), gyerekekről, munkáról, még rajtam dolgozott a gyanta, rajta meg a szemöldökfestés.
Asszongya:Te Hajni, tényleg igaz, hogy főnővér vagy?Mondom, 2001 óta.Erre Ő:hogy felvitte az Isten a dolgod, ne haragudj, de ki sem nézném belőled!!!!

Hát köszi, se köpni, se nyelni nemtudtam, Ő bájcsevegett tovább, én meg legszívesebben ráborítottam volna a forró gyantát a cuki.-muki pofájára!!!!!!! :(
most nincs túl jó kedvem.Miért jó, ha bunkók vagyunk.....

Ne haragudjatok, de muszáj volt leírnom ......


Holnapi napunk remélem jobb lesz, délelőtt megyünk az oszt.talis baba-mama talira Hmvhelyre, utánna ebéd a barátnőméknél, este pedig nagynéném Zsuzsanna napi vacsija!!! :D
pussz Mindenkinek, betegeknek különösképp!!
Jaj Barbi,nagyon széphelyre mentek,úgy szeretném, ha nekünk is összejönne egy kis Isztria!!! :D

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


a hibákért elnézést :oops:

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Totka
de ezt rosszindulatból mondta biztosan????
lehet nem tűnsz neki főnővér alkatnak,gondolom a Fekete Erdő Klinikából indult ki! :lol: :lol: :lol: szóval szerintem ne hőbörögj ilyenen!ha még így is gondolja,egy belőled (is)megélő kozmetikus nem sérteget szemtől szembe! :wink: már,ha normális! :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


Nyúlné
nem a kozmi mondta, Ő meg is védett, hanem a szomszéd csaj, és még az én botfülem is hallotta a hangján a cinizmust.Áhh, mindegy .

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Sziasztok!

Hétvégi kirándulás elhalasztva valami szebb időre, nem is bánom, ilyen időben nem lenne hangulatom kirándulni.

Te jó ég, már Fanni is 1 éves??? Hogy repül az idő! Még emlékszem, amikor Nyúlné az UH-ról mesélt, ahol a doki megállapította, hogy milyen hosszú combú. :) Boldog szülinapot!!!

Benianyu! Srácoknak jobbulást!

Barbi! Azta, nagyon jól néz ki ahely, biztos szuper lesz. Nekünk idén a spórolás van napirenden, hogy el tudjunk költözni. Szóval max. a Balatonra megyünk le nyáron. Persze az is szuper lesz, már én is alig várom!

Ja, képzeljétek, Szegeden beugrottunk nővéremmel egy elég lepukkant turkálóba, ahol hétfőn 700, kedden 600, stb egy kg ruha. Na, mi csütörtökön mentünk, 400 Ft volt a kilóár. Én nem nagyon szertem ezeket, mert nagyon válogatni kell, de kifogtam Sacinak egy szuper, nyári 92-es H&M kisruhát, 25 Ft-ért!!! :shock: Volt ugyan rajta egy folt, de azt mondtam, ennyiért megpróbálkozom a kiszedésével, és kijött!!! Ja, és összesen 235 Ft-ot fizettem egy nagy zacskó ruháért (vettem Sacinak egy szuper farmerdzsekit, egy zoknit, egy pizsit, egy rövidnadágot, meg Kristófnak is egy pizsit! :shock:

Kép

Kép

Kép
bodza
 
 


Totka! Hát igen, elég bunkónak tűnik ez a csaj, ilyet senkinek nem mondanék!

Kép

Kép

Kép
bodza
 
 


Totka
akkor bocsi,és puffogj tovább! :evil:

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


sziasztok ma !
képeket majd rakok fel,ha tudok csak nem vagyok nagy gépszakértő,de addig is a fotoalbumomban lehet nézni családot.
Bálintka 2005 néven fut a dolog.
na most ,ha az albumból akarok ide berakni képet akkor a kép szövegre kell rámenni v hogyan kell?
Vendég
 


http://www.babanet.hu/album/albumimages/8300/259803.jpg[img]
lehet ,h mégis sikrül felraknom képet legkisebbről,ez a legfrissebb
http://www.babanet.hu/album/albumimages/8300/254237.jpg
a középső
http://www.babanet.hu/album/albumimages/8300/191773.jpg
és a legnagyobbam[/img]
Vendég
 


Barbi, és csak nem Rabac? Mert az is tele volt ilyen apartmanokkal...

Kép

Kép
prüntyi
 
 


[img]http://www.babanet.hu/album/albumimages/8300/191773.jpg
[/img]http://www.babanet.hu/album/albumimages/8300/259803.jpg
Vendég
 


na ez nem jött össze még próbálkozom
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Kép
Vendég
 


na csak összejött ,itt sorban láthatjátok gyerekeimet. :D
Vendég
 


jaj,de édes képek!
grat a cseppet sem csipet csapathoz!jó,hogy csatlakoztál hozzánk! :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


Kisnyúl 3órája alszik! :shock: most végre pihen,nem is nagyon köhög,ez csak jót jelenthet!viszont nekem megint kapar a torkom,úgyhogy öntöm magamba a sok mézesteát,ilyesmit! :lol: ,már meg sem lepődök! :lol: :lol: :lol:
nemsokára jön anyum és....és....itt lesz! :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


belenéztem a tükörbe :shock:

zombi,zombi,zombiiiiii :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


Csibb
Fanninak mi is Boldog Születésnapot kívánunk !

Brigi már alszik. Délelőtt megint jól lefárasztotta magát a motorozással, így kb. 1 perc alatt elaludt. A lecsóm mindjárt kész. Persze ezt is többféle képpen kell főzni, mert Férj és Brigi rizzsel szeretik én pedig tojásosan :?

Barbi
Ez nagyon szuper helynek tűnik. Különösképpen a homokos part miatt. Ha nem gond megmondod hol találtad a helyet? Még közel sem biztos, hogy sikerül, de szeretnénk nyaralni menni. És hasonlóan hozzátok mi sem vállaljuk be a repülős utakat. A tenger is szép, tiszta. Mi kb. 3 éve voltunk és nagyon jól éreztük magunkat.

Kép
Kép
maresz
 
 


én meg minden nélkül csak zöldséggel! :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


Nyúlné
Én is csatlakozom a zombik táborába. Minden reggel félve nézek bele a tükörbe. Annyira rám férne már egy kis kozmetikus kényeztetés :?

Kép
Kép
maresz
 
 


Ja, a virslit ki is felejtettem.

Kép
Kép
maresz
 
 


Csikken!

Úgy látom csak ketten megyünk kirándulni, meg sétiálni majd Maroson..........
Na mindegy, azért köszi, rendi vagy, hogy benne vagy!!! :wink:

Mea
mea
 
 


Csikken!

Úgy látom csak ketten megyünk kirándulni, meg sétiálni majd Maroson..........
Na mindegy, azért köszi, rendi , hogy benne vagy!!! :wink:

Mea
mea
 
 


azt én ki is felejtem! :wink:
igen,rám is teljes tatarozás férne....ja,de össze-vissza fogalmazo....de azért értitek,ugye,zombitársak? :twisted:
nem si tudom mi legyen így az esti mulatozással!zárt,füstös hely,holnapra még zombib leszek és nagyon sokáig tartana parti képesre varázsolni magamat,már olyan elégséges szintüre!a karikák,táskák csak úgy nem tünnek el!bár sötét lesz! :lol:
nyuszi meg csak alszi,alszik.... :P
ez biztos jó jel!érzem!és tényleg,most sem köhög!tök jóóóóóóó!azért megnézem,hogy vesz -e levegőt! :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


Állítólag az jó ha sokat alszik. Esti partiizásra javaslom: 8)

Kép
Kép
maresz
 
 


milyen séta?????bár mehetnék!kedvenc környékemen!
képzeld Mea,nagyNyúl Vespa klub tag :roll: (nagyon viccesek,erről majd máskor) és lesz egy talákozó tavasszal Verőcén,és családosokat is elszálásolnak!már alig várom...na nem a sok idióta Vespást :lol: ,bár a mocijuk tényleg szépséges,hanem a kiruccanást arrafelé! :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


Zsikemama
Üdv itt. Szépek a gyerekeid. Nagy segítség lehetnek neked a nagyobbak a kicsi körül. Egy ismerős családnál is 11 éves a nagy lány és 1 éves lesz szeptemberben a kicsi. A nagyobbik pelenkázza, eteti a kicsit, játszik vele. A nagy korkulönbségnek is megvannak az előnyei :wink:

Kép
Kép
maresz
 
 


Maros és környéke tényleg gyönyörű. Már írtam, hogy mi egy időben Szentendrén Pismány hegyen akartunk házat venni. Egy kicsit még mindig fáj a szívem érte, de nekünk ez így jobb.

Kép
Kép
maresz
 
 


húúúú,de rég jártunk Pismányban,a telkünkön!lehet már benőtte a bozót!jajajaj!

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


Nyúlné! :)

Ok, akkor benne vagy a csapatban.
Csak költözzünk át végre, most már nagyon türelmetlen vagyok ám............pedig gyorsan haladunk, de most már olyan se itt - se ott érzésem van...................................
Szóval jó lenne túl lenni rajta már!

Utána megszervezem a talit meg a sétit. :wink:

Barbi!

Húúúúde klassz helyre mentek!!!! :)

Kuha! :)

Jövő héten mikor menjünk :D ??????????????????

Mea
mea
 
 


De jó, hogy kezd jobbra fordulni kis betegeink sorsa!

Barbi!
Ez tényleg szuper!
Mi is legfeljebb a Balatonig megyünk, mivel költöztünk. :? Igaz 3 éve, de a gyed meg a lakástörlesztés együtt ezt hozza. De nem panaszkodom, mert mi viszont állandóan nyaralunk, ha kilépünk a teraszajtón, már kinnt is vagyunk a természetben. És ha elég volt, akkor egy lépéssel megint a saját megszokott kis kényelmemben lehetek. Ráadásul pedagóguséknál a nyár az nyár :D:D:D.
Viszont úgy okoskodok, hogy az elmúlt két évben az augusztus, az kritikán aluli volt, úgyhogy júliusra foglalok majd szállást.

Bodza!
Fú, micsoda fogás!

Nyúlné!
Te nem tükörbe nézel reggelenként, hanem az én ablakomon befelé! :lol:
(én már nem nézek tükörbe)

Hajni!
Ezt a pofátlanságot! Nem csodálom, ha rosszul esett! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Én tuti visszakérdeztem volna, hogy mire gondolt.

Zsikemama!
Nekem két hugim van, az egyik két és féllel, a másik 12 -vel fiatalabb, mint én :). Nekünk nagyon bejött ez a konstelláció!

Mea!
Kirándulás szerintem is jó ötlet, a Börzsönyt imádom, évtizedekig volt telkünk Börzsönyligeten. Mire a törpögőkkel hegyet mászunk, azért sok víz le fog folyni a szemetek előtt! :wink:

ayse
 
 


Mea
Tehetnél fel már képeket. Olyan kiváncsi vagyok a házatokra.

Kép
Kép
maresz
 
 


Sziasztok!
Lányok!!

Köszönöm mindenkinek a biztatást!!
Ránk fér!!
Közben sajnos meghalt Keresztapám...tegnap volt a temetés! :cry: :cry:
Anyósom állapota változatlan,de ha minden igaz sikerül elvinni Debrecenbe valami nagyon spéci dokihoz!!!
Nem adjuk fel!!!! :)

Meli ma nem nagyon akar enni... és a hasa is ment egy kicsit...vagyis inkább ilyen nyálkás volt a széklete!!
Nagyon remélem nem lesz megint beteg....kopp-kopp-kopp!!

Ne haragudjatok,hogy mostanában nem vagyok elég aktiv,de lassan csak helyrejövök!!
Azért olvaslak titeket minden nap... :D

ancsi26
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?